JIT vjen me një provë MH17 (gazeta greenscreen), por themeli në bazë të tregimit është rërë e zezë

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 25 Maj 2018 3 Comments

Kush ka ndjekur njoftimet për shtyp për gjetjet e Ekipit të Përbashkët Hetimor (JIT) dje, duhet të mbajë disa gjëra në mendje. Për shembull, pyetja: Kush e drejton këtë hulumtim? Fjala 'e përbashkët' mund të shfaqet në emër të ekipit, por nuk është një hetim realisht neutral. 'Përbashkët' qëndrojnë për vendet që janë 'të përbashkëta' të përfshira në këtë mashtrim (të mundshëm) dhe jo për drogën e njohur të butë. A mbani mend testin e laboratorit me raketën BUK? Ndikimi i raketës BUK në një kabinë do të ishte simuluar në një laborator. Kushdo që arkivin këtu në vend, mund të zbuloni se duket se i gjithë (supozohet) psyop është aq në skenë. Kjo do të thotë: shpërthimi është kryer në një laborator dhe mbeturinat janë depozituar në terren. Një pyetje tjetër që duhet të mbani në mend është: Si e di me siguri që prova e imazhit nuk është përmes Softueri i Film Studio ka qene tinkered bashku?

Me të gjitha provat e imazhit të (gjoja) e krijuar ne priremi të harrojmë se për të gjithë si pasojë e rrëzimit të avionit të dyshuar duket të ketë shkelur ndonjë realizëm dhe ligjeve natyrore. Si mund të gjitha këto organe janë javë në këtë fushë pa kaluar erë e keqe, ose janë ngrënë nga kafshët dhe cili ishte efekti i trenit të transportit ndalur për ditë, pa ngrirje, në të cilën pjesë të trupit? Pse ndodhen imazhet dolën në sipërfaqe vetëm pas katastrofës ku ishin të dukshme kukulla silikoni dhe përse këto imazhe nuk u paraqitën kurrë në media (ose media alternative)?

JIT tani vjen me imazhe nga një instalim BUK Telar dhe një hetim të detajuar, nga i cili do të ishte identifikuar instalimi specifik 1. Është ende e paqartë se pse ky instalim BUK Orët 3 dhe 165 km distancën e panevojshme dhe në këtë mënyrë kishte për të përzënë dukshëm përmes një fshati, por ajo që është edhe më misterioze është se ajo ishte një sistem i pavarur. JIT mund të pretendojë të ketë identifikuar instalimin 1 BUK Telar në bazë të disa karakteristikave të jashtme unike (shih këtu), por askush nuk përgjigjet në pyetjen se si ky instalim mund të funksiononte në mënyrë të pavarur? Imazhet që shfaqen po ashtu duket se ngrenë një perde të madhe të tymit, sepse thuhet se kjo instalim specifik është identifikuar si rezultat i imazheve në një kolonë. Kjo jep përshtypjen se një kolonë drejt lokacionit të nisur të nisjes do të ishte drejtuar. Megjithatë, ky nuk është rasti. Këto imazhe të kolonës janë përdorur vetëm për shkak se BUK Telar përkatës mund të njihet nga karakteristikat e tij të jashtme. Bazuar në këtë dhe në bazë të fotografive të dyshuara të një baze ushtarake pranë Kurskut, u konkludua se instalimi do të kishte origjinën nga ajo bazë e veçantë.

Kjo është e gjitha shpërqendrim. Subjekti është zhvendosur në një diskutim të gabuar. Sidoqoftë, ne tani e dimë se me një paketë softueri Adobe After Effects mund të kopjoni çdo imazh që dëshironi. Ju gjithashtu mund t'i bëni këto imazhe kaq realiste që duket sikur është regjistruar me një telefon i vjetër. Në fakt, sot nuk mund të supozojmë më që prova provuese është vërtet prova. Atëherë mund të krijohet përshtypja nga JIT, por a ka edhe një gjyqtar që mban një sy në gjyqtarin e caktuar nga vetë kasapari? Nëse dikush do të donte të mund të shtonte edhe të dhënat e vetë-fabrikuara EXIF ​​tek imazhet. Prova e imazhit nuk është më dëshmi. Gjendja teknologjike e çështjeve bën të mundur që situata të tilla të jenë në gjendje të bëjnë të njëjtën gjë me atë që Hollywood mund të bëjë. E gjithë historia duket se u tregohet kryesisht publikut të gjerë, për të bindur publikun se fatkeqësia u krye dhe që rusët e bënë atë. Pyetja esenciale nuk është përgjigjur askund. Kjo është pyetja tjetër:

Si mundet një instalim i pavarur operativ i BUK të xhirojë një avion nga ajri pa karvanin e radarëve?

Është shumë mbresëlënëse se çfarë prodhon, por nëse e vendosni pranë prodhimit mesatar të Hollivudit, mund të thuash se nuk është aq emocionuese. Keni nevojë vetëm për disa njerëz që duhet t'ju bindin të punoni me gënjeshtrën, por ne kemi shoqëritë sekrete dhe pranverën e tyre. Është shumë e thjeshtë: një instalim BUK kërkon një sistem radar drift dëbore. Kjo është një makinë shoqëruese e radarëve. Unë e kam shpjeguar këtë në detaje në artikullin tim të mëparshëm. Radari në bord shërben për kontrollin e raketave. Kështu që instalimi BUK M1 (Telar) që separatistët thuhet se përdorën për të xhiruar MH17 nga ajri, qëndron i vetëm i paaftë për të dalluar pajisjet. Pra, ku JIT vjen me një film të bukur (ndoshta nuk është më shumë se një film), të gjithë historinë e tyre në të vërtetë po dëmtohen duke harruar se në pllaka ka një veturë dëbore. A do të kemi së shpejti imazhe të reja "me pamje të freskët" të dikujt që filmoi aksidentalisht një makinë radar me dëborë me një telefonatë nga vetura?

Po, sigurisht që ka shumë pyetje të tjera, si: Ku janë pjesët raketore të BUK, që shërbenin si dëshmi, në fakt gjetën saktësisht? Por të gjitha ato pyetje, si z. Distraction dhe Lookup pozicion Joost Niemöller i cili vendos ky artikullnuk janë asgjë më shumë se keqinterpretimi i fokusit të pjesës kritike të audiencës. Ne duhet të vazhdojmë të besojmë se MH17 është hedhur në të vërtetë nga ajri. Duhet të vazhdojmë të besojmë se kjo ndodhi me një raketë BUK. Përsëri: çfarë Hollivudi mund të bëjë, një grup vendesh gjithashtu. Megjithatë, ju merrni diçka të tillë vetëm nëse mund t'i bindni pjesëmarrësit se nuk ka vdekje dhe një çantë parash për të gjithë pjesëmarrësit është gati. Nuk ishin të afërmit që pretendonin miliona drejtues të supozuar (shih dokumentin Zembla në ky artikull)? Në një pycop pa viktima, nuk ka të afërm të mbijetuar. A kemi të bëjmë këtu me një psyop të përmasave të mëdha?

Pyetja e madhe, natyrisht, është arsyeja pse Rusia nuk vjen me deklaratën e thjeshtë se BUK, si një instalim i pavarur, nuk është në gjendje të identifikojë një avion. Kjo është për shkak se kemi të bëjmë këtu me një lojë të madhe hegeliane të ndarjes dhe sundimit. Të dy vendet luajnë rolin e tyre në atë lojë. Është bordi i madh global i shahut të ndarjes dhe sundimit që ndjek një skenar master. Unë e kuptoj se shumë njerëz nuk do të ose nuk do të duan të besojnë këtë. Ashtu siq shumë nuk do të, mund ose dëshirojnë të besojnë se gënjeshtrat janë historikisht më të mëdha se ne që mund të përmbajmë. Mospajtim njohëse që artikujt si këto thirrje është rritur nga parimi i thjeshtë se Joseph Goebbels vënë atë aq mirë: Bëni gënjeshtër e madhe, vazhdojnë të përsërisin dhe të gjithë do të besojnë atë. Në qoftë se të gjithë media juaj (ose media alternative) të kenë në xhepin tuaj, ju do të keni të gjitha mjetet në dispozicion për gjellë njerëzit për një film dhe kështu për të krijuar një tablo. Ju mund ta mbani përsëritjen e atij imazhi dhe vazhdoni ta konfirmoni atë përmes të gjitha llojeve të perspektivave të reja. Në planin afatgjatë, të gjithë do ta besojnë me siguri. Ju talleni me pjesën tjetër ose mbyllni veten.

Në të vërtetë është shumë e thjeshtë për fjalët, por një BUK Telar nuk funksionon pa një qerre radare që shoqëron. Pastaj ai mund të xhirojë një raketë dhe të marrë një aeroplan nga ajri, por pastaj është plotësisht e pasigurt se cila është avioni. Nëse "rusët" e kishin bërë këtë, ata mund të kishin qëlluar aksidentalisht aeroplanin presidencial nga qielli. Pra, mbetet një histori e pabesueshme.

Lista e lidhjeve burimore: nu.nl, joostniemoller.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (3)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Peter ka shkruajtur:

  Prova Bellingcat është vërtet tmerrësisht e njëanshme dhe me sa duket e pavërtetë.
  Pashë këtë video në internet dhe nëse kjo është e vërtetë atëherë bellingcat bie keq. dhe me të JIT.

 2. Kamera ka shkruajtur:

  Një studim në këtë nivel duhet të jetë hartuar për një kohë të gjatë. Masa e di këtë, por edhe mediat. Pika e topp që shtrihet nga ora e parë, kulmi i spekulimeve që nga minuta e parë me qëllim krijimin e një kaosi ..

  Ndihma e parë në atë kohë në Schiphol (aeroporti i Amsterdamit) ishte direkt në një hotel, njerëzit u hodhën me një autobus prapa skenave, pse? nuk ju lejohej të flisni me askënd dhe dyshoheni për 1 të dytë.

  CNN ishte i pranishëm për të raportuar të ashtuquajtur të afërm (?) Kush nuk ishte aty, jo sepse aktorët tashmë ishin hedhur në një hotel. Ajo mbyt nga pyetjet që përfshijnë sekuencat e para të zgjidhjes.
  Martin, faleminderit shumë për pikëpamjen tuaj të qartë për këtë çështje

  Holanda mund të luajë përsëri ndeshjen e botës në një nivel të lartë, ne nuk e kthejmë dorën tonë. Aktorët që marrin pjesë në këtë lloj armiqësie të neveritshme të tradhtisë duhet të konsultohen njëherë me ndërgjegjen e tyre. Të shohin fëmijët e tyre në sy dhe t'i pyesin në sytë e fëmijës.
  Pse ju ende merrni nuk ka komente në këtë temë Martin dhe Joost Niemuller pse as nuk tërhiqet veten në një cep turpëruar dhe e shushatur për nofullat e tua, si ato të Guido WantToKnow vënë ju me të gjithë ekipin tuaj
  kërkuesit injorantë në një rrugë edhe më të madhe. pika kryesore e perversitetit si njerëzit u tërhoqën në një vrimë të thellë
  me sapun në mur kështu që ata nuk mund të dal. Por po njerëzit pa ndërgjegje që nuk mund të turpërohen kështu që ju nuk mund të fajësoni asgjë.

 3. dennis ka shkruajtur:

  Çfarë mbërthyer është gjithmonë me mua pasaportat e fushë të hapur dhe shtresa të ekspozuara në një gjendje të re, si sulmet gjithmonë një pasaportë apo patentë shoferi ishte gjetur në autorëve, çuditërisht, të gjitha duket aq e vërtetë, unë besoj në të vërtetë, se çdo gjë mund të vihet në skenë, madje edhe WTC, a do ta dëgjojmë ndonjëherë të vërtetën?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër