Ju mund të sillni ndryshime dhe zgjedhjet tuaja kanë rëndësi!

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 10 Qershor 2019 12 Comments

Shpesh kur nisni një bisedë me njerëz që kanë filluar të kuptojnë se bota që mediat dhe politika na thonë se është e bazuar tërësisht në mashtrime dhe mashtrime, reagimi është tepër i pashpresë dhe në venë "nuk mund të bësh asgjë për të bërë ". Gjithmonë kam gjetur një përfundim interesant. Pse nuk mund të bësh asgjë për këtë? A është kjo sepse jetojmë në Holandë me pothuajse 18 milion njerëz në atë pjesë të vogël të tokës ose sepse popullsia botërore është pothuajse 8 miliardë?

Shto numrin e njerëzve që përcaktojnë imazhin në Holandë? Këta janë një numër aktorësh politikë që luajnë lojëra të majtë, të drejtë, jeshile, vjollcë, liberale dhe opozitare dhe një grusht menaxherësh perceptimi në media (si lexuesit e lajmeve, redaktorët e Telegraaf (dhe gazetat e tjera) Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk dhe emri i të gjithë listës së propagandistëve profesionistë të paguar shumë). Ky është një klub relativisht i vogël.

Ajo që po merremi është ajo që unë thjesht e quaj 'sistemi'. Sistemi është puna radare brenda të cilës të gjithë radarët formojnë të gjithë punën e orës. Sistemi i ligjeve, rregullave dhe taksave dhe të gjithë inspektorëve të të gjitha atyre ligjeve, rregullave dhe taksave. Dhe pastaj ju keni institucionet arsimore dhe trajnerët dhe gjithçka që njerëzimi mëson të punojë me sistemin.

Arsyeja pse ne nuk mund të heqim dorë nga sistemi dhe arsyeja që ne nuk guxojmë ta ndjekim atë përqindje të vogël të gënjeshtarëve profesionistë jashtë pozicioneve të tyre ose të paktën na tregoni se jemi bërë me ta, është sepse ne shihni se ka shumë gabime, por gjithashtu varen nga i njëjti sistem. Sa njerëz punojnë në ndërtesat e mëdha të zyrave kur zbatojnë rregullat, kontrollojnë njerëzit e tjerë ose trajnojnë brezin e ardhshëm. Të tjerë punojnë në 'asistencë', ku secili që nuk mund të veprojë më në kuadër të sistemit, fshihet ose zbatohet. Nëse dikush në sistem kërcënon të ndalë orën, ai radar do të zëvendësohet nga një i ri.

Ne nuk dimë tjetër veçse "sistemi"; ne nuk e dimë një botë që shkon në mënyrë të pavarur nga sistemi ekzistues. Ku do të ishim pa infrastrukturë për makinat, trenat dhe avionët tanë? Ku do të ishim pa rregullat e trafikut, semaforët, ligjet dhe rregullat? Si duhet ta organizoni botën? Hiq të gjitha këto rregulla? A duhet të ndjekim një lloj anarkie? Dhe a nuk është demokracia modeli i vetëm që funksionon? Apo më mirë do të jetonit nën një diktaturë?

Pika nuk është se parimet bazë janë të gabuara; Çështja është se ata që drejtojnë tendën pretendojnë se jetojmë në një demokraci, ndërsa kjo nuk është asgjë më shumë se një maskë në një regjim diktatorial. Kjo zbatohet në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Përveç kësaj, çështja është se ne jemi vazhdimisht të bombarduar përmes politikës dhe medias me shfaqjen e një kërcënimi përmes krimit dhe terrorit (shpesh vetë-krijuar) dhe të gjitha llojet e gjërave të tjera, duke e bërë të duket sikur ne kemi nevojë për gjithnjë e më shumë ligje, rregulla dhe masa sigurie. Kjo vorbull e duke vazhduar të ushqejë frikën dhe të luajë turmën me mashtrime dhe mashtrime, po shkakton gradualisht njerëzimin të jetojë gjithnjë e më shumë në një shtet totalitar të policisë. Për fat të keq, është shumë e zënë të fitosh një sanduiç, kështu që buka dhe lojërat mund të vazhdojnë të paguhen, dhe kështu shumica mbetet e verbër për atë që po ndodh.

Filozof Plato dikur shkroi historinë e quajtur "alegoria e shpellës" (shih vizatimin me këtë artikull). Njerëzit në fund të shpellës janë të lidhur me zinxhirë. Ata nuk dinë asgjë, përveç hijet e objekteve që kalojnë në shkëlqimin e dritës artificiale. Le të themi se jemi të gjithë ata njerëz në shpellë të cilët janë të lidhura me zinxhirë në sistemin e njohur. Platon thotë në alegorinë e tij se nëse njerëzit do të silleshin në sipërfaqe, ata do të ishin të verbuar nga rrezet e diellit natyrore dhe aq e zhytur nga liria dhe format aktuale të objekteve (nga të cilat ata thjesht hijet në mur) e dinë shpellën), se ata do të preferonin të preferonin pozicionin e lidhur me zinxhirë në shpellë në lirinë për të cilën ata kishin mundësi të shijonin.

Njerëzit në shpellë nuk do të njohin kurrë kapacitetin e tyre të vërtetë si rezultat i zinxhirëve të tyre. Ata gjithashtu nuk do të përjetojnë kurrë liri të vërtetë. Në fakt; shumica do të preferojnë pozitën e lidhur me zinxhirë dhe një hije realiteti, sepse ajo është e besuar. Shumica do të preferojnë dritën artificiale të medias dhe politikës mbi dritën e diellit.

Për aq kohë sa vendosim të qëndrojmë në shpellë dhe të mbajmë radarët e sistemit; për sa kohë që jemi të kënaqur me një hije realiteti që ne mund të përjetojmë (në vend që të heqim veten nga ata që na kanë lidhur me zinxhirë në një sistem ligjet dhe rregullat e të cilit formojnë zinxhirët tanë dhe bukën dhe luajmë vetëm forma në mur), ne kurrë nuk do të arrijmë Përderisa vazhdojmë të kontrollojmë njëri-tjetrin nëse jemi ende të lidhur me zinxhirë në sistem dhe askush nuk e inkurajon atë që të thyejë zinxhirët, ne do të mbetemi në hijen e aftësive tona dhe do të shohim një botë që është thjesht një reflektim i errët i realitetit në mur.

Është koha për të ndaluar radarin; për të thyer zinxhirët dhe të trembin rojet e shpellës në hyrje të tunelit. Keni nevojë për këngën atje heronj ('ne mund të jemi vetëm për një ditë') nga David Bowie. është diçka që mund të bëni sot dhe kjo është diçka që ndikon drejtpërdrejt në realitetin tuaj. Pasi të shkëputeni nga zinxhirët, ju mund t'i telefononi të tjerët në sipërfaqe dhe të ndihmoni të kapërceni frikën nga liria e vërtetë. Hidhni ato zinxhirë dhe bisedoni me njeriun tuaj për ruajtjen e zinxhirit të skllevërve brenda sistemit të shpellës. Ju mund të filloni sot; është vetëm frika juaj për të hequr dorë nga siguria e rreme e shpellës së njohur që ju mban mbrapa. Ngrihuni dhe thyeni zinxhirët tuaj dhe lërini secilin që përpiqet t'ju ndalojë dhe t'ju mbajë në shpellë, e di me fjalë të thjeshta se nuk do të jeni skllave të një realiteti të rremë për pjesën tjetër të ekzistencës suaj të shpirtit.

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (12)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Imagjinoni që krijesat me katër këmbë të këtij filmi mbajnë emrat e politikanëve të tillë si Mark Rutte, manipuluesit e mediave si John de Mol, Peter R. de Vries, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek dhe shumë të tjerë. Ju vetëm duhet të vënë në qendër të vëmendjes dhe të shihni se çfarë ndodh:

 2. Skllavi i pagave ka shkruajtur:

  Për mua një artikull i mirë dhe i qartë!

  Sistemi aktual bazohet në "fuqi" dhe kjo "fuqi" mbahet nga të gjitha palët e përfshira.
  Pse është "fuqi" në thonjëza?

  "Fuqia" në sistem nuk është fuqi autentike, por "fuqi" e bazuar në injorancë, frikë, shfrytëzim dhe shkatërrim. Ata që kontrollojnë sistemin dhe në këtë mënyrë kanë "fuqi" mbi njerëzit, janë mjeshtra në krijimin e kësaj injorance, frike, shfrytëzimi dhe shkatërrimi mes njerëzve që i përkasin popullit. Një fëmijë i popullit lind pa tokë dhe është i detyruar të marrë pjesë në sistem, i ashtuquajturi sistemi i shërben interesave të të gjithë njerëzve ... shoqërisë; interesin publik.
  Nuk ka interes të përgjithshëm! Kjo është një garë e tmerrshme e mirave, ku madmen, egot e mëdha, narcissists dhe psychopaths kanë arritur të mbajnë "pozicionet dominuese". Hollanda është një diktaturë!

  Fuqia e vërtetë ose autentike bazohet në aftësinë për të krijuar, duke marrë parasysh harmoninë dhe balancën. Njerëzit me të vërtetë inteligjentë mund të krijojnë gjëra shumë të bukura, pa rrezikuar të drejtën e ekzistencës së njerëzve të tjerë, florës dhe faunës.
  Për fat të keq, sipas sistemit, njerëzit me sa duket "inteligjente" nuk janë shumë inteligjente! Këta njerëz me sa duket "inteligjentë" janë programuar dhe programuar me sukses në sistem dhe kanë gëlltitur propagandën dhe indoktrinimin. Këta njerëz nuk krijojnë asgjë, por bëjnë punën e tyre në sistem, ku nuk ka vend për inteligjencë reale, që mund të shprehet në krijimin e vërtetë dhe ku mbizotëron ekuilibri dhe harmonia. Shembuj të njerëzve të tillë pa shpirt janë menaxherët dhe jakë të bardhë ... të cilët nuk mund të tolerojnë njerëzit e vërtetë inteligjentë në afërsi të tyre. Videoja e The Incredibles (në artikull) është një shembull i mirë për këtë. Gjithkush qesh në këtë video qesharake, por vetëm pak guxojnë të marrin mesazhin e plotë dhe të shohin veten në pasqyrë ... nëse arrijnë të lënë mënjanë botën e krijuar nga vetja e tyre.

  Pra ...
  Kthehu në punë nesër dhe bëj çmos për të siguruar pozicionin tënd. Kush e di, mund të ketë promovim! Mos mendoni për atë që po bëni aktualisht. Në fund të fundit, nuk mund ta ndryshoni botën. Njerëzit që nuk janë në gjendje të shkojnë në punë, tashmë janë çaktivizuar me sukses nga sistemi. Po ashtu vlen për këta njerëz: mos bëni asgjë, sepse nuk mund ta ndihmoni.

  Nëse vërtet nuk dini çfarë të bëni, ndani artikujt e kësaj faqeje dhe mbështesni këtë faqe me para të gatshme.

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Artikulli i mirë nga Martin dhe përgjigja e mirë nga Slave e Pagave!

 4. Maasland ka shkruajtur:

  Hi Martin,
  Ju keni vendosur disa thirrje të tilla. Por mbetet jo-praktike
  Pavarësisht se si mendoni për "librat e shenjtë", ato profeci do të jenë vërtet "të drejta" të përmbushura.
  Nëse e bëjmë këtë, atëherë ky proces vazhdon. Nëse marrim parasysh 100den (nëse është apo jo krijuar si një opozitë e kontrolluar) iniciativa dhe individë për të raportuar abuzime ... .. atëherë ajo rrit procesin e polarizimit ... ... i cili përfundimisht do të rezultojë në të njëjtin rezultat: një 100 Shoqëria e kontrolluar në të cilën "shumë më të vogla do të (duhet) të shërbejnë më të lartat".
  Edhe nëse do të jetoni diku në një çadër me pak dhe pastaj do të rriteni, nuk është një hartë e qëndrueshme, sepse një minoritet i tillë do të gëlltitet nga sistemi i njëjtë.

  A mund të jetë që e Vërteta është jashtë kornizave tona të referencës? A mund të jetë që baza e një prej atyre librave të shenjtë është "vetëm" duke u përmbushur, dhe pastaj edhe profecia që është shkruar për epokën tjetër? E vetmja gjë që duhet të studioni më tej është pyetja: a mund të ndodhë që ka vërtet një fuqi hyjnore që ka rregulluar në të vërtetë këtë epokë (këtë epokë), në të cilën e mira dhe e keqja manifestohen së bashku dhe që pastaj lë një jetë duke filluar rimëkëmbjen e plotë? Në këtë rast ne jetojmë në një kohë jashtëzakonisht interesante dhe me studim të denjë.

  Por më pëlqen të lexoj një pjesë ose 6 këshilla shumë praktike nga ju se si ta vendosni thirrjen tuaj në punë dhe gjithashtu dëshironi të lexoni rezultatet e pritshme në një botë më të mirë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Hi Arie,

   Sipas mendimit tim, ju keni të drejtë të deklaroni se është qëllimi që profecitë fetare të përmbushen. Duhet të theksohet se profecitë e feve kryesore tregojnë ngjashmëri dhe ndryshojnë në detaje, me qëllim që të krijojnë dualitetin e nevojshëm për luftën e nevojshme midis grupeve të popullsisë.

   Unë kam shpjeguar në disa artikuj se unë besoj se ne jetojmë në një realitet simulues. Një realitet simulues i ndërtuar nga një "hyjni" shumë specifike (ndërtuesi i simulimit), përkatësisht që adhurohet në grupet sekrete dhe në Kishën Katolike: Lucifer
   Unë gjithashtu shpjegova se thelbi i një simulimi është se duhet të ketë zgjedhje të lirë. Përndryshe simulimi do të ishte determinist dhe rezultati do të ishte tashmë definitive, kështu që nuk do të ishte një simulim, por një film determinist.

   Megjithatë, për të ndikuar në rezultatin dhe për të drejtuar skriptin (e atyre profecive), ndërtuesi ka vendosur 'karaktere që nuk luajnë' në simulim; avatars që kontrollohen nga ai që duhet të dërgojnë personazhet që luajnë (shpirtrat pjesëmarrës në simulimin e shumë lojtarëve) në drejtimin e skenarit të madh.

   Po, prandaj është një 'zot' (ndërtues) i kësaj simulimi (simulimi i shumë lojtarëve). Po, ka një skript që mund të gjendet në profecitë dhe po, ka një grup (avatarë) që përpiqen të realizojnë këtë skenar.

   Kështu që unë do të doja të ju jap këshilla praktike 6 që ju kërkoni:

   1. Mos besoni në qiell dhe në ferr (dualitet) dhe besoni në çdo gjë që ju tregojnë fetë e mëdha, sepse modeli i Zotit / Satanait apo i qiellit / ferrit është dualiteti i krijuar si pjesë e simulimit për t'ju vënë në duart e dërgoni rojet e shkrimit dhe dorëzoni shpirtin tuaj te zot (ndërtuesi i simulimit); ose "biri i Zotit" (ndërtuesi i simulimit në veshjen e deleve).

   2. Zhytuni në realitetin simulues dhe zhytni veten në mënyrën se si avatarët e karakterit që nuk luajnë janë të nxitur nga ajo që ne gjithashtu e quajmë entitete, por që në të vërtetë do të thotë 'kontroll nga ndërtuesi i simulimit'.

   3. Zbuloni se si këto avatars të karakterit që nuk luajnë luajnë profecitë e të gjitha feve për të përmbushur skenarin e madh dhe t'i tërheqin shpirtrat (lojtarët pjesëmarrës në simulimin e shumë lojtarëve) të dorëzohen përfundimisht në UA Luciferiane ("jeta e përjetshme") e feve, "singulariteti" i transhumanizmit, një dhe i njëjtë).

   4. Shpifni avatarët e karakterit jo-luhatës të ruajtjes së shkrimit, por mbi të gjitha i shpërfillni ata njerëz në media dhe në politikë, të cilët me gatishmëri dhe vullnetin e kanë vënë në dispozicion të avatars së ruajtjes së shkrimit; ne po flasim për emrat e njohur në politikë dhe gazetari (si grupi i zakonshëm ashtu edhe grupi i kontrolluar i opozitës që së bashku ushqejnë lojën e dualizmit).

   5. Mos e vendosni veten në ndonjë mënyrë në shërbim të shkrimit dhe të luani simulimin sipas rregullave të tyre: dilni nga shpella juaj dhe guxoni të kapërceni frikën që pa zinxhirin tuaj të skllevërve dhe pa qenë pjesë e punës së radarëve, do të shkojë keq.

   6. Hiqni çdo lloj feje dhe besimi në një "këtu Jezus" (ose ndonjë forcë të jashtme që "vjen për t'ju shpëtuar") dhe të shihni se jeni në krye të vendimeve tuaja. Nëse shihni se ligji i vullnetit të lirë gjithmonë do të duhet të aplikohet, atëherë do të shihni gjithashtu se çdo zgjedhje që ju bëni (që devijon nga drejtimi i dëshiruar i shkrimit) ndihmon për të ndikuar në rezultatin përfundimtar dhe ndihmon dëshirën e Luciferit rezultati përfundimtar.

   Për një shpjegim të hollësishëm të asaj që unë jam duke iu referuar më sipër, lexoni këtë artikull: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-is-kinderlijk-eenvoudig-om-de-toekomst-te-voorspellen-als-je-het-script-doorziet-wordt-een-nostradamus/

   Ose lexoni artikujt nën menunë nën titullin 'simulimi' dhe filloni në faqen 2 dhe pastaj vazhdoni të lexoni deri në pjesën e fundit.

   • Mind Furnizimi ka shkruajtur:

    Hey Martin,

    Analizë shumë e mirë dhe përmbledhje e thelbit të të gjitha artikujt tuaj që keni shkruar në vitet e fundit. Në hulumtimin tim kam ardhur në të njëjtin përfundim (s). Është një qëllim fisnik, por 'në jetën tonë' se skenari nuk do të ndryshojë (mjaft) (jeta është shumë e shkurtër për këtë). Farat mund të jenë mbjellë dhe ndoshta do të dalin në pak vite dhe ndoshta diçka do të ndodhë. Ndoshta, sepse treni i shkrimit është gjëmues dhe prandaj fara nuk mund të dalë fare. ndoshta një avantazh këtu, sepse kujtesa e tyre nuk fshihet?

    Ndërkohë, mendoj se duhet ta siguroni 'Shpirtin' tuaj. Sepse (edhe sipas hulumtimit tim) vdekja nuk është automatikisht "lojë e gjatë". Edhe pasi të vdisni, vullneti juaj i lirë do të testohet dhe ata do të përpiqen t'ju lejojnë të zgjidhni. Ashtu si në 'lojë'. Nëse e lejon veten të joshësh dhe të bësh zgjedhjen e gabuar, 'kujtesa' do të fshihet 'dhe do të mishëroni përsëri në' mish '.

    Fillimisht ne nuk jemi 'mish'. Ne jemi të strukturuar për të hyrë në këtë simulim dhe pastaj ne jemi përsëri (në të gjitha fushat) të strukturuara në simulim. Nëse 'vullneti i lirë' është një ligj universal, atëherë ne vetë kemi dhënë leje për të luajtur 'lojë' (megjithëse nën pretendime të rreme). Arsyeja pse ne jemi të bindur për të luajtur këtë lojë është një diskutim tjetër ..

    Pra, tani është mashtrimi ynë (individualisht) pas vdekjes të mos e bëjmë përsëri zgjedhjen e gabuar nën emrin 'vullnet i lirë'. Sepse në qoftë se bën një zgjedhje me 'vullnetin e lirë' (duke qenë i bindur nën pretendime të rreme), atëherë kjo është po aq mirë 'vullnet i lirë', i sinqertë apo i strukturuar, nuk ka rëndësi. Dhe pikërisht kjo është struktura e 'vullnetit të lirë'.

    A nuk është atëherë koha për të (përveçse të mos përfshihet në skriptin në simulim (sa më shumë që të jetë e mundur)) të përqendroheni te mos jeni përsëri në simulim pas vdekjes suaj? 'Loja mbi' -> 'Lojtar, një lojë më shumë'.

    Nëse nuk mund të fitosh "lojë", a është më mirë të mësosh se si ta ndalosh atë? Sidomos në qoftë se qëllimi është që gjithmonë t'ju mbajë në lojë (Singularity / Transhumanism) dhe ata përpiqen të ju japin asnjë zgjedhje për të lënë 'lojë'?

    Unë do të doja të dija vizionin tënd për këtë.

 5. rebel ka shkruajtur:

  Ju nuk prekni një pikë të rëndësishme në krahasim me alegori të shpellës. Ata që kanë vëzhguar forma të vërteta dhe janë të njohur me rrezet e diellit nuk kuptohen nga "zinxhirë" kur kthehen në shpellë. Ata gjithashtu funksionojnë më keq në shpellë, sepse ato nuk janë më të përdorura për botën schsduw dhe për këtë arsye perceptohen si më pak nga "zinxhirë".

 6. S0M30N3 ka shkruajtur:

  Përshëndetje

  Një koment nuk ka ardhur përmes .. me këtë vetëm lidhje youtube: https://m.youtube.com/watch?v=_sB5cTocfZM

  Faleminderit për çdo gjë martin, frymëzim, motivim, artikuj të qartë, mos heq dorë dhe vazhdoni të shkoni ..

  Përshëndetje S0M30N3 - Jeffo

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Nëse ne duam të ndryshojmë situatën, në këtu dhe tani, atëherë duhet të kuptojmë se janë djemtë e shkrimit që bëjnë legjislacion, bëjnë politikë nëse janë apo jo përmes psyops, etj. Që është e dëmshme për popullsinë normale. Këta djem kanë adoptuar mbiemrat e Holandës përgjatë shekujve dhe pretendojnë të jenë holandezë në jetën e përditshme, kështu që personi i zakonshëm hollandez mendon se ata janë 'holandezë'. Ata nuk janë se ka të bëjë me një elitë armiqësore të emigrantëve, i cili mban pozicionet kyçe në Holandë dhe që nuk dëshiron të heqë dorë / të mos ndajë vullnetarisht. Nëse duam të ndryshojmë situatën, ne duhet ta bindim këtë elitë emigrantësh armiku që të heqin dorë nga qëndrimet e tyre kryesore dhe të largohen vullnetarisht nga Holanda. sepse ky është burimi i problemit në Holandë. Nëse i arrijmë vullnetarisht t'i lëmë në Holandë, situata në Holandë do të ndryshohet në mënyrë të favorshme, pa diktatura më delikate, të heshtura, zgjedhje të rreme, lajme të rreme etj. Për popullsinë e zakonshme, e cila është vetëm në interesin e tyre.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër