Koha për të shkëputur këtë faqe interneti? UPDATE 15-05-2019

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 13 Maj 2019 17 Comments

burim: energie-minderen.nl

Kishte disa vite të vështira dhe ndikimi në jetën time private ishte i madh. Tani për tani duhet të marr vendimin për të ndaluar ose për të vazhduar. Unë kam deklaruar disa herë që të bëj hulumtime dhe të shkruaj pjesë të mendimit nuk është një hobi, por vetëm një aktivitet me kohë të plotë. Unë gjithashtu kam shpjegoi se si fushata e shpifjeve kundër personit tim e ka dëmtuar emrin tim deri në atë masë saqë nuk mund të funksionoj më normalisht në shoqëri. Megjithëse numri i vogël i anëtarëve dhe donatorëve kanë qenë gjithmonë në gjendje të mbulojnë me shpenzimet dhe unë kam "kontribuar" këtu dhe atje, nuk është më i qëndrueshëm.

Unë duhet të përfundoj se censura në mediat sociale gjithashtu ka një ndikim të madh. Është thjesht një fakt që shumë njerëz nuk i shohin artikujt e mi në afatin e tyre kohor. Facebook analizon "zonën tuaj të interesit" tuaj dhe më pas vendos nëse do të shfaqet apo jo. Në statistikat e shoh se si kjo ka një ndikim të madh. Në thelb kjo do të thotë që ju mund të lejoheni të thoni çfarë mendoni apo mendoni, por se zëri është i kapsuluar. Përveç kësaj, ju shihni gjithnjë e më shumë përpjekje për t'i etiketuar gjërat si 'gjuhë urrejtje' dhe shihni ushtritë e trollit që janë aktive në të gjitha llojet e forumeve që reduktojnë me ndërgjegje çdo gjë që shkruaj në një diskutim të plotë me shtrembërime dhe themele të rreme (për shembull duke përdorur një copë nga një artikull, largohet nga konteksti). Megjithatë, unë kam ende në mes të një mijë vizitorëve 20 dhe 30 një ditë.

Duhet të theksoj gjithashtu se shumica e njerëzve thjesht nuk kujdesen fare se si mediat e bëjnë maksimumin Problemi, Reagimi, Zgjidhja për të shtyrë përmes legjislacionit të ri (shih voorbeeld). Atëherë pse do të shkoj në telashe për të ngritur të gjitha këto çështje dhe për t'i sjellë në vëmendje? Pothuajse askush nuk është i interesuar për asgjë dhe nëse ka ndonjë ndërgjegjësim për atë që po ndodh, njerëzit pëshpëriten, lajnë duart dhe vazhdojnë me shqetësimet e përditshme.

Askush, por me të vërtetë askush nuk vjen në veprim. Sigurisht që ka disa njerëz që mendojnë se është e dobishme për të protestuar ose për të marrë pjesë në absurditetin e kontrolluar të opozitës për të veshur një jelek të verdhë, por nuk do ta ndryshojmë botën me këtë. Të tjerë mund të paguajnë disa dhjetëra këtu ose atje për një leksion të lyer me sy frymësisht ose të marrin pjesë në një sesion meditimi, por vetëm pak derisa askush të mos fillojë shqyrtimin e kthimit të helmeve në interpretimin praktik të jetës. Vetëm një herë në një kohë unë të marrë një përgjigje nga njerëzit që u larguan punën e tyre që kanë kontribuar në mbajtjen e sistemit. Vetëm një herë ose dy herë dëgjon se njerëzit, për shembull, kanë ndalur të ecin në votime.

Nëse gjeni lexuesin se është e dobishme dhe e domosdoshme për të vazhduar; nëse mendoni se është e rëndësishme që lexuesi të vazhdojë të shkruajë pjesë të opinionit; dokumente me të cilat vazhdoj të shqyrtoj mediat dhe politikat, atëherë është koha që ti ta shprehësh atë në vlerësim konkret. Unë nuk mund të jetoj më në statusin e varfërisë dhe vështirë të jem në gjendje t'i plotësoj të gjitha shpenzimet. Është koha që ju të shprehni këtë në një anëtarësim, pasi që mund të bëheni anëtar i De Telegraaf, Netflix, një kanal sportiv apo media të tjera. Unë pastaj ju pyes: Çfarë gjeni më të vlefshme? Për fat të keq, nëse numri i anëtarëve qëndron në nivelin aktual, nuk mund të vazhdoj më. Qëllimi është të paktën anëtarët themelorë 500 ose një ekuivalent i tyre në anëtarësitë e tjera. Me të gjitha ato dhjetëra mijëra lexues në ditë, duhet të keni sukses.

Prandaj, kjo është një thirrje urgjente për ju. Në një javë unë pastaj do të vendosë nëse unë do të marrë të gjithë faqen e internetit duke përfshirë arkivin offline ose vazhdojnë. Shpresa është vendosur tek ju. Faleminderit paraprakisht për vlerësimin tuaj!

Përditëso 15-05-2019

Unë kam pasur një ofertë të mrekullueshme për mbështetje sot. E gjithë kjo ende duhet të realizohet, por kjo nuk do të thotë se jam entuziast. Për momentin janë shtuar disa anëtarë (falë për këtë), gjë që në fakt është e habitshme duke pasur parasysh sasi të mëdha (dhjetëra mijëra lexues në ditë), por në tërësi, unë me siguri dua të vazhdoj. Faleminderit pjesërisht për atë mbështetje. Sa më shpejt që ndihma e premtuar të realizohet, unë do të them më shumë për këtë. Për momentin unë do të vazhdoj me shpresën se gjithçka do të jetë mirë dhe se mund të vazhdoj të shkruaj për një kohë të gjatë. Ndërkohë, vazhdoni të bashkoheni, sepse mbështetja juaj është e nevojshme. A nuk do të ishte mirë nëse një medium i pavarur po ashtu mund të rekrutonte anëtarë në vend që të pasonte vetëm mediat e mëdha të propagandës, a nuk mendoni?

Etiketa: , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Jord Zentveldt ka shkruajtur:

  Hi Martin,

  Ndoshta është ide për të bërë artikujt tuaj të dukshëm për jo anëtarët vetëm për një pagesë prej 10 cent. Kjo ju jep më shumë të ardhura dhe njerëzit që nuk duan të bëhen anëtarë mund të vendosin për veten se cilat artikuj kanë 10 cent për të.

  • Skllavi i pagave ka shkruajtur:

   Sipas mendimit tim nuk është vetëm për pagimin, por edhe për përpjekjet që njerëzit duhet të bëjnë për një pagesë.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Çfarë kuptoni saktësisht?

   • Skllavi i pagave ka shkruajtur:

    Shumica e njerëzve jeton plotësisht nga sistemi. Edhe njerëzit në procesin e zgjimit vazhdojnë të jetojnë nga sistemi. Nëse nuk dëshironi të paguani një faturë ose të harroni të paguani për një shërbim në sistem (duke përfshirë autoritetet tatimore), atëherë nuk mund ta përdorni shërbimin ose mund të merrni edhe një përmbarues për të vizituar ... me të gjitha pasojat e tij. Njerëzit janë përdorur për këtë dhe modelet e habitatit për njerëzit e kushtëzuar janë rënia e tyre.

    Kur përdorni internetin, Martin Vrijland është një nga faqet (ndonjëherë shumë) që ata vizitojnë dhe për të cilat nuk kërkohet pagesë. Shërbimi është siguruar dhe njerëzit vazhdojnë të sillen ashtu siç pret sistemi i tyre. Nëse pagesa duhet të bëhet, ata thjesht shkojnë në një faqe interneti tjetër për kalim kohe. Është shumë e vështirë për të transferuar disa para. Unë mendoj se shumë nga këta njerëz (disa për qind tashmë janë shumë) thjesht do të tërheqin çantat e tyre dhe do t'ju japin një euro ose më shumë nëse do t'ju takojnë personalisht.

 2. një sy hapur ka shkruajtur:

  Për fat të keq, ne nuk kemi më askënd që të bëjë analiza të tilla kritike në Holandë si ju. Keni idenë se shumë njerëz nuk e besojnë 100% dhe e kuptojnë atë që shkruani, kryesisht për shkak të efektit të hipnozës së teknikave të NLP të medias. Kjo zë i zjarrtë besuar nga, për shembull, lajmet e RTL është duke bërë kaq mirë.

  Çdo herë që bëni një telefonatë dhe shtohen disa të tjerë, por jo të mjaftueshme. Por ata dëshirojnë t'i heqin idetë tuaja dhe t'i përdorin ato diku tjetër ose t'i bëjnë ato qesharake. Futbolli apo De Telegraaf, asnjë stil, Niburu, GTST etj, që me të vërtetë i bën ata emocionalë, e cila është shumë e rëndësishme për shumë njerëz, ata menjëherë besojnë në të pa dyshim.

  Ata e duan dhe e përqafojnë botën e re të policisë që po shpaloset. Kjo është arsyeja pse programet e tilla si ato të oficerëve të përmbarimit, programet e policisë dhe të përmbaruesve po bëjnë kaq mirë. Ata vetëm duan kontroll dhe siguri të rreme. Vërtetë një Trumanshow për të tradhëtuar njeriun tuaj dhe vazhdimisht mbani një sy si kriminelë. Gëzojnë atë.

  Është një turp që bëhet fjalë për këtë. Disa do të jenë të lumtur nëse kjo shqetësim do ta ndalonte atë si atë të konvertuar me atë idiologji të frikshme, ju e dini këtë.

  grts

 3. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Me këtë unë rrit kontributet e mia, por kjo nuk mjafton.
  Unë rregullisht fshij sytë e mi në atë që keni vënë në faqen tuaj te internetit.
  Kam lexuar edhe me sytë e njerëzve të tjerë dhe Martin është thjesht i çmendur.
  Hej Martin, ti je i çmendur, por unë të dua.

  Pra, këtu një thirrje për aleatët, bëni është të çmendur dhe të bëheni anëtarë, nuk është kaq e vështirë.

  https://youtu.be/wCDIYvFmgW8

 4. danny ka shkruajtur:

  Njerëzit janë vetëm kopetë e kafshëve, ata vendosin një euro në kutinë e grumbullimit për "kauzën e mirë" dhe transferojnë para në 555.
  Gjithashtu do të ketë të bëjë me mosmarrëveshjen njohëse, përndryshe unë nuk mund ta shpjegoj as.

  Nuk mund të them shumë për këtë, është një vëzhgim i trishtuar.
  Ju e keni bërë këtë situatë të qartë para, me sa duket nuk i intereson njerëzit.

  Mundësia e vetme që keni lënë është që të vendosni një muri pagese për të gjitha artikujt tuaj, vetëm njerëzit duan të paguajnë nëse marrin diçka në kthim, por jo nga vlerësimi.

 5. Chul ka shkruajtur:

  martin,
  Mundohem të bëhem anëtar por nuk funksionon. Nëse duhet të jap informacion për pagesën, marr një mesazh gabimi. A keni një mënyrë tjetër në të cilën mund të bëhem anëtare?
  A kanë të tjerë edhe këtë problem?

 6. DHBoom ka shkruajtur:

  regjistruar si një bazë muajin e kaluar, tani i përmirësuar për blerësin! Ju lutem, qëndroni! Njerëzit kanë nevojë për këtë dhe se është aq i ndriçuar nëse e ekspozoni një temë dhe më pas një projektligj paraqitet nga raportet e lajmeve (direkt ose indirekt) ... Dhe pastaj të gjithë ata njerëz rreth meje që besojnë verbërisht ... ..

 7. Lindy Heijmans ka shkruajtur:

  Unë kam bërë, përsëri, anëtarësimin tim përmes debitimit direkt. E kisha bërë atë vitin e kaluar gjithashtu, një herë debiti për debit direkt dhe kuptova pak kohë më parë se kurrë nuk ka pasur një debitim të drejtpërdrejtë pas kësaj .... Unë tani i mbaj një sy më mirë gjërave. Më pëlqen të lexoj artikujt tuaj, nuk mund të bëj asgjë me gjithçka, por dëshiroj që ti të vazhdosh të shkruash. Kur unë ende i kisha ndarë Facebook artikujt tuaj, nuk e kam lexuar atë ... shumë keq .... pra, vazhdoni, keni mbështetjen time!

  • një sy hapur ka shkruajtur:

   Dhe pikërisht ajo që ndodhi me mua, mbledhja automatike u debitua vetëm për herë 1, por unë kam qenë anëtar për së paku gjashtë muaj. Unë gjithashtu mbaj një sy më të mirë në të.

   Pak javë më parë bëra edhe një përmirësim të vogël në bakër. Unë me të vërtetë vlerësoj Martin tuaj me shkrim!

   Dhe përsëri vetëm një numër i vogël i anëtarëve janë shtuar, pse jo një copë apo disa 100?

   Për vetëm € 2 në muaj mund të bëheni anëtarë, edhe nëse jeni në bankën e ushqimit, ju ende mund ta humbisni, apo kushton aq shumë saqë do t'ju godasë në portofolin tuaj?

 8. Kamera 2 ka shkruajtur:

  LAJMET E FUNDIT ###
  Si është e mundur që (dëgjojmë vërejtjen: Grapperhaus në intervistën telegrafike 1ste link) në mirëbesim Gazetarët (PR de V & J vd H) vozisin makinat më të shtrenjta dhe MartinVrijland të cilët me fakte dhe analiza të bazuara nuk janë as disa mijëra euro mund të mbledhë një muaj për angazhimin e tij për shtatë vjet.
  Nëse meriton 1, atëherë ky është faqja e internetit dhe lexohet veçanërisht në lidhjen më poshtë në të cilën mbështetet Grapperhaus, koha që ne japim më bujarisht analistëve të sinqertë që nuk kalojnë dhe nuk kontrollohen ndryshe

  # # #
  https://www.telegraaf.nl/video/3585612/bedreigen-journalisten-is-businessmodel-geworden

  Sulmet e rreme mbi ndërtimin e Telegraaf dhe Panorama të portretizuar nga MartinVrijland, ju lutem

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/aanslag-telegraaf-gebouw-bewezen-onmogelijk-tenzij-slagbomen-openstonden/

 9. Keyboarde ka shkruajtur:

  Donacion një herë përmes Paypal-it.
  Përpjekje shumë të vogla nëse tashmë keni një llogari, kështu që nuk ka problem.

  Mësoj shumë nga artikujt tuaj, më lejoni të shikoj gjërat nga një këndvështrim tjetër dhe të keni analiza interesante. Unë gjithashtu ndaj shumë nga shqetësimet tuaja për të ardhmen.

 10. lepur i bardhe ka shkruajtur:

  Për mua ishte gjithashtu shumë e vështirë të bëhesha blerës, por në fund unë arrita.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër