Koha për ndryshimin e madh dhe kthesën e madhe: firmosni peticionin

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 12 Maj 2020 22 Comments

burimi: thisfitsme.com

Kriza e koronës na detyron të mendojmë për ndryshime drastike. Unë e njoftova atë tashmë pasi faqja ime u nënshtrua një sulmi DDoS për gjysmë dite. Unë bëra një deklaratë groteske duke thënë: "Plani im është të paraqes plane konkrete në të ardhmen e afërt për të minuar dhe rrëzuar këtë qeveri dhe të gjithë sistemin".

Kam punuar në atë plan për një kohë të gjatë dhe e prezantova para shumë prapaskenave. Shtë një plan që ka të bëjë me demokracinë e drejtpërdrejtë, përmes një sistemi të votimit në internet që sigurohet përmes teknologjisë së blockchain.

Po, ekzistojnë rreziqe nga teknologjia, por rreziku më i madh qëndron në piramidën e energjisë. Ky sistem duhet të mirëmbahet dhe të kthehet. Kjo është e mundur vetëm nëse është rregulluar me zgjuarsi. Pushteti nuk duhet të shkojë në një pikë qendrore, por fuqia duhet të shkojë te njerëzit.

Ne do ta bëjmë atë ndryshe!

Plotësisht ndryshe! Dhe ndihma juaj është e nevojshme. Disa pyetje së pari:

 • A doni që ju ose fëmijët tuaj të jetoni në një burg dixhital?
 • A dëshironi që ju ose fëmijët tuaj të detyroheni të vaksinoheni që nuk dini çfarë përmban ai përveç asaj që ju thonë "ekspertët"?
 • Dëshironi të futeni në një sistem komunist të varur nga shteti në të cilin gjithçka monitorohet përmes Big Data?

Nuk ka? Tani është koha për të rregulluar sistemin ashtu siç e njohim ne! Koha për një vend të lirë me demokraci të drejtpërdrejtë: një mënyrë e re për të jetuar së bashku. Koha për të hequr qafe kabinetin e kukullave dhe kurorën.

Demokraci e rreme

Sistemi i vjetër është i bazuar në demokraci të rreme, ku të gjitha kukullat në partitë politike duket se janë trajnuar për t'i shërbyer vetëm kurorës dhe për t'i ofruar njerëzve iluzionin e zgjedhjes.

Ata ofrojnë zgjedhjen që i përshtatet këtij grupi për çdo mendim dhe çdo shije në shoqëri dhe debatojnë përmes kundërshtive të dukshme për të mbrojtur të njëjtën fuqi dhe axhendë prapa skenave.

Opozita, e majta, e djathta, liberale, të gjithë betohen për besnikëri për kurorën dhe diskutimet e ashpra në media, diskutimet gjatë zgjedhjeve; ata janë vetëm atje për t'i bërë njerëzit të besojnë se zëri i tyre dëgjohet.

Demokracia siç e kemi njohur gjatë gjithë jetës sonë është një farsë. Ne jetojmë në një hipnozë kolektive, një verbëri kolektive.

Besoni se mund të bëhet ndryshe

Për shkak se jetojmë në një sistem shoqëror që në moshë të re, nuk dimë më mirë. Conditioningshtë kushtëzimi ynë që i përmbahemi.

"Ne thjesht kemi nevojë për një qeveri dhe atëherë demokracia është me të vërtetë forma më e mirë. Sa më të rregulluara qendrore, aq më uniforme të marrëveshjeve dhe kjo është e dobishme ", mendojmë.

"Atëherë të gjithë përdorin të njëjtën asfalt, ne kemi transport të mirë publik, taksa është rregulluar mjeshtërisht dhe kemi një rregullim të mirë në të gjitha aspektet e jetës sonë."

Për disa, perandori me të vërtetë ka rroba

Disa njerëz me të vërtetë nuk e shohin që perandori nuk mban rroba. Ata besojnë në mënyrë të vendosur në sistem ashtu siç e njohim ne, dhe shumë prej tyre janë të varur dhe të varur nga ai në tërësinë e tyre.

Vetëm në kohën e krizës së koronës, disa fillojnë të shohin që gradualisht jemi duke u manipuluar drejt një sistemi teknokratik komunist. Të tjerët do ta shohin këtë si një përparim të nevojshëm; progres që mund të mbështetet për të parandaluar pandemitë e ardhshme dhe për të shpëtuar mjedisin.

Por, a kërkon kjo që një popullatë të vendoset në një rrjet kontrolli teknologjik apo janë pjesa më e madhe e problemeve në botë, rezultat i njerëzve të pasur të uritur nga pushteti, të cilët fitojnë para nga ilaçet, nafta, prodhimi masiv etj.

Kurora, shtëpia jonë mbretërore

Shtëpia jonë mbretërore ka luajtur një rol të bukur në këtë. Ata i detyrohen fuqisë dhe kapitalit të tyre kryesisht për nxjerrjen e lëndëve të para dhe naftës. Atëherë nuk po flasim për gjëra të errëta nga e kaluara.

Dhe kujt ua betojnë politikanët besnikëri? Te 'kurora'. Ata betohen për besnikëri ndaj një blloku energjetik që nënshkruan të gjitha ligjet dhe për të cilët gjyqtarët, zyrtarët, avokatët dhe policia betohen për besnikëri. Ata nuk betohen për besnikëri ndaj njerëzve, por për kurorë.

Kjo kurorë sundon nga "hiri i Zotit". Askush nuk mund të tregojë se hiri i Zotit dhe kështu që fuqia është një hundë dylli.

Shtë një sistem besimi me të cilin të gjithë në shoqëri janë të kushtëzuar, sepse prindërit dhe gjyshërit, familja dhe miqtë: Të gjithë janë të kushtëzuar me të njëjtën gënjeshtër dhe prandaj nuk dinë më mirë.

Zhvendosja e besimit

Ne mund të vazhdojmë të mbështetemi te sistemi mbizotërues, i cili po përqendrohet gjithnjë e më shumë nëse mund të besojmë se nëse marrim përsipër vetë, ne gjithashtu mund t'i rregullojmë gjërat shumë mirë. Ne nuk mund t'i hedhim të gjitha burimet teknike për të cilat jemi mësuar menjëherë, nuk mund të jetojmë të gjithë papritmas pa infrastrukturë dhe organizim. Sidoqoftë, ne mund të kthejmë linjat e qeverisjes dhe vendimmarrjes së saj.

Një qeveri duhet të përbëhet nga përfaqësues të vërtetë të njerëzve që betohen jo me besnikëri në kurorë, por për njerëzimin. Njerëzimi duhet të ketë një thënie të drejtpërdrejtë në vendime. A besoni se nuk është e mundur, sepse shumë njerëz kanë shumë pak njohuri për shumë gjëra të ndryshme? Ky është një argument i mirë, por mbase shumë gjëra thjesht duhet të thjeshtësohen.

Nëse njerëzit nuk duan një rritje në shkallë, atëherë nuk do të ketë rritje në shkallë. Nëse njerëzit mendojnë se media ka filluar të duket gjithnjë e më shumë si propagandë, atëherë ajo duhet të kthehet përmbys. Nëse njerëzit nuk duan censurim, nuk do të ketë censurë. Etj., Etj.

Kthimi i strukturës së energjisë

Por gjithçka fillon me anasjelljen e linjave të pushtetit. Ata duhet të ecin para njerëzve në vend të kurorës. Ata duhet të vrapojnë te njeriu; për njerëzimin. Guvernatorët e zgjedhur direkt nga njerëzit duhet të zgjidhen me vota të drejtpërdrejta dhe ata betohen për besnikëri ndaj popullit. Gjithashtu të gjithë gjyqtarët, nëpunësit civilë, policia, ushtria, avokatët, etj. Të gjithë duhet të betohen për besnikëri ndaj njerëzve dhe të gjithë mund të rrëzohen nga shumica.

Demokracia direkte

Demokracia e drejtpërdrejtë mund të bëhet e mundur nga teknologjia. Teknologjia e blockchain mund të sigurojë që ju mund të lejoni që zëri i njerëzve të flasë në mënyrë të pakëndshme dhe të pandryshuar. A nuk janë ato ide pak të çuditshme? A mund të ketë mbështetje për këtë? Kur dëgjoni që Elon Musk është në favor të saj, po ju bie zhurmë papritmas veshët?

Votimi nga 're'

Thereforedokush që dëshiron të votojë mund të marrë pjesë në procesin e vendimmarrjes në lidhje me miratimin e ligjeve dhe ligjeve, dhe ata kanë një datë skadimi. Votimi bëhet përmes kompjuterit tuaj ose telefonit të lidhur me një lloj identifikimi. Para së gjithash, ne duhet të rishqyrtojmë të gjithë listën e ligjeve që janë në fuqi tani: 'mund të qëndrojë' ose 'duhet të shkojë'. Po, thjeshtimi dhe thjeshtësimi në vend të kompleksitetit të leshit të sotëm.

Pro dhe kundra

Kjo gjithashtu do të thotë se ne duhet të lidhim shumëkombëshe të mëdha në një sistem të krahasueshëm. Mbi të gjitha, ne duhet të dëshirojmë të heqim qafe fuqinë e njerëzve si Bill Gates. I njëjti përmbysje e pushtetit gjithashtu mund të ndodhë atje.

Kon

Con janë të lehta për tu renditur. Ne fakt duhet të ngadalësojmë teknologjinë dhe të dhënat e mëdha dhe kjo është mënyra se si mund ta ushqejmë atë sistem.

A nuk është Elon Musk ai që dëshiron të varet trurin tonë në re dhe ta lidhë atë me AI. A nuk aplikuan Portat e Billit për patenin 2020-060606 për ta bërë trurin tonë një bllok në zinxhir? Po, por ne mund ta votojmë atë. Ne mund të ngadalësojmë teknologjinë dhe të kërkojmë nga zhvilluesit e AI që të mos i japin përsëri AI falas.

Shumë prej tyre mund ta kenë të vështirë të vendosin çdo ligj apo vendim para njerëzve. Atëherë njerëzit do të kishin një punë ditore në të gjitha ato vendime dhe përfundimisht bëhen të pa interesuar. Sidoqoftë, gjithashtu mund të nënkuptojë që drejtorët vlerësohen ose gjykohen për thjeshtësi dhe shkurtësi në vend të komunikimit të leshit, të cilin ne jemi mësuar tani prej tyre. Kështu që ata duhet të ofrojnë punë të thjeshtë dhe të qartë dhe kështu na duhen lloje të ndryshme shoferësh.

Ajo që duket negative duhet të çojë në të vërtetë në një ndryshim pozitiv: rregullimi shkon nga sasia në cilësi.

Të mirat

Të mirat janë se ne mund t'i vendosim frenat në shkallëzimin dhe centralizimin dhe të shkojmë nga kompleksiteti në thjeshtësi. Një tjetër pro është që ne të marrim përfaqësues të njerëzve të vërtetë në vend të njerëzve që fshehtas përfaqësojnë paratë e mëdha dhe kurorën. Përfaqësimi i njerëzve duhet të bëhet përsëri se cili është kuptimi i vërtetë i asaj fjale.

Kështu veproni

Ne fillojmë duke hedhur poshtë sistemin antikushtetues ku jemi tani. E pabazuar do të thotë se shkon kundër të drejtave themelore të njerëzimit.

Kushtetuta nënshkruhet nga kurora, dhe ligjet nënshkruhen gjithashtu nga kurora. Në krizën e koronës, kemi parë që qeveritë shpesh injorojnë kushtetutën dhe shpejt hartojnë ligje të reja që tejkalojnë kushtetutën. Ne duhet të kthehemi në parimin e së drejtës themelore sesa në parimin e ligjit. Bazuar në atë të drejtë themelore, të gjithë kanë të drejta të barabarta. Kjo është arsyeja pse demokracia e drejtpërdrejtë është zgjidhja.

hap 1

 • Hapi 1 është kështu sistemi i vjetër i bazuar në kurorë dhe hedh poshtë pamjen e demokracisë. Kjo do të thotë të marrësh pozicionin që autoriteti që ne mendojmë se ekziston është antikushtetues. Nuk ka hir të Zotit dhe duhet të ketë besnikëri të betuar për njerëzit.
 • Kjo do të thotë që ne mund të hedhim poshtë dënimin, kontrollin dhe gjobat me pozicionin:
 • Askush nuk ka autoritet mbi mua sepse kushtetutat dhe ligjet shënohen nga kurora. Ajo kurorë bazohet në hirin e Zotit. Të gjitha institutet si gjykatat, organet tatimore, inspektimi, etj., Betohen për besnikëri ndaj kurorës. Të gjithë gjyqtarët, politikanët, ushtria, policia etj., Betohen për besë në kurorë. Ata nuk kanë asnjë autoritet mbi ne ".
 • Pra, hapi 1 është të hedhësh poshtë çdo autoritet, të hedhësh poshtë gjobat dhe gjobat dhe të refuzosh detyrimin tatimor. Ne duhet të hedhim sistemin e vjetër.
 • Nëse paraqiteni në gjykatë, ju mund t'i tregoni gjykatësit se ai betohet për besnikëri ndaj kurorës (hirit të Zotit) dhe prandaj nuk ka asnjë autoritet mbi ju. Ju mund të tregoni për ligjin e tërhequr nga kurora (hiri i Zotit). Ju jeni i lirë të shkoni.

hap 2

 • Ne po ndërtojmë një sistem të ri, duke lëshuar një peticion i cili është nënshkruar nga sa më shumë njerëz që është e mundur këtu në sit. Kjo peticion i dërgohet qeverisë në detyrë dhe kurorës dhe deklaron se ata duhet të japin dorëheqjen.
 • Ne ndalojmë së shikuari televizorin, duke dëgjuar media dhe politikanë, dhe e kuptojmë se media sociale është gjithashtu një mjet në duart e kryetarit të detyrës.
 • Ne e hedhim poshtë fuqinë e qeverisjes vendore, qeverisë kombëtare dhe Brukselit dhe fillojmë nga e para.
 • Ministritë mund të vazhdojnë të ekzistojnë dhe ata vetëm duhet të botojnë një raport për menaxhimin e tyre financiar. Drejtuesit e këtyre ministrive duhet të betohen për besnikëri ndaj njerëzve dhe menjëherë të fillojnë të rishikojnë masat dhe ligjet që kufizojnë lirinë.
 • Ministria e Financave duhet të tregojë në prekjen e një butoni se çfarë është në tenxhere dhe sa borxhe janë shkaktuar.
 • Këto borxhe duhet të refuzohen dhe të vendosen në zero. Ne menjëherë kalojmë në bitcoin dhe lëshojmë euron dhe dollarin. Fuqia dhe ndikimi i Bankës Qendrore Evropiane dhe bankave të tjera duhet të humbasin gjithashtu. Ata shtypën para nga askund dhe ai sistem i parave të fiat është i falimentuar.
 • "Borxhi kombëtar duhet të refuzohet menjëherë dhe të vendoset në zero".
 • Popullit u jepet mundësia të hapin një llogari bitcoin për 1 javë dhe Ministria e Financave menjëherë ua depoziton të gjithëve me një shumë prej 1 bitcoin.
 • Bitcoin siguron mbulimin. Jo më shumë para fitiatike, por një monedhë e re e mbuluar, ku bitcoin është “standardi i ri” i artë.
 • Të gjithë marrin një të ardhur bazë. Kjo është e ngjashme me sistemin komunist që tani po punohet nga qeveritë, por për shkak se linja e pushtetit shkon drejt popullit dhe vendoset demokracia e drejtpërdrejtë, rreziku i qeverisjes totalitare është zvogëluar.
 • Shitësit me pakicë dhe ndërmarrjeve u jepet një muaj për të instaluar një sistem që lejon pagesën e bitcoin, por menjëherë pranojnë transaksione direkte të bitcoin si një metodë pagese.

hap 3

 • Departamentit të Brendshëm i është dhënë 1 muaj për të krijuar një sistem votimi të drejtpërdrejtë të bllokimit, i cili lejon publikun të paraqesë ligje te njerëzit për refuzim ose rishikim.
 • DigiD mund të përdoret për të votuar, por dixhitalizimi i mëtutjeshëm përmes njohjes së fytyrës ose një çertifikatë dixhitale vaksinimi mund të miratohet vetëm nga publiku.
 • I gjithë legjislacioni ekzistues është menjëherë i pavlefshëm. Do të fusim një fazë kohe. Zbatuesit, gjyqtarët, ushtria, policia dhe gjyqësori pushojnë menjëherë aktivitetet e tyre.

hap 4

 • Ministria e Brendshme gjithashtu duhet të paraqesë një sistem votimi të bllokimit brenda një muaji, me të cilin njerëzit menjëherë mund të emërojnë përfaqësuesit e tyre.
 • Do të ketë 1 përfaqësues të zgjedhur për ministri dhe ai përfaqësues i zgjedhur mund të zgjidhet me shumicën e votave nga sistemi i votimit në bllok.

hap 5

 • Këta udhëheqës të rinj duhet të fillojnë menjëherë dhe të raportojnë çdo javë tek njerëzit përmes komunikimit të drejtpërdrejtë në YouTube ose në media të tjera sociale.
 • Ata menjëherë bëjnë një përmbledhje të sasisë së ligjeve dhe sigurojnë që zgjidhja e tanishme dhe sasia e ligjeve shpërndahet dhe përmblidhet në një numër që është maksimumi pesëdhjetë për ministri.
 • Rregullat e reja themelore u paraqiten njerëzve si 'rregulla të reja të shoqërisë' përmes një rregulli dhe një përmbledhje të 1000 fjalëve.
 • Njerëzit mund të aprovojnë, kundërshtojnë ose kthejnë këto 'rregulla të shoqërisë' përmes sistemit të votimit të blockchain për rishikim.

hap 6

 • Media duhet menjëherë të ndalojë transmetimin e programeve të lajmeve dhe diskutimeve. Duhet të ketë një kohë totale të mediave derisa përfaqësuesit e njerëzve të rinj të rishikojnë të gjithë sistemin.
 • Prandaj, ata duhet të hedhin një vështrim të ngushtë në të gjithë sistemin mediatik dhe të gjitha gazetat, dhe gjithashtu të sigurojnë që njerëzit të punojnë në vend të rendit të vjetër të vendosur.

* shënimi

Shuarja e detyrimit tatimor është e përkohshme. Shtë një pezullim. Nga vijnë nga dhjetëra miliarda njerëz nga të gjithë ata që supozohet se ndihmojnë popullsinë gjatë krizës së koronës? Këto para janë shtypur nga askund. I gjithë sistemi financiar bazohet në paratë e fiat (pa u mbuluar nga asgjë fizike dhe pa shtyp).

Sigurisht, rrafshimi i detyrimit tatimor nuk është përfundimtar. Shtë e përkohshme, derisa përfaqësuesit e njerëzve të rinj (të cilët në të vërtetë përfaqësojnë popullin) të jenë pozicionuar në ministri dhe i gjithë sistemi mund të pastrohet dhe rivendoset.

Përfundimi i taksimit nuk do të jetë përfundimtar, por sistemi duhet të pastrohet nga miliardat që rrjedhin drejt BE-së dhe drejt BQE-së.

Zbatimi

Si do ta zbatojmë këtë? Kjo fillon me një kërkesë mjaft të qartë, në të cilën mund të shpreheni se dëshironi të jeni ndryshimi. Mund të flasim për vetëdije dhe zgjim, por ndryshimi i vetëm vjen nga veprimi. Lexoni pikat nga peticioni këtu dhe më pas hidhni edhe votën tuaj. Vetëm së bashku mund të bëjmë një ndryshim dhe gjithçka fillon me përpjekjet tona.

Me këtë peticion ne deklarojmë:

 1. Se kurora është e pafuqishme
 2. Që qeveria duhet menjëherë të heqë detyrat e saj
 3. Që të gjitha ligjet dhe rregulloret të jenë menjëherë të pavlefshme dhe të rishikohen
 4. Që i gjithë përmbarimi të pezullohet menjëherë
 5. Që mbledhja e taksave pezullohet menjëherë
 6. Kjo gjobë është e pavlefshme dhe koleksionet pezullohen
 7. Se policia, gjyqësori, ushtria, gjyqtarët, zbatuesit, inspektorët dhe të gjithë nëpunësit civilë duhet të betohen për besnikëri ndaj popullit
 8. Se borxhi kombëtar është i pavlefshëm
 9. Se pretendimet për kredi të BQE-së dhe kreditorëve të tjerë janë të pavlefshëm
 10. Se do të ketë një demokraci të drejtpërdrejtë (si p.sh. pershkruar ketu)

Me këtë peticion kërkojmë:

 1. Përfundimi i menjëhershëm i veprimtarive të mbretit, mbretëreshës, anëtarëve të dhomave të parë dhe të dytë dhe anëtarëve të kabinetit
 2. Zhvillimi i drejtpërdrejtë - dhe dorëzimi brenda 1 muaji - i një sistemi të votimit në bllok, nga Ministria e Financave, me të cilin mund të zgjidhen përfaqësues të rinj (një përfaqësues për ministri, të emërohet dhe votohet përmes një sistemi votimi blockchain)
 3. Që Ministria e Financave depoziton një sasi prej 1 bitcoin brenda Hollandës brenda 1 jave
 4. Gjyqi publik i kurorës dhe politikanëve përmes sistemit të votimit në bllok, duke përfshirë qëllimin dhe përmbajtjen e dënimit

Pra, shkoni në faqen e internetit të re tani, nënshkruajni peticionin dhe / ose bëhuni anëtar:

demokracia e drejtpërdrejtë tani

Etiketa: , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (22)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. XanderN ka shkruajtur:

  Unë e shoh këtë më shumë si një koncept që një qëllim përfundimtar të shtjellohet më tej, jo diçka që duhet të zbatohet menjëherë. Kaosi i garantuar, nëse e bëni këtë. Ndalimi i taksave? Menjëherë vendosni një milion nëpunës civilë pa punuar, projektet e shumta për të cilat po punojnë qindra mijëra njerëz do të vijnë në ndalesë, do të fillojë një fluturim i madh kapitali (përveç nëse e gjithë bota merr pjesë menjëherë), etj etj.

  Prandaj, një ndryshim hap pas hapi më duket se ka më shumë të ngjarë të ketë sukses. Së pari do të duhet të rregulloni plotësisht sigurimin e informacionit, dmth. Mediat. Nëse njerëzit duhet të vendosin për gjithçka, ju duhet të siguroheni që ata të marrin një histori të ndershme për të mirat dhe të këqijat e secilit vendim. Por kam frikë sinqerisht nga natyra njerëzore, e cila është mjaft e prishur ndaj të gjitha llojeve të ndryshimeve, dhe shumë e ndjeshme ndaj emocioneve. Prandaj mund të jeni pothuajse të sigurt se nëse, për shembull, duhet të ndërtohet një rrugë e re diku, dhe ata marrin disa persona para kamerës që ankohen se kjo rrugë është afër shtëpive të tyre, ose përmes një cope pylli, 90 nga 100 njerëzit do të votojnë KUNDR.

  Dhe kështu do të jetë me shumë projekte, mendoj. Kam frikë se atëherë jo shumë do të bie përsëri në tokë edhe një herë, dhe vërtet do të përfundosh në një sistem klasik komunist që do të jetë shumë i ngjashëm me Bashkimin Sovjetik, i plotësuar me teknologji të përparuar. Unë nuk mendoj se është një botë më e mirë për të jetuar.

  Unë mendoj, si ju, që sistemi aktual ka pasur kohën e tij më të mirë, dhe është minuar nga korrupsioni, nepotizmi dhe të gjitha llojet e grupeve të lobeve, të cilave u është dhënë shumë fuqi. Familja Mbretërore është në çdo rast një vend shumë i vjetër (megjithëse ai wmb ende mund të mbetet si një lloj 'ministri' e Hollandës-Promovimi ose -Folklor ose diçka, por e privuar nga e gjithë fuqia). Pra, duhet të jetë ndryshe, por përhapur atë brenda rreth 10 apo më shumë viteve, që unë mendoj se është shumë e shpejtë, duke pasur parasysh trazirat e mëdha që duhet të ndodhin. Një person, një popull, duhet të jetë në gjendje ta trajtojë atë psikologjikisht.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Për të qenë i qartë: Detyrimi tatimor është i përkohshëm.

   Nga vijnë nga dhjetëra miliarda njerëz nga të gjithë ata që supozohet se ndihmojnë popullsinë gjatë krizës së koronës?

   Këto para janë shtypur nga askund. I gjithë sistemi financiar bazohet në paratë e Fiat (nuk mbulohen nga asgjë fizike dhe pa shtyp)

   Sigurisht, rrafshimi i detyrimit tatimor nuk është përfundimtar. Kjo është arsyeja pse ajo gjithashtu thotë 'pezulluar'. Shtë e përkohshme, derisa përfaqësuesit e njerëzve të rinj (të cilët në të vërtetë përfaqësojnë popullin) të jenë pozicionuar në ministri dhe i gjithë sistemi mund të pastrohet dhe rivendoset.

   Përfundimi i detyrimit tatimor nuk do të jetë përfundimtar, por do të duhet të pastrohet nga miliarda flukse të mëdha drejt BE-së dhe drejt BQE-së.

   Mendoni përsëri.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Dhe për të qenë i sinqertë, nuk besoj në një ndryshim hap pas hapi. Të gjitha mund të jenë drastike dhe duhet të bëhet shumë shpejt. Një element i rëndësishëm në këtë është se linjat e energjisë duhet të kthehen nga lart poshtë. Njerëzit duhet të kenë një fjalim të drejtpërdrejtë dhe sistemi duhet të rindërtohet në mënyrë drastike. Thjeshtësimi është thelbësor.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    Martin, nëse e kuptoj saktë ju përshkruani një strukturë paralele e cila de-fakto pezullon kushtetutën ekzistuese "Në emër të Popullit". Kjo do të thotë, pra, një fund i monarkisë kushtetuese, e cila përfaqësohet nga një "demokraci" e ashtuquajtur parlamentare. Kështu që një Republikë…

    Epo gjithmonë kam menduar se ishte një sistem i çuditshëm, plot kontradikta. Gjatë mësimeve të Shkencave Sociale në Gjimnaz, mësuesit gjithmonë duhet të përgjigjen në pyetjen e thjeshtë "Si mund të ketë demokraci nëse zyrtarët (qeveria) betohen për besnikëri ndaj kurorës?" Pas kësaj unë mund të shikoja deri në korridor .. pak ka ndryshuar në këtë drejtim.

 2. Kornizat ka shkruajtur:

  Kompanitë gjithashtu do të duhet të marrin pjesë në një revolucion të tillë dhe veçanërisht në sektorin financiar. Edhe këtu mund të kthehemi në një sistem ku depozituesit dhe poseduesit e policave bëhen pronarë. Votimi i shpërblimeve, politika e pagave dhe çështje të tjera të rëndësishme mund të bëhet me këtë rast. Pas kësaj, sektorët e tjerë mund të transformohen. Një nga problemet aktuale të kohës së tanishme është fakti që shumëkombëshe të mëdha përcaktojnë politikën e qeverisë. Unë mendoj se kjo tashmë duhet të zgjidhet në hapin 1.

 3. Guppy ka shkruajtur:

  Zgjidhja juaj është një zgjidhje e mirë me teknologjitë aktuale. Por pyes veten fort nëse kjo epokë teknologjike do të zgjasë shumë. Ne kemi parë tashmë të parat e parashikuara. Universi do të sigurojë që gjithçka të rivendoset. Satalitet e Elonit do të pushojnë së punuari, interneti do të bjerë poshtë, njerëzit do të duhet të kthehen në bazat. Egoizmi nuk do të mbijetojë në dimensione më të larta.

  Tashmë jemi në një pikë ku jemi të vetëdijshëm për situatën. Ne fajësojmë të tjerët por paguajmë vetë atë. Të gjithë kemi sisteme operative të Microsoft-it në kompjuterët tanë. Të gjithë paguajmë taksat që financojnë Willy, Rutte dhe luftërat.

  Thjesht duhet të rrëfeni fajin dhe të paraqisim zgjidhje ashtu si ju, se si mund t'i rivendosim gjërat vetë.

  Keni të drejtë, varet nga ne. Qëllimi i ekzistencës sonë është të punojmë vetë. Jini të lumtur dhe mirënjohës me veten dhe shpirtin tuaj dhe lëreni shpirtin tuaj të mbizotërojë egon tuaj.

  Nëse nuk e kontrolloni veten, dikush tjetër do ta bëjë atë!

 4. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Nuk mund të ndihmoj por pajtohem
  por kush do të marrim me vete.

  Ata nuk ikin vullnetarisht dhe me një fletë A4 plot peticione?
  Sheshet e Kurorës së pari duhet të bëhen të vetëdijshme, mjerisht, po
  përndryshe vetëm një revolucion?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Gjëja interesante është se njerëzit do të donin një revolucion, por ata nuk besojnë se duhet të jemi vetë revolucioni.
   Ju mund ta zbatoni këtë duke vendosur një model të drejtpërdrejtë demokratik. Kjo do të thotë që ju duhet të veproni vetë.
   Ne ankohemi dhe themi që ata nuk bëjnë asgjë në Hagë. Ne ankohemi me komente të tilla si: "Ku janë partitë opozitare !?"
   Ndryshimi i vetëm i vërtetë mund dhe duhet të vijë vërtet duke aktivizuar veten. Kjo rezulton të jetë një hap shumë larg për shumë njerëz.
   Ne duam të lexojmë se çfarë është e keqe në bllokimin, keq për vaksinat dhe keq për Bill Gates, por aktivizimi i vetvetes është papritmas një hap shumë larg.

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Shtë e rëndësishme të kuptohet parimi themelor i parave të siguruara. Ju keni para të pasigurta që janë shtypur të pakufizuara dhe të zbuluara (siç është në kohën e krizës) dhe kështu shkakton hiperinflacion (i quajtur edhe 'para fiat') ose keni para që janë të lidhura me një standard, siç është ari ose vaji. Standardi i naftës OPEC është shembur, me çmimet e naftës duke u bërë negativ. Standardi i arit u lëshua vite më parë. Bitcoin duket se është standardi i ri.

  Edhe një herë ekziston rreziku i digjitalizimit, bashkimi me AI, por në një proces që duket se është pothuajse i pamundur të ndalet, ju mund të ktheni piramidën e energjisë.

  Këtu është një shpjegim se si funksionon një "standard i tillë" prej ari:

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   "Fiat para" ose "para fiduciary" është para që nuk e nxjerr vlerën e saj nga materiali nga i cili është bërë (vlerë e brendshme si me monedha ari dhe argjendi), por nga besimi se mund të përdoret për të blerë mallra dhe shërbime. Prandaj, vlera nominale nuk bazohet në një peshë dhe përmbajtje të caktuar të metaleve të çmuar, por në besimin që operatorët ekonomikë vendosin në vlerën e monedhës.

   Në këtë kohë të krizës së koronës, paratë e Fiat po zhvlerësohen shpejt. Kjo është një situatë e paqëndrueshme.

   • Zonnetje ka shkruajtur:

    Ekziston një ndërveprim i drejtpërdrejtë midis parasë dhe fuqisë. Pa ushtrinë amerikane dhe aftësinë për të vendosur luftëra, dollari nuk do të kishte vlerë shumë. Dhe sigurisht gatishmëria e ushtrisë amerikane, ushtarëve, për të ruajtur hegjemoninë amerikane për dollarë.

 6. Guppy ka shkruajtur:

  https://usdebtclock.org/

  Shikoni në fund të djathtë sa shpesh është shitur ari, argjendi dhe kriptoja (në letër). Kjo do të thotë që, për shembull, 173 njerëz pretendojnë 1 oz argjend, 172 kanë blerë ajër. Vlera e drejtë e argjendit në SH.B.A është 2615 dollarë, vlera e drejtë e dollarit është 👻

 7. Bas Ruigrok ka shkruajtur:

  http://historyreviewed.best/index.php/video-audio-the-greatest-secret-of-all-nazi-economics/

  Pse e WW2,
  Socializmi Kombëtar krijoi një sistem financiar falas që i dha fund borxhit publik dhe mënjanoi bankierët….
  Prandaj gënjeshtrat e vazhdueshme për Gjermaninë Nacional Socialiste.

  Imagjinoni se çfarë zemërimi do të jetë kur njerëzit të kuptojnë se sistemi më pozitiv është shkatërruar nga të ashtuquajturat viktima.
  Mbi dhe poshtë, e mira është e keqe, kryesi është viktimë.

  Të njëjtën gjë Ghadaffi dhe Saddam Hussein u përpoqën të bënin ...

 8. Future ka shkruajtur:

  Copë e mirë Martin.

  Pyetja është, dhe mbi të gjitha, si do të merrni personelin policor dhe ushtarak. Ju duhet ta merrni me këtë. Kurrë nuk e kuptoja pse do të vrisje dikë si ushtar. Në një luftë që thjesht nuk e dini arsyen e vërtetë për atë luftë. Me urdhër të dhe nën pretendime të rreme të.

  Unë ende mund të pajtohem me policinë, por jo edhe nëse shefat tuaj ju thonë që të merrni demonstrata. Unë në çdo vend.

  Për më tepër, ajo që kam menduar, dhe ju keni ekspozuar gjithashtu. Xhenseni thjesht një mason. Kështu që 1 prej tyre, unë e shikoj për argëtim ndërsa ha. Por ai djalë nuk është vërtet i qëndrueshëm në tregimin e tij. Vetëm vazhdoni të ndjeheni patetikë ndaj Trump.
  Atëherë historia e asaj No Style nuk lejon më emrin e saj në reagimet e njerëzve. Dhe që ju duhet të shkruani Jansen ose Jensen atje ai është 33. Kjo përfundimisht përfundoi, dhe gjithashtu thjesht budalla. Jensen thuhet se bllokohet nga GS. Por jepni Xhensen 33 si një shembull. Dhe ai merr një turmë të tërë në grackën e tij. Gjithashtu videoja e fshirë me rreth 180.000 shikime, lexoni numrin masonik 9. Dhe të gjitha ato gjeste dore nuk janë për asgjë. Djali i frikshëm kështu Etc etj Sharp dhe shihet shpejt nga ju.

 9. Analizoj ka shkruajtur:

  ata mund ta vendosin atë hir të Zotit në një vend ku dielli nuk shkëlqen. Mbetet teatër për masat injorante ..

  • Kornizat ka shkruajtur:

   Ashtu si Mbretëresha pezulloi Parlamentin Britanik në Gusht 2019, i cili u shit nga mediat si Boris Johson i cili kërkoi leje nga mbretëresha. Sidoqoftë, në kushtetutën britanike, monarku ka (sovran) fuqi të rezervuar kur monarku këshillohet nga këshilli i intimitetit.

   • Analizoj ka shkruajtur:

    Derivati ​​"Ligji i zakonshëm" i njerëzve të thjeshtë (nëna), mbretëresha është mbi ligjin dhe idd është thjesht në kontroll të Komonuelthit (Kanada, Australi, NZ etj). Ashtu si Madurodam është akoma vetëm një monarki kushtetuese me një teatër parlamentar (të folur ijë).

  • Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

   Një film i bukur dhe pothuajse i përzemërt. Një heroinë që pothuajse fjalë për fjalë shpall atë që ka në këtë faqe interneti për vite me rradhë. Pothuajse fjalë për fjalë, sepse ajo përsëri bën thirrje për një "fuqi më të lartë" për të ndryshuar.

   Kjo zonjë mund të ketë qëllimet më të mira, por për fat të keq fjalimi i saj emocional nuk do të ndryshojë asgjë në institutin ku dha këtë fjalim.

   Siç përshkruan Martin, ndryshimi i vërtetë vjen nga brenda. Nëse fjalimi i kësaj zonje vjen me të vërtetë nga vetvetja, atëherë ajo është mirë për një kandidaturë ministre brenda sistemit të ri të përshkruar më lart

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër