Complot Romy Nieuwburg në rastin Romy & Savannah debilitated: Ende shumë pyetje!

paraqitur në ANALIZA E LAJME, ROMY & SAVANNAH RASTI by në 13 Qershor 2017 34 Comments

Kam marrë shumë përgjigje artikullin tim Të dielën 11 qershor, në të cilën botoja një ide komploti nga një lexues i cili supozonte se Romy Nieuwburg mund të mos ekzistonte (shih këtu). Atje kam marrë edhe disa komente të zemëruara nga lexuesit të cilët e kanë gjetur atë mospërfillës që mund të publikoja diçka të tillë. E kuptoj plotësisht këtë, por shumë prej këtyre profileve duket se bien në kategorinë 'trolling'; fanatikë që përpiqen të vënë një notë negative dhe t'i hedhin në adresën time me shpifje dhe shpifje të pabazë. Megjithatë, kishte edhe profile reale dhe ata njerëz dukej se e dinin Romin. Ato njerëz natyrisht u tronditën me të drejtë nga teoria e përmendur. Për shembull, kam marrë shumë komente të dobishme nga lexuesit që më ka dërguar Romy faqe Instagram dhe adresa të tjera ku mund të gjeni imazhet e Romy ishte. Kjo bëri që gjithnjë e më të vështirë në Holandë për të shprehur dyshimet tuaja rreth versionit zyrtar të policisë, drejtësisë dhe mediat kryesore, për shkak se ju jeni sulmuar aq shumë efektin e majmunit 5e ndodh përshkruar si më parë ky eksperiment. Ju pothuajse nuk guxoni të ngjiteni në shkallë për të kapur banane, sepse ju jeni duke u dënuar. Megjithatë, unë mendoj se liria e shprehjes është një e mirë e madhe dhe se idetë duhet të shkëmbehen hapur; se kritika duhet të mbetet e mundur dhe kontrolli i autoriteteve (në vend të besimit të verbër) është gjithashtu një e mirë e madhe.

Vendosja e teorisë së konspiracionit të një lexuesi i cili sugjeroi se Romy ndoshta mund të ishte një karakter i fabrikuar në tim artikulli i mëparshëm, u përshkrua nga disa si të dëmtuar familjen. Megjithatë, mendova se teoria ishte e vlefshme për të studiuar dhe e bëri këtë. Shkëmbimi i kësaj çon në informacionin që ndonjëherë nuk merrni lirshëm në një mënyrë tjetër. Është teknikisht më e pakonceptueshme dhe e pamundur t'i japësh personazheve një profil të gjallë, duke përfshirë video të gjalla. në këtë video në YouTube shpjegon se si të përdorin softuerin dhe si, për shembull, personazhet që kanë vdekur në filma mund të sillen në jetë me softuer. Për shembull, në filmin Fast dhe Furius 8, kjo teknologji u përdor për të vendosur fytyrën e protagonistit të vdekur Paul Walker në "trupin e tij" (vëllezërit 2). Kjo është arsyeja pse nuk duket e çmendur të shqyrtojmë seriozisht teorinë e ekzistencës së mundshme të Romy. Por duke parë gjithnjë e më shumë skulpturë në kombinim me dëshmitë e njerëzve që e njihnin atë, kjo konspiracion që mendohej se lexuesi më dërgoi dukej qartë i shpërfytyruar. Kur unë takova djemtë e 2 në urën pranë hendekut në rrugën ku u gjet Romy, reagimi spontan më bind. Ata nuk më njihnin dhe reaguan në mënyrë spontane dhe pa diskriminim. Ata e dinin fytyrën e Romy sepse e takuan atë 2x në ditë në atë rrugë. Dëgjoni reagimin e tyre në videon time në YouTube më poshtë. Gjithashtu shumë imazhe që janë të disponueshme për Romin nuk mund të bashkohen sa më shpejt; software ose pa softuer. Nuk do të kishte kohë për këtë në rastin e një komploti.

Marion, nëna e Romy më dërgoi një email në mbrëmjen e së hënës. Të nesërmen në mëngjes e pyeta nëse mund të vërtetonte se adresa e saj i përkiste asaj; kjo sepse unë marr shumë email që nuk duket të ekzistojnë me përgjigje. Ky nuk ishte problem dhe më dërgoi një kopje të letërnjoftimit të saj. I shpjegoi se pse kisha botuar artikullin dhe sidomos që kam më të kërkuar të zbulohej komploti të supozuar, por unë e kuptoj që njerëzit të doja të mendoj se me kaq shumë pasiguri mbetet. Unë gjithashtu e pyeta Marion nëse ajo mund të provonte se Romy ishte në të vërtetë vajza e saj. Unë kam marrë gjithashtu atë në formën e një karte ID të kopjimit. Marion vetëm me email mua se ajo gjithashtu zotëron saj Profili i Facebook tani është hapur. Insistimi im ndaj më shumë hapjes ka sjellë kështu diçka në timon dhe me këtë element në komplotin e transmetuar të 'mosekzistencës së Romy' është për fat të mirë para dhe pa dyshim.

Dje shkova në Hoevelaken për të kapur një paraqitje të shkurtër të procesionit të varrimit dhe vëreja shumë trishtim të vërtetë, por gjithashtu se kishte shumë mister. Të gjitha rrugët e hyrjes në qendër u bllokuan dhe u ruajtën nga mbikëqyrësit me veshjet e zakonshme të policisë. Një fotograf i shoqëruar përpiqej të vinte së bashku me këtë aparat me kamera, por u ndalua me raportin se kjo ishte rreptësisht e ndaluar dhe nuk mund të bëhej asnjë material vizual. Ajo që gjeta shquar ishte makina pasuese e karrocës në të cilën ishte vendosur arkivoli, ishte verbuar, kështu që përsëri asnjë familje nuk ishte e dukshme. Kjo është e mundur sepse familja me të vërtetë përpiqet të shfaqet në media dhe që mund të kuptohet dhe respektohet. Ishte sigurisht e mrekullueshme dhe e veçantë për të parë se Romy pothuajse mori një varrim mbretëror.

Deri më tani u kthye artikuj tim kryesisht në Romy Nieuwburg, sepse rreth Savannah Dekker ishte një perde tymi vogël. Në fund të fundit, nëna e saj tashmë kërkoi publicitet gjatë kohës së saj të humbur. Kjo rezultoi në një kërkim të madh të banorëve lokalë. Është e qartë se ka shumë pyetje për të dy vrasjet. Mbetet e çuditshme që mediat kanë marrë përsipër historinë e policisë dhe gjyqësorit për ekzistimin e dy rasteve të vrasjeve që janë shumë të ngjashme dhe që ndodhën në të njëjtin rajon, por që nuk kanë të bëjnë fare me njëri-tjetrin. Kjo nuk ndodh thjesht me shumë njerëz. Ndjenja se diçka mbahen nën kapak është shumë e fortë me një numër të madh njerëzish. Ajo që mbahet nën kapak është dhe mbetet një mister i madh me dijen (ose mungesën e tij). Duket sikur mediat po përdoren për të larguar njerëzit me idenë: "Vetëm besoni policinë, gjyqësorin dhe mediat. Nëse thonë se diçka është e vërtetë, ju duhet ta pranoni atë si të vërtetë. "

Me njohuritë aktuale e cila ka të vërtetë ekziston Romy, komplot lartpërmendur i një personazh imagjinar mund të duket të jetë përshtatur në një version në të cilën Romy nuk është i shpikur, por për shembull, thjesht do të jetë pjesë e një vrasje të dyfishtë ritual. Nëna e Romy, megjithatë, ka deklaruar qartë se ajo mendon se vrasjet e Romy dhe Savannah nuk kanë të bëjnë fare me njëri-tjetrin. Unë citoj nga e-mail e saj [quote] "Romy dhe Savannah nuk kanë të bëjnë asgjë me njëri-tjetrin. Ne kemi të gjitha informacionet në lidhje me faktet dhe kryerësin. Pa dyshim që është e mundur."Mund të supozojmë se ajo thotë këtë në sinqeritet. Ju vetëm mund të supozoni se me sytë e saj të mbyllur me një histori të besueshme të policisë dhe drejtësisë. Kjo mundësi natyrisht nuk është e përjashtuar. Sidoqoftë, jam i bindur se beson sinqerisht në kauzën e vrasjes, siç iu tha asaj.

Gjithkush që është imi Faqja e Facebook më poshtë, e ka parë se gjatë vizitës sime në Hoevelaken dje kam marrë edhe telashe për të shkuar në vendin e Romy. Kjo sepse dua të di nëse ky vend është i vështirë për t'u arritur për një djalë nga 14, për shembull. Ndërsa isha atje, dy djem të rinj erdhën me biçikleta. E pyeta nëse dëshironte të prisja dhe unë fikja regjistruesin e zërit në telefonin tim. Ata doli të dinte Romy. Ndërsa unë fola me ta dhe në fakt donte të bënin më shumë pyetje, një endacak erdhi në çiklizëm, i cili donte të fshij djemtë për çiklizëm në atë rrugë. Me sa duket asnjë çiklist nuk mund të hyjë zyrtarisht në atë rrugë. Unë gjithashtu u përpoqa të merrja më shumë informacion nga ai pylltar. Dëgjo vetveten.

Në djeshme fundit Facebook postin tim, kam treguar se vizita ime në vendin e takimit me djemtë pesëmbëdhjetë vjeçar, i cili e dinte Romy nga fakti se ajo ka hasur saj 2x një ditë në biçikletë, e quajtur thjesht shumë pyetje [quote] : Çështjet më të ngutshme që lindin tani janë: "Pse djali nuk e pa 10 minuta para se Romy të ishte gjetur? Si erdhi atje? Nëse Romy është abuzuar dhe vrarë seksualisht atëherë gjithçka duhet të ketë ndodhur në një afat kohor prej minutave 10. Si është e mundur? A policia në fakt dëgjoi dëshmitarët? Pse e dëgjoj këtë dhe policia nuk merr këto lloj dëshmie apo ata raportojnë ndonjë gjë për këtë? " Natyrisht Romy gjithashtu mund të ketë qenë abuzuar dhe vrarë në kohën para se djali të kalonte. Pastaj ndoshta ai thjesht nuk do të kishte parë ose dëgjuar ndonjë gjë, sepse ai nuk ishte duke shikuar rreth ose diçka të tillë. Megjithatë, mbetet e jashtëzakonshme. Afati kohor brenda të cilit mund të ishte prekur Romy ka qenë rreth orëve 2. Prandaj, vrasësi duhet të ketë pasur pak kohë dhe siç e dëgjoi pylltari, shumë të rinj ecin përgjatë rrugës (pavarësisht se po përpiqeshin t'i kontrollonin). Unë gjithashtu fola me një hiker në anën tjetër të urës që u zhvillua përgjatë asaj rruge përgjatë ujit. Ky person gjithashtu nuk shihte një gjurmë të një vendi ku mund të gjendej Romy.

Pra, një nga djemtë që kam biseduar erdhi me dhjetë minuta para se Romy u gjet dhe nuk pa ndonjë gjë. Në një artikull në faqen e internetit stadnijkerk.nl Kam lexuar se i ati kishte shkuar për të parë në biçikletë për të parë se ku ajo ishte dhe se ai u takua me depozitimin e policisë. Pyetja është se çfarë ishte koha. Pra, ka shumë fëmijë që vijnë në rrugë dhe përgjatë Romy. Një djalë nga Barneveldse Beek e la qenin e familjes të premten pasdite. Në këmbën e tij përgjatë rrugës përgjatë Haarbeek dhe nëpër Ossendrijverbruggetje ai zbuloi një trup. Njëri prej dy djemve që fliste atje, përdori veten për pesë persona dhe nuk kishte vënë re ndonjë gjë. Kjo mbetet gjëra të shquara. Veçanërisht duke pasur parasysh se Romy nuk mungonte në atë moment dhe Savannah ishte tashmë. Gjithashtu gabimi i Telegraaf në videon e mëposhtme (nga Omroep Brabant) mbetet i shquar. Gjithë kjo histori do të mbetet e neveritshme për një komplot. Ju thjesht nuk e merrni gishtin prapa. Si arriti Romy në atë vend, ndërkohë që askush nuk e vuri re? Si Savannah përfundoi në hendekun në atë pasuri industriale. Ekzistojnë kaq shumë elemente të ngjashme në këto dy vrasje, sa duket pothuajse e pamundur të pranosh që të dy gjërat nuk kanë të bëjnë me njëri-tjetrin dhe se është krijuar një skenar i fshehtë. Dhe përderisa nuk ka më informacion që del, qëndroni në errësirë. Si një shkrimtar pa të ardhura fikse, ju nuk keni mjetet për të bërë shumë hulumtime gjithsesi. Ju gjithashtu nuk keni burime forenzike. A duhet të japim dorëheqjen në historinë e mediave kryesore dhe ta mbajmë atë nga agjencitë e shtypit, gazetarët dhe ekipet e kamerave që nuk gërmon më thellë sesa ndërmjetësit e tyre? Nën këtë video ju mund të jepni mendimin tuaj në këtë çështje në një sondazh.

Update

Në 12: ora 30 sot mora një mesazh privat nëpërmjet Facebook. Unë kam kontrolluar profilin e Facebook mirë dhe të gjithë anëtarët e familjes dhe miqtë e këtij personi duket të vërtetë ekzistojnë. Megjithatë, e bëra përgjigjen anonime. Lexoni vetë dhe pastaj jepni mendimin tuaj në anketën e mëposhtme.

Jepni mendimin tuaj në lidhje me rastet e vrasjes së Romy Nieuwburg dhe Savannah Dekker në vëzhgimin e mëposhtëm dhe lexoni vazhdimisht pas kësaj në këtë artikull.

Mbështetni punën në një bazë jofitimprurëse nga Martin Vrijland dhe bëhuni anëtar i kësaj faqeje, në mënyrë që të mbeten raporte kritike dhe të hapura përveç tortës së para-përtypur nga mediat kryesore:

Lista e lidhjeve burimore: stadnijkerk.nl

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (34)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera ka shkruajtur:

  Dikush mund të jetë më i kujdesshëm me një memorial.

  Pyete se kudo dhe nga të gjithë është pohuar se vendndodhja pranë urës në trimpark në qoshe Lorenzweg në Kronkels gjithashtu do të shohin mesazhet e gazetave lidhje më poshtë

  http://www.ad.nl/dossier-savannah-dekker-14-vermist/lichaam-gevonden-in-bunschoten~a5012ac3/

  Por pse është ekrani i zi me vend përkujtimor të vendosur në kokën e Sint Nicolaas në Squiggles shih foton nga gazeta më poshtë. Disa metra mund të kujdesen, por 120 metra dhe një ndryshim është shumë i paqëndrueshëm zgjedhur.

  Poshtë SintNocolaas kreu i vendit përkujtimor. Lokacioni është shumë i ndryshëm!

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/bloemensavannah16x9-gedenkplek-vindplaats.jpg

 2. vigjilent ka shkruajtur:

  Mbani se policia dhe gjyqësore diçka nën përfundon llogaria shkak duhet të merren parasysh (personalisht unë mendoj se është kur ata kanë diçka për të fshehur arsyet politikisht korrekte), do të ishte një komplot tani jo afër. Unë personalisht e mbaj atë në një skenar të ngjashëm me Vaatstra. Kam frikë se do të duhet të merremi me këtë lloj biznesi më shpesh në Holandë brenda vitit 5. Në këtë drejtim, duket shumë keq nga e ardhmja në Holandë. Të dyshuarit (pa përmendur inicialet e tyre) nëse dënohet vërtetë pse (duke pasur parasysh përmbajtjen e artikujve në gazeta të shumta) në përputhje me pranimin e tyre, nuk japin ushqim për të menduar, kam frikë.

 3. vigjilent ka shkruajtur:

  Pyes veten nëse lokacioni është në të vërtetë lokacioni, mua më duket se vepra (dhe përdhunuar / abuzuar dhe vrarë) ndodhi në dritën e ditës. Është e gjitha e paqartë. Kush është njeriu që ka parë kufomat e Romy-t? Por ajo nuk e dinte saktësisht se ku ishte gjetur? Apo ka një ndalesë për të folur? Apo ai është një person i trilluar i ashtuquajturi kalimtar që ka parë gënjeshtrën e trupit të saj? A është dëgjuar ndonjë gjë prej tij në mediat sociale? A ka nxjerrë ndonjë gjë?

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Mund të ndodhë që historia e shpifjes dhe shpifjes së të dyshuarit 16 është pjesë e merimangës, për ta bërë të besueshme se ekzistojnë autorë të rinj. Të jesh i dyshimtë nuk do të thotë se ju jeni një kryerës. Ju gjithashtu mund të bëheni të dyshimtë në media dhe ndoshta djemtë merrni diçka të vënë në këpucët e tyre nga (vetë) krijuar dëshmi.

  http://regio.tpo.nl/2017/06/14/ouders-16-jarige-verdachte-dood-savannah-14-aangifte-smaad-signaal-afgeven/

 5. vigjilent ka shkruajtur:

  Pse një eksperti i ligjit penal "mbrojtës pedo" vëren shumë në mënyrë të habitshme një gjoks të artë (me ta një mesazh errësire për këtë vend) në xhaketën e tij? Ajo është gjithmonë e njëjta histori me atë okultistët errët ajo nënshkruan sërish dërgojë një sinjal për njëri-tjetrin në lidhje me krimet satanike dhe duke filluar në NL një epokë të krimeve të ngjashme dhe ritualeve në një shkallë më të madhe, duke mirëpritur demonët dhe kështu demoni dhe kjo është ajo që na vijnë dhe le të shkojmë. Ai tha se ndjeu se e kishin arrestuar kryerësin. Unë tani gradualisht kam një dyshim të fortë se qeveria është në kontroll të saj.

  http://www.omroepbrabant.nl/?video/1067761183/Strafrechtdeskundige+over+zaak+Savannah+Krijg+het+gevoel+dat+politie+de+dad

  http://www.shamanshome.com/pages/sub/87682/Vogels.html

  • Nuk eshte ka shkruajtur:

   Qeveria duhet patjetër të dijë dhe të dijë për këtë çështje (meqë të gjitha linjat dhe vargjet vijnë së bashku).
   Por në qeveri nuk duhet të mendoni për një këshilltar të zakonshëm, por për rajonet më të larta, politikën, gjyqësorin dhe policinë ose ushtrinë deri në familjen mbretërore.
   Kjo është arsyeja pse unë jam i habitur që kjo është kaq e ngathët. Ata me siguri kanë miliona buxhete ose janë rrethi, "na njohin" - aq i vogël sa që duhet të merret me disa agjentë të thjeshtë zio / aivd?

   Natyrisht, duhet të zgjidhë fillimisht vrasjen (dhe?). Para së gjithash, dikush është vrarë, nëse po, pyetja tjetër është OBSH?
   Pastaj çështja e DADERS dhe në vazhdim të asaj PYESJA, motivi ose motivet.
   Fakti që kjo është (a) vrasje normale kënaqësi (s) është pothuajse me siguri nuk është rasti.

   Unë kam një teori disi të lirshme, ndoshta shumë pak gjasa, por unë dua ta ndaj me të gjithë shpirtrat e zgjuar, të sinqertë dhe që kërkojnë të vërtetën.
   Në Evropë jeni duke punuar në një fushatë terrori a la Gladio21 (60-vitet që ju e dini të fundit). Kjo është kryesisht ose tërësisht të përbërë nga sulme të rreme dhe ka për qëllim të frikësojë popullatën pjekur për një autoritet qendror, shtet policor, etj gjithashtu mund të jetë për qëllim për të krijuar popullsinë 'aktuale' të Evropës kundër numër të madh të refugjatëve, që kanë rrjedhur për një numër vitesh dhe që për pjesën më të madhe përbëhet nga burra arabë, islamikë.
   A do të ishte Holanda shumë e vogël për këto sulme fiktive në shkallë të gjerë dhe kështu këtu, dmth me vrasje të ndryshme epshi, populli përpiqet të vendosë në mënyrë të frikës?
   Kundër kësaj është fakti se në këtë rast nuk përfshihen azilkërkues / muslimanë.
   Kjo është vetëm një ide. Kush e di apo dyshon se mund të them, do të them / //
   🙂
   gr. N.

   • Nuk eshte ka shkruajtur:

    Edhe pse? Makina e zezë dhe burrat me një mjekër haha, ???? ???? si mund të dalësh me diçka të tillë.

    Vini re gjobë të printuar / midis linjave / hollësitë NLP?!

    • Nuk eshte ka shkruajtur:

     Gjithashtu emri "Nieuwburg" - me gjithë respektin nëse ekziston vërtet - gjej disa 'tipike', kështu që të them: New-burg. Por kjo është shumë e vështirë, sikur të ishte një viktimë e re, e cila në fakt (për të verifikuar) duket të jetë.

     • Kamera ka shkruajtur:

      @Notis asgjë nuk shkon shumë larg, ata / galliness zezë të shkojnë shumë larg me misterin ata tregojnë përsëri dhe përsëri si Martin përmendur.

      Është thyer dhe i çmendur për fjalët, njerëzit hedhin dritat mbi myk të zi që tregohet këtu, si mund t'i shpjegosh një fëmije se gjithçka duhet të jetë aq misterioze.

      Pse e gjithë ky mister, është e çuditshme që kam dëgjuar sot në vend se një grup njerëzish u ndanë papritmas nga grupi që ishte në kishë dhe për këtë arsye nuk u bashkua me procesion, por u vendos në varrezat ( një mik i imi tha: mosmirënjohës, nuk shkoj aq larg dhe nuk e di se cilat janë arsyet por të çuditshme është)
      Ndërsa sipas tij, autobusi i VIP nuk ishte as i plotë dhe ata lehtë mund të bashkoheshin atje.
      Kohët e fundit kam varrosur kushëririn tim të dashur dhe nëna ende më ka kërkuar në mënyrë eksplicite që të fotografoj vëllain e nipit tim, tha ajo sa më shumë që ishte e mundur, sepse ishte mbledhja e tij e fundit me njerëzit që kujdesen për të.

      Dhe ju mund të mbështeteni te njerëzit që të kenë dashuri për të mos vënë fëmijët e tyre me lutje në facebook (kjo është ajo që zoti Vrijland me të vërtetë nuk e bën). Gazetat e rregullta (UT lajme, AD etj) shtypni ate, gedverdemme, bah!
      Por gjithashtu mësoi se dje ishte marrë dhe kërcënuar pothuajse një aparat fotografik, kjo është maja e misterit, ndërsa të gjithë janë duke xhiruar kudo.

      Natyrisht që ju duhet të respektoni dëshirat e familjes, por nëse është e gjitha logjike që të botohen me mega krye në gazeta rreth saj dhe për këtë arsye çdo gjë mund dhe mund dhe gabimet e mëdha të bëhen është e dyshimtë dhe kjo ka çuar vetëm në kaos në këtë histori marcabre.

      Sot çdo gjë u kthye në 300meter në një funeral (lidhja 1) dhe një grua e moshuar është kur ajo sapo ishte grabitur nga stoli i saj (link 2).

      është një botë e çuditshme

      http://www.nu.nl/binnenland/4768767/savannah-begraven-in-woonplaats-bunschoten.html#uitvaart-savannah-6

      lidhje 2

      http://nieuwsnl.org/wereld/2017/06/14/144315-hondsbrutale-inbraak-opgebaarde-vrouw-beroofd-van-juwelen.html

     • Kamera ka shkruajtur:

      për të shmangur komentin e konfuzionit në kohën 21.21 nga unë

      grupi që u nda sipas djalit ishte dje dhe jo sot, nuk preferoj të shkoj në funerale dhe sot nuk kam qenë në Bunschoten.

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Notis, dhe të gjitha, në çdo rast duhet të jemi të kujdesshëm që të mos bëjmë të njëjtin gabim si me 911.
    Pra, pyetja e parë nuk duhet të jetë "SI ndodhi?" Ose edhe themeluesi "Kush e bëri atë?"
    Pyetja e parë duhet të jetë: ÇFARË ndodhi? (përgjigja në lidhje me 911, ndërtesat kanë shkuar në pluhur gjatë vjeshtës, kështu që pa p-valët dhe s-valët sizmologjike të lidhura) Vetëm atëherë bëhet pyetja se si është bërë kjo, dhe së fundi OBSH ka bërë kështu.

    Përndryshe ju kaloni hapa të rëndësishëm.
    Pra, përgjigja për pyetjen e parë, ÇKA ka ndodhur, ne nuk e dimë. (Ndoshta asgjë nuk ka ndodhur)
    Kështu që askush nuk mund të provojë se viktimat, nëse ekzistojnë, vriten. therur, helmuar, quartered, rrahur deri në vdekje, ju emrin atë.
    Pra, pyetja që ka bërë OBSH mund të zgjidhet vetëm si dy pyetjet e para
    janë përgjigjur.
    Dhe në këtë dritë është e shquar që të dyshuarit do të ishin arrestuar dhe viktimat do të varrosnin pa u bërë të vetëdijshëm për saktësisht se çfarë ndodhi dhe SI u vranë viktimat.

    Rreth Savannah u tha menjëherë se çështja është e komplikuar.
    Pastaj ajo varroset shumë shpejt. George Michel ishte në ftohje për një gjysmë viti para se të varrosej, sepse çështja ishte e komplikuar.

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Po Svanna Dekker? A ka ekzistuar vërtet?
  Kam shikuar disa foto në faqen e saj në Facebook dhe kam bërë një krahasim me ngjyra në sy. Kjo ngjyrë duket të devijojë. Ajo gjithashtu kishte freckles në 2015, por ata kanë shkuar papritmas në 2017 (mund të jetë ndoshta). Ngjyra e ndryshuar e syrit është e shquar.

  Koha e Facebook-ut e babait është gjithashtu e shquar. Gjatë zhdukjes së Savannah ai vendosi një filxhan të pjekjes së mishit në një kapanxhë. Komentet e mëposhtme janë shumë të habitshme. Sikur njeriu të mos shqetësohej për mungesën e vajzës së tij.

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/savannah-dekker-fotovergelijk-2015-2017-2.png

  A janë këto vajzat e njëjta?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/savannah-dekker-fotovergelijk-2015-2017.png

  Fotot e burimit
  photo right 31 Korrik 2015 http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Savannah-Dekker-31-juli-2015.png
  foto u largua nga qershor 2017 https://images1.persgroep.net/rcs/OYaqOfnm_lsPJgdnDaGYiGGEJtw/diocontent/107076941/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   A ekziston aktualisht ai baba? Një tjetër profil i paqartë dhe babai vendosi një tjetër film në ditën e zhdukjes së Savannah për ngrënien e mishit në një kapanxhë. Rast i çuditshëm. Shikoni videon:

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/familie-Dekker-Savannah-Dekker-Romy-en-Savannah.mp4

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Pse nuk janë as vajzat që shohin fotografi familjare me të dy prindërit?

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Punon, tiganisjen e mishit në një mbulesë kapaku! Faleminderit për ndarjen e kësaj video në Facebook Z. Dekker, çfarë mendojnë të gjithë ata spinners uthull.

    • Nuk eshte ka shkruajtur:

     Mish i pjekur në skarë në një mbulesë kapanxhë ??? !!!!
     Sigurisht pa dyshim, joetik (respekt për kafshën) dhe në të vërtetë vetëm i çoroditur.

     Kush po bën diçka si kjo TANI? Po, shaka e bukur, apo jo? JO, SO!

     PS ndoshta ishte mishi i njeriut.

     O po, ne ende duhet të marrim parasysh seriozisht: Skenari "Madeleine Mac Cann"
     http://alcuinbramerton.blogspot.nl/2008/09/madeleine-mccann-held-on-private-orders.html
     http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170424_02848307
     Unë nuk do të besoja të fundit të asaj belge, se ajo do të ishte sjellë në një familje (super) të pasur afrikane. Ndoshta një zbavitje ose një keqkuptim për të mohuar variantin Barosso.

     Megjithatë, që (shumë) fëmijë rrëmbehen dhe shiten tek pedofilët e pasur, sigurisht, në rajonet më të larta të politikës dhe shtëpive mbretërore në të gjithë Europën!
     Krahasoni shtëpinë private me Henry dhe Prince Bernhard.
     për të parë http://www.isgeschiedenis.nl/nieuws/prins_hendrik/

     • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

      Notis, unë nuk e dija alcuinbramerton, kështu që u zhytën, sepse e di se Madeleine McCann është i vdekur.
      Unë kam shikuar në disa sende të tjera të alcuin.
      Ai e quan veten një medium dhe na mban zbulimin e huaj dhe suxhukun e Nesarës. Unë erë kështu ndërsa putlucht direkt tmerrshme Benjamin Fulford dhe White Dragon Shoqëria e tij ", e cila edhe të urdhërojë të biznesit do të lejojë" Kështu që unë kam kombinimin Benjamin Fulford / alcuinbramerton gegoocheld.Toen papritmas ishte trupi i një lepuri nga të hat.
      Na vjen keq, unë nuk dua t'ju zhgënjej, dhe unë do të doja edhe Nesara, por nuk besoj në përrallat.
      Nga rruga, nëse Alcuin ishte me të vërtetë një medium, do të duhej të dinte se Madeleine vdiq në atë apartament ku ajo flinte dhe u rrëmbye.
      Këtu disa info BRIGHT rreth zhdukjes së Madeleine, shih edhe pjesët 2,3 dhe 4.
      https://www.youtube.com/watch?v=YovQ1TY64Sk

      Madeleine - Pse Cover Up, shih edhe pjesët 2 deri në 6
      https://www.youtube.com/watch?v=pQgmtrOeDLM

      Konfederata e ngulitur e Mc Cann, shih edhe pjesët 2 dhe 3

     • Nuk eshte ka shkruajtur:

      @salm Unë nuk mendoj se ajo 'vdiq' në apartament.
      Jo, shumë dhe shumë më shumë po ndodh / ishte në rastin MacCain është pothuajse e sigurt.
      Kjo vajzë ka shërbyer me të vërtetë si një objekt seksual për qëllime të ndryshme dhe shumë, do të them.
      Lidhja që unë dhashë ishte vetëm një shembull i të gjitha llojeve të diskutimeve, por ka shumë lidhje të tjera që shkojnë në këtë, dhe se unë nuk mund ta gjej (më).
      gr., N. ????

     • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

      Notis, në rregull çfarë të doni.
      Pra, ju jeni në dritën e provave që Madeleine kishte vdekur në apartament (duke përfshirë qenin e kërkimit që tregoi qartë se ku ishte i vdekur) ende nuk ishte i bindur. Unë sinqerisht nuk e kujdes atë që ju doni të besoni.
      I vendosja lidhjet mbi të gjitha në mënyrë që të tërheq vëmendjen e lexuesve të kërkimit të së vërtetës për hetime të thella dhe të hollësishme të kërkuesve të vërtetuar të sinqertë dhe të pavarur të së vërtetës.

   • vigjilent ka shkruajtur:

    Shumë absurde për fjalë, në ditën e vermising ende, krejtësisht të egër, kjo është pothuajse e pabesueshme. Komentet e shumta gjithashtu lexojnë dhe shumica e reagimeve janë të kuptueshme. Kush po bën diçka të tillë? Sikur të kishte diçka për të festuar. Se "operacioni" e tërë është laced me mister, një operacion të inskenuar për mua, që ishte reagimi im i parë kur kam filluar për të kapur vetëm në lidhje kryesisht nëpërmjet medias historinë. Një gjë është e sigurt ato vajza janë zhdukur, me Romy unë madje mendojnë se është e gabuar edhe vendi dhe skena gjithashtu duhet të ketë qenë diku tjetër. Kush është kalimtar se "kufomë" Romy pashë të shtrirë në gropë?

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Ju lutem më falni për të thënë mendimet e mia, por ndonjëherë e kam ndjenjën se në këtë rast Romy & Savannah po mashtrohen. Po sikur të mos kishte vajzat e vdekura? Funeralet ishin fshehur në fshehtësi dhe kamerat mbaheshin në distancë të madhe. Babai Dekker vendosi një film tjetër me grilë të mishit në ditën e zhdukjes së Savannah.

     Kjo mund të tingëllojë e panatyrshme merr një tregon për të organizuar një shaka të tillë dhe ju duhet sigurisht të sigurojë që vajzat në Far-larg-Giê punching vazhdojnë nën një identitet tjetër ... por unë nuk jam i bindur për prindër prindërit e tyre. Një kartë identiteti false është bërë nga ndërtuesit e një mashtrimi të tillë. Nëna e Romy më dërgoi letërnjoftimin e saj dhe atë të Romy. Pse do ta bënte atë ditën dhe ditën pas funeralit? Pse do të më përgjigjet fare?
     Kam marrë edhe emrin e kryerësit të supozuar. Nuk mund të gjej asgjë për këtë, dhe nëse nuk dëgjoj asgjë, nuk dëgjoj më asgjë.

     Skenari i mundshëm (Problem):
     Shaka e përgatitur mirë, paratë xhepi për pjesëmarrësit dhe miqtë e rremë, paratë e xhepit për "prindërit", një vit përgatitjeje në mënyrë që vajzat të bëheshin një fytyrë e njohur në zonë (shumë aktivitete të mediave sociale)

     Qëllimi i mundshëm (Reagimi):
     Trazirat sociale në Holandë, mashtrimet e mëdha të kërkimit dhe autorët e rinj (që nuk janë autorë të vërtetë dhe mund të mos ekzistojnë madje)

     Rezultati i dëshiruar i dëshiruar (Zgjidhja):
     Mbërthenin në mediat sociale; Shteti mund të marrë pjesë në çdo gjë dhe pa asnjë fëmijë të falur në një institut të kujdesit të të rinjve nën mbikëqyrje dhe ri-edukim

     Pse ata do të bënin diçka të tillë? Për të arritur qëllime të mëdha me një ndikim të madh shoqëror dhe kontroll më të madh mbi popullsinë, libri "Il Principe" i Nicolla Machiavellit ju lejon të merrni njerëzit me rrëmujë dhe mashtrim. Dhe për atë Makiaveli është emëruar çmimi më i rëndësishëm mediatik në Holandë. Sapo Bauke Vaatstra fitoi atë çmim ..

     • vigjilent ka shkruajtur:

      A janë përzgjedhur / përzgjedhur? E si flijim për (djegur), dhe të tjera për të shërbyer në gjykatat e elitës, ose një nga rrjetet e tyre (kudo jashtë vendit dhe me një identitet të ri dhe fillim të ri) dhe të abuzuar si skllave seksi dhe e cila eksperimentuar është? A ishin prindërit e tyre 'biologjikë'? Kujdesi i të rinjve në një fshat të rinjsh me familje kujdestare.

     • Nuk eshte ka shkruajtur:

      @Martin Kjo duket për mua të jetë skenari më i dukshëm, duke pasur parasysh të gjitha faktet mashtrim.
      (Data e mbuluar kapanxhë vuaj mungon 31 1 maj dhe qershor dhe unë shoh diku mbi? Apo është vendosur në 1of 2 deri në qershor?)

      Por përgatitja e librit të mirë të fytyrës me të vërtetë.
      Problem-Reagimit-Solution Shih reagimin tim 14 2017 qershor në 17: 10 cilën unë gjithashtu tha se Holanda mund të jetë shumë e vogël për sulme apo se ata kanë gjetur një mjet jashtëzakonisht i shkathët të tjera për probleme mesatarja Neander Country eh keq holandezi. Dhe kjo është shumë e mirë për të bërë në këtë vend me raste individuale të zhdukjes, përdhunim dhe vrasje dhe pasuese majtiste "gutmensch" demonstratat masive reagimi zije respektivisht. Që çdo mumje Neander Lander nis quajtur më parë edhe gutmensch majtiste "me sy të hapur!

      Delicious ende Boys & Girls: Mourning Good, në masë të hedhur lule, mbart (për pedoos), kafshë pellushi, kartat, fëmijëve dhe shumë e shumë të tjera frills.
      Me pak fjalë: ROUWT THE NETHERLANDS !!

      Rastësisht, një ose recoils raste reale se 2 zogj të bukur me një gur: dhe Holanda në zi-emo-ndihmë mënyrë nogmeerpolitieencontrolea.ub dhe disa pedoos lartë të kryer fundit gjueti pre.
      Prezantimi General a la Vaatstra gjithmonë i mirë për "ndërtimin e ekipit" disa klupjes lartë në pollitiek dhe machtsklupjes të ndryshme të tjera (rechterl.macht, policia, ushtria, etj).
      Së fundi, duhet të praktikoni diçka përpara se të pranoni në rajonet më të larta. Ky ishte rasti me Drangheta (mafioz) në Sicili dhe është ende kështu me të gjitha blloqet e energjisë (lexo qeveritë) në botë.

   • vigjilent ka shkruajtur:

    Nga kjo mund të shihet që ajo propagandon sinjale mjaft të çuditshme 'satanike'.

    https://twitter.com/lagendijk16/status/872509008250273797

    • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

     @Alert, nuk e kuptoj. Unë shoh lavdinë e trarëve të lavdisë që i adhurojnë simbolet e ndriçimit, por çfarë e bën atë video ndriçimi të bëjë me Romy ose Savannah?
     Dhe kush është lagështi?

 7. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Mbulimi i lajmeve të NLP në media po lulëzon, veçanërisht kur shikoj në faqen e Bertelsmann AG (RTL). Ata i kanë studiuar librat nga Edward Bernays, Niccolò Machiavelli dhe Joseph Goebbels shumë mirë. Çdo gjë ka për qëllim marrjen e lexuesit në shtetin sugjestiv (hipnozë) dhe pastaj plotësimin e subjektit me propagandë shtetërore. shembull:

  Agjenti Niek ishte personi i parë i vrarë në Nasim (3): 'Pashë një grup të shtypur në barkun e tij'

  I egër në xhirimet e kalimtarëve

  Së shpejti rruga u mbush me shërbimet emergjente dhe familjen Nasim, të cilët ishin panik të panjohur nga situata. "Pas meje, dëgjova shumë ulërima dhe ulërima. Doli të jetë nëna e fëmijës. Ky ulërim shkoi nëpër kocka ", kujton Nieku.

  Ndërkohë, shumë të kalimtarëve ishin mbledhur, disa madje kishin xhiruar me një telefon celular. "Isha i egër," shkruan Niek. "Më kanë thënë se ky ishte një fëmijë dhe se nuk ishte një tërheqje, që ata duhej të bubëzonin. Unë mendoj se fytyra ime ishte në një stuhi, sepse ajo u pasua menjëherë ".
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/agent-niek-was-als-eerste-bij-doodgereden-nasim-3-ik-zag-bandafdruk-op-zijn-buik
  https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/dominique-weesie-wenst-om-prettige-wedstrijd

  Me fjalë të tjera, mashtrimet shtetërore nuk mund të filmohen. Jo për të përmendur Londrën ku popullsia është duke u dënuar për Brexit përmes terrorit të shtetit.

  terrorizmi = "qeveria nga frikësimi"

 8. vigjilent ka shkruajtur:

  "Një djalë nga Barneveldse Beek e la qenin e familjes të premten pasdite. Në këmbën e tij përgjatë rrugës përgjatë Haarbeek dhe nëpër Ossendrijverbruggetje ai zbuloi një trup. (Raporti i policisë solli pothuajse menjëherë të nisë një aksion në shkallë të gjerë.) (Zona përreth vendin, ku flokët e përroit të bashkohet në Barneveld Beek, u mbyll nga policia për hetime.) Blihet ishte nga agjentët, detectives dhe qen policie. Hetimi gjurmë përfundimisht vazhdoi deri në rrjedhën e së dielës. Rruga përgjatë Barneveld Beek është një rrugë që është cilat ndërrohen nga shumë studentë. "

  Policia e vënë fushë rap off për gjoja hetim pas pas një "mesazh" e një të riu (personazh imagjinar ??) e cila natyrisht është e tronditur në mënyrë që ai nuk e mbani mend se ku e kishte parë trupin dhe kështu me radhë që nuk guxojnë të shkojnë jashtë ose të dëshironi. Ku u ul Romy për funeralin?

  Policia në mënyrë aktive është përfshirë në ngritjen e një piste të gabuar. Çfarë roli duhet të luajë shoferi dhe bashkë-shoferi gjatë kësaj periudhe? Shih makinën tani famëkeq në (vendndodhjen) e Savannah. Në këtë rast, policia nuk përjashton se do të përfshijë disa të dyshuar.

  https://twitter.com/leonbroekx/status/871669360301133824

 9. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Si baba, unë besoj se të ashtuquajturat institucione që duhet të responsible'waken "bënë thirrje ne për shumë pots shurdhër dhe judicial'dwalingen" në shoqërinë tonë. Pra, ne duhet ta trajtojmë problemin në rrënjë:
  Këshilli i Mbrojtjes së Fëmijëve, Kujdesi i të Rinjve, OM Në Shkurtësi Drejtësia është problemi në vendin tonë.

  Gripi duhet të hiqet nga këto organizata dhe të gjithë elementët e kancerit. Gjithashtu, anëtarësimi në shoqëri sekrete, siç është Minerva, duhet të ndëshkohet. Sepse nëse në të vërtetë jetojmë në një shoqëri të hapur dhe të lirë, atëherë veprimet / procedurat sekrete që kanë të bëjnë me qeverinë mund të quhen të pahijshme. Pikërisht siç e tha John F. Kennedy:

  "Fjala 'fshehtësi' është e pështirë në një shoqëri të lirë dhe të hapur; dhe ne jemi si një popull që në mënyrë të natyrshme dhe historikisht kundërshton shoqëritë sekrete, betimet e fshehta, dhe procedurat sekrete ".

  Një shembull i mirë është Shërbimi i Prokurorisë Publike, i cili tani ka një PG me lidhje Leiden / Minerva.
  https://www.om.nl/organisatie/procureurs-generaal/mr-burg/

  Leiden = Minerva = VVD = Familja mbretërore, të dashur njerëz nuk është një matematikë më e lartë për të deklaruar se ne jemi të sunduar nga një klikë e kalbur dhe e korruptuar e psikopateve.

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   Dhe është thënë më parë ... "i cili është i heshtur, pajtohet"

   • Riffian ka shkruajtur:

    Njëherë:

    "Duke qenë të furnizuar me këtë video ende nuk ishte e mjaftueshme për Van Rossem. Ndërsa ai ishte pyetur nëse ai mund të ishte i pranishëm kur një film i tillë u qëllua. Pronari i dyqaneve seksuale e kishte quajtur furnizuesin e tij anonim me këtë kërkesë dhe e informoi Rossem se diçka mund të organizohej. Por së pari ai duhej të jepte informacionin e tij personal. Dy ditë pasi e kishin parë videon, Rossem u thirr nga një përfaqësues i organizatës që bëri këto filma të nxehtë dhe u ftua në një kafene në BREDA (Holandë) po atë mbrëmje. Kur arriti van Rossem, iu afrua një burrë i veshur mirë ose rreth 30 vjeç. Ky person e informoi Rossemin se ai do ta çonte tek një person "i cili mund ta ndihmonte". Van Rossem ishte sjellë në një kafene tjetër ku ishte duke pritur një njeri pak i ri, por po aq i veshur. Ky person e informoi atë se ai kishte shikuar informacionin e tij personal dhe financiar dhe se kjo ishte e kënaqshme. Në dy ose tre biseda të shkurtra për dy ditët e ardhshme është bërë një marrëveshje në të cilën Rossem do të caktohej në një vend të fshehtë ku ai mund të përdhunonte dhe vriste një vajzë në çfarëdo mënyre që ai pëlqente. Do t'i kushtonte atij 75,000 euro; 45,000 nëse dëshironte vetëm të shihte.

    Sigurisht, nga Rossem u tërhoq në momentin e fundit, duke lënë organizatorët e ngjarjes me përshtypjen se kishte frikë të plaçkiste prej tyre. Nga Rossem shkoi në një nga të tjerët, por ai kishte depozituar të gjitha dëshmitë e tij dhe informacione shtesë në kutinë postare të Kasacionit në Breda. Van Rossem priti dhe priti në javët në vijim, duke pritur që të kontaktohet ose të paktën të lexojë diçka në letër për një hetim pasues. Asgjë nuk ndodhi dhe asgjë nuk është raportuar.
    https://isgp-studies.com/belgian-x-dossiers-of-the-dutroux-affair

 10. vigjilent ka shkruajtur:

  https://www.nederlandrechtsstaat.nl/module/nlrs/script/viewer.asp?soort=commentaar&artikel=42

  https://www.youtube.com/watch?v=QQ8BjUTErxs

  Efekti i paprekshmërisë është e kundërta e asaj që është menduar. Me të drejtë çon në raportime negative për abuzimet. Aty ku shteti pothuajse gjithmonë kryen hulumtime mashtruese në abuzime të mundshme (rasti Demmink), shpeshherë sugjerohet me të drejtë që të sugjerohet mbulimi, pikërisht për shkak të këtij përkufizimi të gjerë të paprekshmërisë.

  Drejtësi për të thënë se NL është rrëmbyer për shumë shekuj dhe është marrë në posedim nga një bandë kriminale. Si mund të emërojë një mbret që nuk është me të vërtetë i gjakut mbretëror? Është absurde. Unë nuk e shoh se po ndodh në Holandë që qytetarët do të qëndrojnë për të ndaluar praktikat e zhvatjes dhe për të përjashtuar pushtetin pushtues. Një pakicë e vogël do të përpiqet të lëshojë një revolucion, por nuk ka shanse për sukses. Elita e elitës që është mbi çdo ligj, unë kam frikë, nuk panik në NL dhe në Evropë për numrat e shtetasit amë (skllav).

 11. sëmbim ka shkruajtur:

  Sidoqoftë, është e jashtëzakonshme se sa të rinj janë kryerësit. Kjo është e pabesueshme, përveç nëse diçka shumë e çuditshme po ndodhte.
  Natyrisht që është e rëndësishme që të afërmit të marrin pushimin e tyre dhe ta njohin privatësinë e mbrojtur.
  Për shembull, faktet e reja të sakta më duket të rëndësishme për të parandaluar përsëritjet.
  Dhe kjo është një punë. Ka ende para të mjaftueshme tatimore për të marrë në mënyrë që të ketë disa gjëra në rregull.
  De Kronkels është gjithashtu në Amsterdam. Këtu është imazhi i Simon Carmiggelt. Nuk është larg nga një memorial i luftës. Situata ndonjëherë lë diçka për të dëshiruar, nganjëherë edhe në një shkallë serioze.
  Nuk është shumë e përshtatshme që të vendosen kuti plehrash në atë që duket për mua. Dhe pastaj edhe shumë të ndotur ndonjëherë.
  Imazhe të tilla janë një lloj termometër që tregon gjendjen e pacientit holandez.
  Pikërisht për shkak të vendndodhjes (?) Squiggles që përsëri është përsëri një lajm i mirë për jetën e vajzave të tilla të bukura dhe të bukura.
  Megjithëse situata është e bukur, është ende detyrë qytetare! dhe të vendosni gjithçka në rregull dhe ta mbani atë!

  Sjellja duket të jetë shumë e përcaktuar nga mjedisi dhe ne nuk do të arrijmë me të.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër