Coronavirus, një shoqëri që forcon ose fiton njerëzimin?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 23 Mars 2020 10 Comments

burim: ad.nl

Koronavirusi me sa duket sjell një forcim të madh në shoqëri. Ju mund ta shihni atë në të gjitha sulmet në mediat sociale ndaj të gjithëve që guxojnë të shprehin një mendim tjetër. Mos bëni gabim. Gjatë më shumë se 7 viteve që kam shkruar, kam zbuluar se numri i ushtarëve civilë që qëllojnë plumbat e tastierës së saj te njerëzit në mediat sociale është më i madh se numri i ushtarëve në uniformë me pushkë. Ata janë vetëm në listën e miqve tuaj dhe kanë aktivitete me hije që në dukje nuk paguajnë shumë, por mund të marrin shumë mirë dhe tani kalojnë shumë kohë pas tastierës së tyre. A kanë ndonjë shaka nga shteti? Mbajtja e përfitimit, dënimi i zvogëluar?

Kur e keni lexuar librin tim, keni zbuluar se realiteti ashtu siç e perceptojmë është ndikuar fuqimisht nga këto sasi të mëdha njerëzish që tashmë janë komprometuar dhe tashmë janë mësuar të paguhen nga shteti, siç do të ndodhë së shpejti për të gjithë. në shtetin teknokratik komunist që tani po rrotullohet. Në ish-RDGJ nën Bashkimin Sovjetik, para rënies së Murit të Berlinit, 1 në 50 qytetarë ishte Inoffizielle Mitarbeiter (IMB). A mendonit vërtet se ky sistem do të ishte zhdukur në dollapin e pluhurit nëse do të ishte kaq i suksesshëm? Shikoni mirë përreth jush.

Të gjithë kanë vërejtur efektin anësor të krizës koronavirus. A ka shteti në dispozicion dhjetëra miliarda në të njëjtën kohë për të marrë pagat, për të ndihmuar kompanitë në nevojë dhe për të shtyrë deklaratat e taksave? Si është e mundur? Për vite me radhë, masa shtrënguese është përshkuar dhe tani rubineti papritmas mund të hapet plotësisht! Ne dëshmojmë në fshehtësi futjen e të ardhurave themelore (siç është komunizmi). Këto të ardhura themelore që Inoffizieller Mitarbeiter mund ta kenë shijuar fshehurazi për një kohë të gjatë.

Kjo ndihmë e papritur bujare e shtetit ndoshta vjen nga tenxhere prej 750 miliardë eurosh që Ribotuar ECBt ka Sidoqoftë, ekziston një kavanoz tjetër.

Pas tremujorit të 4 të vitit 2019, 1560 miliardë euro në kapital pensioni ishin të pranishëm në të gjitha fondet e pensioneve. Fondet më të mëdha të pensioneve përfshijnë ABP (Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds), PFZW (Pensioenfonds Zorg en Welzijn), PMT (Pensioenfonds Metaal en Techniek), PBF BOUW (Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid) PMM dhe PENZEENEEE TONES (PENZOENEIDON). Së bashku ata kishin afërsisht 909 miliard euro kapitali i investuar. Fondet e pensioneve dhe investitorët e tjerë institucional japin vëllimin më të madh të tregtimit në bursën e Amsterdamit.

Këto fonde pensioni u goditën shumë nga rënia e tregjeve të aksioneve gjatë kësaj krize korona. Unë sqaroj në detaje se kjo goditje po vinte gjithsesi ky artikull.

Mediat tani raportojnë se nuk ka më kapital të mjaftueshëm në shtëpi për të përmbushur të gjitha përfitimet e pensionit që u kanë premtuar pjesëmarrësve të tyre tani dhe në të ardhmen. Raporti mesatar i financimit ra nga 29 përqind në 101 përqind në 95 ditë (Dielli. Raportoi Trouw tashmë më 2 Mars). Kjo do të thotë se ka 95 centë në para për çdo pension të përcaktuar të pensionit. ECB tani ka vite që dhuron paketa mbështetëse për QE (lehtësim sasior). Shumë kompani kanë qenë në gjendje të mbajnë çmimet e tyre të aksioneve artificialisht të larta, sepse ata në fakt ishin në gjendje të huazonin para me interes pothuajse zero dhe banka qendrore e bleu atë borxh. Për sa kohë që blini aksione prej tij, ato para nuk do të hyjnë në treg, por do të mbeten në shtresën e investitorëve institucionalë.

Tani që shteti Hollandez po dergon dhjetëra miliarda në shoqëri (që me sa duket vijnë nga BQE), këto para përfundojnë në shoqëri. Në fund të fundit, ajo u jepet si mbështetje njerëzve që menjëherë do të blejnë ushqim dhe pije. Nëse shtypni dhjetëra miliarda si QE dhe kjo vazhdon të qarkullojë në shtresën e investitorëve institucionalë, ajo ka pak efekte në vlerën e parave në jetën reale. Sidoqoftë, nëse shtrydhni dhjetëra miliarda dhe i jepni njerëzve, kjo thjesht mund të çojë në hiperinflacion. Kjo do të thotë që mbështetja e premtuar aktualisht mund të jetë ende lehtësim për shumë njerëz dhe disa gëzojnë ndjenjën e pushimit të ulur në shtëpi, por kjo nuk është më argëtuese pas 1 javë. Kur inflacioni godet, befas bëhet e vështirë të mbushësh një qese me sende ushqimore dhe të ushqesh gojët.

Nuk do të çuditem kur shoh një shtetëzim të fondeve të pensioneve. Sigurisht duke pasur parasysh faktin se fondet e pensioneve janë përsëri në obligacione qeveritare (letra me vlerë të borxhit) dhe nëse qeveria merr para nga BQE, ato përsëri bëhen më pak të vlefshme.

Unë mendoj se jemi në prag të një zhvendosjeje totale, duke kaluar nga një (me sa më intereson) demokracia fals në një administratë teknokratike komuniste (sistem kontrolli dixhital). Mundësisht i centralizuar. Do gjë që kemi njohur më parë do të ndryshojë (përfshirë pensionet). Kompanitë do të kombëtarizohen, jo direkt, por hap pas hapi dhe të gjithë do të marrin një të ardhur bazë. Kjo e ardhur themelore mund të garantohet vetëm nëse ekziston një rivendosje e plotë e sistemit financiar global dhe supozohet se gjithashtu drejtohet drejt kësaj. Në SH.B.A., ne pamë që Donald Trump të lajmëronte masa të ngjashme dje siç u morën këtu në Hollandë. Kjo është një shenjë në mur.

Nëse doni të garantoni të ardhura themelore pa qenë se këto të ardhura menjëherë janë të pavlefshme për shkak të hiperinflacionit, atëherë në të vërtetë duhet të zhdukni malin e pamasë të borxhit të parave të shtypura. Dhe duke pasur parasysh që fondet e pensioneve janë mbajtës të mëdhenj të letrave me vlerë të shtetit Hollandez, kapitali i rremë në ato fonde përfundon më pas.

Tani nuk e di nëse do të ndodhë një anulim i tillë drastik i të gjitha borxheve, sepse atëherë me të vërtetë duhet të trajtosh të gjithë sistemin bankar dhe monetar në të gjithë botën. Në fund të fundit, megjithatë, unë besoj se puna po shkon drejt një sistemi të ri financiar global.

Shtë më e lehtë të krijosh një rend të ri nga kaosi i plotë. Dhe ai kaos do të rritet. Ne ndoshta do të dëshmojmë së pari një konfiskim të fondeve të pensionit nga shteti Hollandez. Në fakt, shtetëzimi i fondeve të pensioneve nuk është asgjë më shumë se blerja e shumë parave të shtypura për një mollë dhe një vezë, por numri në thesarin tuaj është dukshëm vetëm disa qindra miliardë më i lartë dhe ju mund të jepni më shumë larg.

Për të shkurtuar një histori të gjatë: Unë besoj se hiperinflacioni është ajo që do ta largojë përfundimisht popullsinë Hollandeze nga mbyllja e tyre. Hunger!

Ne akoma jemi luajtur nga media dhe politikanët që xhirojnë videot e tyre me njerëz të kompromentuar (Inoffizieller Mitarbeiter, IMB'ers) të cilët gjoja nuk mbajnë në distancën 1.5 metër në mënyrë që të gjenerojnë alibitë që kam parashikuar për dy javë: koronavirusi po del nga dora "sepse ne kemi qenë shumë fleksibël", kështu që tani duhet të shkojmë në një bllokim edhe më të vështirë sesa në Francë dhe Spanjë.

Kjo bllokim i fortë prandaj shitet në mënyrë të pashmangshme te masat. Ndërkohë, do të na thuhet gjithashtu se është koronavirusi mutaton dhe se gjithçka bëhet shumë më e rrezikshme. Pra, ne do të gjejmë veten në një situatë ku çdo person ka frikë nga njeriu i tij / saj dhe se nëse takoni dikë, kjo mund t'ju vrasë. Kështu, kushdo që bredh lihet bëhet një vrasës masiv i mundshëm "vdekje përmes fajit".

Imagjinoni situatën kur ka një mosfunksionim në qendrat e shpërndarjes së disa zinxhirëve me pakicë. Imagjinoni që ATM-ve nuk lejohen më të japin para (për shkak të rrezikut të infektimit nga ai virus jashtëzakonisht i transmetueshëm) dhe imagjinoni hiperinflacionin, ku të ardhurat themelore të premtuara të Rutte thjesht ju fitojnë 1 bukë në javë dhe një qese patatesh. Whatfarë do të ndodhë atëherë? Pastaj njerëzit marrin uri dhe më pas ata dalin nga shtëpitë e tyre. Atëherë fqinjët e tyre do t'i raportojnë, sepse ata që ecin me bomba të mundshme duke shënuar korona janë një rrezik për veten dhe të gjithë ata që dinë. Dhe atëherë ushtria duhet të ndërhyjë dhe ne do të shohim që shumë njerëz zhduken. Kjo nuk është një gjë e frikshme, që është të menduarit logjik.

Dhe pastaj ne jemi dëshmitarë të kaosit në Evropë që kam parashikuar gjithmonë. Dhe ku mbretëron kaosi, zakonisht ka një fuqi të re që pushton për t'i rregulluar gjërat. Ti e di se cilin vend jam në të të parashikuara për vite. Shtë gjithçka skenar master dhe unë e përshkruaj atë skenar master në librin tim. Nëse e keni lexuar atë libër dhe shtesat në atë libër këtu në faqe, ju e dini që ka shpresë. Por kjo ka një thellësi. Të shohësh se çfarë po ndodh është realiste dhe pozitive. Atëherë ju jeni të përgatitur dhe ju e dini në çfarë niveli mund të bëni diçka.

librin tuaj

Lista e lidhjeve burimore: nos.nl, trouw.nl, trtworld.com

Etiketa: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (10)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Harry ngrijë ka shkruajtur:

  Përveç mediave sociale, në të cilat të gjithë (gjoja) paralajmërojnë se askush nuk merr përgjegjësinë e tij / saj dhe nuk ndjek urdhërat e "distancimit shoqëror" të (të ashtuquajturve ekspertë), gazeta është gjithashtu plot paralajmërime edhe sot.
  Eksperti i telegrafit në panikun dhe kondicionimin kokat e sotme kryeson: BLIND P FORR RREZIK ”. Kryetarët e bashkive dhe ndikuesit paralajmërojnë dhe mbjellin panik se Holanda po injoron masivisht urdhrat e vëllait të madh etj.

  Njerëzit janë duke u përgatitur për mbyllje totale dhe është faji ynë.

  E cila është e çuditshme (mendoj se është e çuditshme) që unë dhe rrethi im i miqve (kam një rreth të madh miqsh) nuk njohim askënd që ka ose ka pasur korona, gjithçka është nga gazeta, Nieuwsuur, Youtube.

  Shtë gjithashtu e çuditshme që kaq shumë njerëz të famshëm në të gjithë botën kanë koronë, (natyrisht që nuk janë ndikues sa guxojnë të mendoj) duket se virusi kryesisht ka një sy tek njerëzit e famshëm (politikanë, artistë, këngëtarë, yje të filmit dhe për të mos përmendur të famshëm atletë).

  Unë mendoj se kjo është e zakonshme për virusin korona që unë mendoj se diskriminon, pse vetëm njerëzit e famshëm?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Keni pasur anëtarët e NSB .. a kemi tani anëtarët e IMB?

   • Harry ngrijë ka shkruajtur:

    Nëse shikoni nga afër, ata në të vërtetë janë anëtarë të NSB. Kjo mund të shpjegojë pse ka kaq shumë njerëz të këtij lloji në Hollandë dhe pse është kaq e lehtë për qeverinë këtu për të mobilizuar dhe ngacmuar këta njerëz, dhe kjo nuk është as me para.

    Në Luftën e Dytë Botërore, gjermanët ndonjëherë u ankuan se Hollandezët ishin tepër fanatikë për të ndihmuar dhe tradhtuar bashkatdhetarët. Disa u ankuan se për shkak të kësaj ata kishin shumë punë dhe ishin shumë të zënë për të vazhduar të kapnin ata tradhtarë.

    Hollandezët (jo të gjithë natyrisht) kanë një rrjedhë shumë xheloze shumë më tepër sesa, për shembull, gjermanët, belgët dhe madje francezët, ata pothuajse nuk i japin një personi tjetër holandez dritën në sy, kështu që çfarë mund të jetë më mirë sesa të tradhtosh bashkatdhetarët tuaj dhe për këtë gjithashtu një shpërblim i bukur për të fituar, unë dyshoj se mund të ketë një listë të pritjes së njerëzve që duan të bëhen IMB.

 2. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Në rrugë në një distancë pashë një çift duke mbajtur duar dhe duke i dhuruar njëri-tjetrit një puthje (asgjë të keqe me të) si pëllumba bëjnë, një djalë dhe një vajzë.
  Një grua kaloi çiftin dhe unë dëgjova të thoshte, a do ta ndalosh këtë dhe djali i çiftit u trondit dhe e pyeti se çfarë po ndodhte. Ajo tha, duke bërtitur, "ti e di që nuk duhet të çmendesh". Djali: "zonjë e qetë, nuk ka asgjë të keqe". gruaja u bë histerike dhe filloi të mallkonte, mund të dilte nga dora, çifti vazhdonte me qetësi në rrugën e tyre, gruaja ndaloi.

  Kushtojini pak vëmendje njëri-tjetrit

 3. Harry ngrijë ka shkruajtur:

  Bankat u mbyllën në qytetin tim sot (provë? Për të parë se si reagojnë njerëzit)?
  Unë pres masa në javët / muajt e ardhshëm që normalisht do të kishin nevojë për një pjesë të madhe të dialektikës hegeliane përpara se popullata të ishte e gatshme t'i pranonte ato.

  disa masa i shoh (nuk e di nëse ato ndodhin, por mendoj se mund të munden) dhe pasojat e tyre:

  1) kufiri i pinit për kartelë në ditë / javë, për shembull, 50 euro. (krijimi i kaosit të frikës dhe përdorimi i njerëzve pa para)
  2) ose ATM që hapen vetëm disa momente në ditë / javë (krijimi i kaosit dhe mësimi pa para)

  3) hyrje (sigurisht e përkohshme, por në ditët e sotme është lajm për prezantim të përhershëm) prezantimi i të ardhurave themelore
  4) Futja e të ardhurave themelore për një rritje të përkohshme të taksave do të çojë, për shembull, 90% për NVM / pavarur që janë ende të suksesshme dhe fitojnë para të mira ose që, sipas elitës, fitojnë nga kriza.
  5) turp i sipërmarrësve që supozohet se përfitojnë nga kriza dhe fitojnë para sepse ata ishin mjaft inteligjentë për të dalë me një model të mirë të fitimeve në këtë hipotekë korona. (Unë e shoh këtë duke ndodhur shumë në mediat sociale dhe faqet e opinionit të majtë)
  6) Nacionalizimi i fondeve të pensioneve dhe industrisë. (NVM-të më pas goditen me kufizime dhe një rritje të madhe të taksave (të ashtuquajturat taksë të përkohshme të solidaritetit) që të gjithë falimentojnë, përfshirë ato kompani që ende fitojnë para mirë megjithë krizën.
  7) shumëkombëshe po bëhen shumë më të mëdha dhe shumë më të fuqishme, tregu i aksioneve po shembet plotësisht. ndërmarrjet e bursave janë nacionalizuar (gjoja përkohësisht) nga qeveritë dhe blihen përsëri nga skena nga elita (nëse nuk do të ishin tashmë në duart e tyre).
  8) Futje e shpejtë 5g në të gjithë botën gjoja për siguri dhe për të parandaluar shpërthimin e mëvonshëm të virusit.

 4. Kornizat ka shkruajtur:

  Kur fondet e pensioneve kombëtarizohen, bllokimet e shtetit vulosen. Kjo është mënyra për të ulur borxhin e qeverisë. Ne e kemi parë tashmë këtë në një vend si Hungaria, ku fondet e pensioneve private u shtetëzuan dhe borxhi i qeverisë (në raport me PBB) menjëherë ra. Për shembull, qeveria do të heqë qafe një pjesë të madhe të borxheve të tyre, që ndoshta është më mirë për bankat sesa ta lejojnë atë të zhduket nga inflacioni. Kjo e fundit sepse bankat nuk duan që ata me një borxh hipotekor të jenë në gjendje të shpëtojnë nga borxhet e tyre në këtë mënyrë. Prona do të skadojë për shkak të mospagimit të hipotekës mujore në favor të bankave.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Nëse njerëzit nuk mund të paguajnë më hipotekat e tyre, bankat do të kapin.
   Nëse bankat kombëtarizohen (shiko ABN AMRO), atëherë shteti menjëherë do t'i zotërojë të gjitha ato shtëpi ... komunizmin teknokratik në bërjen e

 5. ellysa ka shkruajtur:

  Raporti i dëshmitarit të AER:
  Të Premten e kaluar fola me një Afganistan të arratisur i cili pasuron ekonominë Hollandeze si një ndërmarrëse. Ai tregoi për një mik të mirë në Kinë. Ai mik është karantinuar me familjen (gruan dhe 2,5 fëmijët) për 3 muaj. Ata morën një lloj kuponi nga shteti. 1 person i familjes lejohet të bëjë pazar të përditshëm. Raportimi duhet të bëhet në një lloj pikë kontrolli të paracaktuar. Legjitimimi me telefon dhe kupon. Supermarkete rrotullohen në hapje, por zakonisht vetëm 1 të hapura. Unë e pyeta se për punën e tij (në fabrikën e qepjes). Për fat të mirë edhe "u zgjidh". Qirat dhe energjia elektrike nuk duhej të paguheshin më, punëtorët paguheshin nga shteti për të blerë ushqim.
  Më vonë kur isha në shtëpi dhe u shërova nga informacionet, shumë pyetje që kisha dashur të bëja. Sidoqoftë, shansi që unë do të jem në gjendje të lidhem personalisht me të javën tjetër është duke u zvogëluar dita ditës.
  1 = asnjë
  një = asnjë
  Nëse bëni pyetjet e duhura, veçanërisht pyetjet që kërkojnë përshkrimin praktik të rrjedhës ditore të ngjarjeve / perceptimit, fotografia e madhe do të shfaqet automatikisht. Dhe a është me lehtësi të konkludohet përmes gjykimit nëse ekziston sinqeritet apo falsifikim i mirëfilltë
  Att zzpers të cilët tani regjistrohen masivisht për ndihmë në fin. Akti i Pjesëmarrjes është ende në fuqi. Merrni një kompensim = jepni një kontribut. Nëse nuk ka punë sipas dëshirës tuaj, atëherë ka punësim. Edhe kjo është një model i të ardhurave ... nga kohërat e hershme, sistemi feudal apo verë e re në çanta të vjetra?
  Merrni ndihmë juridike? kjo është gjithashtu një gjë e së kaluarës. Gjykatat e nënregjistrimit (civil) janë mbyllur deri në njoftimin e mëtejshëm.
  1 = asnjë
  një = asnjë
  ne të gjithë jemi një, kapni driftin tim, notch notch wink wink thuaj jo më shumë

  Sidoqoftë, maja e pranverës është atje. Sepse na morën edhe nga hunda. Natyra është ende 6 javë para nesh, kalendari është 6 javë pas. Shihni punën e zërit të saj dhe të jetoni sipas stinëve
  Ndiqni natyrën dhe ju jeni natyra e vërtetë! Reparte (në repart) dhe ambiente të jashtme (në repart) pavarësisht….
  Rivendosja e mendimit!…. Nëse ende dëshironi të ofroni “ndihmë”…

 6. marijke ka shkruajtur:

  Martin:…. ”Nga vijnë këto para ?? `
  Përveç që shumë pensionistë tani po vdesin, dhe paratë e tyre të pensionit për shtetin në të vërtetë janë konfiskuar
  dhe kështu enët e pensionit po bëhen më të plota (me të cilat ata mund të paguajnë shumë gjëra….)…
  ka edhe diçka tjetër: Unë me siguri kam lexuar rreth 10 (!) më parë që ato familje super të pasura (të quajtura Illuminati, Rothschilds, Rockefellers etj etj) kanë mbajtur 2 0 0 TRILLION larg që nga 2 0 0 7 tashmë! Meqenëse ata kanë një zotërim të përbashkët më shumë se 8 5 0 TRILLION (vlerësohet atëherë, ndoshta më shumë tani) mund të imagjinonit se ata nuk i humbasin ato 200 trilionë në total. Ai 200 trilionë si një derrkuc duhej të merrte përsipër tërë botën, gjë që aktualisht po ndodh. Në të njëjtin artikull, për të cilin për fat të keq nuk kam më asnjë lidhje, u tha gjithashtu se zotërimi i përgjithshëm i njerëzve jashtë këtyre familjeve, pra toka, vlerësohej në vetëm 40 trilionë. Ndriçimet, pra, kanë 2 herë sasi të parave, pasi e gjithë popullata e tokës është 0 miliardë njerëz.
  2 0 0 trilionë, nëse zotëroni 850 trilionë është pra një dashuri. 2 0 0 trilionë është 200 me 18 zero, kështu që është në të vërtetë: 2 0 0 miliardë x një miliardë. Në të njëjtin artikull u tha gjithashtu se nga kjo tenxhere, një në këtë kohë marrjeje, dikush do të paguante pothuajse të pakufizuar GJITHA qeveritë e të gjitha vendeve, WHFAR KA DUHET të paguante për këtë marrje në dorë !!! Theksi u vendos në atë artikull
  `në marrjen në dorëzim`, dhe JO çfarë do të kushtonte. Qëllimi përfundimtar ishte në mënyrë të jashtëzakonshme kjo marrje në dorë
  dhe paratë nuk ishin të rëndësishme.
  Artikulli ende mund të gjendet, por falje që nuk kanë lidhje, shumë kohë më parë. Me siguri do të ketë komentues që e mbajnë mend këtë artikull?

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër