Nepniews, lajme reale, mashtrime, flamuj të rremë, media dhe politikë; çfarë është e vërtetë dhe çfarë nuk është e vërtetë?

paraqitur në lajm i rreme, ANALIZA E LAJME by në 28 Dhjetor 2016 63 Comments

lajm i rremë në internetNe kemi parë mjaft terrori në vitet e fundit. Kjo faqe ka raportuar ndonjëherë dhe nganjëherë erdhi në përfundimin se gjërat nuk ishin të drejta. Disa analiza çuan në përfundimin se terrori u organizua dhe të tjerë se kishte një 'flamur të rremë'. Kjo nuk do të thotë se çdo sulm është një mashtrim (i vendosur në skenë). Ndonjëherë ju thjesht nuk mund ta provoni ose nuk ka material vizual që jep përshtypjen se diçka duhet të jetë e vërtetë. As nuk është menduar të etiketohet gjithçka që ndodh si "e rreme", por është e dobishme vetëm për të praktikuar 'të menduarit kritik' sepse praktika ka treguar se qeveritë mund të gënjejnë dhe mashtrojnë për të arritur qëllime të caktuara. . Nuk është për asgjë se ne kemi çmimin Machiavelli në Holandë. Kjo është emëruar pas Niccolo Machiavelli, një shkrimtar dhe filozof politik që mendonte se sundimtarët mund të përdorin "moralisht të dënueshëm" do të thotë të arrijnë qëllimin e tyre. Çdokush që ka marrë ndonjëherë vështirësi për të parë seriozisht sulme të caktuara, ka zbuluar se shpesh gjërat nuk punojnë vërtet. Sulmet e 11 Shtatorit 2001 (911) janë ndoshta shembulli më i diskutuar i kësaj. Ndonjëherë është më pak e qartë, si kohët e fundit në vrasjen e ambasadorit rus në Turqi. Kjo mund të ketë qenë një sulm i vërtetë. E njëjta vlen edhe për sulmin në tregun e Krishtlindjeve në Berlin. Dëshmia e vështirë për një sulm të rremë nuk është gjithmonë aty, por është, për shembull, e mrekullueshme të thuhet se dikush e lë dokumentet e tij të identitetit. Nuk është hera e parë që kjo të ndodhë. Pyetja kryesore, megjithatë, është nëse ekziston mundësia që qeveritë të mashtrojnë njerëzit përmes sulmeve (sulmeve) ose sulmeve që vihen në këpucë të një armiku (flamuri i rremë) dhe cilat qëllim ata duan të arrijnë me ta. .

Në shkurt të këtij viti, OVV, këshilli hulumtues i katastrofës ajrore MH17, mori Çmimi Machiavelli. Kjo është në vetvete shumë mbresëlënëse dhe se katastrofa e ajrit ka ngritur gjithashtu shumë pikëpyetje. Sepse në një fatkeqësi të tillë, si me 911, shumë viktima bien, shpesh nuk është bërë për ta vënë në pikëpyetje. Kjo është e tmerrshme për të gjithë njerëzit e vrarë dhe të afërmit e tyre. Vëmendja e madhe që i kushtohet emocioneve dhe pikëllimeve dhe shërbimeve jashtëzakonisht të mëdha përkujtimore sigurojnë që kushdo që ka një problem të vogël me një katastrofë të tillë menjëherë do të ndihet fajtor; a nuk ishin të gjitha presionet e medias, kjo është për shkak të presionit social të mjedisit. Megjithatë, nëse shikojmë pasojat e një katastrofe të tillë, mund të pyesësh nëse ndonjë dyshim mund të justifikohet. MH17 ishte fillimi i demonizimit të Rusisë dhe që atëherë vendosja ushtarake e Amerikës dhe Evropa është vënë në përplasje të plotë me Rusinë. Pas 911, Xhorxh Bush filloi 'luftën kundër terrorit', pas së cilës imperializmi kurrë nuk qëndronte akoma. Ajo qesharake është se lufta kundër terrorit u zhvillua kundër Al Kaidës, grupit që u themelua nga vetë Amerika për të luftuar kundër rusëve në Afganistan, por nga të cilat Osama Bin Laden do të ktheheshin kundër SHBA. Disa vjet më vonë ne shohim SHBA vetëm të financojë dhe të armëve të njëjtin grup përsëri për të shitur kolonel Gaddafi në Libi dhe ne gjithashtu shohim mbështetje për të njëjtin grup në një mënyrë të re në Siri. Prandaj, ka të paktën të gjitha dukuritë se disa sulme terroriste i shërbejnë agjendës dhe se grupet terroriste janë 'armiku' në një kohë për të luftuar në emër të Perëndimit në një kohë tjetër. Kjo mund të paktën të çojë në disa pikëpyetje kritike? Problemi, megjithatë, është se 'mendimi kritik' ka marrë një stigmë të tillë negative që ju thuhet pothuajse nëse guxoni ta bëni këtë. "Gëlltisin atë që ju tregon mediat dhe çfarë shteti dëshiron që ju të besoni ose jeni një mendimtar i konspiracionit". Kjo prirje duhet të na gërmojë prapa veshëve. Pse nuk duhet të mendoni më në mënyrë të pavarur? Sepse mediat thjesht kanë të gjithë ekspertët në shtëpi dhe ne qytetarë të thjeshtë nuk kemi njohuri dhe aftësi për ta bërë këtë? Ose sepse duhet të supozojmë se qeveritë bëjnë më të mirën për ne dhe nuk kemi një axhendë të dyfishtë? A keni përshtypje, pas gjithë këtyre viteve të përvojës së jetës, që qeveritë me të vërtetë bëjnë më të mirën për ju ose duket sikur japin përshtypjen se ky është rasti (veçanërisht rreth kohës së zgjedhjeve)?

Që nga kohra të lashta, është përdorur rregulli 'Ordo ab Chao', ose krijimi i 'Urdhrit nga Kaosi'. Në këtë ne shpesh shohim planin hap pas hapi 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja"të ndiqet. Nëse krijon një problem madhor, siç është rasti i 911 ose fatkeqësive të tjera terroriste, reagimi zakonisht është 1 i panikut dhe ankthit. Pastaj njerëzit në të vërtetë thirrje për Zgjidhje (zgjidhje) dhe si e shisni një luftë më mirë se kur vetë njerëzit e thërrasin atë? SHBA-të kanë mësuar se nga Lufta e Vietnamit. Ju nuk mund të luftoni nëse nuk keni mbështetjen e popullit. Megjithatë, nëse njerëzit janë të paralizuar nga frika apo pikëllimi dhe ju thoni se do të kullotni sulmuesit e tmerrshëm, atëherë do t'ju mbush me gëzim! Misioni i një faqe interneti si kjo është se ju, për dallim nga ajo që dëshiron shteti, do të guxojnë të mendojnë sërish në mënyrë kritike. Kjo fillon me një reflektim kritik mbi lajmet dhe mund të rezultojë në një reflektim kritik mbi format e tjera të "programimit" që përcaktojnë perceptimin tuaj të botës dhe të jetës në përgjithësi. Nëse keni lindur në SHBA, gjasat janë që ju jeni një i krishterë. Nëse keni lindur në Arabinë Saudite, atëherë ka më shumë gjasa që të jeni muslimanë. Në të dyja rastet mund të jeni vërtet të bindur për "të vërtetën". Ajo që artikujt në këtë faqe kanë për qëllim është t'ju stimulojë të ndërmerrni një hap më tej dhe të zbuloni se si disa besime të rrënjosura thellë mund të jenë përcaktuar nga kultura ose mjedisi në të cilin keni lindur dhe rritur. Nëse e definojmë atë si 'programim', mashtrimi është të kapërcejë atë programim dhe të shohim se çfarë perceptimi i botës është pa programim. Në të njëjtën kohë, mund të kuptohet se ky program mund të qëllojë me orar të plotë përmes bombardimeve të medias, muzikës, filmave, librave dhe të gjitha llojeve të faktorëve të tjerë që përcaktojnë përvojën tonë në këtë botë. Analizat në këtë faqe nuk duhet gjithmonë të jenë të sakta ose të përshtatshme në imazhin tuaj; esenca është që ju të mbeteni të stimuluar për të parë nëse perceptimi juaj është prekur. Nëse perceptimi juaj i botës kontrollohet apo influencohet, ç'të themi për perceptimin se kush jeni në qenien më të thellë?

Ju pastaj mund të pyesni veten se cila është pika për të zgjuar (siç ishte) për mashtrimin e mundshëm në menaxhimin e medias dhe perceptimit në lidhje me imazhin tuaj të realitetit. Pse doni të dini nëse jeni duke gënjyer? Nëse je i lumtur nën një mantel, a është mirë? Qetësisht i mpirë! Së fundi, të gjithë duam të plakemi sa më mirë që të jetë e mundur dhe me sa më shumë momente kënaqësie të jetë e mundur. Unë do të doja të ju jap imazhin e një shkolle peshku duke notuar në një kurth. Vetëm kur qafa e kurthit është shumë e hollë dhe nuk ka rrugëdalje, ata vërejnë se janë marrë të burgosur. Artikujt në këtë faqe përpiqen vetëm t'ju tregojnë se ka një hartë rruge është vendosur aty ku thelbi i qenieve njerëzore është i burgosur, por kur nuk sheh se rrjeti mbyllet. Sa liri duhet të merren para se njerëzit të fillojnë të ndiejnë rrjetën dhe të dinë se nuk mund të notojnë përsëri? Çështja, megjithatë, është se kjo ndodh hap pas hapi, në mënyrë që të mos dalë jashtë. Hap pas hapi masat e shtetit policor janë futur, cash-i është shfuqizuar, nanoteknologjia dhe inteligjenca artificiale futen në jetën tonë dhe ne jemi gjithnjë e shtyrë në aparatin e kontrollit të qeverive. Kjo ndodh pjesërisht sepse ne jemi të tunduar me pajisje të tilla si smartphones dhe pjesërisht si Zgjidhje në përgjigje të një Problem (p.sh. përgjimi dhe shikimi i të gjitha komunikimeve tona, sepse na mbron nga terrori). Ndërkohë, njerëzit mbahen të ëmbël me një parim të vjetër romak: "bukë dhe lojë". Nuk ka 'biftek dhe lojë', por 'bukë dhe lojë'. Njerëzit nuk duhet ta kenë atë shumë mirë dhe gjithmonë të jenë nën tension nëse mund të hanë. Ndërkohë, u jepni atyre një shpërqendrim me spektakël sportiv apo parti të mëdha. Kjo faqe e internetit përpiqet t'ju tërheqë vërejtjen për vulën e mbylljes. Një deklaratë e mirënjohur nga Johan Cruijff ishte: "Do ta shohësh vetëm kur ta kuptosh."Dhe kur ti e kupton atë, edhe ti e sheh seriozitetin e saj. Ekziston një zyrë zëvendës-kontrolli që e bën zinxhirët e fesë dhe të skllevërve të zbehtë. Njerëzimi është dërguar në një burg të digjitalizuar ku lidhja fizike me internetin është vetëm një hap i vogël larg kartës aktuale të debitit. Transhumanizmi do të luajë një rol të madh në këtë. Të gjitha legjislacioni dhe rregulloret që ne tani e shohim si të ngritur në mbarë botën janë portali për burgun e hapur digjital në të cilin të gjithë së shpejti do të jenë po varet në internet dhe nuk mund të blejë ose të shesë pa iu përmbajtur rregullave të superstatit.

Qeveritë tani janë të përfshira shumë në sulmin ndaj mendjes kritike. Ata mendimtarë të lirë kritik janë kërcënimi më i madh për planet. Interneti së pari duhej të bëhej një hapësirë ​​joshëse e lirë që i bënte të gjithë të varur nga Facebook dhe Google dhe më pas tërhoqën frenat. Ne kemi arritur tani në fazën ku liria e mendimit nuk është më e dëshirueshme. Kjo liri e formimit të opinionit do të ishte nën ndikimin e të gjitha llojeve të propagandës ruse dhe 'lajmit të rremë'. Në fund të fundit, gjithmonë duhet të jetë gjithmonë një 'Problem'dhe ky problem duhet të mbulohet me, për shembull, Brexit ose fitoren e Donald Trump. Nëse më pas shihni se ekonomia rrëzohet pas fitoreve të tilla, atëherë mund të thuhet se ndikimi i "lajmit të rremë" dhe efekti i saj në sjelljen zgjedhore ka çuar në mënyrë të tërthortë në rënien e ekonomive. Pastaj ju keni një "Problem'dhe reagimi natyrisht do të jetë i qartë. Një popull në panik nën fatkeqësi ekonomike bën thirrje për ndërhyrje nga lart. Kjo pastaj do të çojë në censurë të ashpër në internet, sepse ju nuk dëshironi që njerëzit të bëjnë zgjedhje në të ardhmen që më vonë të pendohen. Me pak fjalë; maksimumi 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'gjithashtu do të bëjë punën e tij këtu përsëri. Ne, pra, mund të marrë helm mbi lirinë e shprehjes se Interneti tani ofron do të çojë në fitoren e së drejtës populistët "dhe se nën sundimin e" krahun e djathtë populiste 'të ekonomisë 2017 / 2018 një optater trupmadh do të marrë. Atëherë mund të thuash që 'liria e shprehjes' nëpërmjet internetit dhe 'lajmi i rremë' përfundimisht rezultoi kaos dhe kështu ju mund ta ndaloni atë pa shumë rezistencë. Tani po shohim përgatitjet për këtë. Dhe kur jemi ne dat faza, bota fillon të duket shumë e frikshme. Prandaj është e rëndësishme që të guxoni të vazhdoni të mendoni në mënyrë të pavarur. Ne nuk duam që fëmijët tanë të përfundojnë në një botë ku 'policia e menduar' e George Orwell është një fakt dhe teknologjia është aq larg sa që qeveritë fjalë për fjalë kanë një vështrim në kohë të plotë në kokën tonë. A nuk është pak e ngarkuar apo e ekzagjeruar? Jo nëse jeni serioz në lidhje me gjendjen teknologjike të çështjeve (shih filmin më poshtë).

Sepse është e rëndësishme që njerëzit të vazhdojnë të stimulohen të mendojnë në mënyrë kritike, në mënyrë që të mbetemi individë të pavarur me një vizion të jetës dhe mënyrës së jetesës bazuar në frymëzimin e shpirtit tonë; sepse është e rëndësishme që ne të mos bëhemi cyborg të para-programuar që imponohen në standardet dhe vlerat e një super-shtet dhe burgosen në një rrjet dixhital të skllavërisë; prandaj është e rëndësishme që një website si ky të vazhdojë të ekzistojë. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që kjo faqe mund të vazhdojë edhe në 2017. Në këtë moment përkrahja juaj është më se e nevojshme. Siç e dini, unë jetoj nga donacionet nga ju si lexues. Prandaj unë dua t'ju kërkoj të bëheni anëtar tani ose të bëni një donacion një herë. Kliko këtu për një anëtar për t'u bërë dhe këtu për një kohë të vetme donacion. Faleminderit paraprakisht!

Tags: , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (63)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Në artikullin për Bert Koenders dhe ekuacionin e tij në Srebrenicë / Aleppo
  Harry Baljet në "Përtej Matricës" Facebook një shënim korrekt, domethënë, se terroristët tani quhen rebelë.
  Kjo mashtrim spindokatorët e menaxhimit të perceptimit bëjnë gjithnjë e më shumë.
  Dhe pse? Për t'i kthyer gjërat më vonë. Pastaj të ashtuquajturit refuzuesit e medias (nga VanDale e emëruan fjalën në listë 'fjala e vitit 2016') papritmas rebelohen. Pra, terroristët e parë quhen rebelë dhe pastaj refuzuesit e medias do të quhen rebelë dhe pastaj këta rebelë online do të portretizohen si njerëz të rrezikshëm që e lavdërojnë terrorizmin. Kjo ka qenë e varur në ajër për një kohë.

  Pastaj një paralajmërim tjetër: Në reagimin më poshtë atë të Harry, Lindsay Brandevoort reagon. Bëhet fjalë për ndihmën e kërkuar në ekzekutimin e një të ashtuquajturin arrest civil. Kjo sigurisht që është një veprim i rremë i ngritur nga nëntë feverë.
  Nëntë vjetët u përhapën si një vend të kontrolluar të opozitës shumë disinformacione.
  Arrestimet e lartpërmendura civile janë 100% ajrore. Mos merrni në kërkuesit më të mirë të së vërtetës!

 2. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Çfarë është e vërtetë dhe çfarë nuk është e vërtetë.
  "Kjo është mënyra se si Amri hodhi nëpër 'djathë gunny' '

  një problem, reagim, zgjidhje është vënë së bashku përsëri.

  Amri provojë të Sloterdijk mori autobus ne ndoshta nuk e kanë thënë të "ekspert terrorist", sepse bla bla bla bla bla bla.

  http://msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/zo-glipte-amri-door-gatenkaas/ar-BBxEOEQ?ocid-spartanntp

 3. Averroes ka shkruajtur:

  Është e thjeshtë se çfarë po ndodh, çdo gjë ka për qëllim ndarjen e botës në rajone nën kujdesin e OKB-së komuniste

  Axhenda e Mega Regions Agenda 2030: 'Bëni Amerikë të madhe përsëri'

  Axhenda për ndërtimin e hekurudhave të tilla, është pjesë e planit të globalistëve për një Rend të Ri Botëror. Një nga fytyrat e programit të tyre është një njeri i quajtur Parag Khanna, një globalist i njohur në botë, të cilin ju nuk keni dëgjuar kurrë. Parag, aktualisht është një bashkëpunëtor i lartë në Universitetin e Azisë dhe Globalizimi në Shkollën Lee Kuan Yew të Politikës Publike në Universitetin Kombëtar të Singaporit. Parag gjithashtu ka qenë këshilltar i programit 2030 të Trendit Global të Këshillit Kombëtar të Inteligjencës të SHBA dhe ka shërbyer në fushatën e Presidentit Barak Obama për President.

  Parag Khanna gjithashtu ka autorizuar shumë libra, dhe ato përfshijnë:

  Teknologjia në Amerikë: Ngritja e Informacionit Shtetëror (2017).
  Bota e Dytë: Perandoritë dhe Ndikimi në Rendit të Ri Global (2008),
  Si të ekzekutosh botën: Duke përshkruar një kurs për rininë e ardhshme (2011)
  Koncernografia: Hartimi i të Ardhmes së Qytetërimit Global (2016)

  Nuk ka dyshim se motivet e rendit të ri botëror dhe të gjitha mendjet kanë të bëjnë me lidhjen dhe gjeografinë. Ideologjia prapa termit connectography, që është kombinimi i lidhjes dhe gjeografisë, është në një masë të madhe të ngjashme me metodologjinë e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe synimet e Kombeve të Bashkuara për lidhjen e botës dhe Megacities.
  http://www.america2050.org/
  https://christiantruther.com/end-times/nwo/fema-trains-high-speed-railways-construction/

 4. Averroes ka shkruajtur:

  Ajo vazhdon:

  Socialistët Demokratikë të Amerikës (logo të ngjashëm me INGSOC të Orwell)
  Organizata ka miratuar kandidatët elektoral, sidomos Walter Mondale, Jesse Jackson, Ralph Nader (jo zyrtarisht), John Kerry, Bernie Sanders dhe Barack Obama.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Socialists_of_America

  Nuk është rastësi që njerëzit si Orwell, Huxley ishin të azhurnuar në agjendë, SHOQËRIA FABIAN!

  Xhorxh Bernard Shaw (Shoqëria Fabian) pranon se fashizmi është qëllimi përfundimtar i socializmit.

 5. Averroes ka shkruajtur:

  Kolektivizmi, axhenda është e dukshme:

 6. Averroes ka shkruajtur:

  Ju jeni ndezur nga ajo që ju jeni të rrethuar nga. Inspirues i Saul Alinsky për njerëz si Obama, Sanders, Hillary Clinton etj.

 7. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Klubi motorik Satudarah vlerëson 10.000 euro nga maja e artë për sulmin me granatë dore. Unë e di se ata me siguri e dimë me siguri se nuk ishte Engjëjt e Xhehennemit. Ata nuk kuptojnë asgjë rreth asaj se kush është gjithmonë pas këtyre sulmeve.
  Unë bëj. ISIS ????

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Njeriu i mirë e di se unë do të thotë operacion Gladio.
   Diçka tjetër, ish-presidenti i engjëjve ishte Daniël Uneputti.
   Unë kam pasur dyshimin e vogël se Unu ishte një infiltrues që nga 2006.
   Dhe një spin-mbështjellë tjerr në lidhje me curriculum vitae Unu, sipas meje, mund të lexohet në Wikipedia Danielle Uneputty.
   Oh, një ish klub i Engjëjve Hells ishte ish KKK (Kokaina Fabrika holandeze), më vonë KKK-Holding, dhe ishte pjesë e Akzo Nobel. Së pari ata bënë kokainë, më vonë kompania amfetamine.Het ndryshoi emrin e saj për të nëse laboratori ishte ende e paprekur di niet.Dat bërë Angels Amsterdam amfetaminës dreqin dhe shiti Unë të ndodhë që të dini atë.
   kontrolloje.

 8. adje ka shkruajtur:

  Një nga monumentet kur shihni se diçka del nga mëngja e Saturnit, ose thjesht e quaj një satan: kthej gjithçka mbrapa, me kokë poshtë, nga prapa në front etj. Pra raportimi. Mediat alternative akuzohen për sjelljen e lajmeve të rreme, ndërsa MSM sjell lajmin e rremë. Si një shembull këtu Newsweek:

  http://europe.newsweek.com/europe-populist-movement-smacks-fascist-past-523093?rm=eu

  Nacionalistët dhe populistët janë referuar këtu si fashistë. Rendi i ditës po bëhet më i qartë dhe njerëzit po nxiten kundër njëri-tjetrit. Natyrisht është globalizmi dhe kaosi i ardhshëm. Populistët dhe lajmet alternative përmenden në frymën 1 dhe janë të nxirë.

 9. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Rreth Trump janë mohim lidhur me mashtrimin CO2 dhe ngrohjen globale.
  Kur unë jam i njoftuar me mashtrimin CO2, unë marr komentin nëse unë jam një mbështetës Trump. Kjo do të ishte qesharake nëse nuk është aq e trishtuar.
  Shumë mjeshtëri luajtur nga mjeshtrit kukull që udhëzojnë Trump.
  A mundet dikush këtu të më kujtojë një dokument të mirë për klimën klimatike.
  Unë kam disa lexime të shkëlqyera nga Tim Ball, por ndoshta dikush ka një tip për dokumentarin përfundimtar të klimës.

  • CuriousOne ka shkruajtur:

   Isha dje me prindërit e mi për të ngrënë darkë, kur qeni jonë të kërkuar për të ardhur në, kam vënë të drejtën time dhe hapi derën për qen tonë dhe në atë kohë babai im tha Brrr ajo është ende e ftohtë, nëna ime iu përgjigj haha ​​po ngrohjen toka.
   Në atë moment unë ua vura në dukje se historia ka të bëjë me ngrohjen globale dhe CO2 dhe mashtrim dhe se toka tashmë ka pasur shumë periudha të nxehta dhe të ftohta. Papritmas babai im u zemërua, dhe ai tha në një ndalesë në vend të lartë zë dicking rreth (cocks) kanë treguar jo të gjatë në TV për të parë kapele polare janë të shkrirjes dhe arinjve polare janë të kërcënuar me zhdukje.

   Pastaj fillova të qesha në mënyrë spontane dhe e pyeta nëse e ke parë këtë vetë në jetën reale me sytë tuaj ose a ke parë për dëshmi për këtë? Ai dukej i zemëruar me mua përsëri dhe tha se ata e kanë treguar atë në TV dhe lajmet.

   Për fat të mirë, ende kam mikun tim që e sheh atë dhe nënën time pak.
   Babai im është një shkak i humbur, nëse minuta 5 e televizorit nuk funksionon ose ka një avari që tashmë po vrapon.

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    ???? por është e trishtuar.
    Biseda normale thjesht nuk është më e mundur me njerëz të tillë.
    Kjo është e gjitha krunde shumë sipërfaqësore.
    Është pak si të flasësh për të vegjëlit.
    Forca me të.

   • Kamera ka shkruajtur:

    @curiousOne

    Këto janë hapat e parë të denoncimit, familjes suaj që nuk duan të hyjnë në një diskutim me ju, sepse përndryshe ata do të bien në një disonancë kognitive, të gjithë e dimë.
    Në lidhje me ngrohjen globale, "gënjeshtrat mega (shaka ndonjëherë" për të mirën e HAARP dhe globalizimit etj, ju mund të tregojnë këtë klloun i cili për vite ka qenë ed paqe kokërr ndërkombëtarisht, siç thotë Greenpeace është e vërteta sipas rrjedhë, absolute E kundërta është e vërtetë, dhe ne do të dëshirojmë përsëri Martinin në artikullin e tij, emocionalizimin e subjektit, ndërsa kjo është thjesht një gënjeshtër e thjeshtë për një axhendë tjetër (flokë dhe gjeo-inxhinierim)
    Shihni më poshtë ED i Greenpeace international me procesin e tij të emocionalizimit, vetëm jepni prindërve tuaj

  • Diewer ka shkruajtur:

   Jo një dokument, por unë mendoj se kjo është një website ndriçues:
   https://www.friendsofscience.org/index.php?id=3

   Faqja kryesore: https://www.friendsofscience.org/index.php?id=1

 10. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

 11. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  sot në msn.com: "6 poshtër vjet përdor gjurmët e gishtave të gjumit nënë në dyqan"
  Jo vetëm që është fëmija i poshtër por edhe magjia e fëmijës unë mendoj përsëri. Sepse ka bërë edhe pagesën. Punë e mirë për një vit 6.

 12. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Politikanët dhe pelenat duhet të ndryshohen shpesh, dhe për të njëjtën arsye.
  Mark Twain

 13. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Gjithkush dëshiron një 2017 të lumtur, fizikisht dhe mentalisht të shëndetshëm.

  • Kamera ka shkruajtur:

   @PORVH
   Faleminderit dhe se gjithkush vazhdon të lëshojë fjalën e lirë në 2017 dhe nuk e lejon veten të heshtë nën presionin e kolegëve.
   Ashtu si artikulli i Martin Vrijland, ky është një përmbledhje shumë e mirë për më pak se një orë, faleminderit.

   Në shkollën fillore, fëmijët marrin përshkrimin e lajmit, fjalë për fjalë lexohet nga prindërit dhe në shkollën e mesme kemi lëndën e studimeve shoqërore ku ata janë të detyruar të ndjekin lajmet. Pra, në shkollë, e vërteta e zakonshme (mitet) në linjën 1 është tërhequr me matematikë dhe gjuhë dhe derdhur në lugë.
   Le të shpresojmë që mësuesit / zotërit / mësuesit dhe prindërit të pyesin njëri-tjetrin në 2017 në lidhje me këto çështje dhe mos pyesin nëse i kanë larguar fëmijët nga karriget. Ju nuk mund të zgjoheni sa më herët, aq më e gjatë pritet të jetë e sinqertë ndaj fëmijës më shumë disonancë në jetën e mëvonshme ...

 14. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Lajm i mirë për punonjësit francezë (shikoni në msn.com)
  "Punonjësi francez mund të fik telefonin jashtë orarit të punës". Kjo u vendos nga Ministri francez i Punës, M. El Khomri.
  Burime të besueshme këtu konfirmojnë se është e vërtetë që si një punonjës ju jeni detyruar të jeni gjithnjë në dispozicion të shefit tuaj deri dje.
  Wow.

 15. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  dhe pastaj disa lajme të rreme në msn.com.
  shih "13 djalë vjeçar të shtënë në Roterdam"
  Kur ne klikoni ne shohim një foto të dy makinave policore me tekstin "Burrat janë të dyshuar për abuzim të rëndë" ????
  Nuk ka asgjë të keqe me të. Ata bëjnë diçka me RTL News.
  Unë dyshoj RTL lajmëtarët e alkoolit apo përdorimit të drogës gjatë orarit të punës.

 16. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Gjenerali Erik Akerboom dëshiron të heqë qafe fishekzave të rënda.
  Strategjia e manipuluar e provuar dhe e testuar "zgjidhja problem-reagim-zgjidhje" (latinisht: Ordo ab Chao) tashmë fillon të japë fryte pas disa ndryshimeve vjetore. "Kjo nuk mund të jetë kështu! "
  Pavarësisht nga fakti se ka pasur një vëzhgim masiv të kamerave të lëvizshme në fillim të vitit në Holandë, shohim pak dëshmi për kaosin dhe dhunën ndaj punonjësve të ndihmës të përmendur.
  Nga raportet e medias në lidhje me një shumë të aksidenteve të tmerrshme me karabit, vura re se karburanti në vitin e ardhshëm duhet të ndalohet. Siguria mbi të gjitha. A ka rëndësi për mua që një fermer merr kapakun e qumështit me kokë poshtë? Ministri i Sigurisë ndoshta ka.
  Dhe fishekzjarre të konsumit ndoshta do të lejohet akoma 1 vitin e ri.
  Ndoshta vitin e ardhshëm fatkeqësi të madhe me fishekzjarre të rënda ose të ngjashme.
  Jo se unë jam i çmendur për fishekzjarre apo diçka, nuk kam mbaruar fishekzjarret që nga puberteti dhe dhuna kundër punonjësve socialë, edhe unë nuk flas mirë as. Por unë kam qenë i drejtuar me ndërgjegje, them, dhe pjesërisht është bërë ose është hedhur në erë. Sepse ku janë imazhet?
  Unë sinjalizoj "modelin e zgjidhjes së problemit-reagim-zgjidhje" të Dioklecianit dhe dëshiroj ta raportoj në rast se njerëzit nuk e vënë re atë.

  • Kamera ka shkruajtur:

   @PORVH
   Vetëm një koment

   E pabesueshme.
   Një mik gjeti atë të gjithë shumë mirë dhe e pa atë vetëm këtë të dërguar nga mail..en shpjegoi shumë shkurtimisht se pashë diçka krejt të ndryshme në, ha ha, siç e shihni, por tani e shoh nga PORVH këtë shënim më lart, shumë faleminderit

   ajo vjen
   Krijo një problem >>>>> Fishekzjarre dhe dëmtime
   Tregoni reagimin >>>>> të njerëzve (të vegjëlve), banorëve të kampit ose ndryshe, çfarë të mirë, çfarë idiotësh duhet të bëjmë diçka për të.

   Dhe a ofron pulpit zgjidhjen> krahun e punonjësve të ndihmës e kryejnë çdo gjë (gjithçka? PO TË GJITHA)

   krahun e tyre me dhëmbët me policinë (shtetin)

   Kalendari u përfundua

   shteti totalitar i policisë është gati

   (ne shpresojmë se nuk do të marrim pjesë më, nëse nuk lejojmë të ngrihemi dhe mund të hedhim një vështrim në vitet 100 :-)

   PS: Nuk jam kundër fishekzjarreve, vetëm donën e kujdesshme të ormaan si mt Kamionë në tregjet e qershisë, shikoni

 17. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  sot edhe në msn.com; "Çfarë ndodhi me Kelly Bundy?"
  Well. ju klikoni artikullin si një tifoz i tronditur.
  Isha e shqetësuar se ajo kishte goditur metodën ose diçka ose kishte bërë një ndërrim.
  O. po dhe ne jemi në luftë me Rusinë që sapo kam lexuar. Por kjo është kikirikë në krahasim me atë që ka ndodhur me Kelly Bundy.
  Dhe sapo lexova (gjithashtu në msn.com) se agjentët që ndihmuan kolegun e plagosur nuk ishin të gërmuar me gurë dhe fishekzjarre. Policia kundërshton raportin e tyre të mëhershëm se ata u shqetësuan gjatë shpëtimit. Me sa duket një qytetar kishte një provë video se ishte e gjitha gënjeshtër, sepse pse ti kundërshton mesazhet e tua të mëparshme? Mrekullueshëm të gjithë.

 18. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Dhe lajme edhe më të rreme, edhe në msn.com:
  "I dyshuari për terrorizëm kishte në mendje Holandën"
  Një sulm i çmendur i sulmuar nga stoli i nxitur nga mediat kryesore.

 19. Agnes Jonckheere ka shkruajtur:

  Martin, ju mund ta shprehni mirë dhe t'ju tërheqë vërejtjen me të drejtë.
  Disa vërejtje. Unë nuk do të flisja për të drejtën, sepse edhe të ashtuquajturat majtiste marrin pjesë në sistemin kapitalist.
  Sa për sistemet e besimit. Është e vërtetë se atje ku ke lindur feja mbizotëron. Ndërkohë, për shkak të monidizimit, ekziston mundësia për të hetuar dhe zgjedhur fe të tjera.
  Ju mund të prisni një sistem me argumente dhe është një fakt që Illuminati ka pushtuar gjithashtu fetë, veçanërisht në rajonet më të larta.
  Por, si Prince Mauritz dëshiron të sjellë poshtë autenticitetin e Biblës, nuk është shumë i bazuar. Unë mendoj se ju nuk duhet të hedhin fëmijën larg me ujë vaske. Asnjë burim historik nuk mund të gjendet aty, vetëm gnosticizëm, edhe nga jeta e kaluar ... gjë që është shumë e rrezikshme sipas mendimit tim.
  Para se të shprehim kritikat tona, nevojitet njohuri e shëndoshë për ta minuar atë.
  Nuk mund t'ju them shumë për Iluminatin. Por janë ata që sundojnë të gjithë botën.

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   @ Agnes, Illuminati është personalisht shumë i përgjithshëm dhe i kufizuar. Grupet për të krahasuar të kontrolluar rendin e vjetër botëror më të mirë me "katër kalorësve të kapitullit Apocalypse" 6 të librit të Zbulesës në Dhiatën e Re? Grupe si sionistëve, Jezuitëve, Freemasons etj lartë Ndonjëherë bashkëpunues dhe shpesh duke vepruar së bashku për të arritur dialektikën mirë-njohur. Nga fërkimi (problem-reagim-zgjidhje) është dorëzuar shpesh zgjidhje dhe fuqinë për këtë arsye më të centralizuar. Unë mendoj se ky është një përshkrim më i saktë i asaj që po ndodh, edhe pse unë them atë vetë, natyrisht.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   @ Agnes, ju thoni 'dhe është një fakt që illuminati ka pushtuar edhe fetë'
   Unë mund t'ju siguroj se kjo nuk është një fakt.
   Për pjesën tjetër, gjej reagimin tuaj jashtëzakonisht të paqartë.
   Çfarë do të thotë me, për shembull, 'Ju nuk mund të gjeni burime historike, vetëm gnosticizëm, madje edhe nga jeta e kaluar' .... Më vjen keq por nuk mund ta bëj çokollatën nga kjo.
   Ajo që unë kuptoj është që ju jeni një fanatik krishterë demokrat. Me gjithë respektin e duhur, është pothuajse e sigurt se mosmarrëveshja kognitive do të jetë një problem për të kuptuar se çfarë po ndodh.
   Nuk di si të të ndihmoj. Demokracia !! OMG, nga fjala demokraci flokët janë tashmë në këmbë. Dhe me fjalën 'të krishterë' për të .... Ju duhet të kuptoni se ne jemi aq shumë nga kukull sionist Demokristiane Jan Peter Balkenende në Holandë na stitched vjet më vonë të ketë probleme me këmbë ... ..but shumë janë të zgjuar tani dhe e di se Demokracia e krishterë ku ju qëndroni për, një hile e madhe. Studioni arkivin këtu në Beyondthematrix. Shpresoj se do të zgjoheni shpejt nga ëndrra që jetoni. Forca.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Agnes, mund ta gjesh interesant këtë.

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Madam Agnes mund të mendojë se ajo është mbi ne, kështu që ajo nuk i përgjigjet mashtrimit të turmës jobesimtare. Ose zonja u qëllua spontanisht në një depresion. Nëse ajo nuk fillon të godas njerëzit me një sëpatë!

 20. Kamera ka shkruajtur:

  Sepse nuk ka asgjë këtu në lidhje me Istanbull (bull :-) ngjarje e vërejtur këtu është ende një shpjegim i mirë në youtubefilm nën.
  Mrekullueshëm, shkelësi ecën në Santa rroba dhe pastaj jo në Telegraph është edhe një film në të cilin një qen për tapers mbrojtëse e linjës (qentë zakonisht janë të frikësuar e fishekzjarreve)

 21. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Terrori i shtetit në Amsterdam.
  Sot në msn.com: 'Metro mister shkakton frikë'
  'Për herë të dytë në orët 48, trafiku i metrosë në Amsterdam ishte i sheshtë.
  Udhëtarët dhe anëtarët e këshillit të D66 Bart Vink kërkojnë përgjigje "
  Kam përshtypjen se Bart me emrin e kafshës e di saktësisht se cila lojë po luhet.

  * Përkufizimi i terrorit: qëllimi i frikës nga popullsia ose pjesë e popullsisë së një vendi.

  • Averroes ka shkruajtur:

   Është qesharake që e quani terrori shtetëror, sepse pikërisht kjo është kur studioni historinë e fjalës terrorizëm dhe qeverisje:
   Nga "menaxhimit, qeveria" Latinised greke gubernatio, nga κυβερνισμός lashtë greke, κυβέρνησις (kybernismos, kybernesis) "drejtues, pilotimit, udhëzuese" nga κυβερνάω (kybernao) "për të rri, të përzënë, për të drejtuar, për të vepruar si një pilot" + Mendja latine "mind", p.sh. kontrollin e mendjes

   Përdorimi i Parë i Fjalës Terrorizmi në Fjalorin e Oksfordit përkufizoi Terrorizmin si Qeveri nga INTIMIDIMI

   Sot përkufizimi i terrorizmit është shumë e ndryshme se si është perceptuar në fund të shekullit 18th. Në atë kohë, në të është e para e përdorin gjithnjë e terrorizmit fjalës në anglisht Dictionary Oxford, terrorizmi është përcaktuar si qeveri me frikësim. Edhe pse terrorizmi është sot apo në Konsiderohet si grupet ekstremiste radikale, jo-shtet ose grupe nën-qeveritare që përpiqen për të dhënë mesazhin e tyre politike përmes frikës, Fillimisht autori kryesor apo krime të tilla ishin Qeveritë, dhe një në veçanti. Duke thënë se, 200 ishte vite më parë, por është e çuditshme.

   Pse Fjalori i Oksfordit e përshkruan përdorimin e parë të terrorizmit si një qeveri nga kërcënimi?

   Në Fjalorin Anglez të Oksfordit, bota, Evropa, dhe veçanërisht Franca, ishin mes trazirave radikale politike. Kolonitë amerikane kishte revoltuar kundër zotërinjve të tyre perandorake, dhe Franca kishte dërguar me monarkinë dhe të gjithë pompë saj dhe ceremoni, tituj dhe dekorata. Ishte Franca në të cilën definicioni origjinal i terrorizmit mori formën e tij

   Menjëherë pas fazës së parë të Revolucionit Francez ishte një periudhë e njohur si regjim terrori, apo thjesht terrorit. Ajo filloi në shtator 1793 dhe zgjati për një periudhë prej nëntë muajsh deri në fund të korrikut 1794. Në atë kohë që u konsideruan si armiq të Revolucionit u ekzekutuan. Terrori, dhe vetë terrorizmi bë i njohur si një formë të frikësimit të qeverisë, të gjitha në sajë të aktiviteteve që janë duke u zhvilluar në Francë. Ajo ishte në 1795, një vit pas vrasjeve masive kishte përfunduar, se Oxford English dictionary përdorur më parë terrorizmin fjalë për të përshkruar sjelljen e tiranik të shtetit, dhe ajo ishte në lidhje me sundimin e terrorit në Francë.

 22. Averroes ka shkruajtur:

  MK Ultra në veprim:

  Aeroporti i aeroportit tha se ishte "Mind Controlled" nga një Agjenci e Inteligjencës së SHBA

  Aeroporti Shooter pranon se ai ishte 'mendja e kontrolluar "nga agjencia e inteligjencës, dëshmitar pohon ka pasur të paktën tre të tjera" Sleepers ", rekreativë, me pushkë të lartë-powered shtënat në turmë

  Dëshmitari okular: "Kishte si të paktën tre persona atje ende të shtënat" pasi djali i parë u kap
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-07/airport-shooter-said-he-was-mind-controlled-us-intelligence-agency

 23. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Lexoni sot në mediat e pulpës (msn.com);
  "Lindur si një vajzë, tani një burrë dhe shtatzënë" gjithashtu shih:
  "Ky është burri i parë shtatzënë në Britaninë e Madhe"

  Gjithashtu sot në msn.com: "Teoritë më të mëdha të konspiracionit"
  Së pari duhet të klikoni në mesazh: "Simbolet sekrete të Beyoncës"
  Shumë fjalë mashtruese dhe gënjeshtra në artikull. Lajme false kështu përsëri. Dhe natyrisht Davis Icke është përmendur me 'lizards' e tij.
  Gjithashtu është përmendur ulja e rreme e hënës. Me një foto të shtypura këpucëve në gjë e bukur maan.Het është se ata të gjithë të provojë për të fotografuar hënën Apollo ulje 11 ishte krejtësisht e rreme.
  Nuk ka ujë në hënë, kështu që gjurma e këpucëve duhet të jetë 100% e rreme. Por shumica e njerëzve nuk e kuptojnë këtë sepse truri i tyre nuk funksionon normalisht. Dhe nëse dikush dyshon në mendjen time, do të thosha, përpiquni të bëni një gjurmë të tillë në rërë të thatë.
  Dhe kështu ka ende disa gjëra që nuk janë të vërteta në lidhje me uljet e hënës, por në të vërtetë përshtypja e këpucëve është e mjaftueshme për të kuptuar se gjithçka ishte e rreme.

 24. Kamera ka shkruajtur:

  @Porvh

  Absolutisht lajm i rreme ishte se toern, të gjithë, Më i mrekullueshëm është se ata kurrë nuk shkoi edhe më prapa në ndërtimin e mirë apo diçka të tillë dhe (të rreme) astronaut i cili u pasua menjëherë nga një sëmundje autik, të paktën ai kurrë nuk foli për këtë, kryesore njeri i shekullit 20e me atë shqetësime, pasi po dhe shumë më tepër ....
  Ky film (më poshtë) është shumë interesant pas gjysmë ore, e dëgjon atë nga dikush që ka bërë aty motorët, ata bëjnë çdo gjë të mençur dhe shpëlarja fillon në moshën e re në shkollën fillore, "konceptin e lajmeve"

 25. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Një Astronite (Anglisht, Astronot) ????
  edhe pse nuk e përjashtoj që ekziston një program i fshehtë i hapësirës së zezë të buxhetit. (TR-3B, Edgar Fouche)

 26. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  sot përsëri një shumë e pastrimi në msn.com, ao:
  "Gruaja prek klientët me sëpatë"
  Nuk do të ketë një video në YouTube sipas artikullit.
  Por unë nuk mund ta gjej.
  Kështu që unë po shkoj në NEPNEWS deri më tani!

  Dhe gjithashtu një akullnajë mega në Antarktidë që do të shpërbëhet për shkak të, ju menduat atë .... Ngrohja e tokës.
  Se ka akullnaje në Antarktidë është shumë e re për mua.
  Unë gjithmonë mendova se vetëm floes akull pushim dhe se icebergs ndodhin vetëm në Polin e Veriut.
  (Vetëm në mes të një pyetjeje të këndshme shikuesi: A po ha edhe një ari polar penguins?)

  Sepse këtu në hemisferën veriore pak dimër, me sa duket ka gjithmonë raporte në media për të ashtuquajturat ekstremet e motit dhe ngrohjen globale, prandaj mos harroni që ngrohja po vazhdon ende.

  Shoferi i shoferit të autobusit islamik i bën thirrje punëdhënësit të tij të ardhshëm me mesazhin se ai refuzon t'i japë një dorë pasagjerëve femra.
  Kjo do të më japë reagime të mira nën artikull.

  Dhe kështu mediat e pulpës janë të mbushura me propagandë nauseante.

 27. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  vetëm në msn.com: "Asteroidi është në planetin"
  dhe pastaj editoriali krejtësisht imbecile do të shtojë një video me tekstin:
  "Shumë më e madhe dhe jo e rrezikshme për tokën: Jupiter"
  Mesazhi për 'flyby' vjen nga Faqt, kështu që artikulli do të bazohet në fakte, do të themi. Është për të ardhur keq që ai ka humbur tokën dhe pastaj mendoj përsëri. Si një prepper SHTF, unë kam, natyrisht, ruajtur ushqim të konservuar, vitamina, minerale dhe ujë për muaj të tërë.

 28. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Dhe ky mesazh në msn.com është interesant për kërkuesit e së vërtetës;
  "I frikshëm: filmi parashikoi vdekjen e aktores", kur klikojmë dhe lexojmë;
  "Parashikimet e 19 që me të vërtetë u vërtetuan"
  Për shembull, në 7, zbulojmë se 29 vit pas viti, aktorja Heather O'Rourke me siguri sakrifikoi Satanicin.
  Mendimtarët e rastësishëm do të mendojnë se kjo është një rastësi. Jo mua, sigurisht jo në kombinim me Super Bowl. (shih gematria e Zachary Hubbard dhe sakrificat e panumërta satanike me lidhje me Super Bowl)
  Artikuj si këto janë me sa duket vendosur edhe me qëllim që të bëjnë më shumë njerëz të besojnë në rastësi.

 29. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Telegraaf thotë "IS qëndron me një mbrapa kundër murit" (msn.com)
  Në video, ministri Lilianne Ploumen i bashkëpunimit për zhvillim thotë se Faloudja është bombarduar plotësisht dhe se asnjë shtëpi nuk ka mbetur në këmbë.
  Energjia elektrike dhe tubi i ujit po bën shumë mirë, kështu që 200.000 qytetarët tashmë janë kthyer ... .. veçmas. Nuk ka shtëpi të mbetur ... Ku duhet të kthehen këta 200.000 njerëz, unë e pyes veten përsëri.

 30. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Dje, 16 janar astronaut Eugene Cernan vdiq, NASA raportoi këtë në faqen e tyre ... uhh ... ..15 Janar ... ..
  shih përshackë hubbard "Vdekja e Eugene Cernan" në minutën 8: 35

 31. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  "Indianja ka megafon".
  Shiritin e njeriut mat jo më pak se kilometra 36 !!
  Kam shikuar disa informacione rreth shiritave në Wikipedia.
  Zakonisht shiritat 2 në 3 metra, në mënyrë që lajmi i botës 'indian me mega-tapeworm' është i kuptueshëm.

 32. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  "Intervistë ekskluzive sekrete me informatorin e policisë"
  Ata shpesh jetojnë në anonimitetin më të thellë dhe udhëheqin një jetë të dyfishtë jo gjithmonë të lehtë.
  John van den Heuvel kishte një intervistë me një prej këtyre infiltruesve kriminalë në një lokacion të fshehtë dhe flet për këtë me RTL-Bulevardin. shih faqen e rreme të lajmeve msn.com.

  Po, po .... John. Ç'është një jetë e mrekullueshme që ju keni.

  Dhe pjesa e trishtuar është se miliona njerëz holandezë gëlltisin këtë rrjetë fundore për biskota të ëmbla.
  Pyesni veten kërkuesit e së vërtetës:
  Pse duhet të organizoni një intervistë sekrete me një infiltrues kriminal nëse mund ta vendosni në skenë?

 33. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  "Biologët gjejnë delfin me stomak të mbushur me plastike" (ANP / msn.com)
  Ishte një delfin budalla.
  Breshkat nganjëherë hanë çanta plastike sepse ato duken si një kandil deti (prandaj John van den Heuvel duhet të jetë i kujdesshëm kur shkon duke notuar në det).
  Zogjtë e detit gjithashtu marrin plastike që i shkakton ata të vdesin.
  Natyrisht, natyrisht natyrisht, por të hahet një qese plastike delfin, më duket të jetë një lajm i rremë nga rafti i lartë.
  Një delfin është tepër inteligjent për të ngrënë çanta plastike!

  Do të ishte në këtë histori të ANP për një delfin nga Cuvier.
  Emri latinisht: Ziphius Cavirostis. Emri shkencor rrjedh nga një kafshë mitike, Ziphius. (Wikipedia)

  Pse është përhapur kjo marrëzi? Ndoshta për shkak se ne si njerëzit kanë më shumë prirje me delfinët se me zogjtë dhe schildpadden.En planit është e mundshme që ne duam të paguani një shumë të tatimit mjedisore për plastike, në vend të futjes organike të biodegradueshme 'plastike', e cila ka ekzistuar për vite, por me sa duket shumë e mirë mjedisi dhe nuk i përshtatet në agjendën e psikopatë bandës që duan të shkatërrojnë gjithçka.

 34. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Unë shoh se shumë filma për shkak të censurës youtube nuk punojnë më.
  Kështu që unë nuk do të harxhoj energji me vendosjen e një videoje YouTube që është zhdukur disa javë më vonë.
  Unë në fakt dua të postoj - por tani lexuesi kureshtar duhet të jetë vetëm google vetë:
  "Është Zyrtare: Kjo është Drejt nga 1984 e Orwell-it" (Truthstream Media)

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër