Më shumë prova të mediave të kontrolluara alternative përmes dëshmitarit që e maskon sulmuesin Martin Vrijland (Naomi Hoogeweij)

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 5 Maj 2019 42 Comments

burim: jalta.nl

Në disa artikuj kam shpjeguar se si shpifja dhe shpifja gjenden në internet u koordinuan në fjalën time nga punonjësi i shtetit Jeroen Hoogeweij. Ai mund ta bënte këtë pa u ndëshkuar, sepse asgjë nuk ishte bërë me deklaratat e mia. Ata janë në tubacion deri më sot dhe jo një avokat që dëshiron të punojë në të. Gjithashtu përpjekjet për të hequr lidhjet nga listat e kërkimit të Google çojnë në refuzim pavarësisht nga legjislacioni i DPPM që vlen për të gjithë Evropën, me përjashtim të të nënshkruarit.

Është e qartë se kushdo që nuk i përket fushës alternative të kontrollit të medias duhet të sulmohet dhe të nxirret. Sigurisht, sulmet me shamatë ndodhin edhe në kanale të tjera të njohura të mediave, por pastaj kjo bëhet me qëllim të tërheqjes së vëmendjes ndaj subjekteve të dëshiruara. Ajo kurrë nuk është e kategorisë së lartë me të cilën të nënshkruarit është trajtuar, madje edhe emri dhe shkolla e vajzës sime të botuar.

Burimi i kësaj shpifje dhe shpifje e dinte se ai do të adoptonte një identitet të ri, sepse jo shumë më vonë ky përkrahës i Aleister Crowley dhe prifti RTD Jeroen Hoogeweij u konvertuan në një grua, kështu që ai tani kalon nëpër jetë si Naomi Hoogeweij. E gjithë kjo kohë ky karakter është shumë aktiv në internet dhe merr hapësirë ​​si shkrimtar në faqet e internetit aktiviste si jalta.nl. Naomi është aktualisht shumë aktive në promovimin e transgjinancave, gjë që nuk është një zgjedhje e çuditshme për një prift të RTD-së, sepse mësimi luciferian rrotullohet rreth hartimit të agjendës së ndryshimeve gjinore; për të theksuar adhurimin e hermafrodit Baphomet (simbol për Luciferin). Shpesh kjo ngatërrohet me Satanizmin dhe me lavdërimin e Satanait, por modeli i Perëndisë / Satanit i përket dualizmit, i cili është një mjet për të arritur qëllimin përfundimtar. Në thelb, Luciferi adhurohet; por kjo është sekreti i madh. Kjo është arsyeja pse ato quhen edhe shoqëri të fshehta, sepse rrymat e tilla të Crowley mbështeten në sekretet e tyre dhe ju mund të rriteni në organizatë përmes inicimit dhe rangjeve. Sa më i lartë të jetë raporti, aq më shumë mund të njihni sekretet.

Disa kohë më parë (nëntor 2017) unë u kontaktua nga një transeksual i cili thotë se e njeh Jeroen Hoogeweij si Naomi Hoogeweij. Ajo e njeh atë nga një grup mbështetës për 'gratë trans' të Humanitas në Roterdam. Në këtë mënyrë unë mora një paraqitje të shkurtër në rrjedhën e veprimit të këtij pengu pushteti që ka punuar për vite me radhë për të përmbysur Martin Vrijland. Lexoni më poshtë:

Tema: Naomi / Jeroen Hoogeweij

Përmbajtja e mesazhit:
I dashur Martin,

Më poshtë po ju shkruaj në mënyrë konfidenciale.
Unë jam një transgjinor Schiedam, një njeri që ndjehet si një grua dhe i nënshtrohet kërkimit mjekësor (DNA).
Rastësisht, edhe unë u njoha me transgjinorin Naomi / Jeroen Hoogweij që përshkruat. Në retrospektivë, kjo nuk ishte kënaqësi për mua.
Unë jam një transgjinor 63-vjeçar, i cili, pasi u martua me 39 për vite, filloi të pranonte natyrën time të vërtetë këtë vit. Gruaja ime e dashur e mbështet plotësisht këtë dhe ne vetëm qëndrojmë së bashku.
Unë nuk kam të bëj asgjë me të gjitha hijet që rrethojnë figurën e Aleister Crowley dhe mbështetësve të tij. Unë nuk kam asgjë në të gjitha me besim apo me demonët. Megjithatë, kuptoj se rendi i Templarit merret me të gjitha llojet e gjërave të errëta.
Sa për këtë Naomi: e takova atë në një grup mbështetës për 'femrat trans' të Humanitas në Roterdam dhe që fillimisht dukej sikur po shkonte mirë. Kur më vonë doli se ne ishim duke thënë afër njëri-tjetrit, ne gjithashtu filluam të marrim njëri-tjetrin në shtëpi. Unë (dhe gruaja ime nga rruga) e njihnin Naomin aq mirë dhe panë se ajo ishte disi e çuditshme në sjellje, por e merrja atë si të mirë, sepse ajo gjithashtu më mësoi shumë për transdendancën dhe njohurinë e saj për disa lëndë. Me kalimin e kohës, megjithatë, ajo u bë gjithnjë e më miqësore, dhe në fund ishte se kur unë dhashë mendimin tim nëpërmjet Facebook-ut, ajo më tërhiqej, nëse nuk pajtohej. Në një pikë të caktuar që me të vërtetë më depresionizoi dhe përfundova kontaktin. Ajo më dëmtoi dhe më fajësoi për të.
Në retrospektivë, e kuptoj se e kam vizituar, sepse jeta si transgjinore nuk është gjithmonë e lehtë dhe njerëzit transgjinorë mbillen pak. Në thelb, megjithatë, ne ishim frymë krejtësisht të palidhur. Naomi rezulton të jetë një grua disi e rrezikshme dhe impulsive, e cila mezi di se si ta fshehë tendencën e saj konkurruese mashkullore (natyrisht që jo të gjithë janë të tillë). Rezultati është se unë u manipulua nga ajo dhe intrigat e saj dhe unë u ngacmuar larg nga ajo Transsupport në Roterdam. Unë e di nga dy njerëz të tjerë transgjinorë se ajo gjithashtu e ka bërë jetën të mjerueshme dhe se ajo nuk ka më kontakt me të. Më duket se është një rrezik për këtë grup të prekshëm.
Dëgjova gjithashtu nga fqinjët në banesën time se kishte një dosje policore për të. Kishte thashetheme për pedofilinë. Unë nuk e di se sa e vërtetë është. Sidoqoftë, besoj, pjesërisht për shkak të trazirave që Naomi arrin të shkaktojë në internet, se diçka nuk është e gabuar me të.
Ajo që më goditi më tej në të gjitha ato takime ishte një bisedë e vazhdueshme dhe e ekzagjeruar rreth seksualitetit dhe formës ekstreme që u mbrojt.
Kur të shtoj gjithçka së bashku, përfundoj me dikë me tipare të forta psikopatike, dikush që duhet të kesh kujdes.
Kështu që unë mund të kuptoj se keni pasur shumë probleme me këtë individ. Fat i mirë me punën tuaj!
Me Përshëndetje,

L

Tani kam pritur një kohë të gjatë për të publikuar këto e-mail, sepse personi në fjalë duket të jetë mjaft i frikësuar nga Naomi Hoogeweij. Megjithatë, erdhi më shumë informacion, duke treguar se Naomi nuk është vetëm askush. Pra, më lejoni të shtoj përgjigjen time në këtë e-mail. Më poshtë po jap përgjigjen që mora. Në atë përgjigje, duket se Naomi ishte trajnuar nga ushtria izraelite.

L,

Faleminderit për hapjen tuaj. Përshtypja që shpesh ekziston është se unë do të kisha diçka kundër njerëzve me orientim homoseksual ose kundër njerëzve transeksualë. Kjo përshtypje u krijua kryesisht nga ky Jeroen (siç u quajt më vonë) Hoogeweij. Unë nuk kam asgjë kundër asnjë individi dhe unë mund të imagjinoj që njerëzit janë të hutuar për gjininë e tyre. Në të vërtetë: një vend mjaft i njohur që më ndjek shumë dhe riprodhon artikuj prej meje, menaxhohet nga një transeksual.
Dallimi midis jush dhe Naomit është se ajo ndoshta nuk e bëri zgjedhjen e saj transgjinore për shkak të ndjenjës së gruas në një trup mashkullor. Në rastin e saj, ka më shumë gjasa një zgjedhje të bazuar në besimin Luciferian / Crowley. Kjo në vetvete është gjithashtu një zgjedhje që secili është i lirë të zgjedhë, por në këtë rast ka një lloj fanatizmi prapa tij që është mjaft intensive.
Personalisht, qortimi dhe shpifja e teksteve nga dora e Jeroenit më kushtonte pak. Është për shembull shkaku i faktit që nuk e shoh më vajzën time. Kjo është shumë e dhimbshme. Është edhe arsyeja që e humba shtëpinë dhe zemrën time dhe nuk mund të gjeja më kurrë një punë normale në shoqëri.
Nëse pajtoheni, dëshiroj t'ju pyes nëse mund ta publikoj në mënyrë anonime dëshminë tuaj dhe / ose ta përdorni në një rast gjyqësor që unë shpresoj që më në fund të mund të sjell.
Nëse doni të ndani gjëra të tjera në lidhje me këtë, ju gjithashtu mundeni.
Përshëndetje,
Babil
Atëherë këtu përgjigjem përgjigjen time. Pa dyshim, ka qenë një konsideratë për të mos e botuar këtë, sepse dua të mbroj personin në fjalë, por nëse ky publikim çon në sulme ndaj shkrimtarit, atëherë është e qartë nga cila kënd që vjen. Për më tepër, duket e rëndësishme për mua që kjo duhet të dalë një herë, sepse nuk ka mbrojtje e as rehabilitim për sulmet në adresën time dhe gjithashtu për të treguar se si funksionojnë linjat.

Dita e Martinit,

Duket paksa e rrezikshme për mua, sepse ajo mund të tregojë menjëherë nga tregimi se kush është ky për 'burimin e saj anonim'. Në atë rast nuk do të ndihesha i sigurt. A keni ide se si ta tejkaloni këtë?
Dëshironi të ndani më shumë rreth Naomit? A e dini se ajo ka shërbyer në ushtrinë izraelite në kohën e Intifadës së parë dhe se ka mundësi të marrë pjesë në thyerjen e armëve vetë? Ajo u përpoq të nxiste të kuptuarit e veprimeve të atyre ushtarëve izraelitë.
A e dini se ajo tani jeton me një njeri që dikur e bëri punën e tij si një komandë ndërkufitare. Ai mund të më shpjegojë se si të shkurtoj fytin e dikujt. Në vetvete kjo dukej si një njeri jo i pandjeshëm, i divorcuar (edhe me një vajzë), të cilën unë besoj se është abuzuar financiarisht nga Naomi (ajo tani nuk ka të ardhura të sajat). Nëse ajo ka pasur operacione transgjinore, ajo ndoshta do ta dërgojë atë jashtë. Unë besoj se ajo nuk mund t'i mbajë marrëdhëniet e saj për një kohë të gjatë.
Naomi tha se kishte ndodhur që ky njeri u ngrit për të kur ajo u fyej si një transeksual. Ai do të kishte përdorur dhunën. Këto gjëra i kam dëgjuar nga goja e saj.
Etj etj.
Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni t'i pyesni ata.
Përshëndetje,

L

Ju lutem vini re se unë mund të vendos vetëm këtë shkëmbim e-mail këtu nëse unë kam prova të forta të kësaj në kutinë time, përndryshe ajo menjëherë mund të quhet shpifje e shpifur dhe shpifje dhe unë nuk do të rrezikoja burgim.

Më pas ndjekur:

martin,

Naomi u kthye në 45 në shtator, kështu që ajo është nga 1972. Intifada e parë zgjati nga 1987 në 1993 dhe më pas Jeroen duhet të ketë shërbyer atje në fund të asaj periudhe. Ajo do të kishte pasur trajnime të plota ushtarake atje dhe shpesh shfaqi disa teknika luftimi që ajo do të kishte mësuar. Ushtria holandeze do të konsiderohej si "ushtria e çokollatës" atje. (Ajo pëlqen të bëjë përshtypje me deklarata të tilla).
Hebre? Ndoshta në një kuptim të caktuar: sipas saj, ajo është hebreje, sepse nëna e saj është hebreje dhe sipas zakonit hebraik përcaktohet përgjatë vijës femërore nëse është kështu. Në Izrael ajo do të kishte një stërvitje Yeshiva, ku ajo kishte mësuar se duke trokitur njëri-tjetrin do të merrte "më të mirën" prej jush.

E vura re këtë në Wikipedia: "Hesder jesjiva

Në Izrael ka edhe hesder jesjiva, ku Studimi Thorah kombinon me shërbimin ushtarak. Kjo pastaj merr vetëm gjashtëmbëdhjetë muaj në vend të tre viteve të zakonshme. Në territoret e okupuara, ushtarët ushtarakë shpesh janë shumë radikalë dhe pranojnë vetëm urdhra nga rabinët e tyre në çështjet e ndërgjegjes. Në disa raste ata kanë refuzuar të ekzekutojnë urdhrat nga komanda e ushtrisë në dëbimin e vendbanime të paligjshme.

Hesder Yeshivas janë të lidhur me ortodoks jewish rrjedhjen e tij sionizmit fetar që në kontrast me rrjedhën ortodokse hebreje të saj Judaizmi charedik pozitive ndaj saj zionizëm dhe si një zgjatje e tyre për pjesëmarrjen në Ushtri izraelite Staat.'

Më vonë mësova se ajo ka punuar për AIVD në faqen tuaj. Ajo nuk më ka thënë asgjë për këtë. Megjithatë, ju nuk do të jeni në gjendje të merrni një dokument të tillë identiteti ashtu. A do të ishte e mundur me një rekord "të mirë" të shërbimit në ushtrinë izraelite dhe një edukim të mirë - sepse ai thotë se e ka atë; dhe kur mendoj për brendësinë e saj, gjithashtu shoh shumë letërsi të mirë - a mund të shkoj në AIVD? Apo ndihmoi që ajo të gjente një "karrocë dore" në jetën e homoseksualëve, në të cilën ajo u trajtua me figura të shquara si Oscar Hammerstein dhe Pim Fortuyn? Ajo gjithashtu kishte ndarë krevatin me Fortuyn.

Nga historia e saj e mëparshme e di që babai i saj shpesh abuzohet dhe konsiderohet "i vështirë". Ajo u tha se ishte vendosur nga një baba në një shkollë me konvikt në Angli. A është kjo arsyeja pse ajo është bërë e çuditshme, e papërgjegjshme dhe manipuluese gjatë gjithë jetës së saj? Poshtërimi në të rinjtë mund, mendova, nganjëherë të çojë në dikë që gjithmonë dëshiron të marrë gramin e tij. Sidoqoftë unë nuk jam psikolog.
regards,

L

Sepse gjithmonë duhet të jem i kujdesshëm që nuk jam i informuar me informacione të pasakta, kam hezituar të botoj gjithë këtë. Ndërkohë mendoj se interesi i gazetarisë është shumë i madh. Nëse do të ishte informacion i rremë, do të demonstronte gjithnjë e më shumë mënyrën se si njerëzit punojnë. Për këtë arsye bëj vazhdim. Së pari përgjigjen time dhe pastaj përgjigjen.

L,

Informata shumë të dobishme.
A dini edhe më shumë për trajnimin dhe aktivitetet e biznesit, të dhënat penale dhe të ngjashme?
Naomi është shumë aktiv në faqen e internetit Swapichou.
Ekziston edhe dikush aktiv që shkruan nën psuedonym Ziva. Unë e di për këtë zonjë që ajo gjithashtu shërben në ushtrinë izraelite. Pra, linjat po bëhen më të qarta.
Përshëndetje,
Babil
Dhe këtu, reagimi i mëposhtëm:

martin,

Sa i përket arsimimit të saj, ajo tha se kishte një diplomë bachelor në psikologji dhe një diplomë master në literaturën holandeze dhe një në administratën e biznesit. Kjo duket shumë për mua. Megjithatë, ka shumë zhurmë në të. Mendoj se forca e saj qëndron në të qenit aq e bindur për veten. Pyes veten nëse kjo është e drejtë. Ajo mund të jetë po aq e gabuar sa dikush tjetër që kam vënë re dhe ajo përsëritet shumë. Për më tepër, sfera është shumë e njëanshme dhe e studiuar. Ju mund të shihni se ajo ka treguar të njëjtën njohuri për njerëzit për vite me rradhë.
E di që deri vonë ajo ishte një lloj drejtorie e departamentit në RABO Bank në Utrecht dhe se tani do të menaxhonte vetëm dhjetra faqe interneti (disa prej të cilave siguronin gjithashtu të ardhura). Unë kam kërkuar për këtë dhe unë dyshoj se një numër i tyre - përsëri - janë faqet pornografike. Në vende të tjera në të cilat ajo ishte aktive, si Swapichou, ajo gjithmonë veproi për të korrigjuar këtë apo atë, për ta pakësuar atë dhe për gjëra të tjera.

A do të jetë një agjent politik i cili duhet të "drejtojë" ose të sulmojë çdo gjë që duket si kritika ndaj Izraelit? Dikush që duhet të dekurajojë ose frikësojë njerëzit që kritikojnë Izraelin. Kam vënë re gjithashtu se si vazhdimisht e "ngriti" veten si hebre. E kisha ndjenjën e fortë se ajo ndjehej pjesë e një grupi të zgjedhur njerëzish. Për mua personalisht nuk ka kombe të zgjedhura, prandaj isha pak i mërzitur.

Unë e di se dosja penale nga një fqinj, por në të cilën ajo e bazon atë, nuk e di. Në vetvete, ai fqinj nuk është një kërkues ndjenjash. Unë e di nga lagja që Naomi i ka ofenduar njerëzit me punën e saj konfrontuese. Për shembull, ajo thirri publikisht një fqinj të minave (në një të ashtuquajtur "Pink Café"), "një majmun me inteligjencë të ulët" sikur të ishte e zakonshme të thuhej gjëra të tilla. Ndoshta ajo kishte të drejtë, por atëherë nuk po thua diçka të tillë? Kjo është gjithashtu ideja për të vendosur për veten tuaj mbi njerëzit e tjerë. Unë e di nga një tjetër fqinj që Naomi i ka raportuar policisë për 'stalking'.

Ka mënyra dhe rregulla midis njerëzve dhe fakti që ajo mendon se rregullat nuk zbatohen për të është një tipar tipik psikopatik. Dhe nëse e njeh personalisht, ajo shpesh bën shaka në të cilat ajo duket se mendon për njerëzit si 'gjëra', siç është 'Po, nuk do të qëndroj në një vijë, që është për njerëzit budallenj. Unë në të vërtetë duhet të ndihmohen menjëherë '. Këto janë vetëm shaka, por nëse dëgjoni se ka thënë kaq shumë, ju bën të mendoni. Dhe kështu me radhë.

Oh po, sulmi në zemër. Nëse kjo është e rreme. Unë nuk mendoj kështu që menjëherë, sepse ajo thotë se përdor katër lloje ilaçesh për problemin. Arsyeja për sulmin në zemër thuhet se lidhet me përdorimin e drogës. Ajo do të kishte atë zemër sulm në momentin që ajo kishte marrëdhënie seksuale me dikë dhe në të njëjtën kohë djali i saj e quajti atë dhe argumentoi me të. Kur ishte në spital, kishte diçka që do të kishte ikur nga kujdesi intensiv. Ajo pastaj eci gjurmët e trenit gjatë natës dhe do të kishte ide vetëvrasëse. Kjo është arsyeja pse kur ajo e thirri nënën e saj në mes të natës, ajo do të thoshte: "Duhet që tani, është natë dhe unë jam në shtrat". A mund të imagjinoni një familje të tillë?

Por në fund naomi ynë u doped dhe tani ajo shkon me atë zemër përsëri.
Martin, unë duhet të ndalem për sot. Nëse diçka vjen në mendje, unë do t'ju dërgoj email.
Vr.gr.,

L

Jeroen Hoogeweij jetonte me Micha Katin përreth qosheve. Në ato ditë të hershme, kur unë ende nuk e kuptoja se si ishin kontrolluar mediat alternative në Holandë dhe fillova të shkruaja artikujt e mi nga entuziazmi i pastër (disi) naiv, sulmet e rënda nga ky Jeroen Hoogeweij, nuk hezitonin të bënin thirrje në faqet e internetit të vendeve të mirënjohura ku shkova dhe nuk ngurronin t'i qasja të gjitha llojet e njerëzve nga shtëpia ime private për nxjerrjen e informacionit. Micha Kat nuk mendonte se ishte një plan kaq i mirë në atë kohë që unë do të shkoj te fqinji i tij me një aparat fotografik. Tani e kuptoj më mirë pse. Këmbët e lojës së kontrolluar të opozitës, fjalë për fjalë, jetonin së bashku fjalë për fjalë në qoshe. Megjithëse Micha Kat u sulmua gjithashtu nga Jeroen, kjo nuk ishte kurrë themelore dhe qëllimi kryesor ishte të maskonte sulmet e vërteta ndaj personit tim dhe gjithashtu të jepnin përshtypjen se të dy fqinjët nuk ishin nga të njëjtat fortesa.

që nga zbulesat e mia nga 2014 ne gjithashtu e dimë se Micha Kat (që më parë është online dhe aktualisht revolucionar online) mund të lidhet me një rrjet investitorësh që nuk kanë një reputacion të pastër. Ne pamë lidhjen me Jack Abramoff dhe Robert Rubenstein. Micha Kat e lidh atë përsëri me një ombrellë të quajtur think tank për Politikën Kombëtare (CNP). Pra, në të vërtetë të gjitha janë të ndërlidhura. Faqet e internetit të mëdha alternative të mediave të Holandës kanë mbajtur veten paksa larg nga Micha Kat që nga shpalljet e mia, por kurrë nuk e kanë distancuar haptazi veten nga vitet e tyre të mbështetjes së hapur, të cilat madje kanë fituar çmimin Kat a Frontier. Frontier ishte emri i madh që për vite kongrese të organizuara që tërhoqën mijëra vizitorë; i cili ende drejton një librari në Jordaan në Amsterdam dhe i cili ka botuar një revistë të shquar për shumë vite. Një lloj goditjeje në një vend mediatik alternativ.

burim: isgp-studies.com

Për shumë njerëz, imazhi që kam skicuar se mediat alternative thjesht nuk duan një fushë të kontrolluar forcë, sepse ajo është bërë një shtyllë e jetës. Nëse për vite ju merrni informacione të caktuara nga burime të caktuara dhe dikush ju thotë befas se këto janë burime të kontrolluara, atëherë ju tronditni shtyllat e besuara të dikujt dhe pastaj hynë në fuqi fenomeni psikologjik i quajtur "disonancë kognitive".

burim: Cafe Weltschmerz (YouTube)

Në 2018 Jeroen / Naomi erdhi në lajme përsëri për një trazirë ku ai / ajo do të dëboheshin për shkak të mungesës së parave. Gjithashtu kam marrë një e-mail nga personi nga shkëmbimi i lartpërmendur i postës. Sipas shkrimtarit, Naomi do të mbrohej nga Oscar Hammerstein (një mik i mirëpritur nga Café Weltschmerz), sepse ai do të kishte marrëdhënie seksuale me të. Duke supozuar se burimi është i drejtë, bëhet e qartë se ekziston një rrjet i mbushur me emra të mirënjohur.

Dita e Martinit,

Për informacionin tuaj këtë raport gazete:

https://www.ad.nl/rotterdam/doodzieke-schiedamse-klaagt-gemeente-aan~a5fe150a/

A e dini këtë tashmë? Sot pasdite do të kem shtëpinë e saj vakante. Vetëm përdorni google dhe po ... Nëse ka diçka të gabuar me të, atëherë gjithmonë ndodh me shumë të butë.
Ju ndoshta e dini Hammerstein. Poor znj. Hoogeweij më tha në atë kohë se ky avokat kishte qenë një nga prindërit e saj. Kjo është arsyeja pse ai dëshiron të punojë për të.
Nuk më vjen keq ...
Me vr.gr.,

L

Ajo që unë dua t'ju tregoj me gjithë këtë informacion është që mediat kryesore dhe mediat alternative janë kontrolluar. Çdokush që nuk i përket kësaj loje të kontrolluar duhet të ngacmohet brutalisht dhe të hiqet. Kjo ishte puna e Jeroen Hoogeweij (tani Naomi). Falë përkrahjes besnike të disa ndjekësve, unë kam qenë në gjendje të mbajë dhe unë ende mbijetojnë. Kjo mbështetje është ajo që më bëri të mbijetoj. Sidoqoftë, është e dobishme të shihet përmes fushës së forcës dhe në këtë mënyrë të zbulohet se informacioni nga faqet e internetit të mediave alternative zakonisht ka një fund të dyfishtë të ndërtuar ose të përzier me të rafinuarin qëllimisht të ndërtuar në info (siç shpjegohet në dokumentarin më poshtë artikulli i mëparshëm). Kjo është në të vërtetë një zbulim i lodhshëm, sepse kjo do të thotë që nuk mund të rri duarkryq me një filxhan kafe ose birrë për të konsumuar informacion dhe për ta pranuar atë për të vërtetën.

Fatkeqësisht për këtë grup, një leshtor i ndërlikuar është zbukuruar në lesh në fushën e tyre të lojës, gjë që zbulon të gjitha këto gjëra. Unë nuk e bëj atë sepse më pëlqen aq shumë, por bëj sepse nuk kam një zgjedhje. Emri im është zvarritur përmes baltës në mënyrë që të mbeten vetëm dy opsione: zbritni pas të gjitha sulmeve në personin tim ose luftoni me kokën time të lartë dhe vëni në dukje gënjeshtrat. U zgjodha për këtë të fundit.

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (42)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  @Martin mund të mbani mend se pas disa komenteve në faqen në lidhje me fatkeqësinë Bijlmer të 1992, ICTS (Schiphol) keni filluar marrjen e email-eve kërcënuese nga një David Jan des Doods? Fotot që u shfaqën së pari në median kombëtare dhe sigurisht i pari në vend ishte Willem Middelkoop ish-pronar i Amsterdamgold (në Schiphol) dhe unë kam qenë atje një herë për biznes dhe është plot me referenca 666 dhe simbolizëm Baphomet

  Mendova një shtesë e mirë për gjithë ngjarjen 😀

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Videot e Café Weltschermtz bëhen rastësisht në bashkëpunim me SALTO.

   Qendra e Resurseve për Arsim dhe Trajnim SALTO u krijua nga Komisioni Evropian në 2018 për të mbështetur Agjencitë Kombëtare Erasmus + për të përmirësuar aktivitetet e tyre të bashkëpunimit ndër-kombëtar (TCAs).

   Aktivitetet e Bashkëpunimit Ndërkombëtar (TCAs) janë mjete për Agjencitë Kombëtare Erasmus + për të formuar partneritete për të rritur ndikimin e programit Erasmus + në nivel sistemik.

   Pra, kanali i opozitës Café Weltschmertz kontrollohet nga BE ose së paku bashkëpunon me të (SALTO); është kaq e thjeshtë. Kjo quhet opozitë e kontrolluar.

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/05/salto.png

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    .. dhe kjo është ajo ku ne ndeshim këtë pipo edhe kundër Steve Brown
    https://www.salto.nl/programma/de-stem-van-de-straat/

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Erasmus + gjithashtu ofron mundësi për organizatat më të ndryshme, si universitetet, ofruesit e tjerë të arsimit dhe trajnimit, institutet hulumtuese, qendrat kërkimore dhe kompanitë.

    Programi Erasmus + i Bashkimit Evropian është një skemë financimi për aktivitetet mbështetëse në fushat e Arsimit, Trajnimit, Rinisë dhe Sportit.

    Programi përbëhet nga tre të ashtuquajtura "Veprime kryesore" dhe dy veprime shtesë. Ato menaxhohen pjesërisht në nivel kombëtar nga Agjencitë Kombëtare dhe pjesërisht në nivel Evropian nga EACEA. Komisioni Evropian është përgjegjës për politikat e Erasmus + dhe mbikëqyr zbatimin e përgjithshëm të programit.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    "Po, por De Vlieger, ti me paratë tuaja, pse nuk hedh para në" (shih hyrjen)
    E pra, sepse duhet të pretendojmë se jemi vullnetarë që kanë diçka si integriteti haha.
    Gomari im.

    Ekziston vetëm një kapelë e BE-së prapa Ericit: ai sprovë integriteti nuk zbatohet

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Willem Middelkoop me modelet e tij të mashtrimit është vetë pjesë e mashtrimit, pasi fjala Izraeli / Sionizmi nuk duhet të përmendet si instrumente të rëndësishme në këtë spektakël botëror. Që nga fillimi i viteve 90 ka hartuar (për veten time) bazën globale të energjisë, veçanërisht pas katastrofës Bijlmer në Amsterdam në tetor '92 dhe unë vazhdimisht hasim të njëjtët aktorë duke diskutuar modelet 😀
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-2696555/Malaysia-Airlines-MH17-passenger-Cor-Pan-joked-plane-disappearing.html

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  E pra, është e qartë përsëri se Ata mbulojnë dhe njohin njëri-tjetrin.
  Thuhet se Madurodam është çliruar. Atëherë unë them nga kujt jemi liruar? Ne jemi ende të zënë sipas mendimit tim. Dhe ata janë të vendosur dhe të qetë në postimet e tyre kryesore Kur do të largohen me të vërtetë? Ata thonë kështu.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Dhe Niburu.co i cili nganjëherë nuk e mbështet micha Kat, por ka postuar artikuj me dorën e tij në vitin e fundit, nuk është më në gjendje të dalë me tregimin Evert-Jan Poorterman. Evert-Jan bërtet që unë jam duke iu referuar një dokumentari të Histroy Chanel, por ende nuk e kam zbuluar se ky dokumentar është në të vërtetë duke përdorur Channel Historik dhe dokumentarin e tyre për njerëzit si Zecharia Sitchin dhe Erich von Däniken për të shpjeguar se cilat shit ata shpallin.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14006:de-tempel-van-salomo-deel-3-evert-jan-poorterman&catid=7:archeologie&Itemid=19

  Për sa i përket meje, Niburu.co është pra pjesë e lojës së kontrolluar shumëdimensionale të opozitës dhe përzierjen e së vërtetës me pakuptimta.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Dhe Alexandra Hetebreij është shumë e dobët për të kontrolluar përmbajtjen e Ever-Jan Poorterman dhe për këtë arsye nuk ka zbuluar ende se dokumenti nuk është nga Channel Historik, por vetëm kuotat nga Channel Historik. Ndoshta Evert-Jan shikoi vetëm këtu dhe atje për disa minuta në dokumentar. Ky dokument është shumë i fuqishëm dhe shpjegon në mënyrë të detajuar thënien e duhur (gjithashtu të quajtur gënjeshtra).

   • Analizoj ka shkruajtur:

    Goditur informacionin që ata marrin nga kjo faqe dhe pastaj postoni si një përgjigje në faqen e tyre. Njohur psyop / taktika diversion, në mënyrë që delet janë të largohen përsëri dhe rruajtje, sidomos blej orjana, mund të vazhdojë.

 5. Naomi ka shkruajtur:

  E pra, kështu që ju shihni përsëri, lloj i llojit në kërkim. Luca van Buren, e cila e goditi Martijin të gjitha këto gënjeshtra të çmendura dhe të dënueshme për mua, është vetë alkoolizmi shumë i dhunshëm, i cili vazhdimisht vazhdon të kthehet kur ajo ka një gllënjkë. Unë u përpoqa ta ndihmoja për një kohë, por e vetmja ndihmë që ajo ka nevojë është ajo e një institucioni të mbyllur dhe një injeksion haldol në gomar. Në një moment unë u distancua nga ajo dhe ajo nuk mund të tretet. Ajo do të dërgojë letra me sëmundje mendore Martijn (si unë kujdesem). Në Humanitas ajo e shkatërroi atë për vete për shkak të sjelljes së saj të çuditshme, nuk kam asgjë të bëjë me të

  Dhe uh .. Luca transeksuale? Jo, dude. Natyrisht, Martijn nuk është shumë inteligjente, përndryshe një zile alarmi do t'i dukej kur i tha se po merrte "testimin e ADN-së" për trajektoren e saj transgjinore. Dyshime reale, sepse asnjë hulumtim i ADN-së nuk është bërë fare në një proces transgjinor. E vërteta e vështirë është se ajo nuk e ka marrë tranzicionin e saj në grua në VUmc në të gjitha, sepse ata gjithashtu zbuluan se ajo ishte shumë e shqetësuar mendore që edhe të jetë në gjendje për të përballuar me këtë proces. Ajo gjithashtu u kthye dhe u bë agresive dhe pastaj fundi ishte me tranzicionin e saj. Deri tani ajo sucks diçka e pavërtetë me testimin e ADN-së. Ndërsa Luca nuk është transeksuale, por një transvestite. Një burrë që vesh veshje, por nuk bën asgjë mjekësore për tranzicionin e saj.

  Ironia është se ajo sulmoi disa njerëz në banesën e saj për të cilën ajo i referohej, një (Miranda Beck-Bijl) u trajtua edhe nga ajo në fytyrë me një shishe të thyer nga kjo Luca van Buren, i cili u arrestua gjithashtu para . Kjo është ajo që kreu i Miranda Beck-Bijl (vetëm i afrueshëm në Facebook) dukej sikur pasi Luca kishte trajtuar kokën e saj me një shishe të thyer: https://imgshare.io/images/2019/05/06/29570730_2032593783654534_2819921000651502340_n-1.jpg

  Ajo tashmë ishte përpjekur të godiste në derë më herët, është dikush që konsumohet nga urrejtja dhe nuk mund të përballojë veprimet e veta.

  Pak si Martin Vrijland vetë, natyrisht, i cili ka qarë për vite me rradhë si "viktimë" e mua. Ndërsa ai nuk do të kishte qenë në gjendje ta shihte vajzën e tij edhe pa mua, ai do të kishte dalë pa punë pa mua, me gjithë atë komplot malinj, duke e tronditur atë dhe është thjesht një fakt që ai ka keqtrajtuar seriozisht një seri të grave në marrëdhënie. Ashtu si Luca, ai nuk është në gjendje të marrë përgjegjësinë për veprimet e tij dhe kërkon gjithçka jashtë vetes. Shumë patetik.

  Pra, uh, të ardhur keq Martijn, keni bërë një gabim të madh përsëri, Luca van Buren është një pacient i rëndë psikiatrik dhe një alkoolist, historia e saj përbëhet nga seriozisht (edhe pse zbavitëse) pakuptimta. Si një shaka, pyesni muzeun e edukimit për rrëmujën që ajo ka krijuar atje, që ishte punëdhënësi i saj para se ajo të çmendur.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Do të ishte interesante nëse kjo do të paraqitej përpara gjykatës. Atëherë unë mund të shtroj pyetjen se pse po trajtohet ky rast dhe jo raporti im kundër shpifjes dhe shpifjes së adresës suaj.

   Tani filloni të emërtoni emrin e plotë të Luca, gjë që nuk është me të vërtetë një gjë pozitive.
   Është e qartë se fillimisht e konsideronit këtë person si një mik personal dhe tani (tani që ju përshtatet) ju përshkruan si një i çmendur i çmendur. Kjo mund të jetë kështu. Unë gjithashtu deklarova qartë se unë nuk e di nëse unë mund të besoj histori, por ishte e shquar që e mora atë.

   Tani ne e dimë nga dëshmi që ju jeni në gjendje t'i bashkoni gjërat si asnjë tjetër. Më kujtohet raporti i rremë policor i poleve të vdekur në rastin Anass. Me sa duket mund të bashkoni një raport të rremë policor dhe të largoheni me të. Ndoshta kjo thotë diçka për lidhjet tuaja?

   Nuk do të më habiste nëse e përdorni këtë Luca për të vendosur një kurth. Kështu funksionon në klubin në të cilin ju i përkisni.

   E pashë vajzën time përpara fillimit të botimeve. Kishte thjesht një vendim ligjor për këtë. Ju vazhdoni të vraponi dhe të gënjeni.

   Sjellja juaj ka ndryshuar pak për shkak të ndryshimit tuaj gjinor. Unë do të thoja: mendoni për njeriun tuaj të zemrës!

   • Naomi ka shkruajtur:

    Vite më parë, unë kam argumentuar pikë për pikë dhe shumë arsye të hollësishme për swapichou pse deklarata juaj nuk është e pranueshme. Ju e injoroni atë, sepse ajo përshtatet shumë më mirë në rrugën tuaj për të luajtur viktimën e rreme. Nuk keni asnjë rast kundër meje. Nga rruga, unë jam kundër jush, duke përfshirë pjesën më lart. Por nëse doni të dini komentin tuaj thelbësor në deklaratën tuaj të rreme që askush nuk e merr seriozisht, sepse nuk keni asnjë këmbë ligjore për të qëndruar, lexoni këtë: https://swapichou.wordpress.com/2014/04/05/de-valse-aangifte-van-martin-vrijland/

    Luca nuk është me të vërtetë një mik personal. Isha shumë e tronditur nga pirja e saj e keqe, urrejtja dhe agresioni që erdhi në sipërfaqe të saj dhe unë nuk dua të kem njerëz të tillë në mjedisin tim personal dhe unë e kam lëvizur gjithnjë e më shumë në distancë. Unë nuk shoqërohem me njerëz që, pa arsye, punojnë me një copë xhami në fytyrë, shkelmojnë derën e njerëzve, drejtojnë fushatat e urrejtjes në internet, ose lidhen me figura si ju, për t'i ushqyer ata me urrejtje dhe gënjeshtra. Luca është në rrezik për veten dhe të tjerët dhe nuk jam aspak i vetmi që e gjen.

    Çfarë ju pëlqen për atë raport të policisë? Ju fajësoni mua për këtë dhe mendova se ishte një shaka shumë e bukur që u mor me ju. Por unë nuk kisha asgjë tjetër për të bërë me shaka që ke. Unë isha kritik ndaj jush, për shfrytëzimin e krejtësisht të paskrupullt të nënës së pikëlluar të Anasit. Kjo ju bëri një person të ndotur dhe të ulët. Si e keni ballafaquar me atë raport të policisë së pakuptimtë, tregoi kryesisht se sa budalla jeni në kopjimin e padiskutueshëm të informacionit që përshtatet në rrugën tuaj, pikërisht ashtu siç bëni tani me gënjeshtrat tronditëse të Luças për mua. Asnjë kundërshtim, asnjë hetim, ju jeni thjesht shumë budalla, i shqetësuar dhe i keq për të gjetur ndonjë gjë.

    A e përdor Luçën për të vendosur një kurth? Me të vërtetë shumë qesharake. Shumë nderim Martijn, ju vazhdoni të lypni për vëmendjen time me copa si kjo, por ju jeni një humbës krejtësisht jointeresant për të cilin nuk kam energji për të bërë ndonjë lloj "bie". Këto ditë po punoj në gjëra krejtësisht të ndryshme. Shifra si ju më keni frymëzuar të punoni në psikiatri dhe tani më mbani të zënë me psikiatrin e moshuar dhe mjekoligjor. Unë mendoj se dikush si ju është vetëm interesant si një pacient ose pacient. Unë nuk jam i shqetësuar për dëmin shoqëror që shkaktoni për të shkuar në drejtësi në shtëpi.

    Për rekordin: Unë kurrë nuk kam pasur kontakt me nënën e fëmijës suaj, ka pasur më shumë njerëz që punojnë për ju. Pastaj ju do të keni kryesisht për të parë disa exes nga ju. Me të vërtetë nuk më intereson për kontaktin tuaj me fëmijën tuaj. Por ju keni bërë një gabim: keni qenë duke shkuar për të vënë fotot e djalit tim në blogun tuaj dhe në komentet djali im ishte kërcënuar në komentet. Pastaj sigurisht që e thërrisni atë për veten tuaj. Për mua personalisht mund të marr shumë, por nëse vini te biri im, keni një problem. Ju e përjetuat atë mirë, e keni paguar atë faturë.

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Pjesët e tua në Swapichou janë shtrembërime të fakteve Jeroen në të gjitha aspektet.
     Unë nuk do të marrë përsëri probleme për të punuar në detaje. Kjo pastaj do të diskutohet në një rast të mundshëm ligjor.
     Deklarata e vërtetë që kam bërë shkon në shumë më tepër detaje, por ju merrni vetëm atë që i përshtatet në rrugën tuaj dhe ktheni gjëra të shumta, siç jam mësuar me ju.

     Që ju afruat ish Andrea për të lëshuar një shpifje kundër meje, duke iu afruar ekseseve të tjera dhe duke u përpjekur t'i bindë ata që të bëjnë deklarata të rreme kundër meje (që unë do t'i kisha keqtrajtuar), unë kam në kasetë.
     Nuk e di nëse e ke parë atë video? Përndryshe unë do të doja ta vendosja këtu.

     Ju thoni "Nuk më intereson aspak për kontaktin tuaj me fëmijën tuaj", zemra juaj e përqendruar në vetvete flet nga ajo. Ju e dini mirë se çfarë dëmi keni shkaktuar me faqen tuaj në të cilën ju ktheni gjithçka; publikoni të dhënat e botimit të artikujve e kështu me radhë. Nga ana tjetër, kurrë nuk kam arritur te djali dhe kurrë nuk kam publikuar asgjë për marrëdhënien me birin tënd. Mund ta vendosësh atje, por tani përdor komentatorin tim në komentet e mia, komentet e të cilave unë kam hequr, si rezultat i shpifjeve kundër meje. Kjo nuk është e vërtetë, sepse ju keni filluar ditza shumë kohë më parë.

     Një raport është i papranueshëm vetëm nëse autoritetet gjyqësore më informojnë personalisht dhe jo nëse Jeroen Hoogeweij e raporton atë në një faqe interneti të plotë me shtrembërime dhe gënjeshtra. Sidoqoftë, asnjëherë nuk kam marrë përgjigje nga policia përveç se ishte ende në tubacion.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Oh, dhe arsyetimi im, që unë të mbaj duke i quajtur Jeroen. Është shumë konfuze për tu sulmuar nga Jeroen një herë dhe disa vjet më vonë ju jeni papritmas një grua.

      Si është e mundur që ju keni qenë të lejuar në procesin e transformimit dhe pastaj pranuar në trajnimin psikiatrik në qoftë se ju vetë keni qenë të prirur në internet? A keni parë atë para se të kalonit procedurën e përzgjedhjes? Apo është ajo sjellje normale psikologjike?

     • Naomi ka shkruajtur:

      Kam marrë deklaratën ndërsa ju komunikuat vetë. Sigurisht që nuk i përgjigjeni mbrojtjes sime, sepse nuk keni seriozisht një këmbë për të qëndruar. Nëse ju komunikoni diçka policisë, përveç asaj që keni vënë në internet, kjo kryesisht thotë diçka për ju. Unë kam trajtuar vetëm deklaratën e rrejshme që ju bëtë në detaje të plota, faktikisht dhe me ndërgjegje të mirë, dhe nën lidhjen që kam dhënë më lart mund të lexoni shumë saktësisht atë që ju jeni kryesisht gënjeshtër, fantazoni, spekuloni dhe akuzoni vetveten në mënyrë të rreme. Me sa duket policia nuk mendon shumë ndryshe, përndryshe unë do të isha ndjekur penalisht. Ju thjesht nuk keni një rast.

      Ne kemi shqyrtuar me një grup njerëzish që kanë dëmtuar ju gjatë viteve. Jo për të "lëshuar", por për të ndaluar faktet rreth jush, të dhënat tuaja penale, falimentimin tuaj dhe si ju abuzoni me gratë. Ju jeni një figurë kriminale, keqdashëse, ju keni lënë një shteg të shkatërrimit prapa, kështu që duhej të ndalohej diku. Ne kemi arritur sukses pjesërisht në këtë dhe ne sinqerisht shpresojmë që ju do të mësoni mësimin tuaj në një pikë.

      Ju keni ardhur me të vërtetë për djalin tim, ju vendosni një pamje të tij dhe mua në një artikull. Sipas këtij artikulli djali im u kërcënua gjithashtu në mënyrën më të ashpër. Njerëzit që janë të interesuar mund të gjejnë screenshot të saj në artikullin e lidhur me të. kështu që ju gënjeni. Përsëri, unë jam "lojë e drejtë", nuk mund të më prekni. Por ti qëndro larg djalit tim dhe e ke përjetuar atë. Sepse atëherë ju keni një problem dhe kur është fjala për shenjën ju nuk jeni ndeshje për mua.

      Sa vjet më parë e keni bërë atë deklaratë përsëri? Ju shpesh tregoni në faqen tuaj se policia nuk dëshironte të ndiqte penalisht, avokatët që ju afroheni nuk bënë asgjë me të, kështu që ka kuptim që unë të gjej se raporti juaj është i papranueshëm? Jo bazuar në artikullin tim, por bazuar në fjalët e tua.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Mbani gënjyer dhe për të drejtuar Jeroen.
      Nëse do të ishte për ju dhe ekipin tuaj, për shembull, isha në burg. Të gjitha të pakuptimta. Jo një ditë ende!
      Unë kam në kasetë që Andrea iu afrua njerëzve për të bërë deklarata të rreme për mua. Unë e kuptoj se ju nuk i përgjigjeni kësaj, por përpiquni të zhytni në rolin e viktimës, sepse unë do ta kisha sulmuar djalin tuaj. Ku është ajo foto e ty dhe djalit tënd? Unë nuk jam nën brez dhe unë ende nuk e kam këtë nevojë.
      Ooh po dhe unë kisha kryer mashtrime me kartë krediti ... derisa botoja dëshminë se kjo ishte e pakuptimtë. Pastaj kjo histori u fshi përsëri për të kursyer kredibilitetin tuaj pak.

      Ju ishit i egër si një qen para se të mund të thuash edhe se unë po botoja ndonjë gjë për djalin tënd (të cilin kurrë nuk e kam bërë, por një komentator që kam fshirë). Ju duket se nuk e keni humbur ende atë karakteristikë. Ju vazhdoni të referoheni në faqen e internetit Swapichou, por kjo nuk është saktësisht një burim i besueshëm, sepse aty bëni të njëjtën gjë si këtu: paraqitni gjëra që janë të pasakta dhe e sjellin si fakt, ndërkohë që ato nuk janë fakte.

      Nuk e di nëse doni të reagoni më tej këtu, por për aq sa unë jam i shqetësuar, ne gjithashtu mund ta bëjmë këtë në gjykatë. Unë tashmë dyshoj se cili avokat ju sjell. Nuk e kuptoj dobinë e kësaj diskutimi në këtë mënyrë, veçse tregoni se jeni ende duke rrahur, duke qortuar dhe duke u ndezur në mënyrë të egër rreth jush. Je mbi ligjin, apo jo?

     • Naomi ka shkruajtur:

      Nëse nuk arrin momenti i paimagjinueshëm për t'ju pranuar me autorizim gjyqësor dhe përfundoni me mua si një marrës i kujdesit në institucionin, do të gjeni se unë jam një ofrues i dashur i kujdesit i cili besohet nga pacientët tuaj të tjerë. Ti nuk më njeh aspak.

      Dhe nëse jeni të kënaqur me ne, kështu që ju nuk mund të paraqisni ndonjë rrezik për veten apo për të tjerët, unë natyrisht do të veshin një kapelë krejt ndryshe. Nuk kam për të mbrojtur djalin tim ose për të mos ju bërë dëm. Pastaj sigurisht asgjë nuk është e gabuar. Për sa kohë që ju merrni ilaçet tuaja në kohë.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Po me të vërtetë. Ky do të ishte një moment i madh përsëri! Merr pilulat dhe injektimet e mia nga Naomi!
      Duket të jetë një theksim!

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Nga rruga, lajmi i bukur Orwellian nga 'marrësi i kujdesit'. Natyrisht unë kurrë nuk do të kërkoj personalisht 'kujdesin' tuaj (ose kushdo tjetër) nëse ajo është imponuar me urdhër të gjykatës. Diçka që është imponuar nuk mund të shihet si një çështje e juaj, por mirëpo pacienti psikiatrik natyrisht humbi kontrollin e asaj në atë moment.

      Kështu që unë do të shoh përsëri në gulag. Duket të jetë një moment i mrekullueshëm për ju!

     • Naomi ka shkruajtur:

      Vizitor, ju treguat në të kaluarën se ju jeni mbërthyer. Nëse kjo ishte një qeli policore, një qendër paraburgimi ose një burg, unë nuk e di, por që ju jeni ish-i burgosur është diçka që ju keni thënë vetes në aromat dhe ngjyrat.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      A mund t'ju kap përsëri për një gënjeshtër? Burimi ju lutem.
      Vetëm mos e gënjeni njeriun. Shumë më mirë.

     • Naomi ka shkruajtur:

      Unë pajtohem me ju se ter "marrësi kujdes" është një gazetë Orwellian; keq, deformim profesional. Në trajnimin tim e përdorin këtë term, por kjo ndodh sepse unë jam në klasë me studentë nga të gjitha format e kujdesit dhe infermierisë dhe përdorim njëfarë termi të përgjithshëm. Në punë, ne natyrisht e quajmë dikë si ju "pacient".

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Faleminderit për shpjegimin tuaj. Po filloj të shoh se duhet të jesh një infermiere e dashur.
      Konfuzioni i fjalës falet.

    • Naomi ka shkruajtur:

     Motra Naomi do t'ju trajtojë me dashuri. 🙂 Nuk i shikoj njerëzit që janë brenda, fare për krimet e tyre, sepse e shoh këtë si pjesë të sëmundjes së tyre.

     Më duket fajtore që ju mungon introspekti për të njohur problemet tuaja, mos kërkoni ndihmë dhe vazhdoni të shqetësoni shoqërinë me sjelljen tuaj. Sidoqoftë, kjo mund të gjurmohet prapa në komponentin mjaft substancial narcisistik të personalitetit tuaj.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Unë nuk e shqetësoj askënd; as shoqëria.
      Unë thjesht shkruaj mendimin tim. Ajo përdoret për të quajtur 'liria e shprehjes'. Ju mund të pajtoheni ose të mos pajtoheni me atë dhe pastaj thjesht ta shprehni atë.
      Ajo që ju bëni është (e cila gjithashtu ju tregoni qartë këtu) po përpiqet të marrë dikë për shkak se nuk pajtoheni me atë mendim.
      Këto janë përpjekje për të shtypur një opinion përmes punës së padeklaruar.

      Unë guxoj të pranoj që unë mund të bëj gabime dhe të bëj gabime. Unë jam personi i fundit që them se kam të vërtetën e pakundërshtueshme. Stimulimi i mendimit tuaj duke dhënë mendimin tuaj në bloget është diçka tjetër përveç duke thënë "kjo është e vërteta e padiskutueshme dhe ju duhet të besoni në atë mënyrë".

      Që kur mendimi juaj ka qenë një krim. Po, e kuptoj se kjo ndoshta do të ndodhë në të ardhmen e afërt, por mendoj se keni shkuar një hap më tej se të shkruani mendimin tuaj dhe do të bëni sulme personale. Unë e kuptoj që ju keni një introspekti për të çliruar veten nga ky krim.

      Por motra Naomi mund të jetë shumë e dashur ndaj pacientëve të droguar. Unë kam çdo besim në këtë. Çfarë pozite e mrekullueshme që duhet të jetë për ju. Sidoqoftë, ata nuk mund të kundërshtojnë ty, sepse atëherë ka gjithmonë dhomë pa dritare dhe disa pilula ekstra.

    • Kamera 2 ka shkruajtur:

     @ Naomi / Jeroen apo të tjera

     Cito lart gjuhën tënde, thirri:
     "Unë isha kritik ndaj jush, për shfrytëzimin e krejtësisht të paskrupullt të nënës së pikëlluar të Anasit. Kjo ju bëri një person të ndotur dhe të ulët. Si u trajtuat me atë raport të policisë së pakuptimtë, treguat se sa budallaqe jeni në kopjimin e padiskutueshëm të informacionit ".

     Raporti i policisë pastaj le të dëgjojë Martin në detaje dhe të shohë se nëna Zohra Aurora ia dha vetë Martinit.
     Ai donte të ndihmonte nënën dhe kjo mund të nxirret nga arkivat e faqes së MartinVrijland në atë kohë.

     Ndonjëherë ai duhej të mos e besonte nënën nga një raport shumë i çuditshëm i policisë, natyrisht jo, natyrisht i besonte nënës.
     Por shpejt doli se raporti ishte i pamundur, sepse si është e mundur që policia me shikuesit infra kuqe, qentë, kuaj dhe helikopterë nuk mund ta gjejnë trupin (varur nga një degëz) gjithë natën, ndërsa një vrapues bën në nëntë në mëngjes, raporti nuk mund të jetë i saktë. Nëse një nënë merr një raport të tillë, atëherë këmbanat e saj instinktive të alarmit të nënës duhet të shkojnë jashtë, por asnjë nga këto ...

     Por sigurisht që është e çuditshme që nëna mbeti në shtrat atë mbrëmje derisa ajo shkoi në polici dhe e njoftoi se ishte zhdukur. Si nënë ju shkoni jashtë duke bërtitur në djalin tuaj.
     Dhe si nënë nuk e thoni kur e shihni foton e djalit tuaj, "ju shihni: Ai ishte gati"
     Të gjitha për t'u demonstruar dhe më shumë ................ >>>>>

     Edhe kryebashkiaku Hoekema tha në një program në TV: "Po, është një mister se djali u gjet nëntë orë në mëngjes, ndërsa pikërisht në të njëjtin vend u kontrolluan gjatë gjithë natës. Shumë e çuditshme me të vërtetë.
     Çfarë është edhe një mister kur u pyetën se motra e Annas nuk tregoi kurrë zi, ajo qeshi prapa makinës së varrimit (shih arkivat e fotografive) dhe gjithashtu fëmijët në lagje e gjetën të çuditshme që ajo nuk kishte zi të vërtetë. )
     Gjithashtu e çuditshme është se nëna nuk u ngjit në ndërtimin e drejtësisë me një zinxhir për sqarime, gjithashtu e çuditshme është se ajo kishte tre avokatë të ndryshëm brenda disa javësh.
     Është gjithashtu e çuditshme që Annas foli me një shofer taksie në lagje që ai do të zhdukej (ose ishte taksisti një agjent, kush e di)
     Gjithashtu e çuditshme është se një shfaqje u krye në Hagë nga aktorët ku babai ishte gjithashtu i pranishëm dhe ai ende nuk besonte në vetëvrasje, pse nuk ishte mnoeder në demo
     A kanë shkuar prindërit tani në kufi për sqarime, jo? Përndryshe kjo sigurisht mund të ketë qenë një hit për Telegraaf dhe shtetin / shtetet e drejtuara nga qeveria si: "Krimesite, De Bovenkamer Maud Ooortwijn, Boublog? Niburu.co, etj

     Rasti i Annës mund të bëhet më i keq sesa dyshojmë
     Arkivat e MartinVrijland në atë kohë
     http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-jaaroverzichten-herhaling-van-propaganda-leugens-als-anass-wassenaar/
     Shfaqja vazhdoi, ku ishte nëna?
     http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/verslag-demonstratie-voor-heropening-van-de-zaak-anass-aouragh-in-den-haag/

 6. Naomi ka shkruajtur:

  Gjithsesi faleminderit për argëtimin Martijn. Mbaje ardhjen!

  Kam gjetur se shaka luciferiane me të vërtetë qeshur.

 7. Naomi ka shkruajtur:

  Gjithsesi, ju nuk guxoni të postoni këto përgjigje. Ju duhet të mbani gojën mbyllur për "prapa drejt" tuaj, por e vërteta është sigurisht se nuk ka ndershmëri, drejtësi dhe sigurisht asnjë dinjitet në ju. E vetmja gjë që mund të bëni është të përhapni shpifje frikacakë dhe të kërkoni fajin për gjithçka që ju ndodh jashtë vetes. Ju nuk keni një mbrapa të drejtë, por buzë një shifre të pavlerë.

 8. Naomi ka shkruajtur:

  Rastësisht, ajo është "demaskua" dhe jo "demaskua", mongol. Ju e ekspozuat veten kryesisht si një person analfabeti.

  • Kamera 2 ka shkruajtur:

   @naomi

   nëse zhgënjen tani me d ose t është, ju e kuptoni.

   Bojë për vetulla është se me një k ose një c, tani do të njihni tani 😉
   Eja, dude, qëndro pak sportiv, nuk ankojmë se Perëndia bëri një gabim me ju, ju keni qenë në gjendje të përmirësoni atë bukur përsëri, nuk keni, kjo është ajo, apo jo?

   Ju tregoni qenien tuaj të brendshme duke u betuar pak në hapësirë.
   Mongolianët ose njerëzit poshtë sindromës janë të bukur, ndoshta ju gjithashtu duhet të konvertohet në atë

 9. Naomi ka shkruajtur:

  Dhe natyrisht ju jeni një qen frikacak, ashtu si çdo sulmues tjetër femër, i cili është shumë i shqetësuar, inferior dhe i vogël për të qortuar ose për të postuluar një përgjigje. Unë shpresoj që ti e kupton se kjo sjellje ju bën të dënoheni.

  A doni me të vërtetë që t'ju bëj një projeksion përsëri? Ju duket se po lypni për të. Mos u shqetësoni, ju jeni pikërisht atje ku unë ju dua dhe ku ju takoni, në koshin e mbeturinave të kësaj shoqërie. Unë nuk kam për të bërë asgjë më.

 10. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  dhe kështu ju shihni përsëri se ne jemi të drejtë këtu në këtë faqe, ne duhet të presim që majmuni të dalë. shifra të tilla si hoogeweij janë në rrugën e tyre për t'i bërë Holandës një vend shumë të paarritshëm. turnistët e tij të turbullt dhe kthesat presion janë të rëndësishme, zeza është e bardhë dhe anasjelltas, ndoshta kur kursi i tij është përfunduar mund të jetë gomar i shokëve të tjerë që të mbajnë shoqërinë me ekipin switching të personave të hutuar e cila është lajme për njerëzit që janë potencialisht të rrezikshëm status quo në madurodam.

 11. një sy hapur ka shkruajtur:

  Kjo është përsëri instruktive, ju mund të shihni nga ky person se ai është i mbushur me urrejtje të ndotur, të helmuar dhe me vetëqendërsi. I mbushur me sulme me tekste të pavërteta, abuzive, të gënjyera, etj. Mund të konkludohet se ky person është shumë i shqetësuar. Individë të rrezikshëm për një shoqëri, majmuni ka dalë nga mëngë.

  "Ju jeni pikërisht aty ku unë dua që ju dhe ku jeni, në baltën e mbeturinave të kësaj shoqërie".

  Kjo tregon që ky person i bën njerëzit një filxhan më të vogël dhe ai person madje mendon se kanë rrëzuar krejtësisht dikë poshtë. Shumë psikologjike dhe të frikshme. Shumë e shohin atë që një person i tillë po bën. Vetëm nga teksti që ju merrni të gjitha shivers le vetëm nëse keni një bisedë të vërtetë me një karakter të tillë, ju filloni të zhgënjeheni diku. Ky është një nga shembujt se si një karakter i tillë është
  dhe ka shumë më tepër prej tyre në madurodam dhe më gjerë.

  Dhe mund të vazhdoni, por kjo ishte vetëm një përgjigje e shkurtër.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër