Michael P. Anne Faber psyop 'Zgjidhja e Problemeve të Reagimit' për më shumë shtete policore dhe më pak të drejta

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 28 Mars 2019 18 Comments

ministri Sander Dekker (burimi dvhn.nl)

Në disa artikuj kam përshkruar se pse rasti Anne Faber, në të cilin Michael P. ishte autori i krimit, ka shumë të ngjarë të ishte PsyOp (operacion psikologjik). Një operacion për të nxitur më shumë legjislacion. Sot ky majmun po del qartë nga meka. Dëshmi e maksimumit Problemi, Reagimi, Zgjidhja në formë optimi. Ju krijoni një problem shoqëror me ndikim të madh (Problem) provokon një reagim të ashpër emocional në mesin e njerëzve (Reagim) dhe mund të zbatojë ligje dhe masa të reja që normalisht nuk do të pranohen kurrë (Zgjidhje). Ju pastaj paketoni atë me fjalë të tilla si "Qeveria ka dështuar në mbrojtjen që shoqëria mund të presë prej saj", Të tilla si ato nga ministri Sander Dekker; anëtar i klubit të aktorit në Hagë.

"Po, por Anne Faber me të vërtetë ka ekzistuar. Ne kemi parë kaq shumë fotografi të saj dhe ne kemi parë prindërit e saj në foto dhe ka prova të mjaftueshme në formën e fotografive dhe videove që ajo ekzistonte. Ajo ka punuar këtu dhe ajo ka bërë motra dhe sende. Kemi parë prindërit e saj, kemi parë shumë prova!"Ndoshta ka ekzistuar vërtet, por nëse e dini se kush e zotëron ANP-në, atëherë edhe ju e dini se çfarë paraja e madhe qëndron prapa tij dhe çfarë mjete teknike mund të jenë në dispozicion për të bërë fakse të thella. Nuk është pa arsye se John de Mol (pronar i ANP) është një prodhues televiziv dhe miliarder. Në ditët e sotme ju mund të krijoni lehtësisht njerëz jo-ekzistues me softuer AI (artificialisht inteligjent), të bëni foto dhe video të asaj që ata dukeshin si fëmijë dhe kështu të mblidhnin një rrjet social të tërë duke përfshirë historinë me imazhe dhe material të shëndoshë. Kjo tashmë është e mundur në një PC mesatar që keni në shtëpi; le të vetëm atë që profesionistët mund të bëjnë. (Lexo më tej nën video)

Ishte aq e qartë se legjislacioni më i rreptë kufizues ishte i afërt në rastin e Anne Faber, se një sasi e mbidozë e mediave emocionalisht stimuluese u sollën për t'i sjellë njerëzit në Reagim për të bindur fazën. Emocioni gjithmonë punon mirë dhe kështu ju mund të përdorni aktorët për të luajtur rolin e prindërve dhe kështu të stimuloni emocionin. Kush do të thotë? Kush do t'i njohë ato? Askush, për shkak se ata mund të jenë të panjohur në jetën reale dhe gjithçka po ngrihet me (kryesisht) ushtrinë e lëvizjes shtetërore të medias sociale që do të thotë "Unë e njoh këtë person sepse është njohuri" ose "është kolegu i tij". Kush kontrollon mediat dhe mediat sociale, mund të ngjyrosë dhe të ndryshojë të gjithë perceptimin e realitetit. Hidhni një sy në videon më poshtë për të zbuluar se si funksionon kjo me fakesa të thella. Kështu që ju mund të bëni fytyra nga zeroja dhe t'i vendosni ato për një intervistë me një aktor, në mënyrë që 'babai' apo 'nëna' juaj mund të jetë krejtësisht fallco. Kjo është gjithashtu e mundur për një grup njerëzish, sepse atëherë ju e bëni atë përmes greenscreen. Së fundi, gjithashtu mund të punoni me grupe të mëdha të aktorëve të kompromentuar ose Inoffizieller Mitarbeiter. Michael P. nuk ka nevojë të ekzistojë, Anne Faber mund të krijohet me anë të softuerit të rremë të thellë dhe intervistat me prindërit e saj gjithashtu mund të falen me lehtësi. (Lexo më tej nën video)

"Por Vrijland, vrasja e Anne Faber po ashtu mund të ndodhte me të vërtetë?"Po, mundeni, vetëm në serinë e artikujve që kam shkruar për këtë (shih këtu) Është bërë e qartë se ajo ka dalë të jetë një histori shumë e vështirë. Cila grua e re merr një biçikletë për të filluar me një stuhi të parashikuar dhe pastaj fillon çiklizmin e një rruge ANWB dhe pse ishte pallton e saj gjetur në 3 Tetor dhe a ka marrë 6 ditë për një ndeshje të ADN-së me Michael Panhuis që do të realizohet? Kjo nuk është thjesht e saktë. IMF mund ta bëjë këtë për të bërë në orët 6. Pse Mikaeli përhapte të gjitha objektet e gjetura dhe çfarë lidhjeje me qenien e tij? udhëtim skuter me Anne Faber prapa? Pse u varros së pari dhe më pas u dogjën dhe pastaj përsëri për t'u varrosur? Pse ishin raport të mjekësisë ligjore dhe të autopsisë nuk tregohet në rastin e gjykatës? Oh mirë, dhe ka pasur shumë gjëra të tjera në këtë rast, por kryesisht për shkak se keni parë imazhet e prindërve emocionalë, ju keni ardhur të besoni në të. Storyline emocionuese plus gjueti thesare (Problem) emocionalisht prekur njerëzit jashtëzakonisht dhe kështu u bë në Reagim për të përqafuar legjislacionin e ri të "ministrit" (aktor) Sander Dekker (Zgjidhje). Kjo tani mund të bëhet nga fëmija juaj ose ndodh edhe me veten:

Dekker e quan 'shumë të padëshiruar' se të dyshuarit të cilët kanë nevojë për trajtim në TBS që mund të shpëtojnë duke mos bashkëpunuar me hetimet dhe se kjo nuk mund të ndodhë më.

Përveç kësaj, një vlerësim i strukturuar i rrezikut dhe një analizë krimi bëhen të detyrueshme. Rreziqet shoqërore gjatë dhënies së lirive ndaj të burgosurve bëhen më të rëndësishme.

Me pak fjalë: hulumtimi i shtetit psikologjik bëhet i detyrueshëm dhe pastaj mendojmë për Michael Panhuis dhe kështu ne jemi të bindur për domosdoshmërinë. Fakti që për shumë qytetarë kjo mund të nënkuptojë se ato do të vihen në dispozicion të shtetit për jetë (dhe në këtë mënyrë do të humbasin të gjitha të drejtat e njeriut), pasi të kenë kaluar një provim të detyrueshëm, do të thotë se kushdo që dëshiron ta zhvlerësojë psikiatrin e shtetit mund t'i referohemi. Pra, shteti i policisë.

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (18)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Frenat janë shtrënguar në çdo nivel tani që Neni 13 është miratuar nga Politburo. Pyetja është se sa kohë, për shembull, ne mund t'i përgjigjemi një vendi si ky pa parë një thirrje ANP. Asgjë nuk ndryshon për zombies me blinkers në.

 2. Riffian ka shkruajtur:

  Vendndodhja e Holandës në shikim të parë duket miqësore, e qetë dhe e turpshme ... por ka një nënkalim të pabesë

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Oh mirë, skllevërit nuk u intereson. Edhe qeniet njerëzore jo-amtare janë të prekura. Asgjë nuk ndodh nëse nuk drejtohet nga qeveria. Fakti që të gjitha këto masa janë duke u shtyrë është sepse nuk ka kundërshtim në Madurodam. Po aktorët. Masat nuk do të zgjohen skllevërit, përkundrazi ata do të identifikojnë veten edhe më shumë me qeverinë (sindromi stockholmi). Do të ketë një ngurtësim të qytetarëve të zakonshëm mes vete, por jo aq negativisht që kopshtet gjithmonë duken të pastra. Mjaft e drejtë ngushëlluese?

 4. Juul ka shkruajtur:

  Jam e lumtur me faqen e internetit të Martin Vrijland, sepse ende ndihem pak normale. Menjëherë para zhdukjes unë menjëherë dyshova nëse fotografia ishte e drejtë. A kërkoi: nuk ka profil për FB të një vajze të tillë të re? Por kur dyshova për historinë, ndjeva pothuajse budallallëk për veten time: çka nëse ishte e vërtetë?

  Kjo është arsyeja pse unë u lehtësova për të gjetur këtë faqe. Tani ai ka një emër: Psyop. A e dini pse punon kaq mirë? Kushdo që reagon indinjuar duket të jetë i drejtë në anën e tij / saj. Prandaj qasja ndaj kësaj: të marrësh gjithmonë indinjatën, në mënyrë që njerëzit të pranojnë automatikisht legjislacionin e ri.

  Po sikur Psyop të bëhet aq i mirë sa ju nuk e njihni më atë si Psyop? Kam frikë nga kjo. Dhe pse kaq shumë gazetarë kryejnë hulumtime? Me këtë rast, mbaresa të mjaftueshme të lirshme, unë do të mendoj. Dhe pse Peter RDV merr pjesë në këtë? Apo është për legjislacionin më të rreptë të privatësisë? Dhe pse pak njerëz bëjnë pyetje për këtë?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pse mendoni se kaq pak gazetarë bëjnë kërkime? Si mund të merrni me trajnimin e tyre dhe për të marrë gradën tuaj? Si mund të merrni përmes aplikacioneve të punës për t'u "punësuar nga"? A keni studiuar ndonjëherë Peter R. de Vries në kotësinë e tij? Pse mendoni se ai është një njeri i parë në çështje të tilla? A keni dëgjuar ndonjëherë për konceptin e "parave"? Kush mori edhe një thes të argjendtë për tradhëti?

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   Jo, nuk e di sa të vjetër apo të rinj jeni? Por naiviteti juaj është duke u djegur, a keni menduar ndonjëherë nëse disa gazetarë, përveç mediave, janë gazetarë dhe jo një zgjatje e fuqisë kontrolluese? A keni vëmendje nëse pyetni pyetjet e duhura kritike? Ju duhet t'i përgjigjeni çdo pyetjeje me një pyetje tjetër ...

   Deri në çfarë mase jeni të gatshëm të hyni në thellësi vetë dhe të mos gëlltitni gjithçka?

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Apo thjesht shohim një shembull të mirë të një mësimi të mirë të trajnuar të gazetarëve këtu?
    Së pari jepni një kompliment dhe pastaj drejtojeni perceptimin e lexuesit në një drejtim të caktuar.
    Nëse keni qenë duke u përpjekur të mbani një faqe interneti për vite me radhë në këtë cunami, do të filloni ta njihni atë

    • ZalmInBlik ka shkruajtur:

     Unë kam parë disa që po shfaqen këtu në këtë faqe interneti pa u futur në të, të paktën redaktorët e webcare që ndjekin një program disinfo në kurriz të skllevërve ose janë të trajnuar për t'u bërë huralistë të plotë, sepse faturat duhet të paguhen për t'u bërë. Kur u kërkohet të shtriheni përpara, a kanë njerëzit që t'u përgjigjen sa larg? Sepse befehl ist immer ein befehl ....

     • Zonnetje ka shkruajtur:

      Integriteti nuk ka ato skllevër që shkruajnë në trolls bevel.de dhe media etj.

      Martin mbani shkrimin e bëni gjënë tuaj dhe vazhdoni ta thoni atë ashtu siç është !!!

    • Zonnetje ka shkruajtur:

     Ata do të vazhdojnë të përpiqen trolls. Shihni atë si një kompliment që ata bëjnë përpjekje.

   • Skllavi i pagave ka shkruajtur:

    Si fëmijë dhe adoleshent kam qenë shumë naiv!
    Ka kaluar me vite për të parë se sa e keqe është kjo shoqëri dhe se psikopatët, narcisistët dhe palët e pushtetit janë në pozita të pushtetit, ndërsa njerëzve u jepet iluzion se njerëzit më të mençur dhe inteligjentë do t'i marrin këto pozita pas viteve të studimit. Dhe sigurisht, vetëm njerëzit e ndershëm dhe të mençur bëhen gjyqtarë, kryetarë komunash ose ministra. Njerëzit naivë besojnë këtë.

    Si fëmijë, nuk isha i zënë duke i ndrydhur të tjerët që të bëhesha më i madh, me të cilin shpirtrat e pushtetit janë të zënë ditë e natë. As nuk isha i nxitur nga lakmia e sëmurë ose nga kërkesa për të bindur të tjerët, në kurriz të të tjerëve. Lakmia që vuan nga personi mesatar perëndimor është rezultat i një zbrazëti të brendshme. Është shumë e vështirë për të hetuar se çfarë e ka shkaktuar këtë zbrazëti, sepse atëherë duhet të heqësh qafe të gjithë indoktrinimin dhe propagandën e gëlltitur si një copë tortë me mënyrën e shoqërimit të jetës si rezultat i kulturës aktuale dhe frymës së kohës. Egoja do të parandalojë që ky proces të ndodhë dhe mjedisi do t'ju mbajë në vijë.

    Ka një shans të mirë që Juul është relativisht i ri, edhe pse rreth moshës 50 vjeç, nëna ime ka filluar të shohë se sa e kalbur është sistemi, sepse të çmendurit e së keqes e përbëjnë shërbimin. Para se ajo jetonte në ishullin e saj dhe për shkak të ndershmërisë së saj ajo nuk mund të imagjinonte se kaq shumë njerëz të pandershëm dhe madje edhe ata që ishin në mendje po ecnin përreth. Për shkak se ajo u hoq nga ishulli i saj dhe mori për të parë ishuj të tjerë, ajo ngadalë zbuloi se shumica e njerëzve kanë një axhendë të dyfishtë dhe ecin me maska.

    Si një i ri, duke qenë naiv nuk duket të jetë një tipar i keq, por një i mirë! Qëndroni naive, sepse është kaq e lehtë në këtë kohë që të marrësh informacionin që ishte në dispozicion vetëm për nënën time në një moshë tjetër. Por sapo të kuptoni se si funksionon shoqëria, çfarë bëni? Shumica e njerëzve nuk bëjnë asgjë, sepse ajo nuk është mësuar kjo që kur ishte fëmijë. Ata janë mësuar të binden si dele pasive. Për më tepër, ata tani e dinë se cilat janë pasojat nëse veproni. Në këtë fazë të procesit të zgjimit kolektiv, luftëtarët e vërtetë janë në ballë.

    Palatet e pushtetit dhe kriminelët e bardhë janë frikacakë. Ata vetëm mund të keqpërdorin sepse ato mbështeten nga skajet e tjera të bardha në sistem. Nëse i takoni ata ballë për ballë, pa qenë të tjerët atje (dhe këtë e kam përjetuar disa herë), atëherë ju mund të shihni se çfarë lloj dobësish janë. Brenda ata janë shpirtra të zbrazët dhe të sëmurë, të cilët janë shumë të shqetësuar dhe të pasigurtë. Vetëm kolektivi u jep atyre një ndjenjë të fortë.

 5. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Mjaft pak RREAKING

  Echt ose Toneel Attje Kuiken sëmuren

  Attje (12 vite në dhomën për PVDA) ishte në të vërtetë do të humbasë mendjen kur ajo ishte duke folur për Psy-Op Faber prapa tavolinës në dhomën 2e.

  Nëse ajo nuk ndihej mirë gjatë leximit të skenarit të saj, ajo mundet, por ajo ende ka njëfarë përvoje. pastaj të merrni së shpejti ;-), një gotë uji bëri mrekulli

  Ose, mundësi të tjera:

  A mund ta kishte studiuar vërtet këtë rast? Dhe ajo do ta kishte lexuar këtë faqe interneti rastësisht, e cila zbulon për 95% se e tërë çështja është thjesht PsyOp. Gënjeshtra dhe veprimi u bënë shumë për të
  ajo kapur nga ndërgjegja e saj dhe shpirtit të saj dhe për këtë arsye ajo u sëmurë ???

  Emocionet po rriten shumë (ne e quajmë Emo-Building), sipas telegrafit, dhe më vonë, Atje pothuajse po çmend.

  https://www.telegraaf.nl/video/3387271/kamerlid-onwel-tijdens-debat-anne-faber

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3386528/emoties-lopen-hoog-op-bij-debat-michael-p

  https://addiction.lovetoknow.com/wiki/Compulsive_Lying_Disorder

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër