A mundet Boris Johnson (paraardhësit otomanë) të iniciojë kaosin në Evropë që do të ngrejë Perandorinë Osmane?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 Shtator 2019 10 Comments

burim: politico.eu

Mendova se ishte shaka kur një lexues postoi përgjigjen e mëposhtme: "Ai është një turk". Për habinë time të madhe, pasoi një copë Wikipedia e cila vërtet tregoi se Boris Johnson në të vërtetë ka paraardhësit otomanë. Jo vetëm paraardhësit otomanë; ne mund të flasim qartë për paraardhësit me një karrierë politike. Johnson vjen nga e njëjta linjë gjaku si politikani osman Ali Kemal. Një zbulim interesant, sepse mbështet parashikimin tim për perandorinë Osmane që po rigjetet shpejt. Më lejoni ta shpjegoj këtë më tej.

Perandoria Osmane dikur ishte më e madhja në botë dhe e pa vdekjen e saj më pak se njëqind vjet më parë. Për vite me radhë jam përpjekur të tregoj në faqe se politikanët janë të përgatitur për aktrimin e tyre dhe të gjithë i shërbejnë axhendës së globalizmit aristokratik. Prandaj nuk është për t'u habitur që ne tani shohim një pasardhës të një familje elitare osmane që përgatitej për kaosin në Evropë (përmes debaku Brexit) nga e cila Perandoria Osmane do të rikuperohet. Unë kam parashikuar këtë rimëkëmbje të Perandorisë Osmane për rreth pesë vjet këtu dhe, për aq sa më intereson, temën më të injoruar në të ashtuquajturin komunitetin e së vërtetës.

Vetëm një listë e vogël e Faqe e Wikipedia nga Ali Kemal:

burim: wikipedia.org

Ali Kemal Bej (Osmanishtja turke: عَلِي كمالِ بك; 1867 - 6 Nëntor 1922) ishte një osmangazetar i lindur turk, redaktor i gazetës, poet dhe një politikan me firmë liberale, i cili ishte për rreth tre muaj Ministër i Brendshëm në qeverinë e Damat Ferid Pasha, Veziri i Madh i Perandorisë Osmane. Ai u vra gjatë Luftës Turke të Pavarësisë.

Kemal është babai i Zeki Kuneralp, i cili ishte ish ambasadori turk në Zvicër, Mbretëria e Bashkuar dhe Spanjë. Përveç kësaj, ai është gjyshi atëror i të dy diplomatit turk Selim Kuneralp, dhe politikanit britanik Stanley Johnson. Përmes Stanley Johnson, Ali Kemal është gjyshi i madh i Kryeministri britanik Boris Johnson, si dhe Jo Johnson (deputet për Orpington), gazetarin Rachel Johnson dhe sipërmarrësin Leo Johnson.

Në këtë emër të stilit osman turk, Ali Kemal është emri i dhënë, dhe nuk ka asnjë emër familjar.

Unë ende dua ta theksoj atë vërejtjen e fundit. Ne e dimë që aristokratët nuk hezitojnë të ndryshojnë emrat e tyre dhe se ky grup elitist po fshihet mes politikanëve të zakonshëm (shiko për shembull ky artikull). Kështu Mbretëria e Bashkuar qeveriset nga linja gjaku aristokratike gjermane (ashtu si Holanda). Shtëpia Saksonia-Koburg dhe Gotha (Saksonia-Koburg-Gotha) është fillimisht një dinasti gjermane, anëtarët e së cilës sunduan mbi vende të ndryshme të Evropës. Dinastia e kishte origjinën nga shtëpia dukeshore e Saksonisë-Koburg-Saalfeld (nga shtëpia e Wettin), e cila fitoi dyfishtën e dyfishtë të Saksonisë-Koburg dhe Gotha në 1826. Në shekullin XNUM-X, pasardhësve nga kjo linje u dhanë vende të ndryshme të tjera. Në 19, Mbreti George V ndryshoi emrin e familjes mbretërore britanike në Windsor. Mediat propagandistike dhe menaxherët e perceptimit të tyre sigurojnë që t’i harrojmë shpejt të gjitha këto informacione, në mënyrë që njerëzit të mos e kuptojnë se demokracia është një farsë dhe se vijat e vjetra të gjakut aristokratik ende mbretërojnë. Ata janë mbrojtësit e skenarit master.

Debaku Brexit është pjesë e skenarit master; shkrimi që shprehet ndër të tjera në profecitë fetare. Me deklaratën e Balfour në 1917 dhe shpërbërjen e Perandorisë Osmane, u hodhën themelet për themelimin e shtetit të Izraelit. Lufta e dytë botërore ishte e nevojshme për ta arritur këtë përfundimisht, me kompleksin e borxhit të holokaustit si licencë për krijimin e shtetit të Izraelit në 1948. Me Prishjen e Perandorisë Britanike më pas dhe kalbjen e të gjitha atyre kolonive të vjetra, mund të ndodhte zhvendosja e fuqisë ushtarake në SH.B.A. dhe të gjitha ato koloni të vjetra u sollën fshehurazi nën familjen mbretërore britanike, me SH.B.A. si shtet vasal të kurorës britanike. Kjo perandori e re e madhe amerikane (e cila i paguan taksat në kurorën britanike) tani do të bie. Parashikimi im ka qenë për vite që perandoria Osmane do të rimarrë veten. Kjo ka të bëjë gjithçka me skenarin master, në të cilin duhet të ketë një betejë për Jeruzalemin midis dy feve kryesore botërore. Për këtë, Jeruzalemi së pari duhej të vinte në duart e Sionistëve dhe kështu, lufta e parë dhe e dytë botërore gjithashtu shkuan sipas shkrimit. Lufta e tretë botërore është pika tjetër në rendin e ditës.

Për të arritur këtë pikë të tretë të axhendës, kaosi do të krijohet së pari në Evropë.

'Ordo ab Chao' është Latinisht për 'rendin nga kaosi', një maksimum që është zbatuar që nga kohra të lashta për të qenë në gjendje të centralizojë pushtetin përsëri dhe përsëri. Shtë një magji nga Masoneria, e cila është e ndarë në gradacione. Renditja më e lartë brenda asaj shoqërie sekrete është 33. Ne e shohim atë numër shumë në ngjarje apo ngjarje të rëndësishme në të cilat ata kanë një gisht në byrek. Roli i shoqërive sekrete shpesh trivializohet ose hidhet poshtë si një teori konspirative, por nëse thjesht shikojmë shtëpitë mbretërore, shohim se sa rëndësi i është kushtuar këtyre 'urdhrave'. Për shembull, Portokalli është i shquar në Kaloresi malteze (një shoqëri, pjesë e pemës familjare të shoqërive sekrete).

burimi: pinimg.com

Shoqëritë e fshehta janë të gjitha fshehurazi faraonike ose natyrore babilonase. Kështu që kthehet në qeveritë e para të mëdha me bazë piramidale nga "civilizimi" i parë i njohur. Duket fort që brenda këtyre shoqërive sekrete ekzistojnë (ndërlidhen) degë të gjakut faraonik që ruajnë linjën e tyre gjenetike përmes martesave të planifikuara.

"Ordo ab Chao" është motoja e Frimasonerisë Skoceze Rite. Fjala angleze 'skocez' vjen nga greqishtja 'skotiā' (derivimi femëror i skotios, i errët, me hije, nga hija që hedh, nga skotos, errësirë). Ju mund të thoni se nëse 'skotos' qëndron në errësirë ​​dhe hije, ajo 'skotiā' përfaqëson dritën. Nëse më vonë zbulojmë se Masoneria është Luciferian, atëherë kjo është ndoshta drita Luciferiane. Mbi të gjitha, Zoti tha 'do të ketë dritë' dhe kështu ekrani u ndez dhe u shfaq imazhi. Kjo kujton një lojë Playstation që është ndezur, në mënyrë që imazhi të shfaqet në ekran në formën e pikselave të lehta (shiko teoria e simulimit).

burim: gnosticwarrior.com

Një tempull i Venus Skocisë qëndronte në Egjiptin e lashtë. Thuhet se vendi i Skocisë mori emrin e tij nga një mbretëreshë egjiptiane e faraonit me emrin Scota. Aty shohim një lidhje tjetër me një nga civilizimet më të vjetra, përkatësisht Egjiptin. Diskutimi se cila perandori ishte më parë, Babiloni apo Egjipti, nuk duket se fitoi plotësisht nëse gërmoni thellë, por çështja është se shoqëritë sekrete duket se janë të lidhura me faraonët e kohës. Në çdo rast, është e qartë se duket se ka martesa të planifikuara brenda këtij grupi të gjakut. Problemi, sidoqoftë, është se në ditët e sotme gjithçka është përfshirë nga tavolina si lajme të rreme ose teori konspirative, kështu që pakkush do të marrë ende një vështrim serioz në të. Unë nuk do të shqetësoj as këtu. Googlet veten për të zbuluar se si elita janë martuar me shekuj jo në bazë të ndjenjave romantike, por në bazë të realizimit të planifikuar.

burim: wikipedia.org

Albert Pike ishte një figurë e rëndësishme nga Frankmasoneria Ruse Skoceze. Ai ishte më i larti i iniciuar dhe zotëronte shkallën 33e. Sipas historisë zyrtare, Pike ishte një kapiten në luftën meksikan-amerikane, një avokat, poet dhe gjithashtu anëtar i KuKluxKlan. Pike shpejt u rrit në Kapitullin e Madh të Madh brenda kësaj lëvizjeje. Ai rishkroi dhe interpretoi ritualet masonike dhe prodhoi dokumentin e parë filozofik Moralet dhe Dogmën e ritit të lashtë dhe të pranuar skocez të Frimasonerisë, një libër me ndikim në organizatë. Përkujtimorja Pike është skulptura e vetme në natyrë në Uashington DC për nder të një gjeneral konfederate. Monumenti është një nga monumentet 18 të Luftës Civile në Uashington, DC, të cilat u renditën së bashku në 1978 në Regjistrin Kombëtar të Vendeve Historike. Pra, Pike duket se ka qenë një figurë e rëndësishme që ka qenë në djepin e perandorisë së madhe amerikane (tani në rënie) që ne tani e dimë.

Masonëve kurrë nuk do t'i atribuohet një rol i rëndësishëm në historinë zyrtare. Ato funksionojnë ashtu siç kanë qenë në sfond dhe gjithmonë do të luajnë rëndësinë e tyre (në fushën e dukshme). Mund ta krahasoni me kohën e tanishme, në të cilën shtëpitë mbretërore janë portretizuar nga media si institucione ceremoniale, fuqia e të cilave në të vërtetë është përmbajtur nga qeveritë demokratike (që natyrisht është një farsë). Pra, nëse kërkoni Wikipedia për leximin zyrtar të zotërinjve të lartpërmendur, ata nuk kanë një rol kaq të rëndësishëm. Në të gjithë simbolikën që shohim përreth nesh, sidoqoftë, jemi të përmbytur me simbolikë të frimasonerisë (Max Verstappen, nr. 33, për shembull, dhe tabela e shahut në flamurin e Formula 1). Masonët tregojnë se ata janë në pushtet, por masat janë dukshëm të verbër.

Në 1871, Albert Pike i shkroi një letër homologut të tij italian Freemason Giuseppe Mazzini. Në këtë letër ai parashikoi tre luftëra botërore. Nga të cilat dy të parat janë shkruar plotësisht. Lexoni përkthimin e asaj letre më poshtë:

Lufta e Parë Botërore duhet të krijohet në mënyrë që Illuminati t'i japë fund pushtetit të karit në Rusi dhe ta bëjë vendin ateist komunist. Dallimet midis perandorive britanike dhe gjermane do të nxiten nga agjentët e Iluminatit dhe përdorën për të ndërtuar këtë luftë. Në fund të luftës, komunizmi është ndërtuar dhe përdoret për të shkatërruar qeveritë dhe për fetë
dobësojë.

Lufta e Dytë Botërore duhet të nxitet duke përdorur dallimet midis fashistëve dhe sionistëve politikë. Kjo luftë duhet të zbatohet për të shkatërruar nazizmin dhe për të siguruar që sionizmi politik është mjaft i fortë për të krijuar një shtet sovran të Izraelit në Palestinë. Gjatë Luftës së Dytë Botërore, komunizmi ndërkombëtar duhet të zhvillohet mjaftueshëm si një kundërpeshë ndaj krishterimit, deri në kohën kur mund t'i përdorim këto dallime për katastrofën përfundimtare sociale.

Lufta e Tretë Botërore duhet të nxitet (nga agjentët e "Illuminati") nga një konflikt midis sionistëve politike dhe udhëheqësit e botës islame. Lufta duhet të zhvillohet në mënyrë të tillë që Islami (bota myslimane arabe) dhe sionizmi politik (shteti i Izraelit) të shkatërrojnë reciprokisht njëri-tjetrin. Vendet që i bashkohen këtij konflikti do të thithen në rraskapitje të plotë fizike, morale, shpirtërore dhe ekonomike. Ne lirimin e nihilistëve dhe ateistëve dhe ne do të provokojmë një katastrofë të madhe shoqërore. Ne do të lirojmë ateizmin dhe nihilizmin në botë. Ne do të tregojmë tmerrin e saj. Ata janë shkaku i bishës mes njerëzve. Atëherë njerëzit do të keni për të luftuar dhe kudo kundër minoritetit, ata do të shkatërrojë revolucionarët ateiste dhe kështu të fshijë shkatërruesit e civilizimit. Shumica e njerëzve do të jenë të zhgënjyer në krishterimin. Mendja e tyre nuk do të dijë një drejtim apo busull. Ata do të dëshirojnë një ideal. Ata do të duan të përqendrojnë adhurimin e tyre në diçka. Përfundimisht, Drita e vërtetë e Luciferit do të shfaqet tek audienca. Shfaqja e Luciferit do të ndjekë shkatërrimin e krishterimit dhe ateizmit, që të dyja do të zhduken në një goditje.

Shpesh thuhet se kjo letër është një shaka, sepse termi "nazizëm" nuk mund të ishte njohur kurrë në 1871. Ajo që injorohet në atë arsyetim është se krijuesit e një skenari mund të dalin me terma përpara se publiku i gjerë të njohë këto terma. Pra, nëse vendosni një emër të markës në treg si një kompani, agjensia e marketingut do ta ketë kuptuar shumë më shpejt sesa publiku i gjerë do ta shohë këtë. Epo, nëse Pike do të përshkruante shkrimin (profetik) mbi shokun e tij Mazzini, atëherë mund të kishte një term në të që nuk ishte i njohur për publikun e gjerë deri në vite më vonë.

Duket se është planifikuar një luftë e tretë botërore. Kjo, që ra fjala, gjithashtu përputhet me pamjen e profecive të feve të mëdha botërore, të cilat duken të jenë në mënyrë të vetëdijshme kontradiktore (dualizmi), por shumë të ngjashme në afatin përfundimtar (shih këtu). Për shembull, të dy muslimanët dhe të krishterët presin një anti-Krisht (Dajjal në Islam) që do të paraqitet si mesia. Po ashtu pritet kthimi i Jezusit (shih për shembull ky shpjegim nga Shejh Imran Hosein). Çifutët gjithashtu presin që një Mesia dhe Jeruzalemi të luajë një rol udhëheqës në të gjitha këto fetë. Themelimi i shtetit të Izraelit gjithashtu luajti një rol të madh në dy luftërat e para botërore, edhe pse kjo është maskuar në historiografinë zyrtare. Në Luftën e Parë Botërore, toka ishte e rezervuar për shtetin e Izraelit në Deklarata Balfour. Në Marrëveshja Haavara nga 1933 imigrimi i hebrenjve në Palestinë ishte regjistruar tashmë me Gjermaninë. Shteti i Izraelit u themelua menjëherë pas Luftës së Dytë Botërore. Lufta e Dytë Botërore luajti një rol të rëndësishëm në këtë.

Lufta e tretë botërore, pra, sipas letrës së Pike, do të lindë nga një konflikt midis siyionistëve politikë dhe udhëheqësve të botës islamike. Nëse shikojmë profecitë fetare, shohim Jeruzalemin në rolin kryesor. Rindërtimi i planifikuar i tempullit të Solomonit do të luajë një rol të rëndësishëm në këtë sipas profecive të kohës së fundit nga fetë e përmendura. Rindërtimi i këtij tempulli përmendet në ato profeci si një shenjë e ardhjes së anti-Krishtit, i cili nga ana e tij është një shenjë se do të ketë një luftë të madhe botërore, gjithëpërfshirëse. Mrekullueshëm, Sekretari Amerikan i Shtetit Mike Pompeo vizitoi katakombet nën xhaminë që tani është ndërtuar mbi rrënojat e këtij tempulli (Sionistët politikë?) Jo shumë kohë më parë. Ai me këtë shikoi një model të këtij tempulli (shih këtu). Si letra nga Albert Pike, ashtu edhe profecitë fundore, si dhe shenjat që tregojnë se ajo që do të ndodhë në ato shkrime, tregon se ne po dëshmojmë një skenar të madh. Një shkrim që është i njohur nga udhëheqësit e shoqërive sekrete, si shkalla e 33e mason.

Prandaj mund të themi se linjat e gjakut të faraonit janë të vetëdijshëm për shkrimin dhe madje drejtojnë zhvillimet shoqërore në përputhje me këtë shkrim. Një maksimum i rëndësishëm që ata ruajnë është 'Ordo ab Chao'. Kjo është arsyeja pse ne mund të themi me siguri të madhe se ata gjithmonë krijojnë kaos në mënyrë që të fitojnë më shumë fuqi. Kjo është arsyeja pse unë parashikoj që Brexit përputhet me këtë skenar dhe se ky është thelbësor i më shumë fuqi drejt fushës së forcës islamike nga letra e mësipërme nga Pike. në ky artikull Unë tashmë sqarova se si kam parashikuar për vite se Perandoria Osmane do të rimarrë dhe si do të përdoret Brexit për të shkaktuar kaos në Evropë. Kështu që Boris Johnson nuk është asgjë më pak se një pasardhës i një linje të gjakut faraon të tillë. Unë mendoj se të gjithë njerëzit që ne shohim në politikë dhe media kanë një origjinë të tillë dhe se për këtë arsye ata gjithmonë do të japin një kontribut fanatik në përmbushjen e skenarit të Masterit.

Lista e lidhjeve burimore: wikipedia.org

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (10)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. JtheRed ka shkruajtur:

  Hi Martin,
  Faleminderit për gjithë punën tuaj.
  Nuk jam i sigurt nëse keni dëgjuar ndonjëherë për Sheik Imran Hosein. Ai ka thënë për vite me rradhë rëndësinë e Kostandinopojës në kohën e fundit dhe se si do të aleatizohet bota e krishterë ortodokse dhe muslimane, dhe se kur të kthehet Kostandinopoja, është koha kur Al-Masih ad-Dajjal (“mesi i rremë, gënjeshtar , mashtruesi ”) në mësimin islam do të kthehet. Këtu është një video ose ai që flet për të.
  https://www.youtube.com/watch?v=WfoSMPXXiVY

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Krejtësisht dakord me këtë analizë të shkëlqyeshme! Në të njëjtën kohë, kjo shtëpi politike dhe ekonomike e kartave është punuar për dekada të tëra që ajo të shkatërrohet në një kohë të caktuar. Tani shohim që të gjitha shenjat ndodhin, për shembull instalimi i një krimineli të dënuar si kryetar i BQE-së. Tani kemi lexuar në media se politika e blerjes së ECB nuk ka funksionuar dhe se vetëm e ka bërë euron më të prekshme. Ky është pikërisht qëllimi i axhendës së fshehtë, duke fundosur gjithçka njëkohësisht ...

 3. Shkrihet mirë ka shkruajtur:

  Unë jam një i krishterë i rilindur dhe më pëlqen që ti të më mësosh të gjitha këto gjëra.Simbolizmi pothuajse më ka bërë skizo me numrin e njerëzve që kam folur dhe i njoh në retrospektivë të cilët janë aktivë në Freemasonry, gjithashtu edhe tiparet e tyre të karakterit dhe nervozë Tekstet mund të nuhasin copë-copë nga 3 metra larg dhe të luten çdo ditë që shpirtrat e tyre të "mendojnë spontanisht për veten e tyre" përpara se të pranojnë vulën e Bisha!

  Gjëja 1 thjesht nuk ndjehet mirë me mua, Nëse gjithmonë tregoni se sistemi Luciferian është i gabuar, atëherë pse po e kopjoni atë në mënyrë të pamenduar? "skenari" që nga atëherë është bërë asgjë përveç "planit të rendit të ditës" të Satanit (i cili kurrë nuk ra për veten e tij dhe të afërmit e marrëdhënies por thjesht quhet Lucifer) për të shkatërruar Zotin dhe krijimet e tij, dhe nëse tashmë citoni dikë si Pike çfarë është në rritje, do të thotë se ai po "flekson" atë që do të ndodhë, sipas axhendës tokësore, dhe le të jetë Satanai ai që është me zotësi mbi tokë

  Unë gjithashtu ju këshilloj që të kaloni në Mesopotaminë periudhën e "para përmbytjes", Nëse shikoni nëpër disinfo (ne jemi miliona vjet të vjetra, Hëna është një copë shkëmbi mbi të cilin kemi zbritur lol), atëherë e di me siguri se do të arrini lartësi të reja, vërej shumë nga Fryma e Shenjtë tek ju Martin, Dhe shpresoj që komenti im të bëjë që ju të shikoni pak më ndryshe se si një shekull 21e (i urryer, i sharë dhe i kërcënuar) i krishterë e shikon atë, unë jam jo katolike, të reformuar etj, fjalë për fjalë "të rilindura"

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Bazuar në bindjen tuaj të krishterë, unë e kuptoj përgjigjen tuaj, por do t'ju kërkoja (dhe të gjithë ata që e lexojnë këtë) ta lexoni me kujdes këtë artikull, në mënyrë që të kuptoni më mirë se si t'i vendosni termat "Satana" dhe "Lucifer":

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-regenboog-staat-voor-een-fanatieke-religie-terwijl-de-aanhang-denkt-voor-diversiteit-en-inclusiviteit-te-strijden/

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Para se të përgjigjeni më tej, unë do të doja t'ju kërkoja të lexoni seriozisht dhe tërësisht të gjitha artikujt nën lidhjet blu. Përndryshe, ne do të vazhdojmë të kemi të bëjmë me konfuzionin e fjalës babilonase.

    • Shkrihet mirë ka shkruajtur:

     Pra hej !!! Në PC, Mobile 2x rrëzoi atë që doja të shkruaja!
     Përveç kësaj, unë kisha shkruar një libër të mirë, të cilin nuk do të dëshiroja ta filloja përsëri me gjithë respektin e duhur. Në mënyrën e duhur dhe asgjë të folur të bezdisshme ose urrejtje, edhe unë e kisha bërë atë (mbase "ata" kanë realizuar diçka, Demotivim?)

     Unë e kuptoj nga vjen, sepse ti i njeh zakonet e tyre ezoterike, por e njeh armikun tënd dhe nuk i imiton, gjithçka që "ata" i urrejnë, përhapen, japin një kthesë tjetër nga sa synonte Zoti, atëherë e kundërta është zakonisht e vërteta , Një numër i madh i referencave të "Demiurge" kohët e fundit që në fakt dredhia kanë për qëllim Zotin, Diqka mbingarkese si Endgame e Marvelit etj (Endgame është gjithashtu një temë e madhe tani në çdo gjë)

     Na vjen keq që më shumë përmbajtje mungon tani, unë hasa në punën tuaj këtë vit kur dëgjova një anglez duke folur se "Dome of the rock" ishte në zjarr në të njëjtën kohë me Notre Dame (dhe tani dhe pastaj ne mund të duhet ta kërkojmë "ngjarjet" e ardhshme) dhe askush tjetër përveç faqeve të internetit arabe dhe ju dolët përmes "Google" ose të gjitha vendeve! E guximshme për të lexuar përsëri se ishte JU që e filmuat zonjën në “Kujdesin e Rinisë” ku besoj se praktikat MKULTRA po mbahen përmes torturave psikologjike, Ata gjithashtu kanë një sasi të madhe logot simbolike brenda dhe në ndërtesat e tyre, Tani ka shumë raste janë dikur katolikë dhe drejtoheshin nga njerëz të "kishës"
     (Ju kam njohur për vite me radhë !!!! 111)
     Zoti të bekoftë!

 4. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Për ata që kanë sy për të parë, e gjithë situata gjeopolitike është aq e qartë sa xhami.

  A po përgatitet Fed që të rrëzojë dollarin amerikan?

  Vërejtjet dhe veprimet e pazakonta nga kreu në largim i Bankës së Anglisë dhe të brendshëm të tjerë të bankave qendrore sugjerojnë fuqimisht që ekziston një skenar shumë i shëmtuar në punimet për t'i dhënë fund rolit të dollarit amerikan si monedhë rezervë botërore. Në këtë proces, kjo do të përfshinte Fed-in duke shkaktuar qëllimisht një depresion dramatik ekonomik. Nëse ky skenar vendoset në të vërtetë në muajt e ardhshëm, Donald Trump do të zbresë në librat e historisë si Hebert Hoover i dytë dhe ekonomia botërore do të futet në kolapsin më të keq që nga 1930. Këtu janë disa elementë që ia vlen të merren parasysh.

  Fjalimi i Bankës së Anglisë

  Kreu për pensionin e Bankës shumë të veçantë të Anglisë, Mark Carney, mbajti një fjalim të jashtëzakonshëm në takimin e fundit vjetor të bankierëve qendrorë dhe elitave të financave në Jackson Hole Wyoming në Gusht 23. Adresa e faqes 23 për të gjithë bankierët e tjerë qendrorë dhe të brendshmit financiarë është qartë një sinjal kryesor se ku Fuqitë që të jenë që drejtojnë bankat qendrore botërore planifikojnë të marrin botën.
  https://journal-neo.org/2019/09/01/is-the-fed-preparing-to-topple-us-dollar/

  Në të njëjtën kohë, natyrisht, një perde e madhe mjegulle po ngrihet në formën e Brexit, të ashtuquajturat luftëra tregtare dhe konflikti përshkallëzues midis Izraelit dhe Iranit.

  Ata që janë sigurisht përgjegjës për këtë përfaqësojnë fuqinë në fushën e dukshme dhe, siç u takon këmbësorëve të mirë, shihni detyrën e mëparshme të kryer në mënyrë të përpiktë nga fusha e padukshme. Për shembull, këto dy mungesa të BIS ...
  https://www.businessinsider.nl/recessie-economie-2020-wellink/

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër