A mund ta kontrollojmë rezultatin e këtij simulimi?

burimi: vrroom.buzz

Edhe pse unë kam një moshë shumë të re tashmë e kishte pasur për të bërë nuk besoj se një Perëndi të dashur, por sidomos u kthye në frikë, ajo magjeps mua se si miliarda njerëz janë të preokupuar me sistemin e tyre të besimit dhe le të përcaktojnë të gjithë jetën e tyre përmes. Tani jo vetëm besimi në Zot, Allahu, Jezusi, Krishna apo Muhamedi është një sistem besimi. Ju gjithashtu kanë besime të tjera, të tilla si besimi në teorinë e evolucionit, duke besuar se vetëm ndonjë gjë pas jetës përfundon, besimin se universi është një simulim, besimi në tunele, besimi në të huajve apo besimi se ne rimishëruar. Në fakt, për çdo sistem besimi, nuk ekzistojnë përgjigje për çështjet më thelbësore. Pra, si mund ta gjejmë se cila është e vërteta kur ne zakonisht e bëjmë analizën tonë me spektaklet e sistemit tonë të besimit? A nuk marrim fshehurazi çdo gjë që dëgjojmë, lexojmë apo shohim përmes atij filtri? Si mund ta anashkalojmë këtë?

Në të vërtetë mund të thuash se nuk mund të anashkalohet, sepse edhe njerëzit që bëjnë vite të studimit dhe paraqesin 'të vërtetën' e tyre me siguri më të madhe nuk vijnë nga pyetjet më thelbësore. Për shembull, në përgjigje të serive të mia të artikujve, më pyesin rregullisht se kush krijoi Luciferin (ndërtuesin e simulimit Luciferian, në të cilin pretendoj se jetojmë). Duke supozuar se ky është një karakter i ngjashëm me Perëndinë ose madje edhe zot i Biblës ose i Kur'anit, mbetet pyetja se kush e krijoi atë zot dhe nëse ai krijues nuk ka një krijues. Edhe sikur universi të dilte nga askund, mund të pyesësh veten se si Niets përfundimtar Iets ka lindur.

Pra, ne mund të bëjmë disa zgjedhje në jetën tonë, duke qenë:

 1. thjesht qëndro me sistemin tonë të besimit sepse është i sigurt dhe i njohur
 2. nëse sistemi ynë i besimit fillon të tregojë disa boshllëqe, të studiojë sisteme të tjera besimi dhe të shohim nëse shohim ndonjë gjë në të
 3. të bëjmë hulumtime mjeko-ligjore në aftësitë tona më të mira dhe të shkojmë në rrugën e duhur (dhe të dëgjojmë radarët e brendshëm)

Sigurisht që shpesh është një përzierje e këtyre opsioneve të 3 për shumë, sepse ne jemi fshehurazi gjithmonë të prirur për të kërkuar në mënyrë të pandërgjegjshme për konfirmimin e familjarëve të vjetër. Ky nuk ishte rasti për mua personalisht, sepse nuk isha shumë i lumtur me edukimin tim të krishterë në një moshë shumë të re. Pavarësisht nga lloji i komunitetit të ngrohtë të gjitha këto rregulla të rrepta të mos ishin më të dhe kur kam shikuar në moshën 10 gjatë një kamp veror në frontin e 3 në errët kostum-veshur rojeve të kampit, të pendohen, e dija se e mjaftueshme: kjo është e vërtetë për çdo metër. Deri atëherë udhëheqësit në mënyrë të këndshme e kampit dukej aq elegant, sportiv dhe simpatik, deri sa unë kishte për të dhënë zemrën time për Zotin dhe unë refuzoi të bëjë. Më pas u lejua të kaloj natën në platformat prej druri në restorant për dënim. Në vetvete kam pasur kënaqësinë më të madhe atë natë, sepse unë vetëm do të bëja çrregullime, por isha i vetmi në mesin e disa qindra djemve që refuzuan të "konvertonin". Intuitive kam pasur diçka kundër 'Zotit'.

Disa nga lexuesit e mi e shohin këtë si një arsye për të më akuzuar për një traumë të fëmijërisë, në bazë të së cilës kam marrë një pamje të deformuar të zotit të vërtetë të Biblës. Unë mund të lexuesit pranoj se unë më vonë në fëmijërinë time dhe gjatë studimeve të mia ende u përpoq seriozisht tim më të mirë për të studiuar më tej Biblën mirë, por edhe Willem Ouweneel (çfarë është në emër), një predikues vuri në dukje, 7x doktoraturë në Unë e di shumë dhe nuk kam qenë në gjendje ta bind veten. Mund të imagjinoj gjithashtu se mund të aplikohet një vulë psikiatrike, si: "Aha, ky njeri vuajti nga një çrregullim i sjelljes kundërshtare, në një fazë të hershme!"Çdo gjë shkon, për sa kohë që nuk ka skepticizmi i shëndetshëm hot. Nëse skepticizmi i shëndoshë nuk ekziston, do të kishim besuar ende që toka është e sheshtë (keq për lexuesit e sheshtë në mesin tonë).

Ishte në fillim të natyrës sime për të përdorur sensin e zakonshëm si radar dhe jo histori që janë folur. Ajo që kam vënë re në kërkimin tim përmes jetës është se njerëzit me një sistem besimi të krishterë, islamik apo ndonjë tjetër "të ngjyrosur në mënyrë fetare", janë shumë krenarë për një libër (ose një koleksion librash). Dhe pastaj ju ende keni rryma që pretendojnë se gjërat në një libër të tillë nuk janë përkthyer ose interpretuar në mënyrë korrekte ose që pjesë të caktuara janë autentike ose jo ose duhet ose nuk duhet të jenë pjesë e punës së grumbullimit. Ndërkohë, ka shumë besim në shkrim dhe supozohet se ajo me të vërtetë vjen nga burimi hyjnor ("është shkruar!"). Nga pikëpamja ime në të cilën pretendoj (bazuar në metodën 3 nga lista e mësipërme) që jetojmë në një simulim Luciferian, guxoj të them se ata kanë të drejtë edhe në atë 'burim hyjnor'. Kushdo që studion librat fetarë nuk mund të ndihmojë, por arrin në përfundimin se nuk janë vetëm disa libra me fabula. Pastaj ju sapo keni qenë shumë dembel për të marrë seriozisht një vështrim më të afërt. Megjithatë, unë do të sugjeroja që besimi i madh në libra në shumicën e rasteve vjen nga programimi i hershëm dhe jo studimi i thellë dhe se besimi që "burimi hyjnor" është autentik mund të bazohet tërësisht në vizionin e tunelit.

Kushdo që seriozisht kërkime studime këtu në vend dhe të rëndë, mund të ketë zbuluar se ndërtuesi i universit duhet të jetë Luciferi dhe shkrimet fetare ardhur edhe nga ai burim. Për hir të thjeshtësisë, le të supozojmë se ky është sistemi ynë i ri 'besimi', pa ju që dëshironi të hyni vërtet në të. Le të supozojmë gjithashtu për lehtësi se universi është një simulim dhe se kjo është pjesë e sistemit tonë të ri të besimit. Megjithatë, ne mbetemi të hapur për kontributin dhe interpretimit të tjera, por pyetja është nëse ne nuk qenë fshehurazi pak anon sepse ne aq keq duam të kemi një përkufizim përfundimtar të sistemit tonë të besimit që kemi nxjerrë konkluzionin përfundimtar dhe ajo gjeti mbështetje. Ju them paraprakisht: nuk ka konkluzion përfundimtar përfundimtar dhe nuk ka udhëzues përfundimtar. Ky është mashtrimi më i madh i çdo sistemi besimi. Nuk është kurrë njëqind për qind i fortë. Ndoshta ne vetëm duhet të mësohemi me të. Por a duhet të na bëjë të demotivuar apo duhet të mbajmë shpresën se jemi pothuajse atje? Mendoj se duhet të mbajmë shpresën se kërkimi i forenzikës do të na vërë në rrugën e duhur.

Besimi i verbër është si vela një pulë pa kokë në programimin tuaj. Për shkak se të gjithë po kalojnë një sasi të mirë programimi nuk mund të mohojnë as besimtarët më të mirë (në asnjë sistem besimi). Hulumtimi mjeko-ligjor është pra mënyra e vetme korrekte brenda kapaciteteve tona. Përveç kësaj, ne duhet të dëgjojmë intuitën tonë, me kusht që të kemi zbuluar se intuita jonë nuk është një radar me mendje, por një radar shpirtëror. Përndryshe, familja juaj hormonale, moti, gjendja juaj financiare apo çfarëdo, do të ndikojë në "intuitën" tuaj. Megjithatë, logjika gjithashtu luan një rol të rëndësishëm. Për shumë, rezulton se logjika është gjithashtu një çështje 'ndjenjash'. Nëse aplikohet 1 + 1 = 2, është sepse ne jemi programuar në këtë mënyrë. Pa atë programim, numrat ose simbolet që përfaqësojnë ato shifra nuk do të thoshin asgjë. Një indian amazonian nuk do të kuptonte asgjë. Rastësisht, ky programim bazohet në logjikën, por në praktikën e përditshme tani jemi përmbytur me gjëra që minojnë logjikën. Për shembull, nëse dikush më thotë se ai duhet të bëjë punën vullnetare sot, atëherë kjo po dëmton logjikën: nëse diçka është vullnetare, duhet ju nuk e bëni, por llomotitje ju bëni atë ndërsa ju bëni atë shumë mund të largohet. Pra, gjithmonë qëndroni të përqendruar në programimin / zakonin që është nën diçka.

Nëse dëshironi të gjeni serinë e fundit të artikullit (nën menunë 'kontrollin e mendjes dhe shpirtit'), atëherë ju jeni të parevokueshme kundër tij eksperimente të dyfishta iu afrua. Ky eksperiment tregon nga perspektiva e perceptimit tonë njerëzor se materia ekziston vetëm sapo të shihet. Unë kam shkruar disa artikuj në të cilën unë shpjegova në detaje se si kjo mund të krahasohet me një simulim apo një lojë. Për disa kjo mund të jetë përkthyer si imazh, por ju duhet ta merrni atë fjalë për fjalë. Kjo nuk është një shaka. Ky është rezultat i njëjtë eksperimente të dyfishta. Edhe pse tavolinë ose tabelë ku ju mund të uleni ose tokë në të cilën ju qëndroni, vetëm ndjehet e vështirë dhe të ngurta, duket se kur ju nën një mikroskop super do të vë hapësirë ​​të papritur të madhe të zbrazët në mes të bërthamës dhe elektronet e një atomi të ulu. Ju lutemi të keni akoma më tej, atëherë e tërë çështja të ngurta rezulton në fakt të përbëhet nga grimca masive të vogla të lëvizin (të tilla si elektrone ekziston një bërthamë të protoneve dhe neutroneve). Dhe nëse zmadhoni më tej, do të jetë shumë më pak. Në fund të fundit, grimca më e vogël tani do të ishte grimca e bosonit higgs; i quajtur edhe grimca zot. Por nëse pastaj kryeni eksperimentin e dyfishtë, del se çdo grimcë, sado e vogël, nuk ekziston deri pas vëzhgimit! Materiali i ngurtë materializohet kështu nëpërmjet perceptimit. Pra, çdo gjë që ndihet aq e vështirë dhe e prekshme sa e përjetoni tani.

Kjo do të thotë që trupi juaj është gjithashtu një vëzhgim. Dhe unë u përpoqa ta krahasoj atë me një lojë PlayStation, ku avatari në lojë shfaqet në ekran bazuar në zgjedhjet tuaja me kontrolluesin. Kodi software (programimi) i lojës është i fiksuar, kështu që me lëvizjet tuaja me kontrolluesin, pikselat materializohen në ekranin tuaj në mënyrë të tillë që formon një imazh. Në këtë mënyrë, vibracionet në rrjedhën e informacionit materializohen për matjen e vëzhguesit në kontrolluesin e simulimit (universit tonë). Unë e kam përcaktuar atë vëzhgues si shpirt. Kjo është numri 3 për t'u shtuar në sistemin tonë të ri të besimit. Ju nuk mund të dëshironi një shpirt në të gjitha dhe ju mendoni se ky koncept është i pakuptimtë. Ju mund të besoni se vetëdija është rezultat i një sasi të caktuar të lidhjeve ndërmjet neuroneve në trurin tuaj (ndryshimi midis njerëzve dhe gjitarëve të tjerë) që na bën të vetëdijshëm. Kjo është e drejta juaj. Sistemi i besimit i përshkruar këtu bazohet në logjikën që mund të rrjedhë nga eksperimenti i dyfishtë i rrafshët, duke qenë se duhet të ketë një vëzhgues para se materia të materializohet. Një pasojë logjike është atëherë përfundimi se duhet të ketë një shpirt. Ky është një përfundim mjeko-ligjor.

Tani mund të thuash: "Oh mirë, eksperimenti i dyfishtë është eksperimenti i 1 nga shumë eksperimente të bëra në histori, pra çfarë do të thotë kjo?"E pra, ky eksperiment i ktheu të gjitha teoritë e zhvilluara në shkencë natyrore nga Albert Einstein i madh, me kokë poshtë. Kjo mund të jetë një tregues se është një eksperiment i rëndësishëm.

Një nga implikimet e atij eksperimenti ishte se materia bëhet e dukshme për vëzhgimin 'mbivendosje"Ka. Ju mund ta krahasoni më mirë atë me një lojë PlayStation. Para se të lëvizni kontrollorin tuaj në lojë, mund të shkoni në të gjitha drejtimet. Kodi për të gjitha ato anë tashmë është fiksuar në softuer. Prandaj, zgjedhja juaj përcakton se çfarë do të shihni në imazhin tuaj kur kontrolluesi juaj lëviz. Softueri pastaj llogarit që imazhi duhet të prezantohet tek ju në ekranin tuaj. Ky moment pak para se zgjedhja është 'mbivendosja'. Të gjitha mundësitë mund të materializohen në ekran. Testet në fizikën kuantike e cila tregon se grimcat mund të materializohet në një pozicion të caktuar, dhe pastaj të mbajë atë pozitë, një tregues mjeko-ligjore që koncepti i ngatërresë kuantike dëshmon se "superimposition" në mënyrë që të materializohet kërkon zbulimin e vëzhguesit e parë.

Pasi vëzhgohen dhe materializohen, dy fotone të ngatërruara kuantike duket se ndryshojnë pozicione njëkohësisht kur 1 ndryshohet nga të dy pozicionet. Ky parim është i domosdoshëm në një lojë multiplayer, në mënyrë që të gjithë vëzhguesit gjithmonë të shohin të njëjtën gjë si informacioni një herë 'mbivendosje' ka ardhur. Ju mund të krahasoni atë me 1 të lojtarëve në një lojë multiplayer duke parë dhe marrjen e një objekti për herë të parë. Nëse lojtarët e tjerë hyjnë në dhomë, ata duhet ta shohin të gjithë objektin në të njëjtën formë dhe pozitë. Nëse e kthen objektin, ata duhet ta kuptojnë këtë të gjithë njëkohësisht nga perspektiva dhe pozicioni i tyre. Rezulton se ky parim është në botën e zhvillimit të aplikimit të realitetit të shtuar është aplikuar. Zbutja kuantike tregon kështu forenzikën se ne jemi në një multiplayer lojë univers jeta. Kjo do të jetë pjesë e 4 e sistemit tonë të ri të besimit.

Karakteristikat e një loje janë se ata ndjekin një skenar të veçantë. Ne gjithashtu mund ta njohim këtë në universin tonë të lojërave multiplayer. Nëse keni një sfond fetar, mund të njiheni me fenomenin e 'profecive'. Por nëse nuk e bëni, mund të njiheni me horoskopët nga revistat tabloide ose ndoshta do të shkoni në një astrolog të rëndë ose do të keni një kartë tarotesh. Nga e gjithë kjo duket se ekziston një parashikueshmëri e caktuar në lojën tonë. Kjo tregon se kodi burimor plotëson një set të caktuar të programimit. Nëse luani një CD të një lojëje për lojën tuaj PlayStation në lojtar, e gjithë loja është e fiksuar tashmë në atë CD. Kompjuteri në PlayStation përkthen kodin bazuar në një numër faktorësh. Le të fillojmë nga loja mulitplayer. Cilat janë këta faktorë:

 1. 'ndërtimi' / universi në të cilin zhvillohet loja - siç është programuar nga ndërtuesi
 2. skenari i lojës
 3. zgjedhjet dhe lëvizjet tuaja në lojë
 4. zgjedhjet dhe lëvizjet e të tjerëve në lojë
 5. bashkëveprimi midis avatarëve të programuar në lojë (nga ndërtuesi i lojës, që i përkasin skenarit të lojës), ju dhe shokët e tjerë
 6. vëzhgimi i parë i të tjerëve të fushave në lojë dhe aktiviteti i tyre në atë zonë (supozoni që ata kanë qëlluar një person në vendin A dhe ju vetëm futni vendin A, atëherë ju - në një lojë multiplayer - duhet të shihni të njëjtën gjë në ekranin tuaj nga perspektiva juaj dhe perspektiva)

Sa i suksesshëm je në lojë prandaj varet nga një mori faktorësh. Megjithatë, ekziston qartë një skenar. Dhe nëse keni CD në dorën tuaj (para se ta vendosni atë në lojtar), i gjithë ky kod tashmë është djegur në CD. Në një lojë multiplayer, loja natyrisht shkon në një server qendror në re. 'Mbivendosja' e asaj që është paraqitur në ekranet, atëherë varet nga vëzhgimi i parë i 1 të lojtarëve. Shkrimi është gjithmonë i fiksuar në linja të gjera. Brenda këtij skenari ju mund të bëni zgjedhje të caktuara, por vija e kuqe është fikse. Kjo është për shkak se loja është e programuar. Kjo lejon ndërtuesin e lojës të parashikojë rezultatin në x-choice variante të x-multiplayer. Pas të gjitha, ai e di shkrimin.

Sipas mendimit tim, shkrimi përfaqësohet në shkrimet e shenjta fetare dhe profecitë e tyre ose në lloje të tjera parashikimesh. Megjithatë, avatars e vendosura në lojë nga programuesi luajnë një rol të madh në këtë. Përndryshe, do të ishit në numrin e x një multiplayer x në pushtet x kanë mundësi kur vëzhgimi vjen nga 'superpozimi'. Pra, në mënyrë që skenari të jetë i suksesshëm, të jashtme (nëpërmjet kontrolluesit) duke luajtur avatars në lojë nuk duhet të jepet pozita e dominimit. Në fund të fundit, ajo që materializohet në ekran përcaktohet nga vëzhgimi i parë (eksperiment i dyfishtë). Si një ndërtues i lojërave, ju duhet të siguroheni që të keni sa më shumë avatarë të mundshëm në lojë që sigurojnë "vëzhgimin e parë", kështu që avatarët e tjerë në lojë mutliplayer duhet të shohin të njëjtën gjë. Por e gjithë kjo, sigurisht, brenda rregullave të konstruksionit siç e keni programuar, dhe gjithashtu luan një rol mbizotërues në perceptimin.

Kur unë u zhvendos me aeronautika mia partnere gjatë projektin tim të fundit për studimin tim të regjistruar një imitues fluturimi (të paktën Hans shkruar kodin dhe kam hapur birrë), kemi shkruar këtë në mënyrë që peizazhi shpaloset ku të shkojmë. Bazuar në një grup bazë të rregullave, ky peizazh ishte me sa duket i rastësishëm, por ishte thjesht një grup bazë rregullash. Kështu që ju mund të krijoni një peizazh të pafund, ku peizazhi materializohet bazuar në zgjedhjet e lojtarëve. Ju mund të imagjinoni se sa e rëndësishme është që avatarët që punojnë në NASA bëjnë vëzhgimin e parë të 'universit'. Pasi të vërehet, perceptimi mbetet i pandryshuar materializuar nga mbivendosja. Pra, sa e rëndësishme është që ju të lexoni gazetën dhe të shikoni TV? Perceptimi i paraqitur për ju është një herë i materializuar dhe i pandryshueshëm. Prandaj është shumë e rëndësishme që në lojë të ketë avatarë që sigurojnë "vëzhgimin e parë".

Mund të përfundojmë pothuajse se vëzhgimi i parë luan një rol të rëndësishëm në një lojë multiplayer. A nuk është kjo një arsye për të hedhur të gjitha librat, kompjuterët e televizorit dhe telefonat e mençur? Jo, sepse atëherë ka të tjerë që bëjnë vëzhgimin për ju. Në fakt, me një lojë multiplayer si tonat - e cila ka miliarda lojtarë - ju nuk mund ta fitoni garën në atë zonë, duket. Por prit një minutë. Të gjitha gjërat e tilla si libra, TV, telefona të mençur, etj, janë materializuar tashmë në bazë të vëzhgimit. Kishim ardhur në përfundimin se shpirti ynë është vëzhguesi. E vetmja mënyrë për të ndryshuar rezultatin e këtij simulimi është të bëni diçka me zgjedhjet tuaja në lojë. Nëse shumë lojtarë në lojë do të devijojnë nga skenari, diçka mund të ndryshojë. Por, për fat të keq, kjo duket gjithashtu një detyrë e pamundur, sepse shumë shpirtra janë bërë aq të identifikuar me avatar në këtë lojë multiplayer, se atyre u mungon realizimi për të bërë zgjedhje të tjera (duke qenë nga perspektiva e shpirtit vëzhgues).

Me sa duket diçka duhet të ndodhë me skenarin, për të konstruktin të programit dhe të grupit të rregullave bazë, ku avatarët janë liruar nga burgu i tyre. Pra, ju do të mendoni se ne duhet të hack lojës dhe të rregullojë kodin: nga jashtë; nga pozita e vëzhguesit, shpirtit. Por a nuk është thjesht se ne zbulojmë se gjithçka që ndodh në lojë nuk ka rëndësi fare? "Është vetëm një lojë .."Nëse e humbni lojën tuaj të futbollit Fifa në PlayStation tuaj, ju keni humbur, ju mund të betohet si një prizë dhe ju merrni kontrolluesin larg për të marrë një hundë të freskët. Nëse ju pasi keni luajtur në lojë dhe ju shihni se ju jeni në një stadium plot me njerëz me të gjitha syzet e VR në hundë e tyre, atëherë ata mund të shkojnë 1 të 1 trokas mbi supe dhe shpjegoni se kjo është një lojë. Megjithatë, kjo simulim nuk duket se është ndërtuar aq lehtë. Duket pak si një burg i shpirtit ku nuk mund të shpëtohesh shumë lehtë. Por ndoshta është sepse ne kemi ardhur për të besuar në perceptimin përmes avatarit tonë në lojë që kemi ardhur për të identifikuar veten me të. Ndoshta është koha për të kaluar në 'veprimi spooky në një distancë"ose ndoshta nuk duhet ta marrim lojën shumë seriozisht.

Sigurisht që do ta konsideroni më lart si një përsëritje të asaj që kam shkruar më parë. Kjo është e drejtë, por kam dashur ta bëj të qartë përmes këtij artikulli që është forensisch onderzoek është që të çon në përfundimin e një simulimi dhe gjithashtu në përfundimin se ajo është një simulim Luciferian. Megjithëse unë do të provoj se më vonë, kjo është përfundimi që pastaj kulmon në një sistem të ri besimi; një sistem besimi që për fat të keq ende nuk i ka gjetur të gjitha përgjigjet. Për shembull, ka ende pyetje të hapura nëse:

 1. i cili më pas e bëri Luciferin
 2. cili është qëllimi / misioni i tij, pse ai donte të ndërtonte një simulim që duket kaq i gjallë që ne të humbim veten në të?
 3. Kush jemi ne, përveç një shpirti dhe prej nga vjen ai shpirt?
 4. a ka një hyjni që e ka bërë Luciferin dhe shpirtin tonë?
 5. etj dhe kështu me radhë

Ju mund të zgjasni një hetim mjeko-ligjor nëse kërkimi i parë ka rezultuar në një udhë. Kjo udhë ka çuar në një pikë të caktuar në hulumtim, nga e cila mund të vazhdoni. Ky është statusi tani. Ju mund të bëni hetimin tuaj mjeko-ligjor. Ndoshta do të vini në përfundime shumë të ndryshme. Më pëlqen të stimulohet nga të dhënat e të tjerëve, sepse është më mirë të zbulosh herët nëse je në rrugën e duhur ose në rrugën e gabuar. Unë personalisht përpiqem ta përjashtoj atë sa më shumë të jetë e mundur duke parë gjithmonë nëse nuk ka syza të ngjyrosura (si rezultat i një sistemi besimi). Në këtë kuptim, unë jam me fat që kam mësuar herët të shikoj në mënyrë kritike në sistemet e besimit. Shpresojmë që më ka dhënë një fillim kokë dhe një shtytje në drejtimin e duhur. Nga këtu, hulumtimi vazhdon dhe unë do të raportoj në internet. Nëse jeni të interesuar, ju mund të vazhdoni ta ndiqni atë.

A keni menduar tashmë për kuptimin e vargut të Biblës nga libri i zbulesave 1 ajet 7?

"Ja, Ai vjen me re dhe të gjithë sytë e shohin"

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (9)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Arie Maasland ka shkruajtur:

  Dje Martin,
  Me këtë do të thotë artikull ju ofroni lexuesve një menu të madhe zgjedhjeje.
  Unë mendoj se do të ishte një ide e mirë nëse të gjithë mund të rendisin të gjitha variantet "çfarë mund të jetë e vërteta" për veten e tyre. Pastaj çdo skenar vlerëson letrave me vlerë nga një numër midis 0 dhe 10 +, dhe "pikë të pazgjidhura hapur" gjykatësve me një rezultat në mes 0 dhe -10. "Rezultati i llogaritur" jep një pamje në skenar për besimin tuaj (dinjitetin) rreth secilit prej këtyre skenarëve.

  Siç ju thashë, të gjitha skenarët përveç Biblës (teksti bazë) marrin një figurë më të ulët se doktrina e vërtetë (e vërtetë). One (e vërtetë) doktrina e krishterë unë nuk do të thotë mësimet e shumicën e besimeve fetare (përfshirë të gjitha përvojat arsimore të të rinjve të kësaj ....), por lëkurë përmes një plani të moshave, rimëkëmbjen fundit të gjitha gjërat.

  Kërkesa për studim më të thellë të një ose më shumë skenarëve, është e jona: ne tolerojmë (në qoftë se ajo del nga e vërteta) një fuqi hyjnore sovran mbi ne, nga një "me anë të tij zinxhirit autoriteits statutor"? Apo e konsiderojmë ne vetë "sundimtari më i lartë"? (... që është thënë edhe për ne në Bibël)

  Pyetjet tuaja:
  • Luciferi (ka një numër variantesh në krishterimin rreth "kush është Luciferi") nuk është askush tjetër përveç atij të fundit "nga goditja e luftës", kulmi i së keqes. Nga ana tjetër, kjo qenie nuk është ndryshe nga një mjet në Planin e Perëndisë për të zbuluar MIRA. Në fund të fundit, vetëm nga realizimi i EVIL ne mund të njohim MIRA (Perëndia punon në këtë epokë plot kontradikta)
  • Luciferi nuk është krijues, por pjesë e një sistemi. Ju gjithashtu nuk mund të shpëtojnë nga sistemi ... as nga vetëvrasja.
  • Pyetja pse Luciferi donte të bënte një simulim kaq të gjallë ... vjen nga "shkrimi i vet". Ndoshta pyetja është e papërshtatshme.
  • Pyetja juaj 3, çfarë jemi ne, përveç një shpirti? Një qenie njerëzore përbëhet nga shpirti dhe shpirti dhe trupi. Ne mund të shtojmë të gjitha llojet e vizioneve në atë që është ajo. Por trupi juaj (mishi) është përkufizim i nënshtruar ndaj kalimit dhe me përkufizim është mëkatar në natyrë, dhe gjithashtu vdes. (Ne gjithashtu kemi premtuar një trup të ri). Shpirti ynë është nga Perëndia dhe kthehet te Perëndia kur vdesim (kështu që mendjet tona ishin gjithmonë atje). Shpirti ("është kush je") është në të vërtetë në gjak, dhe në vdekje shpirti do të pushojë në një vend pushimi të caktuar deri në ringjalljen e parë ose të dytë.
  • Kërkoni 4: po, Një dhe i njëjti hyjni nga i cili, nga kush, dhe të cilit të gjitha gjërat janë.
  • Në të vërtetë, kam menduar për "të gjithë sytë do ta shohin Atë". Shikoni, nëse jeni në zotërim të Perëndisë dhe Perëndia tregon se Ai do t'ju korrigjojë në drejtimin e Imazhit të Tij ... atëherë ky është një proces. Ky proces fillon diku ... dhe të gjithë vijnë së bashku. Pasazhi më lart Bibla vjen nga më-simbolike-shkruar Biblën, por diçka tjetër është vërejtur gjithashtu se ai (Biri, Jezusi) vetë do të bashkohet me të zgjedhurit për të filluar për të rivendosur Tokën. OK, atëherë mund të bëni disa pyetje praktike rreth Tokës së sheshtë apo të rrumbullakët .... Përveç kësaj, ne dimë për teknikat e ndryshme të hologramit, por nuk shqetësohem për këtë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë rekomandoj që të luash një lojë Playstation një herë për argëtim. Ose vetëm një lojë online. Nuk më pëlqen aspak, por unë kam shikuar.
   Nëse humbisni plotësisht veten në një lojë të tillë, do ta identifikoni veten me kukullën në lojë. Kukulla ka një trup. Kjo paraqitet nga kodi i softuerit në ekran.

   Unë mendoj se ju duhet të lexoni përsëri artikujt përsëri dhe të shihni seriozisht eksperimentin e dyfishtë. Ju thoni: "njeriu ka shpirt, shpirt dhe trup" (kjo është një pozitë e fortë e bazuar në librin tuaj të sistemit tuaj të besimit). Unë them: njeriu nuk ekziston. Njeriu materializohet nëpërmjet vëzhgimit, si kur luani një lojë në kompjuterin tuaj, materializon kukullën nga kodi si rezultat i kontributit tuaj (me kontrolluesin). Çdo gjë në lojë është materializimi i perceptimit.

   Nga Bibla (një libër i shkruar nga brenda në simulim) njeriu është kështu një trup (me shpirt dhe shpirt). Kukulla në lojë e kanë përshkruar lojën nga brenda. Disa kukulla kanë dëgjuar ndërtuesin e lojës të flasin përmes zërit të tij në lojë dhe e vënë atë në letër. Megjithatë, kukulla nuk ka pamje helikopteri (nga jashtë lojës) për të kuptuar se çfarë nënkuptohet.

   Ky trup është 'tempulli' juaj (avatar) dhe ekziston vetëm si rezultat i vëzhgimit. Pra, ka vetëm dhe vetëm shpirt. Pjesa tjetër është një simulim që materializohet (shfaqet në ekran) përmes perceptimit të shpirtit.

   Lëshoni Biblën një herë të numëroni 1.

 2. hans coudyser ka shkruajtur:

  Pesë pika që ju përmendni për të marrë edhe më shumë nga veprat, mea. 'pyetjet që janë ende të hapura', ju nuk mund të injoroni hulumtimin në atë që 'arsonet' janë. Ka shumë për të gjetur për këtë, nga kultura jonë, por sigurisht edhe diku tjetër si një rekomandim (vendas). Përfundimi im është se Luciferi, siç e quani atë, është një krijim i archons. Nëse dëshironi, unë do të kthehem në këtë në më shumë detaje. Përvoja ime, megjithatë, është se vetë-ekzaminimi merr përparësi. Mirëmëngjes artikull. Kurrë nuk keni menduar të publikoni një pjesë të punës suaj në anglisht? Sigurisht që është e denjë për një fazë globale. Përshëndetje, Hans.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Sipas mendimit tim, arkons janë pjesë e simulimit Luciferian dhe jo anasjelltas.

   Dhe po, unë e kam provuar një, por është një ferr i një pune që ta mbajë këtë vend duke u drejtuar në holandisht, e lëre edhe të jetë i zënë me përkthimet. Përveç kësaj, e kuptoj që Google do të përkthehet së shpejti do të jetë e mjaftueshme për të rregulluar atë punë për mua.

 3. hans coudyser ka shkruajtur:

  Personalisht, përpiqem ta kuptoj fushën arkontologjike nga këndvështrimi i tyre. Kjo kërkon një mënyrë krejtësisht të ndryshme për të bërë gjërat, sepse ata janë krejtësisht të ndryshëm nga ç'mund të imagjinojmë. Ata kanë një reagim dhe fushë krejtësisht të ndryshme dhe kjo është e vështirë të shprehet në kuptimin verbal që kemi në dorë. Luciferi dhe mënyra se si e interpretojmë dhe e edukojmë këtë e ka origjinën nga bota jonë e perceptimit. Unë besoj deri tani për të vëzhguar se kjo nuk ndikon fare në fushën arkontike. Zgjidhjet gënjeshtër, ku ne jemi në gjendje për të vëzhguar dhe kuptuar natyrën e tyre dhe ky është mendimi im. gjithashtu e mundshme duke përdorur identitetin arkeologjik që në secilin prej nesh në ndonjë mënyrë intrigon ose përpiqet. Deri tani, kam parë krijimin e Luciferit si një identitet i krijuar sublime që bën shumë punë dhe duke fshehur identitetin e vërtetë prapa saj. Në kuptimin e gjithë kësaj, kam mësuar gjithashtu të heq dorë nga përkufizimi i rreptë dhe kufizimi i një identiteti. Kjo është e ndryshme në aronet. Përshëndetje, Hans.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Them: eksperiment me dy fije
   Çdo gjë që ju perceptoni është si kodi në serverin qendror në re të një lojëje me shumë lojtarë. Vëzhgimi e bën atë të materializohet - nga mbivendosja - në ekran. Shpirti juaj është vëzhguesi.
   Disa nivele janë programuar në atë kod. Kjo arkitektonike / djallëzore / engjëjt / jin (djemtë e mirë - liq) është 1. Ajo i përket perëndisë së modelit të frikës kundrejt djallit, qiellit kundrejt ferrit, engjëllit kundrejt demonit, përmbushjes së frymës së shenjtë kundrejt përmbushjes së demonëve (arsoneteve). Kështu, në të njëjtën mënyrë, i takon nivelit shpirtëror në këtë program (kjo simulim).
   Unë nuk pajtohem me ju.

 4. hans coudyser ka shkruajtur:

  Ne gjithashtu nuk duhet të pajtohemi me Martin për të vënë së bashku gjetjet tona dhe për të hetuar më tej. Kur ju shikoni nga fusha arkeologjike, ata po flasin për një status të mbijetesës 'të zakonshëm' siç bëjmë me vartësit. Morali ose të afërmit thjesht nuk i njohin ata, sikur të mos kenë 'lidhje elektrike' për këtë. Nëpërmjet një e-mail, përmenda një perceptim të asaj që 'drejton' perceptimin dhe shfaqjen tonë nga shpirti. Me këtë emër emëroj disa jetë të ndërgjegjshme ngjitur. Ka ndoshta disa lojtarë të tjerë që përdorin pjesërisht strategjitë e njëri-tjetrit. Origjina - në fund - zvogëlohet në një ndeshje - vjen nga imazhi ynë i perceptimit që u skanua, ashtu si teoria për Big Bangun. Unë mund të ndjek konceptin e kodeve të programuara dhe të mëlçive, por kjo gjithashtu rrjedh nga perceptimi ynë, siç është vetëm duhani shpirtërore. Archons nuk kanë fare dual. Ata përdorin programet tona që me shumë gjasa kanë një histori të ndryshme. Është nëpërmjet perceptimit që ju përpiqeni të largoheni nga serveri qendror që shihni fusha të tjera që duket se punojnë 'ndryshe'. Kjo nënkupton rreziqe, por siç e kam thënë, ia vlen të paktën.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë preferoj të mos përfshihem në diskutime të pafundme, por e konsideroj "shtresën arkeologjike" si pjesë të simulimit Luciferian, siç u shpjegua më herët. Po aq e thjeshtë sa kjo.
   Ju mund ta bëni gjithçka Hans shumë interesante dhe shpirtërisht interesante, por përpiqem të tregoj thjeshtësinë e saj.

   Me pak fjalë, të marrë më komentet tuaja mbi pakuptimta shpirtërore bombastik (ose ka për qëllim të jetë interesante në ose që dalin nga thithjen e informacionit nga burime të ndryshme), por më së shumti konfuzion opwerpend mbjellje dhe tymit të ekraneve, ndërsa kjo është e gjitha shumë e lehtë për t'u kuptuar. Unë i konsideroj slogane të tilla të ngatërruara të së njëjtës kategori si tregimet e leshta me gjera të gjata nga Martijn van Staveren. Dhe perde e leshta është perfekte për stërvitje dhe kurse, sepse ju doni ta kuptoni, por kurrë nuk do ta shihni plotësisht: ajo është caktuar vetëm për mësuesin.

   Unë e quaj atë spiritualitet komercial. Pas të gjitha, ne duhet të bëjmë diçka për të dhe është gjithmonë kënaqësi për të ndjekur ato kurse meditimi. Ne kemi filluar të duam ushtrimet tona shpirtërore dhe gjithashtu i japim një ndjenjë grupi. Tas Singing këtu, temjan atje. Dhe njëri është edhe më i madh se tjetri; dikush ka thashetheme edhe më interesante se tjetra. Kisha pentekostale në një xhaketë tjetër. Ajo është bërë një formë e lojës në kishë dhe njerëzit janë të gatshëm të paguajnë për të.

   Vetëdija se kush jemi dhe se si punon realiteti është më e lehtë të kuptojmë se sa gjithë kjo vullneti na bën të mendojmë. Ata ju çojnë një labirint, ku mendoni se duhet të afroheni me pikën përfundimtare, por gjithmonë duhet të paguani për shigjetën.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Duke vënë në dukje se unë vetë kam qenë i ndjeshëm për këto teori për një kohë, sepse është përshkruar aq mirë në atë pergamenë në shkrimet Nag Hammadi. Por kjo nuk është asgjë më shumë se një variant tjetër i qenies fetare të lidhur me këtë simulim. Archons, xhindët, demonët ..
    Nëse doni të besoni në parazitët e energjisë, do t'i merrni ato të ofruara në këtë simulim. Nëse dëshironi të besoni se mund të mbusheni me frymën e shenjtë, ju mund të merrni atë konfirmim në ato dhoma ku ata lavdërojnë Zotin me duart e tyre në ajër dhe flasin në gjuhë. Diçka për të gjithë në këtë lojë.

    Koha për të parë përmes asaj që është me të vërtetë dhe kush është në butonat.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër