Kërkimi masiv për këtë punonjës kërcënues për jetën e PBS nga Den Kolder

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 5 Qershor 2019 20 Comments

Shikoni me padurim këtë kërcënim kërcënues për jetën, PBS-er (sabotator profesional i popullsisë) nga klika në Den Kolder. Ju lutem vini re këtë kohë nuk deepfake pse! Këtë herë nuk ka PsyOp (operacion psikologjik) për të nxitur legjislacionin e ri.

Natyrisht ky është një perszifllim i Mark Rutte dhe fermës freskët TBS u arratis nga klinika e Michael P. në Den Dolder, por mund të jetë e qartë se si mund ta bëni një person joekzistent përmes softuerit të thjeshtë për shkëmbim fytyre. Kjo foto profili më mori minutat 10 të punës (via këtë faqe interneti) dhe unë ju rekomandoj që ta lexoni artikullin më poshtë me kujdes për të zbuluar se sa lehtë mund të aplikohen teknika të tilla për të luajtur me masat e lajmeve të rreme.

Unë kam diskutuar shpesh teknika me të cilat mund të krijohen shkronja të thella. Do të doja ta përsëris atë për lexuesit e rinj. Deepfakes janë bërë përmes software GAN. Ky është një softuer inteligjent artificial që, bazuar në sistemet e shumta të UA në një rrjet, krijon karaktere nga asgjëja. UA është anglisht për Inteligjencën Artificiale; çfarë qëndron për inteligjencën artificiale. Një rrjet tjetër AI pastaj teston imazhet e krijuara nga rrjeti i parë dhe i refuzon ose i miraton ato. Duke e bërë këtë në një cikël, personazhet bëhen më realiste me çdo hap, në mënyrë që përfundimisht të krijoni njerëz krejtësisht imagjinar që duken si njerëz të zakonshëm (të cilët mund të takoheni vetëm në rrugë). Për vite të tëra industria e filmave ka qenë në gjendje të krijojë karaktere jo-ekzistuese, zhvilluesi i kartës grafike NVIDIA ka siguruar që tani mund ta bëni këtë edhe në një PC të arsyeshëm të lojës (shih këtu). E njëjta kompani (NVIDIA) është e aftë të krijojë mjedise virtuale. Hidhni një sy në videon më poshtë dhe pastaj vazhdoni të lexoni.

Tani ka edhe softuer në treg që ju lejon të jepni një intervistë të drejtpërdrejtë nga prapa Webcam (ose në rrugë, nëpërmjet ekranit të gjelbër) në një kompjuter të rregullt dhe të vendosni si fytyrën ashtu edhe zërin e një personi tjetër në lidhje me të. Kjo bëhet në kohë reale dhe pa asnjë ndërprerje. Ju mund ta shihni këtë më poshtë (lexoni më tej nën video).

Nëse i shtoni të gjitha këto burime të disponueshme së bashku, mund të krijoni cilindo person që dëshironi, dhe gjithashtu mund të krijoni një histori të saj dhe të bëjë që të gjitha duket sikur është e gjallë. Hipotetikisht, për shembull, ju mund të prodhoni një video të Anne Faber nga disa vjet më parë, me babain e saj në veturë, dhe të bëjë që të gjithë të besojnë se kjo është e vërtetë. Apo ndoshta nuk është hipotetike, por a është kjo thjesht ajo që ndodh në praktikë? Mund ta kontrolloni? Mund të jemi të sigurt se qeveritë dhe mediat nuk po prodhojnë lajme të rreme dhe ne mund të besojmë se shërbimet sekrete po zhvillojnë teknika për të zbuluar deepfakes, por a nuk janë thjesht prodhuesit e këtyre deepfakes vetë?

Pra, nëse John de Mol, miliarderi, prodhuesi më i madh televiziv dhe pronari i Agjencisë Shtetërore të Shtypit ANP ka të ngjarë të ketë të gjitha mjetet dhe prandaj duhet të konsiderohet i aftë për të prodhuar deepfakes, atëherë duhet të qeshim kur dikush ngrihet ju theksoni se ekziston mundësia që ne të mashtrohemi? Për më tepër, unë kam treguar disa herë (sepse nuk u tregova në demonstrata mbështetur me material vizual ne u mashtruam). A mund të jetë se është kaq e keqe që një skenar i tillë, ashtu si një shfaqje e madhe televizive, shitet jashtë vendit, sepse ai ka provuar të jetë i suksesshëm?

"Po, por Vrijland, duhet të ketë një qëllim për të mashtruar njerëzit në një shkallë aq të madhe? Kush e bën një gjë të tillë?"Atëherë duhet t'i kushtoni vëmendje asaj se cilat ligje të reja po zbatohen, menjëherë pas një ngjarjeje të tillë të madhe si rasti i Anne Faber. Në disa artikuj kam përshkruar se pse rasti Anne Faber (në të cilin Michael P. ishte autori i krimit) ishte më i mundshëm një operacion psikologjik PsyOp. Një operacion për të nxitur më shumë legjislacion. Legjislacion që njerëzit kurrë nuk do të përqafoheshin vetëm nën rrethana normale. Për këtë, diçka duhet të ketë ndodhur rrënjësisht.

Më lejoni të filloj duke shpjeguar përsëri se si mediat mund të luajnë këtë lojë PsyOp dhe çfarë Problemi, Reagimi, Zgjidhja maksimumi është se duket se aplikohet herë pas here dhe pastaj për të parë se çfarë shohim për këtë në rastin e Julie van Espen dhe Steve B..

Cili është ai maksimum atëherë? Problemi, Reagimi, Zgjidhja? Ajo që ju si një qeveri më pas bëni është: Ju krijoni një problem shoqëror me ndikim të madh (Problem) provokon një reagim të ashpër emocional në mesin e njerëzve (Reagim) dhe mund të zbatojë ligje dhe masa të reja që normalisht nuk do të pranohen kurrë (Zgjidhje). Ju pastaj paketoni atë me fjalë të tilla si "Qeveria ka dështuar në mbrojtjen që shoqëria mund të presë prej saj", Si kohët e fundit erdhi nga ministri hollandez Sander Dekker.

Prandaj mund të punoni me teknikat e përshkruara më sipër për të krijuar një problem të tillë. Në fakt, kjo do të thotë që nuk mund të provosh ndonjë intervistë, fjalim apo ndonjë imazh të çfarëdo lloji për të vërtetën. Pra, nuk mund t'i besosh më sytë. Televizioni dhe media të tjera janë teknikisht të afta të marrin frymë nga jeta në karaktere joekzistuese. Edhe nëse mendoni se është regjistruar me telefon dhe nëse vjen nga kamera e sigurisë, nuk mund të jeni i sigurt se është autentik. Çdo gjë është e mundur dhe asgjë nuk është e pamundur në botën e mediave. Ju gjithmonë duhet t'i kushtoni vëmendje të cilës Zgjidhje ndjek menjëherë pas një ngjarjeje të tillë të madhe.

"Por Vrijland, vrasja e Anne Faber po ashtu mund të ndodhte me të vërtetë?"Po, mundeni, vetëm në serinë e artikujve që kam shkruar për këtë (shih këtu) Është bërë e qartë se ajo ka dalë të jetë një histori shumë e vështirë. Cila grua e re merr një biçikletë për të filluar me një stuhi të parashikuar dhe pastaj fillon çiklizmin e një rruge ANWB dhe pse ishte pallton e saj gjetur në 3 Tetor dhe a ka marrë 6 ditë për një ndeshje të ADN-së me Michael Panhuis që do të realizohet? Kjo nuk është thjesht e saktë. IMF mund ta bëjë këtë për të bërë në orët 6. Pse Mikaeli përhapte të gjitha objektet e gjetura dhe çfarë lidhjeje me qenien e tij? udhëtim skuter me Anne Faber prapa? Pse u varros së pari dhe më pas u dogjën dhe pastaj përsëri për t'u varrosur? Pse ishin raport të mjekësisë ligjore dhe të autopsisë nuk tregohet në rastin e gjykatës? Oh mirë, dhe ka pasur shumë gjëra të tjera në këtë rast, por kryesisht për shkak se keni parë imazhet e prindërve emocionalë, ju keni ardhur të besoni në të. Storyline emocionuese plus gjueti thesare (Problem) emocionalisht prekur njerëzit jashtëzakonisht dhe kështu u bë në Reagim pėr tė pėrfshirė legjislacionin e ri (Zgjidhje). Kjo tani mund të bëhet nga fëmija juaj ose ndodh edhe me veten:

Dekker e quan 'shumë të padëshiruar' se të dyshuarit të cilët kanë nevojë për trajtim në TBS që mund të shpëtojnë duke mos bashkëpunuar me hetimet dhe se kjo nuk mund të ndodhë më.

Përveç kësaj, një vlerësim i strukturuar i rrezikut dhe një analizë krimi bëhen të detyrueshme. Rreziqet shoqërore gjatë dhënies së lirive ndaj të burgosurve bëhen më të rëndësishme.

Me pak fjalë: hulumtimi i shtetit psikologjik bëhet i detyrueshëm dhe pastaj mendojmë për Michael Panhuis dhe kështu ne jemi të bindur për domosdoshmërinë. Fakti që për shumë qytetarë kjo mund të nënkuptojë se ato do të vihen në dispozicion të shtetit për jetë (dhe në këtë mënyrë do të humbasin të gjitha të drejtat e njeriut), pasi të kenë kaluar një provim të detyrueshëm, do të thotë se kushdo që dëshiron ta zhvlerësojë psikiatrin e shtetit mund t'i referohemi. Pra, shteti i policisë.

Rasti i Anne Faber dhe Michael P. prandaj ndjehen si një orë në erë dhe duket se historia është organizuar në një shkallë të gjerë me bashkëpunimin e gjyqësorit, medias dhe politikanëve për të thjesht të shtyjë legjislacionin e ri që kurrë nuk do të pranohej nga njerëzit. Duke luajtur njerëzit në masë të madhe në emocion, masat janë të bindura të jenë në favor të një ndryshimi të tillë të ligjit, sepse të gjithë e lidhin atë me përbindëshin Michael P.

Mediat na kanë bindur se të gjitha do të jenë të vërteta, por kurrë nuk do të jemi në gjendje ta kontrollojmë atë vetë dhe duhet të supozojmë se nuk po luajmë me teknikat e Hollivudit. Rezultati është që njerëzit mund të largohen pa arsye dhe mund të zhduken në fajin e tyre gjatë gjithë jetës së tyre, sepse legjislacioni nuk i mbron më. (Lexuar këtu vazhdim)

Lista e lidhjeve burimore: faceswaponline.com, telegraaf.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (20)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Analizoj ka shkruajtur:

  Është Dekker i njëjtë që përpiqet të eliminojë ndihmën juridike, kështu që zotëri ka marrë urdhrat e tij .. beefehl ist befehl. Në fillim mendova se vëllai i çmendur i Tom Van 't Hek kishte ikur 😉

 2. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Nëse keni dëshmi se Sinterklaas nuk ekziston, atëherë fëmijët duhet të besojnë që ekziston, sepse kështu duhet të jetë dhe ju nuk duhet të ndërhyni, është një parti, lejeni fëmijët vetëm.

  Natyrisht që qytetarët nuk duan psikopate me sfond të vrasjeve në rrugë, por tani banorët e tjerë janë futur nën një emërues.
  Vjetër duke thënë: Krahasimi i mollëve me dardha.

  Fundi i fjalës së lirë në këtë artikull nga telegrafi ku hedhin lavdinë e nazistëve nën një emërues.
  Zgjuarsi shumë helmuese për të shtypur lirinë e fjalës dhe të kërkimit.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1299616143/you-tube-verwijdert-beelden-naziverheerlijking

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Të paktën ata kanë angazhuar një aktore të mirë këtë herë ...
  Është e qartë se cili legjislacion i ri duhet të futet.

  Motra e do jetën e vëllait, por ai rregullisht e viziton atë në klinikë. "Ju dukeni të besueshëm, unë them se është gabimi më i madh që mund të bëni" është ndoshta më e përshtatshme për këtë veprim. Dera e nënës duhet të mbyllet, sepse vëllai dëshiron ta dëmtojë atë. Por ne bëjmë vizita në baza javore (sepse nëse ai vetëm merr ilaçin e tij ai është i mirë).

  duke vepruar Work

  https://www.npostart.nl/pauw/05-06-2019/BV_101393348

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Nga minuta 19e, Jeroen Pauw na tregon se çfarë software-i kanë në zyrën e redaksisë .. nuk ka problem që dikush të duket më i vjetër.

   Nuk ka problem për të bashkuar vëllain e fytyrës me fytyrë të thellë të fytyrës (aktores) ndoshta?

 4. IBERI ka shkruajtur:

  Ai duket si Rutte! Ata përdorën sytë e Rutte! Vetëm për të treguar se ata e dinë se është i shqetësuar! Treni rumbles në! Ne gjithashtu do të duhet të merremi me legjislacionin e klimës (horror)!

 5. Guppy ka shkruajtur:

  https://nos.nl/artikel/2287787-de-mol-en-facebook-gaan-in-gesprek-over-oplossing-nep-bitcoinreclames.html

  Dyqani i fotografive është vetëm për De Mol dhe miqtë, pjesa tjetër është e filtruar.

 6. Zonnetje ka shkruajtur:

  Për fat të mirë ata kanë Peter M .. Çfarë lehtësimi për Neanderandin. Flini mirë derisa të ikni nga ana tjetër. Çfarë vendi, skllevërit besojnë se çdo gjë thotë babai.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër