Një shtet policie më i keq se Gjermania Naziste shpaloset si ujku me rrobat e deleve dhe ju nuk e shihni atë

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 14 nëntor 2019 21 Comments

burimi: nrc.nl

Ne jemi duke shkuar drejt një shteti policie në të cilën së pari zbatojmë juridiksionin përmes veprimit, dhe pastaj rregullojmë ligjin në përputhje me rrethanat. Disa avokatë të PsyOp transferohen në anën tjetër të tabelës pas një karriere të bashkëpunimit në operacionet psikologjike (si mbrojtës i aktorëve që u lejuan të kontribuojnë në legjislacionin e ri) dhe të bëhen një gjykatës i PsyOp. Ata gjyqtarë kanë për detyrë të krijojnë praktikë të re, mbi të cilën mund të bëhet ligji.

Bart Stapert është një shembull i mirë nga një avokat i tillë i cili më parë u lejua të ndihmojë një kriminel prokuror për t'u bërë dëshmitar i kurorës dhe tani mund të dënojë njerëzit si gjyqtar. Një nga klientët e tij të fundit ishte dëshmitari i kurorës Nabil B., vëllai jo-kriminel i të cilit u likuidua në 2018 (sipas skenarit të ngjarjes). Nabil B. ishte dëshmitari kryesor në gjyqin për botën e drogës në Amsterdam. Bota e drogës që mund ta krahasoni me atë se si SH.B.A. dikur themeloi, trajnoi dhe armatosi Al Kaedën, dhe se si Siria dhe shumë luftëra të tjera kanë punuar me ushtri me përfaqësues për të destabilizuar një vend për të krijuar alibinë për ndërhyrje të vështirë. Bota e drogës në Amsterdam, e ashtuquajtura Mocro Mafia, është ndoshta një ushtri prokopjuese e vetë-krijuar. Mafia Mocro e Amsterdamit është IS i AIVD; ushtria proxy e shtetit Hollandez, për të prezantuar masa të reja të shtetit policor. Krijoni kaos vetë, në mënyrë që të duhet të ndërhyni fort.

Krimi i prokurorit Mocro-Mafia duket se duhet të shërbejë për të siguruar që masa e policisë së tmerrit të quajtur 'dëshmitari i kurorës' të pranohet përfundimisht nga të gjithë. Ekzistenca e parimit të dëshmitarit të kurorës siguron që shteti në fakt mund të hartojë një dëshmi të personalizuar për çdo krim. Dëshmitari i siguruar për këtë mund të zhduket në anonimitet. Puna e aktrimit ka të ngjarë të kryhet deri më tani që emri i dëshmitarit të mos dalë madje, përndryshe anëtarët e familjes dhe avokatët do të vriten. Atëherë, ju mund t'i merrni të gjithë prapa hekurave me një dëshmi të bërë nga një dëshmitar anonim.

Kjo ka të bëjë vetëm me fundin nga ku është dërguar tani. Nuk dëshiron ta shihni atë? Atëherë ju keni ende kokën në rërë. Ky parim i dëshmitarit të kurorës ishte zbatuar tashmë përmes kriminelit të prokurorit Willem Holleeder, por vepra e aktrimit tani duhet të shtohet në atë masë, sa që vetë profesioni juridik do të besojë në të. Për më tepër, nëse vërtet doni të shpëtoni nga njerëzit lirë dhe lehtë, nuk dëshironi të vini të gjitha ato programe jashtëzakonisht të shtrenjta të mbrojtjes. Prandaj preferohet të pranohet që një dëshmitar i kurorës mund të mbetet anonim gjatë gjithë procesit. Nëse nuk arrin të kalojë, atëherë thjesht tërhiqni ato programe të shtrenjta të mbrojtjes nga tenxhereja e taksave. Dhe ne thjesht mendojmë se ka të bëjë me bllokimin e kriminelëve të rrezikshëm. Jo, është ndoshta kriminelë proxy i cili mori pjesë në skenarin filmik të një operacioni psikologjik (PsyOp).

Në të njëjtën aktrim (siç shpjegohet në artikullin tim të mëparshëm) Ndërkohë, shtesa e shpenzimeve për mbrojtjen (e atyre që shteti dëshiron të heqë qafe) gjithashtu duhet të ndryshohet. Të gjitha këto kanë kushtuar shumë para për njerëz si Willem Holleeder. Kjo ndodhi me addition shtim ’dhe kështu tarifat e avokatit u paguan të gjitha nga shteti. Po, ky ishte pikërisht qëllimi i asaj që vepronte përmes një krimineli të tillë përfaqësues. Duhej të kushtonte shumë, në mënyrë që shteti të thoshte:Kjo nuk është më e mundur. Ne mund t'i përdorim më mirë ato para për programet e mbrojtjes rreth dëshmitarit të kurorës ose avokatit të tij".

Me pak fjalë, krijohet e gjithë hapësira për të mbyllur çdo gjë dhe të gjithë për të cilët shteti mund të vendosë një krim në këpucë. Kjo nuk ka pse të jetë një krim jo-ekzistues, sepse nuk keni më nevojë të siguroni prova mbështetëse nëse keni një dëshmitar të kurorës. NFI mund të shkruajë një raport të përshtatur dhe dëshmitari i kurorës rregullon fjalinë e përshtatur si një gocë të këndshme për shtetin. Atëherë ju thjesht mund të thithni tërë veprën penale dhe dëshmitarin nga gishti i madh, sepse gjithçka shkon në mënyrë anonime dhe pas dyerve të mbyllura. Fillimi i shtetit të policisë së tmerrit! Por nuk janë të gjitha.

Po për të hequr qafe disidentët nga shoqëria duke i psikiatruar ata? Unë e kam përshkruar atë në detaje në ky artikull. Reallyshtë me të vërtetë e rëndësishme që edhe ju ta lexoni me kujdes atë dhe ta lini të depërtojë në ju. Kjo për shkak se ju mund të jeni duke ndikuar veten tuaj sot ose nesër. Mund të të prekë; ajo mund të prekë fëmijët tuaj. Bëhet fjalë për mbyllje për vëzhgim në rastin e ideve devijuese potenciale të përshkruara si sjellje potenciale të hutuara. PsyOp 'familja fantazmë' e Ruinerwold shërbeu për këtë. Lexoni përsëri të gjithë artikullin dhe komentet duke klikuar në lidhje.

Ne i shohim radhët që mbyllen në të gjitha llojet e fronteve. Programet e vaksinimit gradualisht bëhen të detyrueshëm. 5G po vjen. Sigurisht që ne shohim rezistencë në të gjitha frontet, por është gjithashtu e rëndësishme që tani të shihni vërtet se pothuajse e gjithë ajo kundërshtim është e organizuar nga vetë shteti, në mënyrë që të kanalizohet. Shumica e protestave kanë për qëllim udhëheqësit politikë, por ata udhëheqës politikë janë vetëm atje për qëllimin 1 dhe kjo është: shtyj gjithçka në tren të shpejtë.

Qëllimi i rezistencës së vetëorganizuar është, nga njëra anë, për të fshehur problemet reale duke zhvendosur vëmendjen dhe gjithmonë duke siguruar që gjërat të mos dalin nga dora. It'sshtë gjithçka për kanalizimin e rezistencës nga shoqëria. Nëse mund ta dërgoni vetë, mund ta dërgoni anijen në breg. Në tim libër i ri Unë shtjelloj se si funksionon kjo opozitë e kontrolluar dhe si strukturohen të gjitha shtresat e mashtrimit. Shtë me rëndësi jetike që këto informata të publikohen sot. Isshtë koha që ju të veproni vetë dhe ta vendosni atë libër me familjen, të njohurit ose miqtë tuaj. Nuk mund të presim më. Portat e shtetit të policisë po mbyllen dhe se gjithçka ndodhë në xhaketën miqësore të 'kujdesit' dhe 'ndihmës'.

Filmi propagandues më poshtë tregon se si kampeve të përqendrimit (që tani janë të pasura në Hollandë) u është dhënë një pamje e dashur, e dashur. Aktrimi i zoti, të jep përshtypjen se është gjithçka shumë sterile dhe e dashur. Ju e vunë atë me aktorë dhe ndriçim të bukur të gardheve tuaja të burgut dhe prodhimin e ëmbël të një burri të mirë të errët. (Shikoni dhe lexoni më tej nën video)

Regjimi "40 /" 45 ishte i nevojshëm për të treguar anën e vështirë të fashizmit. Pas asaj lufte, blloku i fuqisë që ndihmoi dhe mbështeti Adolf Hitlerin thjesht vazhdoi me iniciativën e grupit Bilderberg, të ngritur nga princi ynë Bernhard. Hitlerit iu lejua të vinte në pushtet edhe më parë, në mënyrë që të mund ta pastronte fushën përsëri ashtu si ishte planifikuar, në mënyrë që e njëjta fushë forcash që qëndron pas ngritjes dhe rënies së tij, të mund të paketonte të njëjtat parime themelore fashiste në një xhaketë demokratike dhe më mirë. Udhëzimi për atë super shtet të BE-së u përpunua në ato takime të para të Bilderberg.

Dekada kanë kaluar, por kampet e përqendrimit dhe riedukimit janë gati të mbushen në një shkallë të gjerë me këdo që nuk pajtohet me idetë e superyllit. Kjo do të jetë së shpejti të gjithë ata njerëz që janë të lidhur me markën e duhur (anglisht: 'krahu i djathtë') përmes krijimit të markës së mashtruar me kujdes dhe janë të lidhur me ata liderë politikë të zjarrtë që kanë formuar atë markë. në ky artikull Unë sqaroj se si ndodhi ajo lidhje me Donald Trump, Boris Johnsen dhe (në Hollandë) politikanë si Thierry Baudet. Në tim libër i ri Unë do të shtjelloj këtë. Duke krijuar një keqësim ekonomik në të ardhmen e afërt dhe duke krijuar kaos, ju mund të merreni me atë grup të tërë në 1x. Tani e tutje, të menduarit kritik është diçka që kërkon riedukim. Atëherë keni një orderrregullim të sjelljes kryengritëse të opozitës kundërshtare. Po, vërtet! Përkufizimi i asaj "çrregullimi" tashmë është vendosur. psikolancat tashmë janë aty gati.

Isshtë koha që ju të shihni se çfarë po shpaloset përreth jush. Të gjitha ligjet dhe rregulloret nuk janë aty për t'ju mbrojtur, por për të mbrojtur superstatin fashist evolucionar (me një pallto të ëmbël: ujku me rrobat e deleve) kundër jush; kundër njerëzve. Njerëzit kanë marrë kohën për të trajnuar gjeneratat e 'kujdestarëve' dhe 'oficerëve të policisë'. Në fund të fundit, ata që kanë rininë kanë të ardhmen dhe nëse filloni të bëni larje të trurit herët, mund të hidhni poshtë ushtritë e tëra 'kujdestarëve' dhe 'agjentëve' të cilët janë të bindur se është mirë të mbyllni të gjithë ata njerëz. Ekziston një verbëri kolektive si rezultat i dekadave të programimit përmes, arsimit, mediave dhe veprimit nga politika. Isshtë koha që ju të shihni të gjitha shtresat e mashtrimit. Prandaj dua t'ju telefonoj urgjentisht, libri im ta lexojnë dhe t'ia dhurojnë familjes, miqve ose të njohurve. Isshtë në letër dhe letra është më pak e lehtë për të censuruar sesa interneti.

Më në fund videoja më poshtë. Në të ju shihni një nga shumë skermat që Evropa ka ndërtuar për të mbrojtur veten kundër të gjithë atyre pushtuesve. Unë sugjeroj që të hidhni një sy të mirë në videon më poshtë dhe pastaj të pyesni nëse do të vijë një ditë kur duhet të ikni nga një regjim fashist, por nuk mund të shkoni askund, sepse gjithë ata skermë janë aty dhe të gjitha detet monitorohen me anije roje bregdetare, drone dhe helikopterë. A do të bashkëpunoni nëse psikolanca del në front? A do të merrni përzierjen e pilulave të përgatitur bukur përpara se të merrni drekën tuaj përmes kapëses së dyerve të qelizave? Apo mendoni se nuk do të shkojë kaq shpejt?

Listimet e lidhjeve të burimit: https: nporadio1.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (21)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Chekinah ka shkruajtur:

  Artikull i qartë përsëri Martin, thjesht për një keqardhje që shumica e njerëzve nuk e shohin seriozitetin e tij. Nëse do të jetë shumë vonë dhe fluturimet nuk janë më të mundshme, ata do të thonë ... kur do të vendoset e gjitha dhe ne nuk kemi parë që të vijë. Shprehja e saktë është atëherë ... Ne nuk donim ta shihnim se po vinte. Nuk do të varet nga ju, mendoj se ka paralajmërime të mjaftueshme.

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Dhe nuk mund të dilni më vonë ...

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Siç e shoh, ne jemi tashmë në një diktaturë, gjithashtu një shtet policie. Tashmë. Vetëm shkoni dhe shikoni të drejtat tuaja të ashtuquajtura, legjislacionin simbol që ju më mirë t'i përmendni ato, t'i thërrisni ato, liria e shprehjes, për shembull. Do të gjeni në praktikë që nuk mund t'i tregoni faktet. Dhe nëse qëndroni para një djali nga skenari, atëherë e drejta juaj do të cenohet nëse rezultati nuk u përshtatet djemve, konflikt me politikat e djemve. Shtypi nuk ftohet nëse duhet të mbulohet. . Ka gjykime të panumërta nga djemtë nga gjykatësi i skenarit që janë thjesht të pasakta në fakt dhe ligj. Kjo është diktatura, kjo është arbitraritet, jo siguri juridike. Edhe djemtë nga avokatët e skenarit e dinë, por ata janë pjesë e atyre djemve nga statusi i skenarit të skenarit dhe ata gjithashtu fitojnë nga kjo. Farë mund të bëni për djemtë nga deklaratat e skenarit. Në ankesë, kasacion? Kush takoni atje djem nga gjykatësit e skenarit. Provoni Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg. Po, ata janë gjithashtu djemtë nga skenari. Dhe gjithçka përcaktohet prej tyre me kriter nëse është në interes të tyre. Nëse zhvilloni procedime ndaj një djali nga skenari i palës tjetër, ju me siguri humbni. Kjo është në të vërtetë një diktaturë për popullsinë e zakonshme për shkak të djemve.

 4. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Motra Naomi Hoogeweij nuk mund të presë ... Ky lloj institucioni ka një apel për sadistët, sociopatët dhe deviante të ngjashme.
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/om-maakt-omstreden-afspraken-met-rechterhand-drugsbaron/

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  "Kujdesi transkulturor" nuk është edhe ai vend i bukur për Naomi Hoogewij? Ka të bëjë me trans ..

 6. Guppy ka shkruajtur:

  Siç e përshkruani në librin tuaj, ekziston një gardh rreth origjinalit që nga fillimi (në këtë botë dualiste). E gjitha ka ndodhur më parë, ne mund ta shohim atë duke ardhur për milje tani. Nuk janë vetëm portat që janë ndërtuar, si për kohëzgjatjen e procesit të vizave? Këto janë rregulluar të gjitha vitet e fundit, kështu që është shumë më e vështirë / e pamundur të largohesh. Fillon me një taksë fluturimi dhe hapi tjetër është refuzimi.

  Siç tha Zonnetje, bazohet në pornografinë e frikës. Edhe pse ata na fusin në kafazin më të vogël, për sa kohë që origjinali ynë e di se ne jemi të lirë, gjithçka në këtë botë vlen.

  Përveç kësaj, unë preferoj që ata të më vendosin në një kafaz se sa që e vendos dikë në një kafaz. Ky është ndryshimi midis dikujt që drejtohet nga kjo botë ose nga origjinali i tij!

  Nëse ajo kapërcen këtu, ju do të ngriheni mbi gjithçka.

 7. Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

  Jo, të gjithë jemi çmendur. Shteti është atje për të mbrojtur qytetarët e tij. Dhe gjithnjë e më shumë ajo dështon. Shtrëngimi pasues i ligjeve dhe rregulloreve është thjesht në interes të qytetarit ...

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3359699/tekortgeschoten-in-bescherming-maatschappij

  https://www.ad.nl/rotterdam/dood-humeyra-komt-hard-aan-politie-en-justitie-trekken-boetekleed-aan~a4f8c02c/

  https://www.dvhn.nl/binnenland/Burger-onvoldoende-beschermd-tegen-overheid-25029025.html

 8. Marga ka shkruajtur:

  @ Diell, ju e keni vënë atë të drejtë dhe ju keni absolutisht të drejtë.
  Të gjithë ne mund të shohim se çfarë po ndodh, por si një qytetar i zakonshëm nuk mund të bësh shumë për të.
  Ne mund të vendosnim që të mos jemi donator i organeve, të mos votojmë, të mos bëjmë punë që dëmtojnë një tjetër dhe kjo ka të bëjë me të ..
  Kundërshtimi, procesi gjyqësor, në ankesë ,? Kasapi inspekton mishin e tij, i cili përcakton paguar.
  Ju nuk filloni asgjë kundër djemve nga skenari.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë do të thoja: koha për të lexuar librin dhe për të parë përsëri se duket shumë më e ndritshme nga sa mendoni. Ju në të vërtetë mund të bëni diçka!

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Ajo që kam përshkruar për djemtë në skenar është thjesht realiteti i papërpunuar. Kjo sigurisht nuk do të thotë që asgjë nuk mund të bëhet për këtë. Filloni të zbuloni nëse diçka nuk është në rregull, pasaktësia, padrejtësia dhe padrejtësia. Përjetoni emocionet dhe mos i shtypni ato. Mbani mendjen në të. Mos lejoni që emocionet tuaja të mposhtin. Djemve nuk u pëlqen emocionet, të gjithë duhet të shtypen atë energji, frymëzim. Ata shkojnë për objektizim. Nëse diçka është thënë ose bërë, kudo ose nga dikush, përpiquni të zbuloni nëse informacioni vjen nga burimi i djemve në skenar. Bëni të njëjtën gjë me njerëzit me të cilët merreni dhe pyesni veten, kjo është gjithashtu një nga ata djemtë. Mundohuni të informoni njerëz me mendje mendjemadh, një-për-një, dhe rregullisht të frymëzoni njëri-tjetrin dhe të shpjegoni pse jemi në situatën në të cilën jemi. Bëni në rojën tuaj sepse djemtë gjithashtu maskohen si mendje-mendje! Ata janë kamaleonë të vërtetë.
   Ka shumë për të thënë rreth tyre, por ata lexojnë në këtë faqe.

 9. Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

  Një tjetër shembull i shkëlqyeshëm i problemit, reagimit, zgjidhjes.

  Thirrjet oh aq të turpshme gjatë disa ndeshjeve futbollistike raportohen gjerësisht në lajme. Loja PRS flitet me një frymë.

  Problemi: thirrje por nuk mund të identifikohet nga kush saktësisht

  Reagimi: turp! Ata njerëz duhet të dënohen!

  Zgjidhja: prezantoni njohjen e fytyrës në ndeshjet e futbollit

  Shikoni transmetimin e programit "një sot" të 18-11-2019 nga minuta 4 më poshtë: 20

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-18-11-2019/

  A do të ishte rastësi që veshja e "ekspertit" të kujtoj një gorillë ??? Unë akoma mund ta vlerësoja atë shaka të pacipë :-p

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër