A do të jetë njeri biokompjuter programueshëm për shkencën?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 22 nëntor 2017 15 Comments

Unë i referova tashmë teknologjisë CISPR dhe thirrjes së shtetit holandez për të eksperimentuar me embrionet ligjërisht e mundur. Me këtë, Hollanda nuk duket se dëshiron të mbetet prapa në zhvillimin ndaj personit të programueshëm. Teknologjia CISPR në thelb do të thotë se çdo pjesë e ADN-së mund të zëvendësohet nga një pjesë e përshtatur (shih këtu) dhe kjo është e dobishme në qoftë se ju keni hartuar tashmë tërë gjenomin e njeriut. Atëherë ju e dini, siç ishte, funksioni i çdo kodi në ADN. Të gjitha që ju nevojitet është një bazë të dhënash me ADN-në e secilit individ, në mënyrë që të keni karakteristikat specifike gjenetike të çdo individi. Për shembull, mund të bëni parashikime të arsyeshme në lidhje me karakteristikat e fëmijës së ardhshëm për riprodhim. Nëse mund të bëni rregullime në nivelin e qelizave burimore, kjo është krejtësisht e bukur. Kërkimi për foshnjat projektues është në lëvizje të plotë, por duket se ka më shumë për të! ne nuk mund të ndërtojmë vetëm fëmijë me porosi, por teknologjia që hyn në është përshtatja e ADN-së në organizmat e gjallë. Dhe nëse ky është organizmi i gjallë i quajtur 'trupi i njeriut', bëhet shumë interesante.

Sigurisht që ofron të gjitha llojet e mundësive fantastike. Kur bëhet fjalë për pasardhësit e ardhshëm, foshnjat projektues jo vetëm që mund të parandalojnë çrregullimet trashëgimore, por gjithashtu mund të bëjnë diçka me inteligjencë, sytë e ngjyrave, ngjyrën e flokëve, baldnessin dhe ti e emërove. Megjithatë, nëse teknologjia do të vijë me të cilën ADN-ja mund të përshtatet në qeniet e gjalla, ai ofron shumë më tepër perspektivë. Për shembull, ju mund të riprogramoni qelizat e gabuara. Ray Kurzweil, futurist dhe njeri i lartë në zhvillimin e teknologjisë në Google, ka bërë thirrje për vite se kjo po vjen.

La American Society Kimike raportoi 6 Shkurt 2017:

Enzimat e kufizimit janë mjete thelbësore për teknologjinë e rekombinant të ADN-së që kanë revolucionarizuar kërkimet moderne biologjike. Megjithatë, ata kanë specifikë të kufizuar të sekuencës dhe disponueshmëri. Këtu ne raportojmë a Pyrococcus furiosus Argonaut (PfAgo) për gjenerimin e enzimeve të restrikcioneve artificiale (AREs) të aftë për të njohur dhe zbërthyer sekuencat e ADN-së në pothuajse çdo vend arbitrar dhe duke gjeneruar skajet e përcaktuara të ngjitura ose gjatësi të ndryshme. Udhëzues të shkurtër të ADN-së përdoren për të drejtuar PfPër të targetuar vendet për shkrirje në temperatura të larta (> 87 ° C), pasuar nga rivendosja e ADN-ve të bllokuara vetëm. Ne kemi përdorur këtë platformë për të gjeneruar 18 AREs për gjurmimin e gishtave të ADN-së dhe klonimin molekular ose ADN-të e amplifikuara PCR ose gjenomike. Këto AIS punojnë në mënyrë efikase me homologët e tyre të natyrshëm dhe nuk kanë ndonjë homologë të natyrshëm, duke demonstruar programueshmëri të lehtë, përgjithësi, shkathtësi dhe efikasitet të lartë për këtë teknologji të re.

Ajo çka është thënë këtu është se enzimat tashmë mund të përdoren për të gjetur një kod në ADN nga organizmat e gjallë, të prerë mes tyre dhe për t'i zëvendësuar ato me kodin e ri. Për të ofruar këto enzime, mund të përdoren proteina (të bëra duke përdorur nanoteknologji) (shih këtu). Në fakt, është pothuajse aq larg. Ajo që Kurzweil dhe universitetet e tij të veçanta dëshirojnë të arrijnë nuk është vetëm për të luftuar sëmundjet, por edhe për t'i dhënë fund vdekshmërisë së njeriut. Megjithatë, nëse jeni në gjendje të identifikoni kodet gjenetike që janë përgjegjës për sëmundjet, ju tashmë jeni shumë larg. Kjo tashmë e zgjeron jetën e njeriut me një hap të madh. Ajo bëhet interesante vetëm kur të keni identifikuar dhe mund ta deaktivizoni ose çaktivizoni kodin përgjegjës për procesin e plakjes. Kjo duket si një qëllim i mirë dhe mjetet tani janë sigurisht aq të mira sa janë në dispozicion. Ju thjesht mund të nxjerrni atë nga botimet përkatëse.

Tani që duke i dhënë fund të gjitha këtyre sëmundjeve të tmerrshme sigurisht do të jetë një humbje e konsiderueshme për industrinë farmaceutike, prandaj pritja është tani në një model deputeti të ardhurash. Ne e lëmë këtë pyetje në mes për një kohë. Le të vazhdojmë të shikojmë se çfarë është teknikisht e mundur. Pastaj, për shembull, do të hasni ADN-në si një bartës të të dhënave. Futurizmi website raportoi në vijim në 8 Prill 2016:

Një shkencëtar dhe inxhinier i ekipit ose i kompjuterëve ka arritur një të dukshëm të parë: Dështimi dhe marrja e katër skedarëve të imazhit në ADN. Kjo do të thotë ndërhyrje 10,000 + gigabajt në një aglomerat me madhësi të vogël ose molekulat e ADN-së, dhe qendrat e të dhënave të tkurrur një milion-fish.

Kohët e fundit kam marrë ky artikull në të cilin përmenden shumë kompani dhe vende që merren me këtë fushë shkencore. Megjithëse nuk pajtohem me objektivin e deklaruar dhe konkluzionet e atij artikulli (që vjen nga një këndvështrim themelor i krishterë), është interesante të zbulohet se cilat kompani të mëdha janë të përfshira në këto zhvillime. Artikulli, megjithatë, nuk përmend ose vështirë se përmendet kompanitë amerikane, izraelite apo ruse. Në të vërtetë, nuk ka vend në botë që nuk merakoset me të. Hollanda gjithashtu (shih legjislacionin në përgatitje). Megjithatë, unë nuk mendoj se zhvillimi teknologjik do të përdoret për një lloj gjenocidi masiv (siç supozohet në artikullin me ngjyrë), por për ndjekjen e transhumanitetit; njeriu i kiborgit. E quaj edhe transhuman transgjinor apo më tepër transhuman hermafrodit. në ky artikull Unë e shpjegova atë gjerësisht (lexo se për një mirëkuptim më të mirë). Pas leximit të këtij artikulli do të kuptoni më mirë se pse ne tani shohim një shtytje të tillë në fushën e "neutralitetit gjinor" (fjalim neutral ndaj gjinisë, tualeteve neutrale të gjinive etj.).

Me të gjitha njohuritë e sipërpërmendura në mendje dhe me njohuri të zhvillimit të internetit 5G ('interneti i gjërave') dhe zhvillimet në fushën e lidhjen e trurit të Elon Musk në pjesën e pasme të kokës time ju bëj pyetje në vijim: Çfarë ofron kjo mundësi për kontrollin e mundësive në fushën e njeriut?

Lista e lidhjeve burimore: pubs.acs.org, www.ncbi.nlm.nih.gov, futurism.com, shoebat.com

Etiketa: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (15)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Ed mendimtar ka shkruajtur:

  Alumini në chemtrails kryen mirë energji elektrike .. thith, kështu. ????

  Morgellons nuk do të jetë shumë i shëndetshëm as.

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Për një cilitdo që beson se shpirti është një pjesë e veçantë e jetës këtu në tokë dhe e di se do të kthehet pas një ekzistencë relativisht të shkurtër në këtë tre-dimensionale vazhduar hapësirë-kohë ... e di se kjo teknologji është projektuar për të mbajtur shpirtrat tanë bllokuar këtu. Më vete, ne kemi marrë vetëm rreth 5% të spektrit të dritës, ku, kush apo çfarë do të na mbajë të bllokuar këtu dhe pse?

  Zbulesa 9
  6 Dhe në ato ditë njerëzit do të kërkojnë vdekjen dhe nuk do ta gjejnë; dhe ata do të dëshirojnë të vdesin dhe vdekja do të largohet prej tyre.

 3. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Mendim tërësisht i çuditshëm shkencor i Tintin-it për të parë njeriun si një cyborg si një robot apo çfarëdo qoftë teknikisht.
  Ky lloj i shkencës dhe shkencëtarëve nuk u mungon ndjeshmëri empathy dhe veçanërisht dashuri për njeriun (shok).

  Rastësisht, teoria e kaosit dhe ligjet e entropisë fizike thonë se një jetë në zhvillim të vazhdueshëm si thithja e përshtypjeve, imazheve, kujtesës, është FUND.
  Nuk ka asnjë të pafund në jetë. Sidoqoftë, edhe toka dhe dielli kanë një jetë të caktuar. Dielli do të thotë rreth 3-10 miliardë nuk ekzistojnë më: ​​shpërthen, shemb plotësisht përbrenda në yll neutronesh ose vrimë të zezë që në çdo gjë të kaluar do të zhduket se vetëm vjen afër.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Qëllimi Sekreti i transhumanism është për të nxjerrë shpirtrat nga bota fizike dhe të mbledhura në një "realitet dixhital të ri virtual" për të krijuar një burgu të ri shpirtit dhe një sulm nga një ushtri e skllevërve shpirti në "realitet origjinal" . Se ky univers ka rregullat (ligjet), është e qartë. Në fund të fundit, arkitekti i tyre i ka shkruar këto rregulla. Ne jemi tani në fazën e rishkrimit të këtyre rregullave.

 4. F Ledermais ka shkruajtur:

  Mwah. Shanse pak pak çka ata dëshirojnë me foshnjat e tyre projektues Frankenstein edukuar në mitër artificiale dhe të gjitha techzooi të tjera për ne. Si dëshirojnë që kjo të ndodhë që fryma të frymëzojë së shpejti përbindëshin e tyre? si projekti 5de garë njerëzimi në këmbë astral lehta ilustruar lënda e parë është e mbuluar në mitër mund të ndërtuar për të formuar automjetin ku mendja / shpirti do të ndihen si në shtëpi këtu në shumë më të ulët (iluzionin) për të manifestuar ... dhe kështu ka ende disa gjëra të mbetura dhe të drejta.

  Gjithsesi, vëllezërit e errët / errët mendojnë për Perëndinë për të luajtur, por në mënyrë që ata janë ende sot në Engjëjve kërkim në shpella dhe caverns e tyre, ku ata vetëm, por do të gjeni shkop, Maarja cila më në fund kanë krahë.

  teknokratike e tyre e keqe fucked up New World është i dënuar të zhduket përfundimisht, sepse nuk është natyrisht një ligj i përjetshëm që gjithmonë kërkon të likuidojë çdo kundërshtim dhe në fund gjithçka do të bilancit dhe harmoni, por ne tani kemi pak për këtë moment. Se vishem tani ka një lloj të luajnë të lirë, sepse ata kanë përfunduar në masë arsyetimi infantile është i vdekur dhe rrëmujë është pak a shumë ka humbur pakthyeshme dhe të mësuar me mjerimin e tyre. Pra zgjohuni! dhe të ndalojë të luajë në lojën e bordit të pishave të dashuruarve të energjisë, pa lojtarë ata mund të bëjnë pak për asgjë

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Është qesharake që njeriu (lexo DARPA) i cili vetë investon shumë në këto zhvillime, thotë se "duhet të jemi të shqetësuar ..."
  Pra, duhet të ketë rregulla ... dhe me mend se kush do t'i bëjë këto rregulla? Në fakt, ne duhet të lidhim trurin tonë në internet në mënyrë që ne të mund të formojmë vetëm një super-tren që pengon AI-në që na pret. Që ne të heqim dorë nga individualiteti ynë me këtë është një çështje anësore. Është bending ose plasaritje.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Industria e seksit dhe lojës do të ofrojë tundimin

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Merrni parasysh 'gjininë' e disa 'grave' në këtë video në të cilën e ardhmja (lexohet: e ardhmja në të cilën jemi të tunduar) përshkruhet mirë:

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    @Martin, dikush që nuk duhet të harrosh është Bilderberger Peter Thiel. Vetë financuar nga IN-Q-TEL (CIA) dhe bashkë-financuesit e shumë fillestare, ai mban në emër të elitës sigurisht 50% të zinxhirit të bllokut, duke përfshirë shumë monedhave kripto si Ripple, ethereum. Blockchain është vendi ku elita na kërkon, vetëm të jemi në gjendje të flasim në kushtet e Rockefeller kërkon një krizë të duhur.

    Lidhu Alex Karp me Palantir dhe ke një kompani që specializohet në softuer të madh për analiza të të dhënave. Një tjetër zhvillim interesant është ACChain në Kinë, i cili përdoret si një laborator test nga elita, prandaj mendoj gjithashtu se komunizmi / socializmi është shtypja blu e 'Novus Ordo Seclorum'.

    Së fundi, profecitë biblike në veçanti anti-Krishti do të përmbushen nga UA. E pamë atë në Arabinë Saudite ku një robot AI Sophia mori një SHTETËRORE SHTETËRORE. Kjo do të thotë se ajo njihet si një 'person juridik' dhe prandaj ka të drejtë të fillojë biznesin (në emër të elitës) në të ardhmen e afërt, pasi një dëshmitar okular mund të thirret në një gjykatë. Ju shikoni se çfarë po ndodh ne (njerëzimi) është ngadalë duke u bërë tregu ose. duke u mbrojtura shoqërisë. Duke u kthyer në Sophia, nuk mendoni se ky është modeli i fundit që është tani në dispozicion. Çdo gjë që tregohet për publikun është të paktën 20 vite pas zhvillimeve në DUMBS.

    • Zandi Eyes ka shkruajtur:

     Ose ju shkoni së bashku në garën e mirave si një qenie njerëzore duke u bërë Android ose ju lavdëroni veten në treg dhe mund të shijoni të ardhurat tuaja bazë në shtëpi ...

     PS: shënoni në skenën e mëposhtme si shfaqet JFK në sfond, 10 ditë para vdekjes së tij në 22-11 (33):

     "Zyra e lartë e Presidentit është përdorur për të shkatërruar lirinë e Amerikës dhe para se të largohem nga kjo zyrë, unë duhet t'i informoj qytetarët për gjendjen e tyre".
     - Universiteti i Kolumbisë, nëntor 12, 1963

     Nëse populli i lirë kushtetues në botë mund të shkatërrohet, atëherë kabineti nuk është në rrugë për të hapur axhendën e tyre:

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër