Normal i ri është i parregullt (ose anasjelltas?)

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 20 Dhjetor 2018 26 Comments

Po, fëmijë të dashur të tubave. Normal i ri është tani i parregullt ose duhet të themi se është normal normal i parregullt? 'Në pothuajse 900 shkolla në arsimin e mesëm dhe të mesëm profesional, mësuesit dhe nxënësit veshin të premten e purpurt purpurtë. Ata e bëjnë këtë me rastin e Purple Friday, një ditë veprimi për barazinë e nxënësve të lezbikeve, homoseksualëve, biseksualëve, transeksualëve dhe interseksioneve " nieuws.nl në 14 Dhjetor. E kisha humbur atë për një kohë, por po bëhet më e çmendur. Rinia është e përmbytur me propagandën gjinore dhe madje edhe mësuesit dhe mësuesit (një fjalë jo-gjinore) i japin hua këtij indoktrinimi.

Propaganda fillon t'i pranojë proporcionet e dëshmitarëve të Jehovait. Me ylberin si simbol i madh për këtë fe të re, kisha e re gjinore duket se sillet më agresive se çdo lëvizje tjetër fetare. Ne jemi shumë të mirë duke theksuar ekstremizmin musliman në Holandë, por indoktrinimi i propagandës neutrale ndaj gjinisë është një mijë herë më agresive. Arsimi, TV, politika: gjithçka dhe gjithkush është e angazhuar shumë për të. Me Femke Halsema si pionier i ri i majtë i kishës në Amsterdam, ungjilli gjinor-neutral do të shtyhet edhe më shumë. Sepse ju duhet të promovoni gjithçka që është e mirë për karrierën tuaj politike dhe mos u shqetësoni për efektet afatgjata.

Termi i ri i modës është 'diversiteti'. Sektori i biznesit duhet të stimulojë këtë 'diversitet' dhe shihni se politika i inkurajon kompanitë që të ofrojnë më shumë 'diversitet'. Një term tjetër që shfaqet është 'gjithëpërfshirja'; në të vërtetë ashtu si edhe një fjalë gazetare orwelliane për të përjashtuar heteroseksualin.

Bashkia e Amsterdamit tashmë mori rolin udhëheqës në fjalimin neutral ndaj gjinisë. Asnjë 'zonja dhe zotërinj' nuk mund të quhet në trenat e NS, por tani është 'udhëtari më i mirë'. Nuk është folur akoma për tualetin neutral të gjinisë. Diversiteti është në fakt njoftimi i George Orwell për një formë fashiste të aparteidit për të përjashtuar heteroseksualin. E njëjta vlen edhe për termin 'barazi'; një term që gjithashtu mbart qëllimin përfundimtar të kësaj lëvizjeje, domethënë atë në të cilën ne të gjithë bëhemi uniworests. Edhe këngëtarja Celine Dion tani po promovon këtë idiotësi (shih videon më poshtë).

Natyrisht që nuk është politikisht e saktë dhe pa dyshim do të përshkruhet si 'urrejtje' nëse thoni diçka për këtë, por ndoshta është koha ta braktisni atë korrektësi politike. Ai hyri në Halsema leje të paguar për zyrtarët e Amsterdamit që dëshirojnë të konvertohen është një dëshmi e qartë se kjo fe agresive është shtyrë nga politika.

Shumica e njerëzve e gjejnë të gjithë shumë të ëmbël se ky trend po ndodh. Nuk duket të jetë një lloj hype, ku ju jeni hip dhe liberal nëse jeni të hapur për këtë transformim të shoqërisë. Kjo është një lloj ndjekjeje për pranimin e homoseksualëve dhe lezbikeve dhe se grupi tashmë ka marrë statusin e shenjtë përmes valës së mëparshme të propagandës, që ndoshta i detyrohet popullaritetit të saj ndaj krenarisë Gay Gay të Amsterdamit. Asgje e gabuar me ate nese i pranojme njerezit ashtu sic jane dhe nje parti folklorike eshte gjithmone e ben mire. Nëse jeni seksualisht i tërhequr në të njëjtin seks, është ashtu siç është. Dhe sigurisht që nuk mund të diskriminoheni. Megjithatë, ekziston një dallim i madh midis pranimit, emancipimit dhe propagandës. Duket se njerëzit nuk mund ta njohin propagandën dhe të shohin se vala e ardhshme e propagandës ishte vetëm një pasojë e asaj të mëparshme.

Ne shkuam nga flamuj rozë pa u vënë re në flamurin ylber. Greenpeace dhe OE ishin ndoshta të parët që nxitnin simbolizmin subliminal me flamurin e ylberit dhe "ka shpresa", respektivisht. Është vetëm një çështje kohe që Arie Boomsma lejon të ndërtojë ose njofton befas që djali i tij po ndihet transgjinor.

Biologjia e gjithë botës kërkon riprodhim që ka meshkuj dhe femra që e bëjnë atë së bashku për të pasur fëmijë. Natyrisht ka edhe disa bimë hermafrodite ose specie shtazore, por ne po flasim për shumicën. Tani kemi zbuluar se ne mund të bëjmë plastika të naftës dhe kështu oqeanet tona janë plot me PCB. Në fakt, zinxhiri i ujit tonë dhe i pijes është plot me atë plasticizer. Dhe kur nënat marrin këtë, hormonet përgjegjëse për përcaktimin e gjinisë tashmë janë të përfshira në gjakun e fetusit. Kromozomet mund të bëjnë, pra, të mos e bëjnë qarkun e dëshiruar. Pjesërisht si rezultat i kësaj, lindin gjithnjë e më shumë fëmijë, seksualiteti i të cilit luhatet pak në mes dhe më shumë meshkuj kanë karakteristika femërore ose anasjelltas. Për këtë arsye, nuk duhet befasuar që të lindin më shumë fëmijë për të cilët seksi është ende i paqartë. Megjithatë, nëse kjo do të ishte tani 25% e fëmijëve, ju mund ta imagjinoni këtë valë propagande, por nuk është kështu. Sigurisht që duhet të ketë kuptim dhe pranim për këtë brez të ri, por nuk është për 25% dhe studimet që tregojnë 4% nuk ​​janë vërtet shumë të forta (shih këtu). Për më tepër, ju do të përshtatni të gjithë shoqërinë në një minoritet ekstrem. Apo ndoshta është synimi që kjo pakicë të bëhet shumicë në të ardhmen e afërt?

Po, ky është qëllimi. Ne po flasim vërtet për një fe të re këtu. Për këtë arsye, Transmetuesi Ungjillor luan një rol të rëndësishëm. Jan van den Bosch ishte homoseksual i parë ('nuk praktikon') i cili erdhi dukshëm në tub. Arie Boomsma është një promotor i rëndësishëm i raundit të mëparshëm të propagandës; duke qenë ajo e emancipimit homoseksual, ku fjala 'emancipim' George Orwell është një gazetë për "propagandën". Prandaj, OE do të jetë një pionier i rëndësishëm i promovimit të kësaj feje të re. Po flasim për fenë Luciferiane, ku ylberi simbolizon zhdukjen e njerëzimit nga përpara përmbytjes dhe Arkës simbolizon kodin gjenetik që shkaktoi popullsinë e re të botës pas kësaj përmbytjeje. Ylber që u shfaq në Bibël në horizont, kur Noah Dove (gjithashtu një simbol i rëndësishëm) la fledging dhe përsëri të tokës në sytë, është simbol i një përmbytje dhe një ndryshim i ndikimit të madh. Është simbol i ndërhyrjes hyjnore. Është simboli i Luciferit.

Në fakt, ne jemi në prag të një përmbytjeje të re. Një valë baticash që do ta fshijë përsëri njerëzimin në statusin e saj aktual. Jo përmes ujit, por përmes teknologjisë.

Njeriu i ri do të mbajë karakteristikat e Luciferit. Luciferi, i cili është përshkruar shpesh si androgynous ose hermafrodite dhie Baphomet, ka qenë gjithmonë Perëndinë e Biblës (ose ndonjë fe tjetër) qenë në maskim, por ju nuk mund të kthehet në Baby Boomers kishë gjeneratës në të njëjtën kohë për të Travestitëve. Kjo duhej të bëhej përmes një procesi që ishte sigurisht pozitiv në aspekte të caktuara. Sigurisht, gratë duhej të emancipojnë dhe të bëheshin më të pavarur. Sigurisht, homoseksualët duhej të pranoheshin. Shekullarizimit, e ndjekur nga koha pushtet lule dhe emancipimin e grave; u pasua nga emancipimi homoseksual. Ku, megjithatë, shkoi në lodh, kur emancipimi propaganda filloi të. Kalimi në njeriun e ri transgjinor është kalimi në fenë e ri botëror: feja Luciferian bota. Nën këtë fe të re botërore bota t'i nënshtrohet një përmbytje të re. Biologjia aktuale duhet të fshihet. Në mesin e atyre të re njerëzimit fe botërore duhet karakteristikë e Luciferit mbajnë në vetvete dhe janë hermafrodit.

Ky tranzicion është përdorur nga, ndër të tjera, plastika në mjedisin tonë, por vala e madhe e baticës është ende e afërt. Përmbytja e madhe do të shpaloset përmes legjislacionit që do të futet në mbarë botën. Legjislacioni kërkon vaksinimi të detyrueshme duhet të jetë, ADN-ja e secilit merr mbërthyer në një bazë të dhënash (ADN-së) Ark dhe kështu hapi rrugën do të jetë për të ndryshuar njerëzimin në një shkallë të madhe nga brenda. Ne jemi në prag të fshirjes nga biologjia e vjetër. Nëse doni të dini saktësisht se si funksionon kjo, ju mund të lexoni ky artikull po aq i mirë.

Personi transgjinor duhet të bëhet standard i ri, me riprodhim dhe edukim në duart e shtetit. Edhe kjo është vetëm hapi paraprak për fazën përfundimtare. Sepse deri tani ju mund të vendosni të jeni 'liberal' ndaj këtyre ndryshimeve interesante dhe emocionuese. Së fundmi, ju jeni një person modern dhe mund të besoni se ne duhet të përqafojmë çdo ndryshim nga koncepti i 'përparimit' ose 'evolucionit'.

Faza përfundimtare e këtij tranzicioni është ajo në të cilën përsëri gjejmë termin 'trans'. Transgjinca është skena paraprake për transhumanizmin. Kjo është faza ku biologjia origjinale e njerëzve do të zëvendësohet nga teknologjia nano. Perëndia (Luciferi) dëshiron të na ofrojë jetën e përjetshme (pavdekësia e transhumanizmit). A keni filluar të kuptoni rolin e OE? Që "Jezusi" do të zbresë nga Rini për t'i ofruar njerëzimit, kjo jetë e përjetshme është e lehtë të kuptohet nëse kalon përmes transhumanizmit.

Transhumanizmi dëshiron ta bëjë njeriun të pavdekshëm. Ne gjejmë se pavdekësia në të gjitha fetë. Prandaj, transhumanizmi është shumë joshëse. Kush nuk dëshiron të jetojë përgjithmonë? Kjo ishte e gjitha mjalti që fetë e botës kryen. Mijëra bleta kanë ardhur me shekuj. Transhumanizmi, megjithatë, është portali për Singularitet dhe kjo është faza në të cilën shpirti njerëzor do të absorbohet në sistemin cloud të Luizmit AI. Njerëzimi si transhuman transgjinor i digjitalizuar që bashkon me sistemin e kontrollit në re. Luciferi ishte Perëndia dhe Satani në maskën e dualizmit të Biblës dhe ende është feja e OE dhe nxitësit e tjera të heshtura të transgenderism si një shenjë paralajmëruese për transhumanism dhe bashkimi me UA. Skllavëria ose evolucioni i fundit?

Jo normalisht, e reja është normale.

Lista e lidhjeve burimore: nieuws.nl, rtlz.nl

Etiketa: , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (26)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Sot! Ajo që qëndron në Mbretërinë e Bashkuar është diçka për papunësinë, por pastaj
  fotoja që është vendosur aty, mund ta quani të paktën ndërhyrës, agresivë dhe propagandistikë.
  Ju nuk mund të sizzle (pssst lekker ding) në një tjetër, por shtypi / shteti dhe fuqia që ju mund të impononi çdo gjë në anormale.
  A duhet të ketë vërtet Umbrella Rainbow që ecën në mënyrë pozitive para zyrës?
  nga UWV ,? A ka të vërtetë kjo të jetë ??? (përveç: me një simbol saturn në logon e UWV, për vëzhguesin).

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/cbs-werkloosheid-voor-het-eerst-lager-dan-voor-de-financiele-crisis~bb4d3dc0/

 2. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM ka shkruajtur:

  Thirrja në shkretëtirë!

  • Kamera 2 ka shkruajtur:

   @ JHONNYNIJHOFF @ GMAIL.COM

   Kjo mund të tingëllojë e çuditshme për ju, por njeriu që me sa duket përfaqëson Rusinë është duke ngritur flamuj ylberë në rrugë (ju e patë këtë në muzeun e transportit disa vjet më parë), pse?
   Sepse atëherë njerëzit që duhet të ndjehen të diskriminuar në shtyp, që vijnë nga shtypi, të lumtur nga flamuri ynë (hu HU).
   Së dyti, njeriu flet vetëm për homoseksualët dhe jo si ky artikull rreth axhendës dhe pasojave.
   Ky njeri vetëm thërret diçka dhe kjo duhet të na kthejë kundër rusëve, dhe loja e shahut është e plotë përsëri. Po, rusët kanë manipuluar rezultatet e zgjedhjeve, ha ha ha

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Nëse është normalisht normal, ajo e re është normale. Kjo do të thotë, në fakt, ky është qëllimi i Klubit që mendonte se asgjë dhe asgjë nuk do të jetë më tabu. Çdo gjë është e mundur! Kufijtë dhe ndjenja e shëndoshë nuk janë më atje. Unë nuk duhet të shpjegoj cilat hobi anëtarët e Klubit kanë në mendje për të lënë të shkojnë. Por po, e dimë se jetojmë në një diktaturë të heshtur dhe skllevërit janë të përfshirë të gjithë. Njëri edhe më i vështirë se tjetri për t'i pëlqyer zotërinjve të tyre. Propaganda është ngjyrosur në mënyrë të njëanshme nga 'qeveria' dhe politek. Në një shtet të vërtetë kushtetues, 'qeveria' duhet gjithashtu të përhapet për të kundërtën normale që është ende normale. Duhet të ketë një ekuilibër. Prandaj mund ta harrojmë këtë me të dyshuarit e zakonshëm në krye. Është koha për ndryshimin e regjimit. Tani ose kurrë. Sigurisht brenda kufijve të ligjit.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Në Poesje ata janë të zënë me të

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2018/12/gender-extremisme.jpg

 5. Zonnetje ka shkruajtur:

  Rastësisht, është gjithashtu e njohur se qeveria bashkëpunon / ka kontakte me Loesje ose Poesje. "Mesazhet" e Poesjes janë pastaj subliminale të shoqëruara me të pafajshëm, të ëmbël si një pidhi dhe Loesje tingëllon e bukur dhe e butë ajo që mund të jetë e gabuar me atë. Në këtë mënyrë, "porositë" e pormonshme shiten edhe si lehtësisht të tretshëm, salonfahig. Pidhi është gjithashtu ndërkombëtar. E pra edhe jashtë vendit duhet të indoktrinuar. Octopus hej.

  Ata kanë menduar për këtë me qeverinë. Gjithçka drejtohet në Holandë.

 6. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Disa kërkues të së vërtetës janë në një mënyrë që ata nuk kuptojnë shaka më. Ata goditën një lloj të arratisur dhe sidomos duan të reagojnë menjëherë për të dhënë mendimin e tyre. Ju shikoni shumë. Kohët e fundit përsëri një mysafir i hutuar që nuk e kuptonte 'letrën e censuruar të shakut Rutte'.

 7. Guppy ka shkruajtur:

  Pajtohem plotësisht! Shumica e njerëzve janë krejtësisht të zbehta, por kanë pasur një gjinor neutral Jezusi në mur për vite.

  Nuk është hera e fundit, por është programuar për shekuj, vitet e fundit ajo merr forma ekstreme.

  Shumica e njerëzve fetarë do të konfirmojnë historinë tuaj, por janë aq të mbërthyer në atë që ata nuk mund ta lënë atë të shkojë. Dënohet shumë nëse e kuptoni se ju jeni mashtruar që nga lindja.

  Nëse jeni të lindur në ditët e sotme dhe nuk jeni të ndjeshëm ndaj promovimit dhe programimit, ata do të jenë të mbushur me ilaçe. Babi dhe mami sigurohuni që ju merrni pilulat çdo ditë, ata bëhen të këndshëm dhe të qetë.

  Pse kaq shumë njerëz aq të shqetësuar, të ngritur dhe të mbingarkuar? Ju duhet ta kaloni atë, duhet ta ndjeni dhe nëse e shtypni atë, shpërthimi i bombës.

  Sinterklaas nuk ekziston, ju shihni në NL se çfarë ndodh kur ju vini në programim (traditë), atëherë luftoni për ta mbajtur atë në vazhdim.

  Ne jemi në kutinë dhe festojmë çdo vit me besnikëri në 25 (X) dhe 26 (Y) Dhjetor.

  Mos harroni se nëse jeni gozhduar në kryq si një kërkues dhe përfaqësues i së vërtetës, ndryshimi është se kubja juaj (kutia) është shpalosur.

  Unë shpresoj se ju do të kurseni shumë njerëz nga kutia e tyre e njohur me tregimet tuaja përsëri në vitin e ri!

 8. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Nëse doni njerëzit në një axhendë, ju do të bombardohet ... mirëpritur në normale të re!

  https://www.nu.nl/achterklap/5644277/presentator-andy-cohen-wordt-vader-via-draagmoeder.html

  nga: nujij@nu.nl
  Dërguar: E premte 21 Dhjetor 2018 12: 36
  Për: xxxxxx
  Tema: [NUjij] Llogaria jote është pezulluar përkohësisht.

  SalmonInClick më të mirë,

  Në përputhje me rregullat e NUjij llogarisë suaj është përkohësisht e ndaluar. Ne nuk na lejohet të na akuzojë për një axhendë / konspiracion mbi NUjij.

  Gjatë këtij ndalimi nuk mund të përgjigjesh, të tregosh respekt apo të diskutosh me NUjijers të tjerë. Rifilloni bisedën brenda ditës së 1.

  • mendjehollësi ka shkruajtur:

   Për fat të mirë, ai ka të bëjë vetëm me një ndalim të përkohshëm ......
   U pezullova përgjithmonë 7 vite më parë.
   Dhe mendoj se është shumë keq që nuk mund të postoj më. ahum ....
   Pra, jo! Është humbje e pastër e kohës dhe e energjisë për të lexuar vende të tilla, dhe reagimi ndaj tyre është krejtësisht i lodhshëm. Për sa kohë që ajo vendos "delja e deleve"! Reagimet, ajo thjesht shkon mirë.
   Dhe kush dreqin është andy cohen? Tingëllon si një homoseksual homoseksual, por më besoni, nuk duhet të reagoni në atë nivel NOW.
   Këto lloje të mesazheve përdoren vetëm për 2-fly-in-1-slap-data-mining.
   "axhenda e diversitetit", çifutë, nënat zëvendësuese për homoseksualët. Çdo gjë është në të.
   Dhe sa i përket hebrenjve, të gjithë, veçanërisht në "vendin e lajmeve alternative", dëshirojnë që Izraeli të sulmohet. Por kjo është pikërisht pjesë e agjendës. Ken O Keefe, Veteranët Sot dhe një ushtri e tërë e shilleve kanë siguruar terrenin e duhur të mbarështimit. 911 u bë gjithashtu sipas këtij klubi (pa hyrë në atë që ndodhi në të vërtetë) nga Mossad në bashkëpunim me CIA-n. Dhe kjo është përsëri 2 duke fluturuar në goditje 1.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    @ClairVoyance, kam ndalime të panumërta (të përhershme) në pantallonat e mia. Nuk më intereson, më e rëndësishmja është shpirtrat e humbur që lexojnë atë lloj prutë për t'iu referuar dhe drejtuar ..
    Ora po kalon dhe unë shpresoj të jem në gjendje ta kthej baticën. Unë nuk reagoj vetëm me ngurrim të freskët, është në lidhje me mesazhin! Teknika mund të përdoret gjithashtu kundër sundimtarëve, bashkë-op është quajtur atë. Rrjeti im online është bërë shumë i fortë dhe ne tani kemi edhe shënime në politikën amerikane dhe dua ta lash atë në atë

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   konventat e miratuara nga shteti nuk i nënshtrohen kritikave. Për këtë arsye ju jeni vetëm të ndaluar dhe ju mund të mendoni për 'mëkatet' tuaja në këtë diktaturë të heshtur që do të donin të bashkëpunonin skllevërit.
   Çfarë vendi.

   • mendjehollësi ka shkruajtur:

    saktësisht, dhe pastaj të përgjigjeni nesër për nujij, por pastaj ecni me kujdes, përndryshe ju mund të merrni një ndalim të përhershëm. Dhe kjo nuk është kënaqësi, sepse atëherë ju nuk mund ta humbni vezën tuaj ... ..hahaha çfarë shaka ndyrë.
    Më tregoni, salmon të konservuar, a keni më shumë kanale mediatike të rregullta për të cilat ju i përgjigjeni "të zgjoheni delefin"? Unë nuk e di nëse jeni duke përgatitur, por në çdo rast mendoj se ka më shumë kuptim për të vënë energjinë tuaj në të. Shelpi i nujij nuk ia vlen. Le të vdesin. Jetoj dhe lere këtë.
    Pra, pranks !! Jo vetëm për shkak të rrëzimit të tregut të aksioneve të ardhshëm të krijuar, por edhe me pak fat të keq në krye të kësaj, edhe pasojat e ardhshme të Grand Solar Minimum (Eddy Minimum) ku sinjalet e para kanë qenë të dukshme në mbarë botën për një vit ose 3. Dhe edhe pse është ende e dukshme në Evropën Perëndimore për momentin me ato që nuk korrin, për shkak të një dimri të hershëm dhe acar në pranverë, (por edhe breshër dhe shiu i bollshëm) në SHBA dhe Kanada, sigurisht që nuk është e lehtë. Dhe nëse do të ketë dështime të mëdha bujqësore në vitet e ardhshme, kjo do të ketë gjithashtu pasoja për çmimet e shumicës së ushqimeve këtu në Evropë. Çmimet për shumë ushqime janë tashmë të larta. Njerëzit këtu në Francë mund të blejnë fruta dhe perime të mykshme në Lidl, 1 euro për një kuti të tërë të frutave dhe perimeve të mykshme për shkak të shpërhapjes së gazit. E madhe e atij Lidl! Kjo do të ndodhë edhe në Holandë. Dhe shkurtimet e thikës në të dy anët, sepse ju merrni kancer të zorrëve nga ushqimi i mykur.
    Ju lutem mos i përgjigjeni këtij të fundit sepse nuk është qëllimi im të dërgoj lëndën në një drejtim tjetër.
    https://www.youtube.com/watch?v=6D9vAItORgE

    • ZalmInBlik ka shkruajtur:

     Paragrafi juaj i parë nënkupton që tashmë e dini se kush ose çfarë po bëj, nuk bëj kurrë. Por unë do të përpiqem shkurtimisht të shpjegoj se kush jam dhe kur komenti im verbal është kthyer në veprim. Rënia për mua dhe familjen time ishte Traktati i Lisbonës, ky ishte piketa në të cilën i ktheva idetë e mia në vepra dhe vendosa të largohesha nga Holanda në drejtim të Skandinavisë. Jetoj në një zonë të populluar pak, ku densiteti i rrezatimit është i ulët, nofka ime e tradhton atë që bëj dhe që përfshin peshkimin e salmonit, mund të shihni salmonën. Gjithashtu kanë salmon të konservuar në magazinë dhe gjithashtu nënkupton krimin në derë rrotulluese në shembullin e NL-së, Gerrit Zalm, pasi tradhëti filloi në DSB / ABN, Riffian kishte em nga 😉
     Prepping filluar për mua në 2010 (QE1), unë kam qenë në gjendje për të ndërtuar një rrjet të mirë social lokal dhe në ndërkohë kam mësuar për të gjuajtur. Ne kultivojmë perime me komunitetin në një serë për kimtrails. Ne financojmë ekonominë lokale aty ku është e mundur ... një histori e gjatë, e kuptoj se qëndrimi juaj cinist është ekstrem me këtë. Por kjo shkon si bora në diell, kur i shoh fëmijët e mi 😀 Përshëndetje!

     https://talpiottalk.com/
     http://www.securingourinterests.org/

     • mendjehollësi ka shkruajtur:

      ZalminBlik, Faleminderit për shpjegimin. Shumë trimë prej jush që ju keni ndryshuar kursin.
      Chapeau!

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      @ClairVoyance dhe gjithkush në vend, e mban guximin të lartë, shpirti është jashtë shishes! Vitin e ri të mirë tashmë dhe mund të fitojë e vërteta!

 9. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Në Amsterdam ka gjithmonë një arsye për të ngritur një flamur ylber.
  Çfarë bëjnë flamujt e ylberit në shumë fusha futbolli, së fundmi duhej të shkoj në futboll
  dhe gjëja e parë që u dallua ishte një flamur ylber i madh në krye (pse ???) në një fushë sportive normale ku mund të luani futboll, pa flamur të klubit, nuk ka flamuj të harkut, pse? pse në një fushë futbolli

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2993295/amsterdam-hijst-vlag-tegen-nashville-verklaring

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër