Studentët e demonstrimit të klimës Hagë provon mjaftueshëm

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 8 Shkurt 2019 30 Comments

burim: geenstijl.nl

Mirë, leni 5500 nxënësit të luajnë ligjërisht për të filluar demonstrimin në Hagë. Për këtë ata duhet të dorëzojnë një formë në shkollë dhe të kërkojnë leje nga prindërit e tyre. Këta fëmijë zakonisht marrin pikë ndëshkuese kur luajnë pa rrugëdalje nga shkolla. Çfarë do të thotë kjo? Se ka organizata prapa saj. Ju e quani ata të vijnë në Hagë për të demonstruar dhe për të komunikuar se shenjave kartoni me Lirike (vulgar) se ata nuk kanë motive veten (siç shihet nga poshtë Geenstijl video). Çfarë do të thotë kjo? Se ka organizata prapa saj. Çka atëherë është vlera e një demonstrimi të tillë të organizuar nga vetë shteti? Asgjë. Kjo kryesisht tregon se si demonstrata gjithmonë të organizohet dhe se gjenerata e ardhshme e fëmijëve 5500 Inofizieller Mitarbeiter të cilët nuk mendojnë për atë që bëjnë ata, por vetëm nablaten atë që ata janë duke thënë në këmbim të një grimcë.

Fëmijët që thonë diçka në lidhje me klimën, pa pasur ndonjë këpucë, tregojnë veçanërisht se sa e trishtueshme është me shoqërinë tonë. Ky diskutim i tërë rreth klimës është një mashtrim, si gjithë shfaqja e aktorëve në Hagë dhe menaxhimi i perceptimit nga TV është asgjë më shumë se e trishtuar. thirrur njerëzit por ajo që me të vërtetë të interesuar dhe askush nuk të vërtetë diçka, për sa kohë festave, por mund të paguhen, por në fundjavë përsëri është plot me revelry dhe 'qeveria', por të gjitha kontrollet. Niveli i amerikan mesatar është se Telegraph dhe Geenstijl, me një kulm në Café Weltschmerz, të Volkskrant dhe Trouw. Opinionet janë magjitë e papagallëve dhe njohuria vjen nga TV apo burime të tjera të paqëndrueshme. Ne jemi shumë të zënë duke punuar dhe duke defektuar me avull pas punës.

CO2 formon vetëm një përqindje të vogël të atmosferës dhe konvertohet në oksigjen nga pemët. CO2 është një substancë e nevojshme në atmosferë. Kontributi i ndotjes njerëzore është aq i vogël sa që me të vërtetë nuk e ndryshojmë atë duke ngarë makina elektrike. A ka shikuar dikush ndotjen e shkaktuar nga prodhimi i këtyre baterive në këto makina elektrike kur gërmonin materialet e papërpunuara? Dëshmitë shkencore për ngrohjen globale mund të bëhen dhe të thyhen duke i dhënë një shkencëtar një podium dhe duke i dhënë personit tjetër dorëheqjen e tij. Prova që përqindja e CO2 në atmosferë është kryesisht pasojë e aktivitetit diellor është gjithashtu injoruar (shih këtë prezantim). Ndërkohë, ne vazhdojmë të shkurtojmë xhungla të tëra në Amazon, sepse kemi nevojë për shumë dru. Që këto pemë të konvertojnë CO2 në oksigjen nuk do ta njohin as mesataren e studentit në videon më poshtë. Nëse "qeveria" vetëm rregullon që ne duhet të paguajmë më shumë taksa, atëherë gjithçka do të jetë mirë. Dhe kjo është pikërisht ajo që është për të gjithë: makina e bërë para. Lexo më shumë ..

Raportoi Bloomberg 23 tetor 2018 si më poshtë:

Shikuesit e industrisë tani kanë frikë se prodhimi i baterive, përveç nëse ndryshon në mënyrë dramatike, së bashku me prodhimin e energjisë elektrike do të prodhojë më shumë ndotësit atmosferikë sesa motorët më efikas të gazit dhe naftës bëj për momentin. Kjo është një rrethanë kthjelluese për të menduar, një që nuk përmendet shpesh nga drejtuesit e profilit të lartë ose krijuesit e makinave elektrike.

Megjithatë, do të ketë shumë përfitime për EV-të që do të ndihen në qytetet e hiper-ndotura si Pekini edhe nëse prodhimin e baterive Në fund të fundit vetë rrit sasinë e ndotjes duke shkuar në atmosferë. Qytete të tilla, prandaj, do t'i përgjigjen përfitimeve të ndotjes së ajrit në nivel vendor, ndërkohë që do të nxjerrin më shumë ndotje atmosferike diku tjetër. Është një pengesë e çuditshme për t'u marrë parasysh, por EV-të që kontribuojnë në ajrin më të pastër të qytetit mund të prodhojnë një fëmijë apo mirazh në nivel lokal, pasi fabrikat që operojnë në qymyr prodhojnë bateritë dhe më shumë ndotje.

Partitë e kontrolluara të opozitës si FVD e Thierry Baudet në skenën e shoqatës së aktorëve të Hagës, lejohen të japin pak opozitë. Kjo shërben si një rrjet sigurie për kritikët. Qëllimi i kësaj është i njëjtë si pamë me Nigel Farage dhe partinë e tij UKIP që donin Brexitin. Ju lejoni ata të fitojnë në mbështetje dhe pastaj ju le të gjithë procesin në supë dhe ju keni vendosur me ato kostume barrë. Roli i Nigel Farage ishte e njëjtë me atë të Thierry Baudet mbetet: të tërhequr mendimtarët kritike në bord dhe të lënë anijen kontrolluar fundosje në kohën e duhur në mënyrë që ju të gjithë po mbytet sërish të peshkut nga uji dhe mund të tregojnë se ata megjithatë duhet të ndalet kjo luftë e vështirë.

Lista e lidhjeve burimore: autoweek.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (30)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Skllavi i pagave ka shkruajtur:

  Është shumë e trishtueshme dhe qesharake të shohësh se shenjat janë bërë nga vetë studentët, si dhe të rriturit. Është e qartë për mua se është organizuar paraprakisht cilat tekste mund (ose duhet) të shkruajnë në shenja kartoni. Fonts përdorur apo tradhtonte shenjat janë bërë nga të rriturit të cilët përdorin letra shumë të qëndrueshme bllokojë ose shenjat janë bërë (dhe pastaj të përsëritura) nga vetë fëmijët, me shkronja kapitale, të vogla dhe shkronjat e mëdha janë përdorur interchangeably.

  Rastësisht, shumica e të rriturve gjithashtu përzierin letra me bllok, letra të vogla dhe shkronja të mëdha kur shkruajnë një tekst në një bord të tillë kartoni. Të rriturit që janë prapa kësaj, pra janë të zhvilluar mirë në këtë fushë.

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Përveç rainforest në Amazon apo Indonezi, pse nuk dëgjojmë dikush të flasim për lëndë të grimcuar? Ju e dini se gjërat që emetohen nga shoferët dhe dëmtojnë direkt mjedisin, përfshirë edhe njeriun. Well natyrisht ekziston një model i biznesit pas hollin e Shell etj kanë provuar tashmë që ata të përcaktojnë axhendën politike dhe jo votuesi skllavëruese që i jep përgjegjësi quajtur zëvendësit e tij ... 😀

  Grimcat e vogla magnetike nga ndotja e ajrit janë gjetur në trurin e njeriut dhe hulumtuesit mendojnë se mund të jenë shkak i mundshëm i sëmundjes së Alzheimerit.

  • Guppy ka shkruajtur:

   Kjo ishte një nga arsyet që disa vite më parë automjetet e vogla ekonomike (rrugore) pa taksa u vendosën në treg. Të gjitha të pajisura me filtër duke bërë grimca të emisioneve edhe më të vogla dhe më të matshme. Rezultati është një ajër më i pastër 😷

   Përveç kësaj, askush në shkollë dhe në mediat kryesore (qeveria) shpjegon se nëse ne të gjithë rendin me Aliexpress ne jemi tërthorazi përgjegjës për punën e fëmijëve dhe ndotjen e mjedisit. Të gjithë ankoheshin verbërisht për ajrin e pastër, ndërsa disa javë plazhet në Holandë ishin ende plot me ponin tim të vogël dhe kosto tjetër të lirë të urdhëruar nga ne.

   Nga rruga, unë jam kureshtar nëse të gjithë këta fëmijë iu është dhënë edhe një licencë dhe targa kur flasin për të gjitha ato (kim) shtigje në ajër mbi Holandën.

    • Guppy ka shkruajtur:

     E kisha lexuar këtë artikull dhe kuptova se çfarë do të thoshte. Më duket e çuditshme që në vendet me kushte të njëjta ajrore kudo (le të themi contrails) nuk zgjat gjithë ditën. Nëse kjo është contrails ose chemtrail, ajo nuk tingëllon e shëndetshme. Condensate ngrirë ende përmban materiale të mbeturinave që mbeten pezull mbi kokën tuaj dhe bien poshtë.

     Unë mendoj se kjo thjesht në perceptimin dhe ndjenjën. Gjithmonë kam pasur një ndjenjë pasi dita filloi bukur blu, brenda pak orëve një shtresë e hollë e varur mbi tokë. Kjo ishte një nga arsyet që i lashë Holandës. Ketu po shoh edhe kontrastet dhe ato nganjëherë mbeten atje per nje kohe te gjate, por para se aeroplani zhduket nga sytë, ju shihni se shtigjet shprehen.

     Personalisht, unë mendoj se ata nuk janë avionë pasagjerësh, por të organizuar veçmas prej tyre. Ju gjithashtu shkruani se disa njerëz bëjnë gjithçka për një çantë parash, kjo është ajo që i përkasin këto operacione.

     Është e vërtetë se kjo është një temë e vështirë dhe se ju jeni të shtyrë në një qoshe të caktuar, por unë nuk qëndroj zgjuar (dhe ju nuk jeni i lumtur as) 😉

     • mendjehollësi ka shkruajtur:

      Në radar 24 të fluturimit ju mund të shihni se cilët avion po vijnë.
      Ju pastaj klikoni mbi avionin përkatës.
      Ju jetoni në Francë gjithsesi (nëse më kujtohet mirë?) Cili rajon?
      Unë jam në Correze, në një mal afër Beaulieu sur Dordogne.

      Dhe sa i përket chemtrails psy-op, unë tashmë u përpoq për të shpjeguar se duke përfshirë lidhjet / burimet. Adapt2030 dhe Projekti Oppenheimer Ranch kanë arritur të njëjtat përfundime. Për shkak të cikleve diellore (Grand Solar Minimum) me fushat e ndërlidhura elektromagnetike, ka më shumë formim cloud në përgjithësi. (lulëzimi i reve) Për të njëjtën arsye, vija e kondensimit - në kushtet e duhura të motit - mbetet e dukshme për më shumë kohë, ose madje edhe retë e vellojeve bëhen të dukshme.
      Inxhinieria gjeo ekziston, mendoni për veprimin e reve, por që është në një shkallë të vogël.
      Dhe se vija e kondensimit afatgjatë ndikon moti është padyshim e qartë.
      Përderisa mostrat e ajrit të kombinuara me mostrat e tokës nuk tregojnë stroncium, barium, alumin dhe të ngjashmet, mund të flasim më mirë për "shtigjet e vazhdueshme të vazhdueshme". Vija avionëve zgjatem të gjatë (të paktën më shumë se sa në fillim '80 të) apo edhe i freskët ajrit për mjegull cloud është në fakt e vetmja gjë që ju mund të themi me siguri. Kështu që mendoj se një qasje më shkencore është më e rëndësishme se supozimet, sepse para se ta njihni atë papagall ju psy-ops. I mësuar nga dr Judy drurit dhe Andrew Johnson (checktheevidence) çështje të tilla si qasje "Chemtrails" objektive.

     • mendjehollësi ka shkruajtur:

      Rimëkëmbjes, ku thashë "fusha elektromagnetike" Unë do të thotë rrezatim kozmik.
      Valentina Zharkova (vetë ff googling) është specialist i ciklit të diellit.
      Sa më shumë që unë mund të përcaktojë, nuk ka pin në mes.

     • Guppy ka shkruajtur:

      @ ClairVoyance Unë nuk jetoj në Francë, por pranë plazhit në kokë në anën tjetër (Për mua bota është rreth e rrotull).

      Tani që ju keni filluar në radarin e fluturimit, kam një histori për këtë. Unë isha në kopshtin tim tre vjet më parë (në NL) me prindërit e mi në kopsht dhe babai im ishte duke parë aplikacionin e tij me aplikacionin e tij në tabletën e tij. Thashë se isha i dobët i faktorit X në ajër, me të vërtetë e shoh atë X kudo. Ne pamë dy aeroplanë që vinin dhe dukej se po fluturonin në të njëjtën lartësi. Njëra prej tyre kishte paralele që u zhdukën pas një kohe të shkurtër dhe tjetra la një gjurmë të madhe që nuk u zhduk. I thashë babait tim se ku po shkon avioni me atë gjurmë të trashë? Ai tha se është i çmendur, ai nuk ka numrin e fluturimit dhe ai ishte vetëm përgjimi për të marrë atë. Kjo është arsyeja pse unë mendoj se nuk është një avion pasagjerësh, por një program appart. Përveç kësaj, unë gjithashtu e di se pilotët janë të zemëruar që ata janë përgjegjës, gjë që sipas mendimit tim është e justifikuar. Nuk dua të jap përshtypjen se duhet të më besoni në këtë temë. Unë përzemërsisht shpresoj që shkencëtarët nga lidhja juaj të kenë të drejtë!

      Ajo që dua të them është se situata në tokë ka ndryshuar shumë në vitet e fundit. Shumë njerëz janë të sëmurë dhe përpiqem të gjej shpjegime logjike për këtë. Unë jam i bindur se 100 ka të bëjë me cilësinë e ajrit, ushqimin dhe cilësinë e jetës. Ekziston vetëm një shkencëtar ose shpikësi më i shpikur, të cilin unë e marr seriozisht dhe që është Nikola Tesla (të mos ngatërrohet me atë pendë nga një Elon Must).

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  E përsëris përsëri. Ne jetojmë në Holandë në një diktaturë të qetë, delikate. Diktatura është aq i rafinuar sepse në këtë diktaturë, përkohësisht, nuk është arrestuar dhe ndjekur penalisht si disidentëve politikë, disident. Njerëzit e thjeshtë të bëjmë 'vullnetare' nuk duhet të përjashtohet nga grupi, presionit të bashkëmoshatarëve, humbja e punës, nuk ka karrierë, etj Nëse ju nuk përputhen me politikat e të dyshuarit e zakonshme, i cili ndryshe nga ajo. Është kaq e sofistikuar, sepse nëse qytetarët vëzhgojnë njëri-tjetrin kanë përshtypje të gabuar, bashkëqytetari do ta marrë atë vullnetarisht dhe në këtë mënyrë do të marrë pjesë. Është e rafinuar dhe e djallëzuar që këto kushtëzime bëjnë të dyshuarit e zakonshëm. Dhe si lemmings të zakonshëm njerëzit e zakonshëm vazhdojnë.
  Ndryshimet e regjimit ju lutem.

 4. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Martin, komenti im i fundit nuk ndodh dy herë dhe nuk është postuar. Jo herën e parë, nga rruga ... 🙂

 5. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Kam shikuar videon No Style. Jezu Krishti, cilat janë ata fëmijë të trashë.

 6. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Nga artikulli

  Fjali thelbësor se si bëhemi të lehtë:
  Dëshmitë shkencore për ngrohjen globale mund të bëhen dhe të thyhen duke i dhënë një shkencëtar një podium dhe duke i dhënë personit tjetër dorëheqjen e tij.

  https://www.climategate.nl/2019/02/co2-reductie-leidt-tot-grote-problemen/

  Znj Minnesma (shih diskutimin në linkun e mësipërm Climategate) ishte luftëtar nga organizata e mjedisit Greenpeace e cila angstmakerij filluar rreth CO2 dhe organizata kishte si një menaxher ndërkombëtar i cili edhe na mbajtur të mashtrohen në mënyrë që polet shkrirë do të jetë 2030 si frikësuar ju doni të bëni fëmijët, shih lidhjen më poshtë, me trillojnë shpiku CO2 (shaka) frika tani të gjetur vendin e histerinë

  https://wattsupwiththat.com/2009/08/19/ice-capades-greenpeace-recants-polar-ice-claim/

 7. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Unë klikoj në videon e një Willem Happer, vendi i rrugës së Martin dhe unë kafshoj përsëri,
  Sat të drejtë mbrapa në matricë në vend të Përtej.

  dashuri

 8. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Aha ka një paratë e subvencioneve evropiane për të ndërtuar një lloj Jügendi të BE-së ... demonstratat "spontane" të klimës nuk janë aq spontane, por janë ngritur nga

  https://cultuurondervuur.nu/betrapt-europese-commissie-blijkt-drijvende-kracht-achter-het-klimaatspijbelen/?fbclid=IwAR0pKiemBp9tHEbgOoxH45dtPiS9Q0iISy9bCHf4-JhxQXdD57CGkMw1eos BE ::

 9. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Në Ventusky.com ne mund të shohim shumë mirë se si koha është në - le të themi - Kanadaja dhe Amerika e Veriut. Në Amerikën e Veriut të gjitha të dhënat e ftohta dhe të dëborës janë thyer. Saktësisht siç parashikohet nga Projekti Oppenheimer Ranch. Nëse doni të mbani krah për krah me motin në N.Amerika, YouTuber tha se vendos video të reja çdo ditë. Përveç njohurive interesante rreth raportimit të pavërtetë rreth ngrohjes globale dhe cikleve diellore, gjithashtu një mysafir shumë i këndshëm.
  Në qoftë se Çikago është një javë 20 gjatë gradë ftohtë se "normale" ne shohim asgjë të mediave, por kur ajo është e ngrohtë dita 1 diplomë në Australi se "normale", atëherë ajo duhet të raportohet.
  Fjala zgjedhja e mediave për të mbuluar ftohtin ekstrem të dimrit është gjithashtu tantalizing.
  Minus 20 është më pas dimri. Dhe ka pasur raporte të përsëritura se akulli shkrihet Greenland sepse 10 gradë ngrohtë se "normale." (Por në mënyrë ende minus gradë 12), por fëmijët që protestonin dhe prindërit e tyre nuk mund ta kuptoj veten nëse temperatura në nivel North pole 10 gradë më ngrohtë se "normale", ajo është ende minus 12 apo çfarëdo, akull nuk shkrihet.
  (Akulli në shtylla mund të shkrihet në nivel lokal për shkak të vullkaneve nëntokësore.)
  Dhe vullkanet bëhen më aktive nga Grand Solar Minimum, tregojnë shkencëtarët e vërtetë.

 10. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Kush kujton stuhinë Erin gjatë 9 / 11 dhe kthesës së shquar në U?

 11. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Ecur së bashku me marshimin me një avantazh, si një ditë pushimi ende mund të imagjinohet (jo), dhe se është pastrim i pastër i trurit, po ne e dimë edhe këtë.

  Por edhe më keq është: Është "e detyrueshme" të ecësh

  lexoni:

  Jo të gjithë prindërit janë të kënaqur me këtë. "Këto marshime janë të udhëzuara politikisht dhe shkollat ​​shkojnë së bashku me të",

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20190314_04255360

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër