Netflix 'Pandemic: si të parandalojmë një shpërthim' fushatë reklamuese për vaksinat universale SuperHuman-2.0?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 2 Shkurt 2020 35 Comments

burimi: shpërndarë.com

Kur shikoni pjesën e parë të 'serisë së dokut' ( Pandamike: si të parandaloni një shpërthim në Netflix, më la përshtypjen e fortë se ky nuk është një dokumentar, por që gjithçka është filmuar mjeshtërisht sipas një skenari. Me sa duket është një pjesë e parë në një seri që duhet ndjekur, por gjithçka ka erën e një filmi propagandistik rreth tij. Një detaj i dukshëm është se kjo seri Netflix u lëshua në 8 janar 2020 dhe se çështja e parë e virusit korona të njohur nga Organizata Botërore e Shëndetit (WHO) në 9 janar 2020 u regjistrua.

Doctordo mjek apo pacient në "doku" duket se vepron dhe ajo që bie në sy është se një laborator special fantastik po shfaqet. Një laborator që funksionon në një vaksinë universale falas! Wow! por "Ata gjithashtu nuk kanë para për hetimin e tyre të mundshëm"Dhe"Ooo atje papritmas është Bill Gates i cili, së bashku me Google Alphabet, ka në dispozicion një tenxhere prej disa milionësh ".

Unë guxoj ta marr si të mirëqenë se nuk është rastësi që kjo "doku" fillohet pothuajse njëkohësisht me shpërthimin e koronavirusit. Unë guxoj gjithashtu ta konsideroj si të mirëqenë që zgjidhja e këtij problemi global është vonuar për një kohë të gjatë.

Kjo seri doku, për mendimin tim, është bërë për të shitur historinë e propagandës të quajtur një laborator i vogël pa interes Shpërndarë Bio e bëri këtë zbulim unik. Një mjek skateboarding i quajtur PhD Jake Glanville dhe ndihmësi i tij seksual janë heronjtë në dokun e bukur! Vaksina universale, e fshehur natyrisht nga Bill Gates dhe Google, do t'i shitet publikut të gjerë si një histori e ëndrrave amerikane. Skenari do të ngjall kujtime të historisë së mrekullueshme të vetë Bill Gates, kompjuterit Microsoft (lexoni: Shpikja e DARPA-së) "Konceptuar" në një garazh në Albuquerque. Oh akoma besoni në The Dreamndrrën Amerikane ’? Epo, kushtojini vëmendje, sepse po vjen një sipërmarrës tjetër i ëndrrave amerikane. Këtë herë nga një mjek shumë simpatik që e do skateboarding-un.

Pse janë Microsoft dhe Google emrat që shfaqen me këtë vaksinë universale? Për këtë ju duhet së pari të zbuloni më në fund se ajo që lexoni këtu në faqen e internetit nuk bën pjesë në kategorinë e komploteve apo historive fantazi. E gjithë biologjia mund të shihet si një çështje informacioni. Gjenomi njerëzor tashmë ishte hartësuar në vitin 2000. Në të njëjtin vit, RIVM tashmë filloi (jolegjitime dhe pa paralajmërim) për të mbledhur ADN-në e mbledhur përmes gishtave të thembra nga foshnjat e porsalindura (shiko këtë Artikull trouw); por kjo veç.

Një virus gjithashtu ka një përbërje gjenetike; një lloj kartë informacioni. Ju mund ta krahasoni atë me një program kompjuterik. Epo, nëse një virus ka një gjenom të caktuar dhe ai gjenom ndikon në qelizat njerëzore, atëherë mund të krahasoni se çfarë ndodh në kompjuter kur marrin një virus nga interneti.

Për vite të tëra, unë shkruaj këtu në faqen e internetit (dhe gjithashtu në librin tim të botuar së fundmi) se një shpërthim i pandemisë madhore të flamurit ka akoma për të ardhur për të marrë të gjithë botën në vaksinimin e detyrueshëm. Unë e përshkrova atë vaksinë duke shpjeguar se si funksionon metoda CRISPR-CAS12. Unë e shpjegova atë gjerësisht në ky artikull. Për këtë, një enzimë duhet të injektohet në trupin e të gjithëve që ofron funksionimin online të kërkimit dhe zëvendësimit të CRISPR-CAS12 (ose pasardhësve të tij). Ajo enzimë do të tregtohet si një vaksinë universale. Kjo bën të mundur regjistrimin e çdo gjenomi të çdo virusi në çdo organ individual dhe gjithashtu ta fikni atë. Shtë njësoj si softveri: Nëse e dini kodin, mund ta shpërndani programin.

Kështu që unë ju këshilloj të blini aksione të Shpërndara Bio para Bill Gates (shiko këtu), Larry Page ose Mark Zuckerberg miliardat. Sidoqoftë, Bio-ja e Shpërndarë është ndoshta një lloj kompani e rreme e filmit propagandistik (përveç nëse do të ndjekë një IPO të vërtetë propaganduese) dhe ne duhet të kemi një vëmendje të djemve të mëposhtëm:

Këto janë emrat që dalin si partnerë të Distribuuar Bio. Shpërndarë Bio, kompania e re 'garazhi American Dream', gjithashtu ka një emër për projektin e vaksinave universale, duke qenë: SuperHuman 2.0. Të paktën, ne duket se jemi në gjendje ta përfundojmë këtë përshkrimi në faqen e internetit:

Një antitrup monoklonal terapeutikisht i gatshëm mund të zgjasë me vite për tu zbuluar dhe më pas i konstruktuar. Biblioteka jonë e antitrupave SuperHuman-2.0 është optimizuar në mënyrë llogaritëse si për diversitetin e sekuencave ashtu edhe për përshtatshmërinë teknike përmes analizës së mijëra repertorëve të antitrupave njerëzorë dhe të gjitha terapive monoklonale të njohura në testet e fazës njerëzore.

Biblioteka që rezulton është më shumë se 100x më e larmishme se çdo bibliotekë e mëparshme. Ky diversitet i paparë ka rezultuar në një mundësi unike teknike: një bibliotekë që gjeneron më shumë se 5000 goditje unike kundër secilit prej antigjeneve në tubacionin tonë. Duke pasur parasysh numrin e hiteve, kjo bibliotekë mund të پنansohet në kushte normalisht të pamundura agresive, duke riparuar qindra lidhës picomolar, mbulim të ngopur të goditjeve kundër secilit epitop dhe duke izoluar reagimet kryq të llojeve të shumta kundër homologjeve të synuar pa inxhinieri shtesë.

SuperHuman aplikon një analizë 6-fish për të identifikuar një koleksion përfundimtar të skelave optimale VH dhe VL dhe ofron 100% diversitet CDR njerëzor dhe korniza 100% të linjës së germinës. Teknologjia është krenare për shpejtësinë e saj të jashtëzakonshme dhe zbulon shpejt swarms e antitrupave unike kundër çdo objektivi në më pak se 12 javë.

A hulumtoni në teknologjinë që qëndron pas kësaj vaksine universale për të cilën unë dyshoj dhe a gjithashtu ju vë në dukje paralajmërimin që unë kam thënë në këtë faqe interneti me vite: që ne jemi luajtur përmes Problemi, Reagimi, Zgjidhja, aty ku problemi është krijuar me dashje, paniku duhet të jetë i shkëlqyeshëm në mënyrë që disponimi të jetë gati për të përqafuar zgjidhjen. Sidoqoftë, kjo zgjidhje, duke qenë vaksina universale, do të hapë gjithashtu derën e gjerë për transhumanizimin e njerëzimit përmes përshtatjes në internet të gjenomit njerëzor. Prandaj lexoni përsëri ky artikull en ky artikull Keni një vështrim të mirë dhe veçanërisht lexoni librin tim, në mënyrë që të shihni përmes axhendës së madhe.

librin tuaj

Ju gjithashtu mbështesni punën time me blerjen e librit tim. Tani është më e rëndësishme se kurrë se ju behet anetar të kësaj faqe në internet. Ndihma juaj financiare është gjithmonë e nevojshme. Faleminderit paraprakisht!

Lista e lidhjeve burimore: distributedbio.com, trouw.nl, genengnews.com, mea.boehringer-ingelheim.com, sif.gatesfoundation.org, justbiotherapeutics.com, www.marketwatch.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (35)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Bill Gates ka hedhur paratë e tij në të gjitha këto organizata përmes fondacionit Bill & Melinda Gates:

  Nimbus përfundoi një financim të Serisë A 2011 milion dollarë në qershor 24 dhe një financim të Serisë B 43 milion dollarë në mars 2015, i cili tërhoqi investitorë, duke përfshirë Atlas Venture, SR One, Lilly Ventures, Bill Gates, Pfizer Investime Venture dhe sipërmarrje të lehta gurësh.

  https://www.genengnews.com/topics/drug-discovery/charles-river-labs-nimbus-partner-on-advancing-new-drugs/

  .. dhe gjithashtu klikoni në të gjitha lidhjet në internet të kompanive të përmendura në artikullin tim.

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Mos harroni MC Erasmus i cili, përmes të dyshuarit të zakonshëm Marion Koopmans, ka një "rol këshillues" në OBSH. Implikimet janë të qarta që mund të prodhojnë viruse të përshtatura që mund të prekin çdo person individualisht ose grupe të caktuara të popullsisë me shënues gjenetik specifik. Mengele nuk është asgjë në krahasim me të ...

 3. Analizoj ka shkruajtur:

  : Asgjë nuk përhapet si E FEAR

  model i bukur i fitimeve të të dyshuarve të zakonshëm 😉

 4. Riffian ka shkruajtur:

  Rreth Bill Gates

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Asnjë kompani për të mbajtur në vëmendje:

  Editas Medicine, prodhuesi i ilaçeve, mbështetësit e të cilit përfshijnë Bill Gates dhe Google Ventures, i ngritur për t'u bërë kompania e parë e tregtuar publikisht që specializohet në një teknologji të re për të modifikuar të metat në gjenet.

  Kompania, e cila përdor një teknikë të redaktimit të gjeneve të quajtur Crispr, paraqiti të hënën për IPO me një madhësi fillestare prej 100 milion dollarë. Kjo është një shumë e pronarit të vendeve të përdorura për të llogaritur tarifat dhe ndoshta ndryshuar.

  https://www.eastbaytimes.com/2016/01/04/gene-editing-drugmaker-backed-by-google-gates-files-for-ipo/

 6. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Ashtu si 9/11 parashikuar saktësisht në pasaportën e Neo në Matricë, data e saktë e shpërthimit të Corona (Racoon anagram Resident Evil) parashikon në filmin Contagion [Asgjë nuk përhapet si FEAR]

  Skenari i Contagion u bazua në një faktor RO prej 2, Corona (2019-nCoV) aktualisht qëndron në 4.05.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Basic_reproduction_number
  https://twitter.com/JonRead15/status/1222175675613876226

 7. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  P BRBIMI: Lidhja 5G, Wuhan shërben si shtrat provë për regjimin komunist për të parë se cilat janë simptomat e mundshme. Infrastruktura gjithashtu siguron diagnozë në distancë:

  Vegla ZTE 5G lejon ekspertët e Kinës që nga distanca të diagnostikojnë coronavirus Wuhan
  JEREMY HORWITZ @ HORWITZ JANUAR 27, 2020 10:07
  https://venturebeat.com/2020/01/27/zte-5g-gear-lets-chinas-experts-remotely-diagnose-wuhan-coronavirus/
  http:// http://www.chinaopticsvalley.com/2019-02/26/c_341132.htm

  Siç është vërejtur më parë nga shkencëtarët, përdorimi i 5G dhe EMF në veçanti shkakton simptoma të ngjashme me gripin:

  Udhëzimi EURO EM-EMF 2016 deklaron se ka prova të forta që ekspozimi afatgjatë
  për disa EMF është një faktor rreziku për sëmundje të tilla si kancere të caktuara, sëmundja e Alzheimerit dhe mashkulli
  infertilitetit ... Simptomat e zakonshme EHS (hipersensitiviteti elektromagnetik) përfshijnë dhimbje koke, përqendrim
  vështirësi, probleme me gjumin, depresion, mungesë energjie, lodhje dhe simptoma të ngjashme me gripin. "
  https:// ehtrust.org/wp-content/uploads/Scientist-5G-appeal-2017.pdf

  Rrjeti 5G që vjen në Wuhan
  Source: 04/16/2018 03:04:41
  Një program inxhinierik në shkallë të gjerë 5G do të pilotohet në Wuhan për të përshpejtuar vendosjen e kësaj teknologjie të re dhe shpresojmë të përmirësojë industrinë e IT, siç u raportua në konferencën për planifikimin dhe inxhinierinë e rrjetit 5G në fillim të prillit.

  Tani që Wuhan është një pilot-qytet për ndërtimin e Telekomunikacionit 5G është aprovuar nga qeveria qendrore, së shpejti do të ndërtohen 3,000 stacione baze makro dhe 27,000 stacione bazë.

  Deri në fund të 2018, përdorimi gjyqësor i teknologjisë do të fillojë në fusha të ndryshme pilot; pritet të jetë i arritshëm për përdoruesit në Lojërat Botërore Ushtarake në vitin 2019.

  Deri në vitin 2020, rrjeti 5G do të mbulojë çdo cep të qytetit dhe do të jetë i disponueshëm me një çmim të përballueshëm.
  http://en.hubei.gov.cn/news/newslist/201804/t20180416_1275769.shtml

 8. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Misioni Anglo-Sakson: Lufta e Tretë Botërore dhe Trashëgimia e Botës së Re
  shkurt 2010

  Kohët e fundit kemi marrë 11 faqe informacioni nga një person i brendshëm, i cili ishte fizikisht i pranishëm në një takim të Masonëve të Lartë në Qytetin e Londrës në 2005. Ajo që u diskutua është fryrja në kockë.

  K ISTU PLANIFIKUAR T BNI NJ RE SHTYPI E MYTSISHME E Armëve Biologjike. KJO DO T IN fillimisht TARGETI KUNDR KINS. SI BURIMET TONA K CHNDSISHT SHTYPI, "KINA DO T C NDRT CO NDSISHT". WARFARE BIOLOGJIKE DO TRE DREJT M TJERA, P TOR MBI PERFUND. INFRASTRUKTURA DO T BE DEPOHET KRITIKE.

  4 Maj 2010

 9. Riffian ka shkruajtur:

  E VRTETA është anti-virus

 10. Analizoj ka shkruajtur:

  një libër nga 1981 përshkruan virusin Wuhan-400, mirëpo nuk e krijoni atë ose mundeni:

  Sytë e errësirës: Një roman tmerrues i tmerrshëm ose pezullim i pavendosur

  https://books.google.nl/books?id=EdKNU1DzdbcC&pg=PT261&dq=wuhan-400&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwiA4uvD0crnAhWFzaQKHdK-C80Q6AEIKTAA#v=onepage&q=wuhan-400&f=false

 11. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  @Martin,

  Nëse keni nevojë për ndihmë për këtë, mendoni se jam në gjurmët e diçkaje interesante. 5g mund të luajë një rol kryesor në këtë. Vaksinimi i largët:

  Dorëzimi i elektroporimit ose vaksinat e ADN-së: perspektivat për sukses
  Hyrje: Premtimi i Vaksinave të ADN-së
  Niranjan Y. Sardesai1 dhe David B. Weiner2
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3109217/

  Arritjet e ekipit dhe bashkëpunëtorëve përfshijnë studimet e para klinike të vaksinave të ADN-së, me një përqëndrim në përparimet në optimizimin e gjeneve dhe elektroporimin (EP) -lirimin e ADN-së të ndërmjetësuar.
  https://wistar.org/our-scientists/david-weiner

  Strategjia industriale jep qendrën e re të prodhimit të vaksinave për të udhëhequr luftën kundër sëmundjes vdekjeprurëse
  Ebola dhe Lassa janë ndër sëmundjet vdekjeprurëse që duhet të trajtohen në një qendër të re pionierësh të vaksinave në Mbretërinë e Bashkuar.
  https://www.gov.uk/government/news/industrial-strategy-delivers-new-vaccines-manufacturing-centre-to-lead-the-fight-against-deadly-disease

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   https://www.companysearchesmadesimple.com/company/uk/12374695/vmic-uk-services-ltd/#people

   Studiuesit e shëndetit zbulojnë 188 milion dollarë në konflikt interesi, sugjerojnë të dhënat e NIH
   Shëndetësia 9 Dhjetor 2019 10:41 AM EST

   Në disa raste, ProPublica ishte në gjendje të përdorë të dhënat publike për të vlerësuar vlerat e raportuara si të pallogaritshme. Një shembull përfshin David Weiner, një studiues kryesor i vaksinave në Institutin Jofitimprurës Wistar në Filadelfia i cili raporton një interes pronësie në Inovio Pharmaceuticals. Në faqen e saj të internetit, Inovio e tregtuar publik tregon se ka të drejtën ekskluzive të licencimit të pronësisë intelektuale që rrjedh nga një bashkëpunim me Weiner dhe laboratorin e tij në Wistar. Inovio është renditur gjithashtu si një subrecipient ose një grant NIH për Wistar për kërkime të lidhura me vaksinat e Weiner-it.

   Inovio, regjistrimet me KSHZ-në në 2018 dhe 2019, zbuluan se heroi Weiner pak më shumë se 1 milion aksione të aksioneve të kompanisë. Në ditën kur konflikti i tij financiar i interesit me Inovio ishte raportuar në NIH në 2018, aksionet e tij ishin me vlerë pak më pak se 6 milion dollarë. Megjithatë Wistar i tha NIH se vlera e aksioneve të pronësisë së Weiner-it nuk mund të përcaktohej.

   Një zëdhënëse e Institutit Wistar dhe Weiner, Darien Sutton, i tha ProPublica në një email se "në të mirë të njohurive tona" Weiner zotëron afërsisht 1 milion aksione të Inovio.

   “Vlera e Dr. Interesi i kapitalit të Weiner-it për Inovio luhatet për shkak të çmimit të aksionit të ndryshueshëm, megjithatë madhësia e përafërt e këtij interesi është shqyrtuar dhe akomoduar në një plan të duhur menaxhimi për interesin në konflikt, "shkroi Sutton.
   https://www.pbs.org/newshour/health/health-researchers-disclose-188-million-in-conflicts-of-interest-nih-data-suggests

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Inovio është një emër interesant ... nuk do të thotë kjo "në vezë"? Kujton përsëri IVF dhe përsëri kujton për kimerizimin (bërjen hermafrodite) të njerëzimit.

    Shtë interesante të mbash një sy. Sigurisht nëse e konsiderojmë këtë në ndërthurje me CRIPR-CAS12.

    • ZalmInBlik ka shkruajtur:

     referencë idd për pjellorinë, i dyshuari i zakonshëm Weiner që unë gjithashtu do të mbaja një vëmendje. Ata pëlqejnë të operojnë në hije.Anglia me sa duket luan një rol qendror në këtë.

     Inovio, referenca Ovum:
     një qelizë riprodhuese femër e pjekur, veçanërisht një kafshë njerëzore ose tjetër, që mund të ndahet për të dhënë një embrion zakonisht vetëm pas fekondimit nga një qelizë mashkullore.
     Një vezore (shumësi ova) është një vezë e pjekur e lëshuar gjatë ovulacionit

     Ashtu si në shumicën e kafshëve të tjera, mitohondria e spermës depërton në membranën qelizore ose vezoren gjatë fekondimit.

     kontribuesit e vezores një kromozom ose secila palë në qelizën e fekonduar
     Një vezore (shumësi ova) është një vezë e pjekur e lëshuar gjatë ovulacionit.

     Kur një spermë e njeriut fekondon një vezore të njeriut, krijohet një qelizë e vetme me potencialin për t’u rritur në një person njerëzor.

     Ekzistojnë disa përjashtime nga ky model, më së shumti i njohur në deti ku femrat kanë një ovipozitor, i cili vendos vezën e paertilizuar në qeskën e mashkullit për inseminim.

     Vezoret kryejnë të dy funksionet ekzokrine duke prodhuar ova dhe një funksion endokrin duke prodhuar estrogjen dhe progesteron.
     https://en.wikipedia.org/wiki/Uterus

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Me pak fjalë, qeliza inovio përmban (pas fekondimit) informacionin e qelizave burimore për tu ndarë në një trup të tërë

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Lord Pirbright https://www.fbcoverup.com/docs/library/2020-02-07-Henry-de-Worms-1st-Baron-Pirbright-Biography-Wikipedia-accessed-Feb-07-2020.pdf Henry de Worms, PC Baron Pirbright, DL, JP, FRS (1 tetor 20 - 1840 janar 9), i njohur para ngritjes së tij deri në peerage në 1903 si Baron Henry Worms, ishte një politikan britanik konservator. Gjyshja e tij atërore ishte Schönche Jeannette Rothschild (1895–1771), kështu gjyshi i madh i tij atëror ishte Mayer Amschel Rothschild (1859–1744), themeluesi i dinastisë bankare Rothschild. Si rezultat, stërnipërit e tij atëror ishin Amschel Mayer Rothschild (1812–1773), Salomon Mayer von Rothschild (1855–1774), Nathan Mayer Rothschild (1855–1777), Carl Mayer von Rothschild (1836–1788), dhe James Mayer de Rothschild (1855–1792).

      Varreza e Shën Michael dhe All Angels përmban Sir Henry M. Stanley. Stanley ishte një bashkëkohës i Cecil Rodos dhe ishte një agjent i Kompanisë Britanike Lindore në marrjen e Kongos. Stanley mblodhi gjithashtu helme dhe shërime për Henry S. Wellcome dhe kompaninë e tij Burroughs Wellcome & Co.
      https://aim4truth.org/2020/02/08/the-british-false-flag-called-coronavirus/

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Inovio ka vaksinimin siç ishte parashikuar

      Sipas Fox Business, shkencëtarët, që veprojnë në një vend satelitor të kompanisë bioteknike amerikane me qendër në Pensilvani Inovio Pharmaceuticals, zbuluan dhe testuan vaksinën e suksesshme brenda tre orëve nga marrja e një përmbledhje të plotë të përbërjes gjenetike të virusit.

      "Ne ishim në gjendje ta ndërtonim me shpejtësi vaksinën tonë në një çështje prej tre orësh pasi të kishim sekuencën e ADN-së në dispozicion nga virusi për shkak të fuqisë së platformës sonë të ilaçeve të ADN-së", tha presidenti Inovio dhe CEO Dr. J. Joseph Kim i tha daljes.
      "Qëllimi ynë është që të fillojmë testimin njerëzor të fazës një në SHBA në fillim të kësaj vere."
      Tani, gara është që inovatorët në Inovio të kalojnë në fazën e testimit njerëzor dhe të fillojnë të punojnë me partnerë për të prodhuar në masë vaksinën e saj për tregjet ndërkombëtare.
      https://archive.is/2323q#selection-847.0-851.250

      Kush do të arkëtojë siklet, po

      Një zëdhënëse e Institutit Wistar dhe Weiner, Darien Sutton, i tha ProPublica në një email se "në të mirë të njohurive tona" Weiner zotëron afërsisht 1 milion aksione të Inovio.
      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/netflix-pandemic-how-to-prevent-an-outbreak-reclame-campagne-voor-universal-vaccin-super-human-2-0/#comment-31495

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Të dyshuarit e zakonshëm janë thellë në këtë operacion.

      12/31/2019 MORGAN STANLEY & CO. LLC Blerë 1.3 milion aksione të Inovio Farmaceutikë Në…
      https://money.cnn.com/quote/shareholders/shareholders.html?symb=ino&subView=institutional

      [Inovio-themelues] David Weiner, të cilin unë e quaj Yoda tonë, i pëlqen të thotë se aspirata e Inovio nuk është të jetë Pfizer ose Merck i ardhshëm; Aspirata jonë është të jemi Tesla apo Google i ardhshëm, "tha Kim.
      https://www.bizjournals.com/philadelphia/news/2019/04/18/inovio-joseph-kim-tesla-google.html

      Gjithashtu në zhvillim janë programet e fazës 2 imuno-onkologjike që synojnë kancerin e kokës dhe qafës, kancerin e fshikëzës dhe glioblastoma, si dhe programe të zhvillimit të platformës në hepatitin B, Zika, Ebola, MERS, dhe HIV. Partnerët dhe bashkëpunëtorët përfshijnë MedImmune, Regeneron, Roche / Genentech, ApolloBio Corporation, The Wistar Institute, University of Pennsylvania, Instituti Parker për Imunoterapinë e Kancerit, CEPI, DARPA, GeneOne Science Science, Plumbline Life Sciences, Universiteti Drexel, NIH, Hulumtimi i Vaksinës HIV Rrjeti, Instituti Kombëtar i Kancerit, Programi i Kërkimit Ushtarak i SHBA-së dhe Universiteti Laval.
      https:// http://www.linkedin.com/company/inovio-pharmaceuticals

      Ne jemi duke bashkëpunuar me Pekin Advaccine Bioteknologji Co për të çuar përpara zhvillimin në Kinë ose INO-4800, vaksina jonë kundër sojës ose koronavirusit të shfaqur kohët e fundit (2019-nCoV). Lexoni më shumë: https://lnkd.in/gZP5CXS

     • Analizoj ka shkruajtur:

      Kompania interesante @zalm vërtet

      Duke folur gjerësisht, rezervat janë duke u bërë me çek, por ka një rreshtim argjendi megjithatë, çmimet për prodhuesit e gripit janë në rritje: Nanovaricidet + 240%, Novavax + 53%, Inovio Pharma + 10%, dhe Vaxart + 14%.
      https://www.zerohedge.com/markets/stocks-slide-cnn-report-suggesting-coronavirus-has-reached-us

 12. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Ne menjëherë e dimë se nga vjen emri i të ashtuquajturit virus

  Një shkarkesë korona është një shkarkesë elektrike e sjellë nga jonizimi i një lëngu siç është ajri që rrethon një përcjellës që është i ngarkuar elektrikisht.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Corona_discharge

 13. Riffian ka shkruajtur:

  Atëherë është e dobishme që ju keni legjislacionin për raftin.

  Kina: Ligji për vaksinat miratoi
  (27 gusht 2019) Më 29 qershor 2019, Komiteti i Përhershëm i Kongresit Popullor i Republikës Popullore të Kinës (PRC ose Kina) miratoi Ligjin për PRC për Administrimin e Vaksinave. Agjensia zyrtare e lajmeve Xinhua deklaron se Ligji parashikon administrimin e "rreptësisë" së vaksinave me gjobitje të ashpra në mënyrë që të sigurojë sigurinë e vaksinave të vendit.

  Ligji përcakton fillimin e një platforme kombëtare të vëzhgimit elektronik të vaksinave që integron informacionin për përcjelljen gjatë gjithë procesit të prodhimit, shpërndarjes dhe përdorimit të vaksinave për të siguruar që të gjitha produktet e vaksinave mund të gjurmohen dhe verifikohen (neni 10).
  https://www.loc.gov/law/foreign-news/article/china-vaccine-law-passed/

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   ai Ligji krijon një sistem kompensimi për reaksione anormale ndaj vaksinimit. Një marrës i një vaksine të programit të imunizimit i cili vdes ose vuan paaftësi të konsiderueshme ose dëmtim të organeve dhe indeve paguhet nga fondet e vaksinimit ose qeveria e nivelit provincial nëse dëmi bie brenda fushëveprimit të reaksioneve anormale të shoqëruara me një vaksinë ose nuk mund të parandalohet ( Neni 56).

   Kështu që ata marrin parasysh dëmet e shkaktuara nga vaksinat .. megjithëse ajo dëm është mohuar kudo në Perëndim ..

   • Riffian ka shkruajtur:

    Unë mendoj se Wuhan është një test (ushtarak) në një shkallë të gjerë për atë që ata do të përfundojnë në të gjithë botën. Mbani një sy për këtë mysafir

    PhD James Giordano, MPhil. ka shërbyer si anëtar i emëruar i Panelit Këshillimor të Neuroetics, Legal and Social Issues të Agjencisë së Projekteve të Kërkimit të Avancuar të Mbrojtjes (DARPA)

 14. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Jam i bindur që axhenda e Wuhan Covid19 përdoret për Optogenetics (Opsins) në kombinim me 5G që keni aftësi të plotë për lexim dhe shkrim të dyfishtë. Simptomat e këtij virusi janë sipas mendimit tim të shkaktuar nga frekuencat, mendoni V2K etj. Në përputhje me legjislacionin e postuar më lart, është një fllad për qeverinë kineze që të vaksinojë popullsinë.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Optogenetics

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër