Prezantuesi egjiptian mohon Holokaustin dhe thotë se nuk ka dëshmi për gazifikimin e 6 milion hebrenjve

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 26 Shkurt 2018 31 Comments

Mohimi i Holokaustit menjëherë provokon një reagim shokues për shumë perëndimorë. "Jo, jo, jo! Ne kemi parë shumë imazhe të tmerrshme! "A është mendimi i parë. Ajo që ne shpesh nuk e kuptojmë është se shumë prej atyre imazheve u qëlluan në kampe ku linjat e furnizimit u bombarduan nga aleatët, duke shkaktuar që të burgosurit të vdesin nga uria në kockë. Këto janë fakte historike të cilat dëshmia është e pamohueshme, por Holokausti është një çështje e tillë e ndjeshme që në sytë e fjalës "mohim të Holokaustit 'nëse dera slam, si ju bëni me një dëshmitar të Jehovait, kur ju hapni derën dhe kush sheh fletushka të bezdisshme në duart e tij. Ne duam, nuk mund dhe nuk duhet të mendojmë për të. Unë kam atë vetë. Unë thjesht nuk dua ta mohoj holokaustin në parim. Kjo është thjesht programuar nga shkolla fillore dhe të gjitha filmat, librat dhe mësimet e historisë kanë bërë pjesën tjetër. Pra, nëse një prezantues televiziv egjiptian përpiqet të kritikojë Holokaustin, atëherë menjëherë do të përfundojmë: 'i çmendur dhe propaganda islame. Në 16 Shkurt ky ishte rasti në Memri TV (shih këtu).

Sidoqoftë, njëherë e kisha vështirësi për të parë me kujdes të gjithë materialin e atyre mohuesve të Holokaustit dhe që më çon në një disonancë kognitive, duhet ta them. Ju nuk mund ta shihni atë, sepse nuk doni të përjetoni të njëjtin efekt sikurse keni pasur si një vit 8, domethënë që prindërit tuaj kishin gënjyer gjithë kohën për ekzistencën e Sinterklaas. Ky ishte një efekt shoku që ju mësoi si fëmijë, se ajo që dikur besuat, mund të ishte papritur një gënjeshtër. Ju mund ta mohoni se ka një Perëndi ose ju mund të mohoni se toka është e rrumbullakët; ju mund të mohoni se jeni një burrë dhe doni të jeni femra dhe ju mund të mohoni se besoni në një zhurmë të madhe. E vetmja gjë që ju nuk mund ta mohoni, nën dënimin e një dënimi të rëndë të burgut, është Holokausti. Unë duhet ta pranoj këtë për ju kjo është e drejtë Për mua një arsye ishte të shkonim thellë në atë holokaust. Pyeta veten: "Pse duhet të dënohet mohimi i historisë zyrtare lidhur me atë holokaust? Nëse një gjë e tillë është e dënueshme, duhet të jetë shumë e ndjeshme."Po, e kuptova se ishte e ndjeshme ndaj komunitetit hebre, sepse ata do të kishin shumë viktima të pendoheshin, por gjithashtu vura re se asnjë 6 milion hebrenj nuk do të kishte vdekur. A do të bëhet së shpejti e dënueshme edhe për të kryer hulumtime apo për të reflektuar në atë histori? "Cilët idiotë guxojnë të vënë në pikëpyetje se 6 milion hebrenj !?"

Videoja më poshtë ishte 1 nga seria që kam shqyrtuar. Mendova se do të ishte e vlefshme përpjekja për të gjetur se pse ju mund të mbyllni mendimet e shprehura në filmin më poshtë. Pyesja gjithashtu pse YouTube censuron filma të tillë pa pushim. Çfarë nuk mund të shihet?

Papritmas u shfaqën shumë dokumentarë të tjerë që disi e minojnë Holokaustin, për të thënë të paktën. Për shembull, studiuesi David Cole (me prejardhje hebreje) shkoi për të parë Auschwitzin dhe arriti në përfundimin se eea nuk kishte të drejtë në lidhje me dhomat e dyshuara të gazit.

Dhe pastaj papritmas zbuloni se ka edhe filma që shpjegojnë se dhomat e gazit në të vërtetë nuk kishin dhoma të gazit në të gjitha. Unë nuk dua të dëgjoj në të gjitha që ju nuk mund të vrasin njerëzit me Zyklon B në të gjitha; Unë nuk dua të dëgjoj se nuk mund t'i trajtoni njerëzit në ato dhomat e gazit dhe se dëshmitë doli të jenë të pavërteta. Unë nuk dua ta dëgjoj atë mallkuar!

Nëse pastaj shikoni më tej, duket të jetë një faqe interneti me titull holocausthandbooks.com ku mund të gjesh gjithë atë pamje në një rresht. Ka edhe një faqe interneti me titull questioningtheholocaust.com. Pse njerëzit bëjnë shumë përpjekje për të mohuar këtë Holokaust? Kjo është vetëm një fakt i kryer? Sidoqoftë, ndonjëherë kam menduar se pse në mediat holandeze gjithnjë po qeshnin për faktin se princi Bernhard ishte nazist dhe pse kurrë nuk është vëmendje për faktin se Adolf Hitleri në fakt ishte financuar dhe ndihmoi në shalë me para nga partitë që më vonë formuan aleatët. Nuk do të jetë e vërtetë se çfarë thotë prezantuesi egjiptian, se Lufta e Dytë Botërore ishte e nevojshme për të krijuar shtetin e Izraelit? Është sigurisht e mrekullueshme që kjo tokë në Palestinë ishte rezervuar tashmë gjatë Luftës së Parë Botërore (gjatë Traktati i Sykes-Picot)por është një turp: Unë nuk dua të jem një mohues i Holokaustit! Jo, jo, jo! Kjo thjesht nuk lejohet, thjesht nuk është e mundur, që shkon kundër çdo gjëje që unë jam sjellë me të dhe e kthen mbizotëron botëkuptimin tim! Kurrë! Unë përsëris: Nuk dua të jem një mohues i Holokaustit! Të gjitha mund të jenë kaq bindëse; qij atë! Nuk më intereson që të mund të vuaj nga disonancë kognitive dhe nuk më intereson që videot të jenë bindëse. Unë thjesht nuk e dua atë! Sinterklaas ishte mjaft e keqe.

Lista e lidhjeve burimore: memri.org, holocausthandbooks.com, questioningtheholocaust.com

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (31)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Gladiator ka shkruajtur:

  i dashur,
  Kjo temë ishte një artikull i nxehtë në një tjetër faqe një ditë më parë, kam shkruar një lente atje dhe ...

  Holohoax ose sorry, dua të them holokaustin është gënjeshtra më e madhe dhe më e keqja në historinë e njerëzimit!

  Se njerëzit nuk duan të bëjnë hulumtime për këtë, më shtrëngojnë këmbët.

  Dhe çfarë ju merrni mbi ju, nëse ju bëni këtë që unë shkruaj këtu thotë se ju nuk bëni si qull, por mbetem absolutisht në deklaratën time këtu në mënyrë Holokaustit si ne jemi udhëhequr që të besojnë kurrë nuk ka ndodhur, me siguri shumë të lartë !!

  Gladiator

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  A jemi ende në një mendje

 3. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Kam marrë mesazhin me të tre filmat; "Kjo video nuk është e disponueshme në këtë domen të vendit"
  Unë tashmë e kam pritur këtë. Në Francë është rreptësisht e ndaluar të hetohet polemikat në lidhje me Holokaustin. Unë jam kureshtar nëse ky lajm për prezantuesin egjiptian do të marrë median franceze të rregullt. Nuk e pres. Nëse vjen në mediat kryesore franceze, ka një plan prapa tij.

 4. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Unë kam një të mbijetuar më të mirë të Polonisë Kampf .. edhe pse Lüge është kaq skelet, e vërteta ... ka Bennie me frills tuaj budalla:

  IG Aushwitz, ndërtuar për IG FARBEN (Interessen-Gemeinschaft Farbenindustrie Aktiengesellschaft).
  IG Farben ishte një konglomerat i industrisë kimike dhe farmaceutike gjermane që u nda gjatë procesit të denazifikimit pas Luftës së Dytë Botërore

  Kompania u formua në 1925 nga një numër i kompanive kimike të mëdha që kishin punuar së bashku ngushtë që nga Lufta e Parë Botërore; si një konglomerat që kërkonte monopole u modelua kryesisht pas kompanisë amerikane Standard Oil dhe ishte e lidhur ngushtë me kompanitë pasardhëse të Standard Oil. Gjatë kulmit të saj, IG Farben ishte kompania më e madhe në Evropë në përgjithësi dhe kompania më e madhe kimike dhe farmaceutike në botë.

  Paraardhësi BASF, Bayer, Hoechst, Agfa, Griesheim-Elektron, Weiler Ter Meer.

  Pasardhës: AGFA Gevaert, BASF, Bayer, Sanofi

  Gjykimi IG Farben

  Të pandehurit në bankën e të akuzuarve në ditën e parë të gjyqit IG Farben.
  Shtetet e Bashkuara të Amerikës kundër. Carl Krauch, et al., Gjithashtu i njohur si Farben gjyqi IG ishte i gjashti i dymbëdhjetë gjykimeve për krime të luftës hero Autoritetet amerikane në zonën e tyre të pushtimit në Gjermani (Nuremberg) pas përfundimit të Luftës së Dytë Botërore kundër industrialistëve kryesorë ose Gjermani naziste për sjelljen e tyre gjatë regjimit nazist. Të pandehurit në këtë rast kishin të gjithë drejtorët e skuadrave ose IG Farben. Nga të pandehurit 24 të akuzuar, 13 u gjetën fajtorë. Aktakuza është ngritur në 3 Maj 1947; gjykimi zgjati nga 27 gusht 1947 deri në 30 korrik 1948.

  Të gjithë të pandehurit të dënuar me burg në lirim të parakohshëm. U nderua Kryqi Federal i Meritës.
  http://time.com/5128341/poland-holocaust-law/

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Asnjë djalë i tillë i çuditshëm. Bah!

 6. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Por kjo është rezultati, këtu jam varrosur xhaxhai im. Tribute për Sean për të treguar këtë, vdiq për një LIE !!

  Dr. Sean Hross e bëri këtë video në vendin e betejës që ishte në të vërtetë një sakrificë e krishterë e bërë nën kontrollin e vendit tonë. Ata vënë shenjën e tyre në anët e ndërtesës dhe në brendësi. Ata nuk mund të ndihmojnë vetveten, ata janë parfum, ata shënojnë territoret e tyre dhe vrasin.
  Ju lutemi shikoni fotot e konferencës së Jaltës. FDR, Stalin dhe Churchill ishin në aleancë së bashku. Dhurata e Gjeneratës më të Madh dhuron jetën e tyre, të dashurit dhe mënyrën e tyre të jetesës për të shpëtuar në fushën e betejës.

 7. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Njeriu i 6 milion ...

 8. Gushëkuq ka shkruajtur:

  Nëse një subjekt si 'Holokausti' është aq indoktrinuar në mënyrë të theksuar tek fëmijët dhe pjesa tjetër e jetës së tyre, atëherë duhet të ketë frymë. Dhe jo nga Zyklon B.
  Shiko këtë dokument. por një herë. Jo për të konfirmuar gjithçka, por për të thyer hapur disonancën njohëse.

  https://youtu.be/s3wbuIdJ0Ps

 9. Mishko ka shkruajtur:

  Unë kam lindur në 1971, dhe kukulla ime e parë e veprimit ishte Njeriu Gjashtë Milion.
  Më vonë mësova në shkollë rreth 6 milion viktimave hebre.
  Dhe pastaj erdhi interneti.

  Unë nuk kam mësuar në shkollë që t quajtur cionizëm ("organizata hebraike") shumë kohë përpara 1939
  për të bojkotuar Gjermaninë dhe gjithashtu shpalli luftë në këtë vend.

  Unë kurrë nuk kam mësuar në lidhje me planin Morgenthau në shkollë, duke e uritur sistematikisht
  e ushtarëve gjermanë në kampet e përqendrimit përgjatë Rinit pas luftës së 2-it botëror.

  Se do të kishte torturë në gjyqet e Nurembergut, prokurorët dhe personeli tjetër
  për më shumë se 80% përbëhej nga joidele.
  Edhe kjo turp u fol nga një individ.

  Dhe se numri i 6 milion tashmë shkoi rreth 2 luftës botërore.
  Unë kam atë në biseda private për "joidels" kështu që nuk ka
  tingëllon shumë anti-semite.
  Por po, unë jam gjithashtu një anëtar i goymëve, robërve.
  3x mendoj se kush i përket popullit të zgjedhur (Herrenvolk, hahaha).

  Po, kalaja në kodër, fener ndriçues, Camelot,
  do të na tregojë rrugën!
  Për fat të keq, pavarësisht mirënjohjes.

  NB: Ku 2 është luftë botërore, gjej faqen e internetit në Holandë
  Gerard de Boer - https://gerard1945.wordpress.com/ - një gjë shumë e mirë.

  • Nuk eshte ka shkruajtur:

   @Mishko Wunderbar und wundervoll! Një ekspozitë e mrekullueshme për çdo gjë në lidhje me Holokaustin, si ju mendoni e brezit tuaj që përjetoi / kishte për të përjetojnë të gjitha këto gënjeshtra dhe makinerinë propagandistike këtu në Neander Tokën (falje fraza, sigurisht që nuk janë reale holandezë apo Neederlanders por pjesa tjetër, mendoj, ka rënë në gjumë, ose është helmuar - dhe me të vërtetë kronike - nga kimtrails mbi ne)!
   Është mirë që të gjithë e keni kuptuar këtu. Për fat të keq Unë ju siguroj shumicën e brezit të vjetër dhe madje edhe (????) në familjen time beson në këto sp (r) po ashtu. Unë e di se njerëz të moshuar që AUSJ-Witz zsein gewesen dhe me të vërtetë u kthye në tregimet më të keq horror aq të trashë, në mënyrë të palogjikshme janë aq të ekzagjeruara dhe ata ende besojnë, nuk e vetëm të besojnë, por "pa kritika"! *)
   Ka shumë njerëz këtu dhe në Gjermani dhe kudo në botë, dhe ky numër është ende në rritje që e di dhe dëshiron ta njohë të vërtetën. Megjithatë, presioni i metodave pista e sundimtarëve përfshirë joidels është e madhe ..., por e vërteta nuk mund të shtypur, sepse faktet, historia siç ndodhin në të vërtetë nuk mund të fshirjes apo të kthyer në njerëz që me të vërtetë e bëjnë mendjen e tyre dhe logjikën përdorur.
   regards,
   Notis ???? ???? ????

   Faleminderit për këtë, edhe për këshilla.

   *) ps Njerëzit duan të dridhen, kështu që shtëpia e përhumbur në funfair dhe kurset 8 këtu dhe atje. Ajo është ushqyer një lloj emocion / horror psherëtimë nga njeriu pa ndjenja VD frikësuar eventualisht / përdorur për kafshë të egra dhe tani për lëvizjen, për oficer policie, për asnjë punë, pa gruan, ose një vrwou, jo një njeri, por një njeri dhe kështu me radhë. Gjithkush mund ta mbushë atë për vete nëse mendon për të mirë.

 10. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Unë kam përsëri për të hequr një lot ... e qeshura ????

 11. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  pst, mos tregoni përrreth tij

  Shumë i gjerë, një film i orëve 6, tepër i qartë.

  Isha kaq i habitur që pashë 2 herë.

  https://thegreateststorynevertold.tv/

 12. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Ff një tingull tjetër ..

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   Një histori e një të mbijetuari që ishte në komentet nën video. Nuk më lejon të shkoj ...:

   David Weinstein
   12 orë më parë (redaktuar)
   Unë jam një i mbijetuar i Holokaustit. Isha duke jetuar në Keiv me gjyshin tim "Rabbi Dik Weinstein" ne jetojmë në mënyrë paqësore nën regjimin CCCP atëherë erdhën nazistët. Ata na çuan në Auschwitz dhe ishim në forcë për të punuar për vdekje për vitet 3. Një ditë nazistët e morën gjyshin tim dhe thanë "burrat tanë në vijën e frontit po mbarojnë nga llampat që gjyshi mund të na ndihmojë" .... Unë kurrë nuk e pashë atë përsëri. 6 muaj më vonë në ditën e 6th të qershorit, Perëndia Sovjetik i dërguar nga Mesia Jozef Stalin (i rënë) kam menduar që ushtria e kuqe erdhi dhe na çliroi. Ata erdhën tek unë dhe thanë se kjo ka mbetur nga gjyshi yt .. Më paraqitën një llambë të bëra nga lëkura e gjyshes time dhe 66 hebrenj të tjerë. Thirra për vitet e ardhshme 6. Tufnaja është pranë meje ashtu siç po e shkruaj, kështu që mos më thoni që holokausti ishte një mashtrim. #feelsorry4me

 13. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Duhet të shikojë: Ai shpjegon lidhjet mes (ungjillëzimit) të krishterimit dhe ideologjisë kërcënuese për jetën e Sionizmit. Dhe çfarë është e gabuar duke përzier besimin dhe ideologjinë ...

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Tani krishterimi dhe të gjitha fetë janë shkatërruar dhe historia është e drejtë, por krishtërimi që debunkon në bazë të Biblës nuk më duket vërtet zgjedhja e duhur.

   Në qoftë se ne e dimë se historia e dekadave të fundit ka qenë e falsifikuar, atëherë ju mund të vlerësojnë se ka gjasa të mëdha që për pjesën tjetër të historisë së parave. A mund të jetë që të gjitha fetë mund të bazohen në libra që përbëhen; apo për falsifikim historik (me një qëllim, sepse zakonisht ai i shërben një qëllimi përndryshe ju nuk e shqetësoni)?

   Të gjitha fetë i shërbejnë skenarit Hegelian në të cilin profecitë dhe premtimet ndaj pasuesve janë në bazë të konflikteve në shkallë botërore. Kjo ka krijuar qëllimisht dallimet mes feve duhet përfundimisht të çojë në 1 dëshiruar sintezë, por dikush në fron, ndërtues i këtij burgu shpirtit. Qëllimi kryesor është të kapësh të gjithë shpirtrat në UA dhe kjo gjithashtu i shërben një qëllimi (por që kushton një libër për të shpjeguar)

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    Ky është hapi i parë në deprogramimin e atyre që vazhdojnë të besojnë rreptësisht në doktrinën babilonase. Për pjesën tjetër, unë pajtohem plotësisht me ju, shih Pike (Morali dhe dogma) i cili pranon se si rrymat dhe besimet vendosen kundër njëra-tjetrës për të sjellë sintezë.

 14. ludcor ka shkruajtur:

  Lexoni librin nga M. King "Lufta e keqe" në dispozicion në PDF shiko lidhjen http://www.realhistorychannel.org/THE%20BAD%20WAR2apdfversion.pdf
  Në New York Times nga 1906, numri 6.000.000 u emërua hebrenj. Shpjegim i mëtejshëm është i panevojshëm.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër