Pasojat e fitores së Donald Trump dhe asaj që po ndodh

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 21 nëntor 2016 68 Comments

Time-the-fund-është-afër-donald-atuMë parë përmenda parashikimin e faqes alt-market.com në lidhje me fitoren e Donald Trump. Shkrimtari parashikoi gjithashtu Brexit Britanik për arsye të ngjashme. Më së shumti artikull i fundit në këtë faqe shkrimtari bën një parashikim se nën Donald Trump ekonomia amerikane do të rrëzimit dhe se kjo është arsyeja pse Trump mund të fitojë zgjedhjet. Ai supozon se rezultatet e zgjedhjeve mund të dërgohen. vetë Unë parashikoja tashmë pajtohen se zgjedhjet në SHBA nuk do të kalonin për shkak të një situate të ligjit ushtarak, në mënyrë që Obama të mund të vazhdonte. Kjo nuk ishte një parashikim i saktë. Pas fitores së Trump, tinguj popped up që rirën atë një ligj ushtarak situata do të vijë përpara se Donald Trump të betohet zyrtarisht si president, me rezultatin që Obama do të qëndrojë. U fol edhe për një potencial vrasjen e Trump. Se supë nuk është ngrënë aq e nxehtë duket tani se qetësia duket se është kthyer disi. Megjithatë, mund të jetë që autori i faqes alt-market.com merr të drejtën në parashikimin e tij se ekonomia duhet të shkojë nën Trump.

Ndërkohë, po shkon tingëllon lart se Rezerva Federale (FED), banka qendrore e SHBA, do të rrisë normat e interesit. Se koha e një rritjeje të tillë të normave të interesit (dhe efekteve të mundshme negative në ekonomi) janë shumë në përputhje me një krizë financiare nën Donald Trump, mund të jetë e qartë. Ne ende duhet të presim për vendimin. Javën e kaluar, doli se si Kina dhe Arabia Saudite masin obligacionet e qeverisë amerikane në hodhi shitje. Dhe kushdo që hedh bono, duhet të ketë një blerës. Për të parandaluar këtë ndikim të dëmshëm në ekonomi, blerësit duket se ekzistojnë. Sipas faqes së internetit zerohhedge.com këto janë investitorë privatë. A duhet të mendojmë për miliarderët që ndikojnë ekonomitë me rrjedhat e parave të tyre prapa skenave? Ndoshta po. Sa kohë, për shembull, situata mund të mbetet e qëndrueshme?

Nëse rezulton se ekonomia amerikane (dhe kështu edhe ajo botërore) do të rrëzojë nën Trump, atëherë ndoshta mund të konkludojmë me kujdes se parashikimet që një vend si alt-market.com bën mbi bazën e sinjaleve në media tregojnë mbi drejtimin. Kontrolli i fushave të forcës elitiste që ndikojnë njerëzit në një mënyrë masive dhe të tillë që rezultatet e zgjedhjeve janë të parashikueshme. Unë kam qenë duke marrë këtë pozitë për vite dhe tashmë janë përpjekur të tregojnë se si Teknika NLP për shembull, një pjesë e rëndësishme e imazhit të shikuesit televiziv. E thirra atë menaxhim perceptimi. Gjithashtu përmenda ekzistencën e kompanive si Laboratorët e Komunikimit Strategjik dhe Stratcom të NATO-s. Këto janë organizata që merren me ndikimin aktiv në shoqëri, duke matur pasojat e ndikimit dhe kontrollit aktiv të këtij ndikimi. Përveç kësaj, ne mund të supozojmë se një organizatë e tillë bashkëpunon në mënyrë aktive me kompani të tilla si Facebook dhe Google, nga të cilat edhe mediat kryesore kanë treguar tashmë se këto kompani çdo hap prej jush mund të ndjekin. Pra, nëse mediat do të ngrinin Hillary Clinton si fitues para zgjedhjeve, ne pamë mbulimin, por jo në ndikimin subkoshik të asaj raportimi dhe bashkëveprimit në mediat sociale dhe të gjithë faktorëve që zgjedhja e njerëzve. Në këtë, parimi i ndikimit nënliminal ndoshta luan një rol më të madh sesa shumë njerëz dyshojnë. Derren Brown lë ky film për të parë se si funksionon një gjë e tillë. Loja e ndikimit përmes mediave, mediave sociale dhe menaxhimit të shkëlqyeshëm të rezultateve është një shkencë më e lartë, ndikimi i të cilëve nuk mund të nënvlerësohet.

Nëse ekonomia është hedhur me të vërtetë në kaos nën Donald Trump ose (siç parashikon disa) për emërimin e Trump, atëherë kjo krijon hapësirë ​​për ndërrime në blloqet e energjisë. Mbetet e vështirë të bëhen parashikime, por rënia e ekonomisë amerikane do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në ekonominë globale dhe padyshim do të iniciojë krizën e ardhshme (të thellë) të shumëpritur. Cilat artefaktet ende mund të krijohen për të mbajtur një sistem të parave që ka mbajtur në shtypjen e parave të pakufizuara? Një krizë me kaosin që vjen pas duket se përshtatet në mënyrë të përkryer në udhërrëfyesin që elita gjithmonë ndjek, domethënë atë të 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja. Krijo një problem (të rregullt) vetë, prisni për reagimin (kaosin) dhe pastaj ofroni vetë zgjidhjen. Në këtë rast, kjo zgjidhje mund të përbëhej nga një ndryshim total në balancën globale të pushtetit. Pse një ndryshim i tillë mund të jetë i mundur, mund të lexohet nga të gjitha llojet e sinjaleve. Duke vepruar kështu, unë shoh kryesisht Turqinë si një fuqi super të rëndësishme. Ky vend po bëhet gjithnjë e më kritik ndaj saj Evropian dhe beson se disa vende evropiane po presin terroristë. Edhe Amerika ende nuk e ka dorëzuar komandantin e dyshuar të grushtit të shtetit Fetullah Gylen. Ndërkohë, vendi ndoshta është duke u bërë një nga ekonomitë më të fuqishme në botë dhe forca ushtarake po rritet gjatë ditës. Në fakt, në Turqinë e sotme ne mund të vëzhgojmë të njëjtat fenomene si në Gjermani në vitet 30 të shekullit të kaluar. Një Amerikë e dobësuar dhe një Evropë e dobësuar krijon hapësirë ​​për Perandorinë Osmane të ringjallur. Erdogan vetë parasheh përfundimin e tij që Perandoria në 2023. E gjithë kjo duket të jetë axhenda e elitës (kryesisht për shkak të mikut tim) Faraonët përmendur), në të cilën bota është e përgatitur për fazën e betejës së madhe përfundimtare; Harmagedoni i profecive fetare. Së pari Erdogan do të shërbejë në botën islame së pari duan të bashkohen. Sikur Koha Magazine të ishte e drejtë kur ata ishin me këtë, pak para zgjedhjeve amerikane të 8 nëntorit mbulesë e mrekullueshme erdhi?

Lista e lidhjeve burimore: alt-market.com, infowars.com, conservativedailypost.com, wsj.com, zerohedge.com, sclgroup.cc, turksemedia.nl

Etiketa: , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (68)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Diewer ka shkruajtur:

  Hi Martin, mirëpres përsëri ...! Shpresoj se e keni bërë mirë!

  Ne jemi tashmë të përgatitur për një përplasje, filluam nën obamën dhe me rezultat nën përforcim?

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/we-are-being-set-up-for-higher-interest-rates-a-major-recession-and-a-giant-stock-market-crash

 2. Averroes ka shkruajtur:

  Mendoj se duhet ta shohim atë në një mënyrë të nuancuar dhe racionale. Ky proces i "zhvendosjes së fuqisë" të planifikuar është një proces i dekadave ose shekujve të planifikimit qendror.

  Është një nismë për të arritur centralizimin e mëtejshëm. Institucionet politike dhe financiare si FMN, Banka Botërore, BRICS, SCO, NATO, BE etj. Janë blloqet ndërtuese të 'faraonëve'. Ju e shihni se zbatohet parimi i ndarjes dhe sundimit, duke ngritur shtetet kombe (p.sh. SHBA dhe Rusia) kundër njëri-tjetrit dhe në fund të udhëtimit (p.sh. lufta financiare) për të ofruar një zgjidhje me fjalë të tjera sintezë. Kjo çon në konsolidimin dhe kontrollin më të madh të pushtetit përmes organizatës ombrellë 'komuniste' të Kombeve të Bashkuara / FMN.

  Ajo që po ndodh tani politikisht dhe ekonomikisht është plani që tani po mbështetet nga Kina dhe Rusia komuniste, përkatësisht "Një brez, një rrugë". Kjo ka pasoja politike dhe ekonomike për Perëndimin, domethënë se sfera e ndikimit të Perëndimit, e udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara, po pakësohet në zona strategjike ku më parë ka pasur monopol. Pasojat janë që ju të dorëzoheni në fushën e mundësive financiare, e cila është në kurriz të forcës ushtarake. Me pak fjalë, doktrina Brzezinski (neo con) dështoi, e cila përfshinte marrjen e kontrollit mbi zonën qendrore euro-aziatike të burimeve të pasura. Vs, të udhëhequr nga Trump, do të fillojë një kurs më të izoluar dhe proteksionist.

  Parashikimi im është se BE / NATO do të shpërbëhet duke rezultuar në një krizë të rëndë politike dhe ekonomike. Bashkimi politik do të shpërbëhet si rezultat i zhvendosjes së krahut të djathtë në Europë. Kjo do të thotë që shtetet kombëtare do të tërheqin gjithnjë e më shumë pushtet me rezultatin që një konventë si Shengen do të anullohet. Euroja do të zhvlerësojë fuqishëm dhe fluturimi i kapitalit do të bëjë fitimin e dollarit në vlerë, meqenëse dollari është monedha më e lëngshme në SDR.
  Përfundimisht, dollari do të zmbrapset për shkak të malit të madh të borxhit të krijuar nga PEF. FMN-ja do të ndërhyjë dhe do t'u japë SDR-ve bankave qendrore dhe institucioneve të tjera ndërkombëtare të mëdha, ndërsa njëkohësisht futja e një monedhe dixhitale do të mbulohet nga SDR-të.

  Edicioni i Rothschild i 1988 parashikoi në kopertinën e vitit 2018 si futjen e monedhës së re të quajtur 'feniks'. Kjo do të thotë se 2017 bëhet viti i ferrit politik dhe ekonomik.

  "Tridhjetë vjet më parë, amerikanët, japonezët, evropianët dhe njerëzit në shumë vende të tjera dhe disa relativisht të varfër, ndoshta do të paguajnë për pazaret e tyre me të njëjtën monedhë. Çmimet do të citohen jo në dollarë, yen apo shënime D por në, të themi, feniksin. Feniks do të favorizohet nga kompanitë dhe blerësit, sepse do të jetë më i përshtatshëm se monedhat kombëtare të sotme, gjë që do të jetë një shkak i çrregullt i jetës ekonomike në fund të shekullit të njëzetë. "
  https://www.highbeam.com/publications/the-economist-us-p6055/january-1988
  https://socioecohistory.files.wordpress.com/2014/07/theeconomist-phoenix_get_ready_for_world_currency_by_2018.jpg

  Ajo menjëherë shpjegon pse Rusia dhe Kina kanë rritur në masë të madhe furnizimin e tyre të arit në vitet e fundit. Sepse siç tha dikur JP Morgan: "Ari është para. Çdo gjë tjetër është kredi. "

   • Averroes ka shkruajtur:

    @CuriousOne, faleminderit për lidhjet interesante ai e pranon ndjenjën time se ne jemi duke shikuar një shfaqje kukullash. Ku shumica shohin kukulla, por jo skenari dhe dora e fshehur që luan ato.

    Në kontekstin e Turqisë, sot gjeti një lidhje interesante. Turqia duket se po bashkohet në SCO, që do të thotë se BE dhe traktatet e saj me këtë entitet komunist janë në një sipërfaqe të rrëshqitshme. Traktati i refugjatëve ka të ngjarë të përfundojë me të gjitha pasojat e tij. Anëtarësimi në NATO gjithashtu duket se është anuluar:

    "Deklarata e Presidentit Erdogan është një shenjë tjetër ose Ankaraja po largohet nga Perëndimi te partnerët e tjerë. Për shembull, Turqia sapo ka njoftuar se është në bisedime me Rusinë për të blerë sistemet e avancuara të mbrojtjes ajrore S-400 me rreze të gjatë për të mbrojtur qiejt e saj. Po ashtu kërkon marrëveshje të prokurimit në sistemet elektronike, municionet dhe teknologjinë e raketave. Gjenerali Hulusi Akar, kreu i shtabit të përgjithshëm të ushtrisë turke, vizitoi këtë muaj muajin e ardhshëm për të diskutuar bashkëpunimin ushtarak.

    Gjatë vizitës dy-ditore të Erdoganit në Pakistan në nëntor 16, redaktori i një gazete pro-qeveritare në Turqi tha se vendi duhet të zhvillonte paraburgimin e vet bërthamor. Ai do të kishte mendimin e tij personal, por do të ishte tendenca e përgjithshme e riorientimit të Turqisë larg konceptit të NATO-s për sigurinë bashkëpunuese nën ombrellën e SHBA. "

    "Zhvendosja graduale e Turqisë nga Perëndimi në Eurazi dhe partnerë të tjerë është pjesë e një procesi më të gjerë ndërsa Perëndimi dobësohet dhe ndahet".
    http://www.zerohedge.com/news/2016-11-22/major-foreign-policy-shift-turkey-abandoning-eu-sco

    • CuriousOne ka shkruajtur:

     Me atë 2 u largova vetëm dëshiroja të tregoja se ata tashmë po na përgatisin për atë që po vjen. Ky artikull është botuar dhe asgjë nuk do të shkruhet në lidhje me këtë deri në momentin që është atje dhe në atë moment ata vetëm thonë, ju shihni ne ju kemi paralajmëruar dhe çfarë qytetari i mirë thotë "po" dhe vetëm vazhdoni me jetën e tyre si skllav.

     Ndërkohë, ata zgjedhin si një dele të zezë për gjithçka që ka ndodhur dhe se roli do të paraqitet mirë.

     Ajo gjithashtu do të tregonte se ata tashmë po na përgatisin që euro do të zhduket gjithsesi dhe se të gjithë do të pranojnë monedhën e re. Secili është i përgatitur mendërisht në mënyrë që ata të mos thonë asgjë më pas. Shumica e njerëzve e kuptojnë se kjo është një shfaqje kukullash ku ata mund ta vlerësojnë skenarin pak a shumë, por të mbeten të ulur pa ndërhyrë ndërkohë që dhoma është në zjarr.

    • Riffian ka shkruajtur:

     @Averroes, a keni këshilla apo këshilla rreth literaturës që unë mund të konsultohem. Analizat tuaja zbulojnë një nivel të lartë të njohurive.

     off top: u ul në tren këtë mëngjes nga mërzitje të pastër nga metrosë për të shfletuar dhe Waylon më goditi me zinxhirin e tij. Ambasador në emër të kujt?
     http://www.metronieuws.nl/nieuws/showbizz/2016/11/waylon-ambassadeur-van-de-allerbeste-liedjes-ooit

     • Kamera ka shkruajtur:

      Jo Riffian, thjesht jo jashtë teme

      Komenti juaj godet thonjtë në kokat.
      Shikoni se çfarë bast u bë nga Zonja Clinton dhe të dëgjojmë se kush mund të bëjë inaugurimin për Trump >> Elton John, ne jemi kurioz se çfarë lloj të këngëve që do të bëhen.

      Industria e përgjithshme muzikore me zinxhirin (e vuri në dukje) të Waylon është në shërbim të elitës dhe muzikantët do të mbajnë protokollet, sepse ato janë nën presion.
      Çfarë lloj këngësh sjellë Waylon, thjesht shikoni ...
      Kjo shifër Thomas Sheridan mund ta bëjë shumë mirë.
      në këtë mënyrë

      https://www.youtube.com/watch?v=SUEoPnLXeYY&feature=youtu.be

      dhe nëse keni pak kohë ... Industria e muzikës është një zgjerim i mediave të kontrolluara të plota ...

     • Averroes ka shkruajtur:

      Pfoeh..daar pyesni mua libra wat..De unë do të qenë në të kaluarën, në raft librash e mia ishin shkrimtarë si Antony C. Sutton, Edward Harle (Christopher Story) F. William Engdahl etj Shumica libra ju nuk do të gjeni në lokal tuaj bibliotekë, me një arsye;) Edhe botimet e Imran Hoeseinit impresionuan mua. Për më tepër, shikoni shumë vende të tjera për të krijuar një imazh, të tilla si
      https://www.intellihub.com/
      zerohedge.com
      etj.

      Është mirë të përdorësh libra elektronikë nëpërmjet librave të Google për të shkarkuar libra relativisht të lira dhe të lira. Ashtu si tani, për shembull, po punoj në një libër të ri nga Engdahl i quajtur 'The Hegemon Lost'. Shpresoj që të keni pak forcë dhe sukses në kërkimin tuaj.

      TVSH: Usain Bolt është gjithashtu e ndotur rregullisht me një unazë të veçantë
      http://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2016/08/usain-bolt-2016-rio-olympics-illuminati-symbolism-masonic-ring-exposed-2546143.html

     • Riffian ka shkruajtur:

      Faleminderit Kamera dhe Averroes për informacionin e dobishëm, mund të shihni detyrat e shtëpisë tuaj;)
      Pas kthimit në Hollivud shpjegon se pse një figurë si Kanye West një programimit Monarch ka ondergaan..kennelijk mund të jetë "handlers" nuk bosi, hidhen kështu që në një këmishë force që ai të pësojë një tjetër programimit MK-ultra ..

     • Averroes ka shkruajtur:

      @ Riffian, nga rruga, mos harroni se unë gjithashtu kishte një libër Carroll Quigley. 'Tragjedia dhe Shpresa' është një kryevepër dhe së bashku me një tjetër të brendshëm George Orwell ju merrni një pasqyrë të mirë se çfarë elita ka ndërmend të bëjë me ne.

      Nëse ju kapni Biblën e Mbretit Xhejms dhe filloni të lidhni linjat, afati kohor zgjerohet dhe unë mendoj se jemi mirë në rrugën tonë deri në fund të skenarit.
      http://www.carrollquigley.net/pdf/Tragedy_and_Hope.pdf

 3. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Nëse marrim pjesë tani, dy javë pas zgjedhjeve, mund të konkludojmë:

  1.Hitlery Clinton nuk ka pse të shkojë në burgun e Trump.
  2. Ngrohja globale e shkaktuar nga emetimet CO2 nga njerëzimi nuk është një mashtrim sipas Trump.
  Kujdesi 3.Obama nuk do të zhduket, nga respekti për punën e Obamës.

  çfarë hoot. Ata e bëjnë këtë.

 4. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Klinton ende mund të fitojë, sipas lajmit të RTL. Ekspertët e kompjuterëve thonë se ka parregullsi në tre shtete dhe e këshillojnë atë të kërkojë një rinumërim në mënyrë që ajo të marrë tre zgjedhës.
  Çfarë shfaqje kukullash. Ndoshta ata do të bien më pas me ato shifra në këto tre shtete.

 5. Pablos ka shkruajtur:

  Nëse Kina është duke shitur obligacionet e qeverisë amerikane duket se ekziston dyshimi se dollari do të rrëzojë. Dhe kjo do të dëmtonte shumë ekonominë për shkak të suficitit tregtar që kanë me SHBA. Ata posedojnë sasi të mëdha dollarë që më vonë mund të mblidhen si letër të mbetur. Për më tepër, unë nuk mendoj se Trump do ta kthejë industrinë në vendin e vet, sepse shpenzimet janë thjesht shumë të larta. Vendi ka qenë i falimentuar për kaq shumë kohë dhe e vetmja gjë që mund t'i mbajë ato është një rritje e mëtejshme në eksportin e industrisë së armëve të madhe, që mendoj se do të ndodhë. Europa tashmë është duke u përkulur si thikë për skemën e 2% të propozuar nga Trump. Është qesharake të mendosh se rusët do të vinin këtu. Buxheti i mbrojtjes i SHBA është 6 herë madhësia e Rusisë, dhe ne nuk po flasim për arsenalet e vendeve detare. Njerëzit nuk ju lejojnë të trembni.

  • Riffian ka shkruajtur:

   A është lufta moderne jo vetëm financiare dhe dixhitale? Kjo menjëherë do të shpjegojë se në cilën luftë të shahut tani po zhvillohet. Një bllokim mund të thotë që njëri fizikisht merr armë.

   • Averroes ka shkruajtur:

    Ka një luftë të monedhës që po ndodh dhe dollari është në anën e humbur, SHBA do të përgjigjet në të ardhmen e parashikueshme me një operacion të flamurit të rremë. Mendoni për operacionin Northwoods!

    Përparimi i vërtetë për juanin në 2015, kur vetëm pak muaj, Kina i rrethoi shtetet e saj fqinjë me "unazën e juanëve", duke shtrydhur dollarin amerikan nga tregjet vendore. Në të njëjtën kohë, Kina është bërë një investitor i madh amerikan, duke investuar 1.261 trilion dollarë në ekonominë amerikane, që ka dy katër buxhetet vjetore të Rusisë. Për më tepër, Kina tani zë vendin e parë në aspektin e rezervave të arit në planet. E gjithë kjo kontribuoi në forcimin e ndjeshëm të juanit në shkallë globale.

    Megjithatë, projekti më ambicioz i iniciuar nga dollari amerikan si një monedhë globale ishte iniciativa e famshme "një rrip një rrugë". Kjo rrugë transporti apo shkallë e pashembullt do të çojë në një përshpejtim të ndjeshëm të ndërprerjeve ekonomike, gjë që do të rezultojë në zvogëlimin e kostove të transportimit të mallrave kineze në Evropë nëpërmjet rrugëve të vendit. Për këtë projekt të ketë sukses, Pekini ka krijuar një fond 40 miliardë dollarë të Rrugës së Mëndafshit, alongwith 100 miliardë dollarë infrastrukturës Asian Investment Bank (AIIB) Sa pasuesit hapi dyert e saj në verën e 2015. Në të njëjtën kohë, shteti kinez ka ulur ndjeshëm ndikimin e FMN në vendet në zhvillim.
    http://journal-neo.org/2016/11/26/yuan-ization-of-the-world-is-under-full-steam-now/

 6. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

 7. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  intellihub.com ka shumë disinfo. Unë thërras një Mark Dice.
  Unë i quaj mikro nukes 911, dhe nuk e përmend Dr Judy Wood. Çfarë faqe e kontrolluar e opozitës nuk përmend është shumë e rëndësishme.
  Për të formuar një imazh, intellihub.com është pra një medium i përsosur për të marrë një pamje të gabuar.
  Më vjen keq, por duhet thënë.
  Kjo është gjithashtu gjëja e fundit që kam për të raportuar këtu në MV, sepse ajo është e humbur energji.
  Unë gjithashtu kam dyshimin e fortë se ka rafinuar - ndoshta paguar-trolls dis-info vazhdojnë të përhapen. Dhe unë nuk jam duke shkuar për të diskutuar atë kohë, atë kohë kemi pasur kohë.

  • Averroes ka shkruajtur:

   PORVH, duke shikuar faqet COINTELPRO është vetëm një domosdoshmëri. Kjo ju jep një pasqyrë se në cilën drejtim duhet të kërkoni + bastin në mo në të cilën bazohet raportimi i mediave perëndimore. E njëjta gjë vlen edhe për FSB-në orientale dhe vendet si katehon, sputnik international etj.
   Mendoni për operacionin e CIA-s, Mockingbird dhe kohët e fundit Udo Ulfkotte. Një intervistë interesante me një CIA disinformant, është e vjetër por interesante. Unë gjithashtu mund të rekomandoj intervistat me ish-anëtarin e KGB-së Juri Bezmenov në kontekstin e "përmbysjes" dhe subversionit psikologjik .. është ende në vazhdim

   • Averroes ka shkruajtur:

    Megjithatë, fakti ishte se Colby kishte më shumë armiq se sa miqtë. Në periudhën midis shtatorit 1973 dhe shkarkimit të tij në nëntor 1975 si drejtor i CIA-s, Colby dëshmoi para komiteteve të kongresit herë 56. Kur Kongresi i bëri një pyetje, ai dha një përgjigje të drejtë. Djemtë Intel e urrenin për të. Ata mendonin se ishte detyra e tij të gënjejë. Kështu bëri Gerald Ford dhe Henry Kissinger që e qëlluan atë si shefin e CIA-s për zbulimin e asaj që quheshin «bizhuteritë familjare» - komplotet e ndëshkimit dhe veprat e tjera të pista.
    http://www.pythiapress.com/wartales/colby.htm
    http://www.zerohedge.com/news/2016-11-25/meet-real-fake-news

    Kur ai ishte i vdekur në ujë nëntë ditë më vonë, u tha se ai kishte shkuar jashtë vozitjen kanoe e tij në mbrëmje dhe u mbyt. Isha në Paris kur lexova historinë në International Herald Tribune. Unë e njihja William Colby. Dhe unë nuk e besoja këtë për një sekondë.
    Vdekja e përpunuar në një skenë të 'kandidatit manchurian'

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    @Averroes, çfarë është në po.
    Nëse është e qartë për të gjithë se, për shembull, Pizzagate (unë e emëroj atë) është gjithashtu një shaka.
    Nëse e kuptoni këtë, mund të shtoni një numër të madh të agjentëve të dezinfektimit (ata që bërtasin me zë të lartë për rezultatin e picerisë) në opozitën e kontrolluar ose në faqen e informacionit ose në kanalet e kanaleve. Pra një listë e zezë.
    Pizzagate, HampsteadHoax, psy-ops të rinj të CIA-s janë duke u vendosur gjithmonë.
    Si është e mundur që kaq shumë kërkues të së vërtetës të besojnë kaq lehtësisht çdo gjë nga media e alt. Burimi për, për shembull, 'pizzagate' është wikileaks, por shumë të vërtetë ende e kuptojnë rolin e wikileakëve.

    • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

     fjalia e fundit duhej të ishte "por shumë të vërteta ende nuk e kuptojnë rolin e wikileakëve".

     • Averroes ka shkruajtur:

      @PORVH, por kjo nuk do të thotë se nuk ka unaza pedo aktive për njerëz të rangut të lartë. Të ashtuquajturat 'kontrolli dhe balancat' për të siguruar që politikanët e rëndësishëm, gjyqtarët etj. Të vazhdojnë të jenë në vijë.

      Waco Texas (1993) është një shembull mësimor i një rrjeti të tillë që u ekspozua nën presidencën e askush tjetër përveç Bill Clinton. Kishte ndërhyrje të shpejtë nga Drejtësia nën drejtimin e Janet Reno, i cili u vra / u sakrifikua më parë këtë muaj. Është një rast kontravers, prej të cilit guri fundor ende nuk është më lart, mbulimi është gjithashtu aktiv këtu.

     • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

      Unë e di këtë. Por pizzagate është rastësisht një mashtrim.
      A keni parë në të vërtetë transmetimet më të fundit të talk2myra?
      shih: 'lamtumire 1' dhe 'lamtumire 2' dhe pjesa 1 dhe pjesa 2 Robby van der Plancken.
      Detyra e Pedoclub Morkhoven është duke ndryshuar ujin.
      Unë kurrë nuk kam besuar se marcel vervloesem.Voor jo një qind. Dhe e ndjeva atë mirë. Unë jam aq i çuditshëm sa mund të shoh nga qafa e tij se ai është shumë pedofil. Dhe kjo është e çuditshme, mendoj. Pra, ishte mjaft zhgënjyese për vite me rradhë se si ishte marrë seriozisht nga shumë kërkues të së vërtetës.

     • Averroes ka shkruajtur:

      @PORVH, talk2myra është një ziotrol që nuk mund të dëgjoj për më pak se një minutë. vjen tek unë si një grua histerike që vuan nga të nevojshme .. Sipas mendimit tim, Vervloesem është dënuar në Belgjikë:
      http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20131120_00847841

     • Averroes ka shkruajtur:

      Përveç të ashtuquajturat viktimave në këtë rast janë të gjithë Demmink blerë paraprakisht për (tatimit) arrin të mbyllur për dhe rreth € 70.000, -, duke mbetur padyshim prostituta dhe bëj atë shkon poshtë edhe në një majë ..

      Që Murad Gazdiev (RT) është i ndotur edhe rreth këtyre proceseve, por ai nuk ishte i shpejtë sa për të bërë largimin e tij kur ata gjenden jashtë në RT ata ishin për karrocë Filth dhe ekzekutimin e tensionuar.

      Unë nuk mund ta gjej atë reportazh nga RT kudo

 8. Kamera ka shkruajtur:

  @PORVH

  Kjo nuk është absolutisht asnjë energji e humbur, vetëm të dëgjoni filmin e Zachery vendosur më lart nga ju >>>> 10 min 08 sec.

  Numerologjia mund të bëhet ndoshta dhe gematria nganjëherë rritet në IQ, por ka arritur tashmë shumë njerëz, veçanërisht përmes komenteve ndërmjet shpjegimit të gematrisë.

  Është koha që të gjithë gazetarët e zakonshme janë marrë në pyetje, ata janë fajtorë për tonë shprehjes kufizuar përzierjen dhe në të vërtetë si Zoti Vrijland u përmend kurrë përsëri, ai do të merrni vetëm keq këtë kufizim.

  Pothuajse të gjithë faqen e internetit janë të kontrolluara, (e inter) neto është si një copë tela me gjemba e mbështjellë me 330 volt (33 :-), përsëri nga FB malore sheqerit dhe Google, por ka gjithnjë e më shumë njerëz po zgjohen ... kjo është arsyeja pse ata kanë fuqinë gjithnjë e më shumë të rritet dhe kështu gjithmonë faqe në qoftë se kjo duhet të jetë diçka, por ajo ndalet një herë, (unë shpresoj) ... kështu që përgjigjen ??

 9. Riffian ka shkruajtur:

  Në kontekstin e "lajmit të rremë" gjeni dallimet:

  ANP: Punësimi në Shtetet e Bashkuara është rritur ndjeshëm më shumë në nëntor sesa dymbëdhjetë muaj më parë.
  http://www.nu.nl/economie/4359636/werkgelegenheid-verenigde-staten-groeit-sterk-in-november.html

  ZH: Amerikanët nuk janë në forcën e punës të fluturojnë për të regjistruar 95.1 milion: Shko Nga 446,000 në një muaj
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-02/americans-not-labor-force-soar-record-951-million-surge-446000-one-month

 10. Averroes ka shkruajtur:

  Jaah punon përsëri dhe tani ju do të kërceni ... Stili i Trump

  • Riffian ka shkruajtur:

   @Averroes, po ka një bazë të së vërtetës. Sepse mendoj se ka ende vende 3 që nuk kanë një bankë qendrore të kontrolluar Rothshield dhe që janë: Kuba, Koreja e Veriut dhe Irani.

   Unë mendoj se Trump në emër të Rothshild bazë Isis Ra El me më shumë se kënaqësi e kthen Teheranin në një Tripoli të dytë.

   ps: se zoti. Burns më kujton shumë Jacob Rothschild.
   http://www.zerohedge.com/news/2016-12-02/erdogan-demands-turks-exchange-their-dollars-gold-lira

   • Riffian ka shkruajtur:

    Puna e plotë gjithashtu shqyrton dëshminë e asaj që kulla (si dhe Pentagoni dhe Shanksville) mund të kenë raketa të mbuluara si avionë. Pamjaftueshmëria e rrënojave të aeroplanëve, së bashku me pamundësinë e krahëve të aluminit që presin rripin e çelikut, tregojnë në këtë mënyrë. Firma izraelite El-Op po zhvillonte tashmë teknologjinë holografike me "aplikacione të vjedhura" në 1980s; në 1999, Izraeli ka porositur nëndetëset e para të klasit Dolphin, të aftë për të nisur raketat e lundrimit.
    http://nucleardemolition.com/GZero_Report.pdf
    "Tani nuk ishte një bombë bërthamore, ishte një bombë konvencionale 350-ton".

 11. Averroes ka shkruajtur:

  @ Riffian pajtohem! Bëhet fjalë për lojtarët prapa skenave ...
  Engdahl thon: "William Engdahl thotë se ai beson se agjenda e vërtetë e Trump është të shkatërrojë Kinën, Iranin dhe Rusinë, ndërsa elita qeverisëse e Amerikës të lëvizë një qeveri botërore".

 12. Riffian ka shkruajtur:

  Kjo kam gjetur një cicërimë të çuditshme, unë kam për të thënë:

  Rob Schneider Llogari e verifikuar
  @RobSchneider

  "Ne si komb dhe si popull duhet të bashkohemi tani.
  Ne nuk mund të presim deri në Super Bowl! "

  https://twitter.com/RobSchneider/status/799122019073695744
  https://en.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_LI
  Shkurt 5, 2017 (2 5 + + + 2 1 + = 7 17) ON 2: 12 (322 = Skull dhe Bones)

 13. Riffian ka shkruajtur:

  Artikull interesant për lidhjet e (ushtarake industriale komplekse) të SHBA me Izraelin:

  Administratat amerikane mbuluan testin bërthamor të Izraelit: Analist

  Dokumentet e deklasifikuara tregojnë se Izraeli dhe regjimi i aparteidit në Afrikën e Jugut kryen një provë të përbashkët bërthamore në Oqeanin Atlantik Jugor në 1979. Sateliti spiun amerikan VELA zbuloi një blic të dyfishtë mbi Oqeanin Atlantik Jugor. Përkundër faktit se ish-Presidenti amerikan Jimmy Carter u informua për testin bërthamor, disa administratë amerikane janë përpjekur të vënë një anëtar në çështjen e përhapjes. Megjithatë, Arkivi Kombëtar i Sigurisë i Universitetit Georgetown botoi të enjten, botuar në një artikull, duke hedhur dritë të re mbi dritën e dritës.

  Richard Silver Ten, një gazetar dhe komentator politik nga Seattle, tha për Press TV të shtunën se Shtetet e Bashkuara ka refuzuar të zbulojë programin e armëve bërthamore të regjimit izraelit në disa në dekada.
  http://presstv.ir/Detail/2016/12/10/497227/Israel-South-Africa-US-Nuclear-Test-Silverstien

 14. Averroes ka shkruajtur:

  Diçka për të menduar ..:

  "Sistemi 6 oqeanike qëllime Status" është projektuar për të "shkatërruar instalimet e rëndësishme ekonomike e armikut në zonat bregdetare dhe të shkaktojnë dëme të garantuara shkatërruese për territorin e vendit duke krijuar fusha të gjerë e kontaminimit radioaktiv, duke i bërë ato të papërdorshme për ushtarak, ekonomik ose aktivitet tjetër për një kohë të gjatë ", thotë dokumenti.
  "Është e vërtetë që kemi arritur qëllimin, prandaj është fshirë," tha zëdhënësi i z. Putin, Dimitri Peskov.

  "Në të ardhmen ne padyshim do të marrim masa parandaluese kështu që kjo nuk do të ndodhë përsëri".

  Departamenti i Mbrojtjes i SHBA tha se e kishte parë raportin, por nuk do të komentonte më tej.

  "Ne jemi të vetëdijshëm për pamjet video, por kam pak autenticitet", tha një zëdhënës i Pentagonit për BBC.
  http://www.911truth.ch/illuminati_card/Vladimir_Zhirinovsky_(Assassins)_Illuminati_Card_NWO.jpg
  http://www.bbc.com/news/world-europe-34797252

  • Averroes ka shkruajtur:

   Imazhi i shqiponjës me dy koka është një simbol shumë i çmuar i masonëve hebrenj.

   Ai përfaqëson Perëndinë babilonase të parave dhe forcave, Mammon-Ra, si dhe procesin dialektik hegelian praktikuar nga elita hebraike. Ky simbol i njëjtë është edhe "Masonik Jewel" që u dha masonët me nivel të lartë të inicuar në shkallën 33rd.
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica12.htm

   Sidoqoftë, ai është ngushëlluar dhe mbytur armiqësinë e tij ndaj hebrenjve pasi doli se Zhirinovsky është një hebre! Ngritja e fronteve të tilla të rreme nga Iluminati është një taktikë e zakonshme. Kjo është e gjitha pjesë e procesit hegeliane dialektik (Thesis + antitezë = sintezë): pra, të krijojë problemin, pastaj të dalë me të para-planifikuar "zgjidhje" të favorizuar nga elita.

   Albert Pike: "Sekret Royal, apo sa pasuesit jeni Prince, në qoftë se ju jeni një ndjekës i vërtetë ... Kjo është se si shumë pasuesit e Sohar (një tekst, magjike dhe enigmatik) termat misteri i Bilancit. Është Sekreti i Ekuilibrit Universal ... I tillë, vëllai im, është Fjala e Vërtetë e një Master Mason; e tillë është Sekreti i vërtetë Mbretëror, që e bën të mundur, dhe Perandoria e vërtetë e Vëllazërisë Masonike të vërtetë ".

 15. Averroes ka shkruajtur:

  Prof. dr. Walter J. Veith shpjegon se Trump është një dialektikë e njohur. Zgjedhjet nuk janë më shumë sesa iluzione të zgjedhjes.

 16. Averroes ka shkruajtur:

  Pse krahasimi me JFK-në? MURI

 17. Kamera ka shkruajtur:

  Sot 20-01 2017

  Asnjëherë nuk shihet aq shumë një Oblisk në televizionin e OJF-së gjatë inaugurimit, kurrë nuk shihet aq shumë vjollcë dhe dëgjoi fjalën Amen ... nuk ka komente

 18. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Në '58, kështu që 58 vite përpara përurimit të Trump, kjo erdhi në TV.

  "Çfarë! Karakteristikat perëndimore të 1950-së janë një njeri me emër që quhet Trump premtues për të shpëtuar botën dhe për të ndërtuar një mur "

 19. Averroes ka shkruajtur:

  Trump (Drumpf) është anëtar i vëllazërisë së masonëve dhe i vetëdijshëm për simbolizmin ezoterik të shoqërive sekrete. Një i brendshëm me admirim për Apollonin (shkatërrues):

  • Averroes ka shkruajtur:

   Kur në 1776 'Novus Ordo Seclorum' u themelua në Londër me urdhër të Romës me anë të kurthit të saj, kurorën britanike të ulur në Londër. Askush nuk mund ta imagjinonte Amerikën. (Maryland dhe Virginia) pas pushtimit nga Kolombi në emër të Vatikanit në 1492 do të bëhej dega ushtarake e Romës.

   Shekuj më vonë kemi arritur një moment të rëndësishëm në histori. Një udhëkryq mbi të cilin hyn në fuqi kapitulli tjetër i shkrimit të hartuar nga planifikuesit qendror. 45e presidentin, por 44e (8) personi Donald Trump jezuit (Drumpf) ka vendosur buxhetin e Pentagonit (ndërtimi filloi shtator 11, 1941) për veizelen deri në një dajak 54 miliardë dollarë.

   Çfarë na tregon kjo? A do të predikojë paqen apo do të fillojë luftërat? Komentet e 66 janë të zbatueshme ??

 20. Averroes ka shkruajtur:

  Trump do të heqë barrierën kushtetuese midis kishës dhe shtetit dhe nuk do të respektojë ndarjen e kishës dhe shtetit. Një shenjë paralajmëruese për gjakderdhjen që kjo ka dhënë gjithnjë:

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër