Peter R. de Vries ndihmon fabrikën Anne Faber të vazhdojë me tjerrje me një mesazh për viktimën e babait Michael P.

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 16 Tetor 2017 17 Comments

Peter R. de Vries, a mund të vazhdojë pinguin e Anne Faber të rrotullohet deri në mëngjes një mesazh në Twitter, ku ai pretendon se babai i 1 i vajzës së përdhunuar më kot për ndihmë për politikanët holandezë. Nëse gjysma e Holandës ka dyshime serioze për besueshmërinë e vrasjes së Anne Faber, një histori e re duhet të nxitet shpejt. Pastaj do të paraqitet propagandisti i krimit të shtetit dhe lojtari i shtetit Peter R. de Vries. Unë parashikoja në artikujt e mëparshëm se një histori e pikturuar në dukje do të plotësohet me rrotullime të reja për të kursyer besueshmërinë. Ju vështirë se mund të presin që politikanët, policia dhe media të 1 këto ditë me një 'Thyerja e lajmeve', në të cilën ata publikisht kërkojnë falje për përdorimin e mashtrimit dhe mashtrimit për të shtyrë përmes legjislacionit të ri. "Zonja, zotërinj dhe neutrale gjinore ne kemi vënë gjithë vrasjen e Anne Faber në skenë!"Jo, kjo nuk do të ndodhë. Çdo përpjekje duhet të bëhen për të vrullshëm një histori kaq ekstreme bolts janë tashmë jashtë kornizës dhe biçikletë tashmë shufra ndez splashing scraping në beton, ngjitur përsëri së bashku gjatë vjeshtës.

Majkëll Panhuis mund të ishte arrestuar në 3 Tetor, sepse IMF ka mbaruar burimet teknike për të bërë një ndeshje të parë të ADN-së brenda orëve 6. Michael ishte padyshim në bazën e të dhënave si një shkelës seksi. Xhaketa e Anne u gjet 3 tetor dhe ADN-ja në pallton e Anne, sipas burimeve zyrtare të medias, do të ishte arrestimi i tij në 9 Tetor. Well: Kjo është 6 ditë shumë vonë! Ndoshta Anne (në qoftë se nuk ishte një histori psyop) ende mund të jetë gjetur gjallë. Cila femër e ndjeshme tani do të ciklon një rrugë ANWB në fillim të mbrëmjes (kur errësira po bie pothuajse) dhe me mot të keq? Cila grua që do ta kishte çuar këtë rrugë (sipas Xhaxhi Hans) nuk e dinte se kishte një klinikë psikiatrike në zonë? Cili person i përdhunuar psikopat që foli për vrasjen ideale, a po e lëkundet me xhaketën e Anës, çantën dhe biçikletën aq të vështirë? Çfarë bëri ai me pjesën tjetër të veshjeve? Tani është e qartë se ai kishte qasje në një telefon. Pse policia nuk ka gjetur menjëherë një ndeshje në bazë të të dhënave të anketës? Cili psikopat nuk e pranon zyrtarisht vrasjen e tij, por a tregon ai vendndodhjen?

Lexoni tërë skedarin atje këtu përsëripor sidomos lexoni ky artikull edhe një herë me kujdes, në mënyrë që të filloni të shihni përmes lojës. Një rregull kryesor në propagandë është ai nëse përsërisni një gënjeshtër të mjaftueshme në mediat që keni kontrolluar, përfundimisht të gjithë do ta besojnë atë. E gjithë kjo gjë duket se po sillet rreth futjes së legjislacionit që korrespondon me refuzimin faturë nga Edith Schippers. Ky ligj duhet dhe do të vinte, por nuk u pilotua nga dhoma vitin e kaluar pasi, ndër të tjera, kritika një peticion nga kjo faqe. Ligji që siguron që njerëzit janë të detyruar të mbahen për vëzhgim, pa dhënë miratimin e tyre për këtë dhe pa përfshirjen e një gjyqtari, duhet dhe do të vijë! Nga një dramë e madhe si një zhdukje që përfundon me vrasje, në media për të tjerr, njerëzit do të bëjnë thirrje për të njëjtin ligj që ata e refuzuan. Kjo është për shkak se e keni bërë profilin e kryerësit të fajit në mënyrë që të përshtatet pikërisht në figurë. Ligji duket se trajton vetëm rastet e Michael Panhuis, por me përkufizim rregullon që çdo qytetar mund të arrestohet për vëzhgim. Kjo është mënyra se si funksionon një psyop dhe kështu i bëni njerëzit të bërtasin për legjislacionin që në të vërtetë mund të përbëjë një kërcënim për të gjithë. Së shpejti nuk do të duhet të jepet sqarim për izolim (për vëzhgim për hulumtime psikologjike) të askujt! Dhe ne vetëm mendojmë se ishte vetëm për rastet Michael Panhuis.

Gjithashtu, rasti i Anne Faber jep një alibi të mirë për të mos lejuar më të burgosurit të lëshojnë dy të tretat e dënimit të tyre, Kërkoni së bashku app u prezantua dhe ka pasur një alibi të mirë për të thënë se të gjithë telefonat në zonën e udhëtimit me biçikletë Anne duhej të lexoheshin. Ligji i zvarritjes është vënë në një dritë pozitive në 1x dhe me aplikacionin Samen Zoek, policia mund të kërkojë përmes fjalës së madhe, fjalë për fjalë, telefonat e të gjithë atyre që instaluan aplikacionin, kohë reale përgjimi. Se Anne Faber ka punuar për një kompani teatrore (Het Huis) dhe se Nathan Fidder ka punuar në spital pranë punës së tij ishte aktori, le të shpërfillim. Por ju mund të lexoni ky artikull përsëri mirë (me të vërtetë) për të zbuluar se si ju mund të ndërtuar një psyop mjaft lehtë në ditët e sotme. Zhytuni në të në mënyrë që të jeni të sigurtë se nuk do të mashtroheni dhe do të ballafaqoheni me legjislacionin që duket të jetë mirë, por gjithashtu do të jeni në gjendje të prekni veten ose njerëzit në zonën tuaj. Dhe mos u hiqni me tregime negative rreth Martin Vrijlandsepse kjo është dëshmuar nga gatimi i shtetit. Lexoni artikujt nën lidhjet blu në artikull me kujdes.

Lista e lidhjeve burimore: metronieuws.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Ellie van den Berg ka shkruajtur:

  Nëse shkruan një letër (dëshprim), a nuk e quan veten babai / kujdestari?

 2. rmstock2 ka shkruajtur:

  Kur mr. Swift ishte avokat ishte ende në ditën e arrestimit të klientit të tij rrëfimit të plotë në TV raportuar gjerësisht. Michael P. ka qenë në fakt lëshuar rrëfim të plotë për rrëmbimin, përdhunimin dhe vrasjen e Anne Faber, ose nëse ka mendore klinika të mjekësisë ligjore psikiatrike Altrecht aventurine Roosenburg në Den Dolder një alibi bindëse për klientin e saj?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Në një psyopp nuk ka viktimë, nuk ka kryerës dhe nuk ka të mbijetuar.

  • mendjehollësi ka shkruajtur:

   rmstock2, në lidhje me vërejtjen për Vlug, i ashtuquajturi avokati i Jasper S. është i pasaktë.
   Unë duket të kujtoj se Jasper ishte në izolim për rreth 3 javë apo më shumë. Ndoshta ata e bënë atë të çmendur në atë kohë. Pas atyre pak javësh, Vlug doli me një histori karshi që Jasper Steringa kishte thënë tashmë - menjëherë në ditën e parë - "Unë e bëra atë".
   Kjo ishte pikërisht gjëja e çmendur dhe e shquar për atë biznes.

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    "Në një psyopp nuk ka viktimë, nuk ka kryerës dhe nuk ka të afërm të mbijetuar".

    Viktima është populli Holandez i cili, për shkak të letargjisë, dështimit dhe vetmisë, i nënshtrohet terrorit të shtetit.

 3. Kamera ka shkruajtur:

  Pyetje, naif pak, por unë ende sugjeroj atë

  Kush ju njeh si një qytetar privat dhe stadsgenootje ose njeriu me shokët mund të kërkojë, për shembull një studim të pavarur si një mendim të dytë në një rast, për shembull, për të mbrojtur qytetarët kundër korrupsionit të mundshëm në (e gabuar) shtetit tonë.
  A mund të filloni një padi kundër mbulimit mediatik, si një qytetar me prova në dorën tuaj? e cila, për shembull, rezulton e pavërtetë (zoti Vlug mund të ketë një përgjigje)

  https://www.trouw.nl/samenleving/-media-zijn-onnodig-ver-gegaan-in-berichtgeving-rond-anne-faber-~a7ebce8b/

  • mendjehollësi ka shkruajtur:

   Ajo histori e pabesueshme e fshehur në atë besnikëri. Avokati i Popullit i Trojkës beson se gazeta e tij ka shkuar shumë larg ... .. E drejta! Helikopterë dhe fotografë që do të prishin kërkimin! Një hetim i policisë që është absolutisht krejtësisht i rremë dhe shtypi i cili raporton se është tërësisht i rremë, dhe tani komenton nga grupi i tyre që është tërësisht i rremë!
   Mediat të cilët tashmë thanë se ajo ishte gjetur ndërsa policia nuk e kishte gjetur akoma! Tani e dimë pse kjo është bërë, domethënë të ankohemi më pas për rolin e medias, sikur mediat të mos jenë pjesë e të gjithë psy-opit.
   ON-GE-LOOFLIJK !!!!
   Dhe menjëherë raportoni se është e çuditshme, por e lehtë për t'u shpjeguar, se zhdukjet e tjera nuk janë aq të mprehta.
   Kjo ashtuquajtura komentimin e Dwayne Vermaat, i ashtuquajturi Avokatit të Popullit të Trouw nuk është, pra, me siguri nga rastin e këtyre të ashtu-quajtur avokatit të popullit, por nga milli i një liga mjekët club tjerr. Ata që janë prapa të gjithë psy-op. Ose Avokati i Popullit Adri Vermaat është në spindokatorët e ligë të klubit, natyrisht që mund të jetë kështu.
   Por mesazhi i dasmës nuk është në asnjë rast veprim organik dhe spontan, por është menduar shumë mirë nga një ekip menaxherësh perceptimi / spindoctors / shkrimtarësh

 4. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Dhe ato teknika të kontrollit të mendjes janë atje.
  Qëndroni të zgjuar, mbani dritën ditën dhe natën dhe alternoni rrushin e Rihannës me rrjetë fundore nga Justin Bieber dhe Miley Cyrus. Pas javëve të 3-it ju nuk dini nga përpara që ju ende jetoni nga prapa dhe ju besoni se ata thonë se keni vrarë dikë. A nuk është aq e vështirë.

 5. rmstock2 ka shkruajtur:

  NFI dërgon organe për seksionin në Belgjikë
  14 Tetor 2017 në Holandë
  http://archive.fo/hxm5c
  "[...] Të dy patologët e pavarur mjeko-ligjorë që numërojnë Holandën nuk do të përfshihen. IFN bisedoi me njërin prej tyre, por ata nuk do të dilnin nga ajo. Tjetri ofroi ndihmën e tij, por instituti vendosi të mos përdorë shërbimet e tij. "

 6. Kamera ka shkruajtur:

  Gjykatësi i atëhershëm Otte i cili dikur dënoi Michael P për shkak të një ngjarjeje
  në Ditën e Mbretëreshës 2010 më pas ka bërë një karrierë rrufe! ?

  http://www.rug.nl/rechten/news/archief/2016/otte-lid-college-procureurs-generaal

 7. Hapni sytë tuaj ka shkruajtur:

  Përsëri, shumica e njerëzve janë nisur në të. Në këtë gënjeshtër të keqe. Kjo nuk ishte e vërtetë që nga fillimi se ajo do të kishte hyrë në biçikletë. Mediat me të vërtetë mund të tregojnë gjithçka, shumë besojnë menjëherë. Asnjë pyetje kritike nuk kërkohet një herë. "Populli" është po aq i lakueshëm sa çfarë.

 8. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Snuivert Blok ka marrë peticionin me kënaqësi. A ndodhi kjo rastësisht që në dhomën 1e, ashtu si me ligjin e rimorkios, ekzistonte një ligj i detyrueshëm i detyrueshëm për 2018 të detyrueshëm që duhej pilotuar nëpërmjet saj? Kush do ta fitojë këtë çmim Machiavelli këtë herë? Kjo e ashtuquajtura xhaxhai i Anës është sigurisht i pranueshëm ose një program "konsumues" i AIVD si p.sh. Pauw / Radar / De monitor ..
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/804331/petitie-anne-al-110-000-keer-getekend

  Ju kërkoni, po vrapojmë ...
  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/04/01/ministerraad-akkoord-met-wijziging-wetsvoorstel-verplichte-ggz

  Joris është mjaft i hutuar kohët e fundit ... ne do ta quajmë Departamentin Sicherheits për sigurinë sigurisht, sepse nuk lëndohet ... e drejtë?

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   Dhe kjo është mënyra se si funksionon ... zotëri është mjaft i hutuar (lexo në mënyrë kritike) .. ekipi përforcues i hutuar Njerëzit e dinë si ta trajtojnë këtë?

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    "... Morali është një pengesë për një pushtim të suksesshëm dhe pa përgjegjësi ndaj udhëheqjes politike.
    Qëllimi është që të "bëhen zotër të sovranit" dhe "si të tillë" dhe "zotërin sovran" të asaj që të vendosin fuqitë e tyre dhe të bien për lutjet liberale ".

 9. Janar ka shkruajtur:

  Man!
  vetëm datat e përmendura në letër janë flamuj direkt të kuq:
  letra tashmë 22-01-2012
  data e veprës penale të 30 Prill / 1 Maj

  Këto 2 së bashku e bëjnë këtë letër shumë të dyshuar / të papranueshme

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër