Dëshmia se faqet e internetit të mëdha mediatike alternative kontrollohen nga opozita

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 Maj 2019 11 Comments

burimi: businessinsider.com

Kam shkruar për disa vjet që shumica e faqeve të njohura të medias janë në anën e pasme të duarve dhe përmbushin detyrën e tyre në një lojë në të cilën fusha e gjithë forcës së mendimeve dhe ideve të ndryshme drejtohet dhe ushqehet në avantazhe dhe kundërthënie. Kjo është dualiteti që gjithmonë nevojitet për të vendosur polet plus dhe minus në tension të lartë në shoqëri. Është një lojë e disinformimit të ndërtuar në mënyrë të ndërthurur, e kombinuar me ndarjen e së vërtetës, programimin subliminal dhe menaxhimin e perceptimit. Shërbimet kryesore janë shërbimet sekrete dhe organizatat e tjera sekrete. Kjo nuk është vetëm diçka që ndodh në SHBA, por edhe në Holandë dhe në fakt të gjitha vendet në mbarë botën. Është e rëndësishme që ta kuptoni këtë dhe prandaj është e dobishme të tregoni disa dëshmi.

Le të shohim se si funksionon kjo me Infowars.com, Alex Jones, për shembull.

Lidhja e kompanisë Disinformation

Dokumentari më poshtë është një shpjegim i ky artikull, nga të cilat unë e bëj përkthimin më poshtë. Bëhet fjalë për kompaninë që quhet 'The Disinformation Company' dhe lidhjen me Alex Jones.

Puna e famshme e famshme e komplotit Alex Jones, përfshirë një numër dokumentarësh, të tillë si Endgame: Blueprint for Global Enslavement dhe Rendit i Ri Botëror dhe librin e tij Përgjigja në 1984 është 1776, u shpërndanë dhe / ose publikuan nga shoqëria e mbështetësit të Satanistit dhe Alleister Crowley, Richard Metzger, i quajtur The Disinformation Company, një kompani që lidh tekno-paganët dhe transhumanistët. Metzger ishte prezantuesi i një programi televiziv të quajtur Disinformation, The Disinformation Company dhe faqes së tij të internetit Disinfo.com, me sloganin "gjithçka që dini se është e gabuar", e cila fokusohet në titujt e çështjeve aktuale dhe përpiqet teoritë e konspiracionit të dyshuar, okultizmin, politikë, çuditjet dhe dezinformimi i supozuar.

Metzger pranon se ai identifikoi veten si një "magjistar" nga një moshë e re dhe se ai studioi me kujdes punën e [Kenneth] Anger (një regjizor Crowleyan që përdorte Magick Crowley). Pjesërisht për shkak të ndikimit të tij, Metzger kombinuar ambiciet e tij të karrierës në industrinë e filmit dhe për televizion me interesat e tij magick ". Zemërimi, prodhuesi famëkeq i filmave nëntokësor të frymëzuar nga Crowley, ishte figura kryesore në rrjetin e muzikantëve, okultistëve, anëtarëve të Laurel Canyon familja Manson dhe Satanskerk. Në fund, Meztger e konsideron kompaninë disinformuese si një "ndërmarrje magjike" dhe shpjegon:

Magick - i përcaktuar nga Aleister Crowley si art dhe shkencë për të shkaktuar ndryshim në përputhje me vullnetin - ka qenë gjithmonë thelbi jetik i të gjitha projekteve që ndërmarrim në Kompaninë e Dezinformimit. Pavarësisht nëse është nëpërmjet faqes sonë të internetit, aktiviteteve të botimit apo serisë sonë televizive, ideja për të qenë në gjendje të ndikojë pozitivisht në realitet është ajo që çon aktivitetet tona. Unë kam The Disinformation Company Ltd dhe aktivitetet tona të ndryshme gjithmonë konsiderohen si një magji shumë komplekse.

Përveç Alex Jones, Kompania e Dezinformimit ishte gjithashtu përgjegjëse për një numër të dokumentarëve të dukshëm të vendosjes kritike ose të konspiracionit, të tilla si Outfoxed: Lufta e Rupert Murdoch mbi Gazetarinë (2004), Zbulohet: E vërteta e plotë për luftën në Irak (2004), Familjet e Bushit: Fitorja më e mirë e demokracisë (drejtuar nga Greg Palast), Wal-Mart: Kostoja e lartë e çmimit të ulët (2005), Irak për shitje: Profiterët e Luftës (2006), (2004), 9 / 11 Mysteries (2006), 9, 11, 2006, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX,.

Dezinformimi, i njohur gjithashtu si Disinfo Nation, ishte një program televiziv i organizuar nga Metzger, i cili transmetoi dy sezone në bllokun e programimit "4Later" të kanalit 4 në Britani të Madhe. Gjashtëmbëdhjetë episodet e minutës 30 të prodhuara për C4 u reduktuan pastaj në katër "specialitete" një orëshe të destinuara për Sci-Fi Channel në Amerikë, por asnjëherë nuk u transmetuan për shkak të përmbajtjes së tyre të diskutueshme. Këto katër shfaqje u liruan më pas në një DVD, me një disk të dytë të bonuseve që shfaqin pikat kryesore nga DisinfoCon, një ngjarje 12-orëshe në 2000, me Metzger dhe një mori të famshëm okulte, përfshirë Marilyn Manson, Kenneth Anger, piktori Joe Coleman, Douglas Rushkoff, Mark Pesce, Grant Morrison, Robert Anton Wilson, Todd Brendan Fahey dhe të tjerë.

Ironia e çuditshme është se disinformimi duket se prodhon pikërisht këtë: dezinformim. Një shembull i mrekullueshëm është intervista e Metzger në Disinfo Nation nga Ted Gunderson, një ish agjent i FBI i cili është i njohur për hetimin e tij në një rrjet të fshehtë dhe të përhapur të grupeve në SHBA që kidnapojnë fëmijët dhe u nënshtrohen atyre abuzimit ritual satanik dhe sakrificës njerëzore. Sidoqoftë, dokumentari i Metzger është qartë një parodi, në stilin diskordian të 'humorit' dhe luajnë të dyja palët që janë tipike për Robert Anton Wilson. Fokusi i Gunderson është keqtrajtimi brenda CIA-s dhe institucionit ushtarak, dhe ai thotë se Kalifornia e Jugut është një fushë e rëndësishme e veprimtarisë kulturore satanike. Megjithëse dokumentari i Metzger pretendon të japë një "sy të thellë dhe të fshehtë" në "figurat e errëta" në satanizmin e sotëm, ai vë në dyshim komentet e Gunderson duke raportuar për një grup të mëshirshëm të mashtruesve të ngathët satanikë.

Videoja e Metzgerit kujton një pjesë të dezinformimit të prodhuar nga kanali britanik 4 në 1992, i titulluar "Beyond Belief", i cili pretendonte të ofronte dëshmi të abuzimit të ritualit satanik (SRA). Shfaqja u organizua nga Andrew Boyd, një kundërshtar aktiv i SRA dhe autor i "Blasphemous Rumors", një libër mbi këtë temë. "Përtej Besimit" përmban referenca për të dy agjencitë e zbatimit të ligjit dhe opinionet e ekspertëve mjekësor, si dhe një intervistë me të mbijetuarit e kultit të mohuar tani "Jennifer", i cili pretendoi të jetë pjesë e grupit që e bëri videon.

Imazhet përfshinin ritualet e turpshme që përfshinin një njeri të maskuar, simbolet rituale të prera në mishin e tij, një grua e zhveshur e lidhur dhe përdhunuar, dhe një abort të dukshëm në një tjetër grua të nënshtruar dhe ndoshta të droguar. Një tjetër skenë tregon një vajzë të re që është e bllokuar dhe e përfshirë në një akt seksual të dhunshëm. Këto sekuenca janë intervistuar me regjistrime të seksit eksplicit.

Alex Jones mund të lidhet me dikë që ka specializuar në teknikat magjike magjike të Aleister Crowley dhe aplikimin e tyre në media. Aleister Crowley është themeluesi i një okult lëkurë të quajtur Thelema. Ne po flasim për një doktrinë që Crowley pretendonte se ishte frymëzuar nga një qenie shpirtërore në Kajro ku gruaja e tij veproi si medium. Mësimi i Crowley bazohet në perënditë mitologjike egjiptiane. Mitet e lashta i atribuan pushtetin hyjnor planetit. Shpesh vura në dukje adhurimin e Saturnit që ne i shohim të gjithë rreth nesh. Kjo është pasqyruar edhe në mësimet e Crowley. Crowley ishte anëtare e agimit të Artë dhe organizatave të RTD (Ordo Templi ORIENTIS). Ky i fundit është një organizatë Templare që duket të jetë e lidhur me Faraonë egjiptianë. Për këtë arsye, interesi i Crowley-së për mitologjinë egjiptiane shpjegohet lehtësisht.

Unë gjithashtu kam shpjeguar se si besoj se bota është ende e kontrolluar nga linjat e gjakut faraonik. Nuk është rastësi që Aleister Crowley të merrej me të gjithë udhëheqësit e botës politike. Ai ishte "The Beatles 'Sergeant Pepper dhe në të vërtetë ndikoi në të gjithë muzikën, TV dhe industrinë e filmave. Crowley ishte heroi i madh i Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, por gjithashtu, për shembull Ramses Shaffy. Crowley zotëronte manastirin e vet në Sicili dhe thuhet se kishte seks të hapur me fëmijët atje. Crowley ka përdorur ritualet e seksit për të arritur një status më të lartë shpirtëror. Për shembull, një nga ritualet e Crowley është "Eroto-comatose Lucidity", që do të thotë të përkthyer lirisht "duke arritur lehtësim nëpërmjet një gjendjeje të komplikuar të viktimës si rezultat i seksit. Kjo mund të tingëllojë pak emocionuese për kërkimit të rrezikut lexues, por një gjendje e komatosuar nuk është saktësisht e pafajshme. Ju do të gjeni përshkrimin e ritualit këtu dhe, përmbledhje, zbret në faktin se një djalë i ri është sulmuar seksualisht derisa të arrijë një lloj komate dhe mendja e tij shkëputet nga trupi. Ky përdhunim thjesht pedoseksual është një nga ritualet e shumta të seksit të Aleister Crowley, njeriu i adhuruar nga shumë njerëz të famshëm.

Crowley ishte në gjendje të transferonte teknikat e magjisë së tij në industrinë e muzikës, TV dhe filmave. Pastaj ju duhet të mendoni për gjëra në nivelin subliminal, të tilla si 'folje e kundërt' dhe shumë teknika të tjera. Disa nga këto teknika magjike (të quajtura 'Magick' nga Crowley) mund të gjenden në këngë nga The Beatles dhe grupe të tjera, për shembull. Magiku është mbi kombinimin e teknikave subkoshiencës dhe ritualeve okulte dhe simbolizmit të mbushur në programe; zakonisht jo të dukshme për syrin. Në fakt, ju mund të thoni se Magick i Crowley është bërë standard për të gjithë muzikën, TV dhe industrinë e filmit.

burimi; reddit.com

Jimmy Savile, personaliteti më i madh televiziv në Mbretërinë e Bashkuar dhe abuzuesi i fëmijëve në seri, gjithashtu e konsideronin veten një okultist që ndoqi hapat e Aleister Crowley. Savile ishte në gjendje të udhëtojë lirisht përmes Mbretërisë së Bashkuar në mënyrë që të jetë në gjendje të abuzojë fëmijët dhe të paaftët sipas dëshirës. Savile thuhet se ka kryer necrophilia edhe në trupat e vdekjes në spital. Savile, i cili vdiq në tetor 84 në moshën 2011 në tetor, ishte shkelësi më i madh i seksit në Britani pasi policia njoftoi se kishte vrarë të paktën viktima 450 nga tetë deri në 47 vjeç.

Fakti i thjeshtë se dikush si Alex Jones mund të lidhet me themeluesin e kompanisë Disinformation aktualisht e lidh atë me mësimet e Crowley. ju mund të nxjerrni përfundimin nga kjo që kemi të bëjmë me një agjent të rendit botëror (faraonik).

Këshilli për Politika Kombëtare (CNP) dhe lidhja e Shoqatës John Birch Society (JBS)

Alex Jones gjithashtu mund të jetë shumë i lidhur me disa think tank të konsiderueshëm, duke qenë Këshilli për Politikat Kombëtare (CNP) dhe Shoqëria John Birch Society (JBS).

CNP u themelua në 1981 nga Tim Lahaye dhe Paul Weyrich. Lahaye është një predikues amerikan, kryetar dhe shkrimtar i librave të krishterë. Ai i përkiste krishterimit ungjillor dhe ishte i martuar me shkrimtarin e krishterë Beverly LaHaye. Weyrich ishte një aktivist politik, komentator (mendoj CIA) dhe themelues i të gjitha llojeve të think tank, si The Heritage Foundation, Fondacioni i Falas së Falas dhe Fondacioni Amerikan i Shkëmbimeve Legjislative. Pra, Weyrich e dinte qartë se ku mund të fitonte para dhe nëse na erdhi paraja e madhe, atëherë ne fakt tashmë e dimë se kush kontrollon lojën. CNP është një lloj Bilderberg amerikan. Prandaj të gjitha mbledhjet e saj janë sekrete. Asgjë nuk rrjedh. Organizata formon një lloj ombrellë për 'kërkuesit e së vërtetës' të themeluar nga sionistët hebre-krishterë.

Pastaj ju keni krahun e djathtë John Birch Society (JBS). John Birch Society është një grup radikal amerikan i krahut të djathtë, i themeluar në 1958 nga aktivisti i biznesit Robert W. Welch, Jr. si propagandë antikomuniste dhe organizatë lobi. Pra, ne gjithmonë shohim paratë e mëdha që shfaqen. Kjo në të vërtetë duhet të ngrejë dyshime. Welch donte të krijonte një "organizatë sekrete, monolitike" që do të "vepronte nën autoritetin e plotë në të gjitha nivelet".

Ju lexoni ky libër online më pas për të zbuluar se si Alex Jones mund të lidhet me këto organizata. Sidoqoftë, është shumë më e këshillueshme që të marrim një vështrim të mirë në dokumentarin më poshtë. Nëse, pasi keni marrë me të vërtetë kohën për të studiuar të gjithë këtë, filloni të shihni pak se si forca alternative e opozitës në media është gjithashtu në xhepin e elitës, shpresoj që ta kuptoni se mund të gjenden disa burime të pavarura. Prandaj unë e rekomandoj atë ky artikull për të lexuar përsëri për situatën në Holandë. Shpresojmë se kjo do t'ju ndihmojë gjithashtu për të parë se sa e rëndësishme është mbështetja e shkrimtarit të vërtetë të pavarur (i vetmi në Holandë që ngre hapur gjithë këtë).

Ju lutemi gjithashtu lexoni përgjigjet, në të cilat do të gjeni lidhjen me faqet e internetit holandeze.

Lista e lidhjeve burimore: conspiracyschool.com, scribd.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (11)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Mund ta zgjasni atë në gabimin e Luftës në (T), krijoni një armik, quhet Al Qaeda / IS, i cili ju jep legjitimitetin për të aplikuar ndërhyrjen.

  Pas kthimit në Crowley / RTD, babai i Aleister Crowley ishte në një kult të quajtur Vëllezërit Plymouth. Ky grup ka qenë vendimtar në ndikimin e të krishterëve ungjillorë në kontinentin amerikan. prodhoi një Bibël që të gjithë e bartin sionizmin në qiell
  https://hermetic.com/crowley/worlds-tragedy/the-plymouth-brethren
  https://www.godlikeproductions.com/forum1/message3396318/pg1?c2=1

  Grupi që mbështet Trumpin dhe lëvizjen e tij sionist në fund të kohës sot (shpirtërisht).

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Artikel: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/verspreider-smaad-en-laster-martin-vrijland-jeroen-hoogeweij-heet-nu-naomi-hoogeweij/

  Në këtë artikull unë shpjegoj lidhjen e shpërndarësit shpifës dhe shpifës Martin Vrijland Jeroen Hoogeweij me Aleister Crowley RTD:

  Jeroen High Weij, burimi i gjithë shpifjen dhe fyerjen për Martin Vrijland në internet për të gjetur, nuk e ka fshehur identitetin e tij. Shumica e asaj që ende mund të gjenden në internet në pikat pabaza, vjen nga dora e Jeroen dhe kishte si qëllim të qartë të minuar besueshmërinë e artikuj të shkruar nga Martin Vrijland. Kjo ende ka efektin e saj, sepse Google refuzon të heqë lidhjet dhe për shkak se deklarata ime mbetet e pa trajtuar.

  Tekstet ende mund të gjenden në internet; ndër të tjera në faqen e internetit 'hoaxwiki' që shfaqet lartë në motorin e kërkimit të Google. Unë kam vendosur të mos e vë më shumë energji në çmontimin e këtij pranga. Në fund të fundit, sa më shpejt që të filloj të shpjegoj se ku janë të pavërtetat, faqet e internetit në fjalë menjëherë ngjiten në stilolaps përsëri për të rregulluar ose hequr gjërat. Për shembull, në të kaluarën ajo tha se kisha scammed një ish-punëdhënës. Sidoqoftë, kur botoja prova në faqen time që i kisha thënë lamtumirë kësaj kompanie në një mënyrë të mirë dhe miqësore, kjo histori u hoq shpejt. Problemi me këtë desinfo të shpërndarë qëllimisht është mbi të gjitha që lexuesit e rinj janë të prirur ta besojnë atë dhe për këtë arsye thjesht të braktisin. Në këtë kuptim, prandaj është një metodë efektive për të prerë një shkrimtar kritik dhe për të prishur reputacionin e tij.

  Ndërkohë kam kërkuar disa avokatë që të marrin rastin tim dhe të padisin shtetin për mos trajtimin e deklaratës sime. Deri më tani askush nuk duket se guxon të djegë gishtat e tij për të denoncuar shtetin. Ai ende mund të emërohet si një menaxher i qartë, sepse një deklaratë shumë e detajuar dhe e hollësishme që përmban dëshmi të forta thjesht nuk u mor në konsideratë. A mund të jetë kjo për shkak të faktit se është e qartë se shteti ka një dorë të vendosur në këtë shpifje dhe shpifje online? Unë gjithashtu kam depozituar rastin tim me Sven Hulleman për të parë nëse ai guxon të digjet gishtat e tij në këtë.

  Gjithmonë më ka befasuar sa lehtë ky Jeroen Hoogeweij u përball me gjithë atë qortim dhe shpifje në atë kohë. Veçanërisht sepse kjo është qartazi e dënueshme. Unë madje botoja miratimin e tij të qeverisë dhe ishte e qartë se Jeroen punoi për shtetin. Për një moment Jeroen dukej se ishte zhdukur nga radari dhe në qarkun e thashethemeve më thanë se ai do të kishte kancer. Tani nuk besoj në thashetheme, por ishte e jashtëzakonshme që ai nuk ishte shumë aktiv në faqet e mirënjohura që synonin kryesisht nxitjen e Martin Vrijland (dhe po punonin me kohë të plotë). Prandaj isha shumë i befasuar kur një lexues më vuri në një llogari twitter me emrin Naomi Hoogeweij.

  A ishte ndoshta arsyeja pse Jeroeni nuk ishte aq i shqetësuar për identitetin e tij? A është me të vërtetë Jeroen? A e ka lejuar veten të rritet? Seriozisht? Mendova se ishte një shaka. Do ta bënte çështjen time ligjërisht ekstra interesante! Çfarë ndodh nëse ju keni bërë një deklaratë kundër një personi dhe ai person ka pësuar një ri-caktim gjinor? Çuditshëm!

  Jeroen ka qenë gjithmonë në ballë të organizatës Aleister Crowley RTD. Brenda shoqërive sekrete të Luciferit, transgjincia duket të jetë një çështje mjaft e zakonshme. Duket sikur këto shoqëri globalisht promovojnë marketingun "jo gjinor" dhe "transgjinor". Unë kam shpjeguar këtë gjerësisht në artikujt e mi për këtë temë, në të cilën unë e arsyetoja se kjo është kryesisht për shkak të idenë që Luciferi është i paqartë. Kush nuk e njeh simbolin e boksit Luciferian Baphomet që duhet të përfaqësojë një dollar me gjinjtë dhe një fallus. Ndoshta referenca më e mirë për këtë u përfaqësua nga fituesi mashkull / femër i Konkursit të Këngës në Eurovision në 2014, Conchita Wurst. Për shembull, lexoni këtë artikull për një shpjegim të hollësishëm. Pra, ajo në të vërtetë përshtatet në pamjen që Jeroen ka pasur vetë konvertuar.

  Ndërkohë, Jeroen (tani Naomi) është përsëri aktiv në internet dhe është bërë një shkrimtar mysafir në faqen e internetit jalta.nl. Kur e zbulova këtë, ideja ime se isha duke u mashtruar shpejt u zhduk. Është me të vërtetë e vërtetë: Jeroen është tani Naomi! Jeroen gjithashtu publikon në Jaltë për përvojat e tij transgjinore dhe reagimet e mjedisit të tij ndaj tyre.

  Ndoshta unë duhet të uroj vetëm Naomit çdo sukses në pozicionin e saj të ri në Jaltë. Le të shpresojmë që propaganda e LGBTQ-së mund t'i bindë shumë fëmijë në veçanti që të fillojë të dyshojë për gjininë e tyre dhe të fillojë të mendojë për procesin e renovimit të këndshëm. Jeroen mund të jetë shembulli i tyre i ndritshëm. Duket sikur është kënaqësi e bukur. Gjithashtu në Pauls Puber Kookshow ne kemi parë tashmë se sa mirë ju mund të shikoni dhe pastaj në HEMA ju tashmë mund të blej rrobat tuaja.

  Unë mendoj se është një turp që unë kurrë nuk do të ketë më mundësi për të sfiduar Jeroen në një burrë-njeri-betejë për t'i dhënë atij një qoshe të ngushtë të djathtë ose për të goditur shumë nën topat e tij. Shtrembëruar! Sidoqoftë, unë kam qenë tashmë i mbushur me këtë zemërim dhe unë kam qenë mjaft i akuzuar për abuzimin e grave (megjithëse me dorën e Jeroen, por që mënjanë, Jeroen nuk është më), kështu që unë dua të drejtoj Naomin në dashuri: Naomi, je duket fëmija i madh! Mund të fillojmë tani që ju jeni një grua?

 3. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  kultet e seksit janë sigurisht pjesë e kësaj, shikoni se çfarë ka ndodhur me kultin NXVIM kohët e fundit, financuar nga një i dyshuar i zakonshëm Bronfman i cili mund të lidhet përsëri me Epstein dhe Branson (Shënim i Virgjëreshës në një emër) metodat klasike kompromat

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3532987/ook-15-jarige-slavin-bij-sekscult-van-sterren-en-miljonairs
  https://www.thesun.co.uk/news/6117529/nxivm-held-parties-on-richard-branson-island-claims/

  https://www.henrymakow.com/2019/04/ Sionist-Godfather-Samuel-Bronfman% 20.html

 4. Zonnetje ka shkruajtur:

  Epo, nuk do të jetë një surprizë për të mësuar se Aleister Crowley ishte bashkëpunëtor i shërbimit sekret "Anglisht", nga rruga, spiun. Për këtë arsye mund të bëni shumë gjëra të dënueshme, të shqetësuara dhe të largoheni me të.

 5. Guppy ka shkruajtur:

  Është tepër e sëmurë për fjalët që të gjithë këta njerëz i shesin shpirtrat e tyre për të mashtruar të gjithë. Nuk do të më befasonte nëse do të sëmureshin nga të gjitha këto gënjeshtra.

  Grupi që nuk merr pjesë do të denoncohet, por jam i sigurt se ky grup do të fitojë!

  Keep it up Martin dhe ju nuk duhet të harrojmë se grupi është shumë i madh dhe në rritje dhe ata e kuptojnë se zveri e së vërtetës dhe emri juaj është i bazuar në gënjeshtra.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Kjo është strategjia. Të përzënë të gjithë jashtë fushës së lojës që nuk është kontrolluar. Jeroen Hoogeweij (shumë afërsisht fqinj i Micha Katit në kohë) u lejua të përdorte faqen e tij të internetit (nga të cilat Swapichou ishte pjesa kryesore) në përpjekje për të djegur plotësisht Martin Vrijland. Micha Kat u sulmua gjithashtu për paraqitjet, por asnjëherë nuk ishte krejtësisht e dëmshme.

   Ne gjithmonë shohim faqet e internetit të kontrolluara se ata janë duke u sulmuar (kontrolluar), por që i shërben një qëllimi; si tani me deaktivizimin e faqeve të tyre në Facebook. Këto faqe interneti duhet, si të thuash, të kanalizojnë zemërimin dhe t'i mbajnë pasuesit pasiv.

   Kjo është një lojë shumëdimensional (siç tregon dokumenti mirë) dhe në të të gjitha elementet e psikikës njerëzore operohen dhe çdo energji kanalizohet.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër