Pse Rusia nuk e ekspozon MH17 thjesht?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 6 Qershor 2018 20 Comments

Foto ORF / Daniel Hack, burimi: volkskrant.nl

Nën intervistën e TV austriake me presidentin rus Putin, do të ndjellin ndjenja të ndryshme në mesin e shikuesve të ndryshëm. Kjo, natyrisht, varet nga programet që kanë ose nuk kanë qenë të suksesshme në imazhin se Rusia është blloku i ri i së keqes. Ky imazh është përcaktuar kryesisht nga çështje natyrore MH17 dhe akumulimin e medias perëndimore raportojnë mbi marrëdhëniet Rusi restauruar me Krime, Ukraina ndarë grusht shteti dhe gjëra të tilla si rast Skripal. Është vetëm se cili sistem besimi është programuar me sukses në lexues.

Disa tema janë përfshirë në intervistën më poshtë, në të cilën Putin rregullisht duhet të korrigjojë gazetarin për ndërprerjet e tij të përafërt. Megjithatë, pyetja e madhe mbetet: Pse duket kohë dhe përsëri se Rusia nuk bën përpjekje serioze për të ekspozuar gënjeshtrat MH17? (Teksti vazhdon nën videon)

Kushdo që ka marrë rezultatet e hulumtimit të JIT mund të ketë ardhur në përfundimin se është e qartë se Rusia është fajtore. Pas të gjitha, një identifikim i plotë i instalimit të BUK Telar është kryer përmes studimit dhe analizës së plotë të imazheve të furnizuara nga Bellingcat. Megjithatë, ata që duken më thellë dhe nuk e hedhin poshtë menjëherë çdo formë të të menduarit kritik si lajmi rus i rremë mund të zbulojnë se imazhet e Bellingcat nuk duket të jenë plotësisht 100% ndershëm. Regjistrimi i përmendur i Telar BUK në një rimorkio në Donetsk duket qartë një muaj para katastrofës MH17. Por për ata që në fakt ende kanë besim treguar në video është një detyrë shtëpie për sonte një herë këtë video më poshtë për të parë serioze. (Teksti vazhdon nën videon)

Ajo që është e habitshme është që ju të shihni aktualisht rrymat e 2 në shoqëri: njerëzit që besojnë mediat kryesore dhe pranojnë çdo gjë që ata paraqiten si 'fakt' ndaj raportit MH17 dhe JIT en njerëz që ndjekin mediat alternative dhe pyesin nëse Rusia është me të vërtetë pas uljes së MH17. Ata njerëz janë kryesisht pasues të Joost Niemöller dhe 'teoritë e tij të konspiracionit'. Kjo stigmë gjithnjë e më shumë përdoret për këdo që mendon në mënyrë kritike dhe nuk merr thjesht leximin zyrtar pa ndonjë arsye.

Ajo që tregon qartë këtu është se njerëzit priren të marrin mendimin e shumicës. Fakti që e njëjta shumicë zakonisht ka mendimin e saj, sepse ata gjithashtu dëshirojnë të ndjekin shumicën, nuk merren në konsideratë. Prandaj shumica e bazon zgjedhjen e saj ndjenja që shumica e tyre besojnë në leximin zyrtar, për shkak të faktit se po shikojnë lajme, lexojnë letrën ose ndjekin programet e diskutimit si Pauw. Pastaj ju merrni automatikisht ndjenjën se shumica besojnë në leksionin zyrtar. Dhe ato kanale kryesore të njëjta gjithashtu sigurojnë që 'mendimi kritik' të vihet në mënyrën më të çmendur, duke i dhënë kohë të folurit të kontrolluar të opozitës dhe duke heshtur tinguj të tjerë kritikë. Dhe për shkak se jeni i ndjeshëm ndaj presionit të bashkëmoshatarëve (siç është demonstruar bukur në eksperimentin psikologjik të quajtur 'Eksperimenti Asch', shih më poshtë), gjithmonë do të jeni të prirur të doni të ndiqni opinionin e shumicës. Kjo vlen edhe për ata që janë më kritikë për mediat kryesore dhe fshehurazi se sa opinioni i tyre shumica në alternativë mediat do të ndjekin. (Teksti vazhdon nën videon)

Në të dy mediat kryesore dhe mediat alternative (me të cilat ata përsëri provojnë të jenë nën kontrollin e pushtetit) pika fillestare është se është provuar se MH17 është qëlluar nga ajri. Prandaj supozohet se ka një katastrofë ajrore, në të cilën kanë ndodhur vdekjet 298. Askush nuk tregon imazhet që janë marrë menjëherë pas fatkeqësisë së supozuar, gjë që tregon se ka kukulla silikoni në fushë. Askush nuk citon argumentin se nëse ekipi hulumtues ka qenë në gjendje të simulojë një ndikim BUK në një laborator, kjo mund të ketë qenë metoda me të cilën është planifikuar gjithë katastrofa ajrore. Pse askush në media alternative nuk ka imazhet satelitore të treguara mbi të cilat ndërtesat e bardha janë të dukshme pranë 'vendit të rrëzimit', i cili papritmas u zhduk pas katastrofës ajrore të supozuar? Pse ka askush në media alternative veten se si trupat e pretenduara apo pjesët e trupit për aq kohë sa mund të jetë në fushë, mes i verës pa ngrënë duke u bërë dëmtuesit ose të grumbulluar në nga des natyrore? Pse treni i transportit kaq i gjatë qëndroni pa ftohje? Ka të vërtetë janë shkelur shumë ligje natyrore për të mbajtur gjithsesi paprekur strukturën themelore të tregimit, por për shkak se askush në (kontrolluar) media alternative e quan këtë dhe për shkak se ju ende jeni të prirur pas atyre drejtimin atyre një bisedë të vogël në mediat kryesore (të tilla si Joost Niemöller), ju vendosni për linjën e para-përtypur të shumicës. Kjo është presioni i grupit në veprim; gjithashtu në zgjedhjen tuaj brenda mediave alternative që ju zgjidhni në mënyrë të pandërgjegjshme për shumicën.

Ju ndoshta nuk mund ta merrni videon më poshtë seriozisht, sepse nuk është treguar nga shumica në mediat alternative. (Teksti vazhdon nën videon)

Mediat alternative tregojnë të jenë plotësisht të kontrolluar dhe të vazhdoni të tregoni një udhë të rreme që pjesërisht konfirmon leximin zyrtar. Ata shkojnë së bashku me historinë që MH17 është qëlluar nga ajri. Disa guxojnë të pohojnë se kjo ndodhi nga luftëtarët e avionit ukrainas. Të tjerët shkojnë së bashku në historinë e BUK-ut, por gjejnë dëshmi të siguruara nga Bellingcat keq ose jo. Ende të tjerë hyjnë në lojë hegeliane që luan Putin, përkatësisht në argumentin se homologu rus nuk po studiohet dhe se Rusia nuk është e përfshirë në hetim. Dhe kështu ne kemi të gjitha llojet e ngjyrave dhe shijes të ndryshme në flotën e rrjetit të sigurisë.

Sidoqoftë, ka shumë çështje që, kur vërtet studion tërë dosjen, jepni përshtypjen se kemi të bëjmë me një impakt të përmasave të mëdha këtu. Fakti që Putini nuk ndihmon për të hedhur poshtë këtë është për shkak se kemi të bëjmë me një lojë mbarëbotërore në të cilën të gjithë udhëheqësit botërorë ndjekin axhendën hegeliane. Ky është parimi sipas të cilit teza dhe anti-teza duhet të çojnë në sintezë. Kjo zakonisht kalon nëpër rrugën e konflikteve të mëdha dhe të luftës, dhe në prag të kësaj duhet të krijohet fusha e tensionit. Të dyja pozicionet janë të nevojshme dhe teza nuk duhet të mohojë anti-tezën në mënyrë të tillë që rasti të bëhet i dukshëm. E zeza nuk mund të mbizotërojë të bardhët si tërësi ose anasjelltas. Kështu që ju keni nevojë për një kontradiktë, pa fituar 1 qartë nga të dyja. Pra, edhe nëse Putini mund ta ekspozojë mashtrimin MH17, ai kurrë nuk do ta bëjë këtë. Kjo do të shkatërronte ndeshjen hegeliane në mbarë botën. Dhe kjo lojë do të luhet në mënyrë që të jetë në gjendje për të postuar sintezën e një regjimi botëror. Kjo është arsyeja e zezë dhe e bardhë në lojën e shahut dhe shahut brenda simbolizmit masonik. Prandaj, kontradiktat duhet të mbeten të paprekura.

Dje kam postuar mesazhin e mëposhtëm në Facebook. Lexoni po aq mirë (shih këtu toelichting në lidhje radar drift dëborë).

Nuk ka njeri në median alternative që thërret kritika të tilla të thjeshta por kristalizuese. Dhe për shkak të prirjes suaj (shih eksperimentin Asch) të dëshironi të jeni pjesë e shumicës, mendja juaj nënndërgjegjeshëm do të bëjë një zgjedhje për ju. Mendja juaj nënndërgjegjëse pastaj mendon "Hej, nëse askush nuk e përmend atë, nuk do të jetë aq e rëndësishme apo edhe e pavërtetë". Ju lutemi merrni vështirësi për të parë të gjithë skedën MH17 këtu në arkiv për të kaluar nëpër. Dhe duhet të mbani mend se kjo shumicë në mediat alternative mund të mos e përmend atë, sepse pikërisht kjo është arsyeja pse këto media alternative janë manipuluar. Kjo është një rrjet i madh sigurie për mendimtarët kritik të cilët kontrollohen nga e njëjta fuqi. Apo menduat se klasa në pushtet po ndërhynte vetëm me mediat kryesore? A mendoni se ata nuk e dinë se ka gjithmonë një grup mendimtarësh kritikë dhe se duhet të lenë anijet e tyre të peshkimit të lundrojnë për të?

Natyrisht pyetja do të vijë në mend se kur ka një psyop (ose mashtrim) ka shumë njerëz të përfshirë në diçka të tillë. A e dini se sa ushtarë shkojnë në luftë dhe thjesht kryejnë urdhrat e tyre në këmbim të një pagese? A keni ndonjë ide se sa vdekje ka patur ushtria holandeze në luftërat e dekadave të kaluara, ku nuk keni dëgjuar asnjëherë ndjesë nga një ushtar i cili ka kryer vetëm detyrat e tij. Ka shumë një mori njerëzish të gatshëm për të vrarë pas uniformës së një uniforme. Sa kanë qenë të përgatitur të bashkëpunojnë me gënjeshtrën nëse i shërbejnë asaj që i shërben një qëllimi të mirë dhe nëse mund ta bëjë më të mirë për ta personalisht dhe financiarisht? Si ajo ulet me kapacitetet e Hollywood prodhimin e John De MOL ANP, Talpa dhe mediat si OJF-ve, Telegraph dhe kështu me radhë, ju mund të gjykoni, nëse ju vijnë të duket e mirë video e dytë në këtë artikull.

Disonancimi kognitiv që ndodh kur mendojmë vetëm për mundësinë që ne mund të mashtrohemi përmes teknikave të veprimit dhe të filmit përmes ruzave dhe mashtrimit është sigurisht i papajtueshëm. Ne thjesht nuk mund të besojmë se një grup njerëzish janë të gatshëm të punojnë me një gënjeshtër kaq të madhe. Mund t'ju them se historikisht, gënjeshtrat e përmasave shumë më të mëdha për miliona njerëz janë shitur në të njëjtën kohë. Kushdo që mban mediat mund të kuptojë një pjesë të madhe të asaj që njeriu i zakonshëm në rrugë nuk mendon të jetë e mundur.

Etiketa: , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (20)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zonnetje ka shkruajtur:

  Ju shikoni mirë. Lindja, Putini dhe Perëndimi (duke përfshirë Holandën) punojnë së bashku për të krijuar rendin përfundimtar të ri botëror për njëri-tjetrin.
  Një bashkim midis Lindjes dhe Perëndimit, ashtu si dy kompani që do të bashkohen me njëri-tjetrin.
  Putin është gjithashtu një anëtar i Grupit, të dyshuar të zakonshëm edhe pse ai e fsheh mirë popullsinë e tij ruse. Mund të dërgoni një lidhje në lidhje me këtë nëse marr adresën tuaj të postës elektronike. Unë nuk jam duke shkuar për të postuar atë lidhje me komentin tim, sepse siç e dini ne nuk jemi në një jetë të lirë KAND dhe të dyshuarit e zakonshme nuk e pëlqen atë. Është e gjitha një mashtrim midis pezullimeve të zakonshme të Perëndimit dhe Lindjes.

 2. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Rusia është në numër 8 që do të diskutohet. në po takimin e luftës në Bildenberg, ndalimi ynë është gjithashtu i partisë, mirë, atëherë ne e dimë këtë përsëri.
  (Vatikani mund të marrë pjesë gjithashtu)

  Agjenda dhe lista e vizitorëve këtu.

  https://youtu.be/Ppaj78TteMc

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   8 = Octo, kështu që kjo është një plan aristokratik për ta kthyer masat kundër njëri-tjetrit dhe vrasjen si të gjithë Bilderberg është e manipuluar nga elita për të udhëzuar ambasadorët (ministra, etj) të pranojë kushtet dhe udhëzimet e për të kryer. E gjithë kjo nën sundimin e Shtëpisë Chatham (rregullat aristokratike britanike)

   "Diskutimet janë hero nën sundimin e Shtëpisë Chatham, që do të thotë se njerëzit mund ta përdorin informacionin".

   Është takim 66e çdo gjë që është e jashtëzakonshme dhe kjo ndodhi në një vend të mbytur nga plani Coudenhove-Kalergi, e njëjta vlen edhe për Suedinë (NWO) laborator i cili ka bërë përgatitjet. Rastësi?
   https://www.theorganicprepper.com/swedish-home-guard-mobilized/

   Për më tepër, mysafir Peter Thiel (Palantir) do të ketë shumë për të thënë për pikat e mëposhtme të rendit të ditës:
   4. Inteligjenca artificiale
   9. Informatikë kuantike

   Dhe mos harroni se e vërteta është gjithmonë viktima e parë
   11. Bota "pas të vërtetës"

   Vatikani së bashku me Zvicrën, shohin rojet e zyrës si bastionet e fundit për elitën. Ndërkohë ndani dhe pushtoni ..

   • Riffian ka shkruajtur:

    @camera dhe zalminblik, pajtohen se kjo është një lloj vend takimi. Por unë mendoj se është tashmë lufta, është vetëm se si e shihni atë

    • Riffian ka shkruajtur:

     Zotëron zotëruesi, VARSAW

     Vendet e NATO-s duhet të jenë gati më herët

     Pjesërisht për shkak të "këmbënguljes" ruse, aleanca ka punuar për të rritur gatishmërinë për njëfarë kohe, veçanërisht në këmbënguljen e amerikanëve dhe vendeve të Evropës Lindore. Për të reaguar më shpejt, struktura e komandës po ndryshon gjithashtu.

     Do të ketë dy qendra të reja komanduese për të modernizuar dërgesat ushtarake përgjatë tokës dhe detit, respektivisht në Ulm dhe Norfolk në Shtetet e Bashkuara. Numri i punonjësve të NATO-s po rritet me më shumë se 1200, mes tyre rreth 50 njerëz holandezë.

     Nederland
     Holanda luan një rol të rëndësishëm në përmirësimin e mobilitetit ushtarak në Evropë, si në NATO dhe në Bashkimin Evropian. Komisioni Evropian propozoi të mërkurën pas 2020 6,5 miliard për korrigjimin e rrugëve, urave dhe hekurudhave.
     https://www.nu.nl/algemeen/5302745/legers-navo-landen-moeten-sneller-paraat.html#coral_talk_wrapper

   • Zonnetje ka shkruajtur:

    Është gabim të supozojmë se aristokratët ende ekzistojnë. Ata nuk kanë ekzistuar për një kohë të gjatë. Vendi i tyre është zënë nga fisnikëria e zezë, kujdestarët, të cilët kanë marrë mbi vete fuqinë e aristokratëve të vërtetë në një mënyrë të devijuar.

    Ju keni të drejtë kur flisni për elitën që na qeverisni, por kjo nuk është e njëjtë me aristokracinë (aristos, i dashur). Nëse duan.

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Është gabim të mendosh se aristokracia nuk ekziston më. Ata vetëm kanë arritur të maskojnë veten e tyre dhe të pretendojnë të jenë më pranë tyre. Ata kontrollojnë nëpërmjet shoqërive të tyre. Ata janë linjat e vjetra të faraonit. Natyrisht, priftëria e Vatikanit dhe e jahteve gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm. Shoqëria nuk është ndërtuar në një model piramidale për asgjë. Faraoni Elizabeta është në fron në Angli. Ju vetëm duhet të dalloni atë që shihni në fushën e dukshme (dhe mësoni në shkolla, nëpërmjet mediave, internetit, etj.) Dhe se si balanca e pushtetit qëndron prapa skenave.

     • Zonnetje ka shkruajtur:

      Nuk e di nëse flasim për njëri-tjetrin. Por ata që na qeverisin mund të thonë se ata kanë një linjë të gjakut faraonike. Kjo është për të maskuar se ata kanë një sfond tjetër lindje të mesme. Nuk do ta përmend këtë këtu. Dhe një formë piramidale nuk thotë shumë, kompanitë, organizatat gjithashtu janë të strukturuara përmes një piramide. Menaxhimi më sipër, drejtuesit më poshtë.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Ose është rruga tjetër ???
      Unë kurrë nuk kam dëgjuar një arristokrat thonë se është pasardhës i faraonit. Sidoqoftë, shpesh bëhet lidhja me judaizmin.
      Rreshti i fundit është, për sa i përket meje, një linjë të gjakut avatar që ka për qëllim të drejtojë kontrollin Luciferian të këtij burgu shpirtëror sipas shkrimit. Le të themi se ata janë të frymëzuar nga diçka tjetër se sa trupat tanë.

     • Skllavi i pagave ka shkruajtur:

      @ Dielli:
      Forma e piramidës është derdhur në njerëzimin që nga fëmijëria me anë të kondicionimit dhe propagandës. Struktura e pushtetit në formën e piramidës i shërben vetëm atyre në pushtet. Sundimtarët kanë fshehur në mesin e njerëzve dhe kanë shpikur prerje qëllimisht të ndryshme për të krijuar konfuzion dhe pasiguri, në mënyrë që njerëzit nuk e dinë se ku qëndron e pushtetit dhe ku ajo vjen nga, por në fund të fundit këto grupe në dukje të ndryshme shërbejnë të njëjtit klub, i cili në krye e kësaj piramide.
      Piramida Fuqia është diçka çnjerëzor, sepse ajo nuk ka asgjë me të vërtetën, urtësi dhe integritet për të bërë, por me shtypjes, shfrytëzimit dhe frika. Kjo është kryesisht frika e njerëzve të cilët kanë siguruar një vend mbi shtresën e poshtme të piramidës, kjo piramidë është ruajtur. Shtresa e poshtme ka gjithashtu një funksion: sigurohuni që shtresat e mësipërme të vazhdojnë t'i binden.
      Një piramidë kështu që gjendet kudo në shoqërinë perëndimore, kështu që ka treguar me të vërtetë se një forcë çnjerëzor në punë është njerëzimi për të mbajtur nën kontroll ... dhe, për fat të keq, shumë e dukshme 'zgjim apo njerëzit zgjuar' që nuk kanë ende në vrima dhe duan të zëvendësojnë sistemin aktual për një sistem tjetër, i cili gjithashtu bazohet në pushtet ...

   • Wilfred Bakker ka shkruajtur:

    Dank je

    Unë gjithashtu erdha sot

    A duhet t'i kushtoj vëmendje edhe vetë salmonit.

    Paqe

    https://www.tfmetalsreport.com/blog/9047/situation-ukraine-darkens

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  E gjithë ngjarja lindje-perëndim është e rreme dhe është një
  mënyrë e poshtër për të fituar para përmes të dyshuarve të zakonshëm në lindje dhe në perëndim, miliarda dollarë. Presstitutes kurrë nuk ju them se ka marrëdhënie të ngushta tregtare / investime midis Lindjes dhe Perëndimit dhe se Lindja është e bazuar në para nga Perëndimi. Rrota rrotullohet përmes celularit perpetuum për grupin e mirënjohur.

 4. Kamera ka shkruajtur:

  në Riffian,

  Pajtohuni plotësisht me ju.
  Konturet mund të shihen vetëm nëse hapni sytë shumë të gjerë.
  Nëse unë nuk kam punuar në të për disa javë, atëherë edhe ti nuk ke asgjë dhe duket bukur të gënjesh.

  Por hej, a studion vërtet bandën e Nijvelit dhe të pakuptimtë se do të ishte një infiltrues që punonte në polici.

  Madje edhe njerëz të koduar mashtrime për të marrë më shumë kontroll dhe armatim në rrugë, veçanërisht në Belgjikë. Mirë, këndvështrimi im është, Bende van Nijvel nuk ka ekzistuar kurrë, shikoni nga afër pamjet e asaj kohe dhe të gjithë historinë e të ashtuquajturit Gang.

  Njerëz

  • Riffian ka shkruajtur:

   Kamera, Banda e Nijvel ansich kurrë nuk ekzistonte idd. Gang i referohet një rrëmujë çorganizuar se ajo është në fakt një makinë organizuar rëndë u kalon nëpër sigurimit të shtetit, inteligjencës ushtarake, xhandarmërisë, (SHAPE) selinë e NATO-s ka qenë dhe ku njëri-tjetrin duke mos ditur se çfarë tjetër është duke bërë quajtur compartmentalization. Duke e bazuar veten në punën shkencore të Daniele Ganser, Gladio është / ishte klandestine takim ultra-sekrete dega në familjet aristokratike të Beneluksit, shih rastin Dutroux.

 5. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Pse nuk i marr ato fotot e mëdha kur bëj një film, nuk është e drejtë, oh jo.

 6. Zonnetje ka shkruajtur:

  @ Martin dhe responders, faleminderit për shpjegimin tuaj. Shpresoj që lexuesit të mësojnë diçka nga ajo.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër