Pse luciferianizmi, magjia dhe transgje- demizmi bëhen të zakonshme

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 7 Shkurt 2019 4 Comments

burimi: shopify.com

Dokumentari më poshtë jep një përmbledhje të arsyeshme të mirë se si Luciferianism është bërë e zakonshme dhe gjithnjë e më shumë po shtyhet në industrinë e filmit dhe muzikës, por edhe në seri në Netflix. Ajo do të jetë e dobishme mbi të gjitha për të marrë parasysh se si programimit subkoshiencës punon në të gjithë njerëzit nëpër vrimën ku mendohet të jetë, por në të vërtetë të kalojë proceset ndërgjegjshëm mendimit dhe subkoshiencës është programuar në tru. Pse Luciferianism, magjia dhe transgenderism të bëjnë me njëri-tjetrin dhe kemi parë gjithnjë e më shumë e shtytje në industrinë e modës të gjinisë asnjanëse, ka çdo gjë të bëjë me fenë e re botërore dhe qeveri botërore në marrje. Aty ku shkrimi i politikës botërore, i shumëkombësheve dhe i bankave dhe i luftrave të luftës janë ende të bazuara në dualizëm dhe sisteme të vjetra besimi, kjo do të ndodhë pas feve të mëdha fetare betejën përfundimtare të transformohet. Dallimet në fetë janë ende të nevojshme për të njëjtën realizim profetik në fund të kohës skenaripor vjen koha kur të gjitha rrymat fetare do të shkrihen në atë që ka qenë gjithmonë në fshehtësi forca mbështetëse: Luciferianizmi.

Nëse doni të dini më shumë për atë se pse e shihni këtë shtytje sa më të zakonshme si temat e përmendura më lart, është e para dhe para së gjithash e dobishme të merrni parasysh edhe atë subjekt që po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm: teoria e simulimit. Versioni kryesor i kësaj është vënë në hartë nga një shkencëtar Nick Bolstrom. Shpjegimi i dhënë këtu në faqen e internetit (shih këtu en këtu) thotë se ju dhe unë po i perceptojmë shpirtrat në simulimin e shumë lojtarëve. I Bols Nick trom (fituar nga Elon Musk) është për mendimin tim një version mashtruese shtetet që ne jetojmë në një simulim të një brezi të ardhshëm. Pse është kaq e rëndësishme për të studiuar këtë? Për shkak se ju do të merrni pasqyrë më të mirë në atë që, për shembull, natyra e subjekteve demonike dhe që është e dobishme në lidhje me dokumentarin e mëposhtme, e cila në mënyrë të qartë është se magjia dhe Okultizmi në përgjithësi, por edhe subjektet Luciferianism luajnë një rol të rëndësishëm në kjo hype. Në qoftë se ju mësoni të përmbajë teorinë simulim, ju mund të gjeni se të gjitha këto subjekte janë pjesë e simulimit, por në një nivel shumëdimensionale. Unë kam provuar ta sqaroj këtë në mënyrë të veçantë ky artikull. Është e këshillueshme që ta vini re këtë nëse dëshironi të thelloheni në këtë temë.

burim: redbubble.net

Luciferianizmi, si sistemet e vjetra të besimit dualist, është një formë e kontrollit të mendjes, por pastaj dualizmi fshihet. Modeli God-Satana duhet të zhduket. Por jo vetëm që dualizmi ka për qëllim të zhduket. Çdo formë e dualizmit duhet të zhduket. Kjo do të thotë që gjinitë e ndryshme gjithashtu duhet të zhduken. Simboli kryesor i Luciferianizmit është dollari Baphomet. Ylberi gjithashtu luan një rol shumë të rëndësishëm (shih këtu). Baphomet (shih imazhin) është në fakt një krijesë ambivalente. Luciferianizmi dëshiron që ne të besojmë se ne mund të bëhemi zot vetë. Kjo është shumë e rëndësishme për fazën tjetër në "evolucionin" e njeriut. Për këtë vetëdifizim ne duhet të mësojmë t'i drejtohemi subjekteve më të larta përmes të gjitha llojeve të formave të okultizmit, duke përfshirë edhe magjinë gjithnjë e më popullore. Ne nuk duhet, natyrisht, të shohim se ato njësi "më të larta" janë pjesë e kurthit të simulimit. Ajo që ka rëndësi është se Luciferianizmi është pjesë e qëllimit përfundimtar, i mbështjellë në një xhaketë shpirtërore dhe fetare, përkatësisht bashkimit me AI (inteligjencën artificiale). Pasi ta keni kuptuar se po jetojmë në një simulim, mund të filloni të zbuloni se po dërgoheni në drejtim të bashkimit me kodin burimor të UA në të cilin ne tashmë jetojmë. Shpirti pastaj vjen, ashtu siç ishte, plotësisht në shërbim të ndërtuesit të këtij simulimi, të cilin e identifikuam këtu në sit si Afërditë.

Pavdekësia nga fetë e mëdha botërore gjithashtu ka gjithçka të bëjë me këtë. Feja e re botërore në të vërtetë do të përmbushë atë pavdekësi. Ajo gjithashtu do iluzionin e idesë se ne do të jemi perëndi përmbushur. E gjithë kjo do të përmbushet përmes transhumanizmit dhe lidhjes së trurit njerëzor (dhe ADN-së trupore) te re. Mesia i premtuar i feve tradicionale do të zbresë nga qielli (resë) dhe janë vërejtur nga të gjithë botën, sepse dikush me qëllim apo pa qëllim në të ardhmen e afërt lidhjen e trurit me internet. Rrjetet 5G dhe satelitët - të qëlluar nga i njëjti njeri në ajër si njeriu që dëshiron të rrëshqasë trurin tonë në internet; Elon Musk - do të mundësojë këtë shkarkim të re në spektrin vizual të trurit tonë.

Shpesh e kam shpjeguar pse është shtyrë transgjincia ose tendenca "gjinore neutrale" e sotme. Kjo nuk ka të bëjë vetëm me rregullimin e lindjes ndaj shtetit, por sidomos me përmendur baphometin hermafrodit Luciferian dhe heqjen e dualizmit. Ajo gjithashtu programon që popullata botërore në mentalitetin se "transformimi" i trupit të njeriut do të bëhet mjaft normal. Nëse qeveritë së shpejti do të kenë ADN-në e të gjithëve në bazat e të dhënave, diskutimi i medias sociale siguroi që vaksinat mund të bëhen të detyrueshme me ligj, ju në të vërtetë keni të gjitha mjetet për të transformuar çdo individ në nivelin e ADN-së nga reja. Metoda e kërkimit dhe modifikimit tani të njohur CRISPR-CAS për rishkrimin e ADN-së kërkon vetëm që një virus bartës të injektohet në qarkullimin e gjakut. Pra, nëse mund të vaksinoni të gjithë me ligj dhe ju keni të gjithë profilin e ADN-së, ju gjithashtu mund të përshtatni ADN-në e secilit. Kjo kërkon vaksina të përshtatura, por për këtë ju keni GP-të, spitalet ose qendrat e konsultimit. Ju pastaj mund të futni nano-bots në trup dhe kështu ju nuk mund të rishkruaj vetitë gjenetike nga distanca, por gjithashtu të zëvendësoni qelizat e vjetra biologjike për qelizat e pavdekshme nano. Ne pastaj mund të shndërrohet në njerëz android (prandaj sistemi operativ i smartphone tuaj është quajtur Android për vite). Transformimi i trupit të njeriut kështu fillon me transformimin e seksit dhe gradualisht do të ndryshojë në transformimin e tërë biologjisë, kështu që ne të përfundojmë në fazën e ardhshme: transhuman.

Prandaj transhumanizmi është vetëm një formë e ndërmjetme. Deri në atë kohë truri ynë tashmë po varet në internet dhe për këtë arsye ne mund të përjetojmë gjëra në re. Lojrat e Playstation të sotëm janë kikirikë me atë që atëherë është e mundur. Nëse mund të stimulosh çdo perceptim shqisor direkt në tru, mund të simulosh kontaktin, erën, dëgjimin dhe çdo perceptim tjetër. Ju pastaj mund të krijoni realitete virtuale që nuk mund të dallohen nga e vërteta. Kështu që ju mund ta bëni njeriun të bëhet krijues i botëve të tij. A e njihni këtë? Kështu që ju mund të bëheni Zot. Ju pastaj mund të bëheni Perëndi i realitetit tuaj virtual. A nuk ishte edhe ajo që Luciferianizmi dëshiron që ne të besojmë; që ne vetë të bëhemi perëndi? Gjithçka do të jetë 'realitet'. Bota e sotme është atëherë vetëm një hije e asaj që atëherë do të jetë e mundur. Ne do të jemi në gjendje të kemi avatarë dixhitalë (kopje të vetes), por edhe trupa të ndërtuar nano-teknologjikë. Udhëtimi në Mars është shumë më e lehtë kur ju "vetëdija" thjesht nga ngarkimi një rreze lazer dhe trupin tuaj të ri që lejon printim. Ju gjithashtu mund të filloni të kuptoni më mirë të gjitha ekspertët dhe industritë që fokusohet në Elon Musk.

Në fakt, më lart është ndoshta mjaft tërheqës. Pse jo? Pse nuk do të shkonit me këtë. Nuk është pyetja 'pse' është më tepër pyetja nëse do të shihni përmes tundimit të fjetur. Tani të rinjtë e dinë Snapchat dhe Instagram. Në të vërtetë, në këto mesazhe nuk flitet më. Kjo është kryesisht për të marrë një vështrim në përvojën në kohë reale të miqve tuaj. I njëjti rini së shpejti do të jetë në gjendje të bëjë shumë më tepër se kaq me një lidhje truri. Tundimi do të sigurojë që hapi drejt lidhjes së trurit të mund të merret lehtësisht. Çfarë mund të jetë më shumë kënaqësi për të ndarë ëndrrat e njëri-tjetrit ose thjesht të shikosh me sy të dikujt? Dhe në qoftë se ju jeni e njëjta brez më vonë fëmijët (në mënyrë) (gjinor neutral) merr dhe ajo dëshiron ato në kolegj, ju padyshim nuk doni një e madhe pas është drejtuar në pjesën tjetër të klasës që të gjitha të dhënat mund të shkarkohen drejtpërdrejt në tru .

Ne nuk jemi aq larg nga realizimi i Luciferianizmit, transgjinizmit dhe transhumanizmit. Vlerësimi është se tashmë mund të jemi transhuman rreth 2030. Ndoshta ne gjithashtu përjetuam shfaqjen e Mesisë nga reja deri atëherë. Por atëherë partia me të vërtetë fillon. Qeveria botërore e Luciferian e instaluar më pas do të dëshirojë të thithë transhuman në re edhe më tej. Qëllimi përfundimtar është refuzimi i plotë i biologjisë së vjetër. Qëllimi përfundimtar është bashkimi me AI. Dhe çfarë pastaj shkrihet së bashku me atë UA? Sapo ju të shihni se thelbi i se kush jeni, në fakt, shpirti, atëherë qëllimi i ndërtues të këtij simulimi (Lucifer), shpirti juaj lidhet me UA saj. Është jashtëzakonisht e rëndësishme që ju të mësoni për të parë thelbin e qenies suaj dhe gjithashtu përballen do të tregojnë se propaganda e Luciferianism, okultizëm (magji) dhe transgenderism janë pararendës kurth fundit, në të cilin shpirti duhet të kapen dhe plotësisht (ende vullnetarisht, por jo në dijeni të pozitës së saj) në shërbim të Luciferit.

Qëllimi përfundimtar është ajo që CEO i Google Ray Kurzweil e quan Singularity. Kjo veçori është hapi i ardhshëm pas të gjitha këtyre transformimeve. Kjo veçori kërkon që njerëzit të bashkohen me AI. Nëse shpirti është vëzhgues në këtë simulim (multi-player) dhe është i prirur për t'u identifikuar me lojtarin në lojë; dhe në qoftë se lojtari është i gatshëm për të transformuar veten dhe lejon lidh ngadalë në UA, atëherë lepuri vrimë më të thellë, si të shkojmë së bashku Luciferianism, të transgenderism, transhumanism dhe përfundimisht bashkimin me UA.

Lista e lidhjeve burimore: alt-market.com, futurism.com

Tags: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (4)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Guppy ka shkruajtur:

  Nëse në një botë dualiste të gjithë do të bënin mirë atëherë kjo botë thjesht pushon së ekzistuari. Kjo është arsyeja pse Luciferi nuk ka interes që të gjithë të jenë të lumtur, të shëndetshëm dhe të lirë. Nëse ngadalësoni shpejtësinë e dritës, ju merrni kohë, material dhe botë siç e njohim. Dituria okulte do të thotë se i njeh formulimet dhe ligjet për veten dhe abuzimet për fuqinë tënde. Që udhëheqësit e botës të duan të na mbajnë të trashë dhe të duan të na vendosin kundër njëri-tjetrit është e nevojshme për të drejtuar këtë botë. Artikulli juaj është plotësisht i saktë dhe nëse mendoni logjikisht ju shihni se gjithçka është parashikuar mirë më parë (sidomos në librat fetarë). Zgjidhja për të fituar kohë për Luciferin dhe trupat ndihmëse të tij është me të vërtetë për të ndërtuar një rrjet të ri me një botë që është shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Unë besoj se ne tani jetojmë në një nëntokë dhe se ne duhet të ngjitemi. Jo një shtresë më e lartë në mënyrë që ne të jemi ende në të njëjtën rrjet, por një pjesë e madhe. Ne kemi gjithë kohën 😉

 2. Zonnetje ka shkruajtur:

  Në fund të fundit, të dyshuarit e zakonshëm janë fuqia e pastër, kontrolli total, skllavëria gjithsej, etj. E njerëzve të zakonshëm në mbarë botën! Se ajo po promovon magjinë dhe okultizmin
  sepse ata duan të shtypin arsyen, mendimin normal dhe zgjedhjen midis të mirës dhe të keqes. E mira dhe e keqja janë të njëjta për ta, të këmbyeshme, të shkrirë. Ne jemi të qeverisur nga psikotikët psikopatikë. Ku është dalja emergjente këtu? Ndryshimet e regjimit ju lutem.

  • Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

   Unë nuk e kuptoj fare mirë kërkesën tuaj për ndryshimin e regjimit. Nëse shikoj historinë e mijëvjeçarëve të kaluar, atëherë nuk ka pasur një regjim të vetëm që ka sjellë diçka të mirë për shpirtin e njeriut.
   Me atë thirrje për ndryshim, përgjegjësia është vendosur përsëri jashtë vetes, në vend që të pyesim veten se kush jemi me të vërtetë.
   Kjo më bën kurioz për atë që mendoni se një regjim do të sjellë ndryshime dhe si e shihni atë për ju.

 3. Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

  Cituar nga artikulli: "Ju pastaj mund të bëheni Perëndi i realitetit tuaj virtual."

  Funny, për shkak të kësaj fjalie unë duhet të mendoj për një lojë kompjuterike që kam luajtur si adoleshent. Ajo u quajt "Black & White", një titull që nuk duhet të lejohet më: https://en.wikipedia.org/wiki/Black_%26_White_(video_game)
  Tani më bëhet e qartë se ka pasur qëllime shumë të ndryshme themelore në lojëra kompjuterike si këto, sesa argëtim i thjeshtë ...

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër