Pse Michael Panhuis pranoi për vrasjen e Anne Faber

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 13 Tetor 2017 19 Comments

Në konferencën e djeshme për shtyp u bë e qartë se policia do të kishte gjetur trupin e Anne Faber në udhëzimet e Michael Panhuis (Çfarë ka në emër?). Kjo do të thotë automatikisht se Michael duhet të ketë bërë një rrëfim. Në fund të fundit, nuk mund të tregoni se ku është trupi nëse nuk jeni vetë kryesi. A përshtatet kjo me imazhin që kemi marrë nga Michael? Ai do të ishte një psikopat i cili ishte në gjendje të joshë një punonjës të klinikës dhe të hyjë në një marrëdhënie me të, duke e lejuar atë të fitonte më shumë liri. Ai do të kishte folur për vrasjen ideale dhe me sa duket kaloi kohë duke krijuar mënyra për të mos u zbuluar. Pse tjetër dëshironi të kryeni vrasjen ideale? Nuk dëshirojmë ta bëjmë atë të drejtë atëherë Niet për t'u kapur?

Sigurisht që po shkojmë geluiden për të dëgjuar dhe parë në media, duke konfirmuar kështu imazhin se Michael ishte një përbindësh përdhunues. Por ndërkohë ai ishte gjithashtu një manipulues i zgjuar i cili arriti të joshë një punonjës të klinikës. Ju mund të pyesni veten nëse Michael ishte inteligjent apo vetëm pak budalla. Imazhi i manipuluesit që di të fitojë më shumë liri është mjaft i rëndësishëm në këtë. Mund të pyesim veten pse dikush që u foli shokëve të tij për vrasjen ideale mund të kapet në ditët e 13. A nuk e dinte ai për ekzistencën e hulumtimit të ADN-së? A kishte harruar se ai ishte në bazën e të dhënave të ADN-së të drejtësisë si një shkelës seksi? Natyrisht historia do të jetë se Michael dëshironte të bënte një gabim me xhaketën, shpinën dhe biçikletën e Anne-s. Por nëse keni menduar për vrasjen ideale, kjo është paksa budalla. Ju vënë diçka që ju e dini paraprakisht që do t'ju tregojë bazuar në ADN-në tuaj. Ose nuk ishte Michael aq i zgjuar? Apo nuk jemi aq të zgjuar dhe jemi duke u mashtruar me veprimin?

Cila është historia që ne mund të presim nga policia dhe gjyqësori? Kjo do të jetë se ata gjetën gjurmë të ADN-së në rrobat e Anne. Do të jetë e mundur që të ketë gjurmë DNA të Anës në bagazhin e makinës që ai huazoi nga nëna e tij. Ndoshta do të shohim disa imazhe të kamerave të sigurisë dhe do të dëgjojmë raporte të dëshmitarëve. Ne ndoshta mund të presim historinë se diçka doli nga të dhënat e telefonit. Ajo është atëherë vetëm të quhet shumë të shquar se vendi është thithur në një kërkim gjigand të fryra, ndërsa sondazhi telefonik tashmë 1 ditë mund të ndodhë dhe ndeshja ADN-së me të vërtetë nuk Ditët e 5 duhej të zgjasin! Kjo është thjesht absurde. Me legjislacionin dhe mjetet teknike aktuale, gjurmët e telefonit mund të njiheshin edhe brenda pesëmbëdhjetë minutave. Kjo nuk duhet të jetë ditë 13! Absurd. Por do të dëgjojmë gjithçka dhe do të shohim se historia duhet të jetë e besueshme. Ne ishim të ëmbël me një kërkim të panevojshëm, sepse teknika mund të na jepte një përgjigje shumë më të shpejtë. Kjo vetëm e bën rastin jashtëzakonisht të dyshimtë.

Çdokush që e ka parë filmin Wag de Dog mund të dijë të bëjë lajme. Një psyop (operacion psikologjik) mund të ketë për qëllim të sjellë çështje tek njerëzit duke shtypur që normalisht do të ndeshen me rezistencë. Ne tani e dimë se Nathan Fidder përveç punës së tij në spital aktor ishte. E dimë që Anne ka punuar për një kompani teatër. Për këtë arsye ju mund ta bëni të besueshëm se kemi të bëjmë me një psyop për të nxitur legjislacionin e ri. Legjislacioni që bën të mundur për të gjithë, shteti i të cilit vendos se duhet t'i nënshtrohet një ekzaminimi psikiatrik, gjithashtu mund të arrestohet për kërkime të detyruara. Atëherë ju duhet të bëni një person të zhdukur dhe një vrasje nga një psikopat dhe t'i jepni njerëzit përshtypjen se kjo është për shkak se kryerësi nuk donte një hetim psikiatrik. Nëse të gjithë më pas i impresiononi vrasja e tmerrshme (psyop), thjesht mund të shtyni legjislacionin e ri që e rregullon këtë. Se ky ligj nuk do të zbatohet vetëm për vrasësin e tmerrshëm (psyop), por vlen për të gjithë, sigurisht që nuk duhet ta përmendni atë.

Nëse ka një psyop, atëherë kjo është shumë e vështirë të provohet. Me mjetet aktuale teknike, mund të krijosh edhe një person që me të vërtetë nuk ekziston. Në shembullin më poshtë mund të shihni se sa e lehtë kjo mund të jetë me softuerin kompjuterik. Thjesht kliko mbi të kjo lidhje, dhe për të gjetur se si unë tani mund të ketë një bisedë të drejtpërdrejtë Skype me ju, ndërsa ju dëgjoni dhe shihni fytyrën dhe zërin e dikujt tjetër. Softueri i sotëm është kaq i avancuar. Kështu që ne mund të krijojmë njerëz që nuk ekzistojnë. Në këtë mënyrë ju mund të krijoni të gjithë profilet e mediave sociale duke përfshirë fotografitë dhe videot që janë krejtësisht të besueshme dhe japin përshtypjen se dikush me të vërtetë ekziston. Ju mund të krijoni një person që nuk ekziston në botën dixhitale. Rrjeti social që ju nevojitet për kredibilitetin e tregimit përbëhet nga njerëz të kompromentuar që kanë gjasa të dëgjojnë se i shërbejnë interesave të vendit kur ata marrin pjesë në një psiko. Por nëse kjo është shumë e vështirë, ju gjithashtu mund t'i jepni protagonistit tuaj një vepër plastike kirurgjikale dhe të jepni një jetë të re në Amerikën e Jugut apo ku ndonjëherë. (Lexo më shumë nën video)

Ndërtimi i një psyop është mjaft i lehtë për të bërë me mjetet teknike të sotme. Ndërkohë, ju keni shumë vite përmes edukimit dhe organizatave të tilla si shkollat ​​organizojnë një bazë të dhënash të madh të njerëzve të komprometuar në listën tuaj dhe në qoftë se nuk është puna e mirë në një psyop të destinuara për njerëzit për të dërguar një drejtim të caktuar. Me një të holla të arsyeshme xhep dhe disa shpirtra korruptuar ju do të jetë në gjendje të vendosë legjislacionin për 17 milion njerëzve është kurrë kthim prapa.

Michael Panhuis ishte krimi i përsosur. Dikush që pëlqente përdhunimin e grave të reja, një anëtar të stafit të klinikës dhe dikush që mendonte për vrasjen e përsosur. Ai kishte profilin perfekt për legjislacionin e ri; domethënë se ai nuk donte të shqyrtohej psikologjikisht. Ai mund t'i japë një dorë heqjes së dy rregullave të treta lidhur me pushimin e të burgosurve dhe ai na ka vënë në kërkim, në mënyrë që policia Aplikacioni "Kërko së bashku" mund të nisë bukur. Kush nuk do të donte ta kërkonte përsëri në të ardhmen? Michael ishte vetëm pak i trashë. Ai harroi se ADN-ja do të çonte në arrestimin e tij. Ah, thjesht nuk e gjen problem të jetë në burg. Ai e dinte se do të kapet. E drejtë? Dhe për shkak se policia u përball me provën e ADN-së, ai vetëm rrëfeu se ku kishte varrosur Anne, në mënyrë që të merrte reduktimin e dënimit (ose diçka të tillë). Nëse kjo tingëllon shumë e mirë për të qenë e vërtetë, ndoshta është!

Për shkak se të gjithë fokusi tani do të vendoset në këtë "vrasës të tmerrshëm" në media, ne neglizhojmë të mendojmë përse Anne duhej ta bënte këtë turne biçikletash aq të domosdoshme. Por kjo ndoshta do të ishte menduar në këtë (ndoshta) stap. Ndoshta mund të presim një histori për një marrëdhënie të keqe midis Anne dhe Nathan. Ndoshta marrëdhënia ishte rreth thyerjes. Ndoshta Anne kishte kontakte sekrete me atë Michael manipulues. Ndoshta ai e kishte kapur atë gjatë udhëtimeve të mëparshme me biçikleta dhe a fshehurazi kontaktonin nëpërmjet mediave sociale? Ndoshta kjo është shpjegimi për zgjedhjen e pamundur dhe të palogjikshme të Anne-s për të ecur kundër motit të errët dhe të keq. Ne do ta shohim atë. Çdo gjë do të nxirret nga dollapi për ta bërë këtë histori të besueshme dhe për ta mbajtur atë. Në ndërkohë, njerëzit po luajnë në emocion, sepse është kaq e tmerrshme për të afërmit e tyre. Mirëpo atëherë; Unë nuk e kam parë të afërmit në foto përveç një xhaxhai të dyshuar Hans, i cili do të ishte një ekspert komunikimi, por tani jo shumë komunikues në tij deklaratë për shtyp. Unë nuk kam parë asnjë familje me lot ende. Por në një psiko të mirë ju gjithashtu kujdeseni për ndërtimin e emo-it të drejtuar mirë. Kështu që ju mund të vendos një memorial dhe të presin një varrim apo djegje, dhe ndoshta ne do të shohim disa familje pretenduar dhe miqtë në foto dhe të shohim disa lot. Çdo gjë është e mundur.

Ju jeni mospërfillës nëse besoni në mundësinë e një psikopsi, sepse atëherë ju abuzoni me të afërmit e tjerë. Epo, nuk ka viktimë, nuk ka kryerës dhe nuk ka të mbijetuar. Me një psyop ju keni qenë të mashtrohen për të nxitur legjislacionin e ri. Dhe për shkak se ndeshja e ADN-së me Michael ishte shumë vonë; sepse udhëtimi me biçikletë i Anne ishte plotësisht i palogjikshëm; sepse të dhënat e telefonit mund të kishin qenë në tavolinë brenda minutave 15 dhe për shkak se ajo ishte aq e matur dhe e përgjuar në masë të madhe, unë vë dyshimet e mia në lidhje me këtë rast.

Në të ardhmen e afërt, ju mund të arrestoni dikë si unë. Atëherë mund të telefononi policinë dhe të përmendni se dyshoni se fqinji juaj po tregon një sjellje të devijuar. Ata pastaj mund ta hedhin fqinjën tuaj në një qeli izolimi për disa ditë nën syrin vigjilent të një psikiatri pa dhënë asnjë arsye dhe pa indikacione psikiatrike dhe pa ndërhyrjen e një prokurori publik apo gjyqtari. Kush pastaj mund të konkludojë se fqinji duhet të jetë i çmendur, sepse ai fluturon kundër mureve të asaj qelize izolimi. Pastaj fqinji mund të marrë disa ilaçe dhe brenda një jave do të merrni një lule nga oficeri i policisë lokale, faleminderit që jeni aq vigjilent për të treguar atë njeri me këto mendime devijuese. Ai doli të jetë disi i shqetësuar në qelizën e izolimit. (Shikoni videon më poshtë dhe lexoni vazhdoni këtu)

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (19)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Panhuis .. Shtëpia e Panit?

  Kush është Pan?
  Pan është zot demonike pagan ose perversion seksual, pedofili dhe përdhunim ai Portretizuar dobishme roaming nëpër pyje, penis i drejtë, i dehur dhe epshor, frolicking me nymphs dhe tubacioneve rrugën e tij përmes lojës. Mund të themi se është natyra më e ulët e njeriut, anën e saj të kafshëve. Atributet ose simbolet e shoqëruara me pemët Pan, Kullotat, ombrellë, Phallus dhe flaut (i quajtur edhe flaut Pan). Ai është përshkruar me këmbët e dhive dhe dy brirë, dhe ka një rrëqebull të rrëqebullit.

  http://sosymbol.tumblr.com/post/13756315702/who-is-pan

  Pan = Baphomet në Freemasonry

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pra, emri Panhuis është një referencë për Masonerinë (Shtëpia e Panit, Shtëpia e Baphomet);
   Kodi i ngjyrës në të zezë dhe të bardhë është një referencë për masonerinë (rastin i-Phone 5 Anne, prokurori i lidhjes gjatë konferencës për shtyp);
   Përmendja e "trekëndëshit" gjatë konferencës për shtyp është një referencë ndaj masonerisë së lirë

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Gjetja pas 13 ditëve (unë kisha parashikuar sinqerisht 13e të premten), është gjithashtu një referencë ndaj masonëve (Freemasonry).
   Kjo është një referencë ndaj masonike M ashtu si platforma e veshur nga Freemasons (e cila është e njëjta simbol si logoja e G-mail).
   Numri 13 prandaj gjithashtu i referohet masonerisë së lirë; në letrën 13e në alfabetin M.

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/masons.jpg

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    DUHET SEE BBC dokumentar 1989 shpjeguar se si i dënuar kriminelët, gjyqtarë, anëtar oficerë të lartë mund të jetë me të njëjtën shtëpizë vërtetuar me prova. Kjo shfaqje (the) në Angli dhe kemi parë se si njerëz si Edward Heath (ish-kryeministri), Jimmy Saville (BBC) etj kanë qenë në gjendje të merrni larg me vepra të rënda seksuale dhe madje edhe vrasje. Dhe pastaj një rrjet i tillë masonik vjen në dobi.

    Në retrospektivë, është një dokumentar shumë interesant që tregon se krimi dhe drejtësia vijnë fjalë për fjalë dhe rrjeti.

    https://youtu.be/d62jyoRPxAM

 2. Mbikëqyrës ka shkruajtur:

  Gjithashtu duke goditur:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/805974/struinverbod-rond-vindplaats-anne-faber

  Sigurisht nën moton "respekt për të afërmit", por unë kurrë nuk kam përjetuar diçka të tillë në rastet e mëparshme. Shumë e çuditshme, dhe me siguri kontribuon në teorinë se kjo nuk është asgjë më shumë se një PsyOp.

  • Diewer ka shkruajtur:

   Në të njëjtin artikull: "Në konsultim me komunën e Zeewolde quhet Butterfly monument të Kluunpad caktuar vendin si një vend qendror përkujtimor për Faber." Gjithashtu i njohur simbol në qarqe të caktuara.

 3. Kamera ka shkruajtur:

  Nuk mund të kërkohet në emër të rendit të vendosur por jo nga qytetarët që banojnë në vend. Pauw dhe Matthijs manipulatorët e masave e bëjnë mendimin, por nuk janë neutral.

  Ne të gjithë duhet ta besojmë, një gjykim objektiv neutral të dikujt që nuk e ka lexuar këtë faqe ose është dyshues për autoritetet, kjo gjë e keqe në të gjitha anët.

  Nëse nuk jeni një palë e interesuar, ju nuk mund të merrni qasje dhe të mësoni asgjë më tej, pala e interesuar do të shpërblehet me një çmim Machiavelli në këtë vend.

  Pak freskohem vendin e vetëvrasjes pamundur me raportin e rremë autopsisë .. Anass Auoragh dhe mbeturina mbeti aty pas hulumtimit mintieus (jo)

 4. Mumu ka shkruajtur:

  Ajo që është gjithashtu e habitshme është se në të vërtetë nuk dihet asgjë për jetën e Anne. Çfarë trajnimi bëri ajo? Çfarë pune bëri ajo? Cila ishte profesioni i saj?
  Ne vetëm e dimë se ata shpesh udhëtojnë me një rrugë të tillë cikli.
  Ju mund të lexoni se ajo ishte në Gjimnazin Stedelijk në Nijmegen .... u diplomua në 2010. Pra, ajo është tashmë 7 vite larg.
  Ata janë (pas 7 viteve) të tronditur nga ky lajm. Po.
  Unë nuk mund të gjej një llogari të Facebook prej saj.
  Ajo erdhi në Het Huis Utrecht disa muaj më parë dhe në llogarinë e tyre FB ju gjithashtu mund të shihni Anne qëndruar në disa foto, valëzim, ulur në tryezë, ose në Barbecue. Por nuk kthehet më shumë se 5 muaj ... Dhe nga anëtarët e familjes së saj (me përjashtim të "Uncle Hans") ju nuk dëgjoni asgjë, në të vërtetë.
  Apo po shikoj gabim? Gjithashtu mund të dëgjojë, por nuk mendoj kështu.

 5. Janar ka shkruajtur:

  A nuk thotë kjo mjaftueshëm?

  Kolegu i Anne në "Het Huis"

  Jelle Kok
  Harton identitete online dhe offline për klientët autentikë
  Jelle Kok AKV | StJoost
  Zona e Amsterdamit, Hollanda 368 lidhjet 368

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/Screenshot_20171013-135138-e1507900068874.jpg

 6. Hapni sytë tuaj ka shkruajtur:

  Gjithçka tani është fokusuar tek "i dyshuari" por kush është "viktimë"? Kush është Anne Faber? Pse është kaq pak e njohur për të? E gjithë Hollanda ishte në kërkim të saj, duke mbajtur zi në masë, por kush e njeh atë personalisht?
  Kush janë prindërit e saj? Vëllezërit ose motrat e saj? Miqtë, kolegët? Kam ndjekur këtë çështje nga afër. Në këto dy javë nuk kam parë asnjë anëtar të familjes ose njohje të saj. Gjithçka që pashë ishte një njeri në konferencën për shtyp i cili thotë se është xhaxhai i saj. Ky person nuk u paraqit si dikush, mbesa e të cilit u vra. Jo shumë emocione.
  Unë gjithashtu e gjej atë Facebook të çuditshme. Çdo herë shpesh duket se gjërat janë përfunduar dhe pastaj ka disa postime përsëri. Postimet e viteve më parë, totalisht asgjë personale, asgjë nga miqtë apo familja. Vetëm disa foto ku komentet janë postuar më poshtë. Por ata nuk janë miq. Nuk gjeta ndonjë shok në listën e miqve të saj, ndërsa profili i saj ishte publik i parë, dhe tani nuk ishte më. Për dikë që kërkohet aq masivisht dhe ku në mënyrë masive për t'u qarë, është shumë e mrekullueshme të përmendet se asgjë nga ajo nuk dihet, përveç emrit të saj, ku ka punuar dhe disa fotografi.

  Çdo gjë është e dyshimtë, që nga momenti kur ajo do të hynte në biçikletë. Çdo gjë është plot kontradikta: ajo ishte aq e ndjeshme, por cila grua e 25 shkon të gjitha pa thënë ku po shkon, duke bërë një udhëtim të madh me biçikletë kur vjen koha e keqe?

  Pse ajo bën kaq shumë përpjekje për të bërë një selfie në shi? Të bindë mikun e saj se ajo ka qenë atje? Pse nuk mund ta shtonte? Pse miku i saj nuk tregonte mëshirë kur ajo udhëtonte vetëm me mot të keq?
  Nga: "A mendoni se është e mençur të vazhdoni çiklizmin? Ku po shkon? Kur po kthehesh? Është kaq e keqe përsëri, a do të vij dhe do të marr? "Asnjë nga këto.

  Atëherë duhet të besojmë se ai është një psikopat i tmerrshëm që kujdeset për vrasjen e përsosur në të gjithë? Pse vendosni një xhaketë dhe qese në një bandë, të cilën e dini se do të kërkohet? Cilat janë gjurmët e tij, supozoj? Atëherë do të kapeni kështu? Ai qëndroi në lagje.

  Pastaj ai gjithmonë do të heshte, kështu që kërkimi psikologjik nuk ishte i mundur, kështu që nuk kishte TBS.

  Dhe pastaj ai befas tregon se ai e di se ku është trupi dhe kështu jep një rrëfim.

  Ku është gjetur trupi i saj? Unë nuk kam parë një barelë, asgjë fare.

  Sikur të mos ekzistonte fare. Unë kam një ndjenjë shumë të çuditshme për këtë.

  Ky ligj në të cilin njerëzit mund të mbyllen kaq shumë ishte tashmë atje për këtë çështje. Por tani që kjo ka ndodhur, Anne papritmas është bërë një simbol kombëtar. Njerëzit janë të zemëruar dhe duan një peticion masivisht? Dhe të gjithë dëshirojnë që ky ligj të vijë, për shkak të sigurisë.

  Diçka që është shumë e mirë për të qenë me vlerë është zakonisht shumë.
  Diçka nuk është e drejtë këtu dhe ende njerëzit janë masakruar përsëri. Gjeni atë frikshme.

 7. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Çdo vit, njerëzit në 40.000 mungojnë në Holandë, çka e bën këtë rast kaq të jashtëzakonshëm?
  Pse u theksua kjo çështje dhe u diskutua në mënyrë të detajuar nga media në bashkëpunim me shtetin?

  Cui bono?

  https://www.trouw.nl/home/wie-zijn-de-40-000-mensen-die-jaarlijks-vermist-raken-~ad0a28c7/

 8. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Nëse ju pyesni mua mund të vërtetë të policisë (k) Neander Land ridrejtuar më të mirë menjëherë për TBS në klinikën austriake Psikiatrik "Orange këmbe" diku në Nergenshuyzen. ????

 9. Joris Truth ka shkruajtur:

  Politikë e ndyrë e underbelly përmes së cilës ju merrni të bindur, ndër të tjera, për qëllimin e vërtetë të këtij teatri: https://www.petities24.com/annefaber

 10. Mbikëqyrës ka shkruajtur:

  Pra, sipas afateve zyrtare, një shtresë Anne Faber do të gjendet në 3 Tetor, me ADN-në e deputetit në të tani pretendoi. Vetëm të Dielën 8 Tetor vjen në fotografi me policinë. Pyetja është: përse i shtrinë gjërat si kjo?

  https://tweakers.net/nieuws/70118/nfi-kan-binnen-zes-uur-een-dna-onderzoek-doen.html

 11. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Dje ishte numri i 100 mijë vizitorë 1 ditë falë pothuajse arritura artikull bovestaad në të cilën unë të shpjegojë për vrasjen e Anne Faber ndoshta një psyopp me qëllim për të nxitur nëpërmjet legjislacionit që do të zbatohet për të gjithë. Gjithnjë e më shumë njerëz po fillojnë të shohin lojën e rreme të policisë, shtetit dhe medias pavarësisht nga fakti se njerëzit janë të mbingarkuar me mesazhe emocionuese. Pra vazhdoni ta ndani këtë artikull!

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/Screenshot_20171014-0852062-e1507968186205.jpg

 12. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Së shpejti të gjithë do të jenë në gjendje të qëndrojnë 'në dispozicion të shtetit' (TBS). Për shembull, nëse drita e biçikletës nuk funksionon ose sjellja juaj nuk i pëlqen ato. Në TBS ata mund t'ju sigurojnë dhe t'ju trajtojnë një kohë të pacaktuar. TBS nuk është gjithashtu një dënim, por një masë. Dhe një masë mund t'u imponohet të gjithëve, nëse gjyqtari e konsideron të nevojshme.

  https://www.ad.nl/binnenland/kamer-vaart-maken-met-wet-die-opleggen-tbs-makkelijker-maakt~a0c2b2d8/

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër