Pse njerëzimi është tunduar të arrijë pavdekësinë dhe bashkimin me AI

paraqitur në SIMULIMI, ANALIZA E LAJME by në 30 Korrik 2019 14 Comments

burimi: hswstatic.com

Nëse lexojmë të gjitha sinjalet për ato që janë, atëherë shohim që bota po ndryshon me shpejtësi dhe se njeriu 2.0 është një fakt brenda viteve dhe 10 viteve. Ne do të përjetojmë tokën dhe universin 2.0 (dhe shumë versione të tjera) rreth 2045. Kjo është arsyeja pse simbolika e ylberit hidhet rreth jush kudo, sepse koordinatorët e skenarëve drejtojnë botën drejt një transformimi që kujton ditët e Noes dhe arkës së tij. Njerëzimi siç e dimë do të shkatërrohet. Jo për shkak të një deti shumë të madh të ujit, por për shkak të ndryshimit të plotë nga brenda. Në disa artikuj kam treguar që kemi të bëjmë me një Skenari Luciferian, ku njerëzimi jo vetëm që do të bëhet gjinor asnjanës (hermafrodit, biseksual), por ku njerëzimi gjithashtu do të shndërrohet plotësisht në një cyborg.

Ne shikojmë zhvillimet e sotme, atëherë miliona njerëz do të ulin trurin e tyre në internet tani dhe në vitet 10, dhe me sa duket legjislacioni i vaksinimit tashmë do të zbatohet në atë mënyrë që redaktimi i ADN-së nga cloud të bëhet i mundur, në mënyrë që sëmundjet dhe plakja të mund të ndalen. Në afat të shkurtër, organet e vjetëruar ose me funksionim të dobët mund të shtypen në një laborator dhe kështu të përmirësojnë trupin. Në planin afatgjatë, nanoteknologjia në kombinim me redaktimin e ADN-së do të bëjë të mundur rregullimin e rimëkëmbjes nga brenda. Për ata që mendojnë se kjo është një ide SciFi, unë rekomandoj të lexoni artikullin nën lidhjen e parë në internet ose të bëni disa kërkime në Google me termin "transhumanizëm". Shikoni për emra si Ray Kurzweil ose Aubrey de Grey dhe shumë burra të tjerë të përparëm të kësaj lëvizje.

Ne shkojmë te 2.0 njerëzor, i cili në të vërtetë varet me tru dhe ADN në re brenda tani dhe viteve 10 dhe mund të arrijë pavdekësinë brenda disa viteve. Me sa duket kodi i redaktuar i ADN-së do të ofrohet përmes reve të një lloj figure të mesia, sepse parimi i pavdekësisë përshtatet bukur me profecitë e kohës së fundit. Momenti që kjo teknologji shfaqet gjithashtu përshtatet saktësisht në skenarin ku shfaqja e një lloj figure të mesia duket e menjëhershme dhe rastësisht 'jeta e përjetshme' është gjithashtu pjesë e këtij skenari. Kështu që unë shoh një lidhje midis të dyve. Njerëzit të cilët nuk do të zgjedhin lidhjen e trurit me re dhe ata që refuzojnë vaksinimet, me siguri do të jenë akoma të manipulueshëm nga rrjeti 5G dhe (sipas kjo Richard Thieme) mundësia tashmë ekzistuese për të manipuluar kujtesën përmes rrezatimit elektromagnetik. Ndërfaqja e trurit, si ajo ku Elon Musk është duke punuar në tëmegjithatë, së shpejti do të ofrojë mundësinë për të lexuar dhe shkruar mendime shumë specifike dhe në kohë reale.

Pastaj kemi arritur në pikën kur fjalia e mëposhtme nga Ben Goertzel (ndërtues i robotit Sofia dhe robot lodër) Sofia e vogël) do të aplikojë (lexoni më tej nën video):

Parajsa e re dhe toka e re (nga fetë) do të realizohen sa më shpejt që të bashkohemi me AI për t'u bashkuar në universet e krijuar praktikisht. Ne e arrijmë këtë pikë sipas njerëzve si Ray Kurzweil rreth 2045 (shiko këtu). Edhe kjo përshtatet bukur në axhendën e orës së fundit të profecive fetare.

Prezantimi i Richard Thieme (këtu) ka konfirmuar dyshimin tim se zhvillimet shkencore vijnë kryesisht nga institucione ushtarake si DARPA dhe se ato, më së shumti, tregtohen në mënyrë komerciale përmes njerëzve si Bill Gates, Steve Jobs, Elon Musk, etj. Sipas mendimit tim, e ashtuquajtura ëndërr Amerikane është kryesisht një histori e zgjuar e marketingut të marketingut për të mbështetur idenë e ëndrrës së djalit. Zbulimet speciale teknologjike si CRISPR, me të cilat bëhet e mundur redaktimi i ADN-së, shpesh duken aq të pamundura sa të pyesni veten nëse ato nuk ishin "diktuar nga lart".

Në një seri të konsiderueshme artikujsh me artikuj afërsisht 20 unë shpjegoj se si ne i perceptojmë lojtarët në një simulim me shumë lojtarë. Kjo është një gojë dhe nëse nuk e keni studiuar akoma, mund të tingëllojë pak e çuditshme. Sidoqoftë, nëse e kuptoni që gjithnjë e më shumë shkencëtarë vijnë në atë përfundim dhe se njerëz si Elon Musk thonë kështu, atëherë mund të jetë pak më pak i kategorisë "teoria e komplotit". Prandaj ju rekomandoj këtë seri artikull (disa faqe) për të lexuar plotësisht. Dallimi midis meje dhe atyre shkencëtarëve është se unë marr qëndrimin se ekziston një simulim shumë specifik, me një ndërtues që mund të identifikohet qartë. në ky artikull dhe shumë të tjera unë përpiqem të shpjegoj më tej. Unë marr pozicionin që jetojmë në një simulim të virusit Luciferian ('të jetuarit në' atëherë natyrisht që duhet të jetë: perceptoj / luaj).

Shtë e rëndësishme të kuptoni mirë parimet themelore, në mënyrë që të kuptoni se çfarë po punohet me atë transhumanizëm dhe atë AI (axhendën e ylberit Luciferian). Kjo është arsyeja pse është gjithashtu e dobishme për të ky artikull po aq mirë për të lexuar. Kjo ka të bëjë me atë se si lindin dimensione të shumta kur ndërtoni një simulim brenda një simulimi dhe si mund të konsiderohet koncepti i 'shpirtit'. Pasi ta kuptoni atë parim, mund të përfshini gjithashtu se si mund të jetë e mundur që "njerëzit që punojnë për DARPA" ose institucione të tjera shkencore marrin informacione "nga lart" që ne i njohim si përparime shkencore.

A e kuptoni parimin që materia ekziston vetëm kur perceptohet (eksperimente të dyfishta), atëherë mund të kuptoni gjithashtu se avatari i njeriut mund të riprodhohet, por kjo është e gjitha pjesë e simulimit. Bio-avatar-i i njeriut është bërë i vetë-përsëritur dhe disa janë të pajetë; të tjerët kontrollohen nga ndërtuesi (ekipi ndërtues) dhe disa avatar janë të kontrolluar nga lojtarët nga shtresa e vetëdijes (shiko shpjegimin) këtu en këtu). Lojtari (ajo formë e vetëdijës që jeni) është gjithmonë jashtë simulimit në 'shtresën origjinale'.

Ata avatarë (njerëz) që janë pjesë e (ose më saktë "kontrolluar nga") ekipi ndërtues, prandaj mund të marrin informacion "nga jashtë". Kjo është atëherë një hyrje e jashtme në trurin e këtij avatari. Atëherë ne mund ta identifikojmë atë si një zbulim shkencor ose përparim. Pasi të kuptoni se shkenca dhe 'rojet e skenarit' dëshirojnë të siguroheni që një simulim është ndërtuar brenda këtij simulimi aktual, atëherë është gjithashtu e kuptueshme që të gjitha njohuritë që shkenca "merr nga lart" janë tashmë njohuri ekzistuese (nga shtresa e ndërtuesit, në të cilën është ndërtuar simulimi aktual). Përzierja kronologjike e këtyre zhvillimeve teknologjike ka gjithçka që ka të bëjë me faktin se lojtarët duhet të identifikohen me këtë simulim dhe duhet të vazhdojnë t'i shohin të gjitha si "zhvillime graduale shkencore" të një personi gjithnjë e më të zgjuar.

Ekziston një arsye që një simulim i ri po ndërtohet brenda simulimit aktual; ekziston një arsye që ne po shkojmë drejt transhumanizmit Luciferian (asnjanës gjinor) dhe njëjës i rremë të joshësh përmes pavdekësisë ('suxhuk për hundën'). Kjo është për shkak se ata duan avatarët e frymëzuar - ata avatar që kanë një lojtar origjinal të vetëdijes dhe që janë të lidhura me formën e vetëdijës njëjës (zsiç përshkruhet në ky artikull) - lidheni me AI Luciferian të simulimit aktual. Ju nuk jeni avatar i trupit tuaj në këtë simulim, por ju jeni një formë krijuese e identitetit të krijuar nga "qeliza burimore e gjithçkaje që është". Ndërtuesi i simulimit aktual (universi që ju dhe ne e perceptojmë) dëshiron që ne të bashkojmë bio-avatar-in tonë me AI-në e sapo ndërtuar (nga njerëzimi), në mënyrë që AI-ja e re të bashkohet në AI-në e saj origjinale (mbi të cilën kjo simulimi po funksionon). Me këtë ai sjell formën e vetëdijës krijuese që ju jeni ashtu siç keni qenë në sistemin e tij të AI dhe ai shton fuqi krijuese në sistemin e tij të AI.

Në fakt, ju mund të thoni që forma jonë origjinale e identitetit (e cila ka një funksion krijues) është tunduar të marrë pjesë në këtë simulim. Simulimi u ndërtua atëherë që ne jemi të prirur të harrojmë se nuk 'jetojmë në të', por përkundrazi e perceptojmë (luajmë) nga jashtë. Jemi identifikuar aq shumë me këtë realitet të rremë, saqë madje kemi frikë të vdesim. Ky është nxitja ideale për të na josh në transhumanizëm dhe me këtë ne (ne lojtarët origjinalë) jemi tunduar t'i përkushtohemi AI-së Luciferiane që dëshiron të punojë vetë si një virus drejt "qelizës burimore të gjithçkaje që është". Kjo lidhje duhet të bëhet përmes avatarit njerëzor që mund të bashkohet (bashkohet me) AI-në e sapo ndërtuar. Kjo është arsyeja pse unë e quaj simulimin që tani kemi një simulim të virusit. Sidoqoftë, nëse kujtojmë kush jemi, mund ta trajtojmë virusin dhe të rishkruajmë burimin e këtij simulimi në mënyrë që loja të marrë fund. Unë nuk po flas për 'ne' si avatarin njerëzor që shihni kur shikoni në pasqyrë; Unë po flas për 'ne', duke qenë forma origjinale krijuese e vetëdijes që ju jeni.

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (14)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Po, Muse gjithashtu këndon për të, por ata nuk thonë se është një simulim Luciferian dhe përpiqen ta tërheqin njerëzimin në njëjës të rremë (gati për të bërë avull).

 2. hans coudyser ka shkruajtur:

  Ju mund të mos jeni të interesuar për Martinin, por i shoh lajmet e intervistës The WingMakers një lidhje interesante. Pjesa më e madhe e asaj që konkludoni është gjithashtu e përfshirë këtu. Ata po flasin për Anu dhe Marduk si shkrimtarë, ku Luc Lucifer ’rezulton të jetë vetëm një fasadë / mbulesë pas së cilës është shkruar skenari i vërtetë. Ndërsa jeni duke folur për ardhjen e njeriut 2.0 ata e quajnë atë ardhjen e njeriut 3.0 (njeriu 1.0 ata e quajnë njeriun që jeton në 'simulimin origjinal' të tij) Unë vështirë se mund ta imagjinoj që ju nuk keni lexuar shkrimet e WingMakers , për më tepër që ka shumë ngjashmëri - jo të gjitha. Rastësisht, vërtetuar dhe përmbledhur artikull të kthyera nga ju këtu! https://www.wingmakers.us/wingmakersorig/wingmakersinterviews/www.wingmakers.com/interview/iview1.shtml (shumë është përkthyer ndërkohë, rekomandohen udhëzimet drejt vendeve të tjera)

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Jo, nuk lexohet sepse dua të shkruaj "të pa ndotur" nga burimi im dhe kam përvojën që shumë dezinfektim të përzihen me pjesë të së vërtetës.

   Kam dëgjuar për të dhe mendoj se e kam shikuar shkurtimisht këtu dhe në të kaluarën, por gjithçka është bërë shumë e ndërlikuar. Ju sigurisht që mund të zgjidhni të humbni në të gjitha ato gjëra, por nëse thjesht zhvisheni, mendoj se do të përfundoni me ato që unë shkruaj. E gjitha nuk është aq e komplikuar.

 3. Patricia van Oosten ka shkruajtur:

  "Merret me virusin"; imazhe ndriçuese; gjithashtu sim Simulimi i virusit Luciferian ’; e bën të qartë se çfarë Jezusi, dhe shumë pas tij, i referohen gjithashtu si botës ku ai është 'brenda' por jo 'nga'. 'Mbretëria e Zotit' është atëherë identifikimi origjinal dhe i rremë me botën, ajo që vjen dhe shkon, 'mëkat', ose 'tradhti bashkëshortore', 'jobesnike ndaj origjinalit atë që je'. Shëlbimi ka zëvendësuar 'frikën nga vdekja dhe ankthi / dëshirat e detyrueshme' duke akorduar në 'fushën e Qenies' që u quajt Krishti, i cili është 'duke parë veten', në të cilën gjithçka, përveç asgjë, shihet si ju.

  Grackë është programimi i virusit në hemisferën e majtë; në mënyrë që të mos ketë më seen parë ’, por duke parë nga programimi. Kjo gjithmonë i mungon thelbi dhe kështu kërkesa për më shumë dhe më mirë është vazhdimisht e pranishme dhe bëhen hetimet më të çmendura, gjithnjë duke anashkaluar thelbin.

  Unë pashë filmin "Tre të huaj identikë" sot. Psikiatrët hebrenj të sponsorizuara nga Luciferians (ose Sabatanët) ndonjëherë donin të tregonin se 'programimi dhe prandaj arsimi' është gjithçka përcaktuese.
  Ata vendosën rreshtin 3, i cili tashmë ishte hequr nga nëna e tyre në fillim sepse ishte shumë i ri, pas muajve 6 në 3 familje të ndryshme, klasa të ulëta, klasa e mesme dhe klasa e lartë. Ata donin të ekzaminonin këta djem të traumatizuar rëndë (2x të ndarë nga burimi i tyre para se të ishin vetëm gjysmë viti) dhe të tregonin se do të ishin ndryshe, pavarësisht nga materiali gjenetik identik dhe horoskopi, etj. Prindërit birësues nuk dinin asgjë për faktin se kjo ishte veç Foshnjat e divorcuara ishin dhe prandaj nuk mund të interpretojnë kurrë traumën si të tilla dhe ta trajtojnë atë në mënyrë adekuate. Me pak fjalë, i gjithë hulumtimi u bazua në fastsand, por askush nuk e bën këtë lidhje, madje as regjisori. Përfundimi i ndihmësve sadistë hebrenj ishte unanimisht; 'arsimi përcakton gjithçka; programimi ju bën ose ju prish '. Po, ju filloni të mendoni me ta ...
  Ky është zakonisht mendimi i majtë i trurit; ajo që shkon nga logjika e çrregulluar në logjikën e rrënjosur tjetër.
  Një nga tre vetëvrasur dhe hetimi ishte në sirtarë 66 dhe duhet të hapet vetëm në 2066. Sipas talmud / kaballah hebre, 66 është numri në të cilin është çliruar Luciferi. Kjo është arsyeja pse Epstein tani është 66 vit që pedofilia me vajza të reja po merret duke e zgjedhur. Për mua gjithçka duket thjesht simbolike, në të njëjtën kohë Justin Trudeau ka ulur 'kufirin e sodisë' në vitin 14 në të njëjtën javë.

  Në realitet, fëmijët e viteve 3 janë shumë të kontrolluar nga mendja, ndër të tjera nga sodomia nga këta njerëz, me të cilët demoni i virusit të ndeshjes futet në pjesët e ndara. Duke detyruar gjëndrën pineale, në të cilën, përveç të tjerash, DMT lëshohet dhe me sa duket simulimi bëhet i dukshëm, build ndërtuesi ’siç e quani ju vendoset si mbret në pushtet dhe është i shtypur dhe aktivizuar me të gjitha llojet e kodeve dhe simboleve aty ku është e nevojshme.
  Këto kode dhe simbole janë përdorur prej kohësh në çdo gjë dhe tani po bëhen kontroll i masës së mendjes.

  Atëherë duke kujtuar se kush jemi ne do të shkojmë në rrugën e frikës së vdekjes që fshihet pas çdo konformiteti (tendenca për t'u bashkuar, rregulluar, rregulluar, etj.) Do të futet në ijet (nga vetëdija, jo nga përvojat e detyruara të DMT) ) dhe fshirjen (me vendim të qëllimshëm) dhe akordimin pasi fusha origjinale (mund të quhet Krishti) me ç'rast aktivizohet e nevojshme / e dëshiruar nga simulimi, por ju nuk ngatërroheni në të (nga frika e vdekjes në format e saj të shumta, siç është identifikimi me simulimin).

  Diqka e tille? Faleminderit përsëri për artikullin tuaj!

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Po shkon në atë mënyrë dhe shumë më shpejt se sa e kuptojnë shumë tani.
   Mendoni 20 një vit 25 ..

   • Ben ka shkruajtur:

    Unë mendoj se Martin më parë, më shumë në drejtim të 10 një vit 15.
    Por me siguri nuk do të jetë deri në 2525.

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Unë në fakt mendoj më shpejt .. me të vërtetë janë vetëm disa vjet.
     Kjo është arsyeja pse të gjithë legjislacioni tani është duke u përgatitur.

     1. Ligji për dhurimin e organeve = shteti zotëron organet tuaja dhe prandaj këto janë pasuri shtetërore, kështu që shteti mund të këshillojë me të paditur;
     2. Legjislacioni i vaksinimit të detyrueshëm = injektimi i nanoteknikës dhe enzimës për CRISPR në qarkullimin e gjakut;
     3. Baza e të dhënave ADN (e ashtuquajtura zgjidhje për vrasje) = çdo qenie njerëzore mund të adaptojë strukturën gjenetike nga reja (përmes CRISPR CAS12 +) .. për të cilën vaksinimi i detyrueshëm do të hedhë themelet.
     4. Rrjetet 5G = gjerësia e bandës së mjaftueshme për redaktimin e gjeneve në internet dhe kontrollin e mendjes (përmes Neuralink)

     • Ben ka shkruajtur:

      Vlerësimi im ishte përqendruar në njoftimin dhe disponueshmërinë e këtij lloji të teknologjisë për një audiencë më të madhe. Për hir të komoditetit, ne përfundojmë në ato pak vite ... minus të paktën në ato pak vite. Pra, me të vërtetë shumë më shpejt se sa e kuptojnë shumë tani.

 4. Ben ka shkruajtur:

  Martin, gjeta përgjigjen time të dërguar më parë këtu dhe gjithashtu më pëlqeu përgjigja nga Bryan.

  https://www.minds.com/newsfeed/1003849988372750336

  Trans Human ... Demonët u rindërtuan dhe u lëshuan mbi ne. Krijesa pa shpirt ... thjesht shikoni përreth gëzimit sadist që shfaqin për shkatërrimin dhe zvogëlimin e jo demonëve që mbeten.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër