Pse transgjinori bëhet normë e re për shekullin 21 dhe heteroseksuali zhduket

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 12 gusht 2019 22 Comments

burim: nymag.com

Besoni apo jo, por njeriu heteroseksual do të shfaroset. Jo sepse kjo kalon nëpër procese natyrore dhe burrat dhe gratë nuk do të lindin më, por sepse bioteknologjia dhe ndikimi kimik do ta shpejtojnë këtë proces. Fakti që prodhimi i spermës matet globalisht është i veçantë në vetvete, por fakti i dytë që kjo matje tregon një rënie të madhe thotë diçka për nivelin mesatar të testosteronit në shoqëri dhe për këtë arsye për një ulje të mashkullorisë në përgjithësi . "Midis 1973 dhe 2011, numri i qelizave të spermës u ul me 59,3% pa prova të një 'rrafshimi' në vitet e fundit"Shkruan studiues nga disa universitete ndërkombëtare në raportin e tyre.

Ekzistojnë gjithashtu tinguj që plastika në mjedis përfundon në rrjedhën e gjakut të grave shtatzëna dhe ngërthen testosteronin në fetus, duke ndaluar zhvillimin e mashkullorisë (shih këtu).

IVF duket se është momenti në të cilin kodi burimor i qelizës burimore mund të modifikohet dhe trajtimi i lidhur me hormonin mund të shërbejë për të drejtuar seksin në një drejtim të caktuar. Me IUI (Insemination Intra-Uterine) qelizat e spermës përpunohen së pari në laborator dhe "direkt në kohën e duhur" me një tub direkt në mitër. Ne i besojmë verbërisht të gjitha këtyre metodave të mbarësimit, por çfarë ndodh gjatë punës në laborator? Dyshimi im thotë që ndërhyrja njerëzore në riprodhimin natyror ka krijuar hapësirën për krijimin e shpërthimit në numrin e njerëzve me një preferencë seksuale për seksin e kundërt dhe për rritjen e konfuzionit gjinor. Kjo është përveç ndikimit kimik të plastikës në mjedis dhe përveç mundësisë së përdorimit të vaksinave të jetë me ndikim.

Politika tashmë është përpara muzikës dhe po e vë në rend të ditës transgjininë dhe konfuzionin gjinor, në mënyrë që fëmijët në shkollat ​​fillore, për shembull, tani të marrin arsim seksi dhe të mësojnë se gjinia e tyre nuk përcaktohet domosdoshmërisht nga organet gjenitale me të cilat kanë lindur por që ata akoma mund të zgjedhin gjininë e tyre.

burimi: r29static.com

Nëse jeni mbi dyzet, mund të keni vënë re, ashtu si unë, që ka gjithnjë e më shumë Ellie Lust ose Ellen DeGeneres (çfarë është në emër) lloji i grave që ecin përreth sesa në të kaluarën, por edhe më shumë 'djem femra', për shembull. Për të qenë e qartë: nuk e kam fjalën për këtë fyese apo degraduese, por thjesht po flas për karakteristikat fizike. Këto karakteristika fizike ishin më qartë mashkullore ose femërore disa dekada më parë dhe duket se ato ndryshime të qarta janë duke u niveluar.

Ndonjëherë pyes veten nëse ish këshilltari i këshillit shëndetësor dhe gjenetisti Ronald Plasterk ka dhënë një kontribut të rëndësishëm në këtë proces të neutralizimit të dukshëm të gjinisë. Teza ime është se ne jemi dëshmitarë të një procesi të vetëdijshëm të neutralizimit të gjinisë, sepse jemi në rrugën tonë drejt një qëllimi të planifikuar gjatë, në të cilin simbolika e ylberit si një simbol i qartë jep një indikacion të fortë se kam të drejtë.

Mbi të gjitha, ylberi është në qendër të komunitetit LGBTI, atë komunitet që promovohet fuqishëm në ish-paradë Gay Gay Amsterdam, i cili vitet e fundit është riemëruar nga rozë në ylber dhe nga Gay Gay Parade ’në Pr Krenari’. Ne gjithashtu shohim shumë propagandë të ylberit në media nën mbulesën e termit "barazi" ose "të drejta të njeriut". Të gjitha këto mund të gjenden në dekorimet e ylberit, vendkalimet për kalimin e këmbësorëve në ylberin, motorët me zjarr ylberi, stacionet e gazit të ylberit etj. Ylberi duket se është simboli i 'të gjitha ngjyrat janë ekuivalente'; të paktën kështu sillet. Shtë ideja që ngjyra juaj e lëkurës dhe preferenca seksuale nuk kanë rëndësi dhe se të gjithë janë të barabartë. Ideja më e thellë, megjithatë, ka të bëjë me historinë biblike të përmbytjes dhe zhdukjen e njerëzimit antik. Tregime për një përmbytje kaq të madhe mund të gjenden në pothuajse të gjitha kulturat antike në të gjithë botën.

Ylberi simbolizon krijimin e Zotit nga Bibla. Analiza ime këtu në uebfaqe ka rezultuar se Zoti i Biblës dhe Zoti i feve të tjera në të vërtetë janë ndërtuesi i simulimit dualist në të cilin jetojmë (të cilin e vëzhgojmë). Kjo mund të duket e çuditshme për ju, por nëse keni studiuar artikujt nga javët e kaluara ose thjesht shkoni në menunë nën titullin 'simulimi'gjithçka bëhet pak më e qartë (përfshirë edhe përmes provës shkencore).

Historia e krijimit, teoria e evolucionit dhe historia siç e njohim ne, mund ta kuptojnë plotësisht modelin e simulimit nëse e kuptojmë që ju mund të programoni një simulim nga a në z përfshirë një histori. Nëse një ndërtues i lojrave ndërton një lojë në internet me shumë lojtarë, kjo gjithashtu përfshin një histori. Kjo mund të jetë një histori milion-vjeçare që "ekziston me të vërtetë" kur filloni të luani lojën. Krijimi i ndryshimit midis ditës dhe natës, ajrit, tokës, kafshëve, njerëzve, gjithashtu përshtatet në mënyrë të përsosur me idenë e ndërtimit të një simulimi. Zhurma e madhe është shpjegimi i vetëm 'nga niveli i lojës' për pikën fillestare të lojës. Pra, nëse ajo Bibël flet për një përmbytje të madhe në të cilën Zoti shkatërroi njerëzimin dhe një Arka në të cilën njeriu 1 ruajti të gjithë ADN-në, të themi, për të bërë një rifillim të ri, atëherë do të vijë përsëri. Të gjithë e dimë se ylberi ishte simboli i asaj përmbytjeje të madhe.

Ylberi është, si të thuash, një simbol për të fshirë "krijimin e vjetër" dhe njerëzimin ashtu siç ishte për të bërë një rindizje. Tani jemi gjithashtu në një fillim kaq të ri. Njerëzit fetarë (të krishterët, por edhe myslimanët) mendojnë se transgjinizmi, të cilin ne tani mund ta shohim nën flamurin e ylberit, është një simbol për Baphomet (i cili është i saktë) dhe për këtë arsye për Satanin (që nuk është i saktë). Ky keqkuptim duhet të sqarohet. Baphomet, dhia biseksuale (hermafrodite) nuk është një simbol i Satanait, por një simbol i Luciferit. Luciferi do të shpallet te Zoti pas ardhjes së luftës së fundit botërore 3 nga bastioni qendror i të gjitha feve, i cili me siguri do të vendoset në Jeruzalem. Luciferi është (për mendimin tim) ndërtuesi i këtij simulimi dhe për këtë arsye mund të përkufizohet si krijuesi i këtij simulimi dualist, në të cilin kontradiktat në fe dhe kontradikta në politikë dhe të gjitha aspektet e tjera të shoqërisë i shërbejnë modelit dualist të këtij simulimi. Modeli Perëndi - Satana (dualizëm) është pra Luciferi në maskimin e së mirës dhe të keqes; ashtu si koncepti i krishterë dhe antikristian.

Tani jemi në prag të momentit kur pjesa e fundit e shkrimit që do të njihet në fetë kryesore po ekzekutohet. Fillimi i skenarit filloi me Zanafillën 1: 27:

Kështu Zoti e krijoi njeriun sipas shëmbëlltyrës së tij, sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë ai e krijoi atë; mashkull dhe femër ai i krijoi ato.

Ne jemi në prag të një "përmbytjeje" të re, në të cilën njerëzimi i vjetër do të fshihet. Jemi në prag të momentit kur burri dhe gruaja do të zhduken. Ne po lëvizim drejt fundit të skenarit, ku dualizmi duhet të çojë në një rrymë në drejtimin e dëshiruar, siç janë polet plus dhe minus të një baterie që gjenerojnë një rrymë direkte. Ka ardhur momenti që dualizmi do të shkrihet brenda trupit, kështu që problemet relacionale dhe emocionale të marrëdhënieve mashkull dhe femër tani do të ndodhin brenda një mendjeje. Ne shkojmë te qenia njerëzore hermafrodite (biseksuale), si një simbol për përmbushjen e skenarit, në të cilin njerëzimi mbështetej ligjin e vullnetit të lirë përfunduan në rrjedhën dualiste dhe ndoqën vullnetarisht skenarin (megjithëse u verbua nga mashtrimi dhe mashtrimi). Pra, ne shkojmë te qenia njerëzore 'neutrale gjinore' (biseksuale) si një simbol për ndërtuesin e këtij simulimi: Lucifer. Ai ndërtues i këtij simulimi tashmë ka fshirë njerëzimin (si pjesë e skenarit të lojës së madhe) dhe tani po fshin burrin si një koncept burrë-grua. Kjo është arsyeja pse ylberi është simboli i komunitetit LGBTI.

Ky është vetëm fillimi, sepse e gjithë "krijimi" (ose simulimi siç e njohim ne) gjithashtu do të fshihet. Nuk është për asgjë që mjedisi të jetë një alibi për ta vendosur njerëzimin edhe më tej financiarisht (me anë të taksave) dhe ndërkohë shkatërrimi i tokës thjesht vazhdon të tronditet. Toka është bërë me vetëdije të palivueshme, në mënyrë që njerëzimi të bëhet gati për konceptin 'parajsë dhe tokë të re' nga fetë. Prishja e shëndetit dhe e mjedisit do të duhet të tërheq njerëzimin (përveç tundimit të planeteve të largëta të zbatueshëm) për të marrë rrugën e transhumanizimit. Në vitet e ardhshme ne jo vetëm që do të shndërrohemi në njerëz transgjinorë, por edhe në androide. Për më tepër, çështje të tilla si zgjidhja e Alzheimerit dhe dementia, por edhe zëvendësimi i gjymtyrëve ose bërja përsëri e të verbrit të shihet, janë nxitësit e parë që përqafojnë zhvillimet teknologjike të shoqëruara. në ky artikull Kam dhënë një përshtypje se si gjërat janë tani dhe ju do të gjeni prezantimin e kompanisë Elon Musk Neuralink, nga e cila mund të shihni që ne nuk jemi më larg nga pragu i bashkimit të njerëzve dhe AI.

Njerëzimi (avatari njerëzor, i cili në të vërtetë është frymëzuar nga origjinali i saj që është jashtë këtij simulimi) do ta lërë këtë "krijim" si transgjinor transhuman, me qëllimin përfundimtar të përvetësohet në AI Luciferian. Ky proces do të zhvillohet nga njëra anë përmes tundimit (heqja e sëmundjeve, zgjidhja e verbërisë, ndalimi i procesit të plakjes) dhe nga ana tjetër përmes shkatërrimit të tokës dhe cilësisë së tij të jetës.

Avatarja e antikrishtit, ashtu si avatar i mesia (pjesë e skenarit dualist), do të jetë vetëm një kontribut në këtë simulim për të josh njeriun drejt 'parajsës së re dhe tokës së re' dhe drejt 'jetës së përjetshme' ( pavdekësinë e transhumanizmit). E gjitha bie në vend pasi të shihni përmes saj. Ky proces vlerësohet të ndodhë në dekadat e ardhshme 2 (sepse i përshtatet si skenarit të profecive fetare, ashtu edhe rritjes teknologjike eksponenciale) dhe për këtë arsye të gjitha mjetet do të vendosen për të realizuar njeriun hermafrodit brenda një brezi. Vaksinimet ndoshta do të luajnë një rol të rëndësishëm në këtë dhe kështu do të përjetojmë shumë shpejt që vaksinimet do të bëhen të detyrueshme me ligj në të gjithë botën. E gjithë kjo sigurisht që do të realizohet me teknologji që ka njohuri për informacionin e qelizave burimore në gjenomin e njeriut, por dyshimi im është që hermafroditet tashmë janë rreth nesh dhe se teknologjia për ta arritur këtë përmes modifikimit gjenetik tashmë është e gatshme.

Ju lexoni ky artikull edhe një herë për të zbuluar se si qeveritë duan të kenë ADN-në e secilit individ në një bazë të dhënash dhe të zbulojnë brenda ky artikull cilat metoda janë përdorur për të nxitur legjislacionin e vaksinimit tek publiku. në ky artikull Unë shpjegoj se si rrjetat 5G do të përmblidhen për të shpejtuar transhumanizimin e njerëzimit. E gjithë teknologjia është atje për të realizuar axhendën. Isshtë koha që ju të futeni në të plotësisht dhe nuk mendoni më se nuk do të shkojë aq shpejt. Pse? Sepse është një axhendë për skllavërinë e fundit dhe ju edhe më tej larg origjinalit tuaj.

Lista e lidhjeve burimore: businessinsider.com, shownieuws.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (22)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. IBERI ka shkruajtur:

  Një artikull i mirë për sa i përket përmbajtjes dhe shumë edukativ. Unë vetë dyshoj se Zoti (Elohim ose perënditë) në Bibël, ndër të tjera, ishin shkencëtarë (okultë) priftërinj dhe se ata vetë ishin humanoide të manipuluara gjenetikisht në tokë, të cilët ishin të mbijetuar nga rrënimi i civilizimit të tyre. Unë besoj se nuk duhet ta konsiderojmë se Zoti si një entitet transcendent luciferik. Ne jemi ndoshta krijesat e tyre të manipuluara gjenetikisht dhe ata janë përgjegjës për këtë. Ata perëndi bëjnë atë që dëshirojnë me krijesat e tyre.

  Unë mendoj se Z. Epstein është thjesht i gjallë dhe i gjithë cirku është kryesisht për dy gjëra. Të jenë në gjendje t'i heqim raportet nga media e kontrolluar alternative si një "e vërtetuar" e rreme dhe të shënoni të gjithë përkrahësit e tyre si terroristë dhe idiotë të mundshëm. Dhe në të vërtetë për të ankoruar konceptin e 'pedofilisë' tek njerëzit me qëllim që të bëhet zakoni dhe pranimi sikur të ishte një orientim seksual 'normal'.

 2. Patricia van Oosten ka shkruajtur:

  Faleminderit përsëri për këtë artikull të shkëlqyeshëm!
  Linkfarë lidhje shkëlqyese ju bëni me ylberët si simbol dhe krahasimin me përmbytjen e historisë së Noeut. Lloj marke për 'realitetin e shtuar' që klubi dëshiron ta zbatojë kaq keq.

  Në fb tashmë ka shumë grupe që kanë zbuluar se 'përmbytja ’sapo ka ndodhur; rreth 1850. Njihet si Muddfloods; ku bota e vjetër u ndërtua bukur duke përdorur energji të lirë dhe një moral të lartë etik; u fut në baltën e thellë nga armët e drejtuara të energjisë. Ishte një operacion i madh; shkatërrojë gjithçka; luftëra, jetimore të mbushura me fëmijë që duhej të ndërtonin gjëra diku tjetër. Vendosini të gjithë në naftën, gazin dhe termocentralin, ndërsa elita ende thjesht e marrin atë nga 'aether' i mohuar nga shkenca mafioze.

  Kështu që ata u bënë të pasur dhe të fuqishëm, nënshkruan kontratat e tyre në mënyrë që të gjithë u bënë skllav, me qendrat e tyre 3 në qytetin e Vatikanit (e gjitha filloi në Itali me bankën e parë "George" në Xhenova), London City dhe Washington DC, para se të vidhnin gjithçka nga përfshirë Templarët, përmes Jezuitëve. Këto 3 përfundimisht do të zhvendosen në vendin "e tyre"; Israhel. Triniteti i shenjtë në një…

  Shtë një histori komplekse, por qëllimi ishte mbizotërimi i botës që në fillim. Dhe teknologjia ka qenë e njohur për një kohë të gjatë, por tani ajo po zbatohet në detaje.

  Shtë e frikshme kur ndiqni për shembull karrierën Sir (!) Martin Rees; një astrofizikan anglez që ka dhënë mësim njërën kolonë pas tjetrës në universitetet më të mëdha. Askund nuk është mësuar eteri dhe mundësitë për të manipuluar fushën elektromagnetike. Kjo është vetëm për ryshfet dhe shantazhet (për shkak të abuzimit strukturor të fëmijëve).
  Ai hesht për ndotjen tonë, kështu që 'rrezatimi kozmik' tani bëhet rrezik dhe ne duhet të ndërmarrim veprime kundër tij. Dhe kështu, të gjitha llojet e raporteve të rreme shkencore të larta janë dërguar në botë, të cilat politika dhe bashkitë "duhet t'i marrin" seriozisht. Rees, nga rruga, duket si një klon Tesla dhe ato i ngjajnë vrasësit serik William Hare, i cili në atë kohë në Edinburgh u siguroi mjekëve kufoma dhe fëmijë të vdekur për hetim. Kalimet nëntokësore në Edinburg tani janë të populluara nga turistët. Historia shkon që Hare, ashtu si Epstein tani, sapo është liruar nga burgu nga policia .... (më fal një udhëtim nga unë).

  Rreth asaj gjëje Luciferi dhe Krishti; Lucifer në thelb qëndron për shkak dhe pasojë; kauzaliteti në një mendje universale. Nëna është një element që e bën të mundur mendjen universale (siç është filmi në një ekran filmi). Fëmija është ajo për të cilën po flisni, Luciferi që krijon dualitet në ligje fikse, simulim. Ajo nënë mbahet larg dhe fshehtë 'përdoret ’për të gjitha lodrat dhe armët e tyre elektromagnetike, manipulimet e motit (Haarp) etj.

  Këtë javë pati një artikull te Psikologu; ku shkencëtarët zbulojnë se duhet të ketë një mendje universale që nuk varet nga truri. Në fakt, aktiviteti i trurit në të vërtetë e lag atë. Kjo është arsyeja pse ilaçet që paralizojnë funksionimin e trurit janë kaq tërheqës, sepse atëherë më në fund del shkëlqimi i gjithë asaj mendje. https://www.psychologytoday.com/intl/blog/think-act-be/201908/how-is-consciousness-related-the-brain?fbclid=IwAR0SIUfeJTdELBScEKSQvzosfz_r6z7E64nrueSpp-jRNBsCFqMgwi5HZBM

  Por edhe sodomia, e cila aplikohet nga Luc Luciferians ’, tashmë me fëmijë shumë të vegjël, shkakton një plasaritje të arrës që është truri; gjëndra pineale prodhon DMT si rezultat, ndërsa ekziston edhe trauma e rëndë. Duke i koduar këto me zëra depërtues, etj., Ata mund të kontrollojnë ultra mendjen ndaj dikujt.

  'Krenaria gay' në ditët e sotme ka 'Krenarinë e Kanalit' e cila përmban fjalën 'anal'. Dhe K te Kanaal (artificiale etj) ose 'C' për kuçkë, gjel, çfarëdo.
  Dallimi i madh qëndron në aktivizimin e vetëdijshëm të të gjithë mendjes, ose në atë që ju shtyheni në një mendje të ndarë, në të cilën hemisfera e majtë është e stimuluar tej mase, si në AI dhe në arsimin aktual, përdorimin e ilaçeve dhe shoqërinë.

  Unë kam dëgjuar tashmë shumë raporte dhe kam përjetuar se aktivizimi i gjithë mendjes është kodi i Krishtit; Pra, duke aktivizuar me vetëdije këto, njerëzit çlirohen nga kodet e tyre të traumës dhe kontrolli i mendjes.
  Kjo do të nënkuptojë që një programim është futur në mendjen Universale Luciferian, i cili parandalon dhe shërohet kur të përfshiheni në një mendje qelizore. Ose një mendje qelizore kanceroze.

  Me fjalë të tjera; se Lucifer si një mendje e tërë ndërkohë është zëvendësuar (nga origjinali) nga mendja e Krishtit; e cila siguron që ju të vazhdoni të njihni dhe aktivizoni origjinalin tuaj, në mes të këtij simulimi.

  Qëllimi i Luciferians (Sabbateans, Frankinists, Illuminati) është që të rikrijojnë Luciferin e vjetër dhe kështu të dominojnë dhe manipulojnë simulimin. Nga ai simulim, populli 'hebre' është i zgjedhuri i ri. Pjesa tjetër mund të jetë një rob robot.
  Si e bëjnë ata kur Luciferi në të vërtetë është i mbishkruar nga Krishti?

  Ekziston edhe ana tjetër e Luciferit, ana manipuluese ku liria mund të marrë rrugën e saj, për sa kohë që asnjë ndërgjegje e Krishtit nuk është e vendosur mbi të. Njeriu tani duhet ta bëjë këtë 'vetë'. Programi është ngulitur, por njerëzit duhet ta aktivizojnë atë me vetëdije.

  Ana manipuluese e Luciferit, ose e dyfishtë, nuk është Krishti, sepse ai ka mbishkruar të gjithë.
  Ai quhet Ahriman; fryma e teknologjisë me qëllim të vjedhjes së qenieve të origjinalit të tyre dhe përfshirjes së tyre në mbretërinë e tij. Me fjalë të tjera, Satanai. Kjo është ajo që ju të gjithë sublime përshkruani dhe shpjegoni.
  Kështu që ata duan të imitojnë tërësinë e programit të Krishtit në formë materiale; siç janë hermafroditi dhe transgjinori. Që do të thotë se jeni plotësisht i prerë nga origjinali juaj dhe nuk përjetoni asnjë etje.

  Pra, është gjithashtu e vërtetë që kudo tani janë futur ligjet Noahide, të cilat bëhen aktive sapo të hyjë në fuqi 'ligji ushtarak'. Këto ligje shprehen, dhe këto nënshkruhen nga të gjithë presidentët, i fundit është Trump; se të gjithë ata që besojnë në Krishtin konsiderohen adhurues të idhujve dhe me kokë !!
  Dua te them Mbajeni mirë vetes. Ajo tregon për më tepër atë që është në diskutim.

  Mendova se thjesht do të përgjigjesha për atë sherr sepse mendoj se kontribuon edhe më shumë në gjetjen e daljes.

  Krishti thotë diku në atë Bibël; "Askush nuk vjen tek babai (origjinali) përveçse përmes meje." Me të cilin ai në të vërtetë tha; përndryshe thjesht jeni të humbur dhe manipuloheni. Ai kurrë nuk bëri thirrje për rituale, dogma ose adhurim të Zotit, por për mundësinë e vetëdijes me gjithë mendje (e përqendruar në Zemër, ka shumë më shumë qeliza inteligjence atje sesa në tru); dhe të jesh i vetëdijshëm për simulimin dhe të mos e pranosh si të vërtetë, por të presësh dhe të pranosh tërësinë që e ka në themel (Mbretërinë). Kjo është e mundur vetëm nëse mund të vëzhgoni veten jashtë simulimit. Saktësisht dhe gjithashtu në procesin tuaj të vdekjes.

  Shtë me të vërtetë e vërtetë që ka kaq shumë zombie që tashmë ecin përreth, të cilët nuk mund ta bëjnë këtë fare, sepse ato tashmë janë produkt i manipulimit biologjik dhe prandaj nuk mund të gjejnë më një origjinal, dhe nuk kanë as interes për vetë-ekzaminim. Ata mund të mësojnë dhe kopjojnë. Sytë e tyre janë shumë të ndryshëm. Ata nuk e shohin mësimin e tyre. Kjo është ajo që do të ketë për divorcin; ata që nuk kanë më shpirt verbërisht, bashkohen me AI-në Ahrimanic. Të tjerët mund të aktivizojnë programin e Krishtit.
  Duke marrë meditimin dhe qendrën e zemrës si një udhëzues. Në meditim, programi (projektimi në ekranin e filmit) mund të relaksohet dhe të zëvendësohet nga Zemra (Krishti). Origjinali.

  Përsëri, shumë faleminderit!

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ju lutemi vini re: premtimi fetar i 'parajsës së re dhe tokës së re' lehtë mund të plotësohet me anë të një simulimi (një simulim në simulimin aktual). Ju gjithashtu mund ta dërgoni me lehtësi personin dixhital "beam me up Scotty" në një "planet të jetueshëm" (brenda simulimit aktual). Kjo është arsyeja pse ne shohim kaq shumë raporte në lajmet nga teleskopët e NASA-s që kanë gjetur përsëri një planet potencialisht të zbatueshëm, dhe kjo është arsyeja pse SpaceX Elon Musk dëshiron të shkojë në Mars.

 4. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Rrjedha e informacionit nuk mund të mbahet më nga një person mesatar.

  Nënat e zhveshura (ende) dhe baballarët (ende) me celularë që janë nën stres
  të mbërthyer nga gjithë ai përparim teknik. (lexoni pasojat shkatërruese për njerëzimin, qeniet dhe bimët dhe kafshët)

  Me pilulën kundër stresit (depri) dhe keni detyruar një celular në xhep,

  https://www.zielenknijper.nl/antidepressiva-maakt-mannen-onvruchtbaar.html

  https://www.nhs.uk/news/lifestyle-and-exercise/mobile-phone-use-linked-to-poor-sperm-quality/

 5. Mind Furnizimi ka shkruajtur:

  Në të vërtetë një artikull gozhdë -> Titulli .. Komplimente, sepse për të gjithë kjo është e rëndësishme të shihet.

  Nëse gjatë kësaj jete nuk zbuloni se gjithçka është një iluzion (kush jeni në të vërtetë?) Dhe ju bashkoni veten me këtë iluzion (univers material), atëherë do të ricikloheni përsëri me të gjitha pasojat (vaksinimet e detyrueshme ose një çip, ose atëherë jeni vërtet "de Sjaak";)

  Doni pilulën Blu apo pilulën e Kuqe?

  Përgjigje: As!

  Jetë neutral, jini më pak Zgjedhje, mos e ushqeni baterinë dhe kurseni energjinë tuaj (në vend që ta jepni atë larg!).

  Atëherë mund të jeni në gjendje të merrni rrugën e ngushtë ..

  (Te Liria ..;)

  Lojë e mbaruar!

 6. Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

  Ndonjëherë leximi i këtyre artikujve më godet nëse vërtet do të shkojë kaq shpejt. Atëherë do të kërkoj disa informacione më shumë në Google.

  Me këtë artikull pyesja veten se çfarë ata mësojnë në të vërtetë brezin aktual të fëmijëve në shkollën fillore. Në të vërtetë, duket se që nga 2012 ka qenë e detyrueshme të sigurohet edukim seksual në shkollën fillore. Një udhëzim evropian është hartuar për këtë në 2010 nga Organizata Botërore e Shëndetit, zyra për Evropën.

  https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

  Burimi: https://www.bzga-whocc.de/en/publications/standards-in-sexuality-education/

  Pasi të lexoj matricën e të mësuarit nga faqja 38, mund të konstatoj vetëm se këto janë realizimi i fjalëve të Leninit: "Më jep vetëm një gjeneratë të rinisë, dhe unë do ta transformoj tërë botën".

  Paralajmërimi i Spoilerit: OBSH përshkruan në matricën e të mësuarit se edukimi seksual duhet të fillojë nga kategoria e moshës 0-4 vit…

 7. Guppy ka shkruajtur:

  Nuk është për asgjë se dhia do të thotë 'Më e madhja nga të gjitha kohërat'.

  Krijuesi i kohës, vonesa e dritës. Unë shoh të njëjtat zakone dhe mësime dualiste në të gjitha fetë, por edhe në kulturat antike siç është kultura Maori. Izraeli = Isis (hënë) + Ra (dielli ose djali) = Elohim = energjia elektrike.

  Shtë gjithashtu e mundur që Lucifer nuk lejon që kjo botë të pushtohet (shumë) nga njerëz të tillë si Bill Gates dhe Elon Musk dhe të gjithë miqtë e tyre dixhital. Shtë e mundur që kjo botë të jetë e vështirë të rivendoset për të mbajtur gjallë botën dualiste. Nëse Luciferi është duelist dhe ai ka ushtri pozitive dhe negative (Engjëj dhe demonë) kush duhet të ushqehet? Bota ka qenë në një pikë maksimale shumë herë më parë, dhe se njerëzimi u mbërthyer me ADN dhe qepi gjithçka me fjalë dhe figurative. Luciferi kishte humbur kontrollin dhe rivendosur gjithçka. E vetmja gjë që ai ose ajo mund të bëjë është përsëri në iluzionin e tij të krijuar të kohës.

  Unë gjithashtu pajtohem me Mindsupply Ekziston vetëm një mënyrë dhe kjo është asnjanësia. Jo blu, jo e kuqe, por mënyra e ngushtë në mes.

  Me të vërtetë një artikull i mirë shpresojmë që lexuesit ta kuptojnë se sa i rëndësishëm është ky artikull!

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Mënyra e vetme është neutralizimi? Kjo i referohet asnjanësisë gjinore. Fjala "asnjanësi" është një fjalë e infektuar, por në një farë kuptimi është e vërtetë që rezistenca forcon polaritetin. Sipas mendimit tim, asnjanësia nuk duhet të ngatërrohet me pasivitetin.

   Mënyra e vetme është të mbani mend që jeni duke marrë pjesë në një simulim (duke qenë një lojtar vëzhgues në një simulim të virusit Luciferian).
   Atëherë do të shihni që mund të kapërceni një virus, por jo në nivelin e lojës. Bëhet fjalë për të kujtuar se kush jeni: një formë krijuese e vetëdijës që nuk është inferiore ndaj Luciferit. Prandaj është koha për të fikur virusin në nivelin e vetëdijes. Kjo kërkon jo pasivitet dhe duke ndihmuar njerëzit (format e vetëdijës që përjetojnë këtë simulim të virusit) të kujtojnë se në cilën situatë ndodhen.

   • Mind Furnizimi ka shkruajtur:

    Neutraliteti nuk do të thotë 'neutralitet gjinor' (d.m.th., krahasimi i mollëve me dardha), dhe as nuk do të thotë pasivitet. Për më tepër, nuk do të thotë që nuk keni empati ose emocion (përkundrazi). Vetëm nëse praktikoni neutralitetin, i mbani këto karakteristika në ekstrem, pa gjykuar ose duke zgjedhur një polaritet.

    Nëse jeni shumë 'të mirë', ushqeni 'të keqen' dhe anasjelltas.

    Miliarderi 1 rezulton në shumë njerëz të pastrehë / të varfër dhe për çdo vepër të mirë diçka e keqe ndodh diku tjetër .. Ai ekuilibër do të jetë gjithmonë atje .. Këto janë rregullat dhe ligjet e Luciferit (dualiteti). Nëse nuk merrni pjesë, atëherë keni Lucifer me topa. Kjo nuk ka asnjë lidhje me pasivitetin (përkundrazi).

    Të jesh asnjanës nuk është e lehtë dhe nuk do të kesh gjithmonë sukses .. Por të përpiqesh për të sigurisht që do të të ndihmojë të mos i dhurosh energjinë që ke dhe do të të bëjë të jesh më i fortë shpirtërisht sepse e ruan energjinë për veten tënde. Ju do të keni nevojë për atë energji për të mposhtur përfundimisht Luciferin.

    Unë besoj se thjesht të jesh 'i vetëdijshëm' për simulimin nuk është i mjaftueshëm. Përveç kësaj, ju gjithashtu do të duhet të jeni (sa më shumë të jetë e mundur) neutral dhe të tregoni që ata nuk mund të heqin energjinë tuaj (sepse nuk jeni më duke luajtur së bashku ..)

    Dhe nëse kjo është postuar këtu, atëherë ju ndihmoni njerëzit e tjerë që të mendojnë për këtë ..; )

   • Guppy ka shkruajtur:

    Neutraliteti dhe ylberi merren si e mirëqenë. Nëse nuk e lejoni veten të joshni, atëherë jeni neutral. Pointështja është se pas vdekjes ju keni përgjigjet e duhura për të dalë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   "... që Lucifer nuk lejon që kjo botë të pushtohet nga njerëz si Bill Gates, Elon Musk dhe të gjithë miqtë e tyre dixhitalë?"

   Përkundrazi, këta njerëz janë në zemër të procesit të falsifikimit të njerëzve me AI Luciferian. Ata njerëz i vendosin masat në hartën e rrugës drejt Singularitetit (të rremë).

 8. Guppy ka shkruajtur:

  Përveç kësaj, ne jemi krijuar në imazhin e tij. Ai gjithashtu harroi vetveten e tij origjinale, kështu që u rrëzua. Nëse ndjekim shembullin e tij, do të bëjmë të njëjtën gjë. Zgjedhja është e jona.

 9. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Makina e propagandës vazhdon të funksionojë ... dhe me një softuer të vogël mund të krijoni të gjitha pamjet që ju nevojiten për të bërë një histori ... akoma Freek?

 10. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Oh mirë është thjesht një këngë

 11. shmangem ka shkruajtur:

  Kontrolli i lindjes nuk rimbursohet nga sigurimi shëndetësor. Arsyeja e dhënë është se nuk është një domosdoshmëri mjekësore. Konvertimet, hormonet dhe i gjithë cirku për njerëzit transgjinorë papritmas do të ishin të tilla. Dhe natyrisht vaksinimet dhe mbarësimi për gratë (lezbike). Plus të gjitha llojet e trajtimeve të pjellorisë. Disa njerëz e kanë të vështirë të paguajnë kujdesin për maternitetin për dikë tjetër. E kam shumë më të vështirë të paguaj për këtë lloj bezdi; direkt dhe indirekt sepse do të ketë shumë pasoja për shëndetin tuaj dhe mund të funksionojë.

 12. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Nuk ka komente

  Ku përfunduam në Emrin e Paqes (Greta nga pelenat për klimën)
  dhe ky person në këtë video nga pelenat për Lghbt)

  Duhen një gjeneratë, ata janë me nxitim.

  https://www.yahoo.com/now/meet-12-old-gender-creative-171116762.html

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër