Psyop spider vrasje të dyshuar në Romy Nieuwburg në rastin Romy dhe Savannah?

paraqitur në ANALIZA E LAJME, ROMY & SAVANNAH RASTI by në 10 Korrik 2017 17 Comments

"Djali 14-vjeçar, i cili pranoi përdhunimin dhe vrasjen e shokut të klasës së tij Romy Nieuwburg (14) nga Hoevelaken, nuk u bë panik pas aktit të tij. Kjo është e dukshme nga një rikonstruksion i saktë i gjurmëve që ai la në atë fatkeqësi të premten pasdite 2 qershor. Kryesi ende pinte një gotë limonade nga një fermer në rrugën e tij në shtëpi", Kështu u drejtua AD në 8 Korrik. Nëse lexoni artikullin (i cili u shfaq saktësisht i njëjtë në disa gazeta), ju merrni përshtypjen e një historie të besueshme. Dhe kjo duket pikërisht qëllimi i një rindërtimi të tillë ku përmenden të gjitha llojet e detajeve. Megjithatë, nëse kryhet një vrasje, nuk ka ndodhur funerali i vërtetë dhe nuk ka vrasës. Në një rast të tillë ekziston një psyop (operacion psikologjik) në të cilin një peizazh është pe. Ju nuk bëni vetëm diçka të tillë; qeveritë zgjedhin vetëm për këtë taktikë nëse diçka mund të arrihet nëpërmjet parimit 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'.

RTL News raportuar në 4 Korrik 2016 [quote] Në rast të rasteve të zhdukura, informacioni mbi telefonat mobil mund të bëjë dallimin në mes të jetës dhe vdekjes. Ministria e Sigurisë dhe Drejtësisë tani kërkon që policia të ketë më shumë kompetenca për të parë telefonin e personave të pagjetur. Për shembull, policia mund të përcaktojë se ku mungon telefoni apo ka qenë. Por policia nuk mund të shohë thjesht këtë informacion për arsye të privatësisë. Kjo lejohet vetëm nëse ekziston një arsye e drejtpërdrejtë për të menduar se është një krim. Pra, keni nevojë për disa gjëra të zhdukura serioze për t'i sjellë njerëzit në mënyrën që plotësisht e përqafon këtë shkelje të privatësisë. Në rastin Romy dhe Savannah ju mund të supozoni se veprimi më i shpejtë policor mund të kishte parandaluar vrasjen. Të paktën, kjo është mendimi që do të qëndrojë me pasuesit e tregimit. Në fund të fundit, nëse policia kishte qenë në gjendje të vlerësonte telefonat, ishte menjëherë e qartë se Savannah dhe vrasësi i saj i dyshuar kishin shkuar në të njëjtin vend dhe mund ta kishin marrë djalin për marrjen në pyetje. Natyrisht, është teknikisht e mundur të bëhet kjo tani. Pra prokurori e kishte këtë leje në rast dyshimi për një krim mund të japë menjëherë dhe kështu ka pasur një helikopter me FLIR kamera kishte për të rënë në ajër dhe zona industriale De Kronkels duhej të kontrolloheshin me qen të zjarrtë. Asnjë nga këto nuk ka ndodhur. Vetem kjo eshte qe kujton nje rrotullim psyop.

Po, mediat po bëjnë çmos për të tërhequr çështjen Romy dhe Savannah dhe ta diskutojnë atë në mënyrë të pavarur. Unë dua t'ju informoj për këtë fakt. Biznesi nuk mund të ndahet, sepse Savannah ishte zhdukur dhe Romy thuhet se janë gjetur të vrarë, kështu që ka pasur me një vajzë të humbur në të njëjtin rajon, menjëherë duhet të manipuluar me një të mëdha kërkimi helikopter dhe nuhatës qentë. Fakti i thjeshtë se kjo nuk ka ndodhur është shkaktimi i ziljeve të alarmit. Diçka nuk është e drejtë këtu. Një helikopter me FLIR (infra të kuqe) kamera e sheh një mouse vrarë fllad në terren dhe në këtë mënyrë do të menjëherë të vdekur Savannah duhet të keni parë në hendek. Qentë scam duhet ta kenë gjetur atë me lehtësi. Mediat përpiqet të tërheqë dy histori përveç duke ardhur deri me tregime të pavarura në lidhje me të dy kryesve të pandehur dhe publikimin e tyre në të dhëna të pavarura (për aq sa është e mundur veç e veç) dhe jo nga qëllimisht përmendur gjë tjetër në kontekst. Kjo në vetvete është tashmë e dyshimtë!

Pastaj në historinë e Brian Nijhof; të paktën nëse ky është personi i duhur që është me mua si i dyshuar do të raportohen. Edhe këtu, duket qartë se ka një rrotullim psyop. Para së gjithash, historia e vendndodhjes nuk përputhet me vëzhgimet e filmuara nga unë (shih videon në fund të artikullit). Punonjësit e psyop kanë ndjekur qartësisht artikujt e mi dhe duket se i përgjigjen me shumë mjeshtëri kësaj. Në këtë mënyrë ariu është treguar në gardh, e cila ishte gjithashtu e dukshme në videon time. Në videon në fund të këtij artikulli mund të shihni se si shkova për të parë vendndodhjen e vendndodhjes së supozuar të Romys. Unë them "lokacionin e supozuar", sepse, në qoftë se nuk ka pasur vrasje, nuk u gjet asnjë trup. Dhe kjo është ajo që duket, sepse unë dhe një fotograf i shoqëruar po kërkojnë gjurmë lufte ose gjurmë të nxjerrjes së vajzës nga hendeku në zonë në një rreze të madhe dhe të detajuar. Së pari shkoja të shihja veten dhe në mbrëmje fotograf përsëri. Unë gjithashtu fola me një këmbësor në këmbë me qentë 2. Ky njeri gjithashtu nuk kishte asnjë ide se ku do të gjendej Romy dhe nuk kishte vërejtur ndonjë gjurmë të tij. Ranger dhe djemtë që fola nuk dinin as. Lexo në ky artikull të gjithë raportin e këtyre takimeve. Askush nuk ka parë gjurmë. Unë vetë absolutisht jo. Që AD tani raporton se ka ende gjurmë për t'u gjetur një muaj më vonë, atëherë është ose kolder ose ata kanë qenë një kohë pas shikuar videon më poshtë. Nuk mund të pajtohem. Unë nuk do të befasohesha nëse do të vijnë përsëri me një video ose fotografi të rindërtimit. Pas të gjitha, ju mund të rindërtoni gjithçka.

Është e rëndësishme të dalësh me detaje nëse dëshiron të bësh një psyop të besueshëm, kështu që detajet e pijshëm të limonadës dhe të hahet një akullore janë shumë të dobishme për t'i dhënë historisë një rritje kredibiliteti. Ne pastaj psikologjikisht pëlqen të kalojmë mbi faktin tjetër [quote] Pas pesëmbëdhjetë minutash, djali vazhdon rrugën nëpër fshat drejt shtëpisë së prindërve në Lunteren, që është 14 kilometra larg. Pak para se të dalë nga Achterveld, ai ndalon në kafenenë De Berken për një akullore. Gjithkush në fshat flet për këtë, pajtohet me një punonjës, por ajo nuk e ka parë vetë djalin. "Kam punuar atë pasdite. Kolegu dhe unë nuk mund ta kujtojmë atë. Kjo nuk do të thotë gjithçka, sepse ju nuk e mbani mend çdo klient. Sipas hetimeve penale, ai ishte në çdo rast këtu. " Pra, një djalë, krahu i të cilit është nën gërvishtjet e një ndeshje lufte (siç vërehet nga fermeri ku do të kishte pirë limonadë) a nuk ju kujtohet? Sigurisht! Ju thjesht nuk e mbani mend atë! Ndoshta një hollësi treguese nëse ekziston një drejtshkrim.

Si e bëni një drejtshkrim të besueshëm? Vendosni disa elemente stimuluese emocionale në të. Kjo është mënyra se si fillon tregimi në AD me tekstin:

Vajza e saj quhet edhe Romy. Ajo nods për vajzën 12 që është duke qëndruar pranë saj në hyrje të shtëpi në fermë. "Kjo ka marrë kujdesin shtesë," pëshpërit ajo. Ishte djali i saj 14-vjeçar që e gjeti trupin e atij Romy tjetër disa qindra metra larg.

E gjithë historia është e mbuluar me fjalë emocionuese stimuluese. kështu pëshpërit gruaja dhe ajo nods për vajzën 12. Storyline ju jep si një lexues përshtypjen se ajo duhet të ketë pasur një ndikim emocional në të. Ju mbushni lotët veten. Dhe tekstet si "... trupi i Romy tjetrit", Lexuesi është krejtësisht varur lotët mbi faqet. Kjo është një metodë neurolinguiste për ta bërë më të vështirë emocionin tuaj. Vajza e saj quhet edhe Romy! Sa e keqe është kjo! Dhe pastaj djali i saj e gjen atë Romy tjetër. A jeni goditur? Kjo është pikërisht qëllimi. Por fikni gjeneratorin tuaj lot për një moment dhe mbani kokën. Kjo është një histori në media. E përsëris: kjo është një histori. Por ju do të stimuloheni më tej në ndjenjën tuaj. Kushtoj vëmendje!

Për shkak se ajo nuk është në shtëpi deri vonë, nëna i kërkon djalit të saj të shkojë për shëtitje me qentë të premten pasdite. Djali ecën me raundin e njohur përgjatë Barneveldse Beek ku kafshët lejohen të shkojnë. Rruga e dendur dhe dredha-dredha përdoren gjithashtu nga nxënësit e shkollave të mesme në biçikleta, të cilët ndjekin arsimin special në fshatin Rinor De Glind. Qentë të drejtuar me entuziazëm për pronarin e tyre derisa ata të kalojnë shkurre në anën tjetër të Ossendrijverbrug druri dhe nuk kthehen. Për shkak se ata nuk reagojnë ndaj thirrjeve të tij, djali vendos të marrë një lartësi pole midis shkurreve të ferrave dhe hithrave.

Për të filluar, ne e dimë nga pylltari dhe djemtë me të cilët fola dhe fakti që donte t'u jepte atyre një biletë, se rruga është e ndaluar për çiklistët. Megjithatë, në praktikë duket se të rinjtë e injorojnë këtë ndalim, por kontrollohen qartë nga pylltari, me gjobë prej një gjobe prej € 90. Njeriu më i mirë ishte atje si pulat. Por historia e mësipërme është ndërtuar në një mënyrë të tillë që të rrit kredibilitetin. Duke përmendur detajet ju merrni një foto në vend: "rrafshnaltë, rruga dredha-dredha ..."; atë imazh që ju tashmë keni pasur në filmin e Martin Vrijland (artikulli i fundit) dhe kështu imazhin që keni parë tashmë. Kjo jep një rritje të besueshmërisë. Qentë janë gjithashtu 'entuziastë'. Çfarë ka rëndësi? Përsëri, kjo ka për qëllim të ndalë elementët stimulues të emocioneve në histori. "Qentë e varfër ishin aq entuziastë. Ata duhet të ishin shumë të tronditur kur gjetën trupin e vdekur"A është ajo që mendon mendja juaj nënndërgjegjeshëm. "Për shkak se ata nuk i përgjigjen thirrjeve të tij."A është një tjetër detaj që duhet të ndikojë në imazhin tuaj. Ajo që është e gjitha është se kjo histori e tërë nuk është vërtetuar. Nuk kishte asnjë gjurmë në asnjë mur të hendekut. As edhe në pjesën ku nuk kam pasur kamerën. Nuk kam filmuar të gjithë mjedisin, por rruga përgjatë hendekut nga ura. Fotografja e shoqëruar nuk gjeti asgjë pas orëve të kërkimit; asnjë gjurmë fare.

Një minutë më vonë, telefoni shkon në makinën e nënës së tij. "Ai tha: Mami, ka dikush në hendek këtu. Unë mendoj se ajo është e vdekur. E pyeta nëse e dinte me siguri atë që kishte parë. Ai tha se ishte i sigurt. Atëherë duhet ta telefononi 112 tani, thashë. Ai e bëri këtë. Ai gjithashtu eci në një vend në fund të rrugës, në mënyrë që policia të mund ta shihte atë. Ata ishin aty brenda pak minutash. Ai solli agjentët tek ajo. Ai ka vepruar mirë. Unë nuk e di nëse unë kam qëndruar të qetë. Gjërat po shkojnë mirë për të, por ne po e mbajmë atë sy. "

Këtu ju do të luani sërish në emocionet tuaja. Çfarë mendon mendja juaj nënndërgjegjeshëm është: "Sa e tmerrshme është që një djalë i ri të gjejë një vajzë të tillë të re të moshës së tij. "A nuk është e mrekullueshme që ne tani befas dëgjojmë se gjetja e Romy 14 ishte vite? Pse nuk e kemi dëgjuar më parë? Ky detaj i jep historisë një pagesë shtesë emocionale, e cila stimulon emocionin tuaj me stilin e zgjedhur. "Sa e keqe është kjo !? Një vrasës 14-vjeçar; një gjeni i 14 vite dhe motra e tij quhet edhe Romy!"Snick, qaj, qaj. Ju hiqni një lot ose 3. Por ne nuk jemi ende atje; imazhi juaj luhet edhe më tej:

Në skenën e krimit, një muaj më vonë, gjurmë mund të shihet ende nga lufta që duhet të ketë ndodhur midis Romy ndyrësirë ​​dhe të dyshuarit. Djali i një fermeri dhie nga Lunteren është jashtëzakonisht i madh për moshën e tij. Menjëherë pas shkurreve të shkelura qëndron hendeku në të cilin u gjet nxënësja. Vrasësi i saj duhet ta ketë mbështjellë trupin e pajetë në ujë. Atë ditë ai nuk ishte në shkollë dhe do të kishte vajzën, të cilën ai e dashuroi, sipas shokëve të klasës, në rrugën e rregullt prej shtëpisë në shkollë që kishte pritur të premten pasdite.

Përsëri: Nuk ka gjurmë lufte ose veprimtari policore në të gjithë mjedisin. Kjo është perceptim i vështirë. Nëse diçka do të shfaqet në atë drejtim nga tani e tutje, ajo është krijuar "prova" më pas. Opsioni që unë dhe fotograf nuk do të kishim parë siç duhet, mund të përjashtohet. Edhe një kalimtar i kalimit nuk ka parë asgjë. Gjithashtu djemtë që fola (nga të cilët 1 kishte ecur përgjatë rrugës dhjetë minuta para gjetjes së Romy) nuk shihnin asgjë dhe nuk mund të identifikonin. Por imazhi që teksti i mësipërm duhet të mbillet kryesisht në nënndërgjegjeshëm tuaj është se dyshuesi i 14 ishte i madh dhe i fortë. Pas të gjitha, ai duhet të ketë qenë në gjendje të kryejë abuzime seksuale dhe vrasje (të cilën ai duhet ta ketë bërë brenda një periudhe shumë të shkurtër kohe). Me pak fjalë: ai duhet të ketë qenë i madh dhe i fortë. Dhe kjo është imazhi që mediat tani mbjellin në mendjen tuaj nënndërgjegjëse nëpërmjet një historie neurolinguiste (NLP). Ai ishte djali i një fermeri dhie, kështu që nënndërgjegjeshëm shoqëron atë me: "ai mund të shkojë dhe të heqë dhitë dhe kështu edhe Romy". Pjesa tjetër e historisë natyrisht konfirmon situatën e tij të shqetësuar mendore. Natyrisht, djali po vraponte për Romy. Rrethanat dhe arsyeja bëhen të besueshme hap pas hapi në kokën tuaj. A e dini se është një histori deri më tani? A keni parë ndonjë provë? Por ka më shumë që dërgon perceptimin tuaj:

Nëse dy qentë kapen në hendek, autori i krimit është tashmë larg nga ku ai vrau Romy. Ai ecën përgjatë lumit në drejtim të Emelaarseweg. Në Hessenweg, djali shkon në oborrin e një fermeri që njeh përmes fermës së kujdesit në Barneveld, ku ai i miljon lopët. "Isha ulur jashtë shtëpisë me dikë që pinte një birrë kur erdhi në çiklizëm. Ai ndoshta më njohu mua, sepse ai nuk e dinte se kam jetuar këtu. Ai kishte etje, u ul dhe e pyeti nëse mund të pinte një pije. "

Fermeri pyet djalin pse ai është kaq larg nga shtëpia. Është e ngrohtë dhe sigurisht tre të katërtat e një ore të çiklizmit. Shkolla është gjithashtu një drejtim tjetër. "Ai më tha se familja e tij pëlqente të ecë. Se gjyshja e tij nganjëherë çiklizonte kilometra 100 një ditë. Ai gjithashtu tha se donte çiklizmin. Po, ju besoni. "Syri i fermerit bie mbi krahun e kuq të djalit, i cili është i mbuluar me gërvishtjet dhe hidhur. "Ai më tha se ai kishte sjellë një mik nga shtëpia Hoevelaken dhe se ata kishin qenë në rrugë në bar". Sipas fermerit, i dyshuari djersitet shumë. "Ai mori një peshqir të madh nga çanta e shpinës dhe fshiu fytyrën me të. Ishte një peshqir i tillë me një notë prej 200 euro në të. Ai ishte shumë krenar për këtë. "

A keni dëgjuar ndonjëherë një histori kaq të bukur? A bën një fëmijë i 14; një oborr në bikes ku ai i sheh 2 njerëzit që pinë një birrë nëse ai ka kryer një vrasje? Natyrisht që është qëllimi që ju të merrni imazhin e 'psikopatit të pajetë' të autorit të supozuar (përsëri: pa vrasje, pa kryerës). Djali është 3 një çerek në orë dhe gjyshja e tij nganjëherë ciklon kilometra 100 në një ditë. Ju pëlqen, sepse kjo është një histori dhe ju keni qenë duke kërkuar për një histori gjatë gjithë kësaj kohe; një shpjegim; detajet! Dhe tani ju do të merrni një histori anyway!

Djali do të pijë limonadë nga një fermer ai nuk e di se ai jeton atje, por ai ka ndodhur për të parë. Krahu i tij është ende i kuq, por fermeri nuk pyet pse ai ka aq shumë gjak në krahun e tij, sa do të kishte një ndjenjë të keqe me një mik? Dush peshqir është gjithashtu shumë e rëndësishme, sepse në peshqir banjo ai mund të ketë abuzuar seksualisht Romy. Ndoshta më vonë një spiegel psyop kthehet, në të cilën është raportuar se ka pasur gjurmë të ADN-së Romy në këtë peshqir banjo. Pra, është e rëndësishme që ju të mbani mend dush peshqir dhe kështu detaje është përmendur se ajo ishte një peshqir banjo me një shënim të 200 euro në të. Kjo është një teknik NLP për t'u përqëndruar në peshqirun e banjës dhe për ta vënë atë në kujtesën tuaj ose për të lënë në nënndërgjegjeshëm tuaj mesazhin se historia e spinuar është me vlerë. Pra, ne ndoshta do ta shohim atë peshqir dush përsëri në të ardhmen. Nëse doni të bëni një histori psyop në drejtim të besueshmërisë, atëherë ju thoni se ADN-ja është gjetur. Kjo është një dema-sy vini re se e gjithë Hollanda jep rrugë. Ju mund të tregoni vetëm një pamje të fijeve të ADN-së në ditar dhe të thoni se ADN-ja në peshqir përputhet me atë të Romy dhe një rast gjyqësor me një dënim e bën çështjen. Kushdo që e quajti serinë "Marrja e një vrasësi" është parë në Netflix, e di se ju mund të shtrënguar deri një vrasje duke krijuar prova.

Fermeri sapo është kthyer nga dy javë pushimi. "Më duhej të largohem. U bë shumë për mua. Unë ende nuk mund të besoj se një djalë nga 14 është ulur në oborr menjëherë pas një akti të tillë të tmerrshëm dhe pretendon se asgjë nuk ka ndodhur. "Ai e përshkruan të dyshuarin si një djalë kaotik me një tension të shkurtër. "Kur takojmë orën 06.00 dhe isha atje për minuta 2 për 6, ai ishte i zemëruar me mua. Ndonjëherë u ndal mjeljes dhe më pas u largua. Nëse kam thënë diçka për këtë, ai vetëm mund të zemërohet. Ai ishte i gjatë. Po të isha në moshën e tij, do të kisha frikë nga ai. "

Imazhi juaj duhet të konfirmohet edhe një herë se djali ishte aq i madh dhe i fortë se ai ndoshta mund të ngrejë dhi (bir i një fermeri dhi) dhe madje edhe fermeri do të ishte frikësuar për atë (pasi ai do të kishte të njëjtën moshë). Dhe natyrisht imazhi duhet të konfirmohet se djali kishte një siguresë të shkurtër. Natyrisht që duhet të jetë rasti që imazhi të hidhet poshtë që djali duhet të ketë qenë në gjendje të vrasë. Ai kishte, për të thënë kështu, një siguresë të shkurtër "... ai vetëm mund të zemërohet".

Njeriu thotë se është i zënë çdo ditë. "Pavarësisht sjelljes së tij të paparashikueshme, më është lejuar të bëj rrugën time. Kjo më prek më shumë. Nuk e prisja. Në retrospektivë, mendoj: ai është i paskrupullt. Ai është i rrezikshëm. Sepse gjatë gjithë kohës ai ishte ulur bashkë me mua dhe i përmendi tregimet për të dashurin e tij dhe gjyshen e tij, nuk e kam vërejtur. Unë gjithmonë pyes veten: duhet të kam parë diçka? Ai u soll në mënyrë të përkryer normale. "

Kjo histori përmban elemente 2. Një element është ideja se djali ishte i angazhuar. Kjo e vë në pah se jo të gjithë kanë parë vrasjen e papritur. Pamja duhet të hidhet poshtë se Brian është vrasësi i paskrupullt, të cilit nuk mund të shihni nga jashtë se kjo mund të ndodhë. Dhe ndoshta më shumë prej këtyre vrasësve potencialë po vrapojnë në Holandë (Problem) dhe ndoshta nuk e sheh më parë rrezikun, por ju jeni të frikësuar për vdekje (Reagim) nëse një person i tillë papritmas rezulton të jetë një psikopat i paskrupullt dhe i ashpër. Në këtë kontekst, është më mirë që shteti të marrë më shumë njohuri në sjelljen shoqërore dhe psikologjike të fëmijëve. Prandaj do të ishte shumë e mirë në qoftë se media sociale mund të jetë më i monitorimit, më shumë mbikëqyrje në familje që vijnë në shkollë (të rinjve) dhe legjislacioni është e rregulluar në mënyrë që policia 24 7 × Telefonat Realtime mund të vlerësojë për të parë se ku fëmijët (Zgjidhje). Në fund të fundit, ky rast ka "provuar" se edhe një djalë i 14 mund të jetë i paparashikueshëm dhe papritur mund të dalë si vrasës. Shënim: është ende një tregim. Një histori që është sjellë në media si një fakt i padiskutueshëm. Pas të gjitha, ata kanë hulumtuar dhe rindërtuar (ata thonë) dhe kështu ju besoni atë. Pas të gjitha, ju besoni medias. Ju vetëm bëni këtë.

Pas pesëmbëdhjetë minutash, djali vazhdon rrugën nëpër fshat drejt shtëpisë së prindërve në Lunteren, që është 14 kilometra larg. Pak para se të dalë nga Achterveld, ai ndalon në kafenenë De Berken për një akullore. Gjithkush në fshat flet për këtë, pajtohet me një punonjës, por ajo nuk e ka parë vetë djalin. "Kam punuar atë pasdite. Kolegu dhe unë nuk mund ta kujtojmë atë. Kjo nuk do të thotë gjithçka, sepse ju nuk e mbani mend çdo klient. Sipas hetimeve penale, ai ishte në çdo rast këtu. "

Në shtëpi, i dyshuari arrin në kohë për darkë. Ai është i heshtur për atë që ndodhi atë pasdite. Ditën tjetër ai raporton si çdo të shtunë në fermën e kujdesit në Barneveld. Dy ditë më vonë, natën nga e diela deri të hënën, Luntenaari 14-vjeçar largohet nga shtrati nga policia.

Në Lunteren, Achterveld dhe Hoevelaken historia shkon rreth asaj se prindërit e djalit kanë kërkuar prej kohësh ndihmë për djalin e tyre, i cili ka probleme serioze të sjelljes. Njeriu nga ferma e kujdesit vazhdon të përsërisë: "Nuk mund të them asgjë", thotë ai me telefon. ,, Por flisni me nënën. Bisedoni me nënën e tij. "

Të mërkurën pasdite, ai mezi përgjigjet tingujve nga mjedisi. Ajo nuk dëshiron të shkojë në sfond ose nuk është ende, thotë ajo në mënyrë të dukshme. "Ka ndoshta një padi dhe ne duhet të presim. ''

Përsëri një emo-stimuluese storyline. Është e habitshme që fermeri i fermës së kujdesit nuk mund të tregojë asgjë. Ndoshta sepse nuk ka asgjë për të thënë dhe nuk mund të thotë asgjë. Dhe nëna është dukshëm e ngazëllyer, por nuk ka aq shumë për të raportuar. Prandaj është më e rëndësishme që ju të mbani mend se është "dukshëm i emocionuar". Sepse emocioni juaj duhet të rrinë në buzë të luginës së lotëve. Në emocion ju jeni të prirur për të besuar një histori. Nëse prek ndjenjat tuaja, ndjenja juaj ju jep sinjalin se duhet të jetë vërtet. Pas të gjitha, ju jeni një person emocional. E drejtë?

Kjo gazetë kishte folur tashmë me shokun e klasës së Romy me të cilin kishte një takim në mëngjes para vdekjes së saj. Të dy lajmëruan atë mëngjes në llogaritë e tyre të Instagram, të cilat gjithashtu pasohen nga i dyshuari i mëvonshëm. Në klasën e saj në Donnerschool JH në De Glind dhe për miqtë, ishte një sekret i hapur se ai ishte në dashuri me Romy. Kishte forma të ngulitura, duke u thënë burime të shumta. Ai do ta kishte ndjekur atë fshehurazi më shpesh. Miqtë e vajzave bënë një grup Whatsapp për shkak të sjelljes së tij të kërcellit për të paralajmëruar Romin nëse i dyshuari eci pas saj përsëri. I dyshuari nuk do të kishte qenë në shkollë javën dhe ditën e vrasjes. Shkolla mbetet e heshtur.

Kjo është e mrekullueshme, sepse 'kjo gazetë(gazeta Brabants) gjithashtu foli me shokun e klasës së Romy (PrintScreen). Gazetat janë aq të informuara qartë për lajmet nga agjencitë e lajmeve se ata harrojnë të ndryshojnë raportin 'kjo gazetë'. Apo të gjithë gazetarët e të gjitha gazetave flisnin me shokun e klasës Romy më parë? Ah, në gjithë këtë trazirë dhe emocion, ne jemi të përgatitur të falim këtë gabim. "Kjo gazetë" ndoshta nuk fliste fare me një shok klase Romy. Dhe kjo mënyrë e raportimit është një tregues se kjo histori vjen drejtpërdrejt nga kutia e një tavoline psyop dhe jo të 'kësaj gazete'.

Natyrisht, edhe njëherë duhet të hidhet poshtë imazhi se ka pasur një histori të kësaj vrasjeje. Pra, djali ishte një stalker psikopati-i paskrupullt, i cili ishte fizikisht shumë i fortë dhe nuk tregoi emocione më pas. Kjo është imazhi i krijuar me këtë histori. Është, sigurisht, një histori deri më tani. Asnjë evidencë nuk është treguar; juve ju është thënë vetëm për gjetësin e dyshuar dhe autorin e supozuar. Asnjë dëshmi për këtë. Në fakt; vëzhgimet që kam bërë në vend, e kundërshtojnë atë në tërësinë e saj. Shitësja e akullores nuk e ka parë djalin dhe fermeri i kujdesit nuk mund të thotë asgjë. Ne nuk dimë asgjë. Asgjë në të gjitha. Kjo është vetëm një histori me një të dyshuar që do të kishte njohur.

Unë dërgoj 1 herë mendimin që kam vënë në 15 qershor në timeline tim Facebook:

Ju lutem më falni për të thënë mendimet e mia, por nganjëherë e kam ndjenjën se në këtë rast Romy & Savannah po mashtrohen. Po sikur të mos kishte vajzat e vdekura? Funeralet ishin fshehur në fshehtësi dhe kamerat mbaheshin në distancë të madhe. Babai i Savannah Dekker vendosi një film tjetër të mirë të mbuluar me mish të pjekur në skarë në ditën e zhdukjes së Savannah.

Mund të tingëllojë i çoroditur; merr një tregon për të organizuar një shaka të tillë dhe ju duhet sigurisht të sigurojë që vajzat në Far-larg-Giê punching vazhdojnë nën një identitet tjetër ... por unë nuk jam i bindur për prindër prindërit e tyre. Një kartë identiteti e falsifikuar (për një mbiemër të dëshiruar) është bërë nga ndërtuesit e një mashtrimi të tillë. Nëna e Romy më dërgoi letërnjoftimin e saj dhe atë të Romy. Pse do ta bënte atë ditën dhe ditën pas funeralit? Pse do të më përgjigjet fare? Se vajzat me të vërtetë kanë ekzistuar, unë kam sqaruar tashmë në postin tim të mëparshëm.

Kam marrë edhe emrin e autorit të supozuar (vrasësi i Romy). Nuk mund të gjej asgjë për këtë, dhe nëse vazhdoj të pyes, nuk dëgjoj më asgjë.

Skenari i mundshëm (Problem):
Shaka e përgatitur mirë, paratë xhepi për pjesëmarrësit dhe miqtë e rremë, paratë e xhepit për "prindërit", një vit përgatitjeje në mënyrë që vajzat të bëheshin një fytyrë e njohur në zonë (shumë aktivitete të mediave sociale)

Qëllimi i mundshëm (Reagimi):
Trazirat sociale në Holandë, mashtrimet e mëdha të kërkimit dhe autorët e rinj (që nuk janë autorë të vërtetë dhe mund të mos ekzistojnë madje)

Rezultati i dëshiruar i dëshiruar (Zgjidhja):
Mbërthenin në mediat sociale; Shteti mund të marrë pjesë në çdo gjë dhe pa asnjë fëmijë të falur në një institut të kujdesit të të rinjve nën mbikëqyrje dhe ri-edukim

Pse ata do të bënin diçka të tillë? Për të arritur qëllime të mëdha me një ndikim të madh shoqëror dhe kontroll më të madh mbi popullsinë, ju mund të merrni njerëzit me ruse dhe mashtrime, sipas librit 'Il Principe' nga Nicolo Machiavelli. Dhe për këtë Makiaveli është emëruar çmimi më i rëndësishëm mediatik në Holandë. Sapo Bauke Vaatstra fitoi atë çmim ..

Hidhni një sy të thellë në atë Çmimi Machiavelli dhe të zbuloni se si ky çmim i medias është emëruar sipas parimeve të Machiavellit 'ruse dhe mashtrimi për të mbajtur kontrollin e popullsisë. A mund të jetë atëherë e vërtetë se vetë qeveritë krijojnë probleme për të qenë në gjendje të zbatojnë më shumë masa të policisë së shtetit nëpërmjet parimit "Problemi, Reagimi, Zgjidhja'? Pra, ju krijoni një problem të madh vetes përmes një vëmendje shumë të medias; krijon frikë dhe emocion mes njerëzve dhe më pas paraqet vetë zgjidhjen. Fakti që kjo zgjidhje po heq gjithnjë e më shumë liri nga qytetarët nuk është parë më. Pas të gjitha, ju keni siguruar që frika është e mirë, në mënyrë që të gjithë të përqafojnë masat hapur. lexoj këtu e tërë dosja. Të vazhdohet ..

Lista e lidhjeve burimore: ad.nl, bd.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Ajo që ne shohim në Holandë dhe në Evropë në përgjithësi është një 'Operation Mockingbird' 2.0. Këto lloje të raporteve i shërbejnë qartë një qëllimi strategjik ushtarak (shteti policor).

  Ku nga Lufta e Dytë Botërore në Evropë kemi një rrjet "të mbetur prapa" (Gladio) të terroristëve të NATO-s dhe gazetarëve që punojnë për të njëjtin shtet të thellë, mendoni për Udo Ulfkotte. Gjithashtu gazetat ose. gazetarët që po e ndihmojnë këtë në botë janë të infiltruar në mënyrë të qartë.

 2. tru ka shkruajtur:

  Më afër ish gazetarit Janneke
  Monshouwer i cili shkroi një libër me mesazhin se lajmi është manipuluar nga NOS. Mendoj se ajo e shkroi atë libër. 2016.

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   Monshouwer është një copycat dhe ka fituar historinë e Ulfkotte duke e hedhur atë në një mënyrë paksa të ndryshme. Ajo shkroi librin pas rëndësisë së Ulfkotte dhe unë mendoj se ajo gjithashtu jeton .. ???? NOS dhe tregime imagjinar do të themi ??

   Një klloun tjetër është Van Wolferen (Welterschmertz) i cili, për dekada me radhë, si gazetar i QKR-së, ishte një shtrirje e shtetit dhe tani e njeh atë që quhet kapelë dhe buzë. EN përplot NSB ..
   NOS tashmë është manaxhuar nga infiltruesit e AIVD / MIVD dhe nuk është më shumë se një front për shtetin për të promovuar politikën e saj të brendshme dhe të jashtme. duke ruajtur në mesin e njerëzve të kapur dhe mos harroni të mbani Shtëpinë e Portokallit nga era.

   • tru ka shkruajtur:

    E pra dhe e gjithë kjo për ruajtjen e status quo-së bobonic dhe gjithçka në interes të babeloniers, 'elitës' tonë.

   • Bartsch ka shkruajtur:

    Unë i gjej thëniet e mësipërme mjaft pretenduese. Shpalljet e Ulfkotte mund të jenë gjithashtu një shkas për të dalë me zbulesa, apo jo?

    A mund të shpjegoni më tej sugjerimin pse mendoni se Wolferen është një klloun? Unë mendoj se ai thotë gjëra të mira në këtë video:

    https://www.youtube.com/watch?v=TIr3IhJwI54

    Çdokush që ka punuar ndonjëherë për një gazetë holandeze ashtu si NSB nuk është me të vërtetë një nxitje për informatorët e mundshëm.

    Unë e pranoj deklaratën 'Mënyra më e mirë për të kontrolluar opozitën është ta udhëheqësh vetë ...', por unë vazhdoj ta gjej këtë personalisht të vështirë për të parë nëse dikush është 'opozitë e kontrolluar' ose e sinqertë. Duket sikur jam një dënim i bezdisshëm kur theksoni të vërtetën dhe më pas merrni atë vulë. Ndoshta keni arsye të mira, por konstatoj se përfundimet shpesh tërhiqen shpejt në reagimet.

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Mediat e kontrolluara alternative janë të zëna për të zbuluar pjesë të së vërtetës, por jo duke treguar prapanën e gjuhës ose duke tërhequr shenja.
     Dhënia e informacioneve shpjeguese i është dhënë kështu funksioni i "pakësimit".
     Ju mund të bini për të, por gjithashtu mund t'i hapni sytë plotësisht.

     Metoda e përzierjes së të vërtetave me desinfo të vetëdijshme përdoret gjithashtu:
     http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/desinfo-agenten-aliens-versus-de-echte-problemen-in-de-wereld-duiden-en-tot-actie-komen/

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      @Bartsh, mund ta gjesh atë. Mbetet fakti që personi që ka pasur mundësinë të dalë (para Internet) me disa forma të së vërtetës ose gazetarisë hulumtuese ka munguar për dekada të tëra. Në fakt, ata kanë hedhur "rërë në sy" për vite me radhë me kopje të kopjimit nga ANP, AP, Reuters etj. Dihet se gazetarët përdoren jashtë vendit si zyra informacioni, sepse ato janë më shpesh të marrë një derë në kontekstin e raportimit.

      + Unë mendoj se analizat (gjeo-politike) të Van Wolferenit janë shumë të ngjashme me ato të F. William Engdahl. Duke folur për gazetarët që kryen kërkime intensive dhe shkruan libra që po sqarojnë në një kontekst gjeo-politik. E njëjta vlen edhe për figurat e politikës, një shembull i teksteve shkollore është Van Agt i cili për vite e përkrahu politikën sioniste të Izraelit në emër të CDA dhe dikur jashtë politikës për palestinezët. Unë mendoj se është e gjitha mustardë pas vakt ...

     • Bartsch ka shkruajtur:

      @Martin Unë me të vërtetë e di artikullin tuaj në lidhje me përzierjen e të vërtetave me desinfo të ndërgjegjshëm. Por Wolferen nuk ka folur kurrë për të huajt, mendova, prandaj .. Përveç kësaj, askush nuk ka një monopol mbi të vërtetën, këtu burimet janë përmendur, për shembull, tek Davidi Icke. Kush është 'hulumtuar' përsëri këtu:

      http://mileswmathis.com/icke.pdf

      Kështu që gjithmonë mbani një përzierje me burime të jashtme.

      @ZandInOgen Unë pajtohem me ju se nëse jeni gazetar, duhet të përqendroheni në botimet e pavarura të të vërtetave që nga dita e parë. Pyetja është se deri në çfarë mase jeni të ndërgjegjshëm ose të pandërgjegjshëm të manipuluar dhe të indoktrinuar në punë. Nuk e di. Nuk do të thotë se mbetet një gjë e keqe.

 3. tru ka shkruajtur:

  Tani harroni të raportoni se ajo është gazetare
  ka punuar në NOS.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Mënyra më e mirë për të kontrolluar opozitën është ta udhëheqësh vetë ... rolin e znj. Monshouwer ... tregoj pak ... downplaying .. mos bjerë për të

   • tru ka shkruajtur:

    Është e vërtetë që znj. Monshouwer nuk është i pranishëm duke marrë pjesë në mashtrime dhe mashtrime dhe pastaj duke fituar para me 'outpourings' e saj.
    E përmenda vetëm emrin e saj për të treguar se mediat hollandeze janë gjithashtu të korruptuara. Ju e dini se dele është aq tronditëse sa mendojnë se Holanda ekziston / nuk është e mundur, ndërsa Holanda është një nga vendet më të korruptuara në botë.

 4. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Fotografia e Romy me artikullin është me të vërtetë shumë e dyshimtë kur bëhet fjalë për sinjalin e dorës që ajo tregon. Është një sinjal masonik që Trump gjithashtu përdor dhe qëndron për sheshin e famshëm 90 gradë. Çfarë në këtë rast tregon një përmbajtje shumë të prodhuar.

  "Shenjë e zemrës ose shenjë e besnikërisë".
  http://www.whale.to/b/fidelity.JPG

  Për dummies:

 5. tru ka shkruajtur:

  Kam probleme me komentin e Bartsch.
  Keni përshtypjen se ai feudon dhe injoranca
  pretendon të flasë me gojën në ndërkohë. Duket si një troll i mundshëm. Sigurisht që mund të gaboj.

  • Bartsch ka shkruajtur:

   Kam probleme me komentet tuaja. Nuk ka fjalë spanjolle mes komenteve të mia kështu që ju deklaroni më tej adresën time në vend të një akuze frikacake.

   Pra, cila pjesë mund të pretendoj ?, në të cilën i kthej shpinën injorancës dhe ndërkohë flas me këdo?

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Për shembull, nëse doni të lidheni me dikë që nuk do të thotë që ju përdorni burimin ose besoni 100%; kjo thjesht do të thotë që ju i referoheni një artikulli ose pjesë të tekstit.
    Edhe unë nganjëherë lidhem me telegrafin, wikipedia apo të tjerët, sepse ka diçka për të cilën i referohem. Kjo është diçka ndryshe nga përdorimi i tij si burim.
    Unë kurrë nuk përdor burime për artikujt e mi sepse shkruaj artikujt e mi në diskrecionin tim. Përdor vetëm referenca për artikuj, për të treguar përmbajtjen e tyre.

    Që ju të gjeni të vështirë për të dalluar se kush është i kontrolluar apo jo, unë e kuptoj ... kjo është pikërisht qëllimi.
    Është e qartë se Karel van Wolferen, Willem Middelkoop dhe i gjithë klubi i Café Weltschmerz është duke bërë opozitë të kontrolluar.
    Zonja Monshouwer dhe klubet që e mbështesin atë, kontrollohen gjithashtu.
    Merrni parasysh se ato kryesisht fokusohen në lajmet e vjetra dhe nuk merren kurrë me çështjet aktuale. Ata gjithashtu nuk e qëllojnë me paintballs në vend të mprehtë.
    Thierry Baudet dhe Theo Hiddema janë zotërinjtë e rinj të cilët mund të stimulojnë rendin e vendosur në Nigel Farage, por ato gjithashtu xhiruar me paintballs.
    Bëhet fjalë për iluzionin e opozitës, jo për arritjen e rezultateve reale.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Unë e kuptoj vërejtjen e Brain

    Çfarë trolls mirë të trajnuar kryesisht përpiqen të bëjnë është të lëvizin fokusin nga një subjekt kryesor në një artikull për subjektet e tjera dhe në të njëjtën kohë të zhvendosin vëmendjen ndaj opp kontrolluar. sites.
    Shpesh është provuar edhe të provokojë argumente apo diskutime.

    Artikulli ka të bëjë me Romy dhe Savannah dhe ndërkohë që diskutimi është zhvendosur shumë i mençur në një temë krejt tjetër.

    Për njerëzit që e lexojnë këtë, shohin edhe përmes metodave të "trolling": fokusi duhet të jetë në metodat NLP, ruzhda dhe mashtrimi i mediave dhe qeverive. Trolls gjithashtu përdorin teknikat e zgjerimit të zgjuar në komentet. Ata përpiqen ta hedhin lexuesin në sy dhe të zhvendosin lehtë vëmendjen në tema krejtësisht të ndryshme. Mos bjerini për të.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër