Rezultati Anne Faber rast si parashikuar më shumë TBS pa hulumtime psikiatrike

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 4 Korrik 2018 2 Comments

burimi: volkskrant.nl

Edhe pse shumë nuk duan çështje të mëdha si ato të Anne Faber dhe Michael P. mund të ketë qenë një operacion psikologjik (psyop) - për të nxitur masa të reja - qëllimi i parashikuar i këtij rasti duket pothuajse menjëherë pas atij rasti të jetë i dukshëm. Unë tashmë parashikoja se do të çonte në legjislacion të ri dhe se para se jurisprudenca të fillonte të jepte një shtyrje në atë drejtim. Kjo do të thotë që gjykatësit thjesht fillojnë të injorojnë legjislacionin ekzistues dhe se legjislacioni pastaj ndjek. Rasti i Anne Faber është, aq sa unë jam i shqetësuar, potencial nga një në z në skenë. Ju mund ta shihni atë si një fyerje për të afërmit e të mbijetuarve, por nëse diçka vihet në skenë, "të afërmit e mbijetuar" nuk janë asgjë më shumë se njerëzit që marrin pjesë në një pjesë aktrimi në një psiko. Në një psiko nuk ka kryerës, as viktima dhe as të mbijetuar. Prandaj, me forcë e konsideroj mundësinë që rasti i Anne Faber ishte një psiko për zbatimin e jurisprudencës së re, e ndjekur nga legjislacioni i ri.

Përderisa liria e shprehjes në letër ende ekziston, ju mund të jepni mendimin tuaj pa këtë që çon në TBS. Shanset janë që të kesh ose të shprehësh një opinion do të çojë gjithashtu në TBS brenda të ardhmes së parashikueshme. Tani për tani unë ende ju them mendimin tim.

Formula psyop është gjithmonë: Krijoni një problem, nxisni reagimin përmes medias dhe më pas ofroni zgjidhje që nuk mund të keni shtypur pa vetë-krijuar problemin. 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja"ne e quajmë atë maksimum.

Natyrisht që do të keni të gjitha llojet e pyetjeve si: "Po, por Anne Faber me të vërtetë ka ekzistuar sepse pashë prindërit dhe vëllain e saj në foto dhe shumë njerëz e njihnin, pashë shumë fotografi të saj dhe dëgjova histori nga prindërit e saj si mund të mendoni se një gjë e tillë është vënë në skenë? " of "Po, por Michael P. e ka njohur vrasjen dhe kam dëgjuar zërin e tij në gjykatë dhe gjyqtari e ka marrë në pyetje gjithsesi, kështu që si mund të vihet në skenë?" A dëshironi të krijoni një imazh se si e shoh këtë pikëpamje? keni ardhur, ju lutem këtu e tërë dosja lexuar.

Kur flasim për një psyop, ne po flasim për një problem të krijuar nga qeveria dhe të gjitha kukulla të shtetit luajnë një rol të rëndësishëm në këtë. Mendoni për karrierë dhe para. Politikanët, Prokuroria Publike, gjyqtarët, mediat dhe individët luajnë një rol të rëndësishëm në këtë. Mund të kushtojë disa nëse doni të bëni ndryshime të rëndësishme në shoqëri. Në këtë kontekst, rasti i Anne Faber ka ndikim të madh në shoqëri, sepse TBS nuk është thjesht ndonjë gjë. Termi TBS është shumë më i plotë se një dënim me burg ose një trajtim psikiatrik. Shkurtesa në të vërtetë tashmë e ka atë për të cilën qëndron. Keni ardhur Ter Brregullimi i Spër të qëndruar. Me fjalë të tjera: ju humbni të gjitha të drejtat tuaja për vetëvendosje. Aspekti i bezdisshëm i TBS është se masa mund të zgjatet deri në gjatësinë e ditëve dhe se nuk mund të bëni asgjë për këtë. Në fakt, një bindje ndaj TBS është potencialisht një trajtim psikiatrik i përjetshëm. Tani ne nuk gjejmë aq shumë sa që kemi parë se çfarë është një idiot i tmerrshëm Michael P., por ky ishte qëllimi i atij (supozues) psyop. Ju keni marrë një përmes mediave Problem shërbyer, që ju bëri të zemëruar (Reagim), se është mirë për ju që kushdo që është pak i çuditshëm, mund të vendoset TBS (Zgjidhje). Dhe kështu çfarë! Ndoshta nuk ju prek kurrë! (Ju mendoni).

Sot u shfaq artikull në Courant Leeuwarder duke treguar se tendenca e re e vendosjes së TBS tashmë është vendosur nga gjyqtarët. Gjykata në Leeuwarden vuri një 50-vjeçar një dënim burgu të vitit 2 dhe TBS, në lidhje me një thikë të një viti më parë. "Me të drejtë!" Ju mund të mendoni tani! "Trajtoj atë platformë! Mbyllni të gjithë dhe gjithçka që është pak e çuditshme! "Është e qartë se metoda psyop ju ka programuar për këtë mendje të vendosur. Pra, ky njeri është rasti i parë pas Michael P. që pa një raport psikiatrik merr jetë të gjatë. Kjo është për shkak se TBS mund të zgjatet pafundësisht. A nuk i kupton vërtet implikimet e këtij ndryshimi? Ku është kufiri? Kufiri tashmë është zhvendosur drejt një thikë, jo për vrasje apo vrasje. Do një luftë pas një ndeshje futbolli të jetë një arsye për TBS? Ne gradualisht gjejmë veten në një situatë ku nuk ka legjislacion apo jurisprudencë që ju mund të thërrisni për t'ju penguar që të jeni në dispozicion të psikiatrisë për jetën. Gradualisht konturet e një shteti policor ndahen nën sytë tuaj, por për shkak se Problemi, Reagimi metoda gjithmonë punon në mënyrë efektive, ju përqafoni Zgjidhje masa që normalisht nuk do të dëshironi të shihni. Terrorët e organizuar në masë të madhe dhe ato të stilit perëndimor ju detyruan të pranoni më shumë kontrolle, kamera, skanera trupash, policë të armatosur dhe teknika të kullimit. Krimi vetë-krijuar (psyop) siguron që ju të përqafoni edhe më shumë masa horror.

Shpesh dëgjojnë njerëzit që ankohen kur i prek. Ky paralajmërim nga ai idiot Martin Vrijland, i cili ka guximin të mendojë madje se një rast vrasje mund të ishte vënë në skenë, madje bën të mendosh se është më mirë që një idiot i tillë të mbyllet. Vetëm kur prek njerëzit në jetën e tyre mund të kuptojnë se ai shkrimtar i çmendur mund të ketë qenë i drejtë. Pastaj është tepër vonë. Shpesh, megjithatë, njerëzit as nuk e kuptojnë se çfarë po ndodh. Ne e gjejmë të bezdisshëm nëse hetuesi i autoritetit lokal vjen në shtëpinë tonë pa u pyetur; ne gjejmë të gjitha ato kamerë në rrugë dhe gjithçka që përdorim edhe pak të bezdisshëm, por sepse jemi programuar kaq fort me anë të Problemi, Reagimi, Zgjidhja, kemi ardhur të besojmë se është e nevojshme. Për më tepër: të mësoheni me të. "Nuk kam asgjë për të fshehur gjithsesi", është gjithmonë mendimi i sigurt. Përveç kësaj, pjesë të mëdha të vetë njerëzve punojnë në sistem dhe varen nga ajo në aspektin e jetesës.

A po kërkoni punë në psikiatri? Unë tashmë parashikoj një rritje në numrin e klinikave TBS. Mbani një sy në vendet e lira! Ata që punojnë për sistemin mund të fitojnë një jetë të mirë duke kontrolluar dhe dënuar pjesën tjetër të popullsisë. Vazhdoni të flisni në pasqyrë dhe përsëris mantra që jeni duke bërë një punë të mirë. Jetojmë në 1984 të George Orwell në të cilën keni mësuar të mendoni newspeak: çdo gjë ka marrë një kuptim pozitiv të kundërt dhe të shëndoshë.

 • ndalimi i të rinjve, kujdesi i të rinjve> kujdesi i të rinjve
 • programues pikëpamje të njëanshme të modeleve të botës / të menduarit> mësues / mësues
 • të rriturve të drogës dhe të mbylljes> kujdesit psikiatrik
 • ndëshkimi i shokut> zyrtari i jashtëzakonshëm hetues, roja e qytetit, zbatuesi
 • mbrojtës i shtetit kundër popullit> policia, ushtria, gjyqtarët
 • spiunazhi ndaj njerëzve> sistemet e specializuara të sigurisë / të dhëna të mëdha
 • zhvatës> punonjës i agjencisë së mbledhjes / përmbaruesi / punonjësi i shërbimit tatimor
 • shoku i dinjitetshëm përmes ophokking> oficerit të burgut
 • shitësi helmues> mjek i përgjithshëm, farmacist
 • importuesit më shumë masa kufizuese të lirisë përmes paraqitjes së demokracisë> politikanëve
 • dhe kështu me radhë

Natyrisht që të gjitha këto janë paksa më të nuancuara. Për shembull, ndonjëherë ka një oficer xhaxhai i cili është vërtet i gatshëm për ju dhe sigurisht që ka shumë mjekë dhe punonjës të tjerë të emergjencës të cilët e kryejnë punën e tyre me qëllim të mirë. Mjekët gjithashtu nuk mund të ndihmojnë që ata të jenë trajnuar me manualin e shqetësimeve kimike. Personeli i kujdesit për të rinjtë beson seriozisht se burgosja e adoleshentëve të vështirë punon. Agjentët gjithashtu nuk mund të ndihmojnë në mbajtësin e veshëve me kohë të plotë në mënyrë hipnotike (blieb-blieb). Ushtarët janë të trajnuar për të vrarë dhe kanë mësuar se është e nevojshme. Për shembull, ka një histori të mirë për çdo profesion në shoqërinë tonë moderne. Unë gjithmonë mendoj për indianët origjinalë në Amerikë (nga të cilët 100 milion u vra). Ata nuk kishin shkolla, as polici, armë zjarri moderne, burgje, spitale, dhe jetonin në ekuilibër me natyrën. Nëse fiset e tyre u bënë më të mëdha se 200 njeriu, një formë e re u formua. Kishte ekuilibër dhe respekt për natyrën dhe njëri-tjetrin, derisa shumë të arsimuar perëndimorët vinin me teknologjinë tonë për të sjellë «qytetërim dhe përparim». Ajo që kemi vënë në praktikë ishte sëmundja, vdekja dhe shkatërrimi për dobinë e plaçkitjes, nën salcën e fesë, njohurisë dhe përparimit teknologjik. Ndërkohë ne sjellim një salcë ekstra: demokraci.

Ne ndërtojmë sisteme në të cilat e minojmë njerëzimin dhe e quajmë progres. Më shumë njerëz në klinikat TBS janë pra një përparim i madh! Apo është prova e humbjes dhe e zhurmës së njerëzve që nuk përshtaten ose mund të kthehen brenda një sistemi unitar të humbjes? Ndërkohë po e mbani syrin në Bankën Kombëtare të Qëndrueshmërisë?

Lista e lidhjeve burimore: lc.nl

Etiketa: , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (2)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Dik Klein Oonk ka shkruajtur:

  Tani mendoni për një 100% psyop ku Rusia do të jetë "kryerësi i mundshëm". Ka të bëjë me një rus që u vra ... por papritmas u kthye gjallë për TV.
  I organizuar nga Ukraina. Rastësisht, por 1 herë në TV.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër