Robots në Facebook në tilt: AI dhe bioterrorizmi kërcënim për njerëzimin?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 1 gusht 2017 8 Comments

Dje kemi parë një raport që Facebook do të kishte ndërtimin e robotëve të mençur, vetë-të menduarit në një fazë të hershme duhet të prishen. Robotët e inteligjencës artificiale kanë provuar se kanë zhvilluar ilegalisht gjuhën e tyre. Më parë kemi parë se Elon Musk (makinat themelues Tesla dhe SpaceX) paralajmëroi se duhet të ketë rregullim në fushën e inteligjencës artificiale (AI), sepse AI mund të formojë një kërcënim ekzistencial për njerëzimin. Gjithashtu themeluesi i Microsoft Bill Gates paralajmëroi këtë vit për diçka në të njëjtën kategori. Ai paralajmëroi për ngritjen e bioterrorizmit. Për ta kuptuar këtë të fundit, duhet të marrim parasysh gjendjen teknologjike të çështjeve dhe të dimë se çfarë Nanoteknologjia është. Terroristët, sipas Gates, mund të krijonin viruse nga PC-të e tyre. Kjo bëhet e mundur sepse nanoteknologjia mund të ndërtojë çdo atom dhe çdo qelizë; kështu edhe ADN. Pra viruset mund të ndodhin në të ardhmen e afërt nga dizajni projektuar nga prapa një ekrani kompjuterik. Një hap i vogël, pas infiltrimit të nanobots në trupin tonë (dhe si rezultat janë incrementally transhuman e njerëzimit, e cila është e lidhur me trurin dhe trupin në internet), për "virus kompjuteri" është gjithashtu një tjetër direkt trurin e njeriut apo Sulmet e ADN-së. Bill Gates me sa duket duket shumë përpara dhe paralajmërimi i tij duket të jetë kryesisht në një Rreziku SciFi fantaziPor është e jashtëzakonshme që djemtë e mëdhenj na paralajmërojnë për rreziqet teknologjike që shumica e njerëzve ende mendojnë se është "diçka jashtë filmit". Ajo do të jetë look ynë Stone Age në gjendjen teknologjike të punëve mund të keni për të shkundur dhe madje mund të çojë në përfundimin se këta njerëz të vërtetë e di se çfarë të vjen.

Megjithatë, do të doja të theksoja strategjinë e rafinuar të fshehur në të gjitha këto njoftime. "Oh jo, aty ai vjen përsëri! Vrijland gjithmonë sheh majmunë dhe mbart në rrugë. Pirja e uthullit; mendimtari i konspiracionit."Jo, unë kam mësuar se lojë shahu e faraonëve që sundojnë botën dhe kontrollin në një regjim totalitar botërore (duhet të jenë të varur me njeriun hermafrodit android tërësisht në internet) duhet shih përmes dhe Kunt shih përmes. Ju mund të zbuloni se si ata mendojnë se 10 është përpara. Sipas mendimit tim, këtu në të gjitha 3, ne duhet të merremi me maksimumin 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'.

Cili është problemi atëherë? ProblemRobotët dhe inteligjenca artificiale (AI) mund të shkojnë në rrugën e tyre dhe kjo është një kërcënim për njerëzimin. Përveç kësaj, bioterroristët mund të lindin që duan të infektojnë njerëzimin me viruset e projektimit. Dy rreziqe të mëdha. Rreziqe reale që do të thonit; që është evidente nga projekti robot i braktisur i Facebook. Për një reagim të rëndësishëm në mesin e njerëzve, së pari duhet të ndodhë një fatkeqësi (me sa duket) e vërtetë (një fatkeqësi e koordinuar), me shumë viktima. Por këmbët tashmë janë vënë në pozitë. Ne jemi përgatitur psikologjikisht për Problem faza. Reagim duhet të jetë mjaft e fortë për të zbatuar rregulloren. Dhe zakonisht është tashmë në raft. Qëllimi ( Zgjidhje) mund të jetë e qartë paraprakisht. Qëllimi, natyrisht, është se kodi burim në të cilën inteligjenca artificiale (AI) do të lejohet të zhvillohet në të ardhmen, të jetë koduar dhe demarkuar në mënyrë strikte dhe në përputhje me një standard mbarëbotëror. Kjo për të parandaluar bioterroristët që të formojnë një kërcënim për njerëzimin. Me pak fjalë; duhet të ketë një lloj legjislacioni; një kufi brenda të cilit AI dhe nanotech (/ biotech) mund të zhvillohen. Dhe kjo tingëllon mirë dhe pozitive. Kush nuk do të donte ta përqafonte këtë? Pas të gjitha, është gjithashtu një domosdoshmëri e hidhur në qoftë se ne duam të hyjmë në AI dhe të ardhmen bioteknologjike me paqen e mendjes. Në të njëjtën kohë, ajo sjell njerëzimin në situatën që ky 'kod burimor' ndoshta duhet të rregullohet nëpërmjet një regjimi botëror. Kjo rregullore natyrisht do të zhvillohet dhe përcaktohet nga lojtarët e mëdhenj në terren. Ndoshta ka emra si Microsoft, Google, Facebook dhe Elon Musk (me kompaninë e tij Neuralink) rreth qoshe.

E ardhmja e njerëzimit është pothuajse e parevokueshme Transhumanizmi. Kjo është një pasojë logjike e zhvillimeve në fushën e nanoteknologjisë (ose bioteknologjisë, nëse doni) dhe inteligjencës artificiale. Shumë kompani të mëdha dhe të pasura të teknologjisë po zhvillohen në këtë drejtim. Shumë universitete në botë përqendrohen në këtë nanoteknologji dhe inteligjencën artificiale. Hapi tjetër logjik në shkencën mjekësore në trajtimin e sëmundjeve dhe (eventualisht) ndalimi dhe ndryshimi i procesit të plakjes është gjithashtu në këtë kënd. Nanobotët do të infiltrojnë kështu trupin e njeriut në një mënyrë të dëshirueshme ose të paqëllimshme. Ka zëra se nano-bots tashmë janë në chemtrails ose se vaksinat do të përdoren për të injektuar njerëzit në mbarë botën me nano-bots. Kjo nuk duket shumë e vështirë dhe është për arsye të mirë që Bill Gates ka një rol të rëndësishëm në këtë program mbarëbotëror të vaksinimit. Është gjithashtu e mundur që alibi i viruseve si Zika të përdoret për të përfunduar zonat drones of aeroplanët për të llak. Në këtë kontekst, ju mund të pyetni se kush janë me të vërtetë bioterroristët e vërtetë. Paralajmërimet nga emrat e mirënjohur ndoshta mund të krahasohen më mirë me paralajmërimet për terror. Pas disa studimeve këto duket se kanë për qëllim kryesisht të futin masa që vendosin më shumë pushtet me shtetin. Paralajmërimet nga mëngët e kompanive të teknologjisë së madhe prandaj ndoshta do të çojnë në rregullim (qeveritë në bashkëpunim me këto kompani të teknologjisë) dhe kështu më shumë fuqi të centralizuar. Krahasoni atë pak me Censurimi i Facebook në fushën e lajmeve të rreme. Ju nisjen disa faqet e para të vetë-krijuar lajme të rreme dhe pastaj të bëjë frikë publik i këtij problemi të vetë-krijuar, pastaj të jenë në gjendje për të futur censurë. Kompanitë si Facebook dhe Google, dhe emra të mëdhenj si Stephen Hawking, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Elon Musk, kanë gjasa për të tërhequr reguleringskar. Rregullimi zakonisht nënkupton më shumë pushtet të centralizuar dhe më pak liri. Dhe për shkak se inteligjenca artificiale (dhe zhvillimet shkencore në atë zonë) janë ndërkufitare, kjo është një nxitje shtesë për thirrjen për rregullim global. Kjo, nga ana tjetër, kontribuon në qëllimin e një regjimi global. 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'.

Kjo bëhet e frikshme, kur ju e kuptoni se lidhjes në internet në të ardhmen e afërt, jo vetëm nëpërmjet laptop, i-pad ose smartphone shkon por veten me trurin tuaj dhe të ADN-së të varur në internet. Vetëm kur të shihni se të gjitha zhvillimet tani janë përkthyese 10 hapa përpara në shahboard, ju bëheni të vetëdijshëm se tani është koha për të ndërmarrë veprime. Atëherë do të shihni, për shembull, atë legjislacion që duhet të kontribuojë në një Baza e të dhënave të ADN, Hapat e 10 më tej në shahboard kanë të bëjnë me lidhjen e trupit tuaj re. Ju do të shihni se legjislacioni që shkel privatësinë dhe hakimi i PC tuaj regjistrohen në Drain Act, Hapat 10 më tej në shahboard bëhen interesante në lidhje me lidhjen e trurit re (mendoni për Neuronink-in e ri të fillimit të Elon Musk). Ju gjithashtu do të kuptoni se sa e dobishme është CAS sistemit nga policia 10 vazhdoni në shah, shikoni trurin tuaj dhe e dini saktësisht se çfarë mendoni dhe bëni. Ju gjithashtu papritur kuptoni se përse propaganda në fushën e neutralitetit gjinor dhe transgjinorës kontribuon në kushtëzimin e njerëzimit ndaj transhumanizmit.

Ndërsa transhumanism (teknologjikisht) duket pothuajse e pashmangshme, dhe edhe pse ne po shohim përgatitjet në të gjitha aspektet e jetës, ka ende një shans për të vënë një ndalesë për këtë. Ju mund ta bëni këtë duke e parë atë dhe duke menduar për veten tuaj për atë që mund të bëni për të ndaluar këtë proces. Sigurisht që së pari duhet të njihni rrezikun e kësaj. Ky rrezik qëndron në dominimin e qeverive dhe kompanive të teknologjisë që (në të ardhmen e afërt) kanë qasje të drejtpërdrejtë në trupin tuaj android dhe në trurin (dhe 'rregullat e lojës'Përcaktuar). Çfarë veprimi mund të merrni? Çfarë pasiviteti kontribuon pikërisht për bubullimat e mëtejshme të këtij treni me avull që po zbret për ne? Filloni të mendoni për këtë seriozisht sot. Do të doja të dëgjoja mendimin tënd.

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl, theguardian.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (8)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Pse vaksinat në mbarë botën duhet të shtyhen aq shumë? Në kontekstin e artikullit të mësipërm ndoshta?

  A është zbatuar këtu rregulli 'Problem, Reagim, Zgjidhje'? Natyrisht, duhet të keni frikë të përqafoni vaksinimet e detyrueshme.

  Sot, francetime.org raporton këtë
  një vajzë e pavetëdijshme e ditëlindjes 16 vdiq nga fruthi. Ju mund ta përktheni tekstin francez në holandisht me një buton të djathtë të mausit.

  http://francetime.org/marseille/2017/07/29/173612-marseilleune-adolescente-de-16-ans-non-vaccine-meurt-de-la.html

 2. tru ka shkruajtur:

  Problemi me këto vaksina është se nuk na është thënë se çfarë janë këto vaksinat / vaksinat. Çfarë është saktësisht në të? Nëse blini bukë në supermarket, ajo gjithashtu tregon se çfarë është në të. Ky mungesë informacioni rreth përmbajtjes së këtyre vaksinave shkakton ankth eufemistik në prindërit. Ejani qeveria babilonase të na tregoni se çfarë është saktësisht në ato vaksina dhe si / ku mund ta kontrollojmë këtë? Për një mendim të dytë, për shembull për përmbajtjen.

 3. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Duhet të shohin: Gjenerali i Pentagonit pranon se luftërat e ardhshme në zonat urbane (urbane)
  fusha që përdorin robotikë (AI). E gjithë konferenca për shtyp është një domosdoshmëri e parë ... mendimi i kompleksit ushtarak industrial.

  https://youtu.be/D10mgaAdh84?t=32m

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër