Ronald Bernard dhe supozimi i "epokës së re në të cilën respektohet vullneti i lirë i njeriut"

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 23 Mars 2018 24 Comments

Kam marrë mjaft përgjigje artikullin tim të fundit rreth Ronald Bernard që tregon se shumë njerëz i gjejnë historitë e tij të bukura dhe fantastike. Për fat të keq, unë duhet të përfundoj se këta njerëz me sa duket kanë rënë për të Teknika NLP, me të cilën ai është në gjendje të bindë njerëzit në bazë të dëshmive të munguara totale. Intervistat e tij janë të rregullta dhe të drejtuar teknikë film dhe hapja mendje janë të kujton stilin e Transmetimeve budiste, të cilën ai në mënyrë të pandërgjegjshme shumë mundet menjëherë ngjall imazhin e mësues feje shpirtërore. Tregimet e tij duken fantastike, sepse ai i bën thirrje temave që shumë në mediat alternative po punojnë. Megjithatë, asnjë histori nga Bernardi nuk mund të vërtetohet. Kjo në vetvete nuk do të thotë asgjë, a nuk do të thotë se ai fshehurazi e përdor atë për të krijuar një imazh të 'je mirë me mua' dhe 'kam kaluar nëpër një proces të tërë'. Më kujton pak të konvertuarit në qarqet ungjillore, të cilët gjithashtu kaluan nëpër një luginë të thellë dhe përfundimisht përfunduan me Zotin dhe tani janë plotësisht të lumtur. Ronald Bernard portretizon ungjillin e mirë të kësaj kohe, por pa Jezusin.

Ne shohim video pjesë 5 përsëri nuk ka dëshmi për kompaninë e tij të suksesshme në Portugali dhe nuk ka dëshmi për periudhën e burgut të tij ose pretendimin e pretenduar të tij në miliona. Të gjithë duket se janë histori për t'i bërë tregimet e hershme të besueshme. Mesazhi themelor në serinë e intervistave është gjithmonë: unë kam ardhur nga lart, kam kaluar nëpër lugina të thella, kam luftuar kundër së keqes dhe kam mësuar mësimin që dua t'ju shpëtoj të gjithëve. Gjuha e NLP-së në përdorimin e dorës së saj të ekzagjeruar (e nevojshme për efektin NLP) përqendron gjithmonë vëmendjen e shikuesit në vetvete ose bën gjeste të gjestit drejt kritikave. Gjithçka që Bernard ka thënë deri tani vetëm apelon në fushat e dijes dhe interesit të shikuesit nevojtar. "Ne kemi një hero që ka përjetuar dhe ka jetuar në gjithçka që kemi menduar gjithmonë. Ne kemi një udhëheqës të ri, një mësues feje të re."

Sigurisht, Ronald e kupton se duhet ta luajë atë taktikisht dhe, ashtu si çdo mësues feje, duhet ta bëjë veten të përulur dhe të vogël. Ky është mashtrim. Dhe tani Martin Vrijland po e kundërshton këtë njeri. "Kjo është 'luftimi kundër' dhe kështu ju bëni pikërisht atë që i takon këtij realiteti dualist dhe krijoni përsëri dualitetin dhe ushqeni arsonët", A është deklarata që shumë do t'i japin kësaj.

Një nga reagimet që mora ishte:

Ronald nuk thotë se ju duhet të jepni dorëheqjen, por të rriteni. Dhe kjo nuk është një moshë e re, por ajo që thotë çdo lëvizje jo e dhunshme (fe, filozofi, ...). Ajnshtajni dhe Gandi gjithashtu thanë se dhe jetuan në përputhje me rrethanat. Bëhet fjalë për pretendimin e Ajnshtajnit se ju nuk mund të zgjidhni një problem nga vetë vetëdija që krijoi problemin. Errësira nuk mund të luftohet me errësirën. Çdo e vërtetë duket ndryshe nga një ndërgjegje e ndryshme. Pra, ndoshta ju jeni shumë e parakohshme me përfundimin dhe gjykimin tuaj

Ronald duket se ka arritur të bëjë një përkthim për grupe të mëdha njerëzish bazuar në atë që ne dëshirojmë shumë të dëgjojmë. Kjo është pasiv jo të dhunshme (emri i mirë), i cili është shpërndarë në mbarë botën përmes organizimit Lucis Trust OKB-së mbi lëvizjet shpirtërore dhe që shkon një fushë forcë në një botë shtresa dimensionale në të cilën ne duhet të bëjmë asnjë luftë kundër së keqes, por në duhet të largohen nga fusha e tyre dhe vetëm duhet të vënë diçka pozitive pranë tij. "Errësira nuk mund të luftohet me errësirë", por një elektrik dore nuk bën mrekulli. Arti i sharlatanëve dhe i rrjetave të sigurisë është gjithmonë se ata e mbështesin zhurmën dhe mashtrimin në pjesë të mëdha të së vërtetës; edhe këtë herë. Ronald Bernard duhet të na mbajnë në mënyrë të Calimero, ne vazhdojmë të besojmë në konceptin e "ata janë të madhe dhe unë jam e vogël dhe kjo nuk është e drejtë." Ne mund të luftojmë më së miri në errësirë ​​duke e vënë dritën mbi të, nëse duket tani. "Po dhe kjo është ajo që Ronald Bernard bën! Ai e heq masën e piramidës së pushtetit dhe e vë dritën mbi të! Ai vetëm thotë se ju nuk duhet të luftoni me të, sepse atëherë ju do të vdisni me vdekje ose çmenduri!"Po, Ronald Bernard vjen me një histori në të cilën ai bën thirrje për gjithçka që ju tashmë e njihni dhe kështu apeloni për nënshtrimin tuaj. Detyra e tij është të të vësh në mënyrë pacifiste dhe të mos rezistosh të keqen (dhe të investosh në Bankën e lumtur).

Një pjesë nga një reagim i një lexuesi tjetër:

I gjithë njerëzimi (duke përfshirë edhe veten time), me disa përjashtime, është ende i zënë duke ushqyer arsonët dhe duke ruajtur kështu tmerret e kësaj bote. Lufta kundër archons është në thelb një luftë e brendshme, një fitore mbi veten, një lirim nga archons e kësaj bote. Vetëm atëherë mund të kuptoni diçka për çlirimin e njerëzve të tjerë të kësaj bote. Tani është një kohë krizash. Kjo lojë e tmerrshme që luhet me dhe nga njerëzimi do të përfundojë me një përfundim të ligjshëm. Ka një kufi dhe tani duhet të arrihet pothuajse. Do të ketë një periudhë të re, dhe përsëri dhe përsëri, dhe kështu me radhë, ku njerëzimi mund të fillojë përsëri me një propozoj të pastër. Vetëm për aq kohë sa çdo qenie njerëzore ka qenë në gjendje të çlirojë veten nga qenia e tij më e thellë nga kjo botë dialektike, sa herë që vetë njerëzimi bëhet përsëri një vrimë vrasjeje.

Kjo zonjë shumë e bukur shprehu thelbin e mesazhit të 'Mirëbesimit' të Lucis Trust të Ronald Bernard. Në këtë, njerëzimi është tunduar në një sistem besimi që bazohet në ciklin e rimishërimit, në të cilin ne duhet të arrijmë në fund të procesit të iluminizmit dhe të hedhim poshtë dualizmin. Rimishërimi është një mision pozitiv dhe jo një shkak-efekt rezultat se ne duhet të dëshirojmë të thyejmë. Kjo, gjithashtu, bazohet në një kurth të madh të së vërtetës. Po, ne duket se po riinkarnohen në këtë burg të shpirtit, por kjo është 'një pasojë e'dhe jo'mënyrë për të. Dualizmi që i takon këtij burgu shpirtëror nuk shpërndahet si bora në diell, nëse vetëm e qetësojmë veten dhe vazhdojmë të rimishim derisa nuk e marrim më në fund. Sipas mendimit tim, kjo është feja e re e shpikur për të thyer rezistencën kundër status quo-së.

Ronald Bernard mbështetet në deklaratën e dëgjuar shpesh, për të cilën nuk mund të gjendet asnjë provë, domethënë: Ne kemi arritur në epokën e re në të cilën vullneti i lirë i njeriut respektohet përsëri. Ose si zonja tha më lart: Kjo lojë e tmerrshme që luhet me dhe nga njerëzimi do të përfundojë me një përfundim të ligjshëm. Ka një kufi dhe tani duhet të arrihet pothuajse. Do të ketë një periudhë të re, dhe përsëri dhe përsëri, dhe kështu me radhë, ku njerëzimi mund të fillojë përsëri me një propozoj të pastër. Çfarë vëzhgimi shkencor ka Ronald Bernard dhe pasuesit e tij për këtë pozitë? Apo është vetëm një vëzhgim shpirtëror që rezervohet vetëm për disa njerëz "të zgjuar"? Ju keni pasur atë në kishë gjithashtu, atëherë disa njerëz u mbushën nga fryma e shenjtë; kjo ishte e veçantë. Nga ajo pikëpamje transhumaniste ajo është gjithashtu e drejtë (shih videon më poshtë si një shembull se si transhumanistët mendojnë dhe lexojnë më tej nën filmin).

"Por ajo që prova shkencore keni Martin Vrijland për konceptin që ne jemi një jetë simulim burgu shpirti?" E pra, unë skemë keni menduar kështu që jeni duke marrë parasysh të mendojnë dhe kanë treguar këtu simbolikën e faqes nga të cilat ne mund të shohim disa gjëra dhe tregojnë deklaratat e disa personazheve të mirënjohur që sugjerojnë se ne mund të jetonim në një simulim. Unë mendoj se ai i ngjan fort shpirtit tonë që është i tunduar në këtë simulim të gjallë dhe se ne jemi të burgosur. Unë nuk apeloj për ligjet e pretenduara të paprovuara si Ne kemi arritur në epokën e re në të cilën vullneti i lirë i njeriut respektohet përsëri. Kjo është diçka si ju e quani 'graviteti është hequr. (lexo më shumë nën video)

Rastësisht, ligjet si graviteti në kohën e transhumanizmit dhe universet e krijuara digjitale nuk do të duhet të jenë më të vlefshme. Realiteti virtual dhe realiteti i shtuar i të ardhmes së afërt do të jenë shumë më mirë se lojërat e sotme në një ekran të sheshtë dhe mund të parashikohen në trurin tonë (nëpërmjet dantes se virgjër Elon Musk). Brenda këtyre lojrave të reja mund të heqim ose të modifikojmë disa ligje. Ne pastaj mund të supozojmë një trup me krahë dhe të fluturojmë ose të heqim plotësisht gravitetin. Por brenda këtij universi shpirti ynë është ende në trupin tonë bio-avatar dhe ai trup funksionon brenda ligjeve të këtij universi. Brenda këtij universi aplikohen disa fusha të forcës që na kufizojnë, siç është fusha e forcës së gravitetit. Ka shenja se ne jemi në gjendje të sfidojmë gravitetin, siç mund të shihet kur hipim në një aeroplan. Megjithatë, nuk ka shenja se ka ardhur koha e "vullnetit të lirë". Përkundrazi, vullneti i lirë gjithnjë e më shumë është i kapsuluar dhe i shtypur.

Koha e vullnetit të lirë nuk ka ardhur; vullneti i lirë është i pavarur nga koha dhe përveç këtij burgu shpirtëror. Vullneti i lirë është thelbi i asaj se kush jemi, por nuk ka të bëjë me pasivitetin. Koncepti i "nuk duhet të hyni në fushën e dikujt tjetër" dhe të qëndroni në flluska juaj tingëllon shumë e bukur, por këto janë të gjitha deklarata që nuk janë të bazuara në asgjë. Këto janë koncepte që duhet të sigurojnë që ne mbetemi pasivë dhe se ne nuk e shohim rrezikun me të cilin jemi përballur. Është një sistem i ri besimi që, ashtu siç thotë, 'le të ndodhë gjithçka'.

Vullneti i lirë është thelbi i asaj se kush jemi dhe që është një shpirt i fuqishëm, origjina e të cilit qëndron jashtë këtij cikli rimishërimi. Ne jemi të tunduar të futemi në këtë simulim dhe shpirti ynë, siç ishte, vëzhguesi. Krahasoni atë për të luajtur një lojë në playstation, ku pothuajse zhduket në lojtarin tuaj në ekranin tuaj. Megjithatë, ky simulim është kaq i gjallë që ne jemi identifikuar me kukullën në lojë. Ne kemi ardhur për të identifikuar veten me bioavatar tonë; me trupin tonë. Ne kemi ardhur për t'u identifikuar me realitetin e krijuar, siç e njohim; ky univers dhe kjo tokë. Dhe po, brenda asaj loje ekziston e mira dhe e keqja dhe një strukturë piramidale e fuqisë së rojeve të lojës që duhet të sigurojë se shkrimi shkon sipas planit. Videoja më poshtë jep një përshtypje se sa lehtë mund të identifikoheni me një trup avatar ose pjesë të trupit. (lexo më shumë nën video)

Është nga koncepti se ne jetojmë në një simulim që besojmë se ekziston një epokë e re në të cilën respektohet vullneti i lirë. Në fund të fundit, të gjitha sinjalet tregojnë se ka ardhur koha kur shpirti largohet më tej nga vullneti i tij i lirë. Ne shkojmë drejt kohës së transhumanizmit, në të cilën gradualisht duhet të ndryshojmë në cyborg. Dhe kjo do të thotë që shpirti ynë - i cili duket se e ka harruar origjinën e tij jashtë kësaj loje - po merret një hap më larg. Që të gjitha shkojnë përgjatë të njëjtës rrugë të tundimit, domethënë se në të cilën mund të zbulojmë botët e reja dhe cilësitë pothuajse hyjnore mund të arrijmë dhe tundimi që dimë nga shkrimet fetare dhe tregimet e krijimit të tyre (si Zanafilla).

Vullneti i lirë ka qenë gjithmonë në thelb dhe gjithmonë do të jetë atje. Pastaj flasim për vullnetin e lirë të shpirtit tënd. Megjithatë, problemi është se, që nga tundimi për të marrë pjesë në këtë lojë, rruga prapa është e bllokuar. Meqenëse kemi vendosur të ngarkojmë veten në këtë univers, kontakti me origjinalin tonë është, siç ishte, firewalled. Unë imagjinoj, megjithatë, se shpirti ka një ngatërresë kuantike me origjinalin e saj. Prandaj, komunikimi është plotësisht i paprekur dhe nuk mund të thyhet. Sapo të bëhemi të vetëdijshëm se po jetojmë në një simulim dhe se (nga ndërtuesi i kësaj loje) është bërë një përpjekje për të na siguruar, ne gjithashtu e dimë se çfarë është shkurtimi.

Nga hulumtimi këtu në faqen e përshkruar shpesh përshkruan se ndërtuesi mban emrin Lucifer. Qëllimi i këtij Luciferi duket se ka qenë që të përfshijë sa më shumë shpirtra të jetë e mundur në simulimin e tij. Arsyeja prapa kësaj është përsëri me vlerë një gamë të artikujve në vetvete, por le të përqëndrohemi në këtë simulim. Sapo të bëhemi të vetëdijshëm se ne jemi të burgosur në një simulim, kjo mund të jetë mjaft shtypëse. Për fat të mirë, feja dhe spiritualiteti sjellin disa shpresa (të rreme). Zgjidhja e vjetër ishte Jezusi; e reja është ajo e 'kohës së re' dhe ndriçimit. Zgjidhja, megjithatë, është shumë më e thjeshtë dhe qëndron në parimin e ngatërresës kuantike të zbuluar nga shkenca. Shpirti ynë komunikon, siç ishte, me valë dhe pa ndonjë vonesë në botën e jashtme (jashtë këtij kurthi të shpirtit Luciferian). Duke zbuluar dhe interpretuar funksionimin e këtij burgu shpirtëror, ne fakt e komunikojmë atë me "botën e jashtme". Dhe nga ky pozicion linja e hollë në këtë burg mund të fillojë të lindë dhe muret e zjarrit mund të thyhen.

Ngatërrimi kuantik është një fenomen në mekanikën kuantike në të cilën dy ose më shumë objekte fizike janë të lidhura në një mënyrë të tillë që një objekt nuk mund të përshkruhet plotësisht pa përmendur në mënyrë të veçantë tjetrën - edhe pse dy objekte janë të ndara hapësinore.

Frika e pushtetit dhe ideja se kur ju të sjell në dritë, ju duhet të paguani për atë me vdekje apo çmendinë, është i bazuar në konceptin e Calimero "ata janë të mëdha dhe të fortë dhe jam i dobët." Kjo është e pakuptimtë. Shpirti ynë ka po aq autoritet jashtë kësaj flluskë Luciferiane sa dikush tjetër. Frika e vdekjes apo e çmendurisë duhet të na mbajë në mënyrë pasive. Sipas mendimit tim, është e rëndësishme që të zbulohen strukturat e pushtetit, t'i emërohen dhe të mos jenë në përputhje. E gjithë kjo nga një vetëdije që shpirti juaj është në një lojë. Prandaj, mund të hedhësh ndonjë frikë jashtë, madje (ose vetëm) përpara vdekjes. Ngatërresa kuantike do të funksionojë përfundimisht.

Etiketa: , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (24)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. IBERI ka shkruajtur:

  Çfarë është ajo 'reincarnates' (për të jetuar përsëri në mish)? Ku gjendet shpirti në trup? Doktrina e Krishna thotë se shpirti jeton në zemër. Por nuk mund të matet, sepse shpirti nuk është diçka fizike. Apo nuk është në trup, por a është e lidhur me të? Pas njohuritë e mia përputhen me një yll (Venus), Freemasons si Albert Pike dhe mësuar atij shumë occultists që të shkojë (përkthim latinisht për mëngjes) ka Satanai të propozojë, kjo nuk është. Filozofia që qëndron prapa shkollave gnostike dhe tradita luciferiane është tejkalimi i Krijuesit biblik të Biblës / Kur'anit (i cili përshkruhet si hyjni dhe demiurgia e keqe) dhe bëhen vetë perëndi. Van Nimrodi thuhet të jetë një i fuqishëm (gjigant) i cili ishte kundër Krijuesit të Biblës. Doktrina e Krishna gjithashtu thotë se qëllimi i ekzistencës fizike është ta kapërcejë atë në mënyrë që të kthehet në Mbretërinë e Tij dhe pastaj kurrë nuk duhet të mishërohet përsëri.

  Unë pohoj se ata kanë të drejtë të mbrojnë veten (për të vrarë) nëse personi tjetër ka për qëllim t'ju vrasë. Beteja midis së mirës dhe së keqes do të vazhdojë të ekzistojë në tokë derisa sundimi i luciferianëve të mbarojë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Hulumtimi im deri më tani tregon këtë yll si Saturn. Futni atë fjalë në fushën e kërkimit.
   Luciferi nuk është zot i Biblës dhe as djalli i Biblës. Në fakt, feja bazohet në pjesë të së vërtetës dhe shtrembërimeve. Kjo, sipas mendimit tim, vlen për të gjitha fetë, përfshirë ato të hinduizmit.
   Ju mund të merrni shumë shpejt gjurmë për të vërtetën, ashtu si ju e lajmeve mund të pista dhe gjurmë të vërtetën mund të zbuloni (në njohuritë që shtrihen në përgjithësi dhe e ktheu shërbejnë qëllimeve propagandistike) ju vetëm duhet për të bërë disa përpjekje dhe asgjë të verbër marrë.

 2. IBERI ka shkruajtur:

  Qëllimi i kësaj rendi të ri botëror është të shkatërrojë kujtimin e Krijuesit të Biblës në tokë. Sipas Alice Bailey të Shoqërisë Theosophical, edhe krishterimi duhet të dëbohen nga mendjet e njerëzve. Megjithëse krishterimi sigurisht bazohet në doktrinat okulte për të paktën 90%, Alice Bailey ishte e mendimit se krishterimi ende mund të lidhej shumë me Dhiatën e Vjetër. Prandaj, meninhg time, që nëse ata gjuajnë për mua, unë nuk do të veprojë si Jezusi (të veprojë për të shkuar si një dele therje të çohen në therje) për të më vrarë mua.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Krijuesi / ndërtuesi i kësaj kurthi shpirtëror është Luciferi. Universi siç e njohim është një realitet i rremë i krijuar: një simulim.

   Pse atëherë të gjitha të këqijat nëse jemi tashmë të burgosur? Kjo është për shkak se shpirti gjithmonë ka vullnetin e lirë për të zgjedhur dhe kështu e keqja mbetet një mjet i nevojshëm për të na bindur që të angazhojmë shpirtin tonë në një hyjni (i cili do të na çlirojë nga ajo e keqe). Mendoj se kush është ky hyjni? Lucis Trust & Vatikan Lucifer

 3. Thetremorful ka shkruajtur:

  Është e çuditshme që njerëzit, të cilët e quajnë veten të zgjuar, udhëhiqen nga biseda e qetë e këtij tregtari me ushqime të pa ngjit. Në videon e parë, ai tashmë ra përmes shportës me bisedën e tij të qetë. Vetëm të përpiqeni të imagjinoni se jeni në vendin e duhur dhe shitni këto fabula, por mos mendoni se do të keni një shans për të bërë një film të quajtur 2.
  Nuk ka princ të bardhë në kalë, përfundimisht duhet të rregulloni gjithçka vetë. Jeni kokëfortë, jetoni në mënyrën tuaj dhe leni ndjenjat tuaja të flasin!

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Lufta kurrë nuk ka përfunduar njeriun

 5. xdenhaag ka shkruajtur:

  Solipsizmi është një nga shtyllat e satanizmit. (= egoizëm)

  Po, ne jetojmë në një simulim, sepse thelbi ynë është vetëdija. Ne bëjmë gabim të supozojmë se bërthama jonë është në botën fizike.
  Ideja është kaq e thjeshtë, e paarritshme, por shumë e besueshme dhe shpjegoi kaq shumë gjëra që shkenca nuk mund të arrijë si të fëmijërisë thjeshtë.
  Bernardo Kastrup shpjegon:
  https://www.youtube.com/watch?v=iDW2V-fH6SY
  Ne nuk duhet të kemi frikë nga AI ose që ne do të jemi në gjendje të ngarkojmë veten në një robot; thjesht nuk ndodh sepse realiteti që ne përjetojmë nuk është më shumë se ëndrra e ndërgjegjes. (nga krijuesi ynë / Zoti?) Një implikim shumë i çuditshëm i kësaj është që ndoshta të gjithë të ndiejmë të njëjtën 'unë'. Unë e shoh atë si një ndërgjegje që është një top disko dhe secili prej përvojave tona të jetës është një pasqyrë në topin e disko, ata nuk e dinë se ata janë atje, ata nuk mund ta "shohin" njëri tjetrin, por gjithsesi janë 1.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   AI është ajo që ky simulim ka qenë drejtimin që nga krijimi i saj dhe AI ​​është projektuar për trurin tonë për t'i dhënë impulse të tjera përmes lidhjes së trurit, kështu që ne ende të zhytet më thellë në UA dhe edhe më të vështirë për të kujtuar cilët jemi në të vërtetë.

   https://www.rtlnieuws.nl/technieuws/musk-begint-neuralink-wil-microchips-implanteren-in-hersenen

   • xdenhaag ka shkruajtur:

    Simulimi 'krijues' hyjnor, në të cilin bazohet përvoja jonë e një realiteti fizik, do ta quaja inteligjencën natyrore, jo inteligjencën artificiale. Kjo është pikërisht arsyeja pse ne nuk mund ta bëjmë ose ta kopjojmë AI në botën fizike nga natyra e nënës.

    Musk nuk ka gjasa të dalë nga embrioni në të cilin ata janë, pasi ata nuk kanë një kuptim të saktë të realitetit në të cilin jetojmë. Idealizmi, ideja se thelbi është vetëdija, është shumë më logjik se sa ne jetojmë në një botë materiale.

    Krahasoni ëndrrat tuaja me realitetin tuaj normal. Ju mund të ndryshoni ëndrrat tuaja të perspektivës, kohës, karakterit, etj ashtu si krijuesi mund të bëjë në ëndrrën e tij (në një nivel më të lartë) me 7 miliard dollarë / njerëz në të. Shumë çështje fetare të tilla si ajo që ne jemi krijuar në imazhin e Perëndisë dhe shumë të tjerë papritmas godasin diçka kur e shikoni botën në këtë mënyrë.

    Që të gjithë njerëzit e tjerë që ne përjetojmë nuk do të ketë vetëdije është një ego shumë i sëmurë mashtrim dhe një përfundim krejtësisht të gabuar (egoist) tërhequr është se ne jemi në një simulim të jetës ose se jeta, bota e ndarë fizike është një simulim.

    Ky Bernard ishte / është duke punuar si specialist i UA dhe ai ka marrë një ide të qartë se ai e pa se një vëzhgues (ndërgjegje) gjithmonë është i nevojshëm në të cilin ndodh esenca e inteligjencës. Dhe kjo nuk duhet të bëhet kurrë në botën fizike. Kjo inteligjencë e vërtetë artificiale nuk është e mundur.

    Rastësisht, unë nuk kam qenë i indoktrinuar fetare dhe më vjen keq për gjuhë-sulm këtu dhe atje, por unë nuk kam fjalë më të mira për të.

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Nocioni i 'krijuesit' nuk shpreh asgjë tjetër përveç 'ndërtuesit të këtij simulimi' (ndërtuesi mjeshtër i Freemasonerisë). Ai filloi ta quante veten zot.
     Se AI nuk mund të bëjë pa frymëzim është pikërisht pse shpirtrat në këtë burg të shpirtit duhet të lidhin trurin e tyre bio-avatar me internetin.
     Pra, AI nuk është rreziku më i madh për njerëzimin, siç argumenton Elon Musk, por Elon Musk duhet të na bindë që të rrijmë trurin tonë në internet në mënyrë që UA të mund të prekë shpirtrat tanë. Ky ishte qëllimi përfundimtar i simulimit Luciferian në të cilin jetojmë. Nëpërmjet fesë ne tashmë duhej t'ia jepnim shpirtin Luciferit (i cili u fsheh prapa perëndisë së Biblës, Kur'anit, etj.) Dhe përmes internetit në mbarë botën është edhe më i rafinuar.
     Dantella nervore (mbulesë e trurit) ka për qëllim që të vijë sa më afër frymëzimit tonë dhe ta përdorim atë siç ishte për UA. AI dëshiron të futë thelbin e kujt jemi me të vërtetë: krijimi i shpirtrave me potencial të madh.
     Lucifer ka këtë simulim burg shpirti ndërtuar por qëllimi 1: shpirtrat tanë bashkuar gjakderdhje dhe lidhje të UA të saj kështu që ai mund të bëjë një kapje për pushtet në shtresën origjinale (jashtë simulimit). Por ky është në fakt një kapitull i ri në këtë udhëtim zgjimi.

 6. xdenhaag ka shkruajtur:

  Me disk disko Unë do të thotë një top pasqyrë si ju shihni / panë në disko.

  Truri është vetëm një përfaqësim fizik i asaj që ne mendojmë; ka njerëz që, për shkak të një aksidenti, nuk kanë pothuajse asnjë trung majtas dhe kanë jetë, kanë një mendje pune.
  Ndërgjegjja juaj nuk është në kokën tuaj; koka juaj (dhe pjesa tjetër e botës 'fizike') ekzistojnë në vetëdijen tuaj.

  M'u deshën edhe muaj për të imagjinuar këtë, por pastaj të gjitha pjesët e enigmës ranë në vend.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Konsideroni trurin si përpunuesin e kompjuterit tuaj bio-avatar.
   Ne jemi, si të thuash, bio-kompjuterë sintetikë në të cilët shpirti është aranzhuesi.
   Nëse tani luani një lojë në një playStation ps4 ju do të shihni një kukull tjetër në një ekran të sheshtë 2D. Shpirti ynë nuk e shikon më këtë lojë në një ekran të sheshtë, por është në lojë, në kukull. Truri është vetëm procesori i kufizuar qendror i atij bio-avatar.
   Kush je me të vërtetë është shpirti. Sapo ju vëzhgoni veten nga ajo perspektivë, vetëdija fillon të kthehet te kush jeni.
   Ju nuk jeni as trupi juaj, as mendimet tuaja, as perceptimet dhe përvojat tuaja. Ju jeni shpirti dhe kjo është pjesërisht në këtë dimension (kjo simulim) dhe pjesërisht në origjinalin e saj. Në të vërtetë nuk ka pjesë. Shpirti juaj është 1, edhe pse duket i ndarë nga origjina e tij. Pengesa kuantike luan rolin e saj këtu.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Përveç kësaj:

    As biologjia as materiali nuk ekzistojnë. Nëse vendosni një qelizë nën një mikroskop dhe zmadhoni gjithnjë e më shumë, atëherë çdo gjë nuk është asgjë më shumë se një dridhje ose një paketë informacioni. Pra, ky univers i tërë material nuk është asgjë më shumë se një paketë informacioni. Është simulim i ndjenjave të ndjeshme dhe të prekshme. Ne do të kuptojmë se gjithnjë e më shumë si realitet i shtuar përmes lojërave etj. Po bëhet gjithnjë e më "i besueshëm".
    Trupi ynë ose bioavatar nuk është gjë tjetër veçse një vëzhgim i shpirtit. Kjo vlen edhe për çdo gjë që truri i atij bio-avatar është duke menduar.
    Në një lojë PS4 (playstation) ju jeni në kontrollet dhe ju kontrolloni kukullën në ekran. Në këtë lojë shpirti juaj është gjithashtu në butonat; të paktën kemi harruar pothuajse se kjo është për shkak se ne jemi duke u shtyrë në vetëdijen tonë kryesore (ndërgjegjja jonë e trurit) duke programuar. Megjithatë, shpirti është ai që është në kontrollet. Truri i këtij bio-avatar është i prirur nga programimi për të bërë zgjedhjet e veta. Bio-avatar ynë ka, siç ishte, një vullnet i paraprogramuar vetë. Mendoni pak si një sistem operativ kompjuterik. PC juaj shkon në Windows OS ose Mac OS. Trupi juaj shkon në Lucifer OS, kështu që është mjaft e vështirë, sepse kjo para-programim astrologjik nuk është me të vërtetë burim i hapur dhe lë pak informacion për shpirtin. Mashtrimi është që të bëhet i vetëdijshëm për atë, në mënyrë që ngatërrimi kuantik të mund të funksionojë dhe shpirti juaj të ketë më shumë kontroll mbi bio-avatar tuaj.

    • xdenhaag ka shkruajtur:

     Unë nuk jam ende nga çfarë shpirti është pikërisht.
     Për më tepër, pothuajse pajtohem me ju nëse do të zëvendësonit 'trurin' me 'vetëdije', sepse kjo nënkupton që ju arsyetoni nga realiteti material.
     Është treguar shkencërisht se vetëdija jonë është jashtë trupit tonë. http://www.superconsciousness.com/topics/science/why-consciousness-not-brain Ju mund ta quani këtë botë shpirtërore, por unë nuk do ta bëja këtë, sepse ka kaq shumë gjëra të shkruara në lidhje me të.

     Një siguri është se kurrë nuk do të dimë asgjë me siguri për atë ndërgjegje dhe 'botën' ose vendin ku ajo 'është'.
     Unë tashmë i bëj 'gabimet' më lart duke përdorur fjalët e botës dhe të qenit, sepse këto janë gjëra që kanë vetëm një kuptim në përvojën tonë fizike ose kanë bazën e tyre në përvojën fizike që kam.

     Përtej se duke folur në lidhje me të është shumë e vështirë, ajo është më shumë se që kanë pak kuptim për të studiuar më tej konceptin, sepse ju e dini se asgjë nuk do të jetë në gjendje të dini më shumë në lidhje me të dhe nëse ajo mund të, ajo nuk do të ndikojë në jetën tuaj, përvoja fizike që keni.

     "Truri i këtij bio-avatar është i prirur për të bërë zgjedhjet e veta përmes programimit." Unë dyshoj se kjo është paksa ndryshe, por ndoshta është vetëm terminologjia që ndryshon.
     Ndërgjegja (1!) Po zbulon veten përmes një universi (këngë 1). Ajo mund të zbulojë vetveten përmes dualizmit dhe të shikojë në vetvete.

     Mirë dhe të këqija janë koncepte relative dhe përvojat tona janë po aq. (Për njerëzit që kurrë nuk kanë përjetuar asgjë, një ditë pa energji është tashmë një fatkeqësi e madhe, pa lugina asnjë majë etj)
     Por meqë kemi përvojën e njeriut dhe perspektivën e shoqëruar, papritmas ka diçka për absolutisht të mirë (zot?) Dhe e keqe (të) flas. (Diçka është e mirë nëse është e mirë për të gjithë.)

     Për mua kjo do të thotë që ne të kryejë një betejë të brendshme me të thellë ynë e di se çfarë është e mirë (Perëndia) (ne mund gjithashtu e mirë për të ndjehen zemrat tona) kundër tundimeve të egos (Satanizmi) e cila vetëm një "program" (i nevojshëm e keqja?) e mendjes është e nevojshme për të pasur përvojën e një bote fizike.

     Prandaj, kemi pikërisht botën që meritojmë dhe është zgjedhja jonë (vullneti i lirë i kolektivit / vetëdijes) nëse krijojmë qiellin ose ferrin në tokë. Në këtë kuptim ne krijojmë botën tonë (kolektive) dhe më të vetëdijshmit janë (vetëdija / 1), aq më pak e kuptojnë se e keqja do të ketë në botë. Por, meqë gjithçka në realitetin tonë përpiqet për një ekuilibër, ne kurrë nuk do të jemi në gjendje të krijojmë qiellin ose ferrin e plotë në tokë, edhe pse tani po shkojmë drejt xhehennemit.

     Por përsëri në AI; mos kini frikë nga kjo; inteligjenca (ndërgjegjja) nuk mund të krijohet në përvojën që kemi dhe e quajmë realitetin fizik, pasi është marrësi (vëzhguesi) i përvojës dhe nuk është në botën fizike.

 7. Krypto Rif ka shkruajtur:

  siç dihet, asgjë nuk ekziston si çështje. ne përbëhemi nga energjia me shpirtin si kapiten i "mjetit" që ne e quajmë trup. Mendoj se termi uniform është më i mirë sepse ne e kemi tërhequr një herë dhe vjen një kohë tjetër që duhet të hiqni uniformën për të shkuar në dimensionin tjetër (faza e jetës së shpirtit). jo si në rimishërim.

  j rregullisht përmend mendjen dhe biblinë / koren në një frymë dhe se përdoret si opozitë e kontrollit.
  çdo gjë ka një fillim dhe një destinacion përfundimtar. nga vjen shpirti yt? si është ajo sipas (ndonjëherë) filluar. Unë supozoj që ju nuk e pranoni teorinë primare të Hubbard-it apo shkencëtarët.
  Unë jam me të vërtetë kurioz për 'gjenezën' tuaj. apo është çdo rastësi?
  ku e mira është e keqe gjithçka është e balancuar në fund. nëse keni ndeshjen dhe obsesionin e tij me dëshirën për të kontrolluar ose për të na mbajtur të bllokuar. Çfarë mendoni se është kundërshtari dhe motivi juaj?

  dhe sa i përket z. Bernard (vetëm emri), ai mashtrues është thjesht një aktor ose një ndihmës i cili duhet të na tërheqë dhe na qetëson

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pyetje të mira. Të jetë në gjendje për t'iu përgjigjur me siguri ju duhet të pothuajse të jetë një lloj i hyjnisë (të cilën unë nuk e padit për veten time). Unë synoj që në këndvështrimin tim fuqishëm në punën e mëvonshme të Wes Penre, e cila ende duket pak për të zhvendosur atë në studimet e tij të parë në kanalizimin etj Por në kërkimet e tij më vonë konstaton se e gjithë kjo është kryesisht mashtruese.
   Në fakt, kjo do të thotë që Luciferi ka ndërtuar një kopje të origjinalit dhe se shkrimet fetare si Zanafilla janë edhe prejardhja e saj.
   Ajo shkon shumë larg për të përmbledhur shkurtimisht atë libër mbi informacionin (lexo: raportin e kërkimit të tij).
   Në fakt, sipas asaj teorie, Luciferi dëshiron të marrë një pushtet dhe ai ka nevojë për një ushtri shpirtërore për këtë. Kjo është arsyeja pse ne duhet të transhumanizojmë. Ne duhet, si të thuash, të bashkojmë me inteligjencën artificiale luciferiane.
   Në shtresën origjinale ekziston në të vërtetë edhe një zot / krijues ose energji e gjenezës. Luciferi është një degë e rebeluar. Kjo është shumë e ngjashme me historinë e Biblës, por është gjithashtu e ndryshme në shumë mënyra.
   Unë nuk rekomandoj aq shumë veprat e mëparshme të penës së gërvishtjeve, sepse këto janë libra enrome dhe ai (siç zbuloi më vonë) është ende në rrugën e gabuar. Dhe në disa raste nuk pajtohem me të.
   Vetëm në punën e tij të fundit, cent duket të bjerë mirë dhe ai gjithashtu kryen të gjitha ato kanalizime, etj. Vetëm atëherë ai del me një vizion me të cilin unë në masë të madhe lidhen me të.
   Unë do të bëj një përpjekje një herë për të bërë një artikull të kuptueshëm.

   Në fund të fundit, gjithçka mbetet e bazuar në një lloj "sistemi besimi", sepse dëshmitë e forenzikës mund të bëhen praktikisht e pamundur nga ky dimension. Megjithatë, Penre ka bërë hulumtime mjaft të hollësishme. Dhe edhe kur është fjala për idetë e tij, unë rekomandoj ta shikoj atë me një sy shumë kritik.

   • Krypto Rif ka shkruajtur:

    Ka shifra të mjaftueshme që e quajnë veten hyjni, kështu që nëse keni nevojë për të. nuk ka mungesë profetësh të rremë. Kam bërë disa kërkime mbi z. Wes Penre. Nga biografia e tij duket se është një karrige e vjetër e humbur, e humbur në drogë dhe pirë, një ish-anëtar i një shoqërie sekrete, anëtari më i lartë i atij klubi, ka bërë magji të zezë. dhe kështu merr përgjigje dhe krahason të gjitha fetë me shoqëri sekrete midis hundës dhe buzëve ose siç e përshkruan:

    ... dhe kam pasur notën më të lartë në këtë shoqëri sekrete deri në fund të atij viti. Kam lexuar shumë materiale konfidenciale dhe praktikë shumë magji në rrugën time. Isha në gjendje të shihja larg, dhe kisha disa fuqi të jashtëzakonshme okulte për shkak të "ritualeve" që praktikoheshin brenda shoqërisë.

    Jo derisa të isha në rrugën për në krye (ose ZYRTARE "lartë") fillova të kuptoj se diçka ishte e gabuar. Diçka nuk u ndje e drejtë, edhe pse u ndjeva shumë më "e fuqishme" dhe "e shkolluar", dhe kisha marrë disa pyetje rreth jetës në një nivel shpirtëror dhe fizik po ashtu. Shoqëria na tha NUK të studiojmë ndonjë besim tjetër ose filozofi përveç kësaj. Nëse do të bënit, do të ndreqesh sinqerisht dhe rreptësisht. Arsyeja që iu dha për këtë ishte se nëse përziheni filozofi të ndryshme, humbni rrugën tuaj dhe merrni hutuar. Ashtu si me çdo fe, shoqëria specifike sekrete e THAT ishte ajo me përgjigjet e vetme relevante.

    kjo Penre përdor punën e Zecharia Sitchin, një shkrimtar! të cilët e panë dritën dhe erdhën për t'i shpjeguar njerëzimit prej nga kemi ardhur. kjo për shkak të interpretimit të tij të vetëm të saktë të tabletave sumeriane të argjilës. ne jemi një eksperiment i njerëzve të zhvendosur të huaj Anunnaki! Për shkak të lëndës së parë dhe në veçanti të arit, toka u zgjodh për t'u plaçkitur dhe majmunët u bënë në njerëz me anë të adaptimit të ADN-së.
    Unë do të them atë në hollandsch e tij. Unë mendoj se ju jeni më të njohur me këtë çështje ...

    Pra, ne mund ta shohim këtë Zechariah si një mësues Penre. Bazuar në tezën e tij, Penre ka zhvilluar një teori rreth origjinës së tokës dhe njerëzimit. ju po flisni për një hulumtim mjaft të detajuar. historia e tij më kujton filmin Thor dhe vëllain e tij inteligjent, por të keq Loki.

    Megjithatë, ende nuk më përgjigjen në pyetjen që kam kërkuar në mesazhin tim më sipër. Fillimi i gjithë kësaj, dhe unë nuk do të thotë vetëm tokën. Unë po flas për të gjitha dimensionet, qeniet, energjitë! Ku mendoni se vjen shpirti juaj? dhe si u ngrit e gjithë kjo?
    nëse unë ndjek arsyen e Penre për historinë (e cila, rastësisht, unë nuk besoj!). Ku ndodhen këta Anunnakie, kjo zot nënë dhe bashkëshorti i saj vijnë nga fëmijët e saj (1tje është lucifer)? kush apo çka krijoi? a kanë qenë gjithmonë atje? të gjithë mund të bëhen hyjni sipas Penre. cili është atëherë zoti kryesor, apo thjesht nuk ekziston?

    pastaj takoj edhe një z. Leo Zagami në faqen e internetit Penre. ky zotëri vjen gjithashtu nga qarqet më të larta të freemasoneve, gjithashtu një artist i suksesshëm muzikor i cili gjithashtu pretendon gjithçka. por nuk ofron prova për të. të gjithë vijnë nga një shoqëri sekrete dhe duan të na paralajmërojnë. tingëllon pak si miku ynë Bernard, bankier!

    Unë jam duke pritur për artikullin tuaj të kuptueshëm ...

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     @Kripto

     Kjo njohuri me të vërtetë ngritë pyetjet e nevojshme rreth Wes Penre, ku duhet të theksohet se ai gjithashtu kritikon teorinë e Zitchinit dhe thotë se ai nxjerr konkluzione të gabuara. Unë duhet t'ju them sinqerisht se nuk e dija këtë dhe se me të vërtetë hedh një dritë shumë të ndryshme në këtë rast. Është e paktë e shquar (dhe e dyshimtë) se këta persona kanë qenë kaq të lartë në Pemën Masonike.
     Duke thënë këtë, duhet të jetë e qartë se nuk mund të them me siguri se si duket gjeneza ime. Unë shkruaj çdo gjë që unë zbuloj në faqen sa më shumë që të jetë e mundur.

     Krahasimi me Ronald Bernard nuk mund të jetë një gjë e tillë e keqe. Dyshimi im thotë se Bernard është gjithashtu një 'murator në mision'. Çështja është se ata shpesh përzihen shumë të vërteta me disinfo.

 8. Nuk eshte ka shkruajtur:

  E drejta për vetëmbrojtje

  Z. Be (r) nard mund të krahasohet me një z. Colijn;
  A e dimë akoma?
  Ju shkoni për të fjetur në mënyrë paqësore, qeveria po kujdeset për ju. "
  Shih gjithashtu oaom https://www.leuk.nl/leuk/0110_basisPagina.php?archief=1&itemId=1651&catId=35 ose google vetë.

  Shkurt, në gjumë.
  mireier Benard dëshiron të na bëjë "rosa të ulur". butë Stupid Zombies quhet pacifist, të cilat kur të shtrënguar nga Ushtria e Kuqe ( "Ushtrisë së Kuqe" shohin Juri Lina nën shenjën e akrepit të psh.) mund të hiqet në heshtje me (Gulag / Wadden) kampet përreth ka heshtje -për pamje të tërhequr - të vrarë për të vrarë. Pse? Vetëm për shkak se ne jemi me shumë të tjerë, ose sepse na urrejnë, na urren. Ju e dini Goyim.

  Unë do të thoja (përveç dallimit më të mirë): "Zgjimi i njerëzve, zgjimi ..."

  Ps Nëse dikush qëndron në gishtat e mi, unë së pari do t'ju pyes me mirësi.
  Nëse ky person ndalet, do të pyes përsëri, por pyes pak më shumë. Megjithatë, nëse ai qëndron pas kësaj, unë do t'i jap atij një dash për kokën e tij! GATI! Bota është aq keq, nuk lejohet të flasë për të tjerët, por kjo e bën botën time njëri-tjetrin.

  PPS.

  • Nuk eshte ka shkruajtur:

   E pra unë e di se është person i vështirë për të shitur një goditje të Zn kokë është shumë më e madhe dhe më të fortë se unë, dhe në të vërtetë me ushtrinë dhe policinë prapa ose më mirë për ta (elita (SIC), dhe duket pothuajse e pamundur, por siç thonë ata: "shumë duart bëjnë punë të lehta" dhe ne, ne jemi shumë njerëz të vërtetë vendi ynë, popullsia e botës, vetëm ka disa parazitë që kanë luajtur atë në mënyrë të zgjuar dhe ende luajnë ata. suctioning tërë botën, ose të paktën ata duan. Por, për fat të keq vetëm ende dhe im shpresa / jonë është se jo të gjithë është në "kupën" e elitës kriminale. Rusia? Kina pothuajse nuk? dhe ndoshta Iran.

   Për fat të keq, edhe ne e luajmë këtë lojë në mënyrë të pandërgjegjshme. Ne gjithashtu jemi të pangopur dhe nganjëherë e mashtrojmë edhe "bandën" e gruas sonë, të klientit, ... që e mbushni veten.
   Dhe ne gjithashtu duam një (gjithmonë) shtëpi më të madhe, një duuuuurdere auto më shumë niciiiiere këtë apo atë ... etj etj etj

 9. sandokan ka shkruajtur:

  E konsideroj këtë lidhje me Marianne Zwagerman si një shtesë të re (që synon holandezin 'normal', iniciativë?)
  Një pjesë e kësaj bisede rreth termit të ulët të arsimuar është duke u kthyer rreth në Facebook dhe unë mendoj se është plot NLP:

  https://www.youtube.com/watch?v=bC33nZ7nqUs&t=2s

  https://www.facebook.com/straightlinebusinessschool/videos/1448320058629045/

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër