Si NASA përpiqet të zgjerojë universin

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 18 Tetor 2018 17 Comments

burim: nbcnews.com

'Si NASA përpiqet të zgjerojë universin' është një titull mjaft i çuditshëm, apo jo? Universi thjesht ekziston dhe NASA e sheh vetëm atë. Ajo e bën këtë me teleskopë hapësinorë të tillë si Hubble. NASA nuk mund ta zgjerojë universin. Universi është një fakt ekzistues dhe ju mund ta kuptoni, por mund të duket pafundësisht i madh. Teleskopët tanë po përmirësohen. Point. Nëse filloni të shihni se ne jetojmë në një simulim, ai bëhet një histori krejtësisht e ndryshme. Për këtë ju duhet të merrni kohë.

Një lexues kohët e fundit vuri në dukje fizikun Tom Campbell (shih videon më poshtë). Kjo sepse kam shkruar artikuj në të cilat pohova se jetojmë në një simulim. Doli se ky fizikan saktësisht artikulon atë që unë tashmë kishte dalë, edhe pse unë nuk e kishte dëgjuar prej tij fare. Pozicioni im është se çështja ekziston vetëm kur shihet dhe se vëzhguesi i parë siguron që diçka del nga mbivendosja (nga kodi burimor). Ngatërrimi kuantik siguron që vëzhgimi për të gjithë lojtarët në lojën multiplayer është e njëjtë. Kjo nuk është metaforë, por është një fakt. Çështja nuk ekziston para se të shihet, kështu që ju jeni vëzhgues në një lojë multiplayer. I shpjegova bazat e këtij koncepti ky artikull. Për ta bërë atë me të vërtetë të qartë është e domosdoshme leximi i gjithë serisë së artikujve (këtu en këtu). Ndërsa lexoni, gjithmonë mbani në mend se jeni duke dëshmuar një proces të shpalosur, në të cilin po mësoj tashmë se si po shkojnë gjërat.

Unë shkoj një hap më tej se Tom Campbell duke thënë se ne jetojmë në një simulim shumë të veçantë. Unë mendoj që ne jetojmë në një simulim Luciferian. Vëzhguesit në këtë simulim multiplayer janë ajo që ne gjithashtu e quajmë 'ndërgjegje' ose 'shpirt' (edhe pse të dy janë fjalë të ndotura frymësisht dhe fetare).

Studiuesi Wes Penre thotë në punën e tij se universi ynë është një kopje 4 e një tjetër universi. Ai e quan këtë univers të tjerë KHAA ose universin e Hyjlindëses së Nënës. Nën videon e tij parafundit (Video 81) Kam pasur një diskutim me të në të cilën ai dukej të pranonte se ky univers KHAA është gjithashtu një simulim. Për hir të thjeshtësisë le të supozojmë se kërkimi i tij është i saktë. Ekzistenca e një universi KHAA nuk mund të justifikohet fare, sepse ai nuk siguron dëshmi të prekshme për gjithçka. Hipotetikisht, megjithatë, e marr atë si të mirë. Pra, nëse supozoni se simulimi Luciferian do të zhvillohet në simulimin e KHAA. Pra, ne kemi një simulim në një simulim dhe kjo është ajo ku vjen përkufizimi i dimensionit artikulli i mëparshëm përsëri rreth qoshe.

Pra, në këtë hipotezë, Luciferi u zhvillua në një ndërtues simulimi brenda këtij simulimi të KHAA dhe diku gjeti shpirtrat vëzhgues të gatshëm për të hyrë në lojën e tij multiplayer. Por vetë Luciferi ishte tashmë një avatar në simulimin e KHAA. Në fakt, fuqia në pushtet në simulimin e KHAA është asgjë më shumë se një kukull në lojë. Ashtu si Donald Trump dhe Vladimir Putin janë vetëm kukulla në këtë simulim Luciferian.

Simulimi i KHAA është një simulim dhe një simulim kërkon një inxhinier softueri. Wes Penre tani thotë se kemi ndërmend të bëhemi ndërtues simulimi në SHAK. Ne duhet të vdesim (kur të lëmë trupin tonë) përmes një lloj grid në matricë në mënyrë që të arratisemi në KHAA (kjo është ideja e tij). Megjithatë, nëse SMAK është një simulim, atëherë ju nuk shpëtoni përmes një rrjeti, por ju vetëm shkoni deri në një nivel; prapa simulimit origjinal (në të cilin funksionon simulimi Luciferian). Duke u bërë një 'ndërtues simulimi' në simulimin e KHAA, megjithatë, do të ishte saktësisht e njëjtë me atë që evangjelistët e veçantisë përshkruajnë si një vizion të së ardhmes.

Luciferi është në këtë koncept një nga ndërtuesit e shumë simulimeve në universin KHAA. Në një mënyrë apo tjetër ai ndoshta na tundoi të merrnim pjesë në lojën e tij multiplayer (që tashmë shkon në një lojë multiplayer, domethënë KHAA). Një avatar në lojë zhvillon një simulim në të cilin avatarët e lojës së parë mund të "ngarkohen" për t'u bërë kukulla në një lojë të re. Pra, kukulla playstation bëhet aq inteligjente sa që dikush ngrihet dhe harton një lojë të re brenda lojës. A e kuptoni konceptin?

Nëse Khaa tashmë një simulim dhe nëse ka marrë brenda simulimit dikujt lirinë për të ndërtuar të tillë një simulim negativ përvojë siç bëri Luciferin, nuk duhet të jetë diçka e gabuar me atë simulim Khaa. Wes Penre flet edhe për luftërat në atë univers të KHAA. Por për shkak se ajo është një univers shumë më i madh, dhe nuk do të jetë shumë më tepër grupe Soul (disa nga të cilat janë të favorshme për ne), atëherë ne do të jemi atje (sipas tij) vuajnë më pak. Ne gjithashtu mund të ndërtojmë universet tona në atë sistem të KHAA. Ky mendim është argëtues dhe interesant, por nuk është asgjë më shumë se ajo që dëshiron të na ofrojë veçantia. Dhe atje ajo merr interesante!

Të dy sistemet janë një simulim. Vetëm simulimi Luciferian shkon në simulimin e KHAA. Në atë nivel, Luciferi nuk është shumë më tepër se ne. Në fakt, ai është vetëm një kukull në lojë. Por e njëjta vlen edhe për strukturën e pushtetit të AMSHK. Kjo të ashtuquajturën perëndeshë e nënës së SHAK-së nuk është asgjë më shumë dhe asgjë më pak se shpirti ynë jashtë asaj simulimi. Në nivelin ku shpirti ka formuar (jashtë simulimeve siç mendojmë se identifikojnë), të gjithë jemi të barabartë. Të paktën, le të supozojmë se si një hipotezë e re.

Nëse AKHAA është një simulim, është pra një sistem dixhital i bazuar në softuer. Ju mund ta quani AI (inteligjencën artificiale). Kjo është një lojë e madhe e komplikuar multiplayer që ka zhvilluar mjaft. Në masën që Wes Penre pohon se universi ynë është vetëm një kopje 4 e atij universi. Ku e merr këtë numër saktësisht, duhet të lexosh për veten tënde në veprat e tij. Nëse universi ynë (simulimi Luciferian) është një simulim, atëherë ky është gjithashtu një lloj sistemi AI. Është kodi që ne, si lojtarë të shumtë në lojë, bëhemi materializuar bazuar në zgjedhjet tona. Ndërsa imazhi në ekranin televiziv materializohet kur dërgoni një drejtim të caktuar me kontrollorin tuaj Playstation.

Në një lojë mutliplayer, është një kërkesë që ne të gjithë ta respektojmë të njëjtën gjë. Një mal i parë nga një lojtar duhet të qëndrojë pikërisht në të njëjtin vend për lojtarët e tjerë. Kjo rregullohet nga parimi i ngatërresës kuantike. Platforma cloud e Google për Realitetin e Shtuar zbaton të njëjtin parim në të teknikë e ankorimit të reve. Ky është një tjetër tregues se ne po jetojmë në një simulim.

E pra, në qoftë se kështu që ne tani e dimë se Sighting parë shkakton çështje materializohet (për shpirtrat tanë që veprojnë sy), atëherë vlen për të gjithë materies në përgjithësi se vetëm materializon në këqyrjes parë. Kodi burimor i softuerit përcakton se çfarë materializohet. Nëse ndërtoj një simulator fluturimi, krijoj peizazhin që piloti shqyrton sipas një grupi themelor rregullash. Nëse Wes Penre're thënë se universi ynë është vetëm 4% e universit Khaa, kjo është për shkak simulimi Khaa kandidon për një kohë të gjatë dhe personat që veprojnë se lojë, e le më shumë çështje e mbivendosje.

Arsyeja që NASA po kërkon në hapësirë ​​me teleskopët e saj, është të lejojë hapësirën të dalë nga mbivendosja nga kodet e softuerit dhe të materializojë më tej gjithësinë. Natyrisht, kodi për mënyrën në të cilën kjo materializohet tashmë është regjistruar në kodin burimor të këtij simulimi, por universi materializohet si rezultat i vëzhgimit të parë.

Në mënyrë që të bëheni po aq të mëdhenj sa simulimi i KHAA duhet të shikoni gjithnjë e më shumë.

Simulimi Luciferian përpiqet, ashtu siç ndodh, të marrë madhësinë e simulimit në të cilin funksionon simulimi i tij (KHAA). Një avantazh tjetër është se shpirtrat vëzhgues në këtë simulim (ti dhe unë) mund të krijojnë iluzionin se universi është pafundësisht i madh dhe se ka shumë forma të tjera të jetës. Ju gjithashtu mund të rrotulloni një histori në një moment të caktuar që është e papërshtatshme për të udhëtuar distanca të mëdha përmes hapësirës në një trup fizik. Është më mirë të lëvizësh veten përmes hapësirës në formë digjitale. Transhumanistët na mbajnë gjithsesi më të keqen që mund të bashkohemi më mirë me botën dixhitale, sepse AI do të na mundojë ndryshe. Ata e përshkruajnë këtë si hapin tjetër të nevojshëm në evolucionin tonë.

Arsyeja që ne duhet të bashkojmë me AI nuk është sepse në këtë simulim mund të bëhemi krijues të simulimeve vetë. Sipas mendimit tim, arsyeja është se ju mund të merrni përsipër vetëm software me softuer. Ju mund të infiltroni vetëm një sistem AI me një formë tjetër të UA. Ju mund të ndryshoni vetëm kodin dixhital në një nivel dixhital. Lucifer kështu një kapje të energjisë do të bëjë në simulim Khaa kërkon në mënyrë që njerëzimi (avatars në simulimin e saj) shpirtrat e saj duke vepruar lidhin me sistemin e tij AI, kështu që ai mund të sulmojnë sistemin UA Khaa. Është, si të thuash, një sistem hiper hyve-mendje që dëshiron të sulmojë softuerin e universit KHAA (hacking). Se kjo është krejtësisht e pakuptimtë, sepse vetë Luciferi është pjesë e simulimit, pushteti i uritur mund të jetë harruar. Ju merrni këtë kur identifikoni shumë simulime.

Sapo infiltruar në kodin burimor të simulimit të KHAA, Lucifer mendon se mund të jetë në gjendje të punojë lart, lart. Pra, po dëshmojmë një sistem virusi. Në fakt, simulimi Luciferian mund të krahasohet me një sistem virusi. Në një mënyrë ose në një tjetër Luciferi ka tunduar shpirtin tonë (i cili tashmë ka luajtur në simulimin e KHAA) për të luajtur lojën luciferiane. Duke na bërë të harrojmë se po i vëzhgojmë lojtarët në një simulim multiplayer, ai mund të përdorë fuqinë shpirtërore krijuese për të forcuar sistemin e tij të virusit.

Një zgjerimin e universit (duke e bërë atë nëpërmjet vëzhgimit të mbivendosje të kodit) ndoshta kërkon më shumë hapësirë ​​në kompjuterin e përgjithshëm qendror (i cili gjithashtu Khaa simulimi shkon) dhe, nëse po më informatikë pushtet në dispozicion për të simulimit Luciferiane. Kështu Luciferi mund të përpiqet të kërkojë më shumë kapacitete informatike nga një univers që zgjerohet dhe të nxjerrë nga simulimi i KHAA.

Megjithatë, nëse e shohim atë nga pamja e helikopterit, universi KHAA është gjithashtu një simulim. Sa e bukur dhe komplekse që mund të ketë zhvilluar, nuk ka rëndësi. Kjo është një simulim dhe një univers simulimi mund të zhvillohet në gjatësinë e ditëve dhe në skajet më të largëta. Mbetet një simulim. Dhe diku në nivelin e zhvilluesit, ne jemi të gjithë në të njëjtin nivel (në nivelin e shpirtit). Shkurtimisht: nëse supozojmë se ne si shpirtin tonë synojmë të ndërtojmë simulime, atëherë ndoshta ne tashmë e bëjmë atë në atë nivel origjinal. Në atë nivel nuk jemi asgjë më shumë dhe asgjë më pak se ndërtuesi i universit KHAA; asgjë më pak se ndërtuesi i universit Luciferian.

Pyetja që mund të pyesni është nëse hulumtimet e njerëzve si Wes Penre dhe të nënshkruarit janë të sakta. Pyetja është gjithashtu nëse është e vërtetë se ne jemi në një jetë Luciferiane simulimi që pastaj kthehet përsëri në simulim Nënë Goddess Khaa. Nëse kjo është e saktë atëherë ka ende një nivel të inxhinierit diku. Në çdo rast ka një nivel të vepruar, ne si të thuash, me kontrollues në shpirtrat Vëzhguese dorë të cilët luajnë këtë lojë. Një lojë në një lojë edhe. Nëse ekziston ky nivel, mund të thuash se edhe ne jemi ndërtues simulimi në atë nivel. Pse do të lidhin veten me një virus si sistem Luciferiane, duke ndodh në UA (së pari me anë të lidhjes trurit Elon Musk dhe pastaj plotësisht me trup-dhe-të gjitha, për të shkuar në UA)? Pse do të zgjidhni, siç thotë Wes Penre, të kthehen në sistemin e KHAA? Kjo është gjithashtu një simulim. Të jetë në gjendje të bëhet ndërtues simulimi në atë simulim? Por në qoftë se simulimi lejoi simulimin Luciferian të ndodhë, atëherë kjo nuk është një simulim në të cilin dëshironi të jetoni (shikoni)?

Është shumë më mirë të fikni syzet e VR dhe të ktheheni në pozicionin origjinal, në nivelin e shpirtit. Por si ta bëni këtë (nëse ai nivel shpirtëror tashmë ekziston)? Çështja është se sapo ju kam thënë dhe sapo të kuptoni (se jeni vëzhgues në një simulim), avatari në simulim (ju) do të kuptojë se ai / ajo është vetëm një avatar. Ju jeni të gjithë shpirtin tuaj. Pra, nuk duhet të shqetësoheni për përvojën kohore të këtij avatar. Është vetëm një lojë. Truri juaj mendon se ju duhet të liroheni nga kjo simulim. Megjithatë, nuk jeni në këtë simulim. Ju gjithashtu nuk duhet të ktheheni në simulimin e KHAA. Ju gjithashtu nuk duhet të ktheheni në pozicionin bazë. Kuptimi juaj se ju jeni përjetësisht dhe përgjithmonë shpirtin tuaj dhe vetëm perceptojnë një simulim është e mjaftueshme. Truri juaj avatar nuk mund të përpunojë më shumë se kaq. Sidoqoftë, ti nuk je avatar yt. Ti nuk je truri yt. Ju nuk jeni as këtu, ashtu siç ishin. Ju shikoni në "ekranin". Ju vetëm identifikoni veten shumë me kukulla në ekran.

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. hans coudyser ka shkruajtur:

  Material shumë interesant dhe arsyetim - të cilat ende kam nevojë për pak kohë. Kjo video e referuar nga Wes Pern,https://www.youtube.com/watch?v=vqdB8EQK55k&t=7s, Gjithashtu gjej shumë interesante. Nëse e kuptoj saktë, a është Maitreja një pioniere avatar i Luciferit? Përshëndetje. Hans.

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Luciferi nuk quhet "Arkitekti i Madh" falas brenda masonerisë dhe vëllazërimeve të tjera të Saturnalisë. Ajo që unë kam pyetje në lidhje me është teoria Penre në lidhje me sistemin KHAA. A i referohet atij sistemi MerKAbah? merkabah "gjë për të hipur në, karrocë" rrjedh nga rrënja rkb bashkëtingëllore me kuptimin e përgjithshëm "për të hipur".

  Egjiptianët e lashtë gjithashtu kishin një koncept nga Ka:
  Egjiptianët e lashtë besonin se shpirti kishte tre pjesë, ka, ba, dhe akh.
  Ka dhe ba ishin subjekte shpirtërore që secili zotëronte, por akh ishte një entitet i rezervuar për vetëm disa të zgjedhur që meritonin ose kheru madhësinë.
  "Kaja ishte në thelb një person i dyfishtë", ishte jeta dhe vdekja që u ndanë nga trupi.
  http://myweb.usf.edu/~liottan/theegyptiansoul.html

  Pyetje, pyetje dhe pyetje të mëtejshme ...

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Personalisht nuk shoh prova të qarta për të besuar se një sistem i tillë do të ekzistonte.
   Ajo që mund të shohim është se adhuruesit e Saturnit kanë të bëjnë me Luciferin dhe flasin për një arkitekt të madh.
   Ne vetëm duhet të marrim simbolizmin atje.

   Duket se politikanët dhe udhëheqësit botëror funksionojnë si një lloj avatari në lojë, me qëllim që ta dërgojnë lojën në një drejtim të shkruar. Sepse vetëdije thjesht kërkon vullnet të lirë (përndryshe nuk mund të jetë i ndërgjegjshëm, sepse aty ku mund të jeni të vetëdijshëm nëse çdo gjë është deterministe) ndërtuesi i lojës duhet të marrë parasysh vullnetin e lirë. Nëse ai dëshiron të arrijë një rezultat të caktuar, ai duhet të përpiqet të ndikojë në lojë përmes inputeve me avatarët e tij (lojtarët).

   Pra, ajo që unë jam duke propozuar është: Nëse ky simulim tani po zhvillohet në KHAA (ose ndonjë formë tjetër simulimi) nuk është kaq e rëndësishme. Një simulim mbetet një simulim, edhe nëse dikush ngrihet në simulim për të ndërtuar një simulim përsëri.
   Burimi i simulimit mbetet gjithmonë ndërtuesi i atij simulimi.

   Pyetja kryesore është: kush është ndërtuesi i simulimit dhe cili është qëllimi i simulimit? Një simulim është menduar zakonisht për të testuar situatat.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   E konsideroj konceptin e sistemit të KHAA si një variant tjetër të veçantisë. Një lloj rrjeti shpirtëror i sigurisë. Ju mund të thoni nga përshkrimet se ajo nuk është shumë më tepër se një simulim në të cilin bëhen të njëjtat premtime si me singularitetin.

   Wes Penre në fakt mbështetet në burime anonime.

   Me sa duket, duke pasur parasysh komentet e tij në video ka thënë se këto burime janë në fakt një lloj i inputeve avatar, domethënë 'personazhet që kanë treguar për atë dhe mesazhet janë të kalohen atij. Ai duket se ka bërë një lloj takimi me këta personazhe që nuk do t'i përmend kurrë.

   Sipas mendimit tim, ju nuk mund të besoni në të dhëna të tilla 100% të verbër. Realizimi (në bazë të provave fizike kuantike) që ne jetojmë në një simulim të jetës, ju duhet të bëni vetëm shumë të dyshimtë në lidhje me shfaqjet që transmetojnë informacione. Nëse ndonjëherë luani një lojë PlayStation, gjithashtu ndonjëherë hasni karaktere në një lojë të tillë që ju jep një mesazh. Këto janë inpute nga ndërtuesi i lojës. Do të ishte jashtëzakonisht naive të besonim, sepse zakonisht ata japin të dhëna që i takojnë lojës.

   Arkitekti i madh i këtij simulimi është i njohur qartë për këdo që bën përpjekje. Ne mendojmë se mund ta identifikojmë atë si Lucifer, sepse elita e adhuron atë karakter. Wes Penre thotë se Luciferi duhet të jetë Annunaki En.ki. Por En.Ki do të ishte asgjë më shumë se një input avatari në lojë në pikën fillestare të simulimit.

   Nuk është e qartë 1 arkitekti i këtij simulimi dhe duket se këtë simulim ndërgjegjes fraksionet (që ne e quajmë 'shpirt' call) është joshur nga një të mirë "film Promo" për të marrë pjesë në një simulim që nuk është aq e bukur në praktikë mund të të përshkruara paraprakisht.

   Ajo që është e rëndësishme është se në se këta (në dukje gjithsesi), ose simulimi negative shkon brenda një simulim, ai ndoshta afsnoept informatikë fuqinë e simulimit origjinale. Duket, në kuptimin që ajo nuk është e përjashtuar tërësisht se Khaa (ose një simulim të tillë të nivelit më të lartë) ekziston, për shkak simulimi Luciferian duket të sillen si një lloj sistemi virusit.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    Pastro Martin, faleminderit për shpjegimin tuaj! Sa për mua si një fakt i padiskutueshëm është se simulimi ergo Lucifer / Nimrod / Iblisi / Satan ose çfarëdo qoftë ajo mund të quhet huazohen pushtetin e tij për aktorët e "pa ndjenja" në këtë simulim dhe ka mjaft pak ... ???? ata janë katalizatori që mban të gjithë këtë dhe përqendron / kompakton energjitë në mënyrë që simulimi ose. rrjeti i sigurisë ruhet ... Dilema ime e fundit është 'drita' që ne shohim / shohim në fund të kësaj përvoje është dritë e rreme (riciklohet) ose portali në një dimension më të lartë?

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Kjo është goxha e lehtë për t'u përgjigjur.
     Për shkak se është një simulim, përvoja e dritës është gjithashtu pjesë e simulimit.

     Mendoj se teksti i fundit i tekstit nga artikulli im është shumë i rëndësishëm për ta lejuar atë të depërtojë.

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Pra, ne jemi të bllokuar në nivelin makro në 'kubin' ku çdo gjë materializohet brenda vetes? Pra, nuk ka ikje ....?

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Ju kurrë nuk mund të bllokoheni në një simulim.
      Ju mund ta identifikoni veten vetëm në mënyrë të tillë që të harroni se kush jeni origjinale.
      Ky është magjia e simulimit Luciferian: na bën të harrojmë se kush jemi.

      Por tani që e dini përsëri ... tashmë jeni atje.

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      ..but është Transhumanizmi nuk kërkon të bëjë simulimi forcojë burg dhe sa më shumë të jetë e mundur për të mashtruar shpirtrat për të mbajtur të luajnë këtë lojë?

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Nëse e lexoni përsëri artikullin dhe artikujt e mëparshëm, kjo është pikërisht qëllimi i ungjilltarëve të veçantisë transhumanizëm

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      ... edhe nëse jeni duke folur për duvelin, po shkon në një shakullinë ????

      https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/bredase-heeft-als-eerste-een-x-in-paspoort/ar-BBOAeJu

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë të kuptojnë implikimet e eksperimentit të dyfishtë:

 4. mb. ka shkruajtur:

  Nasa merr rreth 90 milionë dollarë në ditë. E bukur për të qumështuar njerëzit dhe për të krijuar disinfo me ato para. Jo keq ...

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër