Shoqata kundër neutralitetit gjinor për ruajtjen e heteroseksualëve

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 gusht 2017 33 Comments

Duket se propaganda LGBTI po përhapet në të gjitha frontet. Dje kam bërë një telefonatë në Facebook për të hetuar se në cilat vende në Holandë 'gaybrapad' tashmë është futur. Kjo tregoi se disa as nuk e kuptonin se kjo ishte një nismë e lëvizjes së emancipimit homoseksual (tani i quajtur LGBTI). Doli gjithashtu se kjo ndodh tashmë në shumë vende të tjera në Holandë sesa pritej. Përkufizimi zyrtar i një 'gaybrapad' sipas Wikipedia është [quote] Një regenboogpad, i quajtur edhe Crosswalk ylber ose gaybrapad, pjesë e rrugës e cila mban ngjyrat e flamurit të ylberit, në mënyrë që të rrisë ndërgjegjësimin e diversitetit dhe pranimin e lezbikeve, homoseksualëve, biseksualëve dhe transeksualëve (njerëzit lhbt'ers). Kush i paguan të gjitha ato shpenzime "gaybrapad"?

Gjatë dekadave të fundit, të gjitha aspektet e shoqërisë duhet t'i kushtohet një vëmendje shumë fanatike "diversitetit" LGBTI. Nuk duket se ka shumë të bëjë me pranimin ose emancipimin, por është më shumë si propaganda më e pastër. Kohët e fundit, gjithmonë e kam quajtur këtë lëvizje 'mafien e ylberit'. Rainbow është shtyrë fjalë për fjalë kudo nëpër fyt si një simbol i këtij lëvizje propagandistike. Ky simbol, megjithatë, nuk është shenja e kësaj lëvizje për asgjë. në ky artikull Unë shpjegova pse është në të vërtetë një aktual i Luciferit, angazhimi i të cilit duhet të çojë në androgjenin e njeriut android. Nuk është për asgjë që një lëvizje globale që infiltron dhe ndikon në të gjitha aspektet e shoqërisë.

Pse fëmijët në shkollat ​​fillore tani duhet të mësojnë se gjinia juaj nuk është biologjikisht e lindur, por ju ende mund të bëni një zgjedhje gjinore? Pse është shtyrë parimi 'gender neutral' si kjo? NS nuk do të përdorë më 'zonja dhe zotërinj' dhe Bashkia e Amsterdamit nuk do të përdorë më këto fjalë. Por kjo ndikim "neutral gjinor" gjithashtu duket se ndodh nënligjor. Ajo që filloi me emancipimin e homoseksualëve, i cili dukej se futet në propagandën homoseksuale, tani shpejt transformohet nga emancipimi gjinor në propagandën gjinore. prezantuesit e parë gay televizive ishin një kosto të rëndësishme ditore për TV shikuar Holanda, tani ne shohim gjithnjë e më shumë lloje të kërkoni "-neutral gjinor" në industrinë e medias, politikës, Film dhe Muzik ose pozicione të tjerë të shquar. Sigurisht që ka ende modelletjes si Sylvie Meis dhe Doutzen Kroes ose starlets sapuni si Fajah Lourens dhe Yolanthe Cabau, sepse shifrat e shitjes janë ende të mira, por ju shpesh shihni një formë të ndërhyrjes seksual. Një shembull i kohëve të fundit për këtë është videoklipi i Fajah Lourens me mjaft skena lezbike. Ju mund të përfundoni pak a shumë se heteroseksualiteti si një normë është shtyrë në sfond. Seksualiteti është kryesisht për epshin, marrëdhëniet afatshkurtra dhe "bien në të njëjtin seks"; por kohët e fundit transgenderizmi gjithnjë e më shumë dhe të gjitha variantet e tjera. Gjithashtu në industrinë e modës ne shohim gjithnjë e më shumë tendencat e veshjeve femërore për meshkuj dhe veshje meshkuj për gratë apo veshje unisex.

[easymedia-gallery med = ”9877 ″]

Pranimi i preferencave të ndryshme seksuale ose emancipimi i preferencave të ndryshme seksuale sesa heteroseksualët duket se kanë dështuar. Kjo është arsyeja pse unë e quaja atë 'propagandë homoseksuale' për një kohë; që më dha stigmën 'homofobike'. Por kjo duket të krahasohet me kritikat e veprimeve të shtetit të Izraelit. Nëse tregoni për trajtimin e palestinezëve në Rripin e Gazës me 1, ju jeni 'anti-semite'. Nëse tregoni lëvizjen e homoseksualëve me gishtin 1, jeni homofobik. Unë nuk jam absolutisht homofobik dhe zakonisht e gjej të shkëlqyeshëm me ta. Unë vetëm tregoj qartë emancipimin dhe pranimin e humbur në dukje, propagandën. Kjo është arsyeja pse unë jam i prirur për të thirrur tendencat aktuale të ylberit overkill propagandës LGBTI dhe unë i quaj klubet prapa asaj 'mafia ylber'. Pastaj ju duhet të mendoni për partitë si COC, por edhe një klub si Human Rights Watch, ku anëtar i D66 Boris Dittrich është aktiv si Avokimi i drejtorit (Drejtori i Avokimit) Minoritetet Seksuale. Për shembull, Boris është e përkushtuar që të mundësojë adoptimin nga çiftet homoseksuale në mënyrë që homoseksualët e martuar, si Paul de Leeuw, në mbarë botën, të jenë në gjendje të adoptojnë fëmijë. Ai gjithashtu ndërhyn me çështje të tilla si 'transgjinorët në ushtrinë amerikane'. Shpërndarja e këtyre organizatave duket të rrotullohet rreth pranimit dhe kundër shtypjes së njerëzve me preferenca të ndryshme seksuale, por tregon shumë kontur të propagandës. (Neni vazhdon nën video)

Ne nuk duhet vetëm të shqetësohemi më shumë në Holandë për shfaqjen e vaksinimit të detyrueshëm, por edhe për normativitetin LGBTI. A prisni që fëmija juaj të vaksinohet, pa qeverinë që tregon saktësisht se çfarë ka në këto vaksina? Sepse edhe pse ka një përshkrim të paqartë nga RIVM e 'substancave ndihmëse' dhe 'mbetjeve', askush nuk e di saktësisht se çfarë është në këto vaksina. Duket se po punon ngadalë drejt legjislacionit të ri në të cilin shteti do të detyrojë vaksinat. Nëse kjo nuk është vetëm për vaksinimet e fëmijëve të vegjël, por edhe për shembull 'goditja e gripit', të gjithë do të kenë një kthesë për një gjilpërë të tillë. Nëse ju pastaj në të ardhmen nano-bots duan të ndalojnë në popullatë dhe ata ndodhen të jenë në kategorinë 'aditivë', nuk mund të bëni asgjë për këtë. E njëjta gjë mund të thuhet për propagandën LGBTI. Nëse ju si një prind nuk duan që fëmija juaj të mësohet në shkollë që ai ose ajo ende mund të bëjë një zgjedhje gjinore, atëherë mund të thuash se shteti mendon se je prind i keq. Unë nuk e di ende nëse kjo tashmë ndodh, por unë mund të imagjinoj se kjo çon në ndërhyrje nga kujdesi i të rinjve (tani e organizuar nga komunat). Do të doja të dëgjoj nga lexuesit nëse situata të tilla tashmë ndodhin.

Sipas mendimit tim, është koha që të dalë një lëvizje që është kundër propagandës së neutralitetit gjinor dhe transgjinancimit, etj dhe për ruajtjen e heteroseksualitetit. Në fakt, është e gjitha për ruajtjen e standardit natyral biologjik origjinal. Javën e kaluar pamë se shkurtesa LHBTI është zgjeruar në LHBTIQAPC (lexo këtu). Në këtë shkurtesë janë të gjitha llojet e preferencave seksuale, përveç H të heteroseksualëve (H në shkurtesa qëndron për 'homo'). Heteroseksualiteti duket se gradualisht po shtyhet në sfond. Çfarë dreqin po ndodh? A jam i vetmi që e sheh këtë? Sipas mendimit tim, është koha për një kundër-lëvizje. Sepse fjala 'kundër' ka diçka negative, unë do të preferoja një lëvizje për ruajtja e heteroseksualitetit. Ndoshta është koha për themelimin e një shoqate të tillë. Një shoqatë që guxon të kundërshtojë propagandën LHBTI dhe veprim për të parandaluar rritje e jashtëzakonshme e heteroseksualiteti dhe, për shembull, për të mbrojtur njerëzit që nuk duan që fëmijët e tyre të ndikuar nga indoktrinimi me LHBTI propagandës në shkollat ​​fillore. Për shembull, mund të ndërmerren veprime për të ruajtur fjalë të tilla si 'zonja dhe zotërinj' në fjalimin; si një kundërpeshë ndaj fjalimit "neutral gjinor". Një shoqatë e njerëzve që bëjnë veprime të heshtura (të tilla si refuzimi për të ecur nëpër një 'gaybrapad') dhe duke vepruar në mënyrë aktive kundër propagandës. Në të vërtetë, kjo do të ishte një lëvizje e njerëzve që shohin se kjo propagandë gjinore është skena paraprake për udhërrëfyesin drejt transhumanizmit (lexoni për një kuptim të mirë të kësaj). ky artikull). A jeni në favor të një iniciative të tillë dhe doni të merrni pjesë aktive në ose të bëheni anëtar i një shoqate të tillë, ju lutem më lejoni të di në anketën më poshtë.

Ndërkohë, unë tashmë po refuzoj të ecim mbi gjurmët e homoseksualëve dhe të shmangim Gay Pride Amsterdam.

Lista e lidhjeve burimore: ad.nl, rijksvaccinatieprogramma.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (33)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. tru ka shkruajtur:

  Faktet tregojnë qartë se qeveria zgjedh partinë të dukshme dhe duke e bërë propagandë për LHB etj Në të vërtetë, nuk është një overkill për sheeple hutuar / mbajë dhe kështu më të gatshëm për të mësuar për autoritetet komuniste lejojnë. E konsideroj të saktë nëse qeveria nxit heteroseksualitetin. Nëse dikush është i përhapur, atëherë duhet të përhapni edhe tjetrën. Por qeveria nuk e bën këtë. Hollanda është padyshim një vend komunist ku disa mendime nuk lejohen / tolerohen. Hollanda është bërë një vend i frikshëm. Nëse do të isha unë, do t'i paraqisja kërkesat e Wob në ministritë relevante me veagen / përgjigjet që mund t'i përdorni / pranoni në kuadër të nismës që keni propozuar. Unë gjithashtu do të bëja një kërkesë të tillë në lidhje me përmbajtjen e vaksinave. Ne duam të dimë faktet dhe ka sekrete / shurdhër enët ku Babilonasit janë të mira në.
  Për mua nuk ka kuptim t'i bëj këto kërkesa vetë sepse 'jurisprudenca'
  wob kërkon 'dhënë më parë' në qoftë se një gazetar e bën këtë se një pjesëmarrës si unë. Pastaj së shpejti do të konsiderohet si jo i interesuar. Rroga 'sundimi i ligjit' një aksion qesharak.

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Propaganda në botë duket se ka efektin e saj. Pavarësisht se si u krye ky hulumtim, QKR raporton:

  'Shumica e fëmijëve amerikanë janë të çuditshëm'
  Kjo është shkruar nga shkencëtari politik Mounir Samuel të shtunën e kaluar në një pjesë të mendimit në QKR.

  https://www.google.nl/amp/s/www.nrc.nl/nieuws/2017/08/04/de-meerderheid-van-de-amerikaanse-kinderen-is-queer-12340073-a1568864/amp

  • tru ka shkruajtur:

   Pra, çfarë? Kush qij është se shkencëtar politik? Si arrin ai në deklaratën e tij? Statistikat ndoshta ?, ju mund të shpjegoni shumë-interpretueshëm. Mbi bazën e të cilave faktet e forta e bëjnë deklaratën e tij? Nëse këto "fakte" janë të sakta, ai e njeh kauzën? Propaganda, lavirja e trurit, televizioni, presioni i grupit, shkolla etj?

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Saktësisht ..

    Këtu janë rezultatet e kërkimit të ashtuquajtur. Por cila ishte pyetja? Kush ishin të anketuarit? Ju mund të bëni një raport, por ku është prova?

    http://www.glaad.org/files/aa/2017_GLAAD_Accelerating_Acceptance.pdf

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Duket përsëri dhe mbi të gjitha një raport propagandistik të jenë të arsyeshme paturpësisht thërrasë se një gazetë si QKR ajo në mënyrë jokritike zhvillohet si një gjë e natyrshme, pa pasur nevojë për të kërkuar nga detajet e hetimit. Ky është statusi i gazetarisë aktuale!

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     metodologji
     Anketa u krye në internet në Shtetet e Bashkuara nga Harris Poll on
     në emër të GLAAD.
     Sondazhi 2016 u paraqit nga nëntori 2-4, 2016 mes 2,037.
     18 dhe më të vjetër, duke përfshirë të rriturit 1,708 të cilët vetë-identifikohen si heteroseksualë (dmth
     mostra jo LGBTQ). Të anketuarit e 100 nuk janë klasifikuar në lidhje me LGBTQA
     sepse ata refuzuan të përgjigjen për identitetin gjinor dhe orientimin seksual
     dhe për këtë arsye nuk ishin përfshirë në këtë analizë.
     Për metodologjinë e plotë të vrojtimit, duke përfshirë variablat e peshës dhe nëngrupin
     madhësive të mostrës, ju lutemi kontaktoni Matt Goodman, drejtoreshë bashkëpunëtore e GLAAD
     Komunikimet, në mgoodman@glaad.org

     Pra, pyetni të rriturit 2037 dhe mos përmendni ndonjë hollësi të mëtejshme? Sa fëmijë janë sfiduar?
     Sa banorë ka Amerika? Më shumë se 320 milion!

     Dhe kjo është marrë më pas pa marrë parasysh nga QKR-ja?

     Kjo është ajo që dua të them me PROPAGANDA

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Natyrisht unë mund të kisha bërë më shumë pyetje, por më parë kontrolloni nëse ai / ajo reagon gjithsesi:

     http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/08/Accelarating-Acceptance-2017.png

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      dhe me disleksinë time vetëm tani e shoh gabimin e lojës dhe të gjuhës ... justifikime

     • tru ka shkruajtur:

      Pikërisht prisni dhe shikoni nëse ai përgjigjet fare.
      Unë mendoj se ai do të përgjigjet me kujdes nëse vazhdoni të bëni pyetje. Digg.

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Sondazhi nuk ishte i dukshëm për disa lexues për disa orë ... për shkak të disa reagimeve.
  Ky ishte një problem i kodit dhe tani është zgjidhur.
  Për vete sondazhi ishte i dukshëm, por unë u vura në dukje (sepse aty ishte një referencë në artikullin tim për një sondazh) ... apologji për shqetësimin.

 4. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Pyetjet më të rëndësishme:

  - Pse kjo (sipas qeverisë) ka përparësi mbi, për shembull, fëmijët e mirëqenies dhe rritja e varfërisë në Holandë?

  - Ku ndahet statusi nga komuniteti LGBTI (etj.)? A nuk është kjo një formë diskriminimi siç e shohim p.sh. Izraeli / Palestina, e konsiderojmë veten si superiore dhe i kemi të tjerët në përputhje me standardet e reja në fuqi.

  Mendoj se axhenda për ta zbatuar këtë është krijimi i një lloji të lehtë të menaxhueshme që nuk njeh as identitetin e as gjininë e tij. Çdo formë e rezistencës është thyer në kapak dhe fillon me brezat e rinj përmes mesazheve subkoshiencës përmes librave, programeve të fëmijëve, etj.

 5. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Kjo është një axhendë ndërkombëtare

   • tru ka shkruajtur:

    Ne mund t'i japim Holandës një emër tjetër. Doofpot-land ashtu si madurodam nuk është ajo që duket.

    • Zandi Eyes ka shkruajtur:

     GenX (Luciferi), dhe terma të tilla si 5G (pestë mosha / brez), përdorimi i murator ic V, në përgjithësi, është një referencë për: gjashtë epokat e botës (latinisht: sex aetates Mundi) Shtatë epokat e botës (latinisht: septempunktata aetates mundi)

     Ju gjithashtu mund të përfshini përdorimin e termit 'New age' (VN Lucis Trust) më poshtë.

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      Prandaj, sionistët po punojnë shumë për të sjellë këtë epokë 5e dhe 6e:

      Tradita kabaliste [redakto]
      Ka një traditë kabaliste [4] Kjo pohon se shtatë ditët e krijimit në Zanafilla 1 korrespondojnë me shtatë mijëvjeçarë e ekzistencës së krijimit natyrore. Tradita mëson se dita e shtatë e javës, ose ditën e shtunë pushimi, pellgje Corre në mijëvjeçarin e shtatë (Hebrew vjet 6000 - 7000), mosha e "pushim" universal - më Era mesianik.

      Komentet e Talmudit:

      R. Katina tha: "Gjashtë mijë vjet bota do të ekzistojnë dhe një [mijë, i shtati], kjo do të jetë e shkretuar (Haruv), ashtu siç është shkruar:" Dhe vetëm Zoti do të lartësohet atë ditë "(Isa. 2: 11) ... R. Katina ook dha mësim: "ashtu si vitin e shtatë është viti Shmita, kështu që edhe e bën bota të ketë një mijë vjet nga shtatë që janë ugar (mushmat), siç është shkruar", dhe Zoti vetëm do të lartësohet atë ditë ", (. Isa 2 11) dhe më tej është shkruar: "Një psalm dhe kënga për ditën e shtunë" (Ps 92 :. 1) - që do të thotë një ditë që është krejt Shabbat - dhe e dobishme është thënë, "për një mijë vjet në sytë e tu janë si dita e djeshme që ka kaluar "(Ps.90: 4) (Sanhedrin 97a)".
      Komentet Midrash:

      "Gjashtë vjet që hyjnë dhe dalin, për luftë dhe paqe. E shtatë është krejtësisht Shabbat dhe pushim për jetën e përhershme. "[5]

      Zohari shpjegon:

      "Shëlbimi i Izraelit do të jetë nëpërmjet forcës mistike të letrës" Vav "[që është vlera numerike e gjashtë], pra, në mijëvjeçarin e gjashtë .... Të lumtur janë ata që do të mbeten gjallë në fund të mijëvjeçarit të gjashtë për të hyrë në Shabat, që është mijëvjeçari i shtatë; sepse kjo është një ditë e caktuar për të Shenjtin për të arritur bashkimin e shpirtrave me shpirtrat e vjetër në botë (Zohar, Vayera 119a). "

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Ah, po ashtu edhe Davidi Icke fillon të shohë dhe përmend lidhjen e gjithçkaje. Ndoshta ai lexon ????

 6. Camaron ka shkruajtur:

  (E hetero) identiteti seksual është lindur apo biologjike në natyrë, nuk ka idiot i gjetje në botë që duan të bëjnë propagandë, për faktin e thjeshtë se ajo ndërgjegjja tashmë 'i pavetëdijshëm se është normale për një shumicë të madhe e njerëzve për shkak të riprodhimit.

  Identiteti gjinor normal me tendencat përkatëse instinctiefmatige dhënë agjendën "shpopullimit" "propagandistik" jonormal në sytë e Luciferiane. Dhe çfarë nga studime shkencore si "i sëmurë" në dritë është që të ngrihen do të vijë në standarde dhe qeveritë në lodh për opinionet që aktivitetet LHBTI / Perversions dhe propaganda etiketuar si i sëmurë dhe të parregullt, asgjësim.

 7. tru ka shkruajtur:

  Ndoshta ose tema, një artikull i kohëve të fundit mbi xandernieuwspunt.nl
  yjet si Bieber, Pitte etj që shpjegojnë rreth
  pedofilët në botën e artistëve. Keni dyshimet e mia për këtë faqe kryesisht për shkak se të dyshuarit e zakonshëm, autorët e krimit, babeloniers nuk janë përmendur dhe kështu mashtruese, ofrohet informacioni i pamjaftueshëm. Si do të ishte rasti që administratori nuk do të emërojë babeloniers?

 8. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Media është bashkëpjesëmarrëse në këtë propagandë të ylberit. Mjeshtri Slime Beau van Erven Dorens mund të derdhë propagandë mbi njerëzimin kundër një rrogë të mirë dhe një vajzë transgjinore e modeluar mirë dhe një rëre mund të përfundojë propagandën. Mysafirët e tryezës natyrisht marrin edhe disa mijëra euro, kështu që ata janë gjithashtu aty për të bërë një banjë ose për të dhënë më shumë kritika të vepruara.

  Fëmijët që përdoren në këtë propagandë nuk mund të fajësohen. Ato janë një produkt i makinerisë propaganduese për një kohë të gjatë. Kjo është një axhendë afatgjatë që kam diskutuar në këtë artikull.

  http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/amsterdam-begint-met-gender-neutraal-spraakfatsoen/

  Njerëz si Beau van Erven Dorens (elitist kakmansjes) janë bashkëpjesëmarrës në praktikat e propagandës mafioze të mediave. Por ata ndjehen të sigurt mes të gjithë propagandistëve të paguar mirë që mund të ndikojnë tek njerëzit për një pagë të rëndë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Kur njerëzit të shkojnë më tej duke treguar se një program i tillë si më lart shumë mirë dhe të rafinuar janë të drejtuara për të ndikuar njerëzit në perceptimin e tyre dhe qëndrimin acceptatieve e prezantuesve dhe mysafirët darkë për qëllim të programit mesazhin subkoshiencës "Po kjo është e mirë ' me popullsinë.

   Ky grup jashtëzakonisht i vogël që dëshiron të ndërtohet duhet të ngrihet në një standard. Kjo nuk përmendet nga Beau Master i zhuljeve. Nuk kërkohet asnjë pyetje kritike. Dhe nëse i referohemi sondazheve ose raporteve dhe ti i studioni më tej, nuk duket se ekziston ndonjë figurë e vështirë. Propaganda është ajo që ne e quajmë këtë.

   Imazhi i neutralitetit gjinor dhe i transgenderizmit është përhapur. Bëhet sikur të ishte një grup shumë i madh dhe se është shumë e rëndësishme! Kolder, marrëzi, asgjë e provuar. Sidoqoftë, qëllimi është që ky grup të rritet. Për këtë qëllim, propaganda dhe për këtë ndikim të fëmijëve nga shkolla fillore; ku ajo mësohet nga preferencat seksuale se gjinia juaj është një zgjedhje.

   Gjithashtu, ndikimi fillon shumë herët me këtë seri:

 9. Camaron ka shkruajtur:

  Armiku i përbashkët është në forcën e plotë të luftës. Ata kanë një ushtri e madhe (Luciferike iniciuar por shpesh ata nuk e kuptojnë atë që) në dispozicion të tyre. Shumica janë kaq hipnotizuese saqë është pothuajse e pamundur t'i nxjerr nga kjo trancë. Nga ana tjetër, grupi po bëhet gjithnjë e më i përhapur dhe gjithnjë e më i vëmendshëm në mbarë botën. Ajo do të jetë i madh në qoftë se pika është arritur se nuk ka aktivitete të përhapur në mbarë botën Sabbotage-si dhe iniciativat të ndahen. Kjo në mënyrë të qartë do të sinjal lëshohet për lackeys e rendit të ri botëror që nuk fituam na dhënë dhe që ne e dimë që ne qëndrojmë.

 10. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  YouTube gjithashtu merr pjesë në propagandën e ylberit. Faza se ka pasur emancipimi apo pranimin e homo-, bi, ose trans seksuale është e gjatë që ka kaluar. I ashtuquajturi agresioni kundër homoseksualëve zakonisht duket të jetë vënë në skenë dhe askush të fyesh ose diskriminojnë në Amsterdam apo ndonjë qytet tjetër të madh janë njerëzit homoseksual. Në shumë raste duket se ka trajtim preferencial. Pranimi është kthyer në propagandë. "Po, por Krenaria Gay është sot, kështu që YouTube do ta mbështesë atë", do të jetë reagimi. Nuk më intereson! Kjo ylber është me të vërtetë e shtyrë nëpër fyt. Dhe në këto artikuj kam diskutuar forcën e fushës prapa kësaj propagande në mbarë botën:

  http://www.martinvrijland.nl/?s=regenboogmaffia

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/08/youtube-regenboogpropaganda-e1501930532462.png

 11. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  "Fëmijët e Laurës rregullisht duhet të merren me abuzimin. Për shembull, Auke është nënshkruar për jetë nga vitet e ngacmimit. Vajza e saj Sterre gjithashtu ka një kohë të vështirë. Në lagjen e saj ajo nuk mund të shkojë dorë për dore me mikun e saj në rrugë ".

  Nuk e besoj! Çdokush mund të ecë nëpër rrugë në Amsterdam ose kudo. Unë kurrë nuk kam dëgjuar askënd të qortoj për homoseksualët apo lesbiket që ecin krah për krah. Provojë atë! Përsëri propaganda e njëpasnjëshme:

  http://www.telegraaf.nl/vrouw/28835600/__Als_drie_van_je_vier_kinderen_uit_de_kast_komen___Ik_ben_een_enorme_bofkont___.html

 12. Kamera ka shkruajtur:

  Grupi më i famshëm ndonjëherë bota ishte e zënë duke i shtyre delikate, media, industrisë pop etcetra shplarje truri hypnotize dhe të përhapur, asgjë spontane më shumë dhe natyrisht motit rastësor të ngrohtë në ... paradë .y, sepse ajo ishte një kohë para se stuhitë për tri ditë

  "The Beatles" ... me pëllumbin e tyre të bardhë (çfarë përfaqëson ai simbol?) Dhe me ta
  "Song Rainbow", nëse dëgjoni tekstin dhe vendin në këtë kohë atëherë kjo nuk është më rastësi.

  Dhe duke folur për gaybrapad shikoni minutën 1; 26 në youtuberainbowchannel
  Një fjali e këndshme nga kënga: Çfarëdo që të bëni ju gotto vrasin dikë
  për të marrë atë që ju nuk merrni ... Hej ai Beatles

 13. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Më shumë propagandë (nga faqja e internetit e Postnl):

  PostNL gjatë EuroPride
  EuroPride është organizuar çdo vit në një qytet tjetër të madh evropian që nga 1992. Këtë vit, EuroPride përkon me edicionin e njëzetë të Krenarisë Gay të Amsterdamit për të cilën PostNL ka marrë pjesë aktive për dhjetë vjet. PostNL jo vetëm lundron me paradën e varkave këtë vit. Gjithashtu në kutitë postare Amsterdam 27 janë të paketuara në fletë metalike të kuqe. Nga 23 Korrik këto mund të admirohen për dy javë përgjatë rrugës së Paradës së Kanalit. Për shkak të festimit të të hënës Pink në Panairin e Tilburgut, ka edhe dy kuti postare rozë në Tilburg.
  Marcel Krom në politikën e diversitetit të PostNL: "Në Holandë, liria, diversiteti dhe emancipimi janë me rëndësi të madhe. Ne në PostNL gjithashtu theksojmë se çdo punonjës, pavarësisht nga origjina, gjinia, mosha, pikëpamjet, feja dhe orientimi seksual, mund të jetë vetë me PostNL. Ne do ta tregojmë këtë pozicion edhe më shumë gjatë kremtimit të EuroPride në Amsterdam. "

 14. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Mesazhet subkoshiencës po fluturojnë përsëri: (C) paradë analale e bërë nga COC- (K)

  Ku shkuan kohët e vjetra heteroseksuale të mira?

 15. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Krijimi i një shoqate me vetëm një pjesë të vogël të anëtarëve (shih rezultatet e sondazhit) nuk duket të jetë me të vërtetë efektive.
  Duket se holandezët janë tronditur aq shumë tani që Conchita Wurst është duke u marrë me të drejtën e tij "Ne jemi të pandalshëm".

  "Ju dëshironi vetëm një parti argëtuese në të njëjtën kohë dhe se ylberi është shumë zbavitës. Ky negativizëm! Bah! "

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër