Sulmojnë terroristët me flamur të rremë Londër, Mançester, Paris, Barcelona dhe Roterdam në 23 dhe 24 Tetor? (UPDATE))

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 22 Tetor 2019 37 Comments

Burimi: bbc.com

Sot më dhanë një video në të cilën Ole Dammegard parashikon sulme terroriste me flamur të rremë (anglisht: false flag) në Londër, Manchester, Paris, Barcelona dhe Roterdam për 23 dhe 24 Tetor (UPDATE në fund të artikullit). Unë e kam përshkruar Ole Dammegard, një frontmen danez i mediave alternative, si një peng i kontrolluar i opozitës në artikuj të mëparshëm. Kjo do të thotë se ai ndoshta mund të zbulojë të vërtetën për të fituar kredi dhe të shërbejë si një rrjet sigurie për fuqinë qeverisëse. Prandaj, pendat e kontrolluara ndonjëherë mund t'i zbulojnë gjërat. Sigurisht që mund të jem i gabuar, por dyshimi im është që Dammegard është një peng i tillë i kontrolluar.

Ai mbronte në të kaluarën një ish frontman nga media alternative e quajtur Zen Gardner. Doli se ky Zen Gardner (pasi fitoi shumë vite përparim në median alternative) mund të shoqërohej me sektin Fëmijët e Zotit. në ky artikull en ky artikull Unë sqarova se si burrat alternative të mediave gjithmonë fitojnë mbështetje, dhe pastaj fundosin anijen. Ai papritmas rezulton të jetë anëtar i një kulti që lavdëron pedofilinë dhe tjetri kryen vetëvrasje live në një transmetim radio (për të mos qenë më i gjallë shumë më vonë). Studioni ato artikuj për të zbuluar se si luhet ajo lojë e kundërshtimit të kontrolluar.

Dammegard bazon informacionin e tij në sulme të menjëhershme terroriste (sipas fjalëve të veta) në gjurmimin e rrjedhave të caktuara të informacionit për vite me radhë. Nuk mund të ndihmoj por të marr përshtypjen se ai po jepet informacioni. Sa më përket mua, kjo do të thotë që ne kemi tashmë një këtu front front neto sigurie duke u nisur, që pas çdo sulmi, kërkuesit e së vërtetës mund t'i kapin të gjitha menjëherë. Në fund të fundit, ai është heroi që tashmë i parashikoi të gjitha.

Sa më përket mua, prandaj nuk duhet të çuditemi që ato (sulme të rreme) flamësh do të vijnë në të vërtetë. Atëherë me siguri do të marrim një a bashkësi të re të së vërtetës ’në internet dhe se komuniteti i së vërtetës do të jetë plotësisht në xhepin e shërbimeve, sepse ata e kanë filluar herët frontmanin e tyre të besueshëm (Ole Dammegard). Kështu luhet loja e opozitës së kontrolluar për dekada, dhe kështu do të jetë edhe kësaj radhe.

Ole do të bazonte informacionin e tij në të dhëna nga një kompani e quajtur Solutions Solutions (krizë-solutions.com). Barku im i poshtëm thotë që ai merr informacionin e tij nga të njëjtat shërbime që kontrollojnë operacionet e flamurit të rremë.

Dammegard parashikon nesër dhe një ditë pas nesër sulmet 39 në pesë qytetet e përmendura. Operacionit të rremë të flamurit (i cili u njoftua si një ushtrim terror) madje do të kishte marrë një emër. Do të kishte të bënte me operacionin "Shqiponja e Detit".

Përveç kësaj, do të kishte një ushtrim në lidhje me një katastrofë në një termocentral bërthamor në Suedinë veriore, për të cilën Dammegard gjithashtu dyshon se do të jetë një sulm terrorist i flamurit të rremë. Shihni veten se si e shpreh Dammegard bukur në intervistën më poshtë si guru i mediave alternative. Unë nuk i besoj burrit, por unë sqarova se nën dy lidhjet e përmendura në internet dhe ato që përmendëm më lart.

Nëse në të vërtetë nuk janë vetëm ushtrime terroriste, por sulme aktuale (flamuj të rremë) do të pasojnë, atëherë mund të merrni edhe efektin e kundërt, domethënë që shërbimet do të thonë se kanalet si Ole Dammegard dhe media alternative janë fajtorë për të që organizatat terroriste janë të vetëdijshëm për ushtrime dhe për këtë arsye e përdorin atë situatë stërvitore për të kryer sulme aktuale në ato ditë. Me pak fjalë: janë pikërisht ato (alternative të kontrolluara) media që fajësohen për shkop polici dhe kjo është një arsye e mirë për të hequr përgjithmonë gjithçka që nuk është media kryesore nga interneti. Në fund të fundit, media alternative janë ata që, nëse është e nevojshme, duhet të nxjerrin të gjitha llojet e ushtrimeve të planifikuara në mënyrën 'sa më sekrete të jetë e mundur'. Atëherë mund të thuhet se media alternative i ndihmoi "grupet terroriste" me informacion në mënyrë që ata Juist ishin në gjendje të kryenin sulme ndërsa të gjithë menduan se ishte një ushtrim.

Policia dhe ushtria madje mund të (në rastin e një sulmi të rremë, nga i cili supozohet se është i vërtetë; prandaj flamuri i rremë) thonë se kërkuesit e së vërtetës me kamerat e tyre dhe shkëmbimin e informacionit (shiko thirrjen e Dammegard për të filmuar gjithçka), grupet terroriste kanë ndihmuar edhe më shumë, gjë që e pengoi punën e tyre.

A nuk ishte një ushtrim kaq i madh terrori skenari i 911? Edhe atëherë kishte ushtrime të mëdha që po ndodhnin nga organizata e sigurisë hapësinore ajrore NORAD; të cilët koordinojnë hapësirën ajrore në rast të sulmeve terroriste. Prandaj është një dysh e dyshimtë që media alternative mund të përcaktohet si përgjegjëse bashkërisht në rast të një valë terrori nesër dhe të nesërmen. Atëherë media alternative me zbulimet e saj të hershme në lidhje me ushtrimet terroriste është në të vërtetë e bërë përgjegjëse.

Cili skenar do të jetë; (1) Ole Dammegard bëhet udhëheqësi i ri në lëvizjen Truth si një rrjetë sigurie e fuqisë of (2) ai është pjesërisht përgjegjës për ekzekutimin aktual të akteve të terrorizmit në datat që duhej të nxirrte në dritë, nëse është e nevojshme, është baza kafeje. Në çdo rast, mbetet të shihet nëse do të ndodhin stërvitjet ose ndonjë sulm (flamur i rremë). Sidoqoftë, do të ishte në përputhje me pritjen e valës së terrorit të flamurit të rremë që tashmë është përmendur këtu në këtë faqe. Evropa mund të përdorë një fillim për kaosin e madh të planifikuar. Sigurisht në momentin që Brexit tani më në fund duket se do të përfundojë në një debak. Ata nuk duan asgjë më shumë se kaos; për 'Ordo ab Chao'.

Prandaj Dammegard do të vendosë themelet për një ndalim përfundimtar në një faqe interneti alternative dhe për të filmuar policinë, ushtrinë dhe 'punëtorët e ndihmës'.

UPDATE 24-10-2019

Për momentin nuk ka asnjë shenjë të një sulmi apo stërvitje terroriste. Roli i Dammegard ishte, pra, pak më i vogël nga sa i atribuova, dhe ata iu drejtuan të njëjtave taktika të vjetra. Ai nuk u bë heroi i madh dhe as ai dhe mbështetësit e tij nuk u bënë shokë për të ndihmuar terroristët duke filmuar policinë dhe ushtrinë. Jo, ai u bë njeriu që mund të prishë përsëri besueshmërinë e mediave alternative. Unë them përsëri, sepse kjo ka ndodhur më parë me demaskimin e mikut të tij të madh 'Zen Gardner' si anëtar dhe udhëheqës i sektit të Fëmijëve të Zotit për vite me rradhë; një kult që stimulon seksin me fëmijët. Ole Dammegard tashmë ishte vërtetuar se ishte një tronditje dhe tani e vërteton edhe një herë. Kjo është një nga strategjitë neto të sigurisë së shërbimeve. Ata janë duke filluar shtizat e tyre, të cilat promovohen gjerësisht kudo nga faqet e internetit alternative (të cilat gjithashtu janë të vetëkontrolluar). Atëherë ata i fryjnë gjërat me një skandal të madh. Unë e kam përshkruar këtë proces në shumë artikuj të mëparshëm. Mbetem çështja ime.

Mendja juaj, njerëz si Ole Dammegard vazhdojnë të shpallin gjysmë të vërteta si teori konspirative. Ata duhet të turpërojnë mendimin kritik duke mbledhur së pari shumë mbështetës dhe më pas duke i lënë gjërat të turpërohen. Zen Gardner gjithashtu thjesht mbahet nën kontroll. Njerëz si Willem Felderhof (Konferenca për Mindje të Hapur) dhe Ole Dammegard janë të lumtur të marrin pjesë, por edhe faqe si Ella Ster. Të qëndrosh larg atyre shkurreve është këshilla ime.

Data e publikimit të artikullit origjinal: 22 Tetor 2019 16: 47

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (37)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  "Canfarë mund të bëj?" Pra, mos ndiqni këshillat e Dammegard dhe veçanërisht shmangni pikat e nxehta dhe blini disa ushqime të konservuar dhe ujë të pijshëm për disa javë.

  Pra, mos mendoni se mund të arrini një përparim të madh duke filmuar. Kjo është një kurth për të realizuar një ndalim për këtë. Kështu që këshillat e mia: mos e dëgjoni këtë gurore të pushtetit Ole Dammegard.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Kërkuesit e së vërtetës së shpejti do të jenë (falë - pengut të shërbimeve sekrete - Ole Dammegard) terroristët e rinj. Ata ndihmuan grupet terroriste të marrin informacionin duke nxjerrë datat dhe vendndodhjet e stërvitjes dhe ata dërguan njerëz në rrugë për të filmuar policinë dhe ushtrinë (duke i lejuar terroristët t'u përgjigjen përsëri atyre).

   Shënoni fjalët e mia!

 2. Kornizat ka shkruajtur:

  Shikoni logon në pjesën e sipërme të djathtë të videos së Ole. Pse kaq shumë simbolikë kur në të vërtetë e shpallni veten kërkues të së vërtetës. A është atëherë e nevojshme të hedhim dyshime?

  • Kamera 2 ka shkruajtur:

   @Marcos

   Pikërisht marcos njerëzit e nënvlerësojnë simbolikën, ajo është thelbi i mesazhit në fillim.

   Por pse, për shembull, e bëri Ella të pastër ose dëshironte të dijë të mos përhapë një film MartinVrijland në faqen e tyre të internetit nga mashtrimi i demonstrimit Pegida, por nga ai ujku në veshjet e deleve Olle damnguard.

   Pse deklaratat e Martin Vrijland nuk u morën kurrë seriozisht në OM, pse? sepse ky bloger NUK është i kontrolluar, pra njerëz.

   Dammgard që flet dhe godet dhe asnjëherë por kurrë nuk ka mbështetur asgjë me materiale serioze. Gjithçka është flamur i rremë ndërsa 80 është% mashtrim. Njerëzit si Olle Dammgard janë madje të llojit më të keq, tradhtarët nën tokë (lëvizja e rezistencës) për ta thënë kështu, ushtari me uniformën tonë mbi ju në shpinë shoots.
   Thuaj njësoj si opozita e kontrolluar WantToKnow, EllaStar, Niburu.co dhe disa.

   Ashtë një karrem si Icke që nuk është i censuruar. Nëse bëni deklarata të ashpra për CIA-në dhe më shumë sesa duhet të prisni pengesa, do të mendonit, jo, jo Olle, Olle thjesht mund të vazhdojë të vazhdojë dhe ta mbajë turpin e sapo zgjuar, një tradhtar i hedhur mirë siç i quan njerëz si Olle Dammguard , Peck me shumë pendë, duke mos dëgjuar

   https://sarahwestall.com/deep-state-cia-psyop-strategy-of-tension-with-ole-dammegard-pt-1/

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Nuk do të pranohet nga shumë njerëz që dikush që me sa duket zbulon bisedimet "në thellësi" për PsyOps dhe "Problemi, Reagimi, Zgjidhja" mund të jetë vetë një gur i fuqisë.

    Për këtë ju duhet të shihni që pushteti qeverisës e di se ju mund ta mbani opozitën vetëm në kontrollin e saj nëse caktoni një peng, si udhëheqës të opozitës vetë.

    Një peng i tillë i mirë i opozitës është si një kameleon që merr të njëjtën ngjyrë dhe shije si njerëzit që me të vërtetë mendojnë lirshëm. Kjo e bën shumë të vështirë për mua, sepse dikush si Dammegard, por edhe Robert Jensen përpiqen të kopjojnë saktësisht atë që unë sjell. Vetëm faqja ime është e heshtur, e censuruar kudo dhe është e mbyllur. Nga ana tjetër, ata marrin vëmendjen e plotë.

    Një strategji shumë e sofistikuar dhe e zgjuar.

    • Kamera 2 ka shkruajtur:

     @ Martin

     Shumë e rafinuar, ajo psikologji masive ka vazhduar për dekada, mbase funksionon për masat, por jo vetëm për të gjithë, dhe po bëhet gjithnjë e më shumë.

     https://www.encyclo.nl/begrip/massapsychologie

     • Kamera 2 ka shkruajtur:

      Nga rruga, xandernieuws u harrua, gazeta gjysëm-telegrafi ose opozita e kontrolluar nga lart si ka më shumë.

      Duket se të gjithë ata faqe në internet duhet të komunikojnë kolektivisht lajmet për Olle Dammegard. Nuk është shumë e keqe për të gjithë ne që nuk përfundoi në radarin e shiut. Ndoshta kjo do të vijë, "sulmi i radarit", ju duhet të bëheni anëtar i Xandernieuws ose Telegraaf ose ellastar

      Kështu që një zile alarmi duhet të fiket.
      Sepse supozoni se Ole do të jetë në rregull, atëherë ai është në komplot, supozoni se nuk ka të drejtë, atëherë që quhet nxitje ose frikë, lamtumirë të gjitha mediat alternative, por Ole do të shkojë poshtë
      dhe pjesa tjetër vazhdon sepse ata janë thjesht i dërguari.

      Psikologji masive për turmën e zgjuar

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Epo .. De Telegraaf luan rolin kryesor të PsyOp dhe faqet e internetit të kontrolluara të opozitës luajnë rolin e rrjetave të sigurisë.
      Rrjeta sigurie që marrin ngjyrën e Vrijland si kameleonë.
      Censura e Facebook dhe mediave të tjera sociale bën pjesën tjetër. Faqet alternative të kontrolluara vetëm shtyjnë rrjetat e sigurisë dhe heshtin Vrijland deri në vdekje.
      Përveç tani në Xander ... sepse tani lidhja me Geenstijl dhe Xhensen duhet të bëhet krejt papritur, sepse gjithmonë i ekspozoj ato faqe 2.

     • Kornizat ka shkruajtur:

      Unë e kuptoj dhe e kuptoj shumë mirë atë që shpjegoni më lart. Sidoqoftë, ajo që akoma më mban të zënë është pyetja pse kjo faqe përdor simbolikën e njohur. Numri i njerëzve që shohin përmes kësaj simbolizmi po rritet, kështu që pse kjo taktikë. Cila është idea juaj pas kësaj?

     • Guppy ka shkruajtur:

      Kam vërejtur gjithashtu që Martin Vrijland përmendet në të njëjtën frymë si Jensen dhe nuk ka stil. Ata me të vërtetë mendojnë se të gjithë kanë respekt për të mos e përshkuar atë.

      Më intereson gjithashtu që midis përgjigjeve ndaj xandernieuws, për shembull, ka përgjigje që kuptojnë situatën aktuale. Tani një vaj i vogël me shkëlqim, por ngadalë bëhet gjithnjë e më i madh. Ata mund të kapin atë që dëshirojnë, por tashmë është tepër vonë.

      E vërteta tashmë ka fituar.

 3. Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

  A do të lexonte Ole së bashku në këtë faqe interneti? Në minutën 14: 21 ai thotë: "Ai bazohet në Problemin, Reagimin, Zgjidhjen e vjetër." Dhe e përsëris këtë edhe disa herë.

  Ne mund të fillojmë një sondazh këtu. Cili skenar i përshkruar nga Martin do të bëhet i vërtetë? 😉

  Personalisht, unë mendoj se skenari 2 është më i dëshiruari për skenarin. Një grup më i madh është lënë jashtë lojës në një lëvizje. Referenca po bëhet gjithnjë e më shumë për mediat alternative në politikë dhe media kryesore. Shtë një moment “i bukur” për t’i kthyer ato media alternative në bluzën e tij.

  Por nëse gjërat nuk shkojnë siç është planifikuar, skenari 1 është sigurisht një plan i bukur rezervë. Për këtë, sulmet e parashikuara as nuk duhet të ndodhin. Nëse asgjë nuk ndodh, atëherë Ole është ngritur automatikisht në mirëqenien e gjithëdijshme.

 4. Lace këpucësh ka shkruajtur:

  A nuk është e zgjuar të filmosh gjithçka dhe jo ta nxjerresh këtë. Prisni derisa të gjitha hetimet të kenë përfunduar dhe pastaj t'i vendosni në internet, në mënyrë që ndoshta historia zyrtare të mund të zhvlerësohet?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Jo, sepse me sa duket përdoret argumenti se terroristët (nëse ndodh ndonjë gjë) kishin qasje në të dhëna të mëdha..or: të dhënat që mund të mblidhen nga telefonat përmes lejes së intimitetit (pas aplikacioneve të instaluara).
   Me fjalë të tjera: shumica e aplikacioneve ju lejojnë të hyni në ruajtjen tuaj lokale dhe të shikoni ato të dhëna, kështu që serverët e mëdhenj të të dhënave shpesh kanë edhe fotot dhe videot tuaja.
   Nëse "terroristët" mund të hyjnë në ato të dhëna të mëdha (serverët e hakerave), ata do të kenë fotot dhe videot tuaja.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Ole po sulmohet rëndë ... Ole. Shtë detyra e tij që ta normalizojë atë. Me pak fjalë, kërkuesit e së vërtetës janë mësuar të shtypen përmes Dammegard.
   Sigurisht që shumë do të vrapojnë pas kësaj rrjete sigurie, por është shumë e sofistikuar për mua.

   "Mënyra më e mirë për të kontrolluar opozitën është ta udhëheqni vetë"

   Si një kameleon i mirë, Ole Dammegard tani do t'i përdorë edhe ato tekste.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Alfred Lambremont Webre ... një grup i mrekullueshëm opozitar i kontrolluar

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Ole mund të udhëtojë përreth në një motor të shtrenjtë dhe të përjetojë aventurat më fantastike.
   Roli i tij: mësohuni me shtypjen (dhe veçanërisht 'frikësohuni' .. sepse jo të gjithë është natyrisht një hero i tillë si Ole).

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Hej Ole! A është ndoshta qëllimi që ju të vendosni themelet për legjislacionin e ri që ndalon takimet e vogla pa leje?

 5. ellie ka shkruajtur:

  Duke supozuar se është e saktë që Ole është një opozitë e kontrolluar. A e di ai vetë? A është ai një pjesë e vetëdijshme e gjendjes së thellë apo është vetë viktimë e manipulimit?

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Më shumë njerëz që mendojnë se Ole Dammegard është një pasuri e CIA-s:

  http://mileswmathis.com/ole.pdf

 7. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Epo ishte një ditë e ashpër terrori Ole!
  Kështu që do të bjerë në shportë
  Heqni qafe atë .. ruajeni .. Mos u përplas!
  Bye!

 8. Karolina 4 ka shkruajtur:

  Vetëm numri 39 përputhet. (Ole)

 9. Karolina 4 ka shkruajtur:

  Dhe në Pauw, natyrisht, më shumë kontroll u diskutua menjëherë dje .. pas trupave 39 në një kamion ..

 10. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Përditësoni më lart, 33.39 minuta këtu në ekran, njerëz argëtues.

  dashuri

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër