A ekzistojnë të zhdukurit Siebe Viegers nga Enkhuizen? Hulumtimet sugjerojnë rastin e mungesës së PsyOp

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 19 Shkurt 2019 22 Comments

burim: cybercrimeinfo.nl

Kur u sollën dje në lajme zhdukja e Siebe Viegers nga Enkhuizen, më duhej menjëherë të mendoja për rastin e Anne Faber dhe dëshirën e qeverisë për lojë Problemi, Reagimi, Zgjidhja luajnë për të futur legjislacionin e ri. Për të filluar, bëra një kërkim mbi emrin Viegers, sepse dukej shumë e rrallë për mua. Për shembull, nëse shikoni në faqen e internetit të geni.com, emri Viegers prodhon shumë pak rezultate kërkimi. Emri duket se është krejtësisht i zhdukur, por kjo nuk është plotësisht e sigurt dhe për këtë ju së pari duhet të gërmoni më thellë. Gjithashtu foto dhe reagimet për shembull reddit.com shkaktoi vëmendjen time. Këto reagime nuk ishin sigurisht nga njerëzit në lagje, të gjitha anonime dhe jo shumë të sinqerta.

Siebe-së Profili i Facebook është zakonisht një nga ato që prisni nga profilet e krijuara të mediave sociale; (fjalë për fjalë) një dorë të mbushur me miqtë që duket se shqetësohen për të zhdukurit e tij (ju lutem vini re se kjo mund të rregullohet sapo ta publikoj këtë, por regjistrohet me anë të screenshoteve). Shprehjet, megjithatë, nuk shkojnë shumë më larg se "Jeni të zhdukur për pesë ditë dhe na mungon shumë", Në të cilën do të ndjekin 2 ose 3 të të njëjtit grup të vogël. Vetëm Lotte Schipper duket të jetë pak më e shqetësuar dhe të sjellë diçka të humbur në vëmendje disi më aktivisht, por Siebe nuk shfaqet në postin e saj të mëparshëm në komentet apo pëlqimet. Unë nuk mund të gjej Instagram dhe Snapchat.

Nëse ky i ri kishte qenë me të vërtetë një dukuri e njohur e njohur në Enkhuizen, të paktën qindra miq do të ishin shqetësuar për të. Asnjë nga këto! Ka vetëm pesë prej tyre! Pra, vetëm kërkime. Kam thirrur një fotograf miqësor që jeton në lagje për të parë. Ai madje shkoi në pijetore (kafene De Slof) ku Siebe erdhi shumë dhe nga ku do të kishte shkuar në shtëpi në 2: 30 natën, pas së cilës ai do të kishte humbur. Arriti në atë pijetore u trondit shumë dhe dikush që e quajti mikun e tij i dha përgjigje të qeta dhe të paqarta, por tha se Siebe atje tashmë tetë vjet.

"Por Vrijland, eja! Ju nuk do të pretendoni përsëri se kjo është vënë në skenë? Bëni njeri normal idiot çmendur!"Po ju them përsëri: qeveritë po bëjnë gjithçka që munden për të krijuar një problem, provokojnë reagimin dhe pastaj ofrojnë zgjidhjen: Problemi, Reagimi, Zgjidhja. Në rastin Anne Faber, kjo përfshinte disa aspekte: TBS pa hulumtime psikiatrike, duke përdorur ADN-në si një barrë prove dhe duke u përgatitur për futjen e aplikacionit të "kërkimit të përbashkët" të drejtësisë. E pra ju do të thoni se me të tre asgjë nuk është e gabuar, por pastaj unë ju këshilloj respektivisht tha, tha en tha për të lexuar përsëri artikullin dhe për të zbuluar se problemi i krijuar heq pragun për diçka që potencialisht ndikon çdo qytetar në të drejtat e tij. Pra, manipulimi i Operacioneve Psikologjike (PsyOp's) nuk mund të përjashtohet dhe ne tani e dimë se profilet e rreme të mediave sociale mund të krijohen lehtë me programin NVDIA. Falsifikime të thella ne e quajmë atë (thjesht klikoni në linkun). Mund të bësh edhe video të gjalla të dikujt pa atë që ekziston vërtet, ku edhe mund ta rrokësh zërin (shih këtu).

Pra, pyetja e madhe është nëse ne duhet të merremi me një PsyOp këtu dhe (nëse është e mundur) e cila Problemi, Reagimi, Zgjidhja rezultati që ne duhet të presim. A është kjo atëherë futja e aplikacionit 'search together' që ofron një mjet të mirë për spiunazh të të dhënave për drejtësinë? Nuk e dimë. Ajo që ne dimë është se pak njerëz në zonë duket se e njohin me të vërtetë Siebe Viegers. Fotograf i shoqëruar madje foli me dikë që jeton rreth qoshe nga kafja De Slof. Dëgjo vetveten se si njeriu thotë se kurrë nuk e ka parë Siebe (i cili ka një pamje shumë të gjatë dhe ka qenë në kafene De Slof për tetë vjet).

Ju lutemi gjithashtu lexoni komentet sipas këtij neni. Kjo shpesh siguron shtesa të dobishme. Lexoni gjithashtu këtu artikulli vijues.

Lista e lidhjeve burimore: reddit.com

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (22)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zonnetje ka shkruajtur:

  E kuptoj që Siebe është shpallur i zhdukur. Në çfarë kohe dhe nga kush dhe pse në atë moment? Në cilën adresë ai jetonte? Në shtëpi ju mund të gjeni përmes regjistrit të tokës nëse ajo ishte shtëpia e tij. Kur merrni me qera një shtëpi mund t'i kërkoni fqinjëve të tij të menjëhershëm, vetëm t'i lidhni ato. Ai duhet të dihet nëse ai ishte 2 metër i gjatë. A punoi ai, a ishte i papunë? A nuk kishte kamera në zonën pranë kafenesë? A është telefoni i tij i vjetëruar dhe i lexuar? Kush është familja e tij? Miq? A është parë tashmë kompjuteri i tij në shtëpi?

  Historia e çuditshme. Çfarë jetojmë në një vend të frikshëm, por kopshtet mbahen mirë.

 2. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Nuk mund të humbasin njerëzit.

  Por kjo thirrje (filmi në YouTube më poshtë) është me të vërtetë shumë e çuditshme dhe pas dy / tre ditëve gjithashtu, pa asnjë reagim? Dhe pse nuk e thotë ai njeri në këtë video në YouTube nën "çfarë pijetore" Siebe erdhi, emri i pijetorisë, është ende shumë i rëndësishëm! nëse nuk është thelbësore ju do të thoni

 3. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Por edhe këtu në FaceBook të politikës, madje edhe thirrja përmendet "një kafe"

  pse nuk them vetëm, Pub: De Slof, siç është quajtur kafja, "një", tingëllon aq e shurdhër, çfarë duhet të bëjnë njerëzit që kërkojnë me të?

  https://www.facebook.com/pg/cayenenkhuizen/posts/

 4. Skllavi i pagave ka shkruajtur:

  E pyeta në një të kaluar të largët rregullisht nëse "unë" ekzistonte ...
  Ju jeni vetëm "dikë", kur keni një CV të bukur me diploma të bukura dhe hapa të shkëlqyera të karrierës, keni disa "miq" me të cilët po merreni dhe natyrisht punë shumë të rëndësishme për të mbajtur matricën apo edhe më të fuqishme.

  Jo, atëherë le të mos jem askush, sepse atëherë "unë" nuk duhet të përpiqet të mbajë me "gënjeshtra" një "realitet" të krijuar nga egoja, ndërsa ky realitet i krijuar nga egoja nuk ekziston në thelb. Çfarë lehtësimi!

 5. K.Roosendaal ka shkruajtur:

  Wow! Kjo është shumë e shkurtër përmes kthesës!
  Dhe pastaj intervista me 1 (!) Dikush në Enkhuizen!
  Copë e shkruar keq, më mirë do të ishte e dobishme dhe kërko. Empatia është e vështirë për të gjetur, për fat të keq ....
  Një justifikim do të ishte i përshtatshëm!
  Forcë për familjen dhe miqtë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pika 1 është propozimi i bërë për të kërkuar, por nuk ka pasur kërkim (me pikëçuditëse): të gjithë ishin ulur vetëm në pijetore në dritë të gjërë dhe askush nuk ishte në kërkim (nga të cilat më vonë prova më shumë video)
   Pika 2 është asgjë më pak se kthesa dhe këto lloje të mesazheve shpesh janë tregues se diçka nuk është e drejtë
   Pika 3 Unë përmend vetëm fakte të mrekullueshme pa nxjerrë menjëherë një përfundim

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Fotograf ka folur shumë njerëz që Siebe kurrë nuk e kishin parë më parë. Që tani ka vetëm një bisedë 1 e vendosur si një shembull është sepse jo gjithçka është përfshirë.

    Se do të ketë njerëz që thonë se e dinë se Siebe nuk përjashton një PsyOp. Unë nuk guxoj të them se kjo është një PsyOp, por kur hartoni një PsyOp të mirë ju gjithashtu siguroheni që një grup njerëzish do të mbrojnë në mënyrë aktive që e njohin personin. Nuk duhet të merremi me amatorë.

  • Skllavi i pagave ka shkruajtur:

   @ K.Roosendaal:
   Nëse nuk pajtoheni me artikullin, çfarë bëni ju në këtë faqe interneti?
   Nëse kam përfunduar diku dhe nuk më pëlqen, do të largohem. Dhe kjo është shumë e lehtë në internet! Vetëm idiotët dhe bullies në dukje kanë kohë dhe energji për të ndjekur njerëzit dhe faqet e internetit. Por po, në përgjithësi këta idiotë dhe bullies kanë një mungesë ndjeshmërie dhe depërtimesh.
   Pra, K Roosendaal, nëse e gjeni veten më mirë duke vazhduar të ecni në polonën e matricës si një dele të mirë-kushtëzuar, veproni kështu. Kjo polonezë nuk ishte shpenzuar për mua nga një moshë të re dhe nëse keni probleme me të, vetëm kërcëllimë. Për mua, jo më shumë mirësjellje për idiotë të tillë që duan t'u tregojnë njerëzve që janë të ndryshëm ... ju e lexoni mirë, në sytë e mi jeni idiot!

   Oh po, unë nuk do të pohoj që Martin nuk bën gabime. Por së bashku në Polonaise do të thotë në mënyrë aktive apo pasive të kontribuojnë në rënien e copë të qytetërimit i cili është lënë në perëndim, dhe shkatërrimin e florës dhe faunës në Tokë duke përdorur të gjithë teknologjinë e madhe e cila është veçanërisht e idiots aq i lumtur .

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Problemi kryesor është se njerëzit nuk mund ose nuk duan të lexojnë siç duhet. Unë nuk them se është e padiskutueshme që Siebe nuk ekziston; Pyesni qartë nëse kjo është e mundshme dhe shpjegoni se çfarë është PsyOp. Unë gjithashtu shpjegoj se çfarë ekzistojnë për të kthyer një PsyOp në njëri-tjetrin.

    Kështu që unë shtroj pyetjen: "Pyetja e madhe është nëse ne duhet të merremi me një PsyOp këtu"?

    A është kaq e vështirë të lexohet mirë? Edhe nëse Siebe ekziston, një PsyOp nuk mund të përjashtohet duke vepruar (kundër një tarife të këndshme).

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Mendoj unë pyes nëse fqinji juaj ka një qen dhe unë kërkoj disa fqinjët ose ajo, atëherë qeni mund të ketë parë dhe kam marrë komente përgjatë linjave: "Oh, kështu që ju jeni duke thënë se qeni i fqinjit nuk ekziston" , atëherë reagimi nuk është i saktë.
     Unë vetëm kam pyetur nëse fqinji ka një qen dhe nuk kam ngulur këmbë që fqinji të mos ketë qen. Unë gjithashtu nuk kam këmbëngulur se qeni nuk ekziston.

     Pra, është e gjitha për LEXIMIN E MIRË

    • Skllavi i pagave ka shkruajtur:

     Tenisja ime e tenisit (57 viti) është fjalë e verbër. Kur ai dëshiron të lexojë dhe të kuptojë një pjesë të tekstit, kjo është në rregull, por ai ka humbur shumë më tepër kohë me të. Ju nuk do të jepeni atë kohë në sistemin arsimor, kështu që ju nuk mund të vini së bashku.
     Brezat e rinj mund ta kenë të vështirë të lexojnë dhe të kuptojnë copa të tekstit. Ata mund të trajtojnë telefonat e tyre celularë shumë mirë dhe të dërgojnë mesazhe të shkurtra ...

     Nëse dikush vendos të heqë një artikull, duket i përshtatshëm për të lexuar atë që është shkruar në atë artikull. Pra, në këtë rast, me sa duket, nuk ekziston vetëm mungesa e ndjeshmërisë, por edhe vështirësia e leximit, të kuptuarit e leximit ose marrja e kohës për të. Por po, për fat të keq, përvoja ime është se shumë gjyqtarë, avokatë dhe shumë nëpunës civilë kanë probleme me leximin e leximit, thjesht për të mos lejuar që e drejta e vërtetë të mbizotërojë.

 6. Andoikse70 ka shkruajtur:

  Jo, ne nuk duhet të merremi me një PsyOp këtu. Siebe jetonte në Andijk në rininë e tij.
  Ku prindërit e tij ende jetojnë. Kjo është faqja e internetit e babait të tij:
  http://www.viegers-tugs.nl

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë kisha gjetur tashmë atë faqe interneti, ashtu si unë e di se kush është vëllai i Thijs Siebe dhe ku ai punon saktësisht (në një kompani që bën prodhime dixhitale në studio).

   Ekzistenca e një faqe interneti ose profile në internet tani nuk është më dëshmi e fortë (shih artikullin e shpjegimit, fakes të thellë). Nëse ekziston Siebe (i cili është një opsion i mirë) atëherë opsioni i një PsyOp mbetet ende i hapur (përmes veprimit për një pagesë bujare për shembull).

   Artikulli prandaj ka për qëllim t'i bëjë njerëzit të vetëdijshëm për mjetet teknike për të zgjidhur gjërat dhe asgjë nuk është duke u quajtur aspak e vështirë. Pyetjet bëhen. Lexoni reagimin tjetër këtu përsëri (në të cilin unë e shpjegoj këtë më tej).

   Ju mund t'i jepni dikujt një profil të besueshëm dhe një rrjet për familjen / miqtë në internet. Gjithashtu mund të punoni me një person ekzistues.

   Mundësia që kjo është një zhdukje autentike autentike është ende e hapur. Kjo është vetëm një histori e mrekullueshme. Si mund të vetëm të zhduket nga toka dhe se si është e mundur që disa banorë të kafenesë se ai kurrë nuk kishte parë, ndërsa ai tashmë është 8 vjet dhe është një pamje të mrekullueshëm?

  • Kamera 2 ka shkruajtur:

   @Andoikse70

   A është me të vërtetë e vërtetë se kompania e anijeve është nga babai i Siebe, përndryshe ju me të vërtetë do të jeni budallallëk. (Shtypi shkon tek babai i gabuar, i cili është shumë i turpshëm sigurisht)
   Pak konfuze.

   Babai i tij është në Scheepvaart dhe djali i tij është Koekebakker, kështu që i thuhet facebook Siebe's
   Andoikse, në atë faqe interneti, të cilën e keni postuar, vëllai i Thijs Siebe u bashkua me kompaninë e tij në kompani, por në të njëjtën kohë ai është kreativisht aktiv në Studio në Utrecht si animator.
   Por, për momentin, vazhdoni të kërkoni idd, shpresoni se së shpejti do të dalë.
   Është e tmerrshme për prindërit.

   https://www.facebook.com/siebe.viegers

 7. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Pse ndodhet vetëm në ujërat për Siebe, përsëri sot.

  Gjetja e shtëpisë së Siebe, po, kjo ka kuptim ta kërkojë atë në një kanal pranë shtëpisë së tij, por pse jo në pyje, shtëpi, banesa dhe anije etj., Vetëm kërkimi për ujë është një mister.

  https://www.weeff.nl/speurtocht-naar-vermiste-siebe-viegers-hervat/content/item?1122340

 8. bjonde e zgjuar ka shkruajtur:

  Unë besoj se Siebe ekziston. Ndoshta historia është shumë e ndryshme nga sa mendoni. Çka nëse Siebe është ende gjallë dhe e ka menduar vetë këtë zhdukje? A nuk është kjo një mënyrë e shkëlqyer për t'u bërë sovran? Supozoni se jeni 26 vjeç, jetoni së bashku (mss blerë një shtëpi së bashku), keni një punë dhe gjithashtu gjërat tuaja rutinë. Çka nëse Siebe ishte me të vërtetë i mërzitur për këtë shtëpi të vogël, pemë, jetën e kafshëve? Ai tashmë e kishte këtë në mend disa muaj më parë dhe ishte i përgatitur mirë. Ai gjithmonë tërhiqte paratë shtesë nga llogaria e tij për të pasur sa më shumë para të gatshme. Ai shikoi ku të gjitha kamerat po vareshin të zhdukeshin pa gjurmë. MSS ka pasur ndihmë për këtë, por MSS nuk ka. Ai hedh telefonin e tij në ujë dhe kartën e tij bankare shumë, nuk është më e nevojshme. Ai i vendos flokët në një bisht nën një kapak, vendos një tjetër pallto (që tashmë është blerë paraprakisht dhe vendoset diku në një qese në një vend të fshehur) dhe merr trenin (biletat tashmë të blera paraprakisht) për të ditur Shkoj shumë. MSS në Spanjë apo Portugali për të jetuar jashtë rrjetit atje. Atje mustaqet dhe dhia e tij shkojnë jashtë, ai ngjyhet flokët e tij një ngjyrë të ndryshme dhe askush nuk e njeh atë më. Vetëm gjatësia e saj është kundër tij, pak njerëz që janë më shumë se 2 metra. Nëse ai shkon jashtë rrjetit, ai ka nevojë për pak para. Nëse ai herë pas here (mundësisht të modeluar) si artist rrugë, ai meriton njëfarë lirie. Dhe ai është një person sovran.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Tregim i mirë bjonde zgjuar.
   Pjesa më e madhe e kohës, reagimet e komentatorëve të rinj këtu janë ato të kukullave shtetërore, por që është ndryshe.

   Historia shkon keq kur merr trenin dhe largon telefonin.
   Për të filluar, policia ende nuk ka thënë asgjë për momentin e fundit që telefoni është gjetur. Kjo mund të jetë një pikë fillimi për kërkimin, por ata ndoshta janë duke pritur në heshtje, sepse po lexojnë dhe parashikojnë atë që po shkruaj këtu. Ata nuk e dinë se cilat regjistrime kam ende.

   Përveç kësaj, çdo stacion është në lartësi dhe ka edhe kamera në transportin publik. Syze dielli ose kapele nuk ndihmojnë në softuerin e njohjes së fytyrës dhe mund të vlerësoni pikat potenciale të konviktit dhe shikoni imazhet e kamerës të orëve ose ditëve pas zhdukjes.
   Një rrëmbim me makinë mund të jetë ende një opsion, por edhe para që ju mund të shihni të gjitha rrugët e mundshme dhe (duke pasur parasysh kohën e natës) nuk do të ketë pasur shumë trafik. Kamerat përgjatë rrugëve ose të dhëna GPS nga makina dhe telefonat e anketuar mund të sigurojnë një sërë të dhënash, të cilat mund t'i përdorni për të shqyrtuar rrëmbyesit potencialë.
   Në Holandë po grumbullohen të dhëna shumë të mëdha që tërheqjet e dyshimta shtesë bankare do të vërehen për një kohë të gjatë dhe një profil sjelljesh dhe psikologjik mund të hartohet nga të gjitha të dhënat e mëdha (të kombinuara me atë të miqve dhe familjes).

   Pyetja gjithashtu mbetet nëse Siebe ekziston aktualisht, pavarësisht faktit që të dhënat e lidhura tregojnë në atë drejtim. Me një psyop të mirë, natyrisht që mund ta mbyllni atë. Unë nuk e përjashtoj ekzistencën e saj, por anasjelltas kjo nuk përjashton as edhe një psyop.

   Për të qenë në gjendje të vazhdoj një psyop të mundshëm, është sigurisht e rëndësishme që të bombardoj me ide ose pyetje për të provokuar një përgjigje, në mënyrë që të mund të parashikoni përsëri.

   Ne do të shohim nëse dhe kur Siebe kthehet dhe pastaj çfarë tregimi është.

   • Zonnetje ka shkruajtur:

    Duket sikur bjondja e zgjuar ka të bëjë me çështjen Siebe. Mënyra se si ai shkruan duket sikur ka pasur konsultime. Me kë? Komenti i tij gjithashtu po gabon me tallje si sarkastik duke folur rreth
    "personi sovran."

 9. bjonde e zgjuar ka shkruajtur:

  Për të filluar, unë nuk jam një shtrigë shtetërore. Por unë ju dyshoj.
  Ajo e asaj makine ndoshta. Një 2 Unë kisha menduar edhe për personin.
  Unë e di se ka kamera kudo, por në ditët e sotme të gjitha zombies janë përkulur kokat e tyre. Siebe mund ta ketë bërë këtë me një telefon të rremë, ose ai kishte një mashtrim të ndryshëm me mss.
  Nëse e përgatisni këtë mirë paraprakisht, ju mund të kurseni mjaft para, hidhuni në çorapën e vjetër.
  Unë ende besoj se Siebe është gjallë dhe detajet nuk vijnë në shtyp.
  Nëse ai ka menduar mirë për këtë dhe e bën atë të mençur, mendoj se duhet të funksionojë.
  Por ndryshe është vetëm një fantazi e vogël e imja.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Haha në rregull, faleminderit për shpjegimin tuaj.
   Trolls shtetërore zakonisht zakonisht pranojnë menjëherë se janë trollë shtetërorë, prandaj menjëherë ju besoj në fjalën tuaj!
   Ju duhet të keni të drejtë!

 10. Zonnetje ka shkruajtur:

  Thjesht lexojeni se një grup musliman në Amsterdam
  është e lidhur me një grup terrorist. problem-reagim-zgjidhje, Psy-op ??? Ndoshta jashtë teme? Sidoqoftë, është e veçantë që në Holandë njerëzit që mund të jenë terroristë mund të jenë mësues, mund të udhëtojnë në vendet e xhihadit dhe nëse janë me fat, mund të rimëkëmbet edhe një luftëtar xhihad, të marrë një shtëpi, të gjitha udhëzimet dhe të kthehet. vazhdojnë jetën e tyre sikur të mos ndodhin asgjë etj etj. Ndërsa truthtellers dhe whistleblowers në Holandë e bëjnë jetën e pamundur dhe sabotuar. Në të ashtuquajturin kontekst të të drejtave të njeriut. Kuch.

  Nëse mendoni për këtë, kjo nuk është e çuditshme sepse të gjitha këto raste janë konceptuar dhe sponsorizuar nga të dyshuarit e zakonshëm. Ata e menaxhojnë këtë 'xhihad' nga shërbimet e sigurisë dhe gjithashtu menaxhojnë 'xhihadistët'. Ata duan që Holanda të modelojë ashtu siç u përshtatet atyre. Krijon tensione në shoqëri Vendi i tmerrshëm në Holandë për shkak se këtu janë përgjegjës të dyshuarit e zakonshëm dhe zombiet mendojnë se është mirë që ata të zhduken dhe të mashtrohen nga këta të huaj, çfarë janë dhe ata e dinë vetë këtë. Çfarë vendi.

 11. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Është me të vërtetë e mundur

  Minute 2.43

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër