Tani që ne e dimë se çfarë është problemi, cila është zgjidhja?

paraqitur në NADENKERTJES, ANALIZA E LAJME by në 7 Dhjetor 2017 19 Comments

Nëse keni qenë në këtë faqe për një kohë më të gjatë, ju mund të keni ardhur në përfundim se një numër i gjërave në botë nuk janë të drejta. Ju mund të keni zbuluar se lajmet shpesh bëhen dhe se termi "lajm i rremë" është krijuar për të marrë një monopol në atë se cilat ngjyra do të shihni në botën tuaj. Ju mund të keni zbuluar se politikanët janë aktorë që ju japin pamjen e demokracisë. Ju mund të keni zbuluar se ekziston një lojë e ndarjes dhe sundimit në mbarë botën nëpërmjet kontradiktave të dukshme të feve dhe vendeve dhe nëpërmjet terrorit të krijuar vetë. Dhe pastaj mund të keni zbuluar se e gjithë kjo ka për qëllim të dërgojë njerëzimin përmes frikës dhe shpresës së rreme në një destinacion tashmë të shënuar përpara. Por mund të jetë gjithashtu që ta gjeni këtë absurditet, sepse jeni të bindur për kuadrin tuaj fetar ose politik. Sidoqoftë, mund të na duket se ne jemi të hutuar nga operacionet e sapunit politik, terrorin e rremë dhe zhurmën e luftës, ndërsa në ndërkohë shohim gjithnjë e më shumë ligje që shkelin privatësinë.

Për të qenë në gjendje të flasim në zgjidhje, së pari duhet të pajtohemi me problemin. Ne duhet të jemi në gjendje të përshkruajmë problemin dhe të përfshijmë madhësinë e saj. Apo nuk ka ndonjë problem fare? Më lejoni të shkoj me përkufizimin tim për problemin me të cilin përballemi si njerëzimi, kështu që unë mund të jap një përshkrim të asaj që mendoj se zgjidhja është. Ju mund ta shihni atë vizion krejtësisht qesharak ose të bëni diçka me të. Shkruaj atë që mendoj dhe do të fillojë me një përpjekje për të përshkruar sa më shkurt që është thelbi i 'problemit'.

Het problemaem

Si një qenie njerëzore jemi duke humbur gjithnjë e më shumë privatësinë në formën e monitorimit 24 × 7 të gjithçkaje që bëjmë. Inteligjenca artificiale (AI) analizon të gjitha të dhënat nga e kaluara jonë dhe e pranishme në datacenters si Palantir, ku janë mbledhur pothuajse të gjitha të dhënat nga të gjitha flukset e informacionit dhe Big dhënave nga palët e tilla si Google, Facebook, dhe shumë burime të tjera. Ju duhet të mendoni për informacionin e pin, historinë e studimit, kamerat dhe sensorë të tjerë, dhe kështu me radhë. Në Holandë, ne tashmë kemi një sistem të tillë në formën e tij CAS sistemit. Ne shkojmë drejt një shoqërie pa para në të cilën gjithçka është e njohur për të gjithë dhe askush nuk mund të blejë ose të shesë pa qenë i njohur për superstatin dhe UA. Ne duket se jemi të drejtuar drejt një regjimi botëror të bazuar në një sistem burgu digjital, brenda të cilit duket sikur jeni në gjendje të lëvizni lirisht, por në fakt çdo hap i juaj ndiqet. Në këtë mënyrë ne gradualisht po drejtohemi drejt njeriut të kontrollueshëm të njeriut; quajtur edhe 'cyborg' ose 'android'. Në fakt, madje duket se ne duhet të mësohemi me transhumanët transgjinorë në një botë të kontrolluar nga qendra me AI në pushtet.

Shkrirja e njerëzimit me AI duket të jetë e lartë në axhendën e gjithçkaje dhe të gjithëve me para të mëdha në këtë botë. Frika e kësaj është larguar duke reflektuar mbi të gjitha mundësitë e pashembullta. Në këtë mënyrë ne mund të bëhemi hiper inteligjent, puna e pakëndshme merret nga robotët dhe ne mund të përqendrohemi në krijimin e realiteteve të reja. Ne mund të zgjerojmë inteligjencën tonë nëpërmjet lidhjes së trurit dhe sëmundjet mund të zhduken si rezultat i nanoteknologjisë dhe teknikave tashmë të disponueshme për riparimin e gabimeve në ADN. Ne mund ta modifikojmë natyrën ashtu që të jetë më rezistente ndaj ndotjes që kemi arritur ose për të ndërtuar nano-organizma që pastrojnë këtë ndotje. Shkurtimisht: kemi ardhur në fazën e ardhshme të evolucionit të njerëzimit dhe kjo është ajo në të cilën ne do ta bashkojmë realitetin tonë me realitetin virtual dhe në të njëjtën kohë do ta kthejmë realitetin tonë aktual në duart tona. E gjithë biologjia mund të shihet si një çështje e TIK-ut. 'Realiteti i zgjeruar' në kombinim me bioteknologjinë (bazuar në nanoteknologjinë dhe AI) do të turbullojë kufirin mes realitetit dhe virtytit deri në pikën ku nuk ka më dallime.

Nëse e keni të vështirë të kuptoni sa më sipër, unë ju këshilloj të lexoni artikujt nën titullin 'strumbullar'. Në fakt, unë kam përshkruar në ekstrem të shkurtër mbi atë që unë kam qenë i shkruar për vite me rradhë. Dhe ajo që unë përshkruaj nuk është asgjë më shumë se një përsëritje e asaj që kemi bërë më parë. Dhe kur flas për 'ne', përqendrohem në thelbin e kujt jemi dhe kur flas për 'përjetuar më parë' unë synoj në momentin para se të përfundojmë në këtë univers. Ray Kurzweil, shefi teknik në Google, ka parashikuar për vite që ne do të jetojmë në 2045 në botët virtuale që ne do të përjetojmë si të gjallë. Ai madje parashikon që ne mund të zgjedhim midis realiteteve të ndryshme dhe 'avatars' të ndryshëm. Dhe unë po ju them se e kemi bërë atë më parë. Ju dhe unë jemi shpirtra në realitet zo është e gjallë dhe e prekshme dhe ku edhe procesi i lindjes (ose riprodhimi) dhe vdekja në fund konfirmojnë se 'ky është realiteti ynë' dat ne kemi ardhur për të besuar në të. Nuk është. Ne jemi tunduar në një realitet që shpirti ynë origjinal mendonte se do të ishte një utopi; ashtu siç jemi duke u tunduar për UA-në utopinë dhe transhumanizmin. Nuk ka dalë të jetë utopi: ne jemi në një burg të shpirtit, ku porta hyrëse është e mbrojtur nga zjarri. Ne nuk mund të dalim më nga ajo. Ngarkimi është bërë dhe rruga prapa është demarkuar. Ne jemi në bio-avatars në një kopje të universit origjinal. Ne jemi në një kopje Luciferiane të origjinalit; një simulim. Kjo është bindja ime dhe unë kam, ndër të tjera ky artikull (dhe shumë të tjerë) shpjegoi.

E pra, mund të mendoni: "Ai është i çmendur"Por, nëse mendoni se miliarda njerëz në botë besojnë në një lloj qielli, ferrash dhe shpëtimtari, atëherë ka pak a shumë një hidhërim të ngjashëm, sepse të gjithë fillojnë nga ideja se njeriu është në fakt një shpirt. dhe se trupi është 'tempulli'. Unë pastaj ia jap atë 'tempull' fjalë një kuptim disi më të kuptueshëm në formën e fjalës 'avatar'. Për shembull, mund të zgjidhni një 'avatar' në një lojë ose si një profil në internet. Koncepti i shpirtit dhe i një jete jashtë kësaj jete nuk është aspak e re. Ajo që është e re është se nuk ka qiell apo ferr dhe asnjë perëndi që vjen për të na shpëtuar. Nuk është vetëm ferri i 1 dhe ky është realiteti virtual në të cilin tani po mbahen robër. Dhe perëndia dhe satani i atij realiteti virtual përfaqësojnë dualizmin (tezën / anti-tezën) të nevojshme për të na mbajtur të kontrollueshëm. Qëllimi është që ta bëjmë shpirtin tonë (vitalitetin tonë) në dispozicion të ndërtuesit të këtij burgu shpirtëror; ai që gjithashtu mbështet konceptin e perëndisë dhe të djallit. Ne jemi në burgun e shpirtit të ndërtuesit dhe të gjitha hetimet mjeko-ligjore çojnë drejt Luciferit. Kjo është, ashtu siç ishte, Ray Kurzweil nga shtresa origjinale që na tundoi në këtë realitet të bukur virtual. Kjo është ai që na ka tunduar në një univers utopik që doli të mos ishte aq utopik sa menduam dhe çfarë është në të vërtetë 'ferr në tokë'. Por për shkak se kemi humbur shikimin e 'realitetit' (sepse kemi humbur pamjen e dimensionit tonë origjinal), ne përqendrohemi në zgjidhjet që na ofron Luciferi i njëjtë (feja, shkenca, AI, etj).

E oplossing

Harta rrugore drejt transhumanizmit dhe singularitetit (bashkimi i njeriut dhe UA) është një hartë rrugore Luciferiane, e cila duhet të çojë në shpirtin tonë duke harruar edhe shtresën / dimensionin e saj origjinal. Për më tepër, Luciferi ka disa plane me të gjithë ata shpirtra që vullnetarizuan për të (në këmbim të prosperitetit dhe luksit brenda këtij realiteti virtual që ne e quajmë 'univers'). Për atë ushtri shpirtërore (dhe misionin e saj) që ky njeri po përpiqet të mbledhë nëpërmjet dorëzimit fetar të shpirtit ose dorëzimit të AI në veçanti, ne do ta kemi një herë tjetër. Ne do të flasim për atë një herë zgjidhja. Dhe kjo zgjidhje përshkruhet më së miri në fizikën kuantike (shih videon më poshtë). Zgjidhja nuk qëndrojnë atë në meditim, yoga ose ushtrime të tjera të ndryshme shpirtërore që të përqëndrohet në të vërtetë në om energjinë (e cila është krahasuar më të mirë me harmonizimin e vetëdijshme të smartphone tuaj në një rrjet 5G, por rreshtimi i bio juaj në Saturn transmetues). Që harmonizimi me të kontrollit të madh "LAN me valë" (ndërtuar brenda këtij universi të mbajtur bioavatars tona në sinc me lumë të dhënave Luciferiane) është ratifikuar siç duhet nga të gjitha ato teknika. Ju nuk keni nevojë që të kthehen te Perëndia ose fesë, sepse këto janë të manipuluar nga miku tonë të madh Lucifer vullnetarë për të bindur shpirtin tuaj në dispozicion të ushtrisë së saj me anë të mashtrimit. Të gjithë ju duhet të bëni është të kuptoni konceptin e "ngatërresës kuantike".

Haha është se zgjidhja!? Kjo është shaka më e madhe ndonjëherë Vrijland! Si duhet të marrim seriozisht tani?"Epo, nëse e kuptoni konceptin e ngatërresës kuantike, duhet të dini se ngatërrimi kuantik i grimcave nuk i përmbahet ndonjë kufiri ose barriere; madje as nga shpejtësia e dritës. Nëse vendosni dy çifte elektronikë të ndërthurur disa vite dritë dhe ndryshoni pozicionin e një, një ndryshim i menjëhershëm ndodh në tjetrin. Mund të jetë e vështirë të matet, por këto janë përfundimet e fizikës kuantike. Asnjë mur, as mal apo planet dhe asnjë distancë e dritës nuk mund ta thyejë atë ngatërresë. Ajo që po them është se shpirti ynë ka një ngatërrim kuantik me origjinalin e tij jashtë këtij burgu shpirtëror dhe se asnjë ndërlidhje me AI-në apo lidhjen e trurit nuk mund ta thyejnë atë. Sidoqoftë, bioavatar i njeriut mund të programohet dhe rrjedh nga djepi në varr në një mënyrë të tillë që truri i atij bioavatar është në gjendje të bindë shpirtin se 'kjo është ajo'; se 'ky' është realiteti ynë dhe se duhet 'të ndodhë' këtu. Mendja njerëzore (kreu dhe kompleksi i tërë i ADN-së në ndërveprim dhe ndërveprim me mjedisin) është programuar që nga fëmijëria për të besuar se 'kjo është ajo'. Por ky realitet është i rremë. Shpirti ynë ka zbritur në këtë (ose për të folur me terma AI: "ngarkuar"). Ndoshta ka ende disa që kujtojnë momentin kur ata zbritën në trupat e tyre. Mbaj mend se si fëmijë kam qarkulluar rregullisht jashtë trupit tim dhe kam pasur kënaqësi më të madhe. Askush nuk e ka kuptuar kurrë këtë, e lëre më se mund ta raportoni.

Shpirti ynë ka një ngatërrim kuantik me origjinalin e tij dhe një 'ndarje' (që në fakt nuk është fjala e duhur) ose 'fraksioni' (ose fragmenti) i shpirtit është ende në shtresën origjinale. Mund të ndodhë që fraksione të tjera të shpirtit të bllokohen në realitete të tjera virtuale (dimensione të tjera), por ky univers është 1 në çdo rast.

Prandaj, zgjidhja nuk qëndron te dëshira për të ndryshuar të gjitha problemet në këtë univers dhe në këtë tokë, por në thyerjen e burgut. Dhe për fat të keq kjo nuk është e mundur nga brenda. Simulimi i Luciferit shkon në një platformë dhe rruga prapa është firewalled. Pra, priza duhet të nxirret nga jashtë, ashtu siç ishte. Në të vërtetë, kodi i këtij simulimi nga jashtë duhet të jetë hacked dhe përshtatur nga ne në mënyrë që firewall të hapet. Dhe për të arritur këtë, ne duhet të bëhemi të vetëdijshëm për ngatërrimin tonë kuantik me origjinalin tonë. Kjo është e vërtetë 'duke u bërë e vetëdijshme'. Ndërgjegjja është të dish se shpirti yt ka një ngatërrim kuantik me origjinalin dhe e di se në këtë mënyrë ju komunikoni drejtpërdrejt dhe menjëherë me origjinalin tuaj. Kjo do të thotë që sapo të jeni në dijeni se jetoni në një burg të shpirtit, edhe origjinali juaj e di këtë. Dhe kjo do të thotë që origjinali juaj mund të zgjidhë gjithçka nga jashtë. Si e zgjidh problemin nga jashtë vetë? Është më i përshtatshëm kur më shumë shpirtra fillojnë të punojnë nga jashtë. Kam bindjen e plotë se Luciferi nuk ka aq shumë fuqi jashtë realitetit virtual ndaj të cilit ai na ka tunduar si këtu në lojën e tij.

Pra, zgjidhja qëndron në këto që vijojnë: duhet të bëni sa më shumë njerëz të jetë e mundur të vetëdijshëm për atë që ata janë të bllokuar dhe të bëjnë të vetëdijshëm për atë ngatërrim kuantik të atij shpirti me origjinalin e saj. Jo më. Ngatërresa kuantike bën pjesën tjetër. Pra, nuk duhet të konvertohet në një zot; nuk duhet të meditoni ose të merrni të gjitha llojet e veprimtarive të tjera shpirtërore (mos e bëni këtë sepse kjo është pikërisht ajo që dëshiron Luciferi). Vetëm duhet ta kuptosh atë që je. Dhe do të ishte e dobishme t'i tregoni të tjerëve për këtë. Oh yes, dhe për rekord: me vetëvrasje ju nuk merrni nga ky burg, por ju përfundoni në shtresa e mesme e ndërtuar pas së cilës ju jeni ricikluar përsëri në këtë ferr. Ekziston vetëm zgjidhje 1: shiko burgun e shpirtit. Ngatërrimi kuantik me origjinalin tuaj bën pjesën tjetër. Kjo nuk do të thotë që ju duhet të jeni dembel, sepse programimi i bioavatarit tuaj është kaq i sofistikuar saqë ju jeni gjithmonë të prirur të harroni kush jeni dhe të cilët gjithmonë janë të prirur të injorojnë atë ngatërrim kuantik. Mos i jepni zemrën tuaj "Zotit" ose kujtdo. Jini të vetëdijshëm (lexoni: fikni programimin dhe shpërqendrimin që ju bëjnë të humbni gjurmët e ngatërresës suaj kuantike me origjinalin tuaj) të shpirtit tuaj dhe lidhjen tuaj me origjinalin tuaj dhe ndihmoni për ta hapur këtë burg të shpirtit nga jashtë.

Tags: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (19)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  justifikim im për të gjithë ata që fitojnë paratë e tyre me metoda shpirtërore, teknikave të meditimit dhe / ose kurset, klasa yoga etj etj Kjo nuk ka për qëllim të shkelm gishtërinjtë e dikujt, por të gjitha që ka për qëllim vetëm brenda këtij matricës juaj bio-avatar akordim më i mirë me kodin burimor të të njëjtës matricë Luciferiane.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Shënim:

   Pra, nuk ka asgjë shpirtërore për atë që pretendoj. Mund ta konsiderojmë atë si një çështje teknike. "Si mund t'i shpëtoni burgimit të këtij simulimi?"

   • Mind Furnizimi ka shkruajtur:

    Hi Martin, artikull shumë i mirë përsëri

    Nëse e keni bërë hulumtimin tuaj dhe keni lexuar këtu për një kohë, atëherë kjo duket mjaft bindëse për atë që shkruani. Megjithatë, spiritualiteti juaj është ndoshta shpëtimi juaj individual.

    Për këtë arsye jam i bindur se nuk duhet të varet nëse fqinjëi im mendon se është në burg. Do të ishte me të vërtetë e dobishme dhe ndoshta do të rritej mundësia për ta hapur atë nga jashtë. Por kjo është mjaft problematike, sepse 'sheeple' me të vërtetë nuk e tërheq këtë. Dhe sipas meje ju nuk keni për të fituar 'shpirtra' (si me një besim) në mënyrë që të ikni gjithsesi. Ju vetëm duhet të jeni të bindur dhe të veproni në mënyrën e duhur (dhe në kohën e duhur) kur të keni nevojë për atë, që pas kësaj jete të mos tundoheni përsëri (me cilëndo mashtrim) që të ringjalleni përsëri. jetë. Vullneti i lirë (edhe nëse kjo bëhet me pretendime të rreme) është e nevojshme .. (imo).
    Dhe në qoftë se ju nuk e dini se çfarë të bëni nëse kjo është një surprizë për ju (çfarë ndodh kur ju lënë trupin tuaj), atëherë ajo është mjaft e lehtë për të josh askënd me vullnet të lirë (me anë të gënjeshtrës, mashtrimit dhe pretekste të rreme) për t'u kthyer për t'u mishëruar. Ata e bëjnë këtë përmes karma, lidhjet e mëparshme emocionale me familjen, fenë, etj. (E cila natyrisht është e gjitha absurditet).

    Ky është jeta ime e fundit këtu në tokë dhe nuk do të varem nga të tjerët. Unë dua që të gjithë të ikin, por unë nuk do të pres derisa njerëzit të mendojnë të njëjtën gjë. Jeta ime e tanishme është e bukur dhe nuk kam asgjë për t'u ankuar, unë do të jetoj sa më të shëndetshëm që të jetë e mundur dhe të kënaqem me këtë jetë për aq kohë sa të jetë e mundur.
    Por unë nuk dua të lind përsëri dhe të marr Vaksinat 48. Dhe pastaj ju duhet të kaloni nëpër jetë si një gjysmë idiot (ose në atë kohë ndoshta do të hiqni menjëherë pas lindjes.) Pjesa tjetër mund të mbushet me veten.

    Ky është mishërimi im i fundit. Vërejtje. ????

  • Indigo Pixie ka shkruajtur:

   Nëse zëvendësoni fjalën 'fragmenti origjinal i shpirtit' me Vetë (origjinal) atëherë 'fikja e programimit dhe shpërqendrimi' është një lloj 'Vetëvlerësimi'. A nuk është ajo që përpiqen shumë shtigje shpirtërore (advaita p.sh.), largohen nga sistemet e matricës dhe e bëjnë vetëdijen e Vetë Vetë origjinale?

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Unë besoj edhe se 1 / 3 (33) e njerëzve të rënë shikon mbi ne (66) dhe ne jemi mbajtur nën kontroll nga truri reptilian. Sipas mendimit tim, ngatërrimi i qantumeve qëndron në zemër dhe dridhjet më të larta (dashuria, pushimi, etj.) Sigurojnë përforcimin e këtij ngatërresë.

  Kjo është arsyeja pse ne jemi të mbingarkuar me vibracione dhe frekuenca më të ulëta, kjo është ajo që unë mendoj se është të na mbajë në atë mënyrë dhe të kapur në këtë realitet. Për më tepër, unë mendoj se simulimet e njëkohshme të shumëfishta të drejtuar me afate dhe rezultate të ndryshme.

  Ne jemi tani në një fazë tranzicioni (tranzicion), prandaj fjala transhumanizëm për të na mbajtur të burgosur përgjithmonë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë pajtohem me ju. Gjithashtu, në ditët e hershme kam shkruar se truri reptilian na mban në linjë, ashtu siç ishte, me frekuencën e matricës. Kjo është arsyeja pse ne duhet të jetojnë në frikë dhe pasiguri sa më shumë të jetë e mundur ( "Oh..er është një luftë me Korenë e Veriut," ose "Si mund të bataal muaj tjetër faturat e mia?") Ose të kundërshtohen në instinktet parak përmes varësisë pornografi dhe si. Për më tepër, ajo kryesisht mbahen të ëmbla dhe mbahen në një gjendje foshnjore nëpërmjet bukës dhe lojërave.

 3. danny ka shkruajtur:

  Mos harroni efektin e chemtrails, këto nuk janë sigurisht për asgjë në ajër mbulua.
  Mendoj se kimtrails luajnë një rol të madh në rrjetin e kontrollit dhe se do të kishte një efekt të madh nëse do të ndalohej.

  Unë gjithashtu mendoj se ka shumë mashtrim në lidhje me këtë temë, kam bërë kohët e fundit një video në lidhje me këtë;

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Saktësisht! E formuluar mirë.

  • Nuk eshte ka shkruajtur:

   @Danny

   Faleminderit, informacione shumë të mira për të gjithë!

   Rastësisht, arsyetimi (lexo: justifikim) se manipulimi i motit është gjithashtu krejtësisht i gabuar.
   Nuk ka asnjë arsye për të manipuluar motin, përveç përjashtimeve shumë të mëdha p.sh. thatësirës në një zonë shumë të populluar dendur plotësisht (!) Kjo është subjekt i voedselvoorz / Bujqësi. Megjithatë, në mënyrë ideale atëherë pjesa tjetër e botës gjithashtu mund të kujdeset për këtë.

   Ju duhet të qëndroni larg nga moti! Natyra kujdeset për veten dhe njeriu duhet të ketë respekt të madh për natyrën dhe kështu të qëndrojë larg prej saj me të gjitha shkopinj dhe tentacles.

   KUJDES:
   Nëse dikush sheh chemtrails, menjëherë
   1) të marrë fotografi / video,
   2) marrin mostra ajri nëse është e mundur për analiza në laboratorë të pavarur dhe
   3) paralajmërojnë njerëzit e tjerë, fqinjët, fqinjët, etj.

   Gjithashtu i kushtoni vëmendje reaksioneve të kafshëve, zogjve, por edhe insekteve, lopëve, kuajve, deleve etj.

   Së fundi mbani një sy në shëndetin tuaj dhe mendimet tuaja. Detoxify duke pirë shumë ujë të pastër, vitamina, etj.
   Në emergjencë të vërtetë: ikni zonën sa më shpejt.

   • Nuk eshte ka shkruajtur:

    Aanvullng të theksohet përfshirë zogjtë. Unë do të doja të shtoni në atë Shënim kryetarët elite Kabinetit dhe të tjera 'e lartë' (lexo: ... por ju .vult) Peters (jo, jo e zezë, por që do të vijë si pas të bardhë, drita e zezë ngjyrosur Abouotaweeduwel kryebashkiaku importuar) vetëm ndodh që të jetë e "tokë" nga dështimi i tij ose të p.sh. 5 maj ose 1e Krishtlindje.

    Çfarë @Danny qenë shumë i mprehtë vuri në dukje se gjithnjë e më dinake të vazhdojë dhe në Detin e Veriut tashmë mbulua me erë të favorshme (çfarë dachtu West në jugperëndim?!, Por edhe nga Northwestern deWaddenzee është e mirë dhe pse East Wind nga Gjermania, edhe pse nuk ka problem, sepse Gjermania është ende aleatët (lexo: ....). Çfarë pushtuara fundit lexuar Bento Bradberry por rrugën East Wind është gjithashtu e mirë :. thatë dhe mesatarisht efektive.
    Gjithashtu gjatë natës është shumë e favorshme.

   • danny ka shkruajtur:

    Haha, ikja nga zona është shumë e ndërlikuar që mendoj.
    Nëse nuk doni të emigroni në Polin e Veriut, është e gjitha rreth nesh, unë kam frikë, një ditë / zonë më shumë se tjetra, por ende.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Gosh ... çfarë rastësie. Një ditë pas publikimit të këtij artikulli, Martijn van Staveren do të dalë me fizikën kuantike dhe me termin 'Problem, Reagim, Zgjidhje':

  https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/krachtige-frequenties-door-de-controle-matrix/

  quote:

  Unë do të doja të inkurajoj të gjithë që të shkojnë më thellë në atë që tani quhet në Tokë, fizikë kuantike. Le të imagjinoni dhe të kuptoni se çfarë është e mundur. Ka shumë punë për të bërë, nga e vërteta, hapja dhe respekti. Vazhdimisht i guxuar të përshtatet në forma të tjera, pa u fërkuar. Mbajtja dhe bllokimi është besimi dhe është një fuqi tjetër sesa NJOHJA.

  Një nga arsyet që bëj unë që bëj unë është se lidhjet e kryqëzuara mund të bëhen të dukshme, në mes të vërtetë të gjithë subjekteve. Gjithashtu bëhet e qartë se Njerëzimi mund të bëjë kontakte me civilizime servile dhe njerëzore të dashur nga autoriteti i vet. Dhe kjo bëhet e qartë, sa jashtëzakonisht dinakë është paraqitur duke kryer agjenda shumë të dyfishta nën "mbulesat e Dashurisë".

  Shkurtimisht, ne ende kemi nevojë për "civilizime jashtëtokësore servile, njerëzore që duan". Jo, jo. Këto janë pjesë e simulimit të matricës së Luciferian (që përbëhet nga shtresa të shumëfishta / rrjeta të sigurisë). Kjo histori e huaj është pikërisht mashtrimi. Gjithashtu shikoni ngjyrat e ylberit që Martijn vënë nënliminal në artikull. Ngjyrat e mikut tonë të madh Lucifer:

  http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-regenboog-het-i-am-in-i-amsterdam-lhbtis-en-de-verbintenis-tussen-die-3/

  Ju mund të telefononi [quote] "Unë flas si kam qenë krejtësisht jashtë përvojat e tyre dhe njohuritë e një djalë të vogël që kam kryer në mua dhe do të donte për të ndarë me të gjithë. Kam marrë këtë njohuri nga botët e tjera dhe kam qenë në gjendje ta mbaj atë ". Por kjo është diçka si Donald Trump i cili thotë 'Besoni mua! Është e vërtetë! ". Kjo është një deklaratë që nuk provon asgjë.

  Unë nuk dua të djeg Martijn van Staveren, por jashtëtokësorët mund të jenë shumë pjesë e iluzionit të matricës. Thjesht mendoni për Oracle në trilogjin e filmit Matrix që Neo shpjegon se korbi është vetëm një program. Ju mund të bëni që çdo gjë të shfaqet në një simulim. Pse na duhet me të vërtetë ky kontakt me ato jashtëtokësorë? Unë mendoj se ne nuk kemi nevojë për të dhe nuk duhet të rritemi në të.

 5. thomasjacobs90 ka shkruajtur:

  sidomos i huaji e rëndësishme ne jemi, unë nuk mendoj se në një matricë vizuale, por ndjenja për disa masa Është shumë e rëndësishme për të dalluar origjinën e ndjenjat e trupit dhe shpirtit: ndjenjat e trupit tuaj nuk janë fort të rëndësishme, ndërsa ju shpirti në mënyrë të qartë shumë e rëndësishme që të ketë këtë, unë mund të jap shembuj sepse çdo gjë do të vijë në bijde, por në qoftë se ajo vjen nga shpirti juaj ka të bëjë edhe me jetët e kaluara dhe ka më shumë gjasa se frika është e vërtetë në qoftë se ju nuk e dini se ku frika larg duket më mirë për mua se nëse nuk mund të bëni dallime këtu

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër