Teknologjia e zgjuar dhe qeverisja globale teknokratike do të kursejnë klimën

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 3 Dhjetor 2019 9 Comments

burimi: tgrthaber.com.tr

Një qeveri botërore teknokratike është zgjidhja e vetme për të shpëtuar planetin tonë nga shkatërrimi si rezultat i katastrofës klimatike që po shkon drejt nesh. Kur yjet e filmit tingëllojnë kambanën e alarmit, ju keni bindur tashmë gjysmën e popullsisë së botës se diçka me të vërtetë duhet të bëhet, sepse pamja e mirë dhe adhurimi i fansave janë baza. Një vajzë me gërshet gjithashtu po bën mirë, ashtu si një gazetar i thjeshtë nga vendet e ulëta që u jep një shpërthim udhëheqësve botërorë.

Se gjyshi i madh i asaj vajze me gërsheta, Greta Thunberg, ajo Efekt Arrhenius (ngrohja globale) dhe shpiku veten një çmim Nobel si bashkëthemelues i këtij çmimi, ne nuk duam ta dëgjojmë. Ai 'shkrimtar i thjeshtë', Rutger Bregman, bën thirrje për një tejet teknokratik qeverisja botërore, në të vërtetë ne mendojmë se është mirë. Në fund të fundit, është 1 minutë për 12, kështu që duhet të veproni fort. Ne kemi besuar se përmes gjithë atyre yjeve të filmave me pamje të mirë dhe kemi besuar se përmes imazhit dramatik të mbytjes dhe zhdukjes. Një person mesatar thjesht nuk merr telashe për të studiuar faktet, por mbështetet te besimi te yjet e filmit, politikanët dhe media.

Në praktikë, ulet në OKB si forca kryesore lëvizëse prapa panikut të klimës dhe tashmë është treguar se Rebelimi i zhdukjes denoncon hapur CIA Gene Sharp (revolucion me ngjyra) metodë për të bindur masën se ne do të vdesim jashtë. Në të njëjtën kohë, mesazhi në pjesën e pasme mbrohet. Shkencëtarët seriozë dhe të njohur, të cilët mund të dëshmojnë se toka nuk nxehet si rezultat i CO2, po sulmohen shumë. Kjo madje ndodh fizikisht:

"Më shumë se 200 njerëz, përfshirë dhjetëra shkencëtarë, tani fshihen në Gjermani. Unë jam një prej tyre. Mund t'ju them se jam në Mynih, por nuk mund t'ju them hotelin tim. Mund t'ju them se shkencëtarët do të takohen të Premten dhe të Shtunën për të shkëmbyer njohuri shkencore, por nuk mund t'ju them se ku. Takimi, në të cilin shkencëtarët do të paraqesin prova që kundërshtojnë një krizë të pretenduar klimatike, ishte planifikuar për publikun, por kriminelët fashistë të klimës na kanë detyruar të fshihemi. Qeveria gjermane refuzon të mbrojë shkencëtarët kundër kërcënimit të dhunës ".

Kjo është një copë ky artikull, gjë që tregon edhe një herë se e vërteta është dytësore për ndjenjën. Në fakt, një ndjenjë e tillë është krijuar që njerëzit e gjykojnë të ligjshëm që veprimi të merret me agresion dhe masa militariste. Në fund të fundit, nëse toka kërcënon të humbasë, kështu që ideja është, ne duhet të mbrohemi kundër atyre njerëzve që nuk duan ta shohin atë.

Grupi i besimtarëve të klimës duhet të mbrojë njerëzimin dhe tokën kundër mosbesimtarëve të verbër. Dhe kështu e quajmë Inkuizicioni Spanjoll mbi veten tonë në një xhaketë të re. Personi i dashur për paqen që mezi pret ta shpëtojë tokën befas duket se është i gatshëm të shmangë mjetet. Por hej, jemi mësuar me atë mentalitet në perëndimin tonë të prosperuar, sepse edhe nëse "sjellim demokracinë" në ato vende të tmerrshme diktatoriale (të pasura me naftë), atëherë nuk hezitojmë t'i hedhim gjërat me dronë dhe bomba. Kur bëhet fjalë për klimën, njerëzit tani zgjedhin gjithashtu për mëshirë dhe agresion pa mëshirë. Ata njerëz kurrë nuk kanë shqetësuar të dëgjojnë shkencëtarët të cilët nuk duhet të dëgjohen (si p.sh. këtujo, ata vendosin gishtat në veshë dhe rrinë në pozicionin e tyre.

Ju nuk mund t'i bindni njerëzit që vërtet besojnë se toka do të marrë fund nëse nuk bëjmë asgjë në lidhje me atë se është ndryshe, sepse u është thënë atyre se kjo është një ideologji ekstreme e krahut të djathtë. Nuk ka të bëjë me arsyen, por thjesht për ndjenjën e zorrëve. Nuk ka asnjë aktivist të vetëm klimatik që e di se çfarë është në të vërtetë CO2 dhe që efekti i tij është se e bën tokën më të gjelbër dhe jo më të ngrohtë. Edhe duke përsëritur atë deklaratë këtu përsëri, mund të lexohet, por menjëherë bën që thembra të bjerë në rërë. Ju nuk dëshironi ta dëgjoni këtë si një aktivist i klimës. Ju jeni i bindur, sepse keni parë kaq shumë plastike që notojnë në det dhe keni parë që popullsia e ariut polar zvogëlohet. Everythingdo gjë që media ka bërë për të ndikuar në perceptimin e masave, duket se ka qenë një propagandë efektive, dhe si gjithmonë me propagandën, vetëm një pjesë shumë e vogël e kupton atë. Kjo për shkak se njerëzit thjesht nuk mund të besojnë se qeveritë dhe media mund të gënjejnë. Masat do të përqafojnë kurthin e vet si një e keqe e nevojshme për të shpëtuar tokën (dhe njerëzimin dhe të gjitha kafshët dhe bimët).

Si kjo Rutger Bregman bën thirrje për një teknokraci dhe nëse tani po shohim të flasim për një formë të komunizmit në disa vende, atëherë mund të njohim se në cilin drejtim do të drejtohen masat. në ky artikull Unë shpjegova se si kapitalizmi dhe rritja e kompanive çuan në shumëkombëshe. Në fakt, kjo vuri bazën për 'komunizmin në një xhaketë të re'. Në Angli ne tashmë shohim se si kompanitë e mëdha Jeremy Corbyn dëshiron të kombëtarizohet përsëri (duke e bërë pronësinë e shtetit) dhe së shpejti do ta shohim atë prirje kudo, sigurisht kur do të vijë rrëzimi ekonomik i planifikuar për një kohë të gjatë; ajo përplasje për të cilën do të fajësohet marka e ndërtuar me kujdes (e drejtë) (e cila është e lidhur me Donald Trump, Boris Johnson, Thierry Baudet, Alex Jones, Jensen, etj.).

Mendimi kritik etiketohet 'i duhur' dhe se ajo etiketë së shpejti do të fajësohet për gjithçka dhe kështu krijon hapësirë ​​për një formë ekstreme të ndërhyrjes. Kjo formë ekstreme e ndërhyrjes do të formësohet nga komunizmi në një xhaketë teknokratike. Do të çojë në ndalimin e të gjitha ideve që përbëjnë një kërcënim për centralizimin e pushtetit. Mbi të gjitha, ai organ mendimesh ka hedhur në erë ekonominë deri në atë kohë dhe ai organ i mendimit paraqet një kërcënim për klimën.

Si duket kjo një teknokraci e tillë komuniste? Epo, nëse ekonomia do të jetë në rrugën e saj globale, së pari do të kemi një periudhë të varfërisë së hidhur (dhe për këtë arsye kaos dhe panik). Kjo zakonisht krijon një vakum të energjisë për një krah të ri të fortë që ofron zgjidhjen. Pritet që deri në atë kohë njerëzit do të përqafojnë të ardhurat themelore si zgjidhja për nevojën e madhe financiare të atëhershme. Sistemi financiar do të jetë aq i falimentuar në atë kohë sa që është e nevojshme një ndërhyrje e re drastike.

Një rivendosje e plotë e sistemit financiar global, në të cilin dollari mbizotëroi për dekada (me rezultatin që SH.B.A. të mund të mbizotëronte pjesën tjetër të botës), do të jetë një zgjidhje. Një përplasje ekonomike, që rezulton në kaos shoqëror, do të ngjall thirrjen për një zgjidhje nga lart. Ndjenja e rënies së afërt të tokës është argumenti i dytë që kërkon ndërhyrje të fortë. Të dy do të forcojnë thirrjen për centralizimin e pushtetit. Kjo do të përfundojë nga një teknokraci.

Teknokracia do të thotë që ekziston një zgjidhje teknologjike e organizuar në mënyrë qendrore për ta bërë atë më mirë tani e tutje. Kjo natyrisht kërkon edhe një administratë qendrore. Blockchain dhe rrjeti i zgjuar i Internetit i gjërave 5G do të ofrojnë zgjidhjen. Një rivendosje financiare dhe një sistem i ri financiar global mund të plotësohen më së miri me një standard në të gjithë botën e monedhës kriptuese. Nëse, përveç kësaj, mund të merrni që ekonomia të punojë përsëri duke u dhënë njerëzve të ardhura themelore, atëherë do të keni (deri në atë kohë) popullsinë e rraskapitur nga dora juaj.

Crypto valuta është shumë e dobishme kur bëhet fjalë për masa drastike mjedisore. Brenda 'interneti i gjërave' ju mund të monitoroni në detaje çdo transaksion të produkteve ose shërbimeve. Atëherë mund të përcaktoni se si të shuhet se çfarë është një produkt ushqimor mjedisor dhe të rregulloni taksat përkatësisht.

Për hir të leverdisë, le të themi se po vjen një monedhë e KB. Një monedhë që merr vlerën mesatare të disa prej monedhave të vjetra (euro, juan, dollarë, rubla). Imagjinoni që regjimi i ri - të futet në vakumin e energjisë (për shkak të kaosit ekonomik dhe shoqëror "i shkaktuar nga e drejta") - sugjeron idenë e rivendosjes së bankave qendrore dhe zerosjen e të gjitha borxheve, dhe pastaj duke i bazuar ato në një shumë themelore Për lëshimin e monedhave të KB. Citizendo qytetar merr të ardhurat themelore të monedhave të 1000 në muaj. Pricesmimet e produkteve janë rivendosur gjithashtu dhe ekonomia është rivendosur. Kompanitë e mëdha kombëtarizohen, në mënyrë që edhe ata të çlirohen nga mali i borxhit dhe motori ekonomik fillon të kandidojë përsëri. Tashmë jemi në një lloj situate komuniste, por masat nuk do të preken nga ajo kohë. Për sa kohë që gjithçka bëhet përsëri e jetueshme.

Një njësi e tillë e re e pagave të kriptove (për shembull monedha e KB e sapodisur këtu) e bën gjithçka plotësisht të gjurmueshme brenda rrjetit 5G të 'internetit të gjërave'. Nëse atëherë blini një paketë cigaresh nga ato mijëra monedha të KB, jo vetëm që e ngarkoni mjedisin (kjo do të jetë legjislacioni), por gjithashtu ndikon në shëndetin tuaj. Nëse akoma konsumoni mish, po bëni mirë edhe për mjedisin, sepse ato lopë lëshojnë "azot" dhe për më tepër të jetoni më mirë një jetë vegjetariane për shëndetin tuaj.

Primi juaj i sigurimit shëndetësor mund të rritet automatikisht në 'internetin e gjërave', sepse gjithçka që ju konsumoni mund të matet menjëherë. Taksa juaj e mjedisit gjithashtu mund të debitohet drejtpërsëdrejti nga bilanci juaj i monedhës së KB cryptocurrency. Në rrjetin inteligjent, me kamera për njohjen e fytyrës dhe mikrofona që varen kudo, mund të ndodhë që kur të thuash në zyrën e kutisë Albert Hein, për shembull, "zonjë, a keni ndonjë pako çamçakëz për mua?Ju, menjëherë merrni pikë penalltie sepse keni përdorur fjalën 'zonjë'. Legjislacioni i ri i diskriminimit të administratës së re qendrore thotë se kjo është diskriminuese për grupin LGBTI. Metoda e monitorimit të shoqërisë bazuar në modelin kinez të kredisë së susamit tashmë është duke u zbatuar futur në mënyrë të fjetur në fazat e futbollit holandez. Pikat e dënimit atëherë automatikisht nënkuptojnë një ulje të bilancit të monedhës tuaj të KB.

Turqia, vendi që unë kam thirrur për vite me rradhë si partia që do të marrë pushtetin në Evropë për 2023, tashmë ka organizuar gjithçka për të prezantuar liret e kriptove në 2020. "Lira dixhitale e bazuar në blockchain kombëtare të vendit planifikohet të lëshohet nga Banka Qendrore në përputhje me programin vjetor presidencial 2020, njoftoi Cointelegraph Turqia në 5 Nëntor.Lexoni më parë ky artikull.

Në një botë teknokratike, gjithçka monitorohet nga një pikë qendrore teknologjike. Kjo teknologji bën të mundur që ta bëjmë atë në një nivel shumë të mirë. Nëse njerëz si Rutger Bregman bëjnë thirrje për një administratë teknokratike dhe gjithashtu e lidhin atë për të ndëshkuar të gjithë ata që mendojnë ndryshe për masat klimatike, për shembull, atëherë ne vetëm mund të konkludojmë se kjo teknologji i hap rrugën një policie të menduar. Sistemet Big Data që tani monitorojnë të gjithë trafikun tonë në internet, përfshirë të gjithë sensorët inteligjentë, do të dinë saktësisht se cilat ide i përmbahen secilit individ. Nëse e kombinojmë atë me 'internetin e gjërave', paratë e gjurmueshme (kriptopo) dhe një sistem kineze të modelit Sesame Credit point, atëherë ne jemi dëshmitarë të ndërtimit të një teknokracia fashiste:

Në një teknokraci fashiste, shteti mund t'i imponojë idetë e saj njerëzve që janë sjellë në varësi të plotë dhe të monitoruara në çdo kohë të ditës.

Në librin tim të ri përshkruaj se si është një skenar që ka qenë në raft me shekuj dhe unë gjithashtu shpjegoj si regenboog simbolizon prezantimin e një feje të re botërore. Ylberi është simboli i regjimit të ri botëror që do të prezantohet që gjithashtu do të imponojë një fe të re. Ju gjithashtu mund të mbani mend atë ylber nga historitë e një përmbytjeje që mund të gjenden në kultura dhe fe të ndryshme nëpër botë. Ajo ylber paraqet transformimin e tokës pas një përmbytjeje që fshiu gjithçka.

Jemi në prag të një përmbytjeje të re të madhe. Kjo është arsyeja pse ylberi është gjithashtu simbol i kësaj lëvizje. Transformimi që njerëzimi do të pësojë do të krijojë një parajsë dhe tokë të re bazuar në teknologji. Qëllimi transgjinor transhuman nën flamurin e një qeverie botërore teknokratike Luciferiane (ylber) është qëllimi. E ardhmja është neutrale ndaj gjinisë dhe e ardhmja është transhumaniane. Ju mund ta zbuloni se tani është pak e paqartë dhe kjo është arsyeja pse këshillohet të merreni me këtë. Shtë e rëndësishme të merret parasysh kjo. Kjo është arsyeja pse është shumë e dobishme të lexoni librin tim, në të cilin unë shpjegoj hartën e plotë për qeverisjen botërore dhe fenë botërore dhe të shpjegoj në detaje se cili është qëllimi.

blej një libër

Lista e lidhjeve burimore: townhall.com, theguardian.com, cointelegraph.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (9)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

  • Lace këpucësh ka shkruajtur:

   Përshëndetje Martin, artikull i mirë përsëri! A e dini se kur dhe ku mund të shikoni ihuman? Nuk mund ta gjeja këtë për fat të keq.

   Faleminderit, vazhdoni!

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Ajo që kuptoj është se filmi është xhiruar në kinematë kulturore lokale. Unë nuk e kam parë vetë filmin dhe mbaj në mend se ajo tregon përsëri të vërtetën për të shërbyer si një rrjet sigurie, por nëse mund të shponi përmes tij, jeni mirë në rrugën tuaj.
    Unë mendoj se është e dobishme të lexoni librin tim më parë, sepse unë shpjegoj ndryshimin midis njëjësitetit të origjinës sonë dhe singularitetit të rremë të transhumanistëve. Për më tepër, unë shpjegoj pse ata (blloku i energjisë që na drejton në këtë drejtim) dëshirojnë që ne të bashkohemi me AI.

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Komenti nga një lexues në Facebook:

  SMART është përkthyer në 'zgjuar' në NL. Sidoqoftë, është një shkurtim për diçka krejtësisht të ndryshme: "Armatimi i fshehtë ushtarak në territorin e banimit".

  Në Hollandisht, "armë e fshehtë ushtarake në mjedise banimi"

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Për informacion:

  Greta Thunberg është trainuar nga Jennifer Morgan nga Greenpeace, e cila udhëtoi me Al Gore (krijuesin e dokumentarit të gënjeshtërt plotësisht të zhgënjyer, të gjithë-kapur 'Një të vërtetë të papritur') në Forumin Ekonomik Botëror në Davos. "Greenpeace financon Greta, dhe donatorët e tyre përbëhen nga një listë e gjatë e socialistëve. Greta u shfaq në Alberta, Kanada, dy ditë para zgjedhjeve, duke u thënë njerëzve se për shkak të ndryshimit të klimës, ata duhet të heqin dorë nga punët e tyre ".

  Greenpeace ishte OJQ që prezantoi ylberin si një simbol në të gjithë botën. Në librin tim unë shpjegoj pse ylberi është Simboli i rendit të ri teknokratik botëror dhe duhet të na çojë drejt bashkimit me AI.

  Mirësevini në makinë (këndoi Pink Floyd).

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër