Trump, Q-Anon dhe mit “pastrimi i thellë” (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 25 Mars 2020 10 Comments

Edhe pse Robert Jensen duket se kohët e fundit është larguar nga partitë e krahut të djathtë, ai është akoma një tifoz i madh i Trump. Videot e tij aktualisht shikohen shumë, ashtu si ajo e yllit të ri në themel; një zonjë që beson në UFO dhe qarqet e të korrave: Janet Ossebaard.

Isshtë në rregull në vetvete që të besojmë në UFO ose qarqe të korrave, por për aq sa unë jam i shqetësuar ne njohim strategjinë e lidhjes së kërkuesve të së vërtetës me kolder. Sidoqoftë, si Jensen ashtu edhe Ossebaard besojnë se Donald Trump do të shpëtojë botën. Në Ossebaard, kjo tani është e lidhur qartë me historinë 'thellë' dhe 'Q Anon'. Robert Jensen e merr atë pak më të hollë, sepse ai me siguri përpiqet të mos shoqërohet me atë teori konspirative për aq kohë sa të jetë e mundur.

Do të përpiqem t'ju sqaroj pse besoj se kemi të bëjmë me rrjeta sigurie këtu. Unë nuk po e bëj këtë për t'i bërë njerëzit të zinj, por po e bëj këtë që të paktën t'ju jap një pamje të ndryshme të çështjes, në mënyrë që ta përfshini atë në konsideratat tuaja.

Cilat janë ato pirgjet e sigurisë?

Pendat neto të sigurisë janë njerëz që për llogari të të njëjtit bllok elektrik që ne mendojmë se mund të njohim pas mediave, janë shumë të spikatur në mediat alternative dhe përjetojnë pak ose aspak censurë nga media apo media sociale. Ata shtyjnë shumicën e mediave alternative në rrjetin e tyre. Kanalet kryesore gjithashtu raportojnë për to (edhe nëse ato janë negative: ajo që ju jep vëmendje rritet). Për më tepër, ata ndoshta janë mbështetur fuqimisht nga numri i nevojshëm IMB'ers dhe nga njerëz që thjesht bien për 'historinë e shëndoshë të mirë', në mediat sociale.

Pas 911, për shembull, keni pasur dikë të tillë në SHBA; dikush që ka mbledhur mbështetës të mëdhenj duke lansuar vizione alternative të leximit zyrtar 911. Pavarësisht nëse besoni se 911 ishte një punë brenda. Ky Ace Baker arriti të fitojë një ndjekje të madhe midis njerëzve që besuan se 911 ishte një punë brenda. Ai mbuloi të gjitha llojet e teorive dhe dogji ato që ai mendonte se ishin histori të këqija. Ai ishte, si të thuash, fytyra e 'lëvizjes së së vërtetës', siç quhej.

Pasi pati një ndjekje të madhe, bëri diçka që askush nuk e priste. Gjatë një shfaqje në radio, ai papritmas filloi të lamtumirën prindërit e tij, gruan dhe fëmijët dhe ju dëgjuat një armë zjarri, atëherë ai heshti dhe prezantuesi tha: "Shpresoj që kjo nuk është e vërtetë". Jo më vonë, i njëjti Ace Baker doli të ishte përsëri shumë i gjallë. Në këtë mënyrë ai shpërtheu besueshmërinë e 'lëvizjes së së vërtetës' me një hap. (të dëgjoni këtu fragmenti)

Sidoqoftë, ka shumë më tepër strategji, siç janë ato në të cilat një emër tjetër i njohur në 'lëvizjen e së vërtetës' u ekspozua më vonë si udhëheqës në sektin 'Fëmijët e Zotit'; një sekt që promovonte seksin me fëmijët e vegjël. Për shkak se ky Zen Gardner ishte në gjendje të lidhej me shumë njerëz në 'lëvizjen e së vërtetës', të gjithë ata njerëz u infektuan.

Shumë rrjeta sigurie përdoren nga shërbimet kryesisht për të shpallur të vërtetë të qartë ose të vërtetë të dukshme. Për shkak se shtyhen kudo, ata fitojnë shumë ndjekës. Ne shohim të njëjtën gjë me Robert Jensen dhe Janet Ossebaard. Qëllimi afatgjatë është që si një varkë peshkimi ata të tërheqin sa më shumë njerëz në rrjetën e tyre të sigurisë, dhe më pas të hedhin në erë varkën e peshkimit me një skandal. Kjo siguron që ju mund të turpëroni ata njerëz kritikë dhe t'i mbani ata tani e tutje në linjë me mediat kryesore dhe politikën.

Pastrimi i humnerës dhe Q Anon

Si Robert Jensen ashtu edhe Janet Ossebaard kanë pritshmëri të mëdha nga Donald Trump. Komploti Q Anon bazohet në dikë që vendos mesazhe të koduara në internet, të cilat flasin për një thellësi që Trump dëshironte të binte dhe Donald Trump i cili po lufton atë thellësi. Ka thashetheme se Q Anon është një lloj programi AI dhe unë gjithashtu sugjerova atë mundësi në artikujt e mëparshëm.

Superkompjuteri Deep Blue i IBM fitoi qysh në vitin 1996 i kampionit botëror Kasparov me shah dhe Google Alphabet's Quantum Computer në 2016 kampioni botëror i lojës më komplekse Shkoni të rrahni. Prandaj është mjaft e besueshme që qeveritë të përdorin super kompjutera në strategjinë e tyre në bashkëpunim me median dhe mediat alternative, të kombinuara me të gjitha të dhënat e mëdha të masave (të cilat ata i mbledhin në kohë reale).

Por le ta lëmë atë në mes. Në parim, ne mund të supozojmë se qeveritë e dinë se gjithmonë ka kundërshtim midis një popullate. Pra, nëse ata mund ta ndërtojnë vetë atë opozitë dhe të kapin turma të mëdha njerëzish, ata do të bëjnë mirë. Q Anon thjesht mund të jetë pjesë e kësaj strategjie neto të sigurisë.

Një shembull i ideve Q Anon kam marrë dje. E gjitha duket shumë profetike, kështu që të jep përshtypjen se Q po punon me të vërtetë me Trump. Si tjetër mund ta dinë të gjithë këtë? Thjesht lexoni:

nga: Dr Russell McGregor

Gjykimet e shtëpive globale do të vazhdojnë derisa të gjithë ata të përfundojnë në 10 Prill (E Premte e Mirë). Para kësaj, 10 ditët e "errësirës" do të fillojnë në mëngjesin e 1 Prillit, dhe ato ditë do të përfundojnë edhe më 10 Prill.

Menjëherë para fillimit të 'errësirës', POTUS do të dërgojë një Tweet me: Amerikanët e mi amerikanë ... Stuhia është mbi ne …… ”(“ Shokët e mi Amerikanët… Stuhia ka mbërritur…) ”Natyra e '1 Prillit' do në fillim zbutin shqetësimet për shfaqjen e "errësirës". Kur të ndodhë "errësira", do të ketë një ndezje në panik përreth Coronavirus dhe një urgjence mjekësore në të gjithë botën. Kjo urgjencë mjekësore do të jetë deklaruar më herët se 1 Prilli në shumë qytete (dhe vende. Vert.).

Shumë njerëz do ta kenë vendosur veten në arrest shtëpiak dhe shumica kanë ndërtuar pajisje ushqimore, etj.

Në Australi, të papunët dhe pensionistët do të marrin 31 dollarë më 750 mars. Vende të tjera gjithashtu do të bëjnë marrëveshje të tilla në mënyrë që pak kush do të vdesin nga vdekja. Disa dyqane urgjente do të qëndrojnë të hapura për të shitur mallrat më të nevojshme, por shumica e dyqaneve do të mbyllen.

Gjatë 10 ditëve të 'errësirës', asnjë media sociale apo internet nuk është në dispozicion. Do të ketë energji elektrike, por pa radio dhe TV. Asnjë gazetë nuk do të shtypet. Ushtria e secilit vend do të mbyllë këta botues.

POTUS do të ketë VETM metodën në dispozicion për të arritur njerëzit në mbarë botën gjatë 10 ditëve të 'errësirës' dhe kjo do të bëhet përmes Sistemit të Transmisionit të Urgjencës. Armydo ushtri në të gjithë botën do ta përcjellë atë te TV dhe pajisjet në vendet e tyre përkatëse.

POTUS do të jetë në ditët e "errësirës", qoftë jashtë vendit, apo në bordin e Forcave Ajrore Një. I ashtuquajturi justifikim për përdorimin e Airforce One do të jetë për sigurinë dhe / ose rrezikun e infeksionit. Sistemi i Transmetimit të Urgjencës do të transmetohet nga Airforce One. Kështu që do të ketë një bllok efektiv të lajmeve, përveç POTUS.

Dokumentarët e prodhuar profesionalisht do të transmetohen në të gjithë botën në TV dhe pajisje të tjera përmes sistemit të transmetimit të urgjencës. Përmbajtja e tij do të shpjegojë të gjitha tmerret, krimet dhe detajet e gjithçkaje. Përmbajtja do të jetë miqësore për familjen dhe do të jetë padyshim.

POTUS do të shpjegojë se si ai u kërkua nga ushtria e Shteteve të Bashkuara për të ngritur Shtetin e Deep dhe se ai nuk është një "politikan". Ai do të konfirmojë informacionin Q. Këto dokumentarë do të shfaqin rrëfime të regjistruara nga politikanë të njohur të Deep State dhe individë elitë. Struktura e kontrollit botëror do të shpjegohet. Provat e krimeve do të paraqiten. Deklaratat e gjykatave ushtarake do të bëhen publike.

Këto prezantime do të transmetohen, të themi 8 orë në ditë, gjatë 10 ditëve të plota. Përsëritjet do të ndodhin pjesën tjetër të ditës në mënyrë që ata që janë ende duke punuar dhe shpëtuesit nuk do të humbasë asgjë. Transmetimet prandaj do të vazhdojnë 24 orë në ditë. Familjarët nuk do të kenë asgjë tjetër përveç se t'i shikojnë këto. Videot më të bezdisshme me prova nuk do të jenë për të gjithë, ato mund të shikohen nga ata që duan të pas 10 ditëve të 'errësirës' në internet.

Do të ketë tronditje, tmerr dhe konfuzion masiv. Roli ynë si atdhetarë do të jetë të sigurojë qetësi, pohim, dhembshuri dhe siguri. Shumë atdhetarë që më parë kishin shumë frikë të flisnin do të guxojnë.

Unlshtë e pamundur, por e mundshme, që JFK Jr dhe të tjerët do të kontribuojnë në besueshmërinë e operacionit. Kur 10 ditët e "errësirës" të Premten e Mirë do të mbarojnë, do të ketë një shpërthim masiv shpirtëror.

Të Premten e Mirë, njerëzimit do të thuhet se virusi është tani i sigurt dhe njeriu mund të dalë jashtë dhe të kthehet së bashku. Kishat, sinagogat dhe xhamitë do të paketohen. Do të ketë shumë vuajtje, por edhe lehtësim.

Një përqindje e vogël, mbase 5%, do të jetë jashtë kontrollit dhe do të lahet shumë larg për të pranuar të vërtetën. Si zakonisht, ato do të shkaktojnë shqetësime.

Shteti i Thellë do të humbasë kontrollin mbi gjithçka përgjithmonë. Ushtria do të monitorojë stacionet televizive dhe botuesit e gazetave për të parandaluar vandalizmin. Pas ndërprerjes, media e vendosur do të ekspozohet plotësisht dhe nuk do të jetë në gjendje të hedh poshtë ngjarjen.

Individët e Shtetit të Deep të cilët nuk janë dorëzuar dhe nuk janë dëbuar në Gjirin e Guantanamos do të dorëzohen në fundjavën e vetëvrasjeve të 11-12 Prillit 2020. Mosdashuria do të lejohet të mbrohet kundër masave të informuara.

Tani sa më sipër përshtatet përsëri bukuroshe me konferencën për shtyp të mbrëmshme Doald Trump duke njoftuar se ai dëshiron që amerikanët të jenë në gjendje të lëvizin lirshëm përsëri dhe të shkojnë në kishë gjatë Pashkëve (shiko businessinsider.com). Pra, historia e Q Anon duket se përshtatet pa dyshim në ato që thotë Trump, duke e bërë atë tepër të besueshëm. Askush nuk e kupton që shërbimet janë mjaft inteligjente për të luajtur të dy kampet.

Pra, çfarë është e gabuar me Robert Jensen

Ju nuk do të më dëgjoni duke thënë se ka diçka të gabuar me Robert Jensen si një person. Unë thjesht mendoj se ai shërben si një rrjetë sigurie dhe si një komunikues i trajnuar master ai di saktësisht se si të mbushë rrjetën e sigurisë. Strategjia e tij nuk është akoma për të proklamuar hapur teorinë Q Anon. Sidoqoftë, ai tashmë e vlerësoi Donald Trump në videon e tij të fundit për Trump duke thënë se zgjidhja nuk duhet të jetë më e keqe se problemi.

Jensen këmbëngul se masat e bllokimit të koronavirusit janë shumë drakonianë dhe shumë do të pajtohen me të. Ai përqendrohet në nivelet e vdekjeve dhe marrëdhëniet me rrafshimin e të gjithë vendit, përfshirë efektet ekonomike. Ai gjithashtu e merr këtë Bloomberg dokument, me të cilin kam lidhur tashmë në një artikull të mëparshëm. Ajo shpjegon se 99% e njerëzve që vdiqën në Itali tashmë kishin kushte të tjera nga të cilat mund të vdisnin.

Tani do të thoni:Epo dhe? Whatfarë është e gabuar me atë? Ai ka plotësisht të drejtë atëherë !?“Shpjegova më lart se rrjetat e sigurisë nuk tregojnë domosdoshmërisht gënjeshtra. Ata madje mund t'ju tregojnë të vërtetën e plotë. Qëllimi i rrjetave të sigurisë është që të jeni të lidhur me një organ specifik të mendimit ose një personi. Ai person në këtë rast është Donald Trump.

Nëse më vonë rezulton se Donald Trump nuk është aspak duke pastruar thellësinë dhe nëse më vonë rezulton se bota do të qajë se Donald Trump, për shembull, ka bërë një gabim jashtëzakonisht të madh duke lënë Amerikanët në rrugë përsëri gjatë fundjavës së Pashkëve (sepse nëse, për shembull, pandemia e koronavirusit papritmas rishfaqet, por pastaj shumë më e dhunshme), atëherë mbështetësit e Donald Trump së bashku me Xhensen janë shkatërruar në një rënie të dobët. Atëherë të gjithë do të bëjnë thirrje për burgosjen e të gjithë atyre skeptikëve që nuk pranuan të shohin se sa i rrezikshëm ishte virusi i koronës.

Ju lutemi vini re: media gjithashtu mund të përhapë atë shpërthim të mundshëm, por deri atëherë nuk do të jeni më të lirë të mendoni në mënyrë kritike përmes strategjisë së rrjetit të sigurisë dhe prishjes së rrjetës së peshkimit Robert Jensen. Në fakt, 'mendimi kritik' është gjendja psikologjike më e rrezikshme deri atëherë.

Isfarë është e gabuar me Janet Ossebaard

Duhet të jetë e qartë se unë nuk jam jashtë sulmimit të individëve, siç kam bërë për më shumë se 7 vjet. Nuk më pëlqen 'poshtë brezit. Unë paralajmëroj kundër një strategjie që duhet të respektohet. Fakti që ka njerëz që mund të punojnë fshehurazi për shërbimet dhe të lejojnë vetveten të vendosen si rrjeta sigurie është që vetëdija dhe karma tonë të përpunohen.

Për Janet, është e qartë se ajo i shpall teoritë Q Anon në videot e saj. Kështu që ajo në fakt ju inkurajon të uleni dhe të prisni dhe të shihni se çfarë ndodh. Shpëtimi i Trump supozohet se është afër. Unë tashmë shkrova për këtë tha en tha artikull.

Farë mund të bëjmë atëherë wel besoni, çfarë është akoma pozitive?

Saktësisht ai mendim është efekti që arrihet kur përjetoni zhgënjimin kur u kapët në një rrjet sigurie dhe e gjithë anija ishte fundosur. Kjo është arsyeja pse unë vazhdoj të tregoj se ka të bëjë me vetëdijen tuaj. Dhe kjo është në një kuptim tjetër në të cilin Robert Jensen rrëmben atë fjalë në transmetimet e tij të fundit.

Shtë gjithçka për "vetëdijen" tuaj në kuptimin e "origjinalitetit të qenies suaj"

Në librin tim unë flas për vetëdijen e vërtetë dhe flas për virusin gjithëpërfshirës që dëshiron të na marrë në kontrollin e tij. Unë parashikova gjithashtu një pandemi në këtë, pasi ne po e përjetojmë tani. Sidoqoftë, më e rëndësishmja, unë shpjegoj që ne nuk mund të arrijmë shumë në një nivel fizik. A mendoni vërtet se nëse të gjithë fermerët dalin në rrugë ose nëse të gjithë masivizohemi, ne mund të ndryshojmë diçka? Shteti tashmë ka treguar vetveten se mund të mbyllë tërë ekonominë pa i bërë përshtypje ato.

Ajo që ne mund dhe duhet të bëjmë tejkalon pritjet e jashtëtokësorëve që vijnë në shpëtimin tonë; tejkalon shpresën se Q Anon dhe Trump do të vijnë në shpëtimin tonë. Ajo që mund të bëjmë është shumë më e madhe! Ajo që ne mund të bëjmë është të njohim fuqinë tuaj origjinale krijuese. Unë e shpjegoj atë në libër. Mund ta blini atë. Ju gjithashtu mund ta lexoni falas në shumë artikuj, por sepse jeni në shtëpi dhe sepse keni kohën për të lexuar; sepse mund të zbuloni fuqinë tuaj të vërtetë; sepse ne mund ta kapërcejmë frikën dhe sepse jemi të aftë për shumë më tepër sesa mendojmë: prandaj mundësia për të lexuar këtë përmbledhje:

librin tuaj

Shënim: Unë jam kritikuar disa herë ditët e fundit për kërkimin e shitjeve të librave për të fituar para. Ky libër u shkrua me kërkesë të lexuesve, në mënyrë që të bashkoni artikuj (falas për të lexuar) nga vitet e fundit në diçka që mund të lexohet brenda një dite.

Lista e lidhjeve burimore: threadreaderapp.com, businessinsider.com, bloomberg.com

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (10)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Nuk duket e pamundur që Jensen do të promovojë Presidentin brazilian Jair Bolsonaro në transmetimin e tij sonte

  Vini re se kjo është pjesë e strategjisë me dy kampe dhe parimit të rrjetit të sigurisë. Pra: mohuesit e koronavirusit ose ata që thonë se gjithçka do të jetë në rregull, së shpejti do të ndëshkohen ashpër për shkak të një ringjalljeje të virusit (të paktën kjo do të tregojë mediat dhe politikën shumë vështirë përmes shifrave). Pastaj nxiten të gjithë "kritikët". Mendoni për kampe riedukimi, dënime me burg, etj.

  Trump dhe Bolsonaro janë pjesë e asaj loje. Impeachment Trump pas Pashkëve duket një mundësi e arsyeshme e arsyeshme për të pritur.

 2. Guppy ka shkruajtur:

  Ju keni të drejtë që ato përziejnë të vërtetat.

  Jam i sigurt se gjithçka po ndodhë në një nivel shpirtëror tani. Shumë njerëz i mungon kjo për shkak të të gjitha shpërqendrimeve. Pasi të jeni përfundimisht të lirë nga puna, ne përsëri zhyten në netflix, stres dhe viruse.

  Mbyllni veten, hiqni prizën, ndizni, lëshoni dhe shkoni në një nivel më të lartë.

 3. Harry ngrijë ka shkruajtur:

  Të gjitha ndonjëherë janë të dekurajohen plotësisht. Përveç Princit Charles të Anglisë tani ka edhe koronë (i uroj shumë shpejt lol).

  Numri i personave të njohur që kanë koronë duhet të jetë tani 1 në 50. Por njerëzit e shohin këtë mjaft normale sepse hidhen në vdekje në media me shifra (asnjëherë mos harroni përqindjet !!!), për shembull, me numrin e njerëzve që duket se kanë në të gjithë botën (sipas MSM). Kjo është afërsisht 400.000 sipas MSM

  98% e njerëzve që e shohin këtë shifër nuk e kuptojnë fare se çfarë do të thotë. Nëse 400.000 njerëz në të gjithë botën kanë koronë, kjo do të thotë se rreth 1 në 17.000 njerëz në botë në të vërtetë kanë koronë !!!

  Me vëllanë tim dhe disa të tjerë që janë gjithashtu të lumtur zgjuar, bëra një studim të vogël midis rreth 100 njerëzve me inteligjencë pak më të lartë se mesatarja, duke i pyetur ata, ndër të tjera:
  Numri i përgjithshëm i infeksioneve të koronës në botë është 400.000. Percentagefarë përqindje e popullsisë botërore është kjo?

  Përgjigja mesatare ishte (besoni apo jo) se 400.000 njerëz ishin midis 1% dhe madje 10% të popullsisë në botë. Vetëm 2 nga 100 dhanë përgjigjen e saktë.

  Kjo do të thotë që kur një holandez mesatar (dhe ndoshta edhe njerëz nga vendet e tjera) dëgjon ose sheh numrin e 400.000 infeksioneve korona të shkruara në të gjithë botën, ai ose ajo mendon se kjo është një përqindje shumë e madhe e njerëzve në botë (wow tashmë 1% ose 5% e popullsisë botërore ka koronë, sa është e rrezikshme).

  Unë gjithashtu e pashë këtë nga Jair Bolserano. Gjë qesharake ishte që Putinit i lejohet të promovojë pikërisht mendimin e kundërt në Rusi: Putin thotë se është shumë e rrezikshme dhe se rusët duhet të ndjekin udhëzimet e Big Brother saktësisht dhe se njeriu duhet t'i kushtojë vëmendje njëri-tjetrit (Putin thotë për të njëjtën gjë si Rutte)

  Pyete Martinin.

  Pse fle pothuajse e gjithë popullata botërore? Ata duket se janë magjepsur nga elita Luciferiane. Me siguri dikush duhet të jetë në gjendje të mendojë pak dhe të llogarisë se pothuajse askush në botë nuk ka koronë? (përveç njerëzve të famshëm, pothuajse të gjithë duket se kanë koronë).

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Siç e dini ju duhet të "dëgjoni ekspertët"
   Sidoqoftë ... numrat janë numra sepse media dhe politika na tregojnë ato numra. Truman Shfaq? Ti nuk e di
   Ajo që ne dimë është se njerëzit marrin pozicionin që në rritjen eksponenciale ju shihni numra të vegjël në fillim derisa kurba të rritet si shigjetë.
   Nuk është e dobishme për t'i përqendruar njerëzit në numra, përqindje ose kthesa.
   Shtë e dobishme për t'i përqendruar njerëzit në realitet ashtu siç e perceptojmë.

  • ellysa ka shkruajtur:

   @harry
   Ajo që dikur dija / mësova në "arsimin" tim Marrëdhëniet PR-publike është se shifrat - ose statistikat siç u quajtën bukur - janë instrumenti (mjetet) e duhura për t'u rrotulluar. Marrëdhëniet me publikun = luani / tjerrni audiencën. Me numra ju mund të "zvogëloni" çdo situatë individuale / rrethanë / person në një të folur në timon. Mesatarisht, ju hiqni vlerën njerëzore. Dehumanizoni numrat. Shifrat janë mjetet për të bërë mpirje. Teknologjia e sotme përdor vetëm 2 shifra - zero dhe atë për të krijuar një realitet të shtuar. Për të krijuar një mbivendosje.
   Nuk është pa arsye që ne themi në lidhje me shifrat që ata na bëjnë të marramendës. Me fjalë të tjera, ju humbni orientimin tuaj. Nëse e keni humbur orientimin tuaj, do të humbni diçka, përkatësisht kontekstin / kornizën.
   Nëse nuk keni një kornizë / kontekst, ju jeni përkufizim një lodër në dorën e dikujt tjetër.
   Numrat janë simbole, një mënyrë subliminale e komunikimit (me mendjen nënndërgjegjeshëm). Të gjitha këto shifra janë në fakt bosh, nuk thonë asgjë, por në të njëjtën kohë ata u tregojnë gjithçka të brendshëm. Tani kemi mbërritur në një kohë kur është detyra jonë të deshifrojmë tregimin (rrotullimin, rrotullimet).
   Krahasoni gjithashtu numrat e fjalëve angleze që tregojnë më shumë sesa mund të dyshoni në shikim të parë (vlera e fytyrës). Të mpirë është e mpirë. Numrat / numrat janë një vektor për aktivizimin e emocionit (= ndjenja të ulëta) pa (pa vetëdije) duke vërejtur se nëse nuk jeni iniciativë. Sistemi arsimor është krijuar pikërisht për këtë. Numrat / numrat na janë paraqitur vetëm në një formë të vetme, formën boshe. Kjo është arsyeja pse ne duhet të "mësojmë të llogarisim" në mënyrë që të shkëputemi nga njohuritë universale. Sidoqoftë, kjo është një histori tjetër më e thellë. Shpresojmë se do të pajtoheni me këtë më tej dhe do ta mendoni.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Pajtohem Ellysa,

    Për shembull, për të vendosur dikë nën hipnozë në bisedë (e cila është arsyeja pse njerëzit preferojnë të shikojnë TV ose një kanal në YouTube), është mirë që të rendisni disa figura me radhë. Kjo ka efektin e ngatërrimit të proceseve të mendimit tuaj të vetëdijshëm. Ata përpiqen, si të thuash, të ndjekin numrat e shumtë ose llogaritjet, por për shkak se truri juaj ka probleme “të vazhdojë”, folësi anashkalon vetëdijen tuaj dhe mund të programojë mendjen tuaj nënndërgjegjeshëm duke hedhur spiranca.
    Master komunikues (ose specialist i NLP) Robert Jensen gjithashtu aplikon këtë teknikë.
    Ju gjithashtu e shihni atë shumë në njerëz si Jeroen Pauw. Ju keni teknika të shumta në NLP dhe hipnozë bisede, por statistikat dhe numrat po shkojnë shumë mirë.
    Kjo është arsyeja pse gjithmonë e keni parashikimin e motit në fund të ditarit. Atëherë do të shihni numra dhe do të hidheni mbrapa dhe me radhë në hartë. Do të jeni ekstra jashtë hartës (hipnotizuar).

 4. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM ka shkruajtur:

  Fundi i valës së gripit!
  https://www.euromomo.eu/
  Vala tjetër që vjen!
  https://youtu.be/fva-unRTDkI

 5. Kornizat ka shkruajtur:

  kështu që nëse shoh si duhet, pas 11 javësh në vitin 2020 kemi një vdekshmëri më të ulët se linja bazë?

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  "Si mund ta kuptoni që unë jam një Freeland e opozitës e kontrolluar? Unë jetoj në një shtëpi të lëvizshme dhe do t'ju tregoj llogarinë time bankare. " Mirë Janet, më trego llogarinë tënde bankare dhe më pas trego atë llogari tjetër bankare.
  "Sikur të më kishit thirrur, do ta rregulloja"

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2530040067264446&id=100007754328417

  Dhe lista Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers) reagon nën postim me abuzimin e zakonshëm për të djegur Vrijland (siç bëjnë ata pothuajse në çdo blog dhe të gjitha mediat sociale; kjo është puna e tyre).

  Sigurisht që Janet i kishte rregulluar videot e saj si rezultat i kritikës sime. Nëse do ta kisha "sapo e thirra", ajo do të kishte marrë 3 videot promovuese Q Anon jashtë linje jashtë linje dhe të bënte të reja dhe të adaptoja tërë historinë e saj. Po Janet, apo jo? Kolder natyrisht. Consideredshtë konsideruar mirë, përgatitur mirë dhe promovimi i Q Anon filloi në kohën e duhur.

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër