Unaza e hundës transgjinore: pse është kjo?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 22 Qershor 2018 7 Comments

Burimi: printerest.com

Unë nuk e di nëse keni vënë re ndonjëherë, por unë shoh gjithnjë e më shumë djemtë dhe vajzat kohët e fundit që ju nuk mund të mjaft të shohim qartë nëse ata janë djalë apo vajzë. Unë personalisht kam vërejtur se shpesh shoh një unazë hundësh me një person të tillë; një unazë hunde përmes kockave të hundës (si në foto, jo në anën). Duke lënë mënjanë çështjen nëse shijet diçka apo preferenca ka të bëjë, ajo pothuajse duket të jetë një hap i madh në evolucionin kur bëhet fjalë për këtë fenomen. Tani unë nuk besoj në teorinë e evolucionit, sepse ajo është (sipas mendimit tim) një sistem besimi në të cilën disa janë shumë boshllëqe, por sugjerojnë se mund të ketë ndryshime dhe se njeriu është krijuar me këtë rrugë, atëherë kemi të fundit (paketë 'm bite) 10 bëri një hap të madh për vite me rradhë. Si mund të jetë papritmas diçka e gjeneratës së fundit që ka kaq shumë njerëz të pacaktuar seks që ecin përreth? Për hir të qartësisë: Unë nuk kam asgjë kundër asnjë individi apo ndonjë orientimi seksual, as kundër transeksualëve. Unë vetëm pyes veten se si mund të bëhet.

Ka shpjegime që shpjegojnë atë në bazë të sasisë së madhe të PCB-ve në mjedisin tonë. Thuhet se këto PCB ngatërrojnë ekuilibrin "normal" të hormoneve. Për shembull, një nënë e cila është shtatzënë mund të ketë shumë PCB në gjakun e saj, e cila do të përfshijë hormonin mashkullor (testosteron) dhe kështu të ngecje në rritjen e gjenitaleve mashkullore. Duket sikur unë jam një faktor potencial potencial i besueshëm. Unë nuk e di nëse duhet të marrim parasysh edhe ndikimin e IVF dhe / ose vaksinimeve. Tani po flas për faktin e thjeshtë që unë personalisht kam përvojën për të parë gjithnjë e më shumë djem / vajza gjinore të pacaktuar që ecin përreth. Duket gjithashtu se ata vetë janë të vetëdijshëm për një lloj të kodit të fshehtë të përbashkët, domethënë atë të unazës së hundës. Si në qoftë se ata duan të tregojnë: "Shikoni, unë jam neutral ndaj gjinisë".

Është gjithashtu shumë e habitshme se media ka qenë e mbushur me lajme transgjente pothuajse çdo ditë për dy vitet e fundit, por gjithashtu po shihni gjithnjë e më shumë artistë popë që përhapin mesazhin. Emrat e famshëm si Pink dhe Angelina Jolie mbajnë mesazhin dhe madje fëmijët duket se janë të përfshirë. "E pra dhe! Nuk ka asgjë të keqe me këtë! Me sa duket ka gjithnjë e më shumë njerëz që ndjejnë një gjini tjetër ose më shumë njerëz me të cilët seksi është fizikisht i paqartë."Po, pikërisht atë që dua t'ju theksoj. A nuk ka askush që pyetet se si mund të bëhet kjo? A mund të shtyhet? Apo e shohim atë fenomen në gjitarë të tjerë? A ka edhe majmunë, ujqër, lopë, elefantë dhe arinj, të cilat befas po lindin gjithnjë e më shumë si hermafroditë? A ka edhe një hap në evolucion? "Mirë, mendoj se është shtyrë! Dhe çfarë pastaj? Çfarë ka rëndësi?"Kjo bën një ndryshim, në mënyrë që ndoshta të lindësh gjithnjë e më shumë fëmijë, të cilët mund të gjenden potencialisht në probleme mendore. Dhe pastaj është me të vërtetë logjike që, për shembull, duhet të ndërtoni tualete neutrale me bazë gjinore ose rroba neutrale ndaj gjinisë duhet të uleni në dyqane. Ju nuk doni të dëmtoni psikikisht një grup në rritje.

Ajo që unë përpiqem t'ju stimuloj me artikujt e mi është të mendoni nëse ka një shtytje të qartë nga lart. Unë e di; se sa mendoni "teori konspirative", por diçka duket se për të bërë një të madh evolutiv "hap" të tillë (nëse na pëlqen për të thirrur një hap ose hidhen poshtë), atëherë ju mund të bëni që të mos të vërtetë më shumë vetëm të lahen off me një mendim se kjo është një 'teori komploti'. Është një perceptim; një deklaratë. Nëse temperatura në tokë rritet, ne gjithashtu do të shqyrtojmë kauzën. Pse nuk e bëjmë këtë me ndryshimet në fushën e rasteve të dyshimeve gjinore? Ne mund të për shembull të vijnë në përfundim se është me të vërtetë e mundur për mjedisin nga plastike dhe kjo do të duhet të jetë një komplot, por një fenomen shkak-pasojë. Pyetja që do të dëshiroja të nxisja me ju është nëse ekziston një axhendë pas tij dhe udhëzime nga 'lart'. Unaza Hunda është në këtë kontekst për të përmendur të shquar, sepse ajo është e ngjashme me unazën me hundë të një demi. Dhe demi (demi i kuq) në fakt qëndron për Saturnin dhe kështu për Luciferin. Ju mund të gjeni artikujt e nevojshëm për vërtetimin e asaj deklarate këtu në këtë faqe interneti. Pra, dikush mund të pyesin nëse genderneutraal-, hermafrodiet- apo transgjinor simbol (apo çfarëdo që ju e quani ajo duhet) të bëjë unazën në hundë pak me Lucifer. Ju gjithashtu mund të pyesni nëse ylberi i lëvizjes transgjinore (ose lëvizja LGBTQ) ka të bëjë me Luciferin. Mund ta hedhim poshtë si të rastësishme ose 'të larguar'. Sigurisht që ta lë këtë zgjedhje për ju. Unë tashmë e përmenda vizionin tim për të ardhmen ky artikull.

Etiketa: , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (7)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Skllavi i pagave ka shkruajtur:

  Demi me unazën e hundës natyrisht mund të gjendet në formën e tij më të pastër në një stemë në Zvicër:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Canton_of_Uri

 2. Indigo Pixie ka shkruajtur:

  Në FB, ju tani mund të zgjidhni nga 56 identiteteve gjinore, dhe duke zgjedhur vetëm 'njeri' ose 'grua' nuk është edhe në mesin e ... Me fjalë të reja (NLP) të rinjtë bëhet mësuar me idenë se dallimet natyrore mes burrave dhe grua (që ekzistojnë dhe janë me rëndësi të madhe nga rruga) nuk llogariten më.
  https://www.vice.com/nl/article/8gz73a/waarom-kun-je-op-facebook-kiezen-uit-meer-dan-50-genderidentiteiten

  Është ripërcaktimi i identitetit njerëzor, biologjik dhe përshtatet në axhendën e prishjes dhe dehumanizimit (në kombinim me planin e Kalergjit për diversitetin racor dhe uniformitetin).

  Në 2008 tashmë ishte nisur ideja se një burrë gjithashtu mund të vërë një shtatzëni me procedurat e nevojshme kirurgjikale. Hapi tjetër është se konceptimi dhe lindja janë të ndara nga ndikimi dhe bashkëpunimi njerëzor dhe zhvillohen në klinikat e fertilitetit me bazën e të dhënave të gjeneve të kontrolluara nga shteti.
  Familja tipike (burri, gruaja, fëmijët) si një njësi bazë duhet të zhduket. Duke qenë se fëmijët gjithmonë janë e ardhmja (është gjenerata e ardhshme), kjo "konfuzion" gjinor është përfundimisht se kush mund të fitojë kontroll mbi fëmijët ...
  http://thefederalist.com/2014/06/23/how-the-trans-agenda-seeks-to-redefine-everyone/

 3. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Kjo është e gjitha adhurimi i Baalit, ata 'sakrifikojnë' një fëmijë për agjendën më të madhe transhumaniste

  Baali (Hebraisht בעל ba'al 'Zot' ose 'Mësues')
  Titulli ba'al ishte një sinonim në disa kontekste të adonit hebraik ("Zot") dhe adonai ("Zoti im") që ende përdoreshin si nënshkrime të Zotit të Izraelit Jehova. Sipas disa dijetarëve, hebrenjtë e hershëm përdorën emrat Ba'al ("Zot") dhe Baal ("Zotëruesi im") në lidhje me Zotin e Izraelit, ashtu si Ba'ali më larg

  "Palladizmi është domosdoshmërisht një rit i Luciferit. Feja është Manichea neo-Gnosticizmi, e cila mëson se hyjnia është e dyfishtë dhe se Luciferi është i barabartë i Adonai, ku Luciferi është Perëndia i Dritës dhe mirësisë, e cila po lufton për njerëzimin kundër Adonay, Perëndinë e errësirës dhe e keqja . Albert Pike kishte vetëm dogmat e shkallës së lartë të vrijmetselarijen tjetër të përcaktuar dhe të zbulohet, për çfarëdo rit çdo gjë, Arkitekti i Madh i universit nuk është Perëndia adhurohet nga të krishterët. "
  Fragment nga Masoneria Përtej Dritës, nga William Schnoebelen, ish-xhumas Freemason shkallë.
  https://deburchtsion.blogspot.com/2012/03/dossier-x-albert-pike.html

 4. Gushëkuq ka shkruajtur:

  Lopët qumështore gjithashtu ndonjëherë kanë një unazë të tillë hundësh me spines, sepse ata ndonjëherë vjedhin qumështin e njëri-tjetrit ... Cilat janë trendët.

  Ndoshta është që të zhvendosë vëmendjen e krijesës që mbart në unazën gjigante blingbling. Unë nuk e kuptoj tërë problemin transeksual. Nuk ka asnjë problem! Është shumë e thjeshtë, nëse nuk i ngatërroni qëllimisht gjërat.
  Ose krijoni një lloj virusi të inteligjencës.

  Ju mund të prerë një patate në një karotë për mua. Dhe thonë se kjo është një karotë, por është ende një patate. Pa marrë parasysh se si të mësoheni me të. Çdo fibër e "zhurmës së karrotave" thotë: Unë jam një zhurmë.

  Vetëm kur ju keni njerëz që kthejnë gjërat përreth, dhe majmunët 100 marrin përsipër, bëhet i bezdisshëm.
  Në njëfarë kuptimi ata gjithashtu vuajnë nga një lloj aftësie intelektuale, por ata thjesht nuk e lejojnë veten të konvertohen.
  Është pak si "pushtimi i snatchers trupit", por të ndryshme.

 5. sandokan ka shkruajtur:

  Disa vjet më parë, në 2016, ata tashmë e kanë vënë Nimrud në Evropë ...

  https://nos.nl/artikel/2136324-verwoest-in-irak-herrezen-in-rome-de-stier-van-nimrud.html

 6. Terry Modder ka shkruajtur:

  Të paktën dhjetë vjet më parë, ekzistonte një studiues që parashikoi se përdorimi i plastikës do t'i bënte njerëzit të pafrytshëm në një afat të gjatë, dhe kjo hype transgjinore mund të ishte pasojë e kësaj.
  Ajo që është më serioze është atmosfera tabu në të cilën merret një studim i qasjes së burimit të duhur.
  Kur shkoj në një diskutim, vura re se njerëzit kanë përfunduar gjykimin e tyre.
  Pyetja trendi transgjinor është lumped me gay urrejtje, antisemitizmit dhe intolerancës, dhe kjo është pikërisht çfarë janë pasojat për njerëzit të cilët e shohin guxojnë të flasin në mënyrë kritike.
  Kur filloni me një mjedis gjithnjë ndotës dhe burime ushqimi, që ka efektin e saj në gjeneratat e ardhshme, jeni të ekzagjeruar ose një komplotues.
  Shkurtimisht, linjat ndarëse brenda të cilave njeriu modern mendon se është një kufi i menduar me kujdes nga mediat dhe qeveria.
  Gjenerata e ardhshme tashmë është e pasur me naftë, tërësisht jo-krijuese dhe aspak kritike për mirëqenien e tyre.
  Transgjinori është produkt i trekëndëshit: qeverisë, shqetësimeve ushqimore dhe mediave dhe kështu pjesë e planit për dehumanizimin e njerëzve.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër