Universi është një simulim: të gjitha fetë, çdo sistem besimi është mashtrim

burim: verizine.nl

A e dini se çdo gjë që ju perceptoni materializohet vetëm kur ajo është vërejtur? Kjo tregon një eksperiment thuajse një shekullor të quajtur eksperiment i dyfishtë (hapja e dyfishtë). Fizikanët kuantikë në mbarë botën e kanë kryer këtë eksperiment qindra herë, sepse ajo çoi në kaq shumë mosbesim dhe në të njëjtën kohë në një habi të tillë të madhe. Është një zbulim që ka ndikim edhe më të madh se zbulimi se toka ishte e rrumbullakët. Megjithatë, shkencëtarët nuk kanë qenë kurrë në gjendje të vlerësojnë kuptimin e vërtetë të eksperimentit në atë vlerë. Së pari lexoni më poshtë se çfarë eksperimenti do të thotë saktësisht, për të zbuluar më pas se pse ky eksperiment dëshmon gjithçka për të qenë shpjegues.

Për një mirëkuptim të mirë duhet të dish diçka për valët. Shumë gjëra në jetë përbëhen nga lëvizjet e valëve. Tingujt janë një lëvizje valë. Gjithashtu përdoret fjala dridhje ose dridhje. Vibrimi ose vibruesi i një vargu kitarë ju shkakton të dëgjoni një ton të caktuar. Vibracion (vibruese) e membranës së altoparlantëve të sistemit tuaj stereo siguron që të dëgjoni zërin. Vetëm të shkoni për një kuti në një koncert ose ngjarje valle dhe ju do të ndjeni vibrimet e bas që kalojnë nëpër trupin tuaj. Valët mund të përforcojnë ose zgjerohen njëri-tjetrin. Tabela më poshtë tregon se si dy majat e të njëjtit valë po përforcojnë njëra-tjetrën (majtas) dhe valët e së cilës në majë dhe luginë nuk sinkronizohen (djathtas) anulojnë reciprokisht njëri-tjetrin.

Eksperimenti që shkaktoi efektin e madh të goditjes në botën shkencore njihet me emrin 'Eksperimenti i dyfishtë i rripave' (i përkthyer lirshëm: eksperimenti i dyfishtë). Do të përpiqem ta shpjegoj këtë eksperiment në një mënyrë që është e qartë për të gjithë.

Për të filluar, duhet të kuptosh se shkencëtarët kanë menduar gjatë se materia është diçka "e fortë". Një atom përbëhet nga një bërthamë me elektronet rreth tij. Të gjitha grimcat që përbëjnë një atom janë supozuar të jenë të ngurta. Eksperimenti "Double Slits Experiment" është një eksperiment që kërkon disa shpjegime, por në ndërkohë mbani në mend atë që ju thashë për "çështje" dhe formën e saj të supozuar.

Eksperimenti i dyfishtë

golfplayer_doublesplitNëse keni për qëllim një armë topin ping-pong në një mur me një pjatë me dy lojëra elektronike në mes, model do të shfaqet në mur si ju shihni në të majtë. Gjithashtu një lojtar golfi që ju lejon të goditni topa të rastësishme që vetëm të gjejnë kalimin nëpër lojëra elektronike mes mureve, rezulton në një model të dukshëm në muret e pasme. Rezultati që rezervoni kur materia juaj e ngurtë gjuan nëpër dy lojëra elektronike është dy vija paralele në muret e pasme.

Nëse bëni të njëjtën eksperiment me një lëvizje valë, për shembull me valë uji ose me valë zanore, një model krejtësisht i ndryshëm krijohet në muret e pasme. Pra, kur ju hedh një valë të shëndoshë në ndarjen dhe ajo është e detyruar të shkojnë nëpër lojëra elektronike, duket të ketë origjinën që përforcojnë njëri-tjetrin në pika të caktuara pas ndarjes dhe dy valët e lagur jashtë në pikat e tjera (siç shpjegohet në imazhin e sipërm të djathtë). Kjo krijon një model në murin e pasmë që është krejtësisht ndryshe nga ajo që ju merrni kur gjuani materie të ngurta në lojëra elektronike. Kjo rezultoi në dy vija të mëdha në muret e pasme. Imazhi më poshtë tregon pamjen që merrni kur dërgoni një lëvizje të valës në mur me dy lojëra elektronike.

Tani vjen surpriza e madhe që shkencëtarët zbuluan kur bënin të njëjtin eksperiment me elektronet. Shpresa ishte se lënda e ngurtë do të prodhonte të njëjtin efekt si dy vija në murin e pasmë të balls golfi. Deri tani është supozuar se materia është diçka "e fortë". Për habinë e të gjithëve, grimcat e ngurta doli të jetë - elektronet - megjithatë, për të treguar modelin e rezultatit të lëvizjes së valës në muret e pasme. Një habi edhe më e madhe u ngrit kur eksperimenti u mat. Pas të gjitha, matja është të dish. Për këtë qëllim, sensorë u vendosën në lojëra elektronike, në mënyrë që të mund të shihej saktësisht përmes së cilës slot një elektron po shkonte. Për shembull, ishte e mundur të matnim të gjithë elektronet që ishin qëlluar përmes së cilës hapësira po shkonin dhe kështu nëse ata duhet të kishin përfunduar në muret e pasme. Mahnitëse ishte rezultati, sepse si rezultat i matjes, papritmas modeli i ndërhyrjes në muret e pasme (si me valë) nuk u ngrit më, por modeli që i përkiste materi- alës solide.

Eksperimenti u zgjerua. Eksperimenti u bë 102 herë dhe bëri çdo rezultat në një zarf të madh të mbyllur që përmban dy zarfa më të vogla. Një zarf i vogël (brenda asaj të madhe të mbyllur) përmbante rezultatin e matjes së elektroneve që kalonin nëpër lojëra elektronike. Zarf tjetër i vogël model në mur mbrapa. Kur hapën zarfin e parë dhe të fundit nga seria, u hapën edhe zarfat më të vegjël. Si rezultat i matjes së ndarjes dhe modelit në muret e pasme u shqyrtuan. Në të dyja rastet, pashë modelin në murin e pasëm që korrespondon me dy linjat paralele që prisni për materie të ngurta. Zarfet e mëdha të mbetura 100 u ndanë në dy grupe 50. Rezultatet e matjes së zarfeve të parë 50 u hoqën nga zarfi i madh dhe shihen. Më pas, rezultatet e murit të pasmë u ekzaminuan dhe secila herë ishte i dukshëm modeli i dy linjave paralele. Diçka tjetër është bërë me zarfat e tjerë 50. Rezultatet e matjes janë djegur dhe prandaj nuk janë parë. Pastaj rezultatet e murit të pasmë janë nxjerrë jashtë zarfit. Dhe çfarë mendoni se çfarë ishte e dukshme në të? Pikërisht, modeli që i përket një lëvizjeje valë.

Ju do të jeni aq të befasuar sa unë jam dhe ndoshta mendoni: "Jo, kjo nuk është kurrë e mundur, duhet të ketë qenë një iluzionist në punë."Jo, po flasim për një eksperiment shkencor serioz që është bërë kaq shpesh për këtë arsye. Njerëzit vështirë se mund ta besojnë. Kjo do të thotë që elektron vetëm merr një formë të caktuar kur të shihet. Në momentin kur rezultatet e matjes (shikoni) nuk shihen - edhe nëse eksperimenti është kryer më herët - elektron manifestohet në formën jo fikse të një vibrimi. Wow! Ky është një zbulim revolucionar. Pra, çdo gjë që ne perceptojmë vetëm bëhet fikse kur e shohim atë? "Por si është e mundur kjo? Ne jetojmë në një botë ku çdo gjë rreth nesh është fikse? A është e prekshme? E shoh të drejtë?"

Ju jetoni në një simulim

burim: ggpht.com

Shkencëtarët kanë thyer kokat e tyre në lidhje me këtë eksperiment dhe rezultatet, por më tepër le të gënjejë problemi, sepse Albert Ajnshtajni ka qenë i përfshirë për dekada dhe nuk mund ta përmbante as. Ata preferojnë të kërkojnë për subjekte me të cilat ata mund të shënojnë. Personalisht, unë kam bërë thirrje për vite që ky fenomen shpjegohet me faktin se universi është simulim. Këtë javë zbulova, përmes një reagimi nga një lexues, se ka edhe një shkencëtar natyror që thotë këtë. Emri i tij është Tom Campbell. Campbell madje e ka atë përmes një versioni më të gjerë të eksperimentit të dyfishtë të prerjeve (lexoni këtu si PDF) bëri të mundur që ne të jetojmë në një simulim. Në të vërtetë, ai është personi i parë që shoh, i cili gjithashtu shqiptohet për propozimin që ne jetojmë në një simulim. Megjithatë, unë shkoj një hap më tej se ai dhe mendoj se ne jetojmë në një simulim të qartë para-programuar.

Për t'u përdorur në konceptin e "simulimit", ndoshta është më mirë ta krahasoni atë me një lojë online. Me PlayStation-in e sotme mund të luani lojëra online dhe të përfundoni në botët virtuale të plota ku keni liri të pakufizuar të lëvizjes dhe opsionet e zgjedhjes. Kjo mund të bëhet edhe në kompjuterin tuaj, por një PlayStation, ndoshta është shembulli më tërheqës. Tani ju duhet të përdorni butonat dhe të shihni një ekran të madh televiziv. Së shpejti do të veshësh syze 3D VR dhe do të jetë shumë më realiste. Për momentin ne po punojmë shumë për të gjitha llojet e pajisjeve që marrin valët e trurit duke bashkëvepruar me spektrin elektromagnetik që gjeneron aktivitetin e trurit. Ju mund të merrni në mënyrë të drejtpërdrejtë informacion nga truri. Nëse ne ndjekim zhvillimet, ne kemi arritur tashmë në pikën brenda pak viteve që mund të komunikojnë drejtpërdrejt me tru dhe ne edhe llogaritin ose kapacitetet e magazinimit mund të ulet në re. Pasi të kemi kështu qendrat mund të marrë trurin tonë online, ku të gjithë perceptimi ndijor ndodh, ne mund të për shembull, erë, prekni, dëgjuarit dhe të shikuarit, projektuar direkt në tru. Ju mund të ndjeni ndjenjat e dikujt tjetër ose të shihni ëndrrat e dikujt tjetër. Nëse lidhja truri është një fakt, mund të botëve virtuale si një projekt lojë të drejtpërdrejtë në tru dhe në këtë mënyrë të gjithë perceptimin ndijor si erë, prekje, dhimbje, frikë, gëzim, dhe kështu edhe të përjetojnë gjallë. Ju pastaj kaloni, ashtu siç janë, syri, veshi, hunda, nervat në lëkurën tuaj dhe ju e quani atë.

burim: kinja-img.com

Ju pastaj mund të thoni se truri bëhet vëzhgues i një bote virtuale. Trupi ynë me trurin e tij mund të përjetojë një botë virtuale si reale. Megjithatë, nëse shohim përsëri në eksperimentin e dyfishtë, atëherë edhe trupi dhe truri janë çështje; vetëm dhe vetëm materializuar si rezultat i vëzhgimit. Në këtë kontekst, mendoni për atë Playstation. Në të ju mund të zgjidhni një lojtar: një avatar. Nëse luani në lojë disa orë në ditë, pothuajse do të identifikoheni me atë avatar (veçanërisht nëse zgjedhni gjithmonë të njëjtën). Ju keni, siç ishte, ndjenja që jetoni në lojë dhe jeni avatar. Se së shpejti do të jetë edhe më shumë rasti me syzet 3D VR, por në qoftë se loja mund të jetë e projektuar direkt në tru, mund të jetë e vështirë për të mos identifikohen me Avatar dhe ndjenja se ju jetoni në lojë . Kjo është pikërisht situata në të cilën jemi tani. Shpirti ynë percepton këtë lojë dhe e materializon këtë 'realitet' nëpërmjet vëzhgimit. Universi është, siç ishte, krijuar si një lojë në një ekran.

Kodifikimi i simulimit

Për të ruajtur fuqinë informatike, nuk duhet të krijoni imazhin në një lojë derisa lojtari të shikohet. Kjo kursen fuqi të madhe informatike. Nëse keni një lojë me shumë lojtarë (si tonat) është e dobishme që të dhënat e materializuara të materializuara të mbeten të pandryshuara, kështu që secili vëzhgues të vëzhgojë të njëjtën gjë. Kjo është një lloj rregulli themelor në programim.

Vitet e hulumtimit më kanë sjellë në përfundimin se ne nuk jemi duke jetuar vetëm në një simulim të tillë, por edhe në një simulim me një ndërtues të përcaktuar qartë. Tani dëgjoj që po mendon: "Po, por gjithashtu kemi prova të qarta se ekziston origjina e jetës në tokë dhe në univers nëpërmjet një procesi evolucionar". Më lejoni t'ju pyes pyetjen e mëposhtme: Imagjinoni që do të jeni pjesë e ekipit të programuesve nga një lojë Sony Playstation. A nuk do të ishit në gjendje të programonit plotësisht çdo lloj teorie dhe histori të gjenezës? Supozoni se jeni pjesë e kësaj loje dhe ju propozoni lojtarëve tuaj të tjerë për të hetuar origjinën e botës tuaj të lojës, a nuk gjeni vetëm të gjitha informatat e shkruara nga programuesit e lojës? Supozoni që ju të kuptoni se universi juaj është i pafund dhe se ju gjithmonë zbuloni galaktika të reja kudo që shikoni. A mund të ndodhë që këto sisteme të krijohen sapo t'i shikoni, për shkak se softueri është i shkruar kështu? A mund të ndodhë që në një moment keni ardhur në përfundim se ka pasur një herë në moment që universi juaj, loja juaj, filloi papritmas? Dhe do ta quanit atë bang, sepse nuk mund të gjesh një shpjegim tjetër për të? Ose do ta quanit atë një vrimë të zezë? Ju vazhdoni të mendoni dhe kërkoni përgjigje, por kurrë nuk e kuptoni se cili ishte pikënisja. Ky ishte momenti kur loja u ndez.

Mjeko-ligjore nga vëzhgimi i kësaj loje, nga perspektiva e aktrimit (dhe jo më për të identifikuar me avatar cilën unë të gëzojnë këtë lojë!), Unë do të vij në përfundimin se ka disa gjëra luaj projektuar për të bërë lojtarët të harrojmë se ata janë vetëm vëzhgues / lojtar. Në këtë kuptim, loja është ndërtuar kaq realisht sa duket Qëllimi është që të harrosh se kush je: ju jeni një shpirt që vepron. Origjina juaj është jashtë kësaj iluzioni (ose më mirë "njëkohësisht brenda dhe jashtë", për shkak të parimit fizik kuantik të 'mbivendosjes'); ashtu si ju luani një lojë PlayStation, mos harroni se ju nuk jeni në atë ekran dhe thjesht keni një pajisje në duart tuaja. Ju nuk jeni lojtar; ju nuk jeni avatar: ju jeni një vëzhgues. Madje duket se brenda kësaj loje ju jeni programuar nga materializimi i avatarit tuaj të foshnjës në një mënyrë të tillë që misioni është për të të harruar që ju jeni një vëzhgues. Pastaj ka edhe avatarë në lojë që synojnë të kontrollojnë dhe monitorojnë këtë proces. Duket të jetë një skenar i qartë që i vë gjithçka në lojë në shërbim të procesi i harresës që jeni në të vërtetë: një shpirt që vepron.

Feja duket se luan një rol të madh në këtë. Dhe në këtë religjion ju jeni të inkurajuar në këtë lojë për të dhënë shpirtin tuaj, ashtu siç ishin, larg një hyjni. Duket të jetë një parim i rëndësishëm, gjithmonë duke iu përgjigjur frikës. Ky parim bazohet në parimin e vazhdueshëm në zhvillim 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja. Lojtarët avatar paraqiten me një problem (Problem), duke i bërë ata të bien në frikë (Reagim). Kjo frikë ushqehet më tej nga ato avatars brenda lojës që, si të thuash, e monitorojnë këtë proces në emër të ndërtuesit të lojërave. Shembuj praktikë janë kishat që nxisin frikën nga mëkati, vdekja dhe ferri apo mediat që rrënojnë frikën për terrorin e krijuar nga vetë avatarët e qeverisë që ruajnë shkrimin e ndërtuesit. Zgjidhja gjendet gjithnjë në më shumë kontroll nga grupi i avatarëve që monitorojnë lojën dhe që monitorojnë procesin; procesi në të cilin lojtarët humbin gjithnjë e më shumë në iluzion dhe e vënë shpirtin e tyre në shërbim të grupit avatar që ofron zgjidhjen e dhënë (Zgjidhje). Në rastin e mëkatit, ferrit dhe vdekjes, kjo është rruga e fesë, ku ministri ose imami ju ofron zgjidhje: rruga drejt qiellit, jeta e përjetshme dhe shpengimi. Avatari i pastorit nuk duhet të bëjë shumë përpjekje, sepse avatarët që kanë vënë avatarin tuaj të foshnjës tashmë janë programuar në një sistem besimi të caktuar.

Duket se brenda kësaj loje përdorimi gjithashtu është bërë i dallimeve të krijuara qëllimisht. Le të themi një djalë i mirë djalë i keq. Është gjithmonë dialektika hegeliane e kontradiktave që duhet të çojë në kaos, për të krijuar rend të ri nga ai kaos. Pra, ju keni dallime politike, fetare dhe etnike që përdoren për të ngritur të gjithë avatar-fiset kundër njëri-tjetrit. Dhe ata janë të ndjeshëm ndaj saj, sepse nga avatar i foshnjës ata janë programuar në një sistem besimi të caktuar dhe kështu një grup avatar masiv i takon fushës së "tezës" dhe grupi tjetër masiv avatar i përket fushës anti-tezë. Mund të lejoni që fushat e tensionit 2 të përplasen. Kjo jo vetëm që i jep shqetësimet e duhura, kaosin dhe frikën, por gjithashtu i tërheq avatarët nga fakti se ata janë vetëm vëzhgues në një lojë. Për shkak të gjithë asaj shprese të rreme të kombinuar me luftën ju i mbani të ëmbël në lojë dhe ata identifikohen gjithnjë e më shumë me të. Ju u jepni atyre shpresë të rreme, duke u dhënë libra fetarë, që përmbajnë parashikime që duket se dalin, prandaj bashkohen me sistemin e tyre të besimit dhe me zotin e sistemit të tyre të besimit. Ju mund t'i bëni këto parashikime të vërteta, sepse ju keni ndërtuar lojën dhe kështu mund të kontrolloni procesin brenda lojës duke vendosur avatars që lojtarët ndjekin skenarin tuaj. Ju keni shkruar tashmë të gjithë kodin e lojës që shpaloset për lojtarët kronologjikisht (ashtu si luani një lojë PlayStation nga fillimi në fund). Këto janë rregullat e lojës.

Ndërtuesi

burim: patheos.com

Nga disa sinjale mund të konkludojmë se ato avatars që lojtarët duket se programojnë dhe duket se drejtojnë në një drejtim të caktuar, të gjithë adhurojnë një entitet të caktuar. Këta udhëheqës qeveritarë - dhe-fetarë-avatarë (që kanë bashkuar në klube të fshehta për avatarët që ruajnë lojën) duket se të gjithë adhurojnë arkitekun e madh të kësaj loje. Hulumtimi i të nënshkruarit (vëzhgues në këtë lojë) vjen pastaj tek nderimi i Luciferit. Kështu që ne mund të identifikojmë ndërtuesin dhe kujdestarin e kësaj loje si Lucifer. Vetëm shkruani atë emër në fushën e kërkimit në këtë faqe, kështu që ju mund të gjeni disa artikuj mbështetës që çojnë në atë përfundim.

Pasi të keni ndërtuar lojë ju gjithashtu mund të luajnë të gjitha rolet brenda asaj loje. Ju mund të jeni zot i Biblës, zot i Kur'anit, Satana, ju mund të keni shpirtin tuaj të përfaqësuar në avatarë në lojë dhe të jeni profet a, b ose c. Ju mund ta kontrolloni lojën tuaj nga brenda nga avatarët në pozita të shquara dhe kështu me radhë. Pas të gjitha, ju jeni ndërtues i lojës.

Për të gjithë lexuesit fetarë, më lejoni të jem i qartë: Satani nuk është Lucifer në këtë histori. Luciferi është ndërtuesi i këtij simulimi (që ne përjetojmë si të gjallë). Brenda atij simbol Lucifer krijoi një model dualist të perëndisë / satanit, parajsës / ferrit etj. Modeli zot / satan është një program i krijuar nga Luciferi. E njëjta gjë vlen për humbjen kundrejt shpengimit dhe qiellit kundrejt ferrit. Ju do ta shihni këtë vetëm kur të njihni filigranët Luciferian. Duket në veçanti nga simbolizmi.

Të gjitha fetë janë manipuluar në këtë lojë për të sjellë një betejë përfundimtare për Jerusalemin përmes kontradiktave. Ajo kthehet rreth Problemi, Reagimi, Zgjidhja, në të gjitha aspektet. Problemi i mëkatit dhe vdekjes: zgjidhja nëpërmjet përkushtimit të shpirtit tuaj ndaj hyjnisë suaj (e cila për të gjitha fetë është gjithmonë Lucifer në një maskim tjetër). Të gjithë liderët botërorë dhe fetë punojnë së bashku pas skenave për ta sjellë njerëzimin nën skllavërinë luciferiane. Kjo është e mundur vetëm nëse shpirti zgjedh për të dhe kështu duhet të jetë përmes maksimumit Problemi, Reagimi, Zgjidhja në mënyrë që njerëzit të hedhin veten në krahët e hyjnisë së fesë së tyre (Lucifer në maskim). Lufta e ardhshme botërore përsëri do të jetë një luftë e madhe e ashpërsisë (rreth Jeruzalemit) dhe nga ai kaos, avatarja e Mesisë do të paraqitet.

Pse ndërtues të kësaj loje do të shkojnë në të tilla për të na bëjnë të harrojmë se ata vetëm të ulen në një lojë shpirtrat vëzhgues dhe pse duhet ata të joshet për të kushtoj atij shpirtrat e tyre me anë të mashtrimit të fshehtë? E pra, nëse keni arritur të kapni një ushtri të tërë (potencialisht) të krijimit të fushave të forcës në sistemin tuaj, atëherë ju mund të bëni diçka me këtë. Është, siç ishte, një forcë pune e disponueshme që ju mund të vendosni pasi të keni bindur ata se ju jeni autoriteti i tyre dhe që - sapo të devijojnë nga autoriteti juaj - ata humbasin pashpresë. Ju keni ato përmes procesit tuaj Problem, Zgjidhja e Reagimit, të bindur nga e gjithë loja. Ju keni, siç ishte, një ushtri të kushtëzuar ushtrisë në dispozicionin tuaj që është i gatshëm të kërceni vetëm për gypat tuaj. Prandaj është e lidhur me ne për të parë përmes kësaj loje dhe gjithashtu për të parë që ne vetë jemi në butonat. Luciferi (ose hyjnitë e krijuara prej tij: ai vetë i fshehur) nuk ka asgjë për të thënë për ju. Shikoni përmes lojës dhe njohni lidhjen me origjinalin tuaj (shih këtu).

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (22)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Alid ka shkruajtur:

  Artikull interesant. Tani unë jam një i krishterë. Pozicioni im është: Feja është një zgjedhë dhe Jezusi është Shpëtimtari im.
  Unë nuk jam fetar, nuk jam katolik dhe / ose protestant. Unë jam një anëtar i një prej shumë Kishave të Krishtit.
  Ky artikull është pra edhe në tërësinë e tij në këtë kontekst.
  I gjithë sistemi i fesë dhe besimit është mashtrim.
  Bibla më thotë tamam të njëjtën gjë.

 2. JustObserve ka shkruajtur:

  @ Martin, nuk kam shpenzimet e mia të mia të vendosura nëpërmjet Ideal, a ka ndonjë mundësi për të zgjidhur këtë nëpërmjet PB apo diçkaje?

  përmbajtja:

  Kuotat nga neni 'A e dini se gjithçka që ju perceptoni materializohet vetëm kur është vënë re?' dhe
  n?
  'Epo, nëse keni arritur të kapni një ushtri të tërë (potencialisht) të krijimit të fushave të forcës në sistemin tuaj, atëherë ju mund të bëni diçka me këtë.'

  Sipas mendimit tim, kjo do të thotë që individi dhe tërë njerëzimi bashkërisht japin vetveten fuqinë informatike të fuqisë krijuese për t'i dhënë formë kësaj loje. Unë nuk e di nëse e kam lexuar këtu apo jo, por mendoj për këtë: pse duhet të vendosim aq shumë energji përmes stresit për të drejtuar të gjithë në të njëjtën drejtim? Jo vetëm me ide, duke shkuar së bashku me propagandën, etj, por në kuptimin më të mirëfilltë ju ndërton burgun tuaj, nga mjedisi në bio avatar tuaj.

  Në të vërtetë ju thoni vetes Martin: 'Nga sinjale të shumëfishta mund të konkludojmë se ato avatars që lojtarët duket se programojnë dhe duket se e kryejnë në një drejtim të caktuar'
  Me sa duket drejtimi është i nevojshëm, gjëja e bukur që mund të dalim të paktën është se ajo thotë diçka rreth potencialit tonë origjinal. E cila është në kundërshtim me atë që feja përpiqet të bëjë të mençur.

  Qëllimi i lojës është singulariteti, pika ku forcat krijuese nuk e dinë më se ata, kush janë ata, që ato mund të përdoren nga ndërtuesi për qëllimet e tyre.

  Cili është qëllimi i saktë për të cilin këto forca krijuese do të përdoren sigurisht që kurrë 100% nuk ​​mund të thuhet me siguri. Deri më tani, gjej deklaratën e Martin, një sulm mbi origjinalin, ka shumë të ngjarë.
  Çfarë është pothuajse e sigurtë të thuhet se nuk do të jetë një qëllim paqësor. Pse tjetër shqetësohet duke bërë këtë lojë? Me sa duket ne nuk japim leje në origjinal për qëllimin përfundimtar, por kjo ndërtim u konceptua nga zoti arkitekt për të marrë rrugën e tij në këtë mënyrë.

  Një pyetje tjetër për Martin:
  Një kohë më parë ju treguat të njihni shumë gjëra që shkruani me Wes Penre. Ndërkohë kam lexuar disa dokumente në aq shumë Wes Penre Papers si libri i tij i fundit mbi Transhumanism ed
  Në këtë ai vjen me një tregues shumë konkret të asaj se çfarë duhet të bëni kur e lini avatarin tuaj bio, të quajtur kështu i vdekur. Isha kureshtar se çfarë mendoni për këtë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë nuk e di ende nëse i regjistrohem plotësisht ideve të WesPenre. Për këtë arsye i bëra disa pyetje që ai iu përgjigj pjesërisht. Sidoqoftë, vlen të hetohet.

   Mendoj se tani e kam përshkruar simulimin e parë (atë të universit tonë). Ndoshta sistemi i tij i Orionit është po aq pjesë e atij simulimi dhe ai nuk e sheh akoma (unë përkul me forcë për këtë).

   Në qoftë se ju vetëm të krahasoni filmin e fillimit dhe të supozojmë se shpirti është në (fizike kuantike) shteti mbivendosje, është e mundur që ne jemi në të njëjtën kohë në simulimet të shumëfishta dhe / ose madje edhe ekzistencën e disa "shtresa" .
   Personalisht mendoj se ngatërresa kuantike luan një rol të rëndësishëm.

   Sinqerisht, unë nuk jam i bindur edhe për tezën e tij (të pabazuar) për ndarjen e shpirtrave dhe përzierjen e tyre me "skëterrat e shpirtrave" të tjerë. Në të vërtetë, nuk do të isha i befasuar të shihja atë të humbasë, duke pasur parasysh se ai e përshkruan njeriun origjinal si një hermafrodit. Kjo më kujton fuqishëm lëvizjen transgjinore dhe kështu të ylberit dhe kështu Luciferit.

   Nëse ai me dashje bën një udhë të rreme ose pa vetëdije, është një pyetje që kam ende. Nëpërmjet heshtja e tij në lidhje me burimet e tij dhe (ende) referenca për kanalizimin, kam përshtypjen se ai është një kërkues i sinqertë (ndoshta) është përdorur për të kontrolluar lexues / dëgjues kthehet në një labirint.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Lidhur me potencialin krijues: po kjo është pikërisht ajo që intereson miku ynë i madh Lucifer.

   Ne kemi harruar vetëm çështjen e rëndësishme të 1: ne duam të përmirësojmë lojën dhe të marrim jetën tonë brenda idealit të lojës. Kjo është po aq e mençur sa të dëshironi të ndryshoni një lojë Sony PlayStation, sepse ju sapo keni filluar të identifikoheni me këtë lojë.

   E pra po, unë mendoj se ne mund të jetë në gjendje për të rishkruar efektin e burgut të këtij iluzioni se "jashtë" në mënyrë që shpirtrat e tjerë të bllokuar gjithashtu po zbulojnë se ata janë në një qij mendje (ose më mirë shpirt-qij). Edhe pse duket se një lloj funksioni firewall është aktiv në bio-avatar tonë. Megjithatë, nëse filloni të zbuloni mbivendosjen tuaj dhe shihni përmes ngatërresës kuantike, ajo mund të krijojë një shans për të riprogramuar këtë lojë nga jashtë. Në këtë kuptim ne jemi një kërcënim i madh për planin e Luciferit.

   Ai duhet ta marrë atë rrezik, sepse ai kujdeset për shpirtrat tanë. Kjo është arsyeja pse avatarët e tij të agjentëve duhet të kontrollojnë dhe ruajnë ndeshjen në mënyrë të ashpër. Pra, nëse dëshirojmë të flasim për "zgjim", atëherë duhet të shohim se ku jemi dhe çfarë mund të bëjmë. Supozimi fizik kuantik i shpirtit tonë dhe ngatërrimi kuantik me origjinalin janë të rëndësishme.

   • JustObserve ka shkruajtur:

    Përmirësimi i kësaj loje është pikërisht ajo që unë gjithashtu desha të përmend në lidhje me këtë artikull. Është qesharake që ju filloni të flisni vetë. Çështja është se loja është e shkruar në mënyrë që (duket e pafund) ajo mund të ndryshojë shumë në sisteme, por në fund të fundit të gjitha duket se kanë të njëjtat ngjashmëri. Pse, për shkak se kodi burimor i këtyre sistemeve është përfundimisht i njëjtë. Kodi burimor është dualizmi. Unë kundër jush. Vendi juaj kundër minave. Sistemi im politik kundrejt tuajit, fesë kundrejt fesë, nuk ka rëndësi se çfarë.

    Prandaj, nuk ka kuptim që të përpiqeni dhe të mbroni pjesën e lojërave që jeni në të mirë, në të cilën keni lindur ose keni hulumtuar. Sepse duke përmirësuar pjesën tuaj, ju automatikisht e dëmtojnë të kundërtën. Fitorja për një gjithmonë rezulton në mjerim për tjetrin.
    Kjo është pika në qoftë se ju jeni një +, ose ju jeni një Etje, >>>> te sigurte se bateria, sistemi është ushqyer. <<<< Vini re ngjashmëritë këtu në fizikë, në fund të të gjitha në energji elektrike.
    https://www.youtube.com/watch?v=IojqOMWTgv8

    Është e rëndësishme të mos impresionoheni nga lojtarët e ashtuquajtur profesionistë.
    Për të përmendur një shembull personal këtu, kam një masë që unë e konsideroj një gamer të mirë. Një kafshë e madhe sociale, e di se si të hyjë kudo, të drejtojë projekte në mbarë botën. Për më tepër, një vështrim i mirë në p.sh. faraonët e gjakut, shoku Willy etj.
    Megjithatë, është e bindur se lufta është e nevojshme për t'i mbajtur gjërat në punë. "Çdo sistem ka nevojë për mbrojtje." Dhe kjo është gjithashtu e vërtetë 100 për qind. Në ndërkohë ju jeni kthyer kundër tij / tyre. Affin, bie në përsëritje.
    Ashtu si një JC Cruijff dikur tha: 'Ju e shihni vetëm kur e kuptoni'

    Në fund unë do të doja të tërhiqja vëmendjen e lexuesve dhe shkrimtarit të kësaj faqeje për disa video që janë nga krijuesi i njëjtë si serija e Artë e Artë.

    https://www.youtube.com/watch?v=NyfyjcAQvSQ

    https://www.youtube.com/watch?v=_j9wms5KpWQ
    Rastësisht, në videon e eterit, dyshemeja përfshihet me Ajnshtajnin. Në disa video të tjera gjithashtu theksohet në mënyrë të përsëritur se nuk mund të ketë asnjë shpëtimtarë të jashtëm. Gjeni të gjithë të vlefshëm.

    Për të përmbledhur në lojë së bashku, pasi origjina jonë për të kanë harruar ne përballemi 90% e lojës me dualitetin (problem), duke luftuar kundër tij, brenda saj (reagimi), kjo nuk funksionon dhe kohët e fundit 10% ne e kemi këtë aq e lodhur sa çdo kashtë është kapur. Ejani le përzierje, dhe së bashku 1 dhe pastaj ne e quajmë atë një tipar i veçantë i bukur fjala "Dhe Perëndia do të jetë mbi të gjitha dhe në të gjitha" (zgjidhje)
    Amen. (Vjella)

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Po, veçantia është, siç ishte, sallam zëvendësues i ri para hundëve tona, për qiellin dhe shpengimin e fesë. Por në të vërtetë ajo është e njëjtë, sepse avatarja e Mesisë do të ofrojë jetë të përjetshme nëpërmjet zgjidhjeve transhumaniste nano-teknologjike. Dhe krijimi i një qielli të ri dhe një toke të re ... mirë, kjo është një çështje e ndërtimit të realitetit VR brenda këtij realiteti virtual, siç mund ta bëjë Ray Kurzweil aq bukur.

     Përmirësimi i kësaj loje nga brenda nuk është aspak e dobishme. Është me të vërtetë një realitet virtual, rregullat themelore të të cilit janë të bazuara në dualitet dhe me të vërtetë punojnë si + dhe - pol. Kjo është, ashtu siç ishte, grupi bazë për këtë realitet virtual. Ju kurrë nuk mund ta ndryshoni atë nga loja; ashtu si një lojë loje PlayStation nuk mund të thotë "ok, tani jam lodhur nga humbja e këtij niveli, unë do të ndryshoj kodin nga brenda". Është lojtari i aktrimit - i cili pothuajse harroi se ai është një vëzhgues duke luajtur lojë intensivisht - i cili mund të shkojë në departamentin e zhvillimit të softuerit të Sony, të hedhë sistemin dhe të rregullojë kodin.

     Kjo natyrisht kërkon njohuritë e nevojshme të sistemit (ju do të mendoni), kështu që është dhe mbetet pyetja nëse mund ta bëjmë atë nga pozita vëzhguese (mendoj kështu).

     Zgjidhja që Wes Penre propozon është: është më mirë të largoheni nga fusha e lojës pas përfundimit të lojës (nga rrjeti i matricës, siç e quan ai). Pse do të ktheheshit këtu? Dhe pse doni të rregulloje një lojë që nuk respekton saktësisht vullnetin e lirë të shpirtit.

     Duket se Luciferi, ashtu siç dëshiron, dëshiron të bëjë diçka me fuqinë krijuese të shpirtit. Unë kisha përmendur tashmë një sulm në shtresën origjinale. Në këtë kontekst, pra është mjaft e dobishme për të bërë një hack nga ky pozicion vëzhgues në këtë sistem. Sa më shumë shpirtra janë të bindur për këtë, aq më shumë ngatërresa kuantike ndoshta do të bëjë punën e saj. Personi në butona (vëzhguesi) mund të hyjë në punë. Unë besoj se ne jemi të gjithë të kalibrit të njëjtë (me të njëjtat aftësi të programimit) si ndërtues i këtij simulimi, kështu që në të vërtetë ne nuk duhet të nënvlerësojnë veten. Pra, unë nuk besoj më në Wes Penre, por mendoj se ne duhet vetëm të hedhim në ahu (nga pozita e vëzhguesit - e cila është në të vërtetë një pozicion paralel, ashtu siç e shihni avatarin në lojë nëse përdorni VR syze mbi ju dhe e di që ju jeni në të njëjtën kohë lojtar / person i cili mban kontrollues i lojës): superpozim (1 dhe 0 të njëjtën kohë).

     Mbajeni kontrolluesin në njërën dorë dhe merrni kodin burimor me tjetrin dhe rishkruajeni.

     Nëse jeni të vërtetë Lucifer le të shkojë në rrugën e tij dhe ai së shpejti do të ketë një miliard fortë ushtri e verbër-mbajtur shpirtin, ju së shpejti do të ulen në baltë në shtresën origjinale: edhe pse ju mund të pyesni nëse ajo është gjithmonë e mundur nga Loja rregullo software. Epo, nëse ai e aktivizon fuqinë e të gjithë atyre miliarda shpirtrave. Në fund të fundit, ato shpirtra kanë 'mbivendosje' me origjinalin e tyre. Ata janë në këtë realitet virtual dhe në shtresën origjinale në të njëjtën kohë. Pra, nëse i keni fituar ato për ju (siç është Luciferi), dhe ju aktivizon mbivendosjen e tyre në favorin tuaj, keni një problem në shtresën origjinale. Dhe pastaj është e rëndësishme të mos ikesh, por të bësh diçka për këtë.

     • Shpirti Zgjimi ka shkruajtur:

      I dashur Martin, shpjegimi yt këtu ka kuptim për mua. Kohët e fundit kam filluar të shoh gjithnjë e më shumë se si jemi në VR dhe po programohen vazhdimisht. Ne jemi idd në lojën e Luciferit. Ajo që ende nuk e kuptoj saktë është se ku ndodhet origjinali ynë. Mendova se origjinali ynë është në 4D (astral), por kjo është ende bastioni i Enki / Luciferit. Megjithatë, ju flisni për "jashtë rrjetit virtual". Si dhe ku duhet ta shoh këtë? A po flet për "oversoul" -un tonë, Vetë Më të Lartë? Megjithatë, ju propozoni të bëni rregullime brenda kësaj loje, si e imagjinoni atë? Edhe pse jam shumë skeptik rreth Wes Penre dhe sigurisht për teorinë e tij "patching shpirt" (të cilën ai nuk dëshiron ta lëshojë "burimin" e tij) - një teori që vetëm dëshiron të na trembë - por ku Unë me siguri e ndoqa atë në atë që ishte më mirë të linte këtë konstrukt. A po supozoni gjithashtu se e gjithë universi është simulim?

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      @ Frymëmarrje

      Gjithashtu lexoni artikullin tim të fundit që ndoshta vetëm e keni kaluar reagimin tuaj:

      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-kunnen-we-doen-om-onze-problemen-op-te-lossen-spooky-action-at-a-distance/

      Unë nuk pajtohem me Wes Penre në lidhje me atë patching shpirt, veçanërisht sepse ai nuk e mbështet atë dhe thotë se ai ka një burim anonim (shih komentet e mia nën video 52 në kanalin e tij YouTube).

      Sipas mendimit tim, 4D është pjesë e simulimit.

      Pikërisht aty ku saktësisht shpirti ynë është në vetvete është e vështirë të interpretohet nëse përpiqemi ta zbulojmë atë nga pozicioni i avatarit tonë në lojë. Unë do të përpiqem të them më shumë për këtë në një artikull tjetër.

 3. White Room ka shkruajtur:

  Supozoni se ne jemi një simulim. Pse duhet të përpiqemi për të na rezistuar? Me këtë dua të them se si njerëzit rezistojnë. Nëse duam të shkatërrojmë simulimin, duhet të shterojmë simulimin. Kjo do të thotë që ne duhet të bëjmë sa më shumë vërejtje konstante të jetë e mundur. Kjo duhet të regjistrojë të gjithë superkompjuterin e simulimit. Nëse shumë e bëjnë këtë në të njëjtën kohë, kompjuteri prishet dhe nuk duhet të marrim pjesë në këtë lojë djallëzore.

  Unë vetë nuk mendoj se ne jetojmë në një simulim si demiurgji; përkundrazi në një simulim të ftohtë, indiferent siç paraqitet nga teoria e njohur 'string'. Realiteti është pasojë e faktit se asgjë nuk duhet të ekzistojë për asgjë. Ne jemi që diçka dhe kemi ardhur nga asgjëja dhe nuk do të përfundojë asgjë, unë them për informata konkrete, objektive dhe faktike. Nuk ka asgjë të keqe me këtë, në mendimin tim subjektiv.

  Unë gjithashtu dua të theksoj se Stephen Hawking, ndërsa ai ishte duke punuar në Përparime projektit Dëgjoni, pjesë e projektit Starshot, ishte duke punuar në një teori të simulimit të universit. Disa muaj para publikimit të tezës së tij, ai vdiq. Dyshim, ndaj mendimit tim subjektiv.

  Vetëm çështjet konkrete, objektive dhe faktike janë të rëndësishme.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Muse na këndon për "Zgjidhjen Finale" (transhumanism dhe singularitetit), siç shihet në këtë klip në 0 :. 20 minus tekstin ku "të lënë trupin tuaj pas 'sheh pulson kaluarën.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Matthew Bellamy (çojë këngëtari i Muse) është ndoshta një MK Ultra trajnuar muzikant të lartë (të cilat mund të provojë këngën e tij "handler", të cilën ai thotë lamtumirë mbajtësit të tij), i cili është shumë mirë në dijeni të planit drejtimin veçantia, por edhe fakti që ne tashmë jetojmë në një simulim.

   Kjo është veçanërisht e dukshme nga ky videoklip në të cilin Bellamy tërheq një kasetë nga një regjistrues i vjetër me titull 'realitet i simuluar'. I tërë clip është gjithashtu një lloj i përfaqësimit të një realiteti stimulues (nga këndvështrimi transhumanist, të cilat ne do të ndërtojmë në këtë 3D simulimet e reja me anë të UA), në të cilën ai gjendet dhe këndon se ai mori një modës së vjetër pak njerëzor në lidhje me nevojat në realitetin e tij të ri.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Shteti global transhumanist .. asnjë vend nuk u largua

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Një tjetër reagim i mirë përmes emailit:

  I dashur Martin,
  Kjo tashmë njihej 2000 vite më parë! sq 2 Kor 4: 18
  "Në fund të fundit, ne nuk përqendrojmë sytë mbi gjërat që shohim, por mbi gjërat që nuk i shohim; sepse gjërat që shihen janë të çastit (një iluzion), por gjërat që nuk shihen janë të përjetshme ".
  Në fakt, ju keni të drejtë kur thoni se të gjitha fetë janë të gjithë prejardhjen nga Saturn / Babilonia përfshirë kryq / Tamuz / Saturn, Trinity / Baylon (Nimrod), kishat, kullat (obeliskët) Maria / Astarte, fëmija Jezus / Tamuz etj etj
  Ndoshta ju jeni dhënë një krishterim që ishte kaq joreal që ju puked ....
  Ju nuk e keni provuar ende një gjë dhe kjo do të lindë përsëri!
  Shih Joh 3: 3-9
  Bërja e krijimit të ri nuk është kështu; kjo nuk është e lejuar dhe ju nuk mund ta shikoni atë etj etj gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është e dobishme ... nga brenda ju do të dukeni krejtësisht të ndryshëm nga kjo botë dhe nga brenda ju do të merreni me shumë gjëra të ndryshme ndryshe dhe jo imponuar!
  Vetëm atëherë mund të vërtetë hap nga kjo matricë ... dhe nuk ka shpresë në jetën tuaj ... një jetë e re plot me "përvojat" të mrekullueshme, siç kam vënë dorën time mbi dikë dhe shëron të sëmundjes, siç përshkruhet në Mark 16: 16-18
  Për këdo që është lindur përsëri!
  Unë vetë erdha nga një sistem ungjillor dhe u zgjova duke shikuar në Shkollën Pioneer të Torben S
  Ju jeni një studiues i madh, merrni parasysh edhe këtë!
  Përshëndetje,
  Frans

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Hi frëngjisht,

   Unë e kam provuar atë rilindje, por kjo ishte vetëm një tamer hipnotik. Para se të rilindemi, së pari duhet të presim transhumanizmin dhe kjo sigurisht që do të ndodhë brenda këtij iluzioni 3dimensional 5 simulimi. "Perëndia" do t'i japë njeriut një trup të ri dhe do të krijojë një qiell të ri dhe një tokë të re. Unë mendoj se "Perëndia" do të përdorë www, nanotech dhe AI ​​për këtë dhe do të shërbejë këtë qiell dhe tokë të re në re; duke përfshirë, natyrisht, një trup të ri. Kështu që mesia avatar do të vijë së shpejti; ne jemi në rrugën e duhur për t'u joshur më në fund në kurthin e veçantisë.

   Ne nuk kemi nevojë për të lindur përsëri, por vetëm superpozim dhe ngatërresë të na njohin vetë origjinale dhe të shohim se ne nuk kemi nevojë Perëndia hebben.Je shpirt në shërbim të Perëndisë të Biblës apo të Perëndisë të Kuranit (e njëjtë në maskuar) është gjëja më e dhimbshme që mund të bëni. Ju nuk do mend atë për të mirën apo për t'u penduar (i cili në fakt është shumë si duke i dhënë larg kontrollin e shpirtit), sepse ju kurrë (kurrë nuk) do të humbur. Ky është një program që i përket kësaj iluzioni / simulimi / lojë.

   Kështu e shoh.
   grts,
   Babil

 6. Kornizat ka shkruajtur:

  martin,

  Cilat përfitime apo avantazhe u bëjnë njerëzve (të tilla si Muse) të dinë se ne jetojmë në një simulim? Si e kanë mësuar këtë dhe si merren me këtë (është sekret)

 7. lia ka shkruajtur:

  Hi Martin,

  Kam disa pyetje për ju:

  Pyetja e parë: A mendoni se universi jashtë burgut të Luciferit është një simulim / realitet virtual?

  Pyetja e dytë: Në artikullin tuaj ju thoni që të zgjidhni ose 'zgjoheni' të tjerët në mënyrë që kolektivisht të tërheqni prizën nga jashtë. Është pak problem për të 'zgjoheni' të tjerët. Për shembull, shpesh kam biseda me të dashurin tim dhe ai e pëlqen këtë kurth 3D. Unë nuk mund ta shoh atë në mënyrën se si i komplotoj. Prandaj, a mendoni se është e mundur të tërhiqet priza për të gjithë?

  Pyetja e tretë: Pra, më pëlqen ideja e përdorimit të ngatërrimit kuantik për t'i shpëtuar burgut? Si të ri-shkruani kodin nga jashtë?

  Pyetja e fundit: Gjithashtu ndonjëherë mendoj se nuk kemi kodin. Mendoni për Inteligjencën Artificiale (AI). Po mëson vetë. Përfundimisht do të jetë i mençur dhe të kuptoj gjërat vetë dhe kjo është arsyeja pse ne nuk dimë se çfarë të bëjmë me të. A nuk mendoni se ka një mënyrë për të kollitur nga brenda? Pyetja që është e qartë këtu është: Si të kolliteni nga brenda?

  Na vjen keq për aq shumë pyetje. Por unë jam i kënaqur që ka dikush me të cilin mund të ndaj idetë e mia. E vlerësoj përgjigjen dhe diskutimin tuaj. Faleminderit.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër