A është Ursula von der Leyen (presidenti i ardhshëm i BE) në të vërtetë të së njëjtës linjë të gjakut si familja mbretërore britanike?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 Korrik 2019 20 Comments

burim: geni.com

Ju ndoshta e dini shprehjen e famshme Winston Churchill: "Historia është shkruar nga fituesi". Le të bëjmë një hulumtim gjenealogjik mbi presidentin e ri të BE, Ursula von der Leyen; ju e dini se një grua e zgjedhur në mënyrë demokratike, e cila papritmas u lejua të merrte vendin e synuar nga Frans Timmermans. Nuk duket rastësi që Ursula von der Leyen të jetë presidenti i ri i BE. Ka shenja që mund të tregojnë se ajo është nga linja e gjakut fisnike Von Saksen-Koburg dhe Gotha; e njëjta linje e gjakut si ajo e familjes mbretërore britanike.

Shtëpia Saksonia-Koburg dhe Gotha (Saksonia-Koburg-Gotha) është fillimisht një dinastinë gjermane, anëtarët e së cilës kanë sunduar mbi vende të ndryshme evropiane. Dinastia erdhi nga shtëpia e Saksonisë-Koburg-Saalfeld (nga shtëpia e Wettin), e cila mori 1826-in dykëmbësh nga Saksonia-Koburg dhe Gotha. Në shekullin XNUM-X, pasardhësit e kësaj linjge u dhanë vende të ndryshme. Në 19, Mbreti George V ndryshoi emrin e familjes mbretërore britanike në Windsor. Si rezultat, britanikët kanë harruar se ata janë fshehurazi të sunduar nga një familje mbretërore gjermane (ashtu si Hollanda). Tani duket se BE tani është përfundimisht në duart e së njëjtës linjë të gjakut fisnike.

Nga rruga, unë dua të theksoj se ky artikull shpreh vetëm dyshime, për shkak se parimi i Churchill-it sigurisht vlen për Google. Ne nuk shkojmë më në biblioteka për të parë copa të prera apo libra të vjetra të gazetave, por Google është burimi i të gjitha informatave. Sidoqoftë, shpresoj që të jap një impuls të parë nëpërmjet këtij artikulli për hulumtime të mëtejshme në këtë zonjë të shquar, emri i të cilit në të vërtetë është Albrecht (shih babain e babait). Ndoshta kjo është se si guri fund vjen në sipërfaqe ose rezulton se hipoteza ime është e gabuar:

Ursula von der Leyen quhet në të vërtetë Ursula Albrecht dhe është nga një dinastinë e vjetër mbretërore (një linjë e gjakut e faraonit)

Ajo që mund të gjejmë përmes Google është se Ursula është vajza e Ernst Carl Julius Albrecht. Le të kontrollojmë të gjithë këtë pemë familjare. Unë ju këshilloj të klikoni edhe në lidhjet për të kontrolluar të gjithë origjinë.

burim: geni.com

Ernst Carl ishte bir i Friedrich Carl Albrecht, i lindur më Mars 28 1902. Ky është një bir tjetër i foshnjes George Alexander Albrecht en Mary Ladson Albrecht (martohuni brenda linjës së njëjtë të gjakut është normale në botën e gjakut mbretëror, fisnik, faraonik). George Alexander Albrecht është nga ana e tij një djalë i George Alex. Albrecht en Luise Albrecht (mbetet incesti i Albrehtit). Se Alex Albrecht është bir i van Karl Franz Georg von Knoop en Kath. Albrecht (Poisonous), një emër i shquar për atë baba, sepse ky Karl Franz Georg von Knoop është një nip i madh i një Albrecht (kështu që gjyshi i tij ndoshta e ndryshoi mbiemrin). Babai i tij ishte Karl Franz Georg von Knoop dhe babai i tij ishte Franz August Heinrich von Knoop. Babai i tij më në fund ishte një Albrecht përsëri, domethënë Johann Friedrich Albrecht.

Nëse studiojmë gjakun në faqen e internetit të Geni.com, shohim se Von Knoop është në të vërtetë emri i njëjtë i familjes për Albrecht. Ndonjëherë është Von Knoop dhe ndonjëherë Albrecht. Kjo familje duket se është e "gjakut mbretëror" dhe mban yllin e Davidit dhe luanin në kreshtën e familjes. I njëjti luan që ne dimë nga portokall.

Me emrin Albrecht me të vërtetë përfundojmë me emrat Saksen-Koburg dhe Gotha, të cilat mund të gjenden në faqen e internetit 4crests.com. Këtu është një citim nga ky website:

Ky emër i përhapur në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, katalonisht, italisht, spanjisht dhe hungarisht rrjedh nga një emër personal gjerman, ALBRECHET, i cili përbëhej nga elementet ADAL (fisnike) dhe BERHT (të ndritshme dhe të famshme). Ky ishte një nga emrat më të zakonshëm të dhënë gjermanisht dhe u përball nga princat e ndryshëm mesjetarë, udhëheqësit ushtarakë dhe kisha të mëdhenj, sidomos Shën Albertin e Pragës (emri i Çekisë Vojtech, emri latin Adalbertus), një princ bohem i cili vdiq dëshmor në 997 duke u përpjekur për të kthyer Prusianët në krishterim; Shën Albert i Madh (? 1193-1280) Teolog i Aristotelit dhe mësues i Thomas Akuinit; dhe Albert Bear (1100-70) Margrave të Brandenburgut. Shumica e mbiemrave europiane në vende të tilla si Anglia, Skocia dhe Franca u formuan në shekujt e trembëdhjetë dhe katërmbëdhjetë. Procesi kishte filluar disi më herët dhe kishte vazhduar në disa vende në shekullin XIX, por norma është se në shekujt e dhjetë dhe të njëmbëdhjetë njerëzit nuk kishin mbiemra, ndërsa në shekullin e pesëmbëdhjetë shumica e popullsisë kishte fituar një emër të dytë.

Ka shumë të njohur të emrit, duke përfshirë Albert I (1255-1308) i cili ishte mbreti i Gjermanisë, djali i Rudolf I ose Habsburg. Ai u zgjodh mbret i Gjermanisë në kundërshtim me Adolfin e rrëzuar të Nassaut, të cilin ai e mposhti dhe vrau në betejën në Gollheim (1298). Ai me forcë vazhdoi të rivendoste fuqinë e monarkisë dhe të zvogëlonte atë të princave elektoral, por u vra ndërsa po kalonte lumin Reuss nga nipi i tij i pakënaqur John. Albert, Prince Consort në Mbretëreshën Victoria (1819-61) i lindur në Rosenaux Castle, pranë Koburgut. Ai ishte djali më i vogël i Duka i Sakse-Koburg-Gotha. Në 1840 ai u martua me kushëririn e tij të parë, Mbretëresha Victoria, një martesë që u bë një ndeshje dashurie gjatë gjithë jetës. Ai iu dha titulli i Prince Consort në 1857. Gjatë gjithë martesës së tyre, ai ishte, në fakt, sekretari privat i Mbretëreshës. Mosbesimi i ministrave dhe dyshimet publike për shkak të lidhjeve të tij gjermane, kufizuan ndikimin e tij politik, edhe pse këshilla e tij ishte zakonisht e matur dhe e largët. Ai vdiq ose tifoid në 1861, duke shkaktuar një periudhë të gjatë ose izolim nga e veja e tij. Memorial Albert në Kensington Gardens u ngrit në kujtesën e tij në 1871.

Ursula von der Leyen është pra një Albrecht; linja e gjakut e saj është Albrechet, e cila qëndron për ADAL (fisnike) dhe BERHT (të ndritshme dhe të famshme). Nëna e Ursulës është vënë në 'private' nga geni.com, por duke pasur parasysh të gjithë historinë e familjes Albrecht (ndonjëherë Von Knoop), ne fakt mund të supozojmë se kjo është gjithashtu një Albrecht ose Von Knoop (një dhe të njëjtën linjë e gjakut) ) ishte. E gjithë historia dëshmon për 'drejtimin në familje' (ose 'insest'). Përveç kësaj, nuk ka asnjë arsye pse Ursula duhet të mbajë mbiemrin Von der Leyen, sepse babai i saj ishte një Albrecht i plotësuar. Prandaj Ursula ka ndryshuar mbiemrin e saj.

Nga përshkrimi i faqes së internetit 4crests.com ne mund të shohim qartë se kjo familje Albrecht mund të lidhet me familjen mbretërore britanike, nëpërmjet një martese midis Gjonit Albert (një Albrecht që xhaxhai i tij - mbani në mend bishëzën - Albert I vrarë) dhe Mbretëresha Victoria. Ky Gjon Albert ishte një bir i Dukës së zonës Saxe-Coburg-Gotha dhe kështu vjen nga linja e familjes që quhet Albrechet. Albrechet ose Albrecht është për këtë arsye familja e njëjtë si Von Saksen-Koburg dhe Gotha. Ursula prandaj duket të jetë e linjës së njëjtë si familja mbretërore britanike! Të dy linjat e gjakut në të vërtetë vijnë nga zonat e Koburgut dhe Gotha saksone dhe prandaj janë fshehtë Albrecht's.

Nëse ju shikoni linjat e vizionit të Ursulës, ajo me të vërtetë mund të jetë një vajzë e Mbretëreshës Elizabeth aktuale. Ne sigurisht nuk do të spekulojmë, por është e qartë se ajo vjen nga linja e gjakut fisnike Albrecht (Albrechet - gjithashtu Von Knoop). Dhe ne vetëm mendojmë se BE është demokratike ose se Brexit do të çojë në humbjen e BE. Jo, është e gjitha shfaqja e demokracisë dhe loja e polarizimit dhe kaosit, nga e cila linjat fetare fisnike kanë arritur të krijojnë rendin që nga koha e tyre faraonike. Një mbretëreshë po vjen në fron në Bruksel dhe emri i saj është Ursula nga linja e gjakut Albrechet / Albrecht: Ursula Albrecht.

Lista e lidhjeve burimore: wikipedia.org, Geni.com, 4crests.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (20)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zonnetje ka shkruajtur:

  Libri interesant është Semi-Gotha për të ashtuquajturat familje fisnike. Gotha nuk do të thotë domosdoshmërisht prejardhja gotike përkundrazi. Emrat e rremë përdoren që në fillim për të fshehur sfondin e vërtetë nga popullata e zakonshme.

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  A është kjo "Unë jam nga gjaku gjerman" ngushtë i ngushtë, por natyrisht nuk ka koordinim dhe numërimi i votave tuaja. A kanë akoma një pellg në anën tjetër të liqenit për peshkim? Sanctuary socialist është një fakt, kohë për të filluar praktikuar ...

 3. Willem S ka shkruajtur:

  Një Evropë që Hitleri nuk pati sukses, por më në fund kanë rrugën e tyre.

 4. danny ka shkruajtur:

  Në wikipedia kam lexuar se ajo është e martuar me von der Leyen, e cila shpjegon mbiemrin.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Po, e saktë, por shumica e kohës e përmendni edhe emrin tuaj të lindjes pas mbiemrit të adoptuar të njeriut. Sidoqoftë, origjina e saj është interesante. Tani shoh se emri Albrecht është të paktën në Wikipedia gjerman.

 5. danny ka shkruajtur:

  Sigurisht një artikull shumë i mprehtë që përsëri konfirmon atë që në të vërtetë ne e dinim; ne jemi të sunduar nga një numër i vogël i familjeve të cilët (ndryshe nga ajo që ata sugjerojnë) nuk kanë sy për mirëqenien e njerëzve, por janë të shqetësuar vetëm me pozicionin dhe fuqinë e tyre. (dhe kalimin mbi kufomat)

 6. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Një familje e freskët e civilizuar e Windsor-it, asgjë e gabuar me atë. Nigel Farage duket me dyshim si Edward VIII, por kjo do të jetë thjesht rastësi, për të mos përmendur Romanovin

  https://nl.pinterest.com/pin/99149629269287311/

 7. Guppy ka shkruajtur:

  Mos të jetë aq e çuditshme saqë të gjithë janë familje dhe duken njësoj

  http://www.cocoon.ro/wp-content/uploads/2013/02/117.jpg

 8. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Njëherë e një kohë ishte një tjetër Albrecht ... për të dhënë përshtypjen se Albrecht nuk është aq fisnik dhe i mirë dhe sende?
  opozita e kontrolluar RAF

  Susanne Albrecht
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Susanne_Albrecht?fbclid=IwAR11VpwPkTINFBuQSFcEq7MzK_aZzOJLI7CoARkC_QJCkgu4pRYlMhvyuGA

 9. Zonnetje ka shkruajtur:

  Goetia është gjithashtu një libër me të cilin demonët mund të thirren. Solomoni do të kishte përfshirë formulat në këtë libër, do të kishte kapur dhe klasifikuar demonët. Pra demonologjia në të vërtetë. John Dee ishte një këshilltar i Mbretëreshës Elizabeta I në shekullin 16 dhe gjithashtu u angazhua në demonologji. Ishte edhe spiun i lartë i mbretëreshës angleze. Është shumë e rëndësishme për fuqinë e Henit dhe kontrollin, kështu që ata gjithashtu përpiqen të marrin ndihmë me demonët.
  Është për të ardhur keq që nuk kanë të bëjnë me gjëra të mira. Ata janë në të vërtetë stumperde që kanë frikë nga vdekja. Epo, nëse kontrollon gjithçka, ju gjithashtu dëshironi të tejkaloni vdekjen. Por për fat të keq ka edhe për ta për të gjithë.

 10. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  BE-ja merr atë që meriton, në një shoqëri që normalisht funksionon, njerëzit si kjo janë lënë jashtë rrugës. Por kjo me sa duket pasqyron gjithë, nëse unë do të kisha zotuar ose dënuar plagjiatin (Von der Leyen) për korrupsion (Lagarde). nëse shansi im i një pune është jashtëzakonisht minimal, nëse nuk jeni një shofer i rangut të lartë të BE-së, atëherë këto janë kompetencat në të cilat jeni zgjedhur. Ashtu si Juncker, BE pengon dhe endet drejt humnerës.

 11. aurora0026 ka shkruajtur:

  Supermarketi Aldi qëndron për Albrecht Diskont dhe është themeluar nga Theo Albrecht dhe Kar Albrecht. Albrechts e Aldi janë një nga familjet më të pasura në Gjermani.

 12. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Duket se Von der Leyen është emëruar për të monitoruar dhe promovuar kalimin e NATO-s në një ushtri evropiane. Ajo ishte në gjendje të praktikonte në pozicionin e saj të mëparshëm si Bundesministerin der Verteidigung ..

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4533156/duits-leger-werknemers-eu-landen-europese-unie
  https:// http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/video/4719201/wir-kampfen-fur-deutschland-wij-vechten-voor-nederland
  https://www.nu.nl/buitenland/5966013/navo-rapport-bevestigt-aanwezigheid-amerikaanse-kernwapens-op-volkel.html

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër