Virusi korona ('virusi Wuhan') ka një patentë angleze: numrin EP3172319B1

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 23 Janar 2020 73 Comments

burimi: trouw.nl

Virusi korona që papritmas u shfaq në Kinë në rajonin e Wuhan dhe thuhet se ka filluar në një treg kafshësh është i mbuluar nga një patentë angleze. Ky është një numër patentash EP3172319B1 zhvilluar nga Erica Bickerton mbi të Instituti Pirbright në Surrey, Angli. Instituti Pirbright (Bill & Melinda Gates) specializuar në studimin e sëmundjeve infektive te kafshët në fermë.

Rathershtë disi e çuditshme që është arritur të konkludohet se virusi është shpërthyer në treg në rajonin kinez Wuhan, ndërsa nuk dihet se për cilat kafshë. Mbi të gjitha, personi që duhet të kishte sjellë kafshët në treg duhet të jetë sëmurë të paktën.

Ju do të mendoni se nuk duhet të jetë aq e komplikuar për të gjetur burimin; përveç nëse është një PsyOp (operacion psikologjik dhe për këtë arsye një flamur i rremë). Epo, nëse patenta i përket këtij laboratori anglez, si përfundojnë këto kafshë në tregun kinez? Edhe pse pretendohet se është ndoshta një virus i mutuar, mbetet pyetja e madhe se si virusi përfundoi në Kinë fare.

Pyetja e dytë që lind është se si mund të dihet se është një virus i mutuar? Kjo mund të dihet vetëm nëse mostrat e gjakut janë marrë nga pacientë të infektuar dhe të hartuar gjenetikisht. Kjo më duket një çështje e disa orëve të punës me burime moderne kërkimore.

Nuk është se hartografia e ADN-së është ende në fillimet e saj. Shkenca është madje deri tani që, duke përdorur metodën CRISP-CAS12, ADN-ja mund të lexohet dhe modifikohet nga distanca (shiko ky shpjegim). Prandaj mund të prisni të njihni përbërjen e saktë dhe prandaj karakteristikat e mutacionit të virusit. Shtë në fakt e pamundur që njerëzit të mos jenë të njohur me karakteristikat e sakta të virusit. Nëse një virus mutaton, kjo do të thotë se ka pasur kohë diku për t'i nënshtruar asaj mutacion.

Tani virusi korona është zhvilluar në laboratorin anglez bazuar në analizën gjenetike të pastër të sëmundjes që duhet të luftojë si vaksinë. Virusi korona është ndërtuar si vaksinë kundër bronkitit (lexoni patentën për shpjegimin). Kjo nënkupton që vaksina duhet të injektohet te popullata në Kinë ose një udhëtar i është dhënë vaksina (dhe të tjerët janë infektuar me virusin e vaksinës).

UDHZONI 16:00 PM Virusi i koronës duket se është një vaksinë që i zhvilluar posaçërisht për bronkit në pulat virusi bronkit infektiv (IBV). Kjo do të thotë që duhet të injektohet posaçërisht në pulat dhe jo te njerëzit. Tani shtrohet pyetja se si mund të bëhet transferimi te njerëzit. Sidoqoftë, një pyetje shumë më e rëndësishme është se si një virus i zhvilluar në një laborator mund të mutet dhe cili është përdorimi i vaksinave fare, nëse ato dëshmojnë se janë më të rrezikshme se problemi kundër të cilit janë zhvilluar. Dhe çfarë ndodh kur njerëzit hanë pula ose vezë nga ato pulat; pula në të cilat është injektuar një vaksinë që me sa duket tani është mutuar (që ndoshta është një operacion psikologjik)

UPDATE 28-01-2020 12:15

Në tim artikull tjetër Unë sqaroj se ekzistojnë disa viruse të koronës, por që kjo shpërthim i virusit nuk i referohet SARS ose MERS. Në të gjitha rastet vlen që mutacionet nga laboratorët janë zhvilluar viruse të patentuar. Kontrollues faktesh Nu.nl harro të përmendësh që për hir të komoditetit. Për shkak se SARS ose MERS nuk përmendet këtu, virusi i patentuar anglez duket se është origjina e virusit të koronës. Mbiemri "corona" i referohet në të gjitha rastet laboratorë të zhvilluar dhe viruset e vaksinave të patentuara. "Mutacionet spontane" natyrisht që nuk janë patentuar. Ndërkohë, një ekspert kinez i virusit referohet dhe diskutohet kontrabanda e virusit (shiko këtu).

Pavarësisht se si mësoheni me të, kjo do të thotë që një virus i vaksinës është në thelb burimi i infeksionit. Fakti që virusi thuhet se ka mutated vetë në një virus të rrezikshëm dhe vdekjeprurës, akoma do të thotë që është një mutacion i një virusi (vaksinimi të ndërtuar në laborator) dhe jo një mutacion i virusit të bronkitit.

A nuk është kjo në vetvete një arsye për të vënë në dyshim zhvillimin e vaksinave? Në fund të fundit, vaksinat janë viruse të ndërtuara në laborator që duhet të parandalojnë shpërthimin e viruseve të një sëmundjeje të njohur. Shkurt: një virus që u ndërtua në një laborator si antivirus (vaksinë) është burimi i shpërthimit të virusit Wuhan; ku virusi i vaksinës është mutuar në diçka të rrezikshme.

Sipas mendimit tim, kemi të bëjmë këtu me një Operacion Psikologjik (PsyOp) që duhet të çojë në një detyrim vaksinimi në të gjithë botën. Kjo në vetvete është një çështje shumë urgjente për KB, sepse KB dhe Kisha Katolike janë forca kryesore lëvizëse pas transgjederimit dhe transhumanizimit të njeriut (njerëzimi hermafrodit-cyborg). Dhe për të kuptuar se, të gjithë kanë nevojë për ADN-në dhe çdo djalë që lind duhet të ketë një vaksinë që rritet në një fetus femër të abortuar (kafshësh ose njerëzor) dhe në çdo vajzë injektohet një vaksinë që abortohet tek një mashkull fetusi është edukuar. Njerëzit gjithashtu duan të jenë në gjendje të injektojnë enzimën në njerëzim me të cilën ata mund të bëjnë modifikimin gjenetik të njerëzve në internet (përmes rrjetit 5G).

Unë sqaroj që foshnjat IVF kanë qenë ndoshta hermafrodite (biseksuale) për disa dekada ky artikull Në të shpjegoj gjithashtu se kjo paqartësi nuk duhet gjithmonë të jetë e dukshme fizikisht.

Unë shtjelloj domosdoshmërinë e enzimës që bën kërkimin CRISPR-CAS12 dhe zëvendëson funksionalitetin e mundshëm përmes rrjetit 5G ky artikull.

Një detaj i dukshëm është se shpikësi i virusit të koronës, Erica Bickerton nga ajo Instituti Pirbright, gjithashtu një proteinë kimerike e zhvilluar në bazë të virusit të koronës (shih këtu). Kjo do të thotë që ne mund të njohim efektin kimerik këtu; efekti i nevojshëm për bërjen e bebeve hermafrodite, siç shpjegohet në artikullin për IVF.

Efekti i kimerave (i quajtur edhe 'kimerik') nuk është një fenomen natyror. Kimiizmi shprehet përmes IVF në formën e zhvillimit fermal të hermafroditit (biseksualitetit). Ju mund të imagjinoni që injektimi i një vaksine tek foshnjat e porsalindura ka të njëjtin efekt në rritje. Pra, duket se ky PsyOp zhbllokon axhendën e transgjinizmit përmes zhvilluesit të virusit të koronës; sepse Erica Brighton është gjithashtu ndërtuesi i një proteine ​​kimerike të bazuar në të njëjtin virus. Pse tjetër do ta emëronit një protinë pas efektit të seksit të dyfishtë që shfaqet tek foshnjat IVF?

Lexoni artikujt themelor për një mirëkuptim të mirë, lexoni gjithashtu reagimet për informacion shtesë dhe lexoni gjithashtu dhe veçanërisht libri im, në të cilin unë shpjegoj tablonë e madhe. Me blerjen e atij libri ju mbështesni punën time që të mund të vazhdoj. Mund të bëheni edhe anëtar. Mbështetja juaj është e nevojshme urgjentisht për jetesën time dhe kostot e kësaj faqe në internet.

blej një libër

Lista e lidhjeve burimore: pirbright.ac.uk, patents.google.com, patents.google.com, pirbright.ac.uk, nu.nl, thescientist.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (73)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Fondacioni Bill & Melinda Gates fondon zhvillimin e Qendrës së Antitrupave të Pirbright-it, që mbështesin shëndetin e kafshëve dhe njerëzve.

  Studiuesit nga Instituti Pirbright u janë dhënë 5.5 milion dollarë amerikanë nga Fondacioni Bill & Melinda Gates për të themeluar një Qendër Antitrupash të Blegtorisë që synojnë përmirësimin e shëndetit të kafshëve dhe njerëzve në nivel global. Programi ambicioz i punës do të shohë bashkëpunim të gjerë midis organizatave të shumta kërkimore në Mbretërinë e Bashkuar në mënyrë që të shfrytëzojë rezultatet e hulumtimit në sëmundjen e kafshëve dhe imunologjinë për të mbështetur shëndetin e njeriut si pjesë e axhendës "Një Shëndet".

  Shkencëtarët kryesorë nga Pirbright do të përfshihen në projekt, duke përfshirë profesorin John Hammond, profesorin Venugopal Nair, Dr. Simon Graham, Dr. Elma Tchilian, Profesorin Munir Iqbal dhe Dr. Erica Bickerton. Njohuritë e tyre të kombinuara të ekspertëve do të nxisin studimin e përgjigjeve të antitrupave për bagëtinë, derrat dhe shpendët me rezolucion të lartë për të zgjeruar të kuptuarit tonë të imunitetit mbrojtës te speciet që mund të përdoren gjithashtu si modele për një sërë sëmundjesh infektive njerëzore.

  https://www.pirbright.ac.uk/news/2019/11/bill-melinda-gates-foundation-funds-development-pirbright%E2%80%99s-livestock-antibody-hub

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Rastësi? Profesori John Hammond, i cili është bashkërisht përgjegjës për zhvillimin e vaksinës së koronës (virusit), është shumë i interesuar për identitetin gjinor. Farë bën një burrë me një ekspertizë të tillë në një ekip që zhvillon vaksinat e pulave? Lidhja e pikave.

   Bërja e gjinisë në edukimin e fizioterapisë:
   Një qasje kritike pedagogjike kuptim si studentët
   ndërtojnë identitete gjinore
   në një fizioterapi universitare
   program në Mbretërinë e Bashkuar
   John A. HAMMOND BSc, MSc
   Një tezë e paraqitur në përmbushje të pjesshme të
   kërkesat e Universitetit Kingston në partneritet me
   Universiteti i Roehampton për
   Shkalla e doktorit të arsimit

   https://eprints.kingston.ac.uk/27739/1/Hammond-J-27739.pdf

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Dr. Elma Tchilian duket se është e përfshirë në zhvillimin e vaksinës gjinore-neutrale HPV.
   Doesfarë thotë kjo për vaksinën HPV? A ka për qëllim që t'i bëjë fëmijët gjinorë asnjanës? Dhe çfarë po bën kjo zonjë në ekipin që zhvillon vaksina për pulat (dhe ndërtoi një proteinë që mban emrin e fjalës së përdorur për hermafrodinë)?

   https://www.immunology.org/sites/default/files/BSI_Annual_%20Report_Financial_Statement_2018.pdf

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/01/Elma-Tchilian.png

   http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/01/HPV-vaccin-gender-development.png

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Me pak fjalë, praktikisht i gjithë skuadra që zhvilloi virusin korona për institutin Pirbright duket se ka të bëjë me zhvillimin gjinor / identitetin gjinor. Sponzoruar nga Bill & Melinda Gates.

   Ku shkon media alternative me marrjen e këtij raporti? Duke thënë ..

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Bill Gates tashmë e dinte më 27 Prill 2018 se çfarë do të ndodhte:

   27 Prill 2018, 3:18 PM
   Sëmundja tjetër vdekjeprurëse që do të shkaktojë një pandemi globale po vjen, tha Bill Gates të Premten në një diskutim të epidemive. Ne nuk jemi gati Një sëmundje si gripi pandemik i vitit 1918 mund të vriste 30 milion njerëz brenda gjashtë muajve, tha Gates, duke shtuar se sëmundja tjetër mund të mos jetë grip, por diçka që nuk e kemi parë kurrë. Bota duhet të përgatitet ashtu siç bën për luftë, tha Gates.

   https://amp.businessinsider.com/bill-gates-warns-the-next-pandemic-disease-is-coming-2018-4?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR2qyOvGtu5OELU-cP7oicx17WRtcGPT3cUuseX0fF6rZR1p6EYUQRmhGWY

   Whatfarë e mirë, që Bill Gates! Sigurisht që Gates është gjithashtu një pirg i skenarit. Microsoft nuk ishte një kompani Amerikane Dream, por Gates (ashtu si Elon Musk tani) ishte vetëm njëra prej pengesave që teknologjia u lejua të tregtonte, që njerëzit të mund të vareshin në rrjetën e kontrollit.

   Me miliardat e bëra me të, ai tani mund të ndihmojë për të ngritur lojën 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja' përmes një shpërthimi të virusit të krijuar në një laborator, në mënyrë që më vonë të sigurojë zgjidhjen që tashmë është në raft. Detyrimi për vaksinimin në të gjithë botën, ku vaksinat do të përmbajnë një substancë që do të ndihmojë në sjelljen e transhumanizimit dhe transgjinerimit (siç shpjegohet në artikullin tim dhe lidhjet themelore).

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Hollanda po bën edhe punën e saj

  IB QX është një izolues fushor virulent ose IBV. Ndonjëherë njihet si "QX kineze" pasi fillimisht ishte e izoluar pas shpërthimit të sëmundjeve në rajonin Qingdao të Kinës në mesin e viteve 1990. Që nga ajo kohë virusi është zvarritur drejt Evropës. Nga viti 2004, çështjet e rënda të prodhimit të vezëve janë identifikuar me një virus shumë të ngjashëm në pjesë të Evropës Perëndimore, kryesisht në Hollandë, por gjithashtu raportuar nga Gjermania, Franca, Belgjika, Danimarka dhe në Mbretërinë e Bashkuar.

  Virusi i izoluar nga rastet Hollandeze u identifikua nga Instituti i Kërkimeve Hollandeze në Deventer si një lloj të ri që ata e quanin D388. Lidhja kineze erdhi nga testet e mëtutjeshme të cilat treguan se virusi ishte 99% i ngjashëm me viruset kineze QX. Tashmë vaksina e vaksinës IBV e dobësuar me QX, e dobësuar, është zhvilluar.
  https://patents.google.com/patent/WO2017129975A1/en

  https://nos.nl/artikel/2249758-bill-gates-en-ban-ki-moon-in-nederlandse-klimaatcommissie.html

 3. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Kjo përshtatet në mënyrë të përsosur në axhendën e eugjenikës
  Eugenics (/ juːˈdʒɛnɪks /; nga greqisht εὐγονής eugenes 'e lindur mirë' nga εὖ eu, 'e mirë, mirë' dhe γένος genos, 'racë, aksione, farefis') [2] [3] është një grup besimesh dhe praktikash që synojnë të përmirësojnë cilësinë gjenetike të një popullate njerëzore përmes edukimit selektiv

  "Instituti Pirbright (Bill & Melinda Gates) specializohet në studimin e sëmundjeve infektive te kafshët në fermë."

  Shtë gjithashtu "rastësi" se si ato porta përfshihen përmes Holandës në bimësi të modifikuar gjenetikisht në Afrikë
  https://n2africa.org/

  De Deyn përdori kontakte Wageningen për këtë, sepse fondacioni Bill & Melinda Gates është një financues i rëndësishëm privat i kërkimit Wageningen. Ai dha 2 milion dollarë për projektin N40Africa.
  https://resource.wur.nl/nl/show/Hoe-Bill-Gates-in-College-Tour-terechtkwam.htm

  Bill Gates është i përfshirë përmes disa projekteve të mëdha në Universitetin Wageningen përmes fondacionit të tij.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Explanationfarë shpjegimi të mrekullueshëm ata kanë gjetur !! Por, si e marrin ata lakuriqët atë virus që u zhvillua në një laborator anglez?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/412349213/coronavirus-gelinkt-aan-fruitvleermuis

  Për të qenë i sigurt, nuk pi birrë Corona më.

 5. Analizoj ka shkruajtur:

  Brandon thotë se mund të përdoret gjithashtu si një mbulesë për një krizë të afërt financiare, jam dakord.

  "Edhe nëse virusi nuk është aq i rrezikshëm sa është bërë për tu paraqitur në media, një flamur pandemik i rremë mund të përdoret për të frikësuar publikun në konformitet ndaj kontrolleve të ngjashme me ligjin ushtarak dhe ai gjithashtu mund të përdoret si mbulesë për ekonominë në vazhdim rrëzimit. "
  https://alt-market.com/index.php/msm/4068-first-reported-case-of-coronavirus-found-in-us

  https://patents.justia.com/patent/10130701?fbclid=IwAR0AKHsyO-vbrar14RjmfnOGrWSy8pnJ7_U5HQjiMYAnuC5xaMMNQQrkjB4

  https:// http://www.zerohedge.com/markets/fed-stuck-qe-hell

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Si është e mundur që nuk e shoh numrin e rasteve që një artikull i tillë ndahet në statistikat e mia (në formën e më shumë vizitorëve)? Kjo mund të tregojë vetëm për një gjë: Facebook nuk u tregon mesazhet e përbashkëta miqve të njerëzve që ndajnë mesazhin. Censurë e vështirë.

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Epo, Facebook, Google etj janë mjetet e shërbimeve të sigurisë Cia, mi6, mossad, aivd enzenz.
   Shtë turp që kjo akoma nuk është marrë nga popullsia normale.
   Shumë e vërteta është e keqe për shëndetin, të paktën për shëndetin e djemve të skenarit, përmirësuesit e botës së përjetshme. Gjithmonë turp.

 7. Riffian ka shkruajtur:

  Kjo ju bën të mendoni:

  Shkencëtarët përdorin gripin vdekjeprurës të shpendëve, konsiderojnë lëshimin e rezultateve të nevojshme për krijimin e biokarburanteve
  NVENTOR 21, 2011

  Anthony Gucciardi
  Post Aktivistja

  Duket si diçka nga një libër komik i çuditshëm i trillimeve shkencore, por shkencëtarët kanë armatosur virusin e gripit të shpendëve H5N1, dhe në të vërtetë po mendojnë të lëshojnë studimin.

  Eksperimentet, të cilat përfshijnë gjymtimin e virusit në total 5 herë, e bënë llojin shumë ngjitës midis ferreve - modeli shumë i kafshëve që përdoret për të studiuar infeksionin e gripit njerëzor.

  Deri më tani asnjë ditar shkencor nuk ka botuar gjetjet, dhe Inglesby shpreson që asnjë prej tyre të mos e bëjë. Virologu Ron Fouchier i Qendrës Mjekësore Erasmus në Hollandë është përgjegjës për armatosjen e virusit dhe paraqitjen e gjetjeve në një hero të konferencës së gripit në Maltë.
  https://www.activistpost.com/2011/11/scientists-weaponize-deadly-bird-flu.html

  Ku është Ron Fouchier?
  https://www.erasmusmc.nl/en/research/researchers/fouchier-ron
  https://www.vpro.nl/programmas/the-mind-of-the-universe/kijk/wetenschappers/fouchier.html

  • Riffian ka shkruajtur:

   është befasuese se si Zalm më parë emëroi Marion Koopmans të Erasmus MC, kjo më duket se të gjithë nuk janë më një rastësi kur lexoni artikullin e mësipërm.

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wie-is-erland-oscar-galjaard-en-wat-heeft-hij-met-eugenetica-te-maken/#comment-30442

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    Jo rastësi, qartë një model!

    • Zandi Eyes ka shkruajtur:

     @Riffian, një vështrim nga demat në retrospektivë Hollanda përmes Ron Fouchier është (in) përfshirë direkt!

     të vdekurit "aksidentalë" fillojnë të bëjnë tituj

     Shkencëtari kanadez në qendër apo këshilla kineze bio-spiunazhi e gjetur e vdekur në Afrikë?

     Infact, siç raportoi GreatGameIndia në raportin tonë ekskluziv mbi Coronavirus Bioweapon, pasi Drejtori Shkencor Frank Plummer ishte ai që fitoi kampionin SARS Coronavirus të pacientit saudit në NML Winnipeg Lab nga Ron Fouchier, një virolog kryesor në Qendrën Mjekësore Erasmus (EMC) ) në Roterdam, Hollandë të cilit iu dërgua virusi nga virologu egjiptian Ali Mohamed Zaki i cili izoloi dhe identifikoi një lloj të panjohur më parë të virusit Corona nga mushkëritë e pacientit saudit.

     Fouchier sekuencoi virusin nga një kampion i dërguar nga Zaki duke përdorur një metodë të reaktive të zinxhirit të polimerazës në kohë reale me një spektër të gjerë (RT-PCR) për të provuar për veçoritë dalluese ose një numër virusesh të njohura korona të njohura për infektimin e njerëzve.
     https://www.zerohedge.com/geopolitical/canadian-scientist-center-chinese-bio-espionage-probe-found-dead-africa

     Shtëpia e Bardhë ka një arsye të mirë për të vënë në dyshim historinë zyrtare si një biolog evolucionar. James Lyons-Weiler i Institutit për Njohuri të Pastra dhe të Aplikuara, tregoi dhe shpjegoi se si sekuenca gjenetike e virusit korona - e cila është lëshuar publikisht nga Kina - përmban një "fragment të mesëm" unik që kodon një SARS (sindromi i rëndë akut i frymëmarrjes) që nxit proteinë që duket, sipas analizës së tij gjenomike, të jetë futur në virusin 2019-nCoV duke përdorur teknologjinë "pShuttle". Kjo teknikë mund të bëhet vetëm në një laborator, pasi asnjëherë nuk ka ndodhur natyrshëm në natyrë.

     "Kjo nuk është një teori konspirative, është një teori shkencore, mjekësore," thotë Del Bigtree, prodhuesi fitues i Emmy-it dhe themeluesi i Rrjetit të Veprimit të Mirëmbajtjes së Informuar (ICAN).

     "Themeli i tij bazohet në shkencë, logjikë dhe hulumtime të shëndosha, dhe media kryesore duhet të pyetet nëse do të ndjekë këtë lidhje me SARS në vend që të përpiqet të censurojë cilindo që po përpiqet të ndjekë të vërtetën përmes faktit shkencor."

     https://www.zerohedge.com/health/white-house-asks-scientists-investigate-whether-2019-ncov-was-bio-engineered

 8. aurora0026 ka shkruajtur:

  Coronavirus i izoluar nga njerëzit
  https://patents.google.com/patent/US7220852

  Tingshtë interesante, statusi i patentës është:

  2020-01-23 Statusi i aplikimit është skaduar - Tarifa e lidhur

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pjesë interesante e asaj pjese është gjithashtu:

   “Coronavirus nuk dihet më parë se shkakton sëmundje të rëndë te njerëzit, por është identifikuar si një shkak kryesor ose sëmundje e traktit të sipërm respirator, përfshirë edhe ftohjen e zakonshme. Infeksionet e përsëritura te njerëzit janë të zakonshëm brenda dhe në të gjithë serotipin, duke sugjeruar që përgjigjja imune ndaj infeksionit koronavirus tek njerëzit është ose jo e plotë ose e jetuar e shkurtër. "

   Por tani është papritmas një virus që kërcënon botën. Pra, ekzistojnë disa variante të viruseve të koronës, duket se. Prandaj duhet të jetë pak më specifik kur flasim për virusin e koronës. Patenta për të cilën po i referoheni është e përshkruar qartë se më shumë si ato që ne i njohim si SARS:

   "Zbuluar është një virus i izoluar korona njerëzor rishtazi (SARS-CoV), agjent shkaktar i sindromës së rëndë akute të frymëmarrjes (SARS). Janë dhënë gjithashtu sekuencat e acidit nukleik të gjenomit SARS-CoV dhe sekuencat e aminoacideve të kornizave të hapura të leximit SARS-CoV, si dhe metodat ose përdorimi i këtyre molekulave për të zbuluar një SARS-CoV dhe për të zbuluar infeksionet në të. Jepen edhe kompozime stimuluese imune, së bashku me metodat e përdorimit të tyre ".

 9. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  https://youtu.be/J76gcWkUYLw

  Jo i përshtatshëm për shikuesit e rinj

 10. Guppy ka shkruajtur:

  Për fat të mirë ne jemi të përgatitur mirë, të gjithë e dinin se kjo do të vinte. Ne të gjithë e kemi parë atë në Netflix dhe idhujt tanë të gjithë morën një goditje dhe ata jetuan lumturisht ndonjëherë.

 11. hennag ka shkruajtur:

  Po, unë mendoj se një biowarfare, kushtojini vëmendje kohës: pak para Vitit të Ri Kinez, i cili dihet se udhëton shumë.
  Një veprim i mirë për të shpërqendruar Kinën me këtë problem, sepse ushtarët nuk mund të dërgohen më thjesht.

 12. luaj miun ka shkruajtur:

  Në Isla Nublar, një ishull larg bregdetit të Kosta Rikës, miliarderi John Hammond ka pasur një temë dhe park kafshësh të ndërtuar posaçërisht për kafshët parahistorike, të quajtur Park Jurassic. Me ndihmën e një numri shkencëtarësh, ai ka arritur të klonojë dinosaurët, të cilët tani dëshiron të tregojë para publikut si një tërheqje turistike.

 13. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Nuk është nga një laborator anglez, por nga një laborator kinez ... ata insinuojnë në Mbretërinë e Bashkuar ... si një numër patentash

  https://www.dailymail.co.uk/health/article-7922379/Chinas-lab-studying-SARS-Ebola-Wuhan-outbreaks-center.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR1pYegY8cItNC_OygM6jENKM4o-TSyfPDYws60ZMtn-XQQbg5IaF5ijXXw

 14. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Jo shumë kohë më parë njerëzit dolën në rrugët afër Wuhan. Probleme me mbeturinat etj, kështu që nuk është shumë e vështirë të maskohet çështja dhe të thuhet se shkaku janë kushtet e këqija higjenike.

  Mijëra protestojnë në Kinën qendrore për impiantin e djegies së mbeturinave

  Mijëra njerëz dolën në rrugë në Kinën qendrore të enjten natën në një ditë të shtatë ose protesta kundër ndërtimit të një fabrike djegie të mbeturinave.
  Protestuesit bartnin pankarta dhe brohorisnin ndërsa marshonin kundër një impianti energjie që mund të ndërtohej pranë zonave të banuara në Yangluo, afër Wuhan, kryeqyteti i provincës Hubei.
  Banorët u hidhëruan nga planet për të ndërtuar një vend deponi mbeturinash që pritej të shndërrohej në një park publik.
  Ata bërtisnin parulla të tilla si "Na kthe malin jeshil dhe ujërat e pastra" dhe "Fabrika e djegies së plehrave humbet nga Yangluo".
  https://www.scmp.com/news/china/society/article/3017386/thousands-protest-central-china-over-waste-incineration-plant

 15. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Vaksinimi fiton model?

  Ndarja e vaksinave në Kinë vazhdon me gjobitje më të mëdha për kompanitë mashtruese
  nga Angus Liu | 22 Prill 2019 12:19 pasdite
  https://www.fiercepharma.com/vaccines/up-to-30-times-product-value-china-proposes-larger-penalties-rogue-vaccine-makers

  Siguruesit e kryqit blu të krijojnë kompaninë e tyre të ilaçeve në mes të luftës së çmimeve

  Siguruesit shëndetësor Blue Cross dhe Blue Shield janë duke filluar ndërmarrjen e tyre jofitimprurëse të ilaçeve me Civica Rx për të krijuar alternative të recetave gjenerike me kosto të lartë që nuk kanë rënë në çmim.
  https://www.forbes.com/sites/brucejapsen/2020/01/23/blue-cross-insurers-to-create-their-own-drug-company-amid-price-fight/#21b378997a42 [Shënim CivicaRx]

  24 tetor 2019 - Mjekët po përgatiten për vaksinën e gripit të këtij sezoni pasi ndryshimet në formulime çuan së paku një prodhues të madh të dërgonte furnizimin e tij më vonë.
  https://www.performrx.com/sites/default/files/downloads/Drug%20Information%20Update%20September%202019.pdf

 16. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Ngjarja 201 Ushtrimi pandemik: Pikat kryesore të mbështjelljes
  • 4 nëntor 2019

  https://www.forbes.com/sites/judystone/2019/05/20/can-you-trust-your-generic-medicine/#40deec1c653f

 17. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  është postuar këtu disa herë në faqe, por mendova se do ta postoja konfirmimin përsëri.

  Simulimi Pandemik i Koronavirus Drejtuar 3 muaj përpara parashikimeve 65 milion njerëz mund të vdesin
  Fotografi e profilit për përdoruesin Tyler Durden

  E Premte, 01/24/2020 - 08:15 AM
  https://www.zerohedge.com/health/coronavirus-pandemic-simulation-run-3-months-ago-predicts-65-million-people-could-die

 18. Analizoj ka shkruajtur:

  NIGHTINGALE shiko revistën e vitit Revista Ekonomist 2020

  ORGANIZATA BOTRORE E SHALNDETIT ka përcaktuar vitin 2020 si "Viti i Infermierit", duke shënuar 200 vjet nga lindja e Florence Nightingale,
  https://worldin.economist.com/article/17519/edition2020florence-nightingale-and-changing-face-nursing

  Do të shoqërohet me SHKES, ashtu siç është planifikuar.

 19. Riffian ka shkruajtur:

  Kurora Lotus

  https://duckduckgo.com/?q=Lotus+Crown&iax=images&ia=images
  Makau është një rajon i veçantë administrativ i Republikës Popullore të Kinës. (Shih flamurin)

  Karantinë, shiko tela me gjemba

 20. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Të gjitha informacionet e postuara këtu në komente duken interesante, Mars WHFAR ATSHT RRETH është se vaksinat duket qartë se luajnë një rol në bërjen e hermapordite të rinisë.

  Unë përsëris për një moment: të gjitha lidhjet e kryqëzuara tregojnë se vaksinat kanë të bëjnë me identitetin gjinor. Një vaksinë që rritet me një gabim mashkull përmban kromozomin XY. Nëse e injektoni atë tek një vajzë (kromozomi XX), atëherë merrni atë që bëni për njerëzit transgjinorë në procesin e transformimit.

  Unë shpresoj se ATA quart quart. QE WHFAR WHSHT ATFAR ISSHT KET IS GJITHA RRETH

  Të gjithë duhet të vaksinohen, sepse të gjithë duhet të shndërrohen në imazhin e Luciferit: hermafrodit, biseksual, asnjanës gjinor. Prandaj LGBTI

  Pse tjetër do ta emëronte Erica Brighton një proton, bazuar në virusin e koronës, pas efektit të seksit të dyfishtë që shfaqet tek foshnjat IVF? Pse shumica e anëtarëve të ekipit (të përfshirë në ndërtimin e virusit të koronës kundër bronkitit në pulat) janë kaq të interesuar për identitetin gjinor?

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   Unë mendoj se ky operacion është shumë-dimensional me shtresa të ndryshme:

   - gjeo politikë: biowarfare midis lindjes dhe perëndimit
   - Ekonomia: maskimi i ekonomisë në rënie
   - Përgatitja 5G, lidhje e përhershme në kohë reale përmes vaksinimit (grimcat nano) e quajmë atë Rrjeti i Mendjes / Sentient
   - Faza e transhumanizimit, bota pa gjini që bashkohet me AI.

   Bilderberger Schippers ishte vetëm shumë i lumtur që dëshironte atë bazën e të dhënave të ADN-së, pse?
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/edith-schippers-wil-nu-ook-uw-dna-profiel/

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Pajtua.

    Sigurisht që vaksinimi është gjithashtu i nevojshëm për t'i dhënë njerëzve enzimën që e bën të mundur CRISPR-CAS12. Agjenti CRISPR-CAS! @ Shteti mund të rregullojë ADN-në e çdo individi në çdo kohë. Kjo kërkon një bandë të mjaftueshme dhe rrjeti 5G është përsëri kaq i rëndësishëm. Dhe, në të vërtetë, ADN-ja e të gjithëve duhet të regjistrohet.

    • Zandi Eyes ka shkruajtur:

     Më vjen mirë që ka akoma njerëz që mendojnë pak dhe shohin lidhjet, siç është 9/11, kjo mund të jetë potencialisht një situatë ideale për të prezantuar disa gjëra.

     dihet mentaliteti i të dyshuarve të zakonshëm.

     Kjo dritare e tanishme e mundësive, gjatë së cilës mund të ndërtohet një rend botëror me të vërtetë paqësor dhe i ndërvarur, nuk do të hapet për një kohë të gjatë - Ne jemi në prag të një transformimi global. Gjithçka që na duhet është kriza e duhur e duhur dhe kombet do ta pranojnë Rendin e Ri Botëror.
     - David Rockefeller
     https://youtu.be/MZZklPnVs-Y

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Ndoshta kam dhënë përshtypjen se nuk isha i kënaqur me të gjitha komentet. Saktësisht: shumë faleminderit për këtë!

     Unë thjesht kam dashur të theksoj dhe theksoj se një pikë në artikull.

 21. Ben ka shkruajtur:

  virusi i koronës 0:12:05 - 0:19:15
  https://independz.podbean.com/e/%c2%a0tonys-show-01242020/

  Qyteti Wuhan, kryeqyteti i Hubei, pritet të ketë 10,000 stacione bazë 5G deri në fund të vitit 2019
  http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138517734.htm

 22. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Arrestimi i parë në lidhje me këtë shpërthim të bërë në Kanada:

  Shkencëtari i qeverisë kanadeze nën hetim ka trajnuar staf në laboratorin Niveli 4 në Kinë

  Ende nuk ka përgjigje në hetimin e shkencëtarëve qeveritarë nga Laboratori Kombëtar i Mikrobiologjisë në Winnipeg

  Një shkencëtar i qeverisë kanadeze në Laboratorin e Mikrobiologjisë Kombëtare në Winnipeg bëri të paktën pesë udhëtime në Kinë në 2017-18, duke përfshirë një për të trajnuar shkencëtarë dhe teknikë në laboratorin e sapo certifikuar të Nivelit 4 të Kinës, i cili bën hulumtime me patogjenët më vdekjeprurës, sipas udhëtimit dokumentet e marra nga CBC News.

  Xiangguo Qiu - i cili u shoqërua nga laboratori Winnipeg në korrik në mes të një hetimi RCMP në atë që po përshkruhet nga Agjencia e Shëndetit Publik të Kanadasë si një "shkelje e mundshme e politikës" - u ftua të shkonte në Laboratorin Kombëtar të Biosigurisë Wuhan të Akademisë Kineze të Shkencat dy herë në vit për dy vjet, deri në dy javë çdo herë.

  "Kjo do të financohet nga palët e treta, dhe për këtë arsye asnjë kosto për [Agjencinë e Shëndetit Publik të Kanadasë]", thonë dokumentet, të marra përmes qasjes në kërkesa për informacion. Identiteti i palës së tretë u redaktua.

  Gjatë një shtatori 19-30, 2017, udhëtim, ajo gjithashtu me bashkëpunëtorë në Pekin, thonë dokumentet, por emrat e tyre gjithashtu janë nxirë.
  https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/national-microbiology-lab-scientist-investigation-china-1.5307424

 23. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Kështu që është e shpejtë, vdekja e dikujt është buka e tjetrit. Tregtimi i brendshëm mendon 😈👹

  Stoku i Co-Diagnostics gati trefish pas përfundimit të punës së projektimit për skanerin e virusit korona
  NGA MarketWatch
  - 8:11 AM ET 01/23/2020
  Aksionet e Co-Diagnostics Inc. (CODX) gati trefishuar (ngritur 177%) në vëllimin e rëndë në tregtimin e paravendosur të enjten, pasi kompania e diagnostikimit molekular tha se kishte përfunduar punën parimore të projektimit për një provë të shqyrtimit të reaksionit të zinxhirit polimerazë (PCR) për koronavirusin e ri
  https://eresearch.fidelity.com/eresearch/evaluate/news/basicNewsStory.jhtml?symbols=CODX&storyid=202001230811MRKTWTCHNEWS_SVC000237&sb=1

 24. Kornizat ka shkruajtur:

  Vlen gjithashtu të përmendet se pretendimi / teknika e bërjes së diagnozave të gjakut me një pikë të vogël gjaku nga Theranos, kompania e Elizabeth Holmes, papritmas u rishfaq në fund të vitit 2019. Shikoni gjithashtu në mënyrë të veçantë se cilët persona ishin ish anëtarë të bordit të kësaj kompanie, siç janë:
  George Shultz, ish sekretari i shtetit i SHBA
  Gary Roughead, një admiral në pension i Marinës amerikane
  William Perry, ish sekretari amerikan i mbrojtjes
  Sam Nunn, një ish senator amerikan
  James Mattis, një gjeneral në pension i Korpusit Detar të SH.BA-së i cili u mësua të shërbejë si sekretar i mbrojtjes i Presidentit Donald Trump
  Richard Kovacevich, ish CEO i Wells Fargo
  Henry Kissinger, ish sekretari i shtetit i SHBA
  William Frist, një kirurg transplanti i zemrës dhe mushkërive dhe ish senator amerikan
  William H. Foege, ish drejtor i Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve
  Riley P. Bechtel, kryetar i bordit të Bechtel Group Inc. në atë kohë.

  Toshiba bën të njëjtat pretendime në fund të vitit 2019, kështu që do të ishte mirë të vëzhgoni çmimin dhe vëllimet e kësaj kompanie.

 25. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Më shumë se 2 vjet më parë e postova këtë koment dhe shoh kush mund të komentojë tani mbi këtë pandemi të mundshme Appie Osterhaus

  Sipas virologut Ab Osterhaus që në të vërtetë nuk është i nevojshëm tani. "Sidoqoftë, situata duhet të monitorohet me kujdes dhe sigurisht që është gjithmonë e mundur të shkallëzohet."
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zo-bereidt-nederland-zich-voor-op-het-coronavirus/

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zouden-vaccins-technisch-gezien-gebruikt-kunnen-worden-om-uw-dna-aan-te-passen/#comment-13451

  https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/alles-wordt-uit-de-kast-gerukt-om-vaccineren-te-verplichten/

 26. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Duket se metoda CRISP-CAS12, e cila ofron funksionim kërkimi dhe zëvendësimi, bën të mundur çaktivizimin e viruseve. Zgjidhja duket se tashmë është e disponueshme, por një pandemi e duhur është e dobishme për të bërë që popullsia botërore të marrë vaksinime të detyrueshme përmes rregullit 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja' (ku krijoni një problem me ndikim të madh, paniku i masave goditi dhe më pas ofrojmë zgjidhjen që më pas do ta përqafojnë pa menduar kritik).

  Fundërri ky artikull për të zbuluar se si po bëjnë gjërat dhe shikoni prezantimin më poshtë:

  Synimi i infeksionit viral të vazhdueshëm. Duke ndjekur infeksionin fillestar, shumë patogjen viral krijojnë infeksion të vazhdueshëm duke integruar gjenomin e tyre në ADN-në kromozomale njerëzore ose duke e ruajtur atë në mënyrë epizomale brenda qelizave pritëse. Patogjenet virale që shkaktojnë infeksion të vazhdueshëm përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në HIV, viruse të hepatitit, viruse herpes dhe papillomaviruse. Vitet e fundit, teknologjia CRISPR është përdorur për të zvogëluar ose eleminuar infeksionet e vazhdueshme virale in vitro dhe në modelet e kafshëve, duke rritur shpresë të re për kurime për infeksione virale dhe kronike.

  Pas infeksionit akut HIV, ADN-ja provirale bëhet e integruar në qelizat pritëse, duke rezultuar në infeksion kronik pavarësisht terapisë antiretrovirale. Aplikimet in vitro ose teknologjia CRISPR janë përdorur për të parandaluar ose eliminuar infeksionin HIV. Hu et al. Parandaloi infeksionin HIV-1 de novo në qelizat TZM-b9 që shprehin një konstruksion gRNA-Cas51 duke synuar sekuencat e përsëritura të gjata terminale (LTR) të HIV (52). Me këtë konstruksion, autorët gjithashtuaktivizuan shprehjen e gjenit HIV në qelizat e infektuara mikrogliale dhe qelizat T. Ndërtime të ngjashme që synojnë gjenet e HIV LTR, gag dhe env janë përdorur për të eleminuar ADN-në provizore të HIV-it nga shumë linja të tjera qelizore (XNUMX).

  Yin et al. Zhdukte ADN-në provizore të HIV-it nga qelizat progjenit nervor duke përdorur sgRNA të shumta dhe S. aureus Cas9 të shpërndara nga një vektor adeno-shoqërues (AAV) (53). Kjo punë u shtri në një model të miut të palcës së eshtrave / të mëlçisë / timusit të humanizuar ose infeksionit kronik HIV, në të cilin një quadruple sgRNA-S. sistemi aureus Cas9 i paketuar në një vektor AAV i cili administrohej nga infuzion intravenoz i nxirrë ADN-në provizore nga shpretkët, mushkëritë, zemra, zorra e trashë dhe indet e trurit (53). Në punë të ngjashme, Bella et al. Teknologjia e përdorur CRISPR e dhënë nga një vektor lentivirus për të eleminuar ADN-në provizale të HIV-it nga qelizat mononukleare të gjakut të infektuar të periferisë njerëzore në një model transgjinik të miut (54).

  Ngjashëm me aplikacionet për HIV, CRISPR është përdorur për të parandaluar dhe eleminuar infeksionet e virusit 1 të herpesit të thjeshtx 1 (HSV-12) in vitro. van Diemen et al. kanë përdorur gRNA të shënjestruara 2 gjene thelbësore të ndryshme dhe 1 gjene joessenciale për të zvogëluar replikimin ose HSV-1 në qelizat Vero. Shtë interesante, shënjestrimi ose gjenet e shumta në të njëjtën kohë në një efikasitet më të madh ose pastrim HSV-55, në krahasim me gjenet e synuara ose të vetme (1). Roehm et al. Infeksioni i kufizuar HSV-9 dhe shtypja e shtypur e shtypur në qelizat oligodendroglioma njerëzore duke përdorur një sistem CRISPR-Cas56 për të prezantuar objektiva indigjenë të rëndësishëm për replikimin viral (9). Viruse të tjerë herpes që janë shënjestruar nga CRISPR in vitro përfshijnë virusin Epstein-Barr (EBV), i cili predispozon individët ndaj limfomave të caktuara dhe kancere nazofaringulale, dhe citomegalovirusin njerëzor (CMV), i cili shkakton sëmundje të rëndë kur përvetësohen në mënyrë kongjenitale ose nga ushtritë e imunomompromis. van Diemen et al., përdori një vektor të lentivirusit për të dhënë një sistem CRISPR-Cas1 dhe dy gRNA që synonin antigjenin bërthamor EBV 1 (EBNA-95), duke arritur pastrimin e 55% të gjenomave EBV në qelizat e limfomës Burkitt të infektuara kohët e fundit (9). Këto gjetje rrisin mundësinë që terapitë me bazë CRISPR një ditë mund të përdoren për të zhdukur infeksionet e vazhdueshme të EBV nga indet dhe për të parandaluar zhvillimin e keqinjimeve të lidhura me EBV. Autorët përdorën gjithashtu gjenet e domosdoshme dhe josenciale të gRNA, të cilat synonin përsëritjen e CMV dhe vëzhguan se gjenet thelbësore zvogëluan replikimin, ndërsa gjenet e shënjestrimit ose joessencialë nuk kishin asnjë efekt, përkundër redaktimit efektiv Cas-11. Ose vini re, megjithatë, ndërsa gRNA të shumta çojnë në shtypjen e CMV deri në 55 ditë, mutantët e arratisjes virale u shfaqën, duke nxjerrë në pah sfidat e mundshme me terapi të bazuar në CRISPR (XNUMX).

  Më shumë se 250 milion njerëz janë të infektuar me HBV në të gjithë botën, duke rezultuar në rreth 887,000 vdekje të vlerësuara çdo vit (57). Ndërsa ekziston një vaksinë efektive HBV, një kurë mbetet e pakapshme. Li et al., Përdorur CRISPR-Cas9 për të hequr një fragment të ADN-së HBV me gjatësi të plotë 3,175-bp, e cila ishte e integruar në mënyrë kromozomale dhe e vendosur në mënyrë episomale në qelizat e infektuara kronike (58), duke rritur potencialin për zhdukjen e plotë të HBV. Scott et al. Përdori një vektor AAV me një fije floku për të ofruar sgRNA duke synuar kornizën S të leximit të hapur të HBV dhe S. aureus Cas9. Me këtë sistem, ata aktivizuan ADN-në rrethore kovalenciale të mbyllur (cccDNA) ose qelizat hNTCP-HepG2 të infektuara me HBV (59). Virusi JC (JCV) dhe HPV gjithashtu kanë synuar in vitro duke përdorur teknologjinë CRISPR. Wollebo et al. Përdori një sistem CRISPR-Cas9 me gRNA që synonte antigjenin JCV T. Duke përdorur një vektor të lentivirusit me një gjen Cas9 të induktueshëm nga doxycycline, autorët transdukuan qelizat HJC-2 dhe eliminuan me sukses shprehjen T-antigjen (60). Kennedy et al. Targeted HPV-16 dhe HPV-18 me gRNAs kundër onkogjeneve E6 dhe E7 në lidhje me CRISPR-Cas9, për të çaktivizuar këto onkogjene në qelizat e shndërruara në HPV (61). Shtë interesante që ,aktivizimi i E6 çoi në rritjen e shprehjes p53, ndërsa inaktivizimi ose E7 parashikohet në shprehje të rritur të Rb, secila duke rezultuar në vdekjen e qelizave dhe duke theksuar një rol të mundshëm në trajtimin ose malinitetin e lidhur me HPV (61).

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Ju lutemi vini re: prezantimi është nga dhjetori i vitit 2018, ashtu si rezultatet e hulumtimit të paraqitura në hulumtim, për të cilat vendosa një pjesë të tekstit. Në më shumë se një vit, pritet që këto zhvillime janë tashmë në raft, në mënyrë që jo vetëm të jenë në gjendje të eliminojnë viruset (në internet, me kusht që njerëzve të injektohen enzima që e bën të mundur CRISPR-CAS12), por edhe të rregullojë gjëra të tjera në gjenomën tonë (Zgjidhja).

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Në librin tim unë përshkruaj se si DARPA tashmë po punon për t'u dhënë ushtarëve këtë funksion të lexuar dhe të shkruar, në mënyrë që ata të mund të mbijetojnë me lehtësi sulmet biologjike dhe kimike. Mbetet e rëndësishme ta blini atë libër dhe ta lexoni me kujdes.

 27. Kornizat ka shkruajtur:

  Sigurisht që gjithçka përshtatet në pamjen e zvogëlimit të popullsisë totale botërore në 500 milion. Nga njëra anë, një ulje e drejtpërdrejtë në afat të shkurtër nga numri i vdekjeve, dhe në një afat më të gjatë përmes, të themi, kontrolli i lindjes bazuar në rendin e ditës. Edhe tani duke njoftuar se do të ketë mungesë vaksinimesh përshtatet në mënyrë perfekte në këtë fotografi, sepse kush do sakrifikojë veten ... natyrisht pjesa më e vjetër e popullsisë. Kur kjo pjesë ngadalësohet në numër më shpejt se sa pritej, kjo zgjidh edhe problemin e borxheve publike të pabazuara (siç janë pensionet, kujdesi shëndetësor) dhe mungesa në të gjithë botën e shtëpive gjithashtu bëhet shumë më pak. Ne gjithashtu mund ta shohim këtë si një të ashtuquajtur "rivendosje" të të gjithë sistemit.

  Vetëm një mendim….

 28. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Tani Checkt bën një përpjekje për të djegur Martin Vrijland me një histori mjaft të dobët (shiko azhurnimin në artikullin më lart):

  https://www.nu.nl/nucheckt/6026768/nucheckt-bericht-dat-coronavirus-uit-engels-lab-komt-is-nepnieuws.html

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër