Vrima e zezë e fotografuar nga NASA është në të vërtetë një plazmid plazmatik

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 3 nëntor 2019 3 Comments

burimi: nasa.gov

Në librin tim që do të botohet së shpejti, unë do të flas, ndër të tjera, për universin ashtu siç mendojmë se e perceptojmë. Ndër të tjera, diskutohet fenomeni i 'vrimave të zeza'. NASA së fundmi prezantoi "një foto" të një vrimë të zezë. Në videon më poshtë do të sqaroheni se si kjo vrimë e zezë është ndoshta një plazmid plazmatik. Vlen të shikohet videoja dhe gjithashtu videot e tjera nga kanali 'Projekti i Thunderbolts"për të parë. Më shumë rreth librit tim në kjo e mëparshme Post. Së shpejti do të paraqes datën e saktë të dorëzimit.

Duke supozuar se disa ligje natyrore zbatohen brenda universit ashtu siç e perceptojmë ne, është e dobishme të studiojmë teoritë e Immanuel Velikovsky. Projekti Thunderbolts nga shkencëtarët David Talbott dhe Wal Thornill, ka shtjelluar më tej teoritë e Velikosvky dhe mbi këtë bazë vjen me shpjegime të sakta në lidhje me origjinën e planetëve, përbërjen, temperaturën dhe atmosferën e planetëve. Kjo për shkak se ata supozojnë se brenda universit të vëzhguar jo vetëm paraja e gravitetit, por edhe ngarkesa elektrike. Me pak fjalë, planetët janë të ngarkuar me energji elektrike. Nëse ata afrohen me njëri-tjetrin, shkarkimi shpesh bëhet, në mënyrë që plazma të formohet.

Në modelin aktual teorik të universit, vrimat e zeza bazohen në teorinë e relativitetit të gravitetit të Ajnshtajnit, pa marrë parasysh se universi (siç e perceptojmë ne) është gjithashtu i ngarkuar elektrikisht. Në modelin Albert Ajnshtajn, u krijua koncepti i 'vrimave të zeza'. Gjëja e çuditshme është se vrimat e zeza në atë teori do të ishin aq të rënda sa të thithin të gjithë masën dhe dritën. Sipas përkufizimit, drita nuk kthehet nga një vrimë e tillë e zezë dhe kështu nuk mund të vërehet. Shkenca, megjithatë, pretendon se ata ende mund të shohin shkëlqimin rreth një vrimë të tillë të zezë dhe kështu NASA prezantoi në 2019 një foto të parë të shkëlqimit rreth një vrime të zezë.

Teoria e ekzistencës së vrimave të zeza është një grumbullim hipotezash dhe shkenca është e prirur të mbajë hipotezat e saj, sepse si një pjesë e zinxhirit që bazohet në teoritë e Ajnshtajnit bie, e gjithë teoria fillon të ligështohet.

Sidoqoftë, vrimat e zeza me siguri nuk ekzistojnë. Wal Thornhill shpjegon në prezantimin në YouTube më poshtë se ajo që është fotografuar nga NASA ka shumë të ngjarë një plazmid plazmatik. Një plazmazë plazmatike formon në qendër të fushave të ngarkuara elektrike. Testet laboratorike tregojnë të njëjtën imazh me atë që NASA doli si fotografia e një vrimë të zezë.

burimi: sciencenews.org

Një imazh tjetër që NASA prezantoi në tetor 2019 është një paraqitje simulimi kompjuterik grafik i asaj fotografie dhe për këtë arsye nuk është një imazh i vërtetë, por një vizatim.

Vrimat e zeza do të tërhiqnin dhe thithin të gjithë materien dhe sipas disa do të ishin portale në dimensione të tjera. Këto janë teori shumë të pamundura, sepse shtrohet pyetja: ku shkon e gjithë kjo çështje?

Ne tani e dimë (nga eksperimente të dyfishta) kjo çështje materializohet vetëm përmes perceptimit dhe se gjithësia ekziston vetëm si rezultat i perceptimit; perceptimi nga 'pozicioni i formës së vetëdijës'. Me një vrimë të zezë, papritur nuk do të vërehej më materia, e cila mund të krahasohej me një pixel të vdekur në një ekran. Disa ligje natyrore zbatohen brenda simulimit, por ngarkesa elektrike në univers është një faktor që nuk llogaritet nga Ajnshtajni. Në përgatitjen e librit, është e dobishme të hulumtoni paraprakisht këtë.

ANËTAR I FJALË

Etiketa: , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (3)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Riffian ka shkruajtur:

  Unë nuk do të përqëndrohej verbërisht në gjithçka që lëshon NASA, është provuar disa herë në të kaluarën se ata manipulojnë materialin fotografik dhe video. Për sa i përket Ajnshtajnit, Tesla kuptoi më mirë wat

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Në të vërtetë ju gjithmonë duhet të kontrolloni gjithçka nga Nasa dhe ta kontrolloni atë dyfish. Ka pasur regjisorë si Billy Wilder dhe Stanley Kubrick që kanë gënjyer botën deri më tani duke redaktuar imazhet e filmit dhe mashtrimin. Por nuk mund të thuash asgjë në lidhje me të.

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Spiralja Tesla dhe i ashtuquajturi efekt Hutchinson tregojnë tashmë që mjedisi ynë i ngushtë është i ngarkuar me energji elektrike dhe për këtë arsye është në një fushë energjetike. Energjia zero pikë është argëtuese për të luajtur me të.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër