Rainbow, 'Unë jam' në 'Unë Amsterdam', LGBTI dhe përkushtimi mes atij 3

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 2 gusht 2017 25 Comments

Kush nuk e mban mend skenën më poshtë nga filmi i parë i trilogjisë së filmit The Matrix. Drejtorët e serisë së filmit ishin Vëllezërit Wachowski. Të dy drejtorët e filmit tani kanë pësuar një ndryshim gjinor. Larry e lejoi veten të rritet në Lana dhe më pas ndoqi Andin, i cili tani e quan veten Lilly. Kjo zgjedhje transgjinore përshtatet në mënyrë të përkryer në mesazhin e filmit, por gjithashtu duket se është një haraç për fuqinë luciferiane që kontrollon botën. Ky mesazh ishte fshehur tashmë në serinë e filmit. Është koha të shohim plotësisht përmes pamjes së madhe dhe të bëhemi të vetëdijshëm për lidhjen midis këtij transgjinshmërie (ose trendit gjinor neutral nëpërmjet lëvizjes LGBTI, e cila mban ylberin si simbolizëm), luciferianizmin dhe transhumanizmin.

Sidomos në këtë kohë të Gay Pride (Amsterdam apo krenari, siç quhet tani), kjo është një temë interesante që ju do të zbuloni se nuk ka të bëjë me emancipimin dhe pranimin e gay, lesbike apo transgender bën, por me një shtytje globale drejt Luciferianizmit që do të marrë formë në transhumanizëm. Adhurimi i Luciferin është gjetur në kuptimin e fjalëve "Unë jam" (gjendet në 'I Amsterdam'), ylberit dhe genderneutraal- apo transgjinor prirje. Prandaj nuk është për t'u habitur që drejtorët e filmit që treguan strukturën e fuqisë luciferiane kanë kurorëzuar punën e tyre me një ndryshim gjinor transgjinor. Lidhjet do të bëhen të qarta për ju më poshtë. Rëndësia e këtij depërtimi do të bëhet edhe më e qartë për ju.

Pse veçoj në veçanti skenë më poshtë nga filmi i parë nga trilogjia e Matrix-it? E pra, jetojmë në një kohë kur inteligjenca artificiale dhe nanoteknologjia do të sjellin një hap të madh në zhvillimet teknologjike. Njerëzit si ekzekutivi teknik i Google Ray Kurzweil na thonë se në të ardhmen e afërt mund të krijojmë botëve virtuale që nuk mund të dallohen nga realiteti. Për ta kuptuar këtë, është e dobishme për të marrë shënim se si kjo do të zhvillohet përafërsisht. Imagjinoni që lidhja e trurit të kompanisë Neonikun të Elon Musk së shpejti do të bëhet një fakt (siç përshkruhet aq shumë këtu); atëherë bëhet e mundur për të përzier realitetin virtual me botën reale. Ne e quajmë realitet të shtuar këtë teknologji. Pokémon Go është thjesht një shembull shumë i thjeshtë për këtë. Google ka investuar në 2015, 700 milion në kompani Shkel Magjike; një kompani që po bën forma të reja të realitetit të shtuar. Pra, në pak vite një shtresë virtuale mund të hidhet mbi botën reale të perceptuar. Xhami i Google mund ta bëjë këtë tashmë, por me një lidhje të trurit bëhet e mundur të bëhet një anashkalim i lentës syze për këtë vëzhgim vizuel. Ju i projektoni imazhet direkt në tru, ashtu siç ishin. A është kjo një ide SciFi? Po, ne mendojmë kështu, por Google nuk investon në të për asgjë dhe Ray Kurzweil shpall gjëra të tilla; jo Martin Vrijland. Pra, hiqni pullën 'teoria e konspiracionit'. (Neni vazhdon nën video)

Por kjo shkon edhe më tej. Aktivizo plotësisht imagjinatën tënde. Nëse ne shikojmë në përshkrimet fizike të fizikës kuantike (jo "teori konspiracioni", por shkenca e pastër), nuk është një çështje vetëm nëse ju e perceptojnë atë. Unë shpjegova se më parë në artikullin tim për 'eksperiment i dyfishtë. Është padyshim e vlefshme leximi për ta njohur atë. Ndërkohë, shohim se nanoteknologjia në të vërtetë mund të riprodhojë çdo atom dhe çdo qelizë. Ray Kurzweil parashikon që ne mund ta përjetësojmë trupin e njeriut në bazë të asaj teknologjie; për 2045 tha kështu. Kjo është për shkak se riparimet e ADN-së njerëzore bëhen të mundshme dhe gjithashtu, për shembull, sëmundjet mund të bëhen të padëmshme duke bërë rregullime në nivel qelizor. Për shembull, qelizat e kancerit mund të afrohen dhe pastrohen në të ardhmen e afërt nga nanobotet. Kurzweil beson jo vetëm që ne mund të përjetësojmë trupin tonë, por gjithashtu që të mund të bëjmë avatarë të gjallë, në mënyrë që të mund të jetojmë në disa njerëz (nanoteknologjikë) në të njëjtën kohë. Ne gjithashtu mund të krijojmë botëve virtuale që nuk mund të dallohen nga e vërteta. Shkencëtar dhe futurist Michio Kaku (i njohur nga Discovery Channel) shton një pjesë të informatave të detajuara (të dukshme) SciFi për këtë histori. Ai madje mendon se do të ketë replikues që mund të çmontojnë atomet e materialeve dhe t'i përdorin ato si material ndërtimi për çështje të reja. Ne e dimë këtë nga serija SciFi Startrek. që dematerializohet dhe pastaj materializohet përsëri mund të nënkuptojë se ne mund ta çmontojmë trupin tonë njerëzor në të ardhmen dhe ta lejojmë atë të materializohet përsëri. Kjo bën të mundur marrjen e çdo forme. Ju gjithashtu mund të bëni një copë prej guri. A do të jetë kjo çmendur apo janë "idetë idiotike të një futuristi të rrahur" si Michio Kaku? (Neni vazhdon nën video)

E pra nëse shkojmë një hap më tej. Fizika kuantike mëson se materia vetëm "ekziston" kur shihet. Kjo mund të thotë se materia është vetëm 'informacion' që materializohet kur shihet (eksperimenti i dyfishtë). Informacioni është i transferueshëm nëpërmjet valëve të lehta ose të zërit ose çdo medium që mban të dhëna. Ngatërrimi kuantik siguron gjithashtu që informacioni mund të përfshijë vite dritë 'në një sekondë të dytë'. Kjo mund të thotë që informacioni i trupit të njeriut mund të transmetohet 'në një ndarje të dytë' në një vend tjetër në univers dhe të materializohet përsëri atje. Ideja e parë është se duhet të ketë një replikues në atë vend tjetër (në përputhje me teorinë e Michio Kaku), por nëse merret me fizikën kuantike, atëherë vetëm duhet të ketë vëzhgim.

A po fillon të rrotullohet para syve tuaj dhe pyesin se çfarë ka të bëjë kjo me titullin e këtij artikulli? Ju lutemi lexoni, sepse siç përshkruhet më lart është e rëndësishme për të kuptuar situatën në të cilën jemi tani. Nëse supozoni se eksperimenti i dyfishtë është i saktë, atëherë ekziston vetëm nevoja për vëzhgim për materializimin e gjithçkaje dhe të gjithëve përreth nesh. Shkurt, perceptimi i bën gjërat të prekshme. Kur vendosim në syzet e VR, tani shohim një realitet virtuale mjaft të vërtetë. Merrni këtë ide një hap më tej dhe merrni parasysh që realiteti i shtuar mund të projektohet në trurin tuaj ose që do të ketë replikues. Sa i prekshëm është realiteti virtual? A e konsideroni situatën që Google është e aftë të krijojë botët virtuale që nuk dallohen nga e vërteta dhe në cilat gjëra të perceptuara materializohen sapo të bëni vëzhgimin? Kështu që ju mund të përjetoni gjërat praktikisht si të gjalla; duke parë dhe duke ndier çështje reale; për të parë pyje, dete, lumenj, male dhe gjëra të gjalla. Ju mund të dëgjoni dhe të nuhatni dhe çdo gjë duket e gjallë. A mendoni për një film? E drejta: Matrica. Çka nëse jeni tashmë një vëzhgues në një realitet virtual në të cilin gjërat materializohen si të gjallë? A e shihni këtë një ide të çuditshme, mendoni se e perceptoni një realitet virtual që materializohet përmes perceptimit tuaj? Mos u shqetësoni; edhe shkenca është e shqetësuar me këtë çështje. Hidhni një sy në dokumentin e mëposhtëm, për të stimuluar pak më shumë për këtë mundësi. Edhe fituesi i çmimit Nobel George Smoot bëri gjatë një Ted X flas audienca e tij reflekton mbi mundësitë hipotetike që ne jetojmë në një simulim. (Neni vazhdon nën video)

Në trilogjin e filmit Matrix ne shohim në një moment të caktuar që Neo duket të jetë në një cikël. Në filmin e parë ne pamë se ai zbuloi se ai mund të shkelte rregullat e ligjeve të natyrës, duke kuptuar 'nuk ka lugë'. Me pak fjalë; ai zbuloi se ligjet e natyrës si gravitet ishin vetëm një pjesë e simulimit. Kushdo që bën filma iluzionist Dynamo pothuajse do të fillojë të mendojë se kjo është gjithashtu e mundur në këtë botë. Në filmat pasues të Trilogjisë së Matricës zbulohen disa sekrete të freemasonit që do të diskutoj më vonë, por zbulesa më e rëndësishme është ajo e ekzistencës së 'arkitektit të madh'; njeriu me mjekër të bardhë. Rezulton se Neo ka përjetuar të gjithë zbulimin dhe tërë procesin e zgjimit të filmit të parë qindra herë. Ne e dimë se në masoneri të lirë flasim edhe për 'ndërtuesin e mjeshtër' ose 'arkitektin e madh'. Në diskutimet e mia të shumta në lidhje me gjakun e faraonit dhe adhurimin e Saturnit që është i dukshëm në një shkallë globale (si rezultat i të cilës e quaj edhe këtë kult Saturn) mund të vërehet se Luciferi adhurohet. Luciferi si arkitekti i madh i iluzionit të kohës (simulimi). Chronos, Saturn, njihet edhe si 'mbajtësi i kohës'. Unë e krahasoj atë ndonjëherë me një CD-Rom në të cilin një lojë është djegur. Ju mund të vendosni CD në lojtar dhe të luani lojën dhe të përjetoni të gjitha llojet e aventurave, kështu që ju të përjetoni lojën kronologjikisht. Megjithatë, kodi i tërë i lojës tashmë është djegur në CD-Rom. Njeriu me mjekrën e bardhë nga trilogjia e filmit Matrix, pra, mund të jetë vetëm Ray Kurzweil i së ardhmes (Google si ndërtues i botëve të reja virtuale); njeriu me mjekrën e bardhë mund të jetë vetëm Lucifer i botës së tanishme virtuale. 'Chronos', zhvilluesi i lojës (i cili shpaloset kronologjikisht, por që është "plotësisht i djegur në CD-ROM").

Imagjinoni të keni një lidhje truri të kompanisë Neuronink të Elon Musk-it në të ardhmen e afërt dhe Google ju ofron një realitet të ri virtual në të cilin mund të përjetoni gjithçka të prekshme dhe të bukur dhe në të cilën jeni edhe të pavdekshëm. Mund ta leni trupin tuaj origjinal, sepse mendja juaj është ngarkuar në botën e re të Google. Pastaj pyete veten se kush është 'Kodi Burimi' dhe kush menaxhon supercomputers në të cilën kjo simulim shkon? E drejta: Google. Unë sugjeroj këtë vetëm hipotetikisht, për t'ju udhëhequr në pyetjen tjetër. Imagjinoni se shpirti juaj tashmë është "ngarkuar" në një realitet virtual që nuk mund të dallohet nga realiteti dhe në të cilin gjithçka është aq e prekshme sa është e mundur. A nuk është ndoshta e gjithë realiteti në të cilin tani jetoni? Dhe mendoni se Ray Kurzweil (ose Google) i asaj bote mban emrin Lucifer? A mund të jetë një kërcim hipotetik i mendimit që mund të bëni? Me fjalë të tjera: a jeni ende duke më ndjekur? Në thelb, nuk ka lidhje të trurit të Neuronink Elon Musk-së është e nevojshme. Kjo është vetëm një fazë teknologjike e ndërmjetme. Fizika kuantike mëson se materiali materializohet vetëm pas perceptimit. Pra, nëse shpirti juaj është vëzhguesi i realitetit virtual të Luciferit, gjithësia (dhe gjithçka dhe gjithçka) materializohet rreth jush brenda rregullave të Luciferit. "Matrica është një konstrukt". Kjo është arsyeja pse përmenda realitetin në të cilin jetojmë burgu shpirtëror.

Studioni simbolikën dhe udhërrëfyesin e të gjitha feve botërore drejt bashkimit në fe botërore 1 nderuar Luciferin, ju vetëm mund të konkludojmë se Luciferi-së (lexuar emrin e madhe e këtij "realiteti virtual" këtu). Një simbol shumë i rëndësishëm i Luciferit është ylberi. Njerëzit me një sfond të krishterë me siguri kujtojnë 'Ka shpresa' stickers. Të paktën kam bërë, sepse babai im gjithmonë e mbërtheu atë në makinën e tij dhe e tërhoqa përsëri. Ylberi është gjithashtu simbol i Greenpeace dhe tani sigurisht kryesisht nga skena LGBTI dhe krenaria homoseksuale. Por çfarë saktësisht është ylberi për të? Gjithkush e njeh historinë e Noesë nga shkrimet e Dhiatës së Vjetër. Kjo histori jo vetëm që ndodh në krishterim, por në të vërtetë në të gjitha fetë e mëdha botërore dhe mitologji. Nëse tregojmë historinë e Noesë në dritën e pllakave sumeriane të argjilës dhe ri-studimin e saj nga njerëz si Wes Penre (për të cilët nuk pranoj të gjitha vizionet), atëherë papritmas kuptojmë se çfarë përfaqëson simbolizmi ylber.

Wes Penre shpjegon në studimet e tij (shih këtu en këtu) se pllakat sumeriane të argjilës, të cilat janë studiuar dhe përshkruar nga Zechariah Sitchin, Dialekti hegeliane në varësi të asaj që tani mund të vëzhgojmë në media me falsifikim të historisë dhe menaxhim të perceptimit. Me pak fjalë; Sitchin i mori tabletat e argjilës fjalë për fjalë dhe njerëzit si Wes Penre treguan për zgjedhjen e ndjeshme për të bërë 'të lexuar midis linjave' në vend që të merrnin gjithçka për 'të vërtetën' në ato pllaka balte. Wes Penre e kuptoi parimin e Winston Churchill, domethënë se historia është shkruar nga fituesit. Kjo, sipas tij, aplikoi gjithashtu edhe në pllakat sumeriane të argjilës. Ai shkon shumë larg për të përsëritur detajet e sakta të studimit të tij këtu, por ajo çka ulet është se Enki nga këto pllaka balte ishte përgjegjëse për krijimin e racës së punës të njeriut. Kjo ishte e para një njeri androgjeni (pa seks); një person i cili nuk mund të vazhdojë të mbjellë (ne i njohim shenjat e para të trendit aktual të 'neutralitetit gjinor'). Për riprodhimin e atij njeriu të parë, u përdorën nënat surrogatike të "perëndive". Më vonë, "perënditë" vendosën të rikonfiguronin këtë varietet të punës në një specie që mund të riprodhohet. Kjo është ajo që 'brinjë nga trupi i Adamit' i referohet librit biblik të Zanafillës. Wes Penre tani thotë se shpirti origjinal i njeriut fillimisht ishte, si të thuash, jashtë (siç e quaj unë) këtë simulim. Eksperimenti i njeriut brenda këtij simulimi dhe në vëzhgimin e materializuar të "realitetit virtual", i quajtur "toka", do të përfundojë nga një fatkeqësi e madhe natyrore. Si u shkaktua kjo fatkeqësi natyrore nga këto pllaka sumere të argjilës dhe përkthimi i Wes Penre, unë e lë jashtë shqyrtimit, por të paktën të gjithë e dimë historinë e sasisë së madhe të ujit që do të kishte përmbytur tokën. Arka e Noesë do të kishte ruajtur ADN-në njerëzore dhe ADN-në e të gjitha qenieve të gjalla. Personi përgjegjës për këtë ruajtje, për të cilin u përdor gjysma e zotit (biri i Enki) Noah, ishte Enki; emri sumer i Luciferit. Dhe simboli i kësaj përmbytjeje është 'ylberi'. Ylberi kështu simbolizon ruajtjen e eksperimentit gjenetik të quajtur 'njeri' dhe ruajtjen e simulimit Luciferian (i quajtur nga mua burgu shpirtëror).

Simboli i madh në të cilin të gjithë tre aspektet Luciferian vijnë së bashku është ajo Unë Amsterdam logo. Kjo është për shkak se termi 'Unë Jam' është e ndërthurur me ngjyrat e ylberit. Unë mund të njoh njerëzit me një edukim të krishterë. Unë jam, qëndron për YHWH ose Yehova; zot i Biblës. Bibla është në të vërtetë një libër tepër i pakuptueshëm nëse nuk ke bërë një studim të tabletave sumatare të argjilës dhe për shembull punën e Wes Penre. Nëse i keni studiuar ata, do të zbuloni se tekste si 'Perëndia tha që le t'i bëjmë njerëzit në imazhin tonë"papritmas bëhet e qartë. Si mund të flasë një zot me veten? E pra, tabletat e argjilës shpjegojnë se ka pasur disa "perëndi". Prandaj, perëndia e Biblës nuk është perëndi 1, por gjithmonë ka referenca për karaktere të ndryshme (të cilët dalin në pllakat e argjilës). Bibla është kështu një përzierje e tregimeve dhe personazheve që janë hedhur në shpresën 1. Perëndia i Biblës është Enki i pllakave sumeriane të argjilës dhe Satani (gjarpri nga kopshti i Edenit) është Marduk i Enkiut. Pa pasur nevojë të përpunohet, është e rëndësishme të dihet se 'Unë jam' qëndron për zotin e fillimit dhe të fundit; alfa dhe omega; ose të gjithë CD-ROM-in e realitetit virtual; Saturn (Chronos, iluzioni i kohës); 'Ti je e madhe unë jam' e këngëve të krishtera (shih videon më poshtë); 'Unë jam' nga Bibla: Lucifer.

Ylberi është kështu simboli i Luciferit; 'Unë jam' qëndron për Luciferin dhe 'transgjincia' ose 'neutraliteti gjinor' qëndron për Luciferin. Jo vetëm që ishte (seksualiteti) statusi i seksit i krijesës së parë të 'perëndive', por ajo gjithashtu qëndron për hermafroditin Baphomet; buck me gjinj dhe një gjenital mashkullor. Gilette / Macumba qëndron për Luciferin dhe është veçanërisht i nderuar në Amerikën e Jugut. Markë Gilette i lejon burrat të rruajnë flokët e trupit. Në Luciferianizëm njeriu duhet të zhvendoset përsëri drejt gruas (dhe kështu depilimit) dhe gruas ndaj njeriut. I shpjegova të gjitha këto një herë në artikujt e mi Conchita Wurst (fituesi / fituesi transgjinor i Eurovizionit 2014). Lexo në ky artikull si kam shpjeguar se transgenderism (lëvizje Rainbow LHBTI) në fazën e transhumanism, me qëllim përfundimtar të singularitetit: shkrirjes së njerëzve me inteligjencën artificiale. Elita faraoniko-babilonase që praktikon adhurimin e Saturnit të fshehur në të gjithë simbolizmin e saj është forca lëvizëse që qëndron prapa kësaj hartë rrugore të Luciferit. propagandë Mafia ylber ka për qëllim përgatitjen e gjeneratës së ardhshme për matricën e Luciferit 2.0.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (25)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Pra, nëse unë e kuptoj mirë Lucifer Martin dëshiron kordoni i kërthizës (kwantumvestrengeling) prerë final dhe na mbajnë të bllokuar në një realitet të ngjeshur një-dimensionale, ku njeriu percepton një realitet tre-dimensionale?

  Hapat e ndërmjetëm:
  - Feminizmi, shkatërrimi i familjes (vitet 50, 60 dhe 70)
  - të drejtat e homoseksualëve, preludi i transhumanizmit (vitet 80 dhe 90)
  - transgjinor, ndryshim gjinor mashkull / femër dhe anasjelltas (millenium aktuale)
  - njeriu androidi ka lindur dhe mund të zbatohet në universin e Googles (në vazhdim ... 2030-45?)

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   Është gjithashtu e habitshme që emri Google është një derivat i 'Googol'
   Googol është termi matematikor për një 1 me 100 zero, me fjalë të tjera: 10¹ ° ° me fjalë të tjera mundësi të pafundme.

   A jeni njohur me 'betimin e Nimrod' ai shihet si mason i parë i lirë? :

   E vërteta është se Frankmasoneria ka qenë gjithmonë shumë pranë rebelimit pas përmbytjes kundër Perëndisë. Nimrodi ishte një tiran dhe një furnizues ose një fe e rreme. Elemente të sistemit fetar të cilin Nimrodi e ndihmoi të krijojë në pothuajse çdo fe botërore të madhe. Disa nga traditat më të dashura të pushimeve mund të ndiqen në Babiloninë e lashtë dhe në Nimrod. Sapo të zbuloni elementet e religjionit të lashtë babilonas, ju zbuloni se ato janë pothuajse kudo në botën moderne.

   Prej momentit që inicion, merr "Betimin e Nimrodit", masonët zhyten në një botë shumë të fuqishme të errët të bazuar në religjionin e lashtë babilonas. E vërteta është se masoneria nuk ka të bëjë fare me Perëndinë e Biblës.

   Në vend të kësaj, ajo ka të bëjë me "Rendin e Ri Botëror" që fillimisht donte Nimrodi dhe se Luciferi ende po përpiqet të sjellë në ekzistencë sot.
   https://futurestorm.blogspot.nl/2009/12/freemasonry-and-oath-of-nimrod-masonic.html

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    Sipas traditave, Nimrod ka lindur në 25 dhjetor (Krishtlindje), simboli i tij = X

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Le të kthehemi dhe të hedhim një vështrim. Nëse fillojmë me Nimrodin, cili ishte ky njeri? Bibla, e cila është një rishkrim i teksteve të vjetra të lashta, që na tregon se Nimrodi ishte stërnipaku i Noesë. Kjo do t'i bëjë atij një mbret hibrid, apo jo? Gjysma e gjakut En.ki dhe gjysma njerëzore, nëse e marrim si të mirë që bijtë dhe nipërit e Noes mbajnë linjat e gjakut "të pastra". Me sa duket, kjo ishte ajo që ata bënë. Pyetja është, a ishte Nimrodi me të vërtetë nipi i madh i Noes?

     Nëse ne shikojmë në të dhënat, ne shohim se ajo është e dobishme ose të përsëritur se ai ishte një "i madh" ose "gjahtari i fuqishëm" [27] Sa pasuesit janë tituj për Ninurta dhe Nënë Goddess. Ne e dimë se asnjëri prej tyre nuk ishte këtu në atë kohë - në vend të kësaj, ne e kuptojmë se Ea morri personazhe të shumëfishta kur kishte shkrimtarë të rishkruajnë historinë në Babiloni. Të tjerë qëlluan mbi personazhet e dy Ninurta dhe perëndeshë në kohë, dhe ose e quajti veten "gjahtari i madh." Gjithashtu, Nimrod është përshkruar në "Tanakh" (hebre "Oral Torah") si një njeri i pushtetit "në toka ". [28] Njeriu i pushtetit" në tokë "(Nëntokë) ishte Nergal / En.ki. Pastaj, Shinarit, Sa shumë pasuesit e Nimrodit është dashur të ketë qenë Mbretin, ishte, fizarmonikë gjë për të dhënat, një rajon të papërcaktuar i Mesopotamisë, [29] Pra, me fjalë të tjera, ai ishte një mbret sumeriane.

     Kjo vënë së bashku tingëllon misteriozisht e ngjashme me Orionin e Orionit Ea. "Shenimet" janë ende në arkiv, siç mund ta shohim, por ato janë anashkaluar, duke përfshirë edhe Nimrodin, pasardhësin e Noesë, dhe kështu një mbret hibrid. Prandaj, incidenti i Kullës së Babelit fajësohet për një hibrid që nuk ka ekzistuar kurrë në formën e përshkruar, dhe "Perëndia" i Biblës ishte fajësuar për të qenë i zemëruar që ndau njerëzit me gjuhë të ndryshme.

     How about nëse, para Përmbytjes, të gjithë fliste të njëjtën gjuhë, Sa pasuesit ende kishte gjuhën Orion (dhe në disa raste, telepatia) mësohet të Primordial Namlú'u nga Ninurta dhe Khan En.lil? Pas Përmbytjes, ndërtimi i një njeriu të ri, të cilin ai e donte kontrollin e plotë, nuk do të ishte më e lehtë për kontrolluesin nëse ai nuk mund të bashkohej së bashku si pengesë gjuhësore lehtësisht? Pastaj, nëse shikojmë treguesit, duke sugjeruar se kush mund të ketë mbreti Nimrod, kemi një skenar të caktuar para nesh.

     E gjithë metaforë e Kullave të Babilonisë mundet, në mënyrë hipotetike, nëse duam të besojmë në këto gjetje, të jemi duke luajtur të dy anët e popullit dhe kur kanë ardhur në njohuri. Një rregullim i ADN-së do të ishte i përshtatshëm për Ea, për të zgjidhur këtë problem. Në fund të fundit, kush ishte ai që u bë tepër i furishëm kur njerëzit filluan ndërtimin e Kullës së Gods? E pra, sipas Dhiatës së Vjetër, vetë Perëndia ishte i inatosur dhe zgjidhja e tij ishte të ngatërronte gjuhët. Atëherë, kush ishte "Perëndia" i Dhiatës së Vjetër? Pikërisht, ishte Luciferi / En.ki / Ea!

     Bashkëshortja e Nimrodit thuhej të ishte Semiramis [30], dhe nëse e hulumtojmë, thuhet se bashkëshorti i saj ishte Mbreti Ninus i Asirisë. Nëse, kush ishte Mbreti Ninus? Kur shikoja, gjeta se në disa shënime, Ninusi është i njëjti person si Nimrod, [31] i cili duket se ka qenë vetë En.ki (më shumë sinkretizëm).

     POR ka më shumë. Le të mos harrojmë për Semiramis. Kush ishte ajo? Vë bast se shumë pak lexues kanë dëgjuar për të. Tani, në qoftë se ne konstatojmë se Mbreti Ninus ishte Nimrodi, dhe Nimrod është En.ki, atëherë Semiramis duhet të jetë ose ereshkigal, Mbretëresha e krimit, apo ISIS / Inanna / Ishtar shkak teza dy perëndesha ishin bashkëshortet e tij kryesore, siç kemi zbuluar herët .

     (përdorni termin e kërkimit në birrë tuaj për të futur fjalën 'Nimrod' në artikullin më poshtë)

     http://wespenre.com/4/paper15-postdiluvian-times-lucifer-building-his-plans.htm#iv.v

   • Camaron ka shkruajtur:

    Gjatë leximit të këtij artikulli, edhe mua erdhi edhe mjeshtri i madh babilonas Nimrod. Frimasonët-Djali Tammuz, trupi ka një natyrore si personazhi kryesor, Jezusi i pyeti me shkrim (Kaiser / faraoni) të përbërë nga njerëz të pijshëm gjakut dhe të hahet Satanists mish njerëzor kanë hartuar një plan të keq. Dhe ky karakter do tani famëkeq ndeshje dhe krijues emrin që do të bëjë çdo gjë "të reja" për të zëvendësuar origjinalin dhe plan të krijimit dhe ata kanë punuar shumë. Këto rendi 'vjetër' bota dhe krijimi nuk u kryqëzua për asgjë në pamjen e tyre dhe grupi okult nisur modelin e tyre rol (Kaiser / Krishtit), për krijimin ideale, pa një grua dhe fëmijët, zbriti në të vdekurit (prerje) të re deri " "(jetë artificiale shumë profetike) që të zgjohen. Më pas, karakteri mund të shfaqet (materializohet) dhe të zhduket (dematerializohet).

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë mendoj se kjo është një përmbledhje e mirë po

   • Zandi Eyes ka shkruajtur:

    @Martin, atëherë Nimrod është humanizimi / krijimi i Afërditë / Satanit në tokë shpirtin e zi dhe do të jetë e ardhshme "mesia" ose shpëtimtar false, "rimishërimit" të Luciferi në tokë. Referojuni fundit të I PET PETE II. Ju gjithashtu mund të shihni historinë e ringjalljes në historinë e Osiris.

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Njerëzit vazhdojnë të shtyjnë atë rrëmujë transgjinore propaganduese ... gadverdamme ????
  Dhe edhe Kampionati Evropian për zonjat është një tjetër platformë që përputhet bukur me GAYlgbtq (!?) Krenaria, koincidenca nuk mendonte. në kushte të shkurtër të neveritshme në Holandë (jo në Holandë) ????

  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/transgender-krijgt-eerste-biologische-kind-we-zijn-dolgelukkig
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/jongens-uit-de-kast-korte-film-in-a-heartbeat-wordt-massaal-gedeeld
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/krachtig-mooi-en-sensueel-voetballeeuwin-shanice-van-de-sanden-heeft-het-allemaal

 3. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Gjermanët i njohin rastet për interpretimin e 'Das' neutrale. Më tej mund të më kullojnë atë që ata trillojnë

 4. Riffian ka shkruajtur:

  Së shpejti edhe lkkr virtual bbqs në 020 dhe ju gjithashtu keni zgjedhje të pazakontë, të mesme dhe të mirë ... lkkr njeri ???? Lejo që 5g të vijë

 5. tru ka shkruajtur:

  Nëse zhvillimet shkojnë kaq shpejt, babeloniers mund të ngarkoni veten tek Krijuesi i tyre Lucifer si fëmijë të ndeshjes. Do të ishte mirë atëherë përfundimisht ne me shpresë do të largohemi prej tyre.
  Unë nuk besoj se babeloniers kanë pavdekësinë e sheeple në mendje. Mbetet për t'u parë nëse sheeple ka një interes në pavdekësinë nëse ata janë për t'i shërbyer babilonasit përgjithmonë duke qëndruar gjallë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pavdekësia është suxhuk që të gjithë do të mbahen dhe gjithashtu përmbushin profecitë fetare (vetëm pak më ndryshe, sepse ato shërbejnë sërish dialektikë hegeliane). Luciferi do të paraqitet si Mesia dhe pavdekësia do t'i lidhë njerëzit me të dhe gjithashtu do të tërheqë veçantinë në të.

  • Kamera ka shkruajtur:

   @JorisTruth

   Well tha, ju falenderoj, era sot nuk ishte diçka që është "normale" dhe pjesa tjetër e ju përsëri konceptimit plotësisht dakord dhe të gjithë duke menduar se CO2 problemit, ha ha, ndryshimin e klimës? nga co2, shaka

   Në IAM STERDAM, ata janë krenarë që nuk përmendin asnjë gjini kur lindin një fëmijë të ri.

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Progresi!

  Transgjinori amerikan Trystan Reese dhe partneri i tij Biff Chaplow janë bërë prindërit e një djali të shëndetshëm.

  PËRGATITJA PËR SHTATZËNIM
  Trystan, tani 34 vit, lindi si një vajzë. Ai filloi një terapi hormon dhjetë vjet më parë, por e mbajti anatominë e tij origjinale të paprekur. Në këtë mënyrë Trystan ende mund të mbetet shtatzënë.

  http://www.mamaplaats.nl/blog/bijzonder-vader-bevalt-van-baby

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër