Ylberi përfaqëson një fe fanatike ndërsa përkrahësit mendojnë se po luftojnë për 'diversitetin dhe gjithëpërfshirjen'

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 14 gusht 2019 25 Comments

burimi: nieuwwij.nl

In artikullin tim të mëparshëm Shpjegova se nga vjen ylberi si simbol. Shkurt, ylberi ishte fillimisht një simbol i tokës së re pas përmbytjes. Zoti tregoi një ylber që nuk ishte parë kurrë më parë në qiell si një shenjë për njeriun. Dhe Perëndia tha: "Kjo është shenja e besëlidhjes që unë bëj midis jush dhe juve dhe të gjitha gjallesave që janë me ju, në të gjitha brezat përgjithmonë. Prandaj është një shenjë fetare dhe është gjithashtu pasojë e thyerjes së dritës në atmosferë. Në atë artikull unë tregova se Luciferi Perëndia është maskuar nga të gjitha fetë. Luciferi quhet gjithashtu bartësi i dritës dhe kështu thyerja e dritës në të gjitha ngjyrat e ylberit është një tregues tjetër që i referohet një simboli me një prekje fetare.

Shtë e dobishme të shihet nëse ylberi ka kuptim vetëm në krishterim apo edhe në kultura dhe fe të tjera, në mënyrë që të mos marrim një keqkuptim se është në të vërtetë një simbol fetar; përkundër faktit se është sjellë vitet e fundit si një simbol për 'diversitetin' dhe 'gjithëpërfshirjen'. Do të tregoj gjithashtu se dy fjalët e fundit janë në të vërtetë fjalët e reja orwelliane për të kundërtën, gjegjësisht 'sallam unitet' dhe 'përjashtim' (nga heteroseksuali të jetë i saktë).

Ylberët sipas vikingëve

Vikingët dinin disa mite interesante për botën natyrore. Sipas Norvegjezëve, ylberi formon një urë midis sferave 2 të parajsës të quajtur Midgard dhe Asgard. Asgard është shtëpia e perëndive dhe ylberi ishte tepër i rëndësishëm sepse lejonte hyrjen e kontrolluar në këtë vend të shenjtë. Ura e ylberit quhet Bifrost nga Norvegjezët dhe nganjëherë quhet një urë ylberi që digjet. Vetëm zotat dhe luftëtarët që vdiqën në betejë mund të kalojnë urën.

Mitologjia Aborigine e Ylberit

Aborigjenët Australianë e panë ylberin si një gjarpër, i cili ishte krijuesi i të gjitha gjërave tokësore. Hasshtë dhënë emra të ndryshëm dhe varet shumë nga cili grup i njerëzve Aboriginal ju flisni, por gjithnjë është një gjarpër që shfaqet në tregimet "Dndërrimtar". Kjo është periudha në të cilën, sipas Aboriginalëve, u krijua gjithçka. Gjarpri ylber është i pavdekshëm, pak si perëndi dhe është shumë më i madh se një gjarpër i zakonshëm. Gjarpri besohet se shkakton shi duke thithur ujë nga pellgje dhe duke pështyrë në tokë. Si rezultat i këtij besimi, ajo shihet si një simbol i pjellorisë. Gjarpri gjithashtu nderohet sepse është përgjegjës për të bërë shi, por është përgjegjës për dyshimin dhe vuajtjet që shoqërohen me mungesën e një ngjarje të tillë.

Mitologjia kineze e ylberit

Kinezët gjithashtu kanë një imazh të një gjarpri ylberi ose një dragoi. Kjo krijesë quhet Hong. Hong ka dy koka; një në çdo fund. Fjala Hong do të thotë ylber në kinezisht. Konsiderohet një ogur i keq për të treguar një ylber, sepse ylberi synon të tregojë që një grua është shtatzënë. Sipas kinezëve, perënditë mendojnë se kjo nuk duhet të ndodhë. Një ylber do të ishte një shenjë e mosrespektimit të qiellit, dhe harku përfaqëson barkun e fryrë të gruas shtatzënë në këtë kontekst.

Ekzistojnë ende shumë variacione të ylberëve në kulturën antike kineze, por shumica e tyre japin shoqata negative.
Krijuesi i mitit kinez, Nuwa, është gjithashtu i lidhur me ylberët. Thuhet se ylberi është bërë nga Nuwa. Ai e bëri këtë duke shkaktuar një plas në qiell me gurë me ngjyra të ndryshme që formuan një ylber përmes një perëndie tjetër, Gong Gong, mbi ujë.

Bashkimi i Yin dhe Yang është përshkruar gjithashtu në një ylber. Ngjyrat e kuqe dhe blu ndërthuren së bashku dhe janë të bashkuara. Yjet e shiut janë bërë një simbol i dasma në kulturën kineze.

Mitologjia e ylberit hindu

Për hindusët, një ylber është fjalë për fjalë një hark i përdorur nga perëndia e luftës dhe bubullima, Indra, për të qëlluar shigjeta në një demon në përpjekje për ta vrarë atë përpara se të shkatërrojë tokën dhe tërë popullsinë e saj
Origjina e harkut të Indrës është një histori në vetvete. Thuhet se ai i kërkoi një zdrukthëtari që t’i bënte një hark të ri, pasi i ishte thyer plaku. Sapo marangozi kishte bërë punën e tij, Indra i kërkoi një artisti të pikturonte harkun e tij të ri me ngjyra që nuk ishin parë kurrë më parë. Me një ylber, sugjerohet që Indra ka varur harkun e saj për tu tharë pas përdorimit.

Teksti i mësipërm është nga wetenschap.infonu.nl dhe tregon qartë se ylberi është një simbol fetar në pothuajse të gjitha kulturat në të gjithë botën. Krahas pyetjes nëse kjo përmbledhje është një përshkrim i saktë historik, të paktën është një shenjë tjetër se ylberi ka qenë një simbol fetar në të gjithë botën që nga kohra të lashta. Pse atëherë papritmas duhet të besojmë se është kryesisht një simbol që ringjallet disa dekada më parë me Greenpeace si një shenjë për luftën për një mjedis më të mirë dhe tani befas qëndron në lëvizjen LGBTI? Fakti që ylberi shtypet në fytyrën tonë çdo ditë, si një lloj propagande e vështirë, e pamohueshme dhe fakti që për lëvizjen LGBTI ajo vishet si një lloj simboli militarist, është një shenjë që duhet të hedhim një vështrim serioz në të. Fanatizmi me të cilin flamujt janë përplasur dhe ngjyrat e ylberit aplikohen kudo, është kujtesë e një periudhe në të cilën swastika u promovua po aq fanatike.

Në librin e fundit nga Bibla, i quajtur 'Zbulesa e Gjonit', ylberi mund të gjendet përsëri dhe mund të kuptoni qartë se ylberi përfaqëson Perëndinë e Biblës. Në Zbulesa 4 (siç tregohet me terma biblike) Gjoni thotë se sheh dikë që është ulur mbi një fron në parajsë dhe se rreth këtij froni ka një ylber. Në Zbulesa 10 ka një ylber rreth kokës së një engjëlli të fuqishëm. Ylberi në të vërtetë simbolizon fuqinë dhe kontrollin më të lartë nga ajo fuqi më e lartë; ku bëj një kërcim të shpejtë te deklarata e shpjeguar në artikujt e mëparshëm se angel engjëll ’janë inpute në simulim, të cilat kontrollohen nga ndërtuesi. "Simulimi? Whatfarë do të thotë simulim?"Po, nëse jeni i ri në këtë sit, mbase nuk e dini akoma që unë marr pozicionin që ju dhe unë" jetojmë në një simulim ". Unë e vendos atë në kllapa, sepse nuk mund të jetosh në një simulim, por mund të jesh vetëm një lojtar aktrues. Shtë e rëndësishme të lexoni më shumë rreth saj në kjo seri artikujsh, sepse atëherë ju gjithashtu e kuptoni pse unë them se Lucifer është ndërtuesi i këtij simulimi të virusit univers.

Flamuri i ylberit

Pra, a keni sjellë ndonjëherë një flamur me ylber në shtëpinë tuaj sepse thjesht e doni lëvizjen LGBTI; mund të imagjinojë preferencat e ndryshme seksuale ose thjesht të besojë në ndryshimin nga një shoqëri në një pak më pak patriarkale, atëherë kjo mund të jetë propaganda e asaj lëvizjeje që dëshiron që ju të besoni se jeni duke luftuar për diçka 'të mirë'. Ndoshta shumë në lëvizjen LGBTI as nuk e dinë që i përmbahen një simbolizmi fetar dhe se në të vërtetë ekziston një fe. Po, po, po, vërtet aty ku keni përfunduar në një lëvizje fetare po aq fanatike (ose mbase edhe më fanatike) sa ajo e kryqtarëve të vjetër dhe ajo e xhihadit. "Po, por për mua nuk është një simbol fetar dhe thjesht qëndron për liri dhe emancipim". Ju mund të dëshironi ta besoni atë, por është një simbol i lashtë fetar dhe është simbol për entitetin që krijoi këtë botë dhe gjithashtu simbolin e shkatërrimit (e thënë butësisht: 'ndryshimi').

Në atë kontekst është mjaft interesante të lexosh atë libër të Zbulesës. Ajo i ngjan një lloj udhëtimi psikhedelik nga i ashtuquajturi profet Gjon dhe ka të bëjë kryesisht me një Zot që e do shkatërrimin (dhe kursen disa të zgjedhur për nxitjen e tij për të shkatërruar). Në fakt, në të gjitha fetë zbulojmë se Hyjnia nuk është aspak një zemër e dashur. Gjithashtu bëhet e qartë se ai ka kontroll mbi të mirën dhe të keqen dhe lëshon 'Satanain' sa herë që dëshiron. Kush nuk i dëgjon të gjithë ata predikuesit fetarë të leshit me thëniet e tyre dhe lexon një libër të tillë plotësisht të freskët, thjesht njeh një qenie mizore që përdor dualitetin për të shkatërruar përfundimisht krijimin e tij dhe për të bërë një fillim të ri në diçka të re .

Shndërrimi i njerëzimit në 'hermafrodit'

Ylberi ishte pra një simbol i përmbytjes së madhe (e quajtur "përmbytja" në Bibël) dhe për këtë arsye gjithashtu një simbol i fuqisë hyjnore në "udhëtimin psikhedelik" të Profetit Gjon (siç e quaj thjesht mirësi) . Sipas mendimit tim, Johannes sapo ka parë një përparim të shpejtë të skenarit të simulimit, por mund ta kuptoni më mirë atë koment pasi të keni studiuar serinë e artikujve të përmendur.

Unë vazhdoj të përsëris që ylberi përfaqëson Luciferin; ndërtuesi i këtij simulimi univers. Ky është një lajm i keq, sepse ai ndërtues është gjithashtu një shkatërrues. Kjo është arsyeja pse unë flas gjithmonë për një simulim të virusit. Për shembull, në këtë libër të Zbulesës e gjejmë atë tendencë drejt shkatërrimit. Kështu që nëse keni flamurin e ylberit në dhomën tuaj të jetesës, ju keni simbolin e Luciferit dhe simboli i shkatërrimit solli në shtëpi; ndërsa keni menduar të keni qenë thjesht përparimtarë dhe të keni përballur me emancipimin e preferencave të tjera seksuale ose më shumë liri nga njerëzit me një orientim tjetër seksual.

Vetëm kur e kupton se propoganda LGBTI (siç e quaj gjithsesi) zhvillohet nën atë mbulesë të 'emancipimit', por në të vërtetë kanë një kuptim më të thellë, a e kupton edhe ti se është simbol i shkatërrimit të njeriut ; shkatërrimi i njerëzve siç i kemi njohur me shekuj. A mendoni se po gërmoj dhe vërtet nuk e di se për çfarë po flas? Vendosni zemërimin tuaj për një çast dhe analizoni me mua.

Në disa artikuj kam shpjeguar se për mendimin tim lëvizja LGBTI nuk është e vendosur për 'diversitet dhe gjithëpërfshirje'. Diversiteti që supozohet se përfaqësohet në preferencat e ndryshme seksuale është faza pararendëse për bashkimin e të gjitha atyre preferencave seksuale në një person. Në këtë kuptim, 'gjithëpërfshirja' është një përshkrim i saktë, sepse të gjitha do të bashkohen (përfshihen). Qëllimi është i vërtetë bëjnë heteroseksual të zhduket dhe kështu që preferenca seksuale në të vërtetë 'përjashtohet'. Kjo është arsyeja pse H për 'heteroseksual' nuk mund të gjendet në shkurtimin LGBTI. Se H qëndron 'homoseksual'. Në këtë kuptim, flitet për "përjashtim" ose "ekskluzivitet", dhe kjo është arsyeja pse unë thashë në fillim të këtij artikulli që kemi të bëjmë këtu me "fjalimin e ri" të përshkruar nga George Orwell në librin e tij 1984 (në të cilin kuptimi i fjalëve është përmbysur). Ne gjithashtu e dimë fjalën ekskluzivitet nga 'aparteidi' në Afrikën e Jugut dhe në të vërtetë është një formë e fashizmit.

Para se të mendoni se po përshkoj duke përdorur termin 'fashizëm', do t'ju dëshiroja t'ju kujtoja simbolikën fanatike që valëviste flamurin dhe shtyn 'në fytyrën tuaj'. Ne gjithashtu kemi parë që në vitet 30 të shekullit të kaluar me fqinjët tanë Lindorë dhe atëherë askush nuk donte ta shihte. Unë njoh një lloj fanatizmi midis ndjekësve të ylberit që më kujton atë. Dhe të njëjtët ndjekës të ylberit përsëri nuk e kuptojnë se po promovojnë simbolin e shkatërrimit. Unë përsëris për një moment: ylberi qëndron për 'bartësin e dritës ’, atë që ndezi dritën e simulimit; për Lucifer; për shkatërruesit e njerëzimit. Pas shkatërrimit, ylberi shfaqet në qiell.

burim: wikipedia.org

Ne jemi në prag të shkatërrimit të kësaj bote ashtu siç e njohim, duke përfshirë edhe njeriun ashtu siç e njohim ne. në ky artikull Unë sqarova në detaje se si do të shndërrohet njerëzimi në hermafrodit biseksual, i fshehur pas termit 'asnjanës gjinor'. Kjo do të thotë se parimi themelor i vjetër seksual me të cilin burrat dhe gratë duhej të binin së bashku për riprodhim duhej të ishte i pari që do të zhdukej. Kjo është arsyeja pse ne së pari kemi dëshmuar (të cilën thjesht do ta përmend) propagandën gay, për t’i bërë sa më shumë njerëz të bien në të njëjtin seks. Qëllimi përfundimtar është që të gjitha ato tendenca seksuale të ndodhin brenda një personi. Kjo për shkak se të dy gjinitë do të shkruhen fjalë për fjalë në një person, pasi konvertimi i njeriut në hermafrodit të ketë qenë i suksesshëm. Njerëzimi duhet të shndërrohet në simbol për ndërtuesin e këtij simulimi: Baphomet, dhia ambivalente (pra Lucifer).

Shkatërrimi i njerëzimit

Ju duhet vetëm të lexoni librat e Biblës për një moment për të zbuluar se Zoti (i çfarëdo feje) është gjithmonë pas shkatërrimit. Sigurisht që disa shpirtra janë të shpëtuar, por ajo 'suxhuk për hundën' shërben për t'i bërë njerëzit të rreshtohen si adhurues. Asshtë ashtu siç ishin më të vjetrat 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'aplikim formula që ne e dimë. Lucifer po kërkon shkatërrimin e njerëzimit, sepse me atë kërcënim shkatërrimi, njerëzimi po përgatitet të përgatitet për arkën. Arka e re e Noes është "shpëtimi" përmes transhumanizmit dhe kalimi në "parajsën e re dhe tokën e re" që do të realizohet përmes bashkimit me AI të Luciferit. Drejtori i Përgjithshëm i Google Ray Kurzweil e quan atë moment njëjës (shiko këtu).

Njerëzimi aktualisht është duke u rindërtuar në "imazhin e Zotit". Imazhi i lashtë i Biblës ishte perëndia e dualitetit yin-yang; perëndia që e paraqiti veten si Zot dhe Satan. Kjo është arsyeja pse njeriu u krijua në të vërtetë sipas shëmbëlltyrës së Zotit në librin biblik të Zanafillës. Dhe kjo është arsyeja pse Zoti i Biblës thotë: "Le t'i bëjmë njerëzit në shëmbëlltyrën tonë". Ky është Luciferi që shprehet si formë e dualitetit "ne". Ky dyshim ishte i domosdoshëm për t'i dhënë lojtarët e këtij simulimi përmes ligjit të vullnetit të lirë në rrymën e dëshiruar direkte drejt qëllimit përfundimtar (të tilla si plus dhe minus poli në një bateri sigurojnë një rrymë direkte). Pas periudhës së ardhshme të ylberit (pra simboli), në të cilën krijimi i vjetër do të përmbytet dhe e reja tashmë është gati, ndërtuesi i këtij simulimi mund ta paraqesë veten si 'të paqartë në një', sepse atëherë tashmë kemi vendosur vullnetarisht të përdorim UA-në tonë -libër sistemi. Po, unë po flas fjalë për fjalë për një sistem kompjuterik AI. Ne duhet të shkrihemi me 're'. Kjo është arsyeja pse mesia në Bibël gjithashtu do të zbresë nga retë. Kjo është 'reja'.

Pra, njerëzimi tashmë po rikrijohet në imazhin e paqartë të Luciferit. Pas këtij ndryshimi gjinor, njerëzimi do të shndërrohet në transhuman. Skllevërit dixhitalë pastaj janë përgatitur të dorëzohen në sistemin AI dhe të shkrihen në 're' për të qenë në gjendje të provojnë simulimin e ri ("parajsa e re dhe toka e re"). Ky është mashtrimi joshës që është i nevojshëm për të bërë që shpirti origjinal (format e vetëdijës) t’i dorëzohet sistemit AI të Luciferit.

E gjithë biologjia siç e dimë sot, prandaj do të pushojë së ekzistuari (ashtu si në kohën e Noes). A e kupton edhe pak më mirë simbolikën e ylberit? E gjitha ka të bëjë me njëra-tjetrën.

Tani mund të mendoni akoma:Epo, çfarë është e gabuar me këtë? Ndoshta është një përparim i mrekullueshëm dhe një ndryshim i mrekullueshëm! Unë në fakt i besoj Luciferit". E kuptoj atë mendim. Më në fund, adhuruesit e Luciferit në shoqëri zakonisht kanë shumë pasuri dhe sukses. Thjesht duhet të shikoni industrinë e muzikës, në të cilën njerëz si Miley Cyrus (dhe shumë të tjerë) haptazi flasin për adhurimin e Luciferit. Ajo që është në rregull me atë është që ju anashkaloni se Luciferi nuk është asgjë më shumë ose më pak se kush jeni nga ju dhe që i dorëzoheni një sistemi të virusit AI. Ju fillimisht jeni një formë krijuese e vetëdijës. Simulimi i Luciferit është një simulim i virusit që qelizë burimore e 'fushë origjinale'(fusha krijuese gjithëpërfshirëse e të dhënave nga e cila buron forma juaj krijuese e vetëdijës) dëshiron të pushtojë. Luciferi ka një reputacion të shkatërrimit dhe ky është qëllimi i një virusi.

Sapo të zbuloni se ne jemi "në një simulim" dhe dukemi pak realist në botë ashtu siç e njohim ne, tema e madhe është vdekja dhe shkatërrimi. Ylberi është gjithashtu një simbol i vdekjes dhe shkatërrimit. A nuk është e arsyeshme të themi lamtumirë për atë grup dhe në vend të kësaj të zgjedhim 'përsëri në origjinal' në vend që të lejojmë veten të tërhiqemi në rrugën që të çon më thellë në grackën e simulimit të Luciferit? Mos harroni: ylberi simbolizon shkatërrimin e tokës së vjetër; një tendencë e vjetër e ndërtuesit (e quajtur edhe 'Zoti') e këtij simulimi, Lucifer. Koha për të djegur atë flamurin e ylberit.

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (25)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Ajo muzikë pop ka qenë duke u zbutur me të për vite dhe vite është Luciferian
  adhurimi nuk është më sekret.
  Shtë e habitshme që të gjithë ata që hyjnë në atë showbiz, kryeqytet
  për mburrje, merrni një shpërblim të mirë, merrni shpërblime të mrekullueshme

  Micky van de Stones madje thoshte në atë kohë se ai mund të quhej Lucifer.

  https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/features/rolling-stones-sympathy-for-the-devil-mick-jagger-anniversary-satanism-a8668551.html

  • Ben ka shkruajtur:

   3: 48 Meqenëse kokat janë bisht, thjesht më quani Lucifer

  • Mireille van den Enk ka shkruajtur:

   Më duket e çuditshme që shumë yje të muzikës pop nga koha ime kanë ndërruar jetë. (pa rastësi)
   Kjo muzikë me të vërtetë dha energji. Ndërsa u rrita, tekstet ndryshuan në mënyrë të konsiderueshme. Në kohën time që kishe Kurenë, unë tashmë mendoja se ishte shumë e errët. Por kjo është e ëmbël në ditët e sotme.

   Por tani më mungon gjithnjë e më shumë frekuenca pozitive e së kaluarës,

 2. Patricia van Oosten ka shkruajtur:

  "Prandaj njerëzimi po rikrijohet nën dritën e imazhit të paqartë të Luciferit. Pas asaj ndryshimi gjinor, njerëzimi do të shndërrohet në transhuman ”.

  Kjo është pikërisht ajo që ata kanë treguar me rrëzimin e Twintowers dhe duke i zëvendësuar ato me ndërtesën e re, 'One World Trade Center'.
  Përveç simbolikës së II etj., Forma e kësaj ndërtese është një gjilpërë injeksioni. Që tregon manipulim të qëllimshëm të ADN-së. Për më tepër, ndërtesa është një anti-prizëm i zgjatur që ka cilësi të shndërrojë ngjyrat e ylberit në një pako të vetme të dritës së bardhë përmes një kthesë.
  Ajo pako shkëlqen nga lart dhe shkakton flakje.

  Fakti është se elita thjesht tërheq energjinë elektrike nga eteri, ndërsa ne të gjithë jemi me një çmim të lartë për naftën, gazin dhe energjinë elektrike të tyre. Ata kanë shkatërruar botën e vjetër romane / tartare ashtu siç ishte, me energji të lirë përmes piramidave, kishave dhe xhamive. Njohuritë në lidhje me eterin janë mbajtur dhe ata tani po bëjnë gjërat e tyre AI, DEW, EMF dhe Cloud me të. Blu i shenjës së KB është ngjyra e flamurit të Izraelit; qëllimi përfundimtar; një vend i tij nga i cili sundohet pjesa tjetër e botës.

  Kjo automatikisht ju sjell në gënjeshtrën e tokës dhe gravitetit të globit. Sido që të jetë situata, eteri dhe fusha e frekuencës që bartet prej tij fshihet dhe përkthehet në ajër dhe gazra.
  Për shkak se ata nuk pranojnë gjithçka në lidhje me këtë, 5G në fakt nuk matet me natyrën; që është një zhvlerësim i drejtpërdrejtë i fushës së vet elektromagnetike të secilit; dhe kanë nevojë për prerje drunjsh dhe zjarre pyjore, sepse ato kundërveprojnë me frekuencat e shkurtra, por të forta të dendura; si rezultat, gjithashtu një dobësim i madh i funksionimit tonë fizik. Së bashku me burrat e dobët që ata ushqejnë dhe marrin armët e fundit, rruga për dominim është një fllad.

  Ylberi përbëhet nga shtatë ngjyra; dhe sipas këtij klubi të Shabatit, sepse kjo është ajo, P duhet të shtohet ende në LGBTI. Jo jo për Pan, por për pedo. Dhe ata tani po përshpejtojnë përpjekjet e tyre.

  E fundit, por jo më pak e rëndësishme; shtatë ligjet hebraike të Noahideut janë nënshkruar që nga Trump. Ato hyjnë në fuqi sapo aktivizohet "Ligji ushtarak" (nëse disa flamuj të rremë ndodhin akoma). Këto ligje 7 janë ligje talmudike për Goyim (pjesa tjetër). 662 ligje të tjera zbatohen për Judenjtë, ne nuk kemi nevojë t'i njohim ato domos; ata do t'i zbatojnë pasi të bëhet "marrja" në Izrael.
  Kështu që ju tashmë e gjeni ylberin si një simbol për ligjet e Noahide. Mund t’i gjeni kudo në internet.
  Këtu gjithçka për ato ligje të frikshme: https://www.eyeopeningtruth.com/the-un-is-not-your-friend-part-2-noahide-laws/

  Gjëja shqetësuese në lidhje me këtë është se nëse nuk doni të zbatoni ato ligje, vijon dekretimi.
  Më e rëndësishmja është ndalimi i adhurimit të idhullit; pra një e vërtetë / Zot / adhurim tjetër se ai i Luciferit të tyre që ata do ta bëjnë femërore; siç ka përgatitur Madonna, çon në bindje.

  Pra, nëse deklaroni; kripë me marrëzitë e tua, unë ndjek origjinën time, zemrën time dhe jo shakatë e tua, ti në thelb je bythë. Kështu që gjenden me dritat LED, njehsorin e zgjuar, rrjetin 5g dhe celularin tuaj dhe kush e njeh çipin.
  Nëse e refuzoni çipin, atëherë ata ju cilësojnë si të krishterë, sepse Testamenti i Ri flet për 'bishën' si shenjën në dorën apo ballin, të 666; çfarë barcode është tashmë në artikuj; gjithnjë 666 në të. Pastaj gjithashtu bindje dhe shtrëngim për të.

  Zbulova dje që Trump ka rritur hundën. Dhe nuk është bjonde / e kuqe. Pra, ai është vetëm njëri prej tyre, një sabatan sidoqoftë, por edhe një Khazar-Askhenazi-Nazi-Zionist. Ai luan lojën e mashtrimit si një klloun i madh dhe ka bërë çmos që të shtyjë të gjitha dyert përfundimtare përpara se të aktivizohet ligji ushtarak.

  Shkurre janë gjithashtu Askhenazis; Edhe Hillari, nëna e Obamës ishte një (ata morën të gjitha të dhënat e saj nga arkivat e shkollës pak para se Obama të bëhej president) dhe tani edhe Trump; ndërsa ne mendojmë se ai është një Skocez komod.
  Këtu zhvillimi që Cloud do të operohet nga Izraeli: https://www.abeldanger.org/israel-takes-over-cloud-computing-for-the-pentagon/?fbclid=IwAR1qBRnYvp5Tjx8PuY5dEb2kiBu6L7naCONoXclbgFSxXTA2KUOuBYYyswU

  Këtu lidhja për hapin e fundit të pedofilisë; e cila është e rrënjosur thellë në Judaizmin Talmudik (i cili përqafon të gjithë rabinët dhe mbahet sekret deri sa interneti t'i japë fund kësaj). Kjo përbën bazën e çdo programimi MK-Ultra të fëmijëve shumë të vegjël. Dhe si e kanë marrë peng botën me seksin si një shantazh për pozitat e larta.
  http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html?fbclid=IwAR3gCONkCkr5kFlTwyNMyZ3iBGkQEQN8J2-kF72xuAaE8BoVAewWAEKARig

  Duket kaq e frikshme ... dhe vështirë se dikush e kupton ...

  • Ben ka shkruajtur:

   Kjo ishte rreth 2 vjet më parë, dhe duket se ka qenë e drejtë në shënjestër.

   Ligjet Trump Noahide

  • Mind Furnizimi ka shkruajtur:

   Dhe me të vërtetë kabina e vogël përdor simbole që të gjithë i përdorin për t'i mbajtur ato në shalë. Sepse njerëzit e thjeshtë nuk e dinë se çfarë do të thotë me të vërtetë.

   Merrni për shembull të ashtuquajturën "Shenja e Paqes", ju e dini atë simbol të rrumbullakët me shirit vertikal dhe në fund dy piramida (majtas dhe djathtas). Kjo nuk ka asnjë lidhje me Paqen.

   Kuptimi origjinal i këtij simboli është "Mjerimi dhe dëshpërimi".

   Kuptimi origjinal vlen gjithmonë! (ligji natyror).

   Miliona njerëz ecin me të në bluza, afishe, butona dhe postera në shtëpi ..

   Dhe pyesni veten pse ka kaq shumë mjerim ..; )

  • bartelo ka shkruajtur:

   Unë besoj se së shpejti do të shtohet P për pedo. Këtë vit, pedoklubi i parë me emrin zhgënjyes, "fondi i çlirimit të fëmijëve", u regjistrua si pjesëmarrës në paradën e varkave gjatë Gay Pride në Amsterdam. Ata mendojnë se i përkasin sepse gjithçka ka të bëjë me orientimin. Dhe si një pedo që nuk praktikon ju duhet të lejoheni të takoni një herë. Pra, hapi i parë tashmë është ndërmarrë.
   Dhe pastaj diçka tjetër (nga rruga, unë jam homoseksual vetë dhe gjithmonë kam pyetur veten pse trekëndëshi rozë u zëvendësua nga flamuri i ylberit, por sa më sipër duket se shpjegon shumë), parulla ose slogani i mëposhtëm: "Guxo të jesh ndryshe" është gjithashtu i çuditshëm. Ju inkurajoni të jeni ndryshe. Por kjo nuk është çështja, duhet të jetë: "Guxoni të jeni vetë". Sipas mendimit tim, ky është një mesazh dhe ngarkesë krejtësisht e ndryshme për të qenë vetvetja sesa inkurajimi për të qenë i ndryshëm. E gjitha është shumë mashtruese.

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Artikull i këndshëm përsëri. Epo, nëse gjithçka shkon mirë, shumica e njerëzve tani e dinë se kush janë ata njerëz që sjellin atë bukuri në shoqëri si inxhinierë socialë, të paktën përmirësuesit e botës sipas vizionit të tyre.
  E trishtuar që ata njerëz me emër dhe emër nuk mund të emërohen sepse për fat të keq jetojmë në një diktaturë të qetë, delikate, të poshtër. Duke i emërtuar ata mund të punoni për atë problem. Por për fat të keq, popullsia normale, skllevërit e përsosur, mendon se gjithçka është në rregull që një elite elitë ’armiqësore e imigrantëve formon shërbimin. Edhe emigrantët në këtë vend, diamantët e ashpër 'që mund të shkaktojnë ndryshimin e regjimit, impuls të ri, nuk i dëgjoni më pas një kohe të shkurtër. Ata gjithashtu mund të pëlqejnë që përfshihen si skllevër të përsosur. Shumë keq, një mundësi e humbur.

  Ndaloj të përgjigjem. Merrni një siesta. Nuk mund të mësohemi me skllevërit e përsosur dhe dorëheqjen e tyre marrëzie që nuk ka pasion dhe frymëzim. Sic tranzit gloria mundi. Kuch.

 4. hen3 ka shkruajtur:

  🤔 A mund të jetë diçka e mirë? Dhe viza anasjelltas? Nëse përgjigjja e kësaj pyetje është jo, si mund të thoni që Zoti (jezusi) dhe luiferi janë i njëjti person. luicifer, Satanai është një krijesë që e ka kthyer shpinën në të mirë (Drita) sepse donte ta vendosi veten lart mbi Zotin.

  Një krijesë nuk mund të bëhet kurrë eprori i krijuesit të saj. Ky person (entitet) është aq i paqartë që ai dëshiron të shkatërrojë krijimin që bëri Zoti, kjo është ajo që ne po përjetojmë tani.

  Gur themeli i shoqërisë është familja, sa familje tradicionale ekzistojnë?

  Së fundi,

  Gjithçka që po ndodh tani dhe së shpejti parashikohet e gjitha, në atë që njerëzit e quajnë sot një 'libër përrallë'.
  Kjo është arsyeja pse unë gjithashtu më pëlqen të lexoj artikujt në këtë faqe. Sepse ky është vetëm fillimi 'ne ende nuk kemi parë asgjë'.

  Sepse është shkruar "në fund të ditëve ai do të shkojë rreth 'satanit' si një luan zhurmshëm për të gllabëruar që ai mund të përpijë

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Kjo është historia sipas Biblës.
   Sipas mendimit tim, Lucifer me të vërtetë përfaqëson "të mirë" dhe të keqen, kështu që të dy "Zoti" dhe "Satani" (mendja Satani nuk është Lucifer): dualizmi i nevojshëm për të shtyrë lojtarët e lojës në një drejtim të dëshiruar.

   Zoti i Biblës është në të vërtetë një person shumë vrasës. Për shembull, ai dëshiron të shohë gjak për të ashtuquajturin mëkat. Pra, sa "e mirë" dhe e dashur që në të vërtetë është Zoti, mund të diskutohet. Fakti që ai më pas sakrifikoi djalin e tij sipas tregimit, akoma e bën atë dikë që dëshiron të shohë gjak. Ju gjithashtu mund të thoni thjesht: “Mirë djema, ju e dini atë që unë fal kur bëhen ato mëkate dhe Kees. Le të kemi vetëm një pije të këndshme komode me të gjithë në qiell dhe rërë mbi të ”. Por jo, nuk duhet të ketë gjak që rrjedh.

   Roli dualist i Luciferit: Zoti dhe Satanai i një libri që ndoshta nuk është asgjë tjetër veçse një skenar i kontrollit të mendjes.

   • Mind Furnizimi ka shkruajtur:

    Në të vërtetë, çdo fe është një skenar i kontrollit të mendjes. Dhe aq mirë, nëse jeni futur në fytin tuaj me atë skenar që në moshë të re, do ta mbrojë atë deri në vdekje (përveç përjashtimeve (hej Martin? :)).

    Dhe kjo përkundër argumenteve dhe fakteve të shumta (ose të menduarit logjik) që është gjithçka e pakuptimtë dhe një mjet për taktikën e frikësimit dhe kontrollin total. Dhe ky mjet është shumë i dobishëm për klikën e vogël që kanë shkruar skenarët (zotërit tuaj të skllevërve).

    Pothuajse mund ta hiqnit kapelën; )

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   "Një krijesë nuk mund të bëhet asnjëherë nga krijuesi i saj".

   Gabuar. Nëse Elon Musk ndërton një simulim dhe ju filloni të luani atë simulim përmes Neuralink tuaj, Elon mund të jetë Zoti i simulimit tuaj (shihet nga avatari juaj në simulim), por ai që ende ulet në shtrat dhe luan lojën (origjinale) Elon vetëm duhet të japë një zhurmë për kokën e tij dhe ai është i rrëzuar.

 5. Mind Furnizimi ka shkruajtur:

  Dhe me të vërtetë kabina e vogël përdor simbole që të gjithë i përdorin për t'i mbajtur ato në shalë. Sepse njerëzit e thjeshtë nuk e dinë se çfarë do të thotë me të vërtetë.

  Merrni për shembull të ashtuquajturën "Shenja e Paqes", ju e dini atë simbol të rrumbullakët me shirit vertikal dhe në fund dy piramida (majtas dhe djathtas). Kjo nuk ka asnjë lidhje me Paqen.

  Kuptimi origjinal i këtij simboli është "Mjerimi dhe dëshpërimi".

  Kuptimi origjinal vlen gjithmonë! (ligji natyror).

  Miliona njerëz ecin me të në bluza, afishe, butona dhe postera në shtëpi ..

  Dhe pyesni veten pse ka kaq shumë mjerim ..; )

 6. hen3 ka shkruajtur:

  Nëse jeni i lidhur me atë 'lidhje', po. Por unë kam një ofrues tjetër

  "Një krijesë nuk mund të bëhet asnjëherë nga krijuesi i saj".

  "E gabuar" çfarë do të bëjë krijuesi? Ai do të tërheqë prizën. Si në botën virtuale ashtu edhe në botën reale.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Luciferi është vetëm një krijues në një nivel shumë më të ulët se burimi origjinal. Vendosni besimet tuaja të vjetra në pritje dhe merrni një moment për të studiuar artikujt në lidhje me simulimin. Koncepti juaj për 'Zotin' varet plotësisht nga ai libër. A besoni vërtet se ai libër do të ekzistonte akoma nëse do të ishte plot e vërtetë?

 7. hen3 ka shkruajtur:

  A besoni vërtet se ai libër do të ekzistonte akoma nëse do të ishte plot e vërtetë?

  Po, Martin, do ta bëj. Kjo quhet besim. Pa rregulla dhe rituale.

  Edhe pse jo gjithmonë jam dakord me arsyetimin dhe pikëpamjen tuaj, sigurisht që është interesante. Shumica dërrmuese është realiteti gjithashtu. Vetëm shumë njerëz nuk e dëshirojnë ose nuk mund ta shohin atë. Ju i largoni ato nga zona e tyre e rehatisë.

  E vërteta në një farë mënyre e bën atë të prekshme. Dhe tregon që njeriu është i zhveshur.

  Ju nuk do të pajtoheni me mendimin tim, për sa kohë që ne i japim hapësirës njëri-tjetrit.

 8. Christian van Offeren ka shkruajtur:

  Martin a e keni parë ndonjëherë këtë dokumentar, nëse po, çfarë mendoni për këtë? dikur "Evropa beteja e fundit - një nga dokumentarët më të mirë të së vërtetës atje: Pjesët 1 - 10"

 9. Christian van Offeren ka shkruajtur:

  A është kjo po apo jo?
  Apo do të thotë të thuash që e ke parë, por nuk mund të thuash nëse kjo është e vërteta?

 10. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Hidhni një sy se si ky lajm i rremë a la de Poelenburgs vloggersrel (prodhimi i lajmeve të rreme) Stili i porno është bërë së bashku .. Propozimi i ylberit LGTB propagandë.
  Programim i pastër subliminal me të ashtuquajturat (të mbartur veprime) të krishterë të rremë (veprimi juaj më i pastër). I gjithë filmi sillet rreth propagandës së ylberit, me ç'rast ekrani shfaqet vazhdimisht. Protestë e rreme dhe përcjellje. Media është prodhuesi kryesor i lajmeve të rreme që programojnë njerëzit.

  https://youtu.be/1Ae2YVpMz3o

 11. Agnes Jonckheere ka shkruajtur:

  Se flamuri i ylberit i hollit të LGTB është për të pastruar të gjitha normat dhe vlerat normale, një përmbytje e re sigurisht i apelon imagjinatës.
  Njerëzit kthehen për të normalizuar një sëmundje (çrregullime të diferencimit) (interseksualitet) dhe ta përcaktojnë këtë në legjislacion për të marrë më shumë raste për disforinë gjinore. Por dijeni që numri është nën 1% !!! Shumica e rasteve që raportohen janë të përcaktuara kulturore ose psikologjike dhe jo biologjike. Si vajzë tani është 'brenda' për tu identifikuar me një djalë.
  https://www.bezorgdeouders.be/2019/06/27/interseksualiteit-europa-en-belgie-willen-de-bladzijde-van-de-pathologie-omslaan/

  Dr. van den Aardweg nuk e sheh të rritet në gjininë tuaj të vërtetë (psikologjikisht) si rezultat i dëmtimeve në fëmijëri dhe rini.
  http://www.profamilia.nl/uploads/1/1/7/7/11776288/49-geaardheid_of_scheefgroei2.pdf

  Kushtojini vëmendje edhe atyre profecive sepse ka shumë diskutime për këtë dhe janë Sionistët e krishterë ata që bëjnë përshtypjen më të fortë. Tani jo grupi që i sheh të gjitha kaq qartë ...

 12. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Shikoni mirë foton që postoi telegrafi. Sidomos për të varfërit, kjo është ajo që ju e quani (Branweermanwijf)

  Duket se fushat e futbollit dhe shkollat ​​mund të mos e refuzojnë flamurin e ylberit në vend, kështu që kjo quhet një detyrim.

  Burrat e zjarrfikësve, krijesa të lumtur marrin pjesë në lojë, të imponuar nga lart, natyrisht, punë qeveritare (binduni)

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/907111170/zo-ziet-de-brandweer-er-straks-uit

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër