Zhvillim shumë i rëndësishëm në biznesin Romy Nieuwburg dhe Savannah Dekker!

paraqitur në ANALIZA E LAJME, ROMY & SAVANNAH RASTI by në 23 Korrik 2017 12 Comments

Qëllimi është të tërheqë vëmendjen si një media në diçka kur të doni dhe të devijoni vëmendjen kur doni. Për shembull, disa vende ishin në gjendje të prezantonin Pokémon Go duke e lidhur atë me një aksident, kështu që nuk ishte vërejtur se ishte një fushatë e mirë e paguar për marketing për të promovuar lojën dhe loja ishte një hype brenda pak ditësh. Pyetja ishte nëse aksidentet e raportuara globalisht ishin shkaktuar nga loja apo një mënyrë e zgjuar për të tregtuar lojën. Për këtë ju duhet të "krijoni" aksidente. Pyetja tani është nëse besoni se media është e aftë për një gjë të tillë. Kjo nuk ka rëndësi për ju. E drejtë? Deri sa të lexoni se çmimi më i rëndësishëm i medias u emërua pas një shkrimtari të famshëm i cili këshilloi regentët që të përdorin mashtrime dhe mashtrime për të mbajtur një kontroll ndaj njerëzve. Emri i tij ishte Nicollo Machiavelli. Kjo ju bën të mendoni. Çështja se për çfarë qëllimi mund të zbatohet lista e mediave dhe mashtrimi mund të gjendet në përmendjen e atij çmimi Machiavelli: 'Të mbash një kontroll mbi popullsinë. Prandaj, ata mund të përdorin marketing të mençur, mashtrime dhe mashtrime për të forcuar fuqinë, nëse është deri në Machiavelli. Se një çmim është emëruar pasi ai njeri është aq i thënë dhe ju pyes veten nëse ky parim Machiavelli është aplikuar në rastin Romy dhe Savannah.

Ku Pokémon Go ishte aq e rëndësishme për të përmendur, është të tregosh se masat e njerëzve mund të rriten lehtë me anë të një Realiteti Shtimi game. Gjithashtu në rastin Romy dhe Savannah, pamë se shumë njerëz mund të silleshin në këmbë. Këtë herë me një thirrje në mediat sociale nga nëna e Savannah Dekker gjatë zhdukjes së Savannah, ndërsa babai Dekker ishte i shqetësuar për një Barbecue mbuluar kapanxhë. "Por mediat nuk luajtën një rol në këtë", Mund të thuash tani. E pra, kur loja e mashtrimit dhe mashtrimit është në rrezik në këtë rast, personazhet kryesore luajnë lojë në bashkëpunim me shtetin dhe mediat. A mendoni se kjo është shumë e shtrenjtë? E pra, le të shohim rezultatet.

Hipoteza ime e komplotit që kam shprehur tashmë në 15 qershor në timeline tim Facebook:

Ju lutem më falni për të thënë mendimet e mia, por nganjëherë e kam ndjenjën se në këtë rast Romy & Savannah po mashtrohen. Po sikur të mos kishte vajzat e vdekura? Funeralet ishin fshehur në fshehtësi dhe kamerat mbaheshin në distancë të madhe. Babai i Savannah Dekker vendosi një film tjetër të mirë të mbuluar me mish të pjekur në skarë në ditën e zhdukjes së Savannah.

Mund të tingëllojë i çoroditur; merr një tregon për të organizuar një shaka të tillë dhe ju duhet sigurisht të sigurojë që vajzat në Far-larg-Giê punching vazhdojnë nën një identitet tjetër ... por unë nuk jam i bindur për prindër prindërit e tyre. Një kartë identiteti e falsifikuar (për një mbiemër të dëshiruar) është bërë nga ndërtuesit e një mashtrimi të tillë. Nëna e Romy më dërgoi letërnjoftimin e saj dhe atë të Romy. Pse do ta bënte atë ditën dhe ditën pas funeralit? Pse do të më përgjigjet fare? Se vajzat me të vërtetë kanë ekzistuar, unë kam sqaruar tashmë në postin tim të mëparshëm.

Kam marrë edhe emrin e autorit të supozuar (vrasësi i Romy). Nuk mund të gjej asgjë për këtë, dhe nëse vazhdoj të pyes, nuk dëgjoj më asgjë.

Skenari i mundshëm (Problem):
Shaka e përgatitur mirë, paratë xhepi për pjesëmarrësit dhe miqtë e rremë, paratë e xhepit për "prindërit", një vit përgatitjeje në mënyrë që vajzat të bëheshin një fytyrë e njohur në zonë (shumë aktivitete të mediave sociale)

Qëllimi i mundshëm (Reagimi):
Trazirat sociale në Holandë, mashtrimet e mëdha të kërkimit dhe autorët e rinj (që nuk janë autorë të vërtetë dhe mund të mos ekzistojnë madje)

Rezultati i dëshiruar i dëshiruar (Zgjidhja):
Mbërthenin në mediat sociale; Shteti mund të marrë pjesë në çdo gjë dhe pa asnjë fëmijë të falur në një institut të kujdesit të të rinjve nën mbikëqyrje dhe ri-edukim

Pse ata do të bënin diçka të tillë? Për të arritur qëllime të mëdha me një ndikim të madh shoqëror dhe kontroll më të madh mbi popullsinë, ju mund të merrni njerëzit me ruse dhe mashtrime, sipas librit 'Il Principe' nga Nicolo Machiavelli. Dhe për këtë Makiaveli është emëruar çmimi më i rëndësishëm mediatik në Holandë. Sapo Bauke Vaatstra fitoi atë çmim ..

Çfarë kemi parë deri tani në hulumtim? Për të filluar, ne kemi parë shumë shprehje mediatike emocionuese. Ne kemi funerale të shtrenjta e të dy vajzave në të bardhë (pse e bardhë?); nga të cilat 1 edhe me karrocë. Pas të dy funeralit laik është i ulur në të njëjtën dore (*) dhe në të dy rastet prindërit nuk kanë treguar emocione të dukshme dhe as nuk janë të dukshme në media. Megjithatë, nëna e Romy Nieuwburg mori shqetësimin për të më dërguar email në ditën e funeralit dhe për të dërguar letërnjoftimin nga Romy në mëngjes pas funeralit. Kjo mund të quhet e shquar, sepse pse do të shqetësohej për të në një moment kaq të rëndësishëm. Ne kemi parë shumë funerale të shpejta për rastet e vrasjeve që ndodhën në të njëjtin rajon dhe ato vajza në të njëjtën moshë. Nëse IMF nuk duhet të shikojë trupat për një moment, duke pasur parasysh atë Protokolli NODO?

Megjithëse Peter R. de Vries dhe John van den Heuvel kërkuan hetimin se gjërat nuk do të kishin të bënin me njëri-tjetrin dhe se dy skuadra hetimi u formuan, kjo dukej se ishte një përfundim që duhet të maskonte gabimet e policisë dhe gjyqësorit. Kemi parë mjaft gabime. Prokurori mund të kishte dhënë leje për të vlerësuar telefonin e Savannah. Kjo është për shkak se Romy (viti 14) ishte gjetur tashmë i vdekur të premten pasdite dhe Savannah (gjithashtu viti 14) mungonte. Megjithëse Savannah nuk ishte i vdekur në atë kohë, por vetëm që mungonte, mosha dhe distanca e shkurtër midis Hoevelaken dhe Bunschoten duhet menjëherë të çonin në një alarm qelibar; menjëherë në sondazhin e telefonit dhe kështu kishte në bazë të Rindërtimi RTL duhet të jetë e qartë se Savannah ishte ende në internet. Pra, ajo kishte qenë në shënjestër me helikopter (me FLIR kamera) dhe qentë kërkimi duhet të kontrollohen në zonën industriale De Kronkels. Fakti që kjo nuk ndodhi tregon se diçka nuk është e drejtë. Dhe kush do të bëjë një muaj e gjysmë më vonë? hajdutë. Sigurisht që ishte rezultati prej tyre.

Megjithëse mediat bëjnë çmos që të thonë se gjërat nuk kanë të bëjnë me njëri-tjetrin dhe vazhdojnë të diskutojnë dy çështjet veç e veç, kjo mund të ketë të bëjë me "kontrollin e dëmeve". Ka pasur shumë trazirë mes njerëzve, të cilët u alarmuan për një konspiracion të mundshëm nëpërmjet faqes së Martin Vrijland. Pra, rasti duhet të minimizohet tani. Ju mund ta bëni këtë më së miri duke maskuar gabimet e dukshme dhe duke diskutuar çështjet me vonesën e nevojshme dhe mundësisht duke i bërë ato ngadalë të zhduken në harresë. Ju gjithashtu përpiqeni të diskutoni rastin e Romy Nieuwburg-ut në mënyrë të pavarur nga ajo e Savannah Dekker, kështu që duket sikur nuk ka të bëjë me njëri-tjetrin.

"Por a janë kryer kriminelët dhe vrasësi i Romy ka njohur?"Po, kjo është historia që mediat ju sjellin. A mendoni prapa tek Makiaveli? E gjithë historia e djaloshit që do të kishte vrarë Romy është për shembull një shaka e plotë. U krijua një imazh që do të kishte një histori të kësaj vrasjeje. Djali (me sa duket Brian Nijhof) ishte një stalker psikopatik dhe i paskrupullt, i cili ishte fizikisht shumë i fortë dhe nuk tregoi asnjë emocion më pas. Kjo është imazhi i krijuar me stilin. Është, sigurisht, një histori deri më tani. Asnjë evidencë nuk është treguar; juve ju është thënë vetëm për gjetësin e dyshuar dhe autorin e supozuar. Asnjë dëshmi për këtë. Në fakt; vëzhgimet që kam bërë në vend, e kundërshtojnë atë në tërësinë e saj. Shitësja e akullores nuk e ka parë djalin dhe fermeri i kujdesit nuk mund të thotë asgjë. Ne nuk dimë asgjë. Asgjë në të gjitha. Kjo është vetëm një histori me një të dyshuar që do të kishte njohur. Lexoni të gjithë analizën ky artikull. Kushdo që ka parë serinë Netflix 'Marrja e një vrasësi', mund të mendojë se sa lehtë mund të shpiktohet ose të bëhet një keqbërës pa qenë aktualisht një faktor apo kryerës. Historia për entuziastët e trenave Angelo Soares Giroto është po aq e mrekullueshme dhe rindërtimi i RTL-së ia vlen të analizohet. Lexo këtë këtu kthehet përsëri.

Në hipotezën time të 15 Qershor unë argumentoj se parimi Machiavelli mund të ketë qenë zbatuar edhe në këtë rast dhe për këtë arsye ne kemi të bëjmë me mashtrime dhe mashtrime për të arritur një qëllim të caktuar. Për këtë kam thënë se kjo do të përmbushë maksimumin 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja': ju krijoni një problem, pritni për reagimin e parashikuar dhe të koordinuar mes njerëzve përmes mediave dhe pastaj e arrini vetë zgjidhjen. Kjo zgjidhje zakonisht është një zgjidhje që ndikon në lirinë e të gjithë qytetarëve dhe heq më shumë mbrojtje të privatësisë. Megjithatë, për shkak se njerëzit kanë filluar të besojnë në nevojën përmes problemit (të cilin e keni krijuar fshehurazi), ata do të marrin zgjidhjen (e cila është në të vërtetë e keqe për të gjithë) me armë të hapura. Dhe çfarë rezulton këtë javë? Kjo zgjidhje ishte e hapur dhe e ekspozuar në formën e legjislacionit të ri. Faqe interneti e NOS raportoi të mërkurën e kaluar [Quote]

Më shumë mundësi policia për të gjetur njerëzit e zhdukur

Policia do të ketë më shumë mundësi për gjetjen e personave të zhdukur. Kështu, të dhënat mund të nxirren nga kartela e debitit, telefonit celular ose kartës së transportit publik. Policia gjithashtu mund të kontrollojë detajet e linjave ajrore dhe imazhet e kamerave në të cilat mund të shihet burrë apo grua e zhdukur.

Në një faturë Ministri Blok thekson se policia dhe prokurori publik, veçanërisht në fazën e parë vendimtare nëse dikush është i zhdukur, do të marrë metoda më specifike të kërkimit. Kushti është se ekziston një rast urgjent; nëse dikush është një rrezik për veten ose është në rrezik. Për shembull, ajo mund të prekë njerëzit që duan të bëjnë vetëvrasje ose njerëz të moshuar të dementuar.

krim

Mjetet e kërkimit janë gjithashtu "të nevojshme dhe proporcionale" nëse adoleshentët e mitur ose personat e prekshëm me aftësi të kufizuara mendore duhet të vendosen shpejt. Ato nuk përdoren nëse personi i zhdukur ka lënë vullnetarisht ose është viktimë e një krimi. Nëse ka një krim, zbatohen rregullat normale të hetimit penal.

Policia së shpejti mund të kërkojë makinën e personit të zhdukur në një parking, ose të hyjë në shtëpinë e një personi të vetëm për të kërkuar një pasaportë apo ditar. Kërkimet mund të bëhen edhe në, për shembull, një telefon celular të humbur, laptop apo USB. Një trokitje e lehtë mund të vendoset në telefonin e personit të zhdukur.

Kjo nuk duket shumë e bukur. Ju gjithashtu e gjeni të nevojshme, sepse keni lexuar shumë mesazhe kohët e fundit. Një njeri i hutuar i cili vrau shtetin e tij shtatzënë; dy vajza nga 14 të cilët u vranë nga djemtë e rinj të talentuar. Ashtu siç thashë: në maksimum 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja', do ta përqafoni plotësisht zgjidhjen, sepse keni parë probleme që duket se vërtetojnë domosdoshmërinë. Por nëse do t'i shqyrtonit më nga afër problemet dhe do të zbulonit se parimet e Machiavellit mund të zbatohen, a janë këto masa që nuk shkelin privatësinë për të gjithë? A e dini se çfarë do të thotë të gjitha? Se nuk nevojitet asnjë dokument nga një prokuror publik për të kërkuar makinën tuaj në një parking; që policia gjithmonë dhe kudo në makinën tuaj mund të shikojnë. Kjo gjithashtu do të thotë që policia mund të hyjë në shtëpi vetëm me teke dhe mund të kërkojë shtëpinë. Ah, nuk je i vetmi. Apo je ti? Më parë, një urdhër kërkimi duhej të tregohej; që tani nuk është më e nevojshme. Policia mund ta shikojë ditarin tuaj pa një dokument zyrtar. Prandaj, policia mund të shikojë laptopin tuaj, telefonin ose shkopin USB dhe të ngjashme pa ndonjë detyrim. Gjithnjë e më shumë kufizime të privatësisë po hiqen! Por mos u shqetësoni: "Ju nuk keni asgjë për të fshehur!"Nuk ka të drejtë? Problemi, Reagimi, Zgjidhja! A nuk është koha për atë "mendimtar i çmendur i konspiracionit" Martin Vrijland (i cili është i nxirë online) nga qeveria) për të marrë seriozisht?

Lista e lidhjeve burimore: nos.nl, nos.nl, fomat.nl

* Edhe pse sipas zyrtar njoftimi funeral Romy Nieuwburg është dhënë nga drejtori funeralin Wim van de Veen dhe varrimin e Savannah Dekker nga Begrafenisverzorging Van Asselt, ajo dukej si ajo ishte e njëjta dorë prapa. Funeralet zakonisht vishen me ngjyrë të zezë, me makina të zeza. Në të dyja rastet, këtu u përzgjodh bardha.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (12)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera ka shkruajtur:

  Ju nuk do të shkojnë në kolegj për të parë se ku diçka është e organizuar komplot nëse ju doni të fitoni me komplotin dhe janë të pafalshme, po ju jeni një avokat, avokat Shpejt, xhiruar si shkurtimisht brenda ????
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Advocaat_(beroep)

  Komploti është bërë dhe unraveler / solver (yll) është ju, jo shpikësi. Është bërë një makinë dhe ka shumë zgjuarsi teknike, ashtu si një komplot përmban shumë sofistikim.
  Pra, në thelb media / shteti / konspiracion politik (të jetë) mendimtar dhe jo ai i cili shikon se ne kafshoj marrë massal, jo se është "zbuluesit", duke shpresuar se shumë janë duke zbuluar atë dhe të kalojë në atë që ata kanë zbuluar .

 2. tru ka shkruajtur:

  Unë nuk e di faturën. Është e rëndësishme
  i cili përcakton dhe kur përcaktohet nëse dikush është i zhdukur. Cilat janë kriteret? dhe në çfarë kohe në kohë.
  Në fund të fundit, a ka një makinë që disa kohë (disa terma relativë) janë parkuar diku që mungon pronari i makinës?
  Dhe a janë metodat e hulumtimit tashmë të mundshme? Rrezik që ky ligj do të përdoret për qëllime të tjera të dukshme. Sidomos në qoftë se nuk bëhet asnjë raport zyrtar për këtë apo hetim rekord. Përveç kësaj, kush kontrollon shërbimet e hetimit dhe drejtësinë?

 3. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Duhet të pyesim veten nëse ka pasur gjithnjë liri dhe se nuk ka qenë gjithmonë një pamje e bukur. Që nga futja e të ashtu-quajtur. Mandatin e sistemit politik (me zgjedhje) politikanëve të quajtur. "Deputetët 'vijnë për të gënjyer, për të marrë përsëri betimin në lagjen e tyre të aristokracisë në fjalë të tjera," Zëri ", që ju dhuroj të zgjedhjeve përsëri kundër teje përdoret në prezantimin e të gjitha llojeve të masave për të larguar liritë tuaja të mbetura. Aristokracia mbetet larg syve, politikanët (zyrtarët) kryejnë masat dhe qytetari paraqitet me projektligjin. Kjo erë si një sistem neo-feudal ...

  Në këtë rast, Snuivert Blok nga Partia Portokalli po zbaton me dashuri masat:

 4. tru ka shkruajtur:

  Ne nuk jetojmë në një demokraci:
  1. Mbreti dhe Mbretëresha nuk erdhën në pushtet përmes zgjedhjeve. Qytetarët e tjerë gjithashtu duhet të jenë në gjendje të bëhen mbret në kontekstin e artit. 1 Kushtetuta apo ndoshta koha për një sistem presidencial? Kjo tani nuk është e mundur.
  2. Kryetarët e komunave janë emëruar në vend se të zgjedhur për të kontrolluar qeverinë lokale.
  3. Zyrtarët janë emëruar në vend të zgjedhjeve
  4. Ligjet në Holandë nuk mund të testohen kundër kushtetutës
  5. Anëtarët e Parlamentit vendosen në listë nga partia e tyre. Dhe kush kontrollon / partinë? Deputetët vijnë dhe shkojnë në tigrat e partisë.
  Etj Me pak fjalë, të gjitha në favor të status quo-së bobonic.

 5. Diewer ka shkruajtur:

  Hi Martin, Faleminderit për të gjitha hulumtimet tuaja në këtë çështje. Megjithatë, do të doja të theksoja se procedura e NODO aplikohej përkohësisht: 2012-2013. Nga 2016 subjekt i marrëveshjeve të ndryshme, skema NODOK, e cila vë së bashku të ndryshme dhe sidomos për prindërit është menduar për të identifikuar vdekjen e fëmijës së tyre.
  Shihni për shembull fiasko e procedurës NODO:

  http://www.fomat.nl/NODO-procedure.html

  dhe në lidhje me skemën NODOK:

  https://www.nvk.nl/Nieuws/Dossiers/NODO.aspx

 6. Diewer ka shkruajtur:

  @ Camera @Martin Unë plotësisht pajtohem me ju; i dha suplementin vetëm për plotësinë.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër