Zhvillimi i rrezikshëm: shteti dëshiron të rritë embrionet njerëzore dhe të lejojë adaptimet e ADN-së

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 29 Mars 2017 17 Comments

ADN CrisprKëshilli i Shëndetit ka holandezët qeveria e këshilluar për të hequr të gjitha kufizimet në legjislacion, duke lejuar kultivimin e embrioneve njerëzore dhe adaptimin e ADN-së. Argumenti, natyrisht, është se duke ofruar më shumë hapësirë, transmetimi i sëmundjeve trashëgimore mund të parandalohet në të ardhmen. Teknika që bën të mundur përshtatjen e secilës pjesë të ADN-së ka një shkurtim të shtrenjtë, gjegjësisht teknologjinë CRISPR. Në fakt, ajo vjen poshtë për faktin se kodi burimor i bio-kompjuterit i quajtur njeri mund të përshtatet plotësisht. Ju mund të përshtatni të gjitha karakteristikat e një personi në qoftë se ju do të kallajisni me ADN-në. Natyrisht është e qartë se për shkak të mungesës së sëmundjeve të trashëguara, riprodhimi natyral nuk është më opsion. Ju duhet pastaj të përdorni IVF, sepse së pari ADN-ja e fëmijës suaj të ardhshëm duhet të rregullohet.

Tmerr pas këtij legjislacioni është se embrionet njerëzore do të edukohen për hulumtime në këto përshtatje dhe efektet e tyre. "Mirë, një embrion i tillë nuk vë re ndonjë gjë", Mund të mendoni tani. Pastaj supozoni se një embrion po zhvillon ende një trup të pajetë. Ndoshta është e dobishme që ta shqyrtojmë këtë çështje përsëri etike.

Pyetja tjetër është nëse kjo ngatërresë me ADN-në nuk shkakton rreziqe të mëdha. Për shembull, shikojmë efektet e dëmshme të ushqimit të modifikuar gjenetikisht në minjtë ka pasur, pastaj ngatërresë me ADN-në (e këtij ushqimi) dhe pasojat e konsumimit të saj, nuk duket të jetë krejtësisht pa pasoja. Sa rreziqe janë në të gjitha për t'u krehur me kodin burimor të biologjisë? Me sa duket kaq shumë. Nëse modifikimi i ushqimit vetëm çon në kancer në kafshët laboratorike, çfarë do të ndodhë nëse ne rregullojmë ADN-në e kafshëve dhe njerëzve? Jo për t'u shqetësuar, se adaptimi i ADN-së së kafshëve tashmë po ndodh në një shkallë të madhe. Edhe speciet e kafshëve hibride janë duke u ndërtuar. Në Mbretërinë e Bashkuar, ata ishin tashmë në 2011 në mënyrë të tillë që 150 prodhonte embrione hibride të kafshëve gjysmë të njeriut në një laborator (shih këtu). Në 2017 a hibrid i njeriut-derr rritur në një laborator. Gjithmonë është argumentuar se e gjithë kjo është e dobishme për zgjidhjen e sëmundjeve trashëgimore. Kjo në një farë mënyre ngjan me të gjitha masat e policisë që janë të nevojshme për të parandaluar terrorin. Të gjitha këto masa me terrori si një alibi duket të jenë atje për sigurinë tonë, por shteti i "vëllait të madh" është duke spiunuar çdo individ dhe bota po fillon gjithnjë e më shumë burgu dixhital për t'u shfaqur. Si një njeri ne po luajmë për Perëndinë dhe me sa duket i marrim të gjitha rreziqet për të dhënë. A është e mundur? Çfarë ndodh nëse sëmundjet e reja shkaktohen nga të gjitha ato që lidhen me ADN-në njerëzore?

Ju gjithashtu mund të thoni se legjislacioni që po përgatitet aktualisht nga këshillat e Këshillit të Shëndetësisë hap rrugën për të punuar në riprodhimin shtetëror të rregulluar dhe foshnjat me dizajn. Kjo duket të jetë axhenda e fshehur që është e shtyrë përmes saj nëpërmjet pretekstit të kontrollit të sëmundjes trashëgimore. Në një artikull të kohëve të fundit rreth Propaganda LGBTQ Kam folur për fazat e emancipimit 4. Pas emancipimit të gruas dhe homoseksualitetit (lesbikët L, homoseksualët G dhe bi B), ne jemi tani në emancipimin e njerëzve transgjinorë (T) dhe në kategorinë e njerëzve që vënë në dyshim gjininë e tyre (Q e pyetjes). Në atë artikull unë gjithashtu përmenda që në fakt të gjithë çiftet që bien në këtë grup duhet të apelojnë në një mënyrë të panatyrshme riprodhimi. IVF duket të jetë e vetmja zgjedhje e drejtë. Dhe sa më shumë LGBTQs ka, aq më shumë riprodhim do të ndodhë me anë të IVF. Në qoftë se shteti vendos të lidhet me ADN-në, duke argumentuar se transmetimi i sëmundjeve trashëgimore duhet të parandalohet, ekziston rreziku i kësaj foshnjat projektues. Dhe kjo është sigurisht mënyra si mendoj. Bota e re trim nga Aldous Huxley po afrohet.

uterus artificiale

Mitra artificial tashmë po zhvillohet. Në 2003 ajo tashmë arriti në një embrioni i miut rriten pothuajse tërësisht në një mjedis artificial. Studiuesit gjithashtu mendojnë këtë me embrione njerëzore për të qenë në gjendje të bëjë. Vetëm legjislacioni ende pengon zhvillimin e tij. Është pranuar ndërkombëtarisht se një embrion njerëzor nuk duhet të rritet në laborator për më shumë se 2 javë. Prandaj planet e reja holandeze dëshirojnë t'i japin fund kësaj.

Ne tashmë e shohim fazën 4 të procesit të emancipimit duke u shtyrë subliminally sot me promovimin e madh të makinave hibride. Që të gjitha duket të jenë në lidhje me mirëdashësi mjedisore, por sipas një në thellësi nga Departamenti Amerikan i Energjisë i kryer nga Argonne National Laboratory Energy, prodhimi i makinave hibride në fakt kërkon më shumë energji se ajo e makinave konvencionale. Ai jep më shumë emetime nga të ashtuquajturat gazra serrë dhe më shumë lëndë djegëse fosile përdoret gjatë procesit të prodhimit. Prodhimi i baterive hibride në veçanti kërkon më shumë energji sesa prodhimi i një baterie standarde dhe rezulton në emisionet më të larta të gazrave të tilla si oksidi i squfurit. Dhe pastaj nuk kemi folur as për ndotjen e madhe të mjedisit të shkaktuar nga përdorimi i të gjithëve metale të rënda, e cila ndodh gjatë prodhimit të atyre baterive. Tregimi i makinës hibride prandaj duket të jetë më i rëndësishëm se ndikimi i papërshtatshëm mjedisor. Ju mund të mendoni se kjo ka të bëjë vetëm me marketingun e mençur për industrinë e makinave, por nëse shikoni reklamat e makinave të markave të ndryshme (hibride) të makinave, ju mund të njihni një promovim të fortë të transhumanizmit në të. Ju mund të thoni se termi "hibrid" është shtyrë në mënyrë subliminale.

super pushtet transhendencaZonja në videon më poshtë e quan veten një hibrid. Ajo ka të gjitha karakteristikat e një vajze fuqie e cila është gjysma e njeriut dhe gjysma e Android. Heqja e gomave të rënda të buldozerëve është një problem për burrat në video, por kjo vajzë e pushtetit rrokulliset mbi gomën si kjo. Kushdo që ka parë Transcendencën e filmit, mund t'i njohë këto superfuqitë nga njerëzit (transhuman) të modifikuar nëpërmjet teknologjisë nano. Në artikullin e lartpërmendur në të cilin diskutova fazat e emancipimit 4, i thashë [quote]:

Ata drejtojnë botën drejt fazës 4 të procesit të emancipimit; përmes gjinore neutrale mens (faza 3) në njeriu hibrid (faza 4). Dhe me 'hibrid' ju nuk duhet të mendoni aq shumë për gjysmën e kafshëve gjysmë njerëzore, por më shumë drejt transhumanizmit: gjysma e makinës gjysmë njerëzore.

Javën e kaluar pamë se Elon Musk (njeriu i makinave elektrike, raketa, bateri, etj.) Është kthyer në një kompani e re, domethënë ai që dëshiron të krijojë një lidhje midis trurit njerëzor dhe inteligjencës artificiale. Qëllimi i kësaj kompanie, i quajtur Neuralink Corp, është: të zhvillojë një implant që mund të shkarkojë dhe ngarkojë mendimet. Kjo, gjithashtu, përshtatet me hartën e rrugës për transhumanizmin që e kam përmendur shpesh.

"Çfarë ka të gjitha këto të bëjnë me ngatërresë me ADN-në njerëzore?", Mund të mendoni tani. E pra, duke promovuar idenë se ju si një qenie njerëzore mund të konvertohet (transgjinor) dhe të mësoni fëmijët në shkollat ​​fillore që ata ende mund të bëjnë zgjedhjen e tyre gjinore, mënyra po përgatitet drejt normalizimit të proceseve të tranzicionit. Me fjalë të tjera: përmes normalizimit të ndryshimit gjinor (transeksualiteti), të rinjtë janë të përgatitur për ndryshimin e një personi hibrid (transhumanizëm). Përveç kësaj, kam deklaruar në artikullin rreth Propaganda LGBTQ se elita faraoniste dëshiron të punojë drejt një personi gjinor neutral ose hermafrodit. Kjo ka të bëjë me adhurimin e Luciferit (Baphomet biseksual). Ne gjithashtu e gjejmë këtë në Epokën e Re menduar për mashkullin dhe femrën, që ne të gjithë do të kemi në ne (yin-yang). Duke promovuar statusin e LGBTQ, ju përfundimisht të kuptoni më shumë varësi riprodhuese në procesin e IVF. Gjinitë e barabarta nuk mund të riprodhohen natyrshëm. Përveç kësaj, sëmundjet e trashëguara (shfaqja e tyre) do të përdoren gjithashtu për të nxitur njerëzit drejt IVF. Gjatë viteve është një çështje e një legjislacioni të ri shtesë për të siguruar që tani e tutje të gjithë duhet së pari të kontrollohen për sëmundje të trashëguara para se të riprodhohen. Nëse përfundimisht arrini të punoni në mënyrë artificiale për të prodhuar bebe nëpërmjet të gjitha llojeve të mënyrave dhe si një shtet që mund të kopjoni me ADN-në, ju nuk keni vetëm një popullatë që paguan taksat mirë, por edhe një popullsi që ka projektuar veten në madhësi. Paralelisht, njerëzit si Elon Musk po punojnë me zhvillimin teknologjik për të trans humanizuar të njëjtën popullatë. Një popullsi projektimi që varet nga interneti me trurin e saj është popullata e përsosur për një regjim totalitar.

Prandaj, ka një rrezik më të madh në këtë rekomandim të Këshillit të Shëndetësisë sesa shumë do të shohin. Shumica e popullsisë ndoshta nuk i kushton vëmendje. Shumë prej tyre madje as nuk e dinë se çfarë nënkupton termi ADN. Kushdo që shikon përtej hundës së tyre mund, në shumën e 'internetin e gjërave''qytete të zgjuara, e ardhmja heqja e parave, lidhja e trurit në internet dhe foshnjat projektues njohin një rrezik të madh. Kushdo që gjen të gjitha ato fantazi të egra të mendimtarëve të fshehtë të konspiracionit, mund të mos duan të notojnë derisa kurthi të jetë mbyllur shumë larg.

Zhvillimet e përshkruara këtu janë diçka që i kujton librit biblik Zbulesën 13: 16-18 [quote]: "Dhe kjo shkakton të gjithë, të vegjëlit dhe të mëdhenjtë, të pasurit dhe të varfërit, të lirë dhe skllevërit, t'u jepet një shenjë në dorën e tyre të djathtë ose mbi ballin e tyre dhe se askush nuk mund ta blejë ose ta shesë atë përveç atij që ka shenjën , emrin e bishës, ose numrin e emrit të saj. Këtu është urtësia: kush ka mend, llogarit numrin e bishës, sepse është një numër njeriu dhe numri i tij është gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë."Profecia flet për një kohë që 'si ne flasim' realizohet nën sytë tanë. Nuk do të jetë e gjatë para se të jetojmë në shoqërinë cashless dhe askush nuk mund të blejë ose të shesë pa lidhje interneti dhe një bilanc dixhital. Shumë i dobishëm në qoftë se truri është në internet, nuk është ajo ku është Elon Musk?

Transhumanizmi përshtatet në mënyrë të përsosur në skriptat fetare. Fetë parashikojnë ardhjen e një Mesia i cili do t'i japë njerëzimit jetën e përjetshme. A nuk është pavdekësia një nga qëllimet e synuara të transhumanizmit? CEO i Google Ray Kurzweil tashmë tha se në 2013 [citaat] We po bëhen gjithnjë e më shumë jo-organike deri në atë pikë sa pjesa jo biologjike dominon pjesën biologjike dhe kjo pjesë nuk është më aq e rëndësishme. Pjesa jo-biologjike do të jetë aq e fortë dhe inteligjente saqë mund të modelojë plotësisht dhe të kuptojë pjesën biologjike. Pra, nëse pjesa biologjike do të zhdukej, kjo nuk do të kishte më rëndësi, sepse pjesa jo-biologjike tashmë e përmbante plotësisht ... Nëse mund ta kuptojmë zgjatjen radikale të jetës (pavdekësia), mërzitje e thellë ekzistenciale do të lindte; do të dilte nga "gjërat për të bërë" dhe idetë. Por kjo nuk është ajo që do të ndodhë. Përveç zgjatjes radikale të jetës, do të përjetojmë një zgjerim radikal të jetës. Ne do të eksplorojmë miliona mjedise virtuale dhe zgjerojmë fjalë për fjalë trurin tonë. Ne do të jemi në gjendje të ndryshojmë trupat dhe mjedisin tonë shumë shpejt brenda botëve virtuale. Por gjithçka ndihet e gjallë. Në fund të fundit ne do të jemi në gjendje të bëjmë të njëjtën gjë në realitet, ashtu si skemat vetëorganizuese të nanoboteve mund të organizohen në një trup të plotë. Kushdo që ka parë filmin e Transcendencës mund të kujtojë se ajo që Kurzweil thotë këtu është treguar në atë film. Gjithashtu, ai kujton një tekst nga Bibla nga libri i Isaisë 65: 17 [citoj] "Shiko, krijoj një parajsë të re dhe një Tokë të Re, dhe ajo që ka qenë në të kaluarën nuk është menduar më; ajo nuk vjen më në mendje."Dhe tek një tekst nga libri biblik Revelations 21 [quote]"Dhe pashë një qiell të ri dhe një tokë të re. Sepse qielli i parë dhe toka e parë nuk ekzistuan më. Dhe deti nuk ishte më atje".

Qeveritë janë pionierë për rendin botëror të Luciferit në të cilin do të paraqitet suxhuk i jetës së përjetshme (transhumanizmi) nëse jeni plotësisht i përgatitur të dorëzoheni në këtë formë dixhitale të skllavërisë. Legjislacioni që bën të mundur lidhjen me ADN është vetëm legjislacioni përgatitor për emancipimin e fazës 4; ajo e transhumanizmit.

Lista e lidhjeve burimore: dailymail.co.uk, science.howstuffworks.com, greenliving.lovetoknow.com, volkskrant.nl, news.nationalgeographic.com, medicalfacts.nl

Etiketa: , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Bërsi për kafshët ka shkruajtur:

  Paralajmërim i mirë, i argumentuar Martin, faleminderit përsëri.

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  "Deri në një farë mase, ne jemi tashmë një kiborg," tha Musk në konferencën e Dubait. "Ju mendoni për mjetet digjitale që keni, telefonin tuaj, kompjuterin tuaj, aplikacionet që keni. ... Ju tashmë keni një shtresë dixhitale terciare. "

  Aktualisht, njerëzit ndërveprojnë me pajisjet e tyre duke shtypur me gisht në telefonat e tyre, tha Musk. Një "ndërfaqe e lartë e bandwidthit në tru" do të ndihmonte në arritjen e simbiozës midis inteligjencës njerëzore dhe makinerisë dhe mund t'i bënte njerëzit më të dobishëm në një botë të drejtuar nga UA, tha ai

  http://www.livescience.com/58443-elon-musk-wants-to-computerize-your-brain.html?utm_source=notification

  shih gjithashtu:
  http://www.beyondthematrix.nl/the-matrix/iedereen-in-de-toekomst-een-brein-connectie-met-het-internet/

  në:
  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/waarom-de-wereld-binnen-enkele-jaren-in-een-open-gevangenis-is-veranderd/

 3. Averroes ka shkruajtur:

  Siç pritej, këto zhvillime përkojnë me promovimin nga Hollivudi. Dhe skllevërit monarkë përdoren për të përshkruar axhendën

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Transhumansit Elon Musk (usrat)

 5. Averroes ka shkruajtur:

  Në 1957, Huxley shpiku termin "transhumanizëm" për pikëpamjen se njerëzit duhet të jenë më të mirë përmes shkencës dhe teknologjisë, ndoshta duke përfshirë eugjeninë, por gjithashtu, me rëndësi, përmirësimin e mjedisit social.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Julian_Huxley

  Çfarë pyes veten pse është viti 2030 kthehet aq shpesh?
  https://en.wikipedia.org/wiki/FM-2030

  • Averroes ka shkruajtur:

   Në librin 1957 "Shishe të reja për verën e re", biologu evolucionist anglez Julian Huxley shkroi:

   Speciet njerëzore munden, nëse dëshirojnë, të kapërcejnë veten, jo vetëm sporadikisht, një individ këtu në një mënyrë, një individ atje në një mënyrë tjetër, por në tërësinë e saj, si njerëzimi. Ne kemi nevojë për një emër për këtë besim të ri. Ndoshta transhumanizmi do të shërbejë: njeriu që mbetet njeri, por tejkalon veten, duke realizuar mundësi të reja ose për natyrën e tij njerëzore. "Unë besoj në transhumanizmin": pasi ka njerëz të mjaftueshëm që me të vërtetë mund të thonë se, speciet njerëzore do të jenë në pragun e një fëmije të re të ekzistencës, ndryshe nga jona si e jona është ajo apo e njeriut të Pekinit. Së fundmi, ai do ta realizojë me vetëdije fatin e tij të vërtetë.

 6. Averroes ka shkruajtur:

  Filip N. Sabes
  Profesor i Fiziologjisë, Universiteti i Kalifornisë, San Francisko
  Neuroscience, Bioengineering, Neuroprosthetics
  Emaili i verifikuar në phy.ucsf.edu
  https://scholar.google.com/citations?user=wvQmuxgAAAAJ&hl=en

  • Averroes ka shkruajtur:

   Ndërkohë, Musk duket se po rrit agresivisht sipërmarrjen e re.

   Në javët e fundit, Neuralink thuhet se ka angazhuar akademikë kryesorë në këtë fushë, sipas një personi tjetër të njohur me këtë çështje. Ato përfshijnë Vanessa Tolosa, një inxhinier në Lawrence Livermore National Laboratory dhe një ekspert në elektroda fleksibël; Philip Sabes, një profesor në Universitetin e Kalifornisë në San Francisko, i cili studion se si truri kontrollon lëvizjen; dhe Timothy Gardner, një profesor në Universitetin e Bostonit, i cili është i njohur për implantimin e elektrodave të vogla në trurin ose finches për të studiuar se si zogjtë këndojnë.
   http://21stcenturywire.com/2017/03/27/elon-musk-from-tesla-to-transhumanism/

 7. Averroes ka shkruajtur:

  Neuralink, klub për transhumanistët

 8. Averroes ka shkruajtur:

  pionieri i hartës së trurit për H + Marvin Minsky:

  Shpikjet e Minsky përfshijnë ekranin e parë grafik të montuar në kokë (1963) [21] dhe mikroskopi konfokal [5] [22] (1957, paraardhës i mikroskopit të skanimit konfokal të lazer të përdorur gjerësisht sot). Ai zhvilloi, me Seymour Papert, logon e parë "breshkë". Minsky gjithashtu ndërtoi, në 1951, mekanizmin e parë të rrjetëzimit të rrjetit nervor, SNARC.

  Minsky shkroi librin Perceptron (me Seymour Papert), i cili u bë puna themelore në analizën e rrjeteve nervore artificiale. Ky libër është qendra e polemikave në historinë e UA-së, pasi disa pretendojnë se kanë pasur një rëndësi të madhe në dekurajimin e hulumtimeve ose rrjeteve nervore në 1970s, dhe duke kontribuar në të ashtuquajturën "dimërimin e AI-së". themeloi disa modele të tjera të famshme AI. Libri i tij Një kornizë për përfaqësimin e njohurive krijoi një paradigmë të re në programim. Ndërsa Perceptronët e tij tani janë më tepër një libër historik sesa një praktikë, teoria e kornizave është në përdorim të gjerë. [23] Minsky gjithashtu ka shkruar mbi mundësinë që jeta jashtëtokësore mund të mendojë si njerëzit, duke lejuar komunikimin. [24] Ai ishte këshilltar [ 25] në filmin e Stanley Kubrick 26: Një Odisea Hapësinore; një nga personazhet e filmit, Viktor Kaminski, u emërua në nder të Minskit [2001] dhe vetë Minsky u përmend në filmin dhe në romanin derivativ të Arthur C. Clarke me të njëjtin emër:

  Ndoshta askush nuk do ta dijë kurrë këtë; nuk kishte rëndësi. Në 1980s, Minsky dhe Good kishin treguar se si rrjetet nervore mund të gjeneroheshin automatikisht - vetë-përsëritur - në përputhje me ndonjë program mësimi arbitrar. Truri artificial mund të rritet me një proces jashtëzakonisht të ngjashëm me zhvillimin e një truri njerëzor. Në çdo rast, detajet e sakta nuk do të njiheshin kurrë dhe madje edhe sikur të ishin, do të ishin miliona herë tepër komplekse për kuptimin e njeriut. [28]

 9. Averroes ka shkruajtur:

  Viti 2100 do të shohë eugjenikë të themeluar universale. Në moshat e kaluara, ligji që rregullonte mbijetesën e testit të aftësisë fizike, i përdori nga afër shtamet më pak të dëshirueshme. Atëherë ndjenja e re e keqardhjes së njeriut për të ndërhyrë me veprimet e pamëshirshme të natyrës. Si rezultat, ne vazhdojmë të mbajmë gjallë dhe të gjerë të papërshtatshëm.

  Trendi i opinionit midis eugjenistëve është se ne duhet ta bëjmë më të vështirë martesën. Sigurisht që askush që nuk është një prind i dëshirueshëm duhet të lejohet të prodhojë pasardhës.

  Në shekullin e njëzet e një, robot do të zërë vend robin e punës të pushtuar në qytetërimin e lashtë.

  Në qoftë se gjeniali i shpikjes do të zbulonte nesër fshehtësinë e pavdekësisë, ose bukurinë e përjetshme dhe të rinjtë, për të cilën gjithë njerëzimi është i dhimbshëm, të njëjtët agjentë të paepur që pengojnë një masë që të ndryshojë papritmas shpejtësinë e saj do të rezistonte gjithashtu me forcën e re njohuria deri në kohë ndryshon gradualisht mendimin njerëzor.

  - Nikola Tesla

 10. Averroes ka shkruajtur:

  Çdo gjë është frekuenca dhe vibrimi, vini re këto zhvillime. Sepse duket se Groningen është një terren testimi për fisnikërinë NWO / zi:
  http://nos.nl/artikel/2146890-datacentrum-google-geopend-in-eemshaven.html

  Holanda luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e rrjeteve të ardhshme 5G. Një rrjet i vogël 5G tani është ndërtuar në veri-lindje të Groningenit ku janë duke u zhvilluar teste me këtë gjeneratë të ardhshme të rrjeteve mobile në zonat rurale.

  Një vit e gjysmë më parë, u njoftua se veri-lindja e Groningen do të bëhej "toka rurale testuese" për 5G. Zona karakterizohet nga disa ndërtesa dhe sasi të mëdha të tokës bujqësore dhe për këtë arsye është një zonë ideale testimi për testimin e rrjeteve 5G në fshat. Në Finlandë dhe Korenë e Jugut, testimi po zhvillohet me rrjetet 5G në zonat urbane.

  Tani, një vit e gjysmë më vonë, fillimi i testeve të para me rrjetin 5G në polderin e Groningenit është dhënë, raporton RTV Noord. Sensorë janë instaluar në tokë në pesë fermat për të siguruar kultivuesit me informacion në kohë reale në lidhje me gjendjen e tokës dhe kulturave.
  http://www.gsmhelpdesk.nl/nieuws/13845/eerste-test-met-5g-netwerk-in-nederland-gestart

  Pra, nuk është një mister i madh 🙂

 11. Freba ka shkruajtur:

  Në një nga librat nga Osho; "Libri i Secrets" diku 70-ninety; është thënë tashmë se do të ishte më mirë për njerëzimin nëse seksi ishte vetëm për kënaqësi. Lëreni riprodhimin në shkencë. Ne as që e kemi mbipopulluar statusin tonë të majmunit. Riprodhimi i pakufizuar; luftëra të vazhdueshme; nuk ka punë; nuk ka ushqim; nuk ka trajnim, etj. Në natyrë ligji i më të fortit aplikohet dhe zhdukja është norma. Pra, do të ketë një shumëllojshmëri të madhe. mos bllokojë. Dhe pas njerëzve super; ju merrni hypermens përsëri. etj etj.

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër