Faqja e parë e Anne Faber Telegraaf, ku është mik Nathan Fidder dhe cilët janë shokët e përmendur?

paraqitur në ANNE FABER by në 2 Qershor 2018 17 Comments

Anne Faber burim Telegraaf.nl

Kjo ishte një fushatë shumë mbresëlënëse për Anne Faber, i cili duket se po shpërbëhet sot, duke sulmuar në mënyrë të qartë idenë se e gjithë kjo gjë mund të bazohet në psyop. Por kush artikullin nga shtypur Telegraaf sot lexon mirë, disa gjëra dalin jashtë. Nuk bëhet fjalë për mikun e saj Nathan Fidder dhe programimi subliminal i fjalës 'Anne' dhe fjala 'muze' është shumë e shtyrë. Unë do të doja të largohem nga Victor Metz me shpjegimin për të cilin e lidhin atë në mendjen nënndërgjegjës të lexuesit. Artikulli Telegraaf duket veçanërisht dhe përsëri për të stimuluar emocionet dhe për të skicuar imazhin e një Anne inteligjente dhe ambicioze, por injoron plotësisht pyetjet e rëndësishme siç janë: Pse një grua inteligjente si Anne Faber mori biçikletën e tij, pak para se të errësohej dhe ajo filloi të çiklizonte një rrugë të pazakontë ANWB, ndërsa parashikohej një mot i keq? Si ndodh kjo, ndërkohë që sipas xhaxha Hans, ajo e njihte mirë zonën, çau një rrugë që ajo mund të dijë se një klinikë psikiatrike ishte afër? Kush ishte aktori Nathan Fidder, me të cilin ajo do të kishte një marrëdhënie dhe pse nuk është përmendur në këtë profil?

Anne Faber WhatsApp burim Telegraaf.nl

Sidomos fotografitë e Anne Faber që janë treguar herë pas here do të bindin mesataren e personit holandez që Anne natyrisht ka ekzistuar! Praktikisht askush nuk është informuar për faktin se softueri i sotëm jo vetëm që mund të tregojë njerëz joekzistues të gjallë në materialet e fotografive dhe filmave, por edhe se ky softuer mund t'i vendosë ato në çdo mjedis të dëshiruar. Më e rëndësishmja, ju mund të tregoni dikë si fëmijë ose si një person i moshuar nëpërmjet një profili të krijuar nëpërmjet inteligjencës artificiale. A është kjo shumë e ngarkuar? Po, kjo duket të jetë rasti, nëse nuk i konsiderojmë gabimet e mëdha në këtë rast të gjatë.

Ka shumë gjëra të shquara që nuk heqin aromën e një psikopsi. Më e rëndësishmja është ndoshta që Anne do të varroset pothuajse pa paralajmërim, se ajo papritmas do të djegeshin dhe do të varroseshin përsëri (shih këtu). Por gjithashtu ishte e dukshme kërkimi dhe koha mes gjetjes së veshjes së Anne dhe arrestimit të Michael P. (Panhuis). Me të disponueshme Testet e ADN-së nga tani Identifikimi i Michael ishte tashmë i mundur brenda orëve 10. Ai nuk duhet të ketë qenë në gjendje të mbikëqyret nga policia deri pas 6 ditëve, por tashmë brenda orëve 24. Ju ende mund të flisni për neglizhencë; ose thjesht një gabim për numërimin e tregimeve. Supozoni se dikush është i zhdukur dhe akoma nuk ka pasur vrasje, atëherë kjo bën një ndryshim të madh nëse shikoni vetëm një të dyshuar pas ditëve 6 ose të njëjtën ditë.

Gjithashtu nuk përmendet as teknika të tilla si pista telefonike dhe përputhja e asaj pike me të dyshuarit e mundshëm. Ju mund të shikoni të gjithë serinë Netflix për mjetet e avancuara të policisë dhe drejtësisë, por në praktikë bëhet sikur ato të ishin paksa të bashkangjitura në vitet 80 sa i përket mjeteve hetimore. Ose kjo ndodhi të jetë e mirë në stilin dhe "kërkimin së bashku" (për të cilat ne mund të presim një aplikacion së shpejti). Ju lexoni këtu çka edhe më shumë qëndronte në këtë rast.

Saskia Belleman nga Telegraaf ngjalli këtë video promovuese (që njerëzit kryesisht dukej se duhej të vinin drejt kioskit të gazetave) përshtypja se kishte një artikull të shkëlqyer zbulues rreth Anne Faber. Sigurisht që nuk ishte. Do të doja të shihja intervistat me njerëzit e përfshirë.

Le të shikojmë në wel thanë miqtë e Anne Faber. Nathanael Fidder duhet të harrojmë së shpejti, sepse për të nuk përmendet në artikullin e gazetës. Nuk është e përjashtuar edhe me një 'problem marrëdhënieje'. Natyrisht, nuk duhet të theksohet shumë fakti se të dy kanë punuar në botën e teatrit dhe se Nathan është një aktor. Kjo mund të ngjallë vetëm një stigmë. Për këtë arsye ne jemi të orientuar drejt një historie rreth një shoku që do ta njihte Anne mirë. Një nga këta miq është Joep Beijst. Për hir të qartësisë, kam profilin e Joep Beijst lidhur këtu. Mund të jetë se profili i Joep së shpejti do të vihet privatisht, por për momentin kohor të tij është i dukshëm dhe miqtë dhe fotot e tij janë të dukshme. Ajo që është e habitshme është se nuk ka përditësim të kohëve të fundit në shumicën e profileve. Profili i Joep ishte fundit më 18 2016 prill, dhe reagimet janë margjinale dhe të papërfillshme (si ju shohin atë më shpesh në profilet e rreme). Ajo që është edhe më e habitshme është se shuma e madhe e miqve gjithashtu vështirë se kanë një afat kohor aktiv. Gjithashtu përmendet në artikullin e Telegraaf Anna Steenmeijer nuk është me të vërtetë shumë aktive në Facebook. A është Facebook atëherë aq jopopullore apo ne ndodhe që të kemi të merremi me një grup njerëzish që thjesht varen nga Instagram. A mund të kemi të bëjmë me një sasi të madhe profilesh të rreme këtu? Pse ata nuk shkruanin ndonjë gjë për vdekjen e Anne?

Kam dëgjuar të menduarit, dhe mendja përçmon ju "kjo marrëzi qesharake" ndoshta shkuar larg, por kjo është për shkak se ju nuk mund të jetë i informuar për faktin se inteligjenca artificiale (AI) sot mijëra njerëz gjatë historisë, duke përfshirë fotografi të besueshme dhe afatet kohore mund të krijojë. Asnjë luzmë e specialistëve të Photoshop nuk duhet të jetë pas një iMac pro ditë dhe natë, kjo është ajo që 1 mund të bëjë me prekjen e një butoni. Kështu që ju mund të krijoni një histori të plotë të njerëzve krejtësisht jo-ekzistues dhe jo një gjeli që këndon për të. Pra, nëse ju jeni në Facebook një profil të besueshëm do të kalojë nga dikush që ju bind duke thënë: "Unë jam Anne Faber personalisht njohur" dhe ju të shihni se personi ka shumë miq dhe ndoshta edhe fotot mund të tregojnë me Anne Faber, atëherë ne mund të gjendja aktuale teknologjike nuk kontrollon nëse kjo është e vërtetë apo e falsifikuar. E njëjta vlen edhe për një mesazh në De Telegraaf. Saskia Belleman prandaj mund të raportojë për njerëzit që nuk ekzistojnë në praktikë dhe ende paraqesin material vizual. Ne jetojmë në një kohë dhe botë në të cilën fakti dhe trillimi nuk mund të dallohen më nga njëri-tjetri. Kështu që sot unë mund të pretendoj nga prapa laptop tim sikur të isha dikush tjetër. Unë mund të ju jap një kohë reale, intervistë streaming live, ndërsa unë pretendoj të jetë Donald Trump. Ju mund ta bëni këtë me të njëjtën zë dhe me të njëjtën shprehje të fytyrës. Shikoni veten (dhe lexoni më tej nën videon):

Në videon më poshtë mund të shihni se si programi AI është në gjendje të krijojë njerëz joekzistues dhe t'i bëjë ata të duken plotësisht të besueshëm. Për shembull, nëse kombinojmë këtë teknikë me sa më sipër, do të ishte shumë e lehtë të kishim një intervistë të drejtpërdrejtë me një person krejtësisht jo ekzistues, por të krijuar në mënyrë digjitale.

Ne e shpjegojmë këtë përveç të gjitha llojet e softuerëve të tjerë, tani në dispozicion, me të cilat njerëzit më të vjetër ose më të rinj mund të bëheni, mund të imagjinoni se çfarë është e mundur.

Prandaj është e pamundur të thuhet se materiali vizual i paraqitur në formën e fotografive apo videove mund të ofrojë disa dëshmi. Ajo që mbetet është historia dhe kjo linjë historike duket të jetë shumë e çuditshme në rastin e Anne Faber. Nëse ka një psyop, duhet të ketë një arsye shumë serioze për të vënë një gjë të tillë në një mënyrë kaq të detajuar dhe të plotë.

Kjo pyetje mund të marrë përgjigje nëse përsërisim rregullin gjithnjë në rritje 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja"mbani në mend. Duke vepruar kështu, si një qeveri ju krijoni një problem me ndikim të madh, me qëllim që të shtyni për një ndryshim që kurrë nuk do të mund të realizohet pa këtë ndikim të madh emocional. Ju e quani reagimin duke shpenzuar shumë vëmendje të medias në këtë temë. Me këtë ju stimuloni emocionet midis njerëzve, të cilët (në rastin e një psyop mirëorganizuar) nuk e kuptojnë se po luhet. Për shembull, nëse dëshironi të ndryshoni një ligj që normalisht konsiderohet i arsyeshëm, atëherë duhetproblem'për të krijuar një skenë ku diçka ose dikush bën diçka që askush nuk do ta harrojë. Mendoni, për shembull, Michael P. i cili kishte dhunuar më parë dy vajza dhe nuk donte kërkime psikiatrike. Pyetja është nëse kjo është e gjitha e vërtetë ose thjesht pjesë e një psikopsi. Sidoqoftë, pas rastit të Anne Faber, nuk do të ketë asnjë që do të jetë kundër një ndryshimi në ligj. Se ky ndryshim mund të tillë do të jetë që çdokush mund të bëhen të disponueshme për gjendjen pa ndërhyrjen e një psikiatër, ne jemi harruar shpejt kur ne mendojmë për ato Anne Faber mrekullueshme ishte privuar nga jeta me atë të ftohtë të tmerrshme vrasës.

Nëse Anne ka ose nuk ka ekzistuar, nëse të gjitha profilet e miqve të internetit krijohen ose jo, e lë atë në imagjinatën dhe interpretimin tuaj. Unë ju tregoj vetëm mundësitë teknike. Përveç kësaj, nuk mund të përjashtohemi që në rastin e një psikopsi thjesht të flitet për veprimin. Ju vetëm mund të mendoni dhe asgjë nuk është më e provueshme në këtë kohë të programit të AI dhe mundësitë e pashembullt në atë zonë. Unë sugjeroj që ju të mbani një sy në propozimet e ardhshme legjislative dhe pastaj të mendoni përsëri për atë parim 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja. lexoj këtu e tërë dosja.

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl, digitaltrends.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Pffffff, çfarë rastësi, isha ulur me fqinjën time Ellie (82) dhe gjeta një televizor që nuk e kam dhe unë kam qenë i detyruar të shikoj 1 sot.
  Natyrisht unë e mbajta gojën, por ajo që më goditi më shumë është se unë shkova në energjinë e saj dhe duhet thënë ... nëse nuk është e vërtetë se e gjithë puna është shumë e mirë, pavarësisht nga të gjitha defektet e paraqitura këtu.

  Është e çuditshme të nënshtrohem për mua që të shkoj në këto emooze dhe kështu të shkoj me buuf tim.
  Karma por edhe hipnoza është një kurvë.
  Së fundi, unë nuk kam sytë 3 për asgjë.

  Fjala vazhdoi.

 2. Zonnetje ka shkruajtur:

  Epo, në Nederkand gjithçka mund të më lejojë ta mbaj atë atje.
  Do të shohim nëse vëmendja e jashtëzakonshme për Anne përputhet me trajtimin e projektligjit në parlament për të cilin po shkruani.
  Pëlqimi Inxhinieri në mënyrën e shkruar nga Bernays me ndihmën e presstitutes ???

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Për rendin e mirë (dhe miqtë shoqërues të AIVD):

  Afatet kohore të përmendura në këtë artikull janë regjistruar. Jo menjëherë për publikim, por nëse papritmas ka ndryshime të dukshme, kjo mund të demonstrohet.

 4. Kamera ka shkruajtur:

  Kush nga lexuesit ende beson historinë e Anne F ?, mjaft kurioz për ...

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Për qartësi. Logo 'alien' në film si një mënjanë, unë jam i shqetësuar me teknikat dixhitale të treguara. Lidhja me të huajt përdoret vetëm për të diskredituar rastin. Shikoni teknikat e AI. Kjo është ajo që po ndodh. Unë nuk mund të gjeja një tjetër video aq shpejt.

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Film i mirë i shkurtër. Kort gjithmonë preferon hapësirën e shkurtër të vëmendjes së deleve. Filmi përputhet me artikullin tuaj. Shqetësuese që personat jo-ekzistues mund të krijohen me softuer. Interesante është shënimi i zvogëluar i realitetit në kohë reale. Ky është lodër e mrekullueshme për 'shërbimet e sigurisë' të të dyshuarve të zakonshëm të cilët gjithmonë punojnë me menaxhimin e perecasting.
   Epo, shpresoj se delet do të vijnë nga zona e tyre e rehatisë birrë dhe patate të skuqura, nektar për delet. Megjithatë, unë jam cinik.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Unë jam gjithashtu cinik.
    Në fakt, unë mendoj se AIVD është i lumtur me artikujt e mi në një mënyrë. Në këtë mënyrë ata mund të matin saktësisht se sa njerëz ende mbeten të verbër, ndërkohë që thjesht mund të gjejnë një internet të bazuar mirë kundër zërit.

    Hipnotizmi mat pikërisht sa e fortë është hipnozë. Maurice de HOND mund të bëjë një sondazh, kështu që John de MOL mund të marrë përsipër me ANP-në e tij dhe Jeroen PAUW mund ta paraqesë atë mirë. Paul LION mund të jetë në gjendje të bëjë një shaka në lidhje me të në shfaqjen e tij gatim dhe në ndërkohë ne do të flasim për EVA tonë Jinek.

    Kripto? Po, kripto ... ..

    • Zonnetje ka shkruajtur:

     Unë mendoj se ato janë artikujt tuaj
     shumë interesante dhe komentet e posterave. Për arsye që tregoni veten.

     E pra, ata janë gjithmonë anëtarë të Grupit, të dyshuarit e zakonshme regjimin (jetë) .. Delet duan të dinë çdo gjë tjetër, të frikësuar se ata janë të përjashtuar, kanë birrë dhe patate të skuqura, burri dhe gruaja, shpesh kështu që puna ishte e ardhura e makinës edhe në qeveri, mundësisht iq ata kanë atje me punonjës të ulët për pozicionet më të ulëta, menaxhmenti i lartë është i rezervuar për të dyshuarit e zakonshme dhe një shkallë të autizmit (provincializëm) të punëtorëve kërkuan që ata për shembull nuk mund të jetë i hutuar nga artikujt tuaj etj. Në jetën e kompanisë, mundësisht punonjës nga vendet e tjera të BE-së sepse ato janë më të lira dhe përdoren për të qenë të nënshtruar.

     Ne jemi tashmë në një botë të re të rafinuar dhe delet janë në rregull.

     E vetmja mënyrë për të marrë të dyshuarit e zakonshëm nga pozicioni i tyre monopol është përmes veprimeve afirmative me një kuotë në mënyrë që të tjerët të mund të hyjnë në bord, të ndryshojnë regjimin etj. Pastaj ata janë të detyruar të marrin parasysh interesat. e atyre që nuk janë të dyshuar të zakonshëm. Sigurisht që ata nuk po presin për këtë.

     Mirëdita.

 6. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  @Martin, shiko merimën sot këtu ... shumë alarmante për këtë. Fotoja e Anne Faber gjithashtu vizitoi Beatrix. Nuk do të habisë që të gjithë të përfshirë e shohin këtë si një lloj projekti nauseues dhe një lamtumirë e fundit për Anne, e cila është shndërruar në një person tjetër me hundë ...

  Mendoni për biçikletën e Anne-s me perëndeshën Ceres në lagjen e Huis ter Heide.

  "Anne lind në Arnhem si fëmija i parë i Wim Faber dhe Elze van Heeswijk, të cilët e njohin njëri-tjetrin nga akademia e artit. "

  https://www.npo.nl/eenvandaag/02-06-2018/AT_2089708

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   A është kjo krijuese apo tepër e ngarkuar?

   Etimologjia [redakto]
   Latin Ceres, perëndeshë e bujarisë, e ngjashme me crêare, crêscere ("të rritet"), nga Proto-Indo-evropiane * ¶er ("të rritet").

   Etimologjia [redakto]
   Nga anglishtja e mesme, huazuar nga besimi latin, pjesëmarrja perfekte pasive ose creō.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    creō (present infinitive creāre, përsosur aktiv creāvī, creek supin); konjugimi i parë

    Unë krijoj, bëj, prodhoj
    Lutem, lind
    Unë përgatis, bëj
    Unë zgjedh

    një personalitet të ri

   • Kamera ka shkruajtur:

    @ Zalminblik
    Nuk është shumë e vështirë, është e thjeshtë nëse luani për vite të tëra si ju, shumë faleminderit.

    Mënyra se si ata anashkalojnë pamundësinë e humbjes së Anne Faber është shumë e çoroditur për çdo fjalë.
    Ka kaq shumë indikacione se kërkimi ishte një farsë dhe se trupi nuk mund të ishte atje në mënyrë loke, nuk mund t'ua shpjegojmë këtë gjithë atyre mbështetësve portokalli

    Askush nuk do të duket më tej, sepse Anne nuk ekziston.

    Aktorët e ditës
    ditë 1 sot
    ditë të dashur fëmijë
    ditë fabertjesland

    Duhet thënë një herë

    Wetrusten të gjithë
    natën e mirë

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Miku i vajzës Nadine ka një hairstyle shumë të habitshme.
   lidhja subkoshiencë në prodhimin e shfaqur të fjalës Holly duket se i pëlqen diçka

   data:image/jpeg;base64,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

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    Pra, një shaka është e lidhur me mashtrimin tjetër, që dëmton operacionin, duket për mua. A kanë gjetur gjithashtu një pikë ballore në vendin e krimit? A jemi dërguar pastaj në Nase në barin Pinokkio

    Aneksi Anne Sekret duket të jetë i pasjellshëm, nëse ju jeni duke u shkarkuar ju do ta keni bërë edhe pak:

    Në anën e djathtë, Ana bëhet më personale dhe imagjinon "se dikush do të vijë tek unë dhe do të më kërkojë ta informoj për çështjet seksuale, si do ta bëja këtë?" Më pas ajo përshkruan se si një burrë dhe një grua bëjnë një fëmijë dhe reflekton në prostitucion. "Natyrisht, vajzat e ndershme kurrë nuk e bëjnë këtë."
    https://www.nrc.nl/nieuws/2018/05/16/annes-verborgen-bladzijden-zijn-nu-toch-zichtbaar-a1603100

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Ne kishim tashmë lidhjen 'Anne' dhe fjalën 'muze'. Subliminal, ekziston edhe një lidhje me Van Gogh nëpërmjet lulediellit. Në të vërtetë, të gjitha ankorat e njohur që janë programuar për ne nga një moshë të hershme janë tubacioneve. Luledielli ngjan, siç ishte, shoqata e pavetëdijshme me punët e njohura hollandeze. Muzeu i Van Gogh lidh nënndërgjegjësinë tuaj me Amsterdamin dhe me atë muze tjetër ku duhet të keni qenë.
    E dashura e Anne-s duket se tregon Anne Frank përsa i përket pamjes së hollë dhe natyrisht që kemi pemën që rritet në kopshtin prapa shtëpisë (Achterhuis). Kjo është kujtesë e pemës së përshkruar nga "Anne Frank". Me stilolaps me stilolaps natyrisht.

 7. Zonnetje ka shkruajtur:

  Unë e kuptoj se faqet e reja të gjetura të Anne Frank ishin të regjistruar / të paqartë?
  Pse nuk na tregojnë menjëherë në botimin e parë të ditarit të saj? Sa faqe të reja do të shfaqen në të ardhmen e afërt? Më kujton pikturat e reja të gjetura të piktorëve të famshëm që gjenden. Ekuacioni nuk është mjaft i drejtë. Pyes veten se çfarë është privatësia e Anne Frank duke publikuar këtë informacion të fundit? Fakti se ishte i regjistruar / i paqartë do të thotë se nuk ishte menduar për palë të treta.

  Nga rruga, a e di dikush se ku është varrosur Anne Faber?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër