Disa raste të dukshme në padinë (përbindësh) Michael P. rreth rastit të Anne Faber

paraqitur në ANNE FABER by në 11 Qershor 2018 16 Comments

Burimi: telegraaf.nl

Është e vështirë të mos jesh i pranishëm drejtpërdrejt në padi dhe kështu duhet ta bëj me mesazhet e Twitter nga Saskia Belleman nga Telegraaf. Duke pasur parasysh se unë qëndroj jashtë vendit dhe nuk mund të përballoj shpenzimet për udhëtimin, kjo është e vetmja mënyrë. Megjithatë, vetëm disa gjëra dalin jashtë. Është e qartë se një lloj debati zgjuar ligjor duke u rrahur me Michael P. thotë se ai donte të punët janë skuter pasiguruar atë natë dhe për këtë arsye klustas (duke përfshirë thikën e bukës) kishte. Më pas, ai do të ishte bllokuar në një rrugë pyjore kundër Anne Faber. Shërbimi i Prokurorisë Publike natyrisht përpiqet të zbulojë nëse kjo nuk është justifikim për vrasje me paramendim. Një vërejtje e mrekullueshme nga Saskia Belleman gjatë pushimit të drekës është se ajo do të linte detajet më të këqija. Kjo gjithmonë ofron hapësirë ​​për një ikje.

Nëse ju lexoni të gjithë seri tweet (shih fundin e artikullit) bëhet e qartë se Drejtësia Michael P. duket se dëshiron të kapë mospërputhje në historinë e tij. Sipas mendimit tim kjo është një taktikë e zgjuar për të tërhequr lexuesin në një lojë dialektike në të cilën sidomos besueshmëria e vrasjes në kokat duhet të jetë e rrënjosur. Personalisht, preferoj të shikoj mospërputhjen në histori në vetvete. Kjo tërheq vëmendjen, por disa pyetje që janë shumë të rëndësishme duket se janë shmangur qëllimisht. Unë nuk do të përmbledh gjithë serinë e Saskia Belleman këtu. Unë sidomos nuk e bëj, sepse ai i ngjan fort me atë që duhet të thithësh në një storyline. Unë vetëm dua t'ju tërheq nga kjo trance hipnotike dhe të gjej mospërputhjen në linjën e historisë.

Pyetjet më të rëndësishme janë: Pse një grua nga 25 vetëm drejton një rrugë ANWB kundër errësirës dhe motit të keq? E pra, ne duhet me sa duket ta harrojmë këtë pyetje shpejt. Le të shqyrtojmë pastaj një histori të palogjikshme. Më e habitshme është si më poshtë:

Nëse Michael P. përdhunoi dhe vrau Anne dhe e vrau me thikë, pse qentë nuk kishin një gjurmë atë natë? Gjaku duhet të kishte qenë kudo. Gjithashtu me xNUMX% security ADN nga Michael P. duhet të ketë qenë në rrobat e Anne. Duke pasur parasysh supozimin se Michael do të kishte dhunuar vajzat para, ADN-ja e tij është gjithashtu 100% sigurt në bazën e të dhënave të drejtësisë. Këtu kemi një tregues të qartë se mund të kemi nevojë të merremi me një psyop të përmasave të mëdha. Pse 100 duhet të marrë ditë para se laboratori i drejtësisë të kishte një ndeshje të ADN-së me Michael P. pas zbulimit të palltoit? Kjo është e mundur me teknikat moderne të identifikimit të ADN-së brenda orëve 10.

Përveç kësaj, Michael P. do të kishte pastruar trupin e Anne-s (pasi e kishte gërmuar atë nga vendi i parë i varrosjes) me klor. Vlen të përmendet historia që Michael P. është përshkruar papritmas si një tifoz i CSI. Pra, ai do të kishte ditur se si të hiqte gjurmët e ADN-së duke përdorur klor. Tinguj të mirë! Sidoqoftë, nuk ka ku të gjendet se ai do ta kishte bërë këtë me xhaketë dhe pjesë të tjera të gjetura. Pse t'i fshijmë gjurmët nga njëra anë dhe të shpërndajmë gjërat në anën tjetër? Pra, ekziston një faktor i madh i padurueshëm në këtë rast të tërë vrasjes. Historia për arsyen pse ai do të kishte hequr Anne Faber nga rrobat e saj është gjithashtu shumë interesante. Sipas mendimit tim, kjo ka për qëllim kryesisht t'i japë besueshmëri kërkimit dhe pasurisë së shpërndarë të Anne Faber. Ndjenja ime në lidhje me këtë gjykim është kryesisht se (supozohet) psyop storyline për të konfirmuar dhe sidomos imazhi poshtë duhet të vënë një Ritalin nuhatës të dëmtuar Michael P. i cili është shtrirë përsëri për shkak të vrasjes dhe ishte në kundërshtim në e tij histori. Ky i fundit është i dobishëm, sepse përndryshe "kërkimi i suksesshëm" nuk do të kishte marrë aq shumë vëmendje nga mediat.

Një pikë e dytë e rëndësishme që ju godet është se Michael P. do të kishte fikur telefonin e tij. Ai gjithashtu do të kishte telefon me Anne-n. Këtu përsëri është një diskutim diversion në lidhje me nëse dështimi aksidental i telefonit të Michael. Ajo që nuk përmendet, megjithatë, është fakti i thjeshtë se policia duhet të ketë qenë në gjendje të gjurmojë pikën e fundit në bazë të votimit ku ishte telefon aktiv. Ata duhet të kenë qenë në gjendje për të gjetur vendndodhjen menjëherë; duke qenë pika ku telefonata e Anne-s është e fikur ose është çaktivizuar. Telefoni nuk duhet të jetë fizikisht në posedim të policisë. Kjo është e mundur menjëherë (po atë mbrëmje) bazuar në të dhënat e rrjetit të ofruesve të telekomit (të dhënat e vendndodhjes së direk). Kjo do të thotë se policia mund të kishte kontrolluar në mënyrë të veçantë.

Pra, nuk kishte nevojë për kërkimin e qytetarëve (me një sasi të madhe të vëmendjes së medias dhe të dekoruar në mënyrë profesionale) kërkimi i qytetarëve nëse kjo do të kishte ndodhur menjëherë. Prandaj, policia kishte qenë në gjendje të vizitonte vendndodhjen e saktë të sondazhit të fundit me qentë zbulues dhe helikopter me kamerë flirëse të njëjtën mbrëmje. Atje qentë duhej të merrnin aromën e Anës me siguri të madhe. Pas të gjitha, do të kishte një luftë (dhe sigurisht adrenalin). Dhe sidomos kur Anne është therur me thikë, është pothuajse e pamundur që në të gjithë rastet e zhdukjes dhe vrasjes të mos gjendet asnjë fjalë për gjetjen e ndonjë gjurmë gjaku.

Ajo që është gjithashtu e mrekullueshme është se Michael P. Anne Faber do të ishte varrosur vetëm në mënyrë të shkujdesur. Kjo është gjithashtu një tregues se nuk ka besueshmëri në historinë e drejtësisë. Një helikopter policie me një aparat fotografik mund të zbulojë një ndryshim të nxehtësisë kur fluturon gjatë për një kohë të gjatë pas vdekjes. Ose thjesht nuk ka kërkime me kamera flir ose kjo është një tregues i një psyop. Nëse Anne ishte vrarë me të vërtetë, qentë detektivë dhe helikopteri i policisë duhet të kishin qenë në gjendje ta gjenin më herët; duke filluar nga telefoni i ndërprerë. Sa e besueshme është gjithsesi se një shkelës seksual mund të kryejë kaq shumë aktivitete pa u vënë re pa një aparat sigurie që e ka regjistruar atë ose ishte një punonjës i cili do të kishte vënë re diçka dhe do të bënte një telefonatë? Ah, Michael natyrisht i njihte të gjithë sytë mbyllur (kështu që ne duhet të besojmë).

Pra, i gjithë sesioni i gjykatës duket se është përqendruar kryesisht në rrotullimin e një diskutimi për çmendurinë e Michael P. dhe se ai qëndron të gjithë së bashku për faktet e vrasjes. Kjo lë mospërputhjet në tregim shtënë bukur jashtë dhe e mban të gjithë besojnë Anne Faber në fakt ishte një grua inteligjente e re në lule të jetës së saj, kështu që vetëm sa spontane vetë një rrugë AA shkoi çiklizmit, ndërsa parashikohet moti i keq.

Nuk është një spin shumë interesant që i është dhënë historisë pas rrëfimit përfundimtar të Michael P; duke rrëfyer vrasjen dhe varrezat. Së pari, ju keni përdhunuar dhe keni vrarë dikë dhe keni hequr atë nga të gjitha sendet e veshjeve. Pastaj ju e gërmoni dikush përsëri për të rruar trupin me klor dhe kështu fshini gjurmët e ADN-së, dhe pastaj varrojeni në një vend tjetër. Rrobat, sidoqoftë, u përhapën këtu dhe atje pa u shqetësuar për ADN-në. Pastaj duhet të ketë një histori të mirë pas rrëfimit të vrasjes dhe kjo është kapërcyer me argumentin e një miku shtatzënë dhe marrjen e një vajze, duke shkaktuar ndërgjegjen e Michael për të folur papritmas. Ah, nëse e vendosim vrasësin e tmerrshëm si 'mjaft i çmendur', mund të shesësh çfarëdo historie që dëshiron.

A duhet të vazhdojmë të besojmë se një amendament i ri i ligjit është i nevojshëm për idiotë të turbullt si Michael P? Vetëm në qoftë se ne zbulojmë se e gjithë historia është e bazuar në një psychedelic dhe duke vepruar punën, ne mund të merrni atë që ka një problemështë krijuar dhe një reagim provokuar (përmes vëmendjes më të madhe të medias dhe kërkimit të manipuluar dhe pasojat e emobuilding rreth familjes) dhe pastaj zgjidhje të jetë në gjendje të shtyjë përmes një legjislacioni të ri me lehtësi të madhe. Problemi, Reagimi, Zgjidhja që është maksimumi. A mund të jetë që në këtë rast të flitet? Pra, ne kemi marrë "përbindësh" Michael P. shërbyer; simpatia për Anne-n e suksesshëm të nxitur dhe emocionet e të afërmve të tjerë të detyruar kështu? A duhet të pranojmë legjislacion të ri në të cilin të gjithë do të jenë në dispozicion të shtetit pa ndërhyrjen e një psikiatri ose pa leje për një hetim? lexoj këtu e tërë dosja. Të vazhdohet.

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl

Etiketa: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (16)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ah .. psikiatrit janë në dyshim nëse mund apo nuk mund të mbahen përgjegjës dhe duan të lënë vendimin në lidhje me TBS në gjykatë. Kjo në thelb krijon një bazë të jurisprudencës për legjislacionin e ri në të cilin gjyqtarët mund të vendosin një urdhër spitalor të një personi pa një tregues të qartë psikiatrik.

  Është shumë e qartë ... nëse e sheh

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Pra, ne arrijmë në praktikat e STASI-KGB ku disidentët ndiqen, siç ishin, dhe u kapën, diagnostikuan dhe u hoqën në kohën e duhur. Me kulmin e praktikave Videla-Zorregieta ku njerëzit zhduken dhe mbi Detin e Veriut / IJsselmeer nëpërmjet KLM mund të marrë një "pikiatë"

  ... asgjë më e re nën diell nuk më duket

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   E drejta, por pastaj përfundoi në mënyrë që të gjithë ta përqafojnë. Por fatmirësisht, shumica e njerëzve vallëzojnë brenda linjave dhe janë ato të vështira "të ndryshme" (disidentë) vetëm një përçarje të modelit në të cilin secili është skllavi i mirë, kështu që kush kujdeset?

   Projektligji që nuk ka arritur nën kabinetin e mëparshëm (Edith Schippers) mund të kalojë pa asnjë rezistencë ... vetëm në një xhaketë të re.

  • mendjehollësi ka shkruajtur:

   Belleman Twitters: "Përveç përdhunimet në 2010, Michael P u dënua për grabitje, posedim të armëve dhe edhe më herët për grabitje dhe sulm." Faleminderit qe sapo kujtoj sjell znj qytetit tellall. Ne pothuajse harruam ato incidente. Dhe kjo nuk është qëllimi më duket .... Panhuis ishte në fakt një bomba me kohë të ecjes, kështu që mesazhi është.
   Unë dua të kujtoj ff çfarë tjetër. Ai gjithashtu kishte një marrëdhënie seksuale me një anëtar të stafit të institucionit ku ishte. Nëse kjo grua gjithashtu po shqyrtohet psikologjikisht, pyes veten. Ju pyes veten se çfarë grua të tillë është në fakt e gabuar me ..

 3. mendjehollësi ka shkruajtur:

  atë që Belleman i përgjigjet në cicërimë ... kush është ai? Vetëm dikush? Apo vetëm një punonjës jozyrtar? Do ta shohësh vetëm kur ta kuptosh.

 4. Zonnetje ka shkruajtur:

  Unë e kuptoj se engjëlli i vogël Michael do të kishte kryer shumë vepra penale. Normalisht ju merrni tbs që është zgjeruar vazhdimisht. Ai u lirua. Epo nuk ka të bëjë me atë që keni bërë, por KUSH-ja po bën diçka. Michael ka më shumë gjasa edhe një anëtar të Grupit. Kjo shpjegon shumë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Jo, ka të bëjë me refuzimin e hulumtimit psikiatrik më parë.
   Ku është i shtyrë është se nuk ka praktika gjyqësore (dhe pastaj një ligj i ri) e cila i lejon gjykatës pa një raport psikiatrik mund të vendosë për të imponuar të gjithë TBS në të cilin gjykata i konsideron të nevojshme. Ju mund të kuptoni se çfarë situate mund të japë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Michael nga shtëpia e Panit ... shikoni për atë që Pan do të thotë.

 5. Zonnetje ka shkruajtur:

  Duhet të kujtojmë se duhet të ketë një vepër penale! Që duhet të ketë recidivizëm dhe se duhet të tejkalohet një dënim minimal i dënimit.

  Dhe me të vërtetë Pan po, duke i thënë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Çështja është që gjyqtari së shpejti do të vendosë gjithë këtë dhe jo psikiatër. Hidhni një sy në faturën e Edith Schippers nga kabineti i mëparshëm (shih këtu në faqen e internetit).

   Dhe ju bëni një shkelje të dënueshme nëse ju urinoni në prag të Holandës. Unë e kuptoj se rasti Michael Panhuis sugjeron se kjo është e gjitha shumë e arsyeshme ... por që është arti i problemit, Reagim, Solution..we dished një problem serioz dhe për këtë arsye harroni të shihni se ajo ka pasoja shumë më të gjera.

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Tweet nga Saskia Belleman:


  @SaskiaBelleman
  Për 19.29 në natën e zhdukjes së saj, telefoni i Anne shkon jashtë rrjetit. Në atë moment ajo duhej të fikte pajisjen nga P., pas së cilës ai e shkatërroi atë. Telefoni nuk është gjetur kurrë.

  Pyetje nga Martin Vrijland:

  Pse gjykata nuk bën pyetje në lidhje me këtë?
  Pse nuk kërkohet me zbulimin e qenve dhe helikopterëve me kamera flir nga pika ku telefoni i Anne ishte i fikur?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër