Fenomeni ligjërisht i pakonceptueshëm: prova e ADN-së, raporti i mjekësisë ligjore dhe autopsisë në lidhje me Anne Faber dhe Michael P. nuk janë treguar në padi

paraqitur në ANNE FABER by në 12 Qershor 2018 15 Comments

burim: bestvalueschools.com

A keni përjetuar ndonjëherë një padi, në të cilën një autori i supozuar është ekskluzivisht dhe vetëm i dënuar në bazë të rrëfimit? Michael P. Natyrisht ne të gjithë duhet të besojnë se është një përdhunues tmerrshme dhe vrasës dhe të ndjeshme Anne Faber shkoi për një udhëtim me biçikletë pafajshëm një mbrëmje që ishte parashikuar në mënyrë të qartë moti i keq, por nëse ajo është apo nuk është një histori e besueshme: prova ligjore duhet të tregohet në një seancë gjyqësore. Ose gazetarët e De Telegraaf dhe media të tjera të shquara thjesht e lanë atë nga raporti i tyre ose thjesht nuk e diskutuan atë. Në të vërtetë, unë duhet ta them një tjetër mënyrë: Ne nuk mund të ndihmojmë por besojmë se Michael P. është një përdhunues dhe vrasës i tmerrshëm, sepse ndjekim mediat dhe për këtë arsye nuk e dimë më mirë se kjo histori është 'e vërteta'.

Një rrëfim nuk mund të shërbejë vetëm si dëshmi bindëse në një padi. Kjo mund të tingëllojë e çuditshme për ju, por një person i shqetësuar gjithashtu mund të rrëfejë diçka nën presion. Prandaj mbrojtja duhet gjithmonë të kërkojë provat. Nëse jo mbrojtja ose gjyqtari. Pyetja ndaj prokurorit publik duhet të kishte qenë që të tregonte prova të ADN-së. Prova e ADN-së në xhaketë e Anne Faber bazuar në të cilën ndeshje me Michael P. është bërë. Megjithëse kjo nuk mund të duket e rëndësishme, është me rëndësi të madhe që nuk përmendet asgjë në raport. Ashtu si nuk u përmend asnjë raport i autopsisë. E gjithë hetimi mjeko-ligjor duhet të diskutohet në detaje dhe të diskutohet. Sigurisht që lexuesi nuk dëshiron ta dëgjojë këtë, sepse thjesht duam që një përdhunues dhe vrasës i tmerrshëm të mos kthehet kurrë në shoqëri, por kjo është thjesht dhe vetëm për procedurën. Prandaj ekziston një boshllëk i madh në proces; një faktor i madh që mungon. Ne pastaj flasim për procedurën ligjore.

Shkurtimisht, historia është: "Kryerësi ka njohur, ka pasur një ndeshje të ADN-së; Michael P. ndoshta është duke gënjyer rreth rrethanave; Michael P. është trajtuar paksa shumë agresivisht gjatë arrestimit të tij; Michael P. nuk e ka ndërprerë me dashje telefonin e tij; Michael P. mund të ketë shitur zinxhirin e Anne Faber në këmbim të kokainës ose ritalinës; por ai e ka njohur dhe kemi prova ... vetëm ne thjesht nuk e tregojmë, sepse as gjykata, as mbrojtja nuk kërkojnë". A ka ndonjë jurist në këtë vend që e sheh këtë shquar? Është me të vërtetë vetëm për këtë arsye të thërras një rast historik. I dyshuari dënohet mbi bazën e një rrëfimi dhe asnjë provë nuk tregohet! Zero, asgjë, nada! Kryerësi është dënuar në bazë të një historie nga Shërbimi i Prokurorisë Publike dhe një rrëfim, por provat nuk kanë rëndësi; nuk duhet të tregohet as të diskutohet gjatë padisë. Më duket një rast interesant për studentët në botën ligjore. A lexoni?

Çdo gjë tregon se ky rast është vetëm 1 çështje gjë: Një përdhunim të dyshuar dhe vrasje nga një vrasës të dyshuar të tmerrshme çmendur me (sipas storyline) përdhunime e mëparshme, e cila është aq e shqetësuar se ai duket videos prerja e kokës, ka një marrëdhënie seksuale me dikë në klinikën ka një të dashurën shtatzënë (duke e bërë atë papritmas rrëfen), gjurmë e ADN-së e një organi të sapo varrosur hequr me klor shishe veprim, gërmoj trupit dhe ri-zhyt, veshje dhe biçikletë rreth shpërndajnë (pa fshirë gjurmë të ADN-së) dhe nga psikiatërve mund të shpallet i çmendur sepse ai është i aftë të mashtrojë ndjeshmërinë. Ky vrasës i tmerrshëm ka refuzuar më parë ekzaminimin psikiatrik, lubrifikon sytë e studiuesve dhe këshilltarëve të ngushtë, kështu që pjesa tjetër prej nesh, por gjë 1 dhe kjo është se praktika gjyqësore (dhe legjislacioni pasues i ri) vjen me Niet një raport psikiatrik është vendimtar për të përcaktuar nëse dikush duhet të marrë TBS, por që gjyqtari e përcakton këtë në diskrecionin e tij. Me pak fjalë: tani e tutje, gjyqtari duhet të jetë në gjendje ta bëjë një person të disponueshëm për shtetin pa ndonjë arsye të demonstrueshme, pavarësisht nga kërkimi psikiatrik.

Është kjo Problemi, Reagimi, Zgjidhja drejt një fuqie totalitare ndaj gjyqtarit ku çdo raport psikiatrik mund të injorohet (ose thjesht nuk është më i nevojshëm)? "Michael P." mund të ishte në mënyrë të mrekullueshme mirë? A duhet të merremi me një impakt të përmasave të mëdha për të nxitur një legjislacion të tillë të ri (të cilin të gjithë mund ta prekin)? Mendoni për veten tuaj.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (15)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera ka shkruajtur:

  Miss Belleman kishte një koment diku dhe e interpretoi këtë rast me rastin Vaatstra. Nuk mund ta gjej përsëri ose është postuar nga dikush tjetër?

  rasti Anne V, ne e dimë, me një profil të ADN-së (bërë) dhe një rrëfim ..

  NFI> herë pas here ofron punë të personalizuar, të diskutuar më herët këtu

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Edhe nëse ata bëjnë / nuk bëjnë (të bëra me porosi) me porosi, është fakt se asnjë raport me fjalë 1 nuk është përmendur në lidhje me faktin e treguar. Dhe tweets Belleman fluturoi çdo sekondë çdo sekondë. Asgjë nuk është përmendur në lidhje me të. Asgjë në të gjitha. Jo në raportimin e kësaj lindjeje Linda (ju e dini, motra e Gjonit) gazetari i Talpa (John de Mol / ANP) https://twitter.com/jackeliene86

  • Kamera ka shkruajtur:

   Shpjegimi i vërejtjes sime më sipër (rreth profilit të krijuar të ADN-së)

   Nëse ju përballeni me diçka atëherë ju gjithashtu duhet të shpjegoni atë, mendoj, me anë të kësaj.

   Për fat të keq unë personalisht isha personalisht në sheshin Leeuwarden përballë sallës së gjykimit ku në atë kohë fermeri qëndroi për ngjarjen e (Mari) Anne V.
   Në një rast Kafe kam dëgjuar një bisedë të një gruaje e cila i tha njerk e saj në polici e punës në zyrë dhe njerku kishte për të punuar në profilin e kryerësit (më vonë doli të jetë një fermer / janë).
   Gruaja ishte me një numër njerëzish me të cilët do të bënte një film promocional nga një spital.
   Si ajo tregoi historinë në grupin lidhje me njerk e saj fola tek ajo dhe e pyeti për të shpjeguar, sepse ajo ishte pak e pakuptueshme, kur ajo u largua nga unë dhe shkoi në takimin për video Promo për në spital.
   Ajo ka thënë shumë qartë se njerku i saj kaloi muaj duke punuar në një profil të kryerësit.

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ja Bota e Re Bote në bërjen:

  https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/48191/paula-de-kans-bestaat-dat-mijn-zoon-een-michael-p-wordt?utm_source=telegraaf.nl&utm_medium=widget&utm_campaign=https://www.telegraaf.nl/

  quote: "Për arsyet e privatësisë, emrat në këtë artikull janë fiktive."

  Koment Martin Vrijland: A është e gjithë historia fiktive, për të lejuar shkelje të mëtejshme të privatësisë në bazë të një psyop (supozues) Michael P.?

 3. Skllavi i pagave ka shkruajtur:

  Martin, ju pyet nëse studentët nga bota ligjore po lexojnë ...
  Nëse do ta bënin këtë, ata do të ishin në gjendje të fitonin ndërgjegje, sepse ata mund të fillojnë të kuptojnë se sistemi juridik nuk ka të bëjë fare me drejtësinë, integritetin dhe ndershmërinë. Sistemi ligjor është në lidhje me paratë ... paratë Fiat ... dhe kukull rreth tij se masat duhet të besojnë se njerëzit dhe juridikë (a ka dallim?) Mund të marrin drejtësi dhe sistemi ligjor i shërben agjendën e aristokracisë.
  A janë zgjedhur gjyqtarët për ndjeshmërinë dhe integritetin e tyre? Nëse do të ishte kështu, kush do ta zgjedhë? Nga psikologët natyrisht. Psikologjia është vetëm një enë të tilla si të drejtat e studimit, të cilat në fund të fundit nuk ka të bëjë me shkencën, por duke krijuar një botë të gënjeshtërt, e cila gjoja lëkundje profesionistë universitet arsimuar me skeptër dhe të bëjë çdo përpjekje për të ruajtur botën e tyre imagjinare. Në ditët e sotme, më shumë njerëz në botën perëndimore kanë probleme psikologjike se kurrë më parë dhe psikiatrit duhet gjithashtu të vlerësojnë kriminelët e rrezikshëm? Kush mendojnë se ata janë? Asgjë nuk matet në psikiatri! Kjo është e gjitha hassles subjektive e egove të mëdha të cilët mendojnë se ata janë të zgjuar, por për fat të keq janë shumë të trashë për të parë se pikërisht ata kushtëzuar me sukses nga sistemi për të kontribuar në ruajtjen dhe zgjerimin e shtypjen shpirtërore sipas së cilës jeta në tokë është e rënduar.

 4. Riffian ka shkruajtur:

  Unë kam qenë duke ndjekur zhvillimet në këtë rast për një kohë dhe çfarë më goditi pas një periudhe heshtash relative në media në lidhje me këtë çështje, njerëzit fillojnë të dërgojnë lajmet në unison. Fakti që ky rast është duke marrë aq shumë vëmendje në media, nga ajo që ju mund të shihni se ka më shumë për të. Ai filloi pas kësaj periudhe heshtjeje me atë raport të spin të Eenvandaag, pasuar nga shfaqjet e bisedimeve dhe tani 'padia' 'e ndjekur' ose e dërguar nga një profesionist gënjeshtar profesionist i gazetës shtetërore telegrafike.

  Pretendimi është që të jetë në gjendje të marr njeriut, dalin dhe për të trajtuar pa ndërhyrjen e një pale të tretë dhe pa barrën e provës nën drejtimin e veshje korruptuar fustan që është një zgjerim i bandës pista në Hagë dhe familjes mbretërore. Është koha për mua të marr çanta, sepse konturet e një shteti policor bëhen të dukshme ...

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  gjyqtari:

  "Policia do të pyesë sa herë ke kaluar thikën në fyt" (1: 53 min.)
  "Dhe thuhet se sipas mjekëve që do të kishin qenë disa herë"

  Prit një minutë? Thuhet se sipas mjekëve? Gjykatësi duhet të ketë thënë: Unë kam një raport mjeko-ligjor këtu që tregon se mjekët kanë gjetur se kjo duhet të ketë ndodhur disa herë. Një gjyqtar i cili thotë: "Thuhet se sipas mjekëve"

  Avokatët duhet të kenë ndërhyrë menjëherë. "Thuhet se ..." nuk lejohet, "kam një raport të autopsisë që tregon se" është e saktë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Sa i përket meje, këtu kemi një tregues shumë të qartë se ka një proces tregimi pa një bazë ligjore.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    Nëse Panpluit thotë se ai ka shikuar CSI, togatuig duhet gjithashtu të ketë ditur se ka një gjë të tillë si "dyshimi i arsyeshëm është një term i përdorur në juridiksionin ose vendet e së drejtës së zakonshme. Dëshmia që është përtej dyshimit të arsyeshëm është standardi i provave të nevojshme për të vërtetuar një dënim penal në shumicën e sistemeve ligjore kontradiktore. [1]

    Në përgjithësi, prokurorët bartin barrën e provës dhe kërkohet të kryejnë versionin e tyre të ngjarjeve në këtë standard. Kjo do të thotë se propozimi paraqitet në mendjen e një "personi të arsyeshëm" se i pandehuri është fajtor. Nuk mund të ketë dyshim se fajtori nuk është. Përtej "hijes së një dyshimi" nganjëherë përdoret në mënyrë të ndërsjellë pa dyshim të arsyeshëm, por kjo shtrihet përtej situatës normale. Prandaj përdoret termi "dyshim i arsyeshëm".

    përtej dyshimit të arsyeshëm
    jurisprudenca: pa dyshim sinqerisht dhe me arsye; nuk mund të dyshohet. ...

    • ZalmInBlik ka shkruajtur:

     Më lejoni të them se ky rast është plot shënime të rreme, në vazhdim çfarë mëson më mirë për të dëgjuar dhe marr shënimet e duhura ?? Panhuis, Panweg, klubi i golfit De Pan, në panflute të shkurtër

    • Aryse ka shkruajtur:

     E zakonshme po. kjo nuk është përdorur në Holandë, por në vende të tilla si Amerika, Australia, Anglia ...

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Sidoqoftë, megjithatë është e rëndësishme që dokumentet mbështetëse të përmenden me përkufizim dhe të tregojnë padyshim për përdhunimin dhe vrasjen.
      Ne të gjithë e dimë (duhet të besojmë) në bazë të rrëfimit dhe rrëfimit se është e besueshme, por nuk mund të lihet e paprekur dhe e paprekur.

 6. Dyqani Perry ka shkruajtur:

  shih shkëmbimin e postës më poshtë, kush e di 'një palë të interesuar'

  I nderuar Z. Winkel,

  Unë kam marrë postën tuaj më poshtë në mënyrë të mirë. Në përgjigje të kësaj ju njoftoj për sa vijon.
  Kërkesa është pjesë e dosjes penale dhe ju nuk jeni një person i përfshirë në këtë çështje penale. Për këto arsye ne nuk mund ta japim këtë copë për ju.

  Shpresoj t'ju informoj mjaftueshëm.

  Met vriendelijke groet,

  Besma Karmous
  Prokurori Publik

  Openbar Ministerie
  Arrondissementsparket Midden-Nederland
  088 - 699 5860
  b.karmous@om.nl
  http://www.om.nl

  Nga: Perry Winkel [mailto: perry@zenopx.nl]
  Dërguar: E premte 22 Qershor 2018 18: 55
  Për: Info (AP Midden-Nederland)
  Tema: Kërkesë

  Dita e Z. / Znj,

  Do të doja të lexoja një kopje të kërkesës në këtë rast
  kundër të dyshuarit për vrasjen e Anne Faber.

  Cilat janë shpenzimet?

  -
  Regards,
  Dyqani Perry

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër