Michael P. ka njoftuar gjerësisht vrasjen e Anne Faber: lajme të rreme apo fakt?

paraqitur në ANNE FABER by në 11 Janar 2018 24 Comments

Dje njoftoi media se Michael P. (i cili tani të gjithë e dinë se P për Pan shtëpi shtet) do të kishte shpallur gjerësisht vrasjen e Anne Faber. Kjo mund të dalë papritmas gjatë sesionit pro forma. Se kjo nuk është nxjerrë më parë, nuk përputhet plotësisht me hapjen që policia i ka dhënë gjithmonë rastit. Më parë kemi dëgjuar se Michael P. kishte rrëfyer vendin, por në mënyrë të veçantë nuk pranoi vrasjen. Se ky fakt i shquar është vërejtur në vend si paradoksal, ndoshta është arsyeja për këtë kthesë. Në fund të fundit, pothuajse asgjë nga ligjëratat zyrtare nuk është e saktë dhe lajmi është përshtatur nëse doli më mirë. Për shembull, Anne Faber u varros së pari, por kjo orë 24 më vonë u adaptua në një djegje. Ashtu si mund të bëni një gabim me një zëdhënës të tillë profesional si xhaxhai Hans Faber. Drejtësia dhe policia kanë qenë zëdhënës për vite, por sot familjet gjithashtu kanë zëdhënës dhe ato mbeten jashtë tabelës. Në fund të fundit, ju nuk doni të shprehni trishtimin për vajzën tuaj apo të dashurën tuaj, ju e lini atë tek një profesionist.

Psikologjia e njeriut ka një karakteristikë të veçantë që tashmë ishte e njohur për Joseph Goebbels, ministri propagandist nën regjimin '40 /' 45 me fqinjët tanë lindorë. Nëse ju përsërisni diçka shpesh, njerëzit do ta besojnë atë automatikisht. Në fakt, nuk ka më rëndësi nëse diçka është logjike apo jo, apo jo. Një titull nga një titull ose një lexues i lajmeve që duket serioz dhe hipnotik i zërit flet mrekulli. "Michael P. ka njoftuar gjerësisht vrasjen e Anne Faber"Është e mjaftueshme për të programuar mendjen tuaj nënndërgjegjeshëm me idenë se rasti është zgjidhur dhe se e gjithë gjëja ka ndodhur. Ju mund të vendosni faktet krah për krah dhe shpjegoni saktësisht pse diçka nuk duket logjike. Reagimi juaj njohës përcaktohet më shumë nga mediat sesa nga faktet. Ju jeni programuar me idenë se media nuk mund të gënjejë dhe t'ju sjellë fakte të lajmeve. Ju besoni se ato janë fakte. Ndoshta lexuesi mesatar nuk ka rëndësi nëse rasti i Anne Faber është ndoshta një PsyOp apo jo. Ne preferojmë që rasti të përfundojë thjesht. Dhe nuk ka një rrumbullakim më të mirë sesa një kryerës dhe qartësi për fatin e dikujt. Pastaj ne do të fle mirë përsëri. Sytë e mbyllur dhe sqepat.

A nuk e gjeni të mrekullueshëm që ne kurrë nuk e marrim familjen apo mikun e Anne Faber në figurë dhe se ata janë në një dhomë të veçantë në rastet gjyqësore? A nuk e gjeni të mrekullueshme që Michael Panhuis nuk del në sallën e gjyqit? Nuk ka merak. Me teknikat e nevojshme me ekran të gjelbër, mediat gjithashtu mund të plotësojnë këtë nevojë. Por mundësia e një rasti PsyOp është ende duke qëndruar mbi sipërfaqe. Ajo që dëgjojmë apo shohim janë tregime në media. Mundësisht të mbështetur me foto, sepse me fotot gjithçka merr kredibilitet të rritur.

de website www.nepnieuws-checker.nl shpjegon se si mund të bëni lajme përmes teknikave të ndryshme. Softueri dhe inteligjenca artificiale e sotme në të vërtetë kanë siguruar që ne nuk mund t'i besojmë verbërisht çdo gjëje që dëgjojmë ose shohim. Cili është problemi, megjithatë? Psikologjia jonë nuk është ende aq larg. Ne besojmë verbërisht mediat; me përjashtim të disa rasteve të jashtëzakonshme. Nëse mediat thonë se në Rusi ekziston një fabrikë e rreme e lajmeve, atëherë besojmë që ndonjëherë lajmi i rremë varet në mediat sociale. Megjithatë, nuk guxojmë të pyesim ministrin tonë të shenjtë. Mediat (lajmet, gazetat, shfaqjet e bisedave, revistat, radioja, etj.) Kanë marrë pozicionin e kishës. Mediat janë ministri ynë i ri i jetesës. Ne verbërisht i besojmë ata dhe ata janë të lartë; edhe pse ndonjëherë i kapim ata në një gabim. Pastorët tuaj, lajmet e NOS, Telegraaf, Trouw, Eva Jinek, Jeroen Pauw dhe të tjerë nuk mund të shpërthen. Ata janë të mirë dhe ju sjellin të vërtetën dhe janë të hapur ndaj kritikave. Ata ndonjëherë mëkatojnë, por kjo është njerëzore.

Vrasja e Anne Faber ende ngjan me një PsyOp dhe duhet të hetohet në një mënyrë mjeko-ligjore dhe të pavarur. Atëherë lindin pyetje kur:

 1. Përse u desh 6 ditë para se policia të shihte Michael P. pasi u gjetën pallto Anne, duke e ditur se IMF mund të ketë një profil ADN brenda orëve 6?
 2. Pse Anne Faber ngiste një itinerar të biçikletave të ANWB në trajnimin e saj me dijeninë se moti i keq po vinte dhe ndërsa ishte duke u errësuar?
 3. Pse Michael P. swing Anne gjërat në rreth vende të ndryshme?
 4. Pse Anne Faber u varros së pari dhe u shfaq një ditë më vonë papritur djegur?
 5. Pse Michael P. rrëfeu vendin?
 6. Kush ishte Anne Faber dhe kush është shoqja e saj? Nathan Fidder?
 7. Çfarë është e vërtetë për dënimin e mëhershëm të Michael P.?
 8. Kush janë personazhet kryesore në këtë histori dhe mund të shohim dëshmi për ekzistencën e tyre përveç fotografive (të cilat CGI mund të krijohen)?

Dhe natyrisht ka shumë pyetje të tjera që do të kalojnë. Problemi është se tani kemi të bëjmë me një besim të verbër në raportimin e mediave, policisë, drejtësisë, avokatit dhe zëdhënësit të familjes. Ne kemi marrë një pamje në pjesën e përparme, por nuk e dimë realitetin në anën e pasme. Çfarë është fakti dhe çfarë është fiction? Kjo është 1 e arsyeve për të cilat iniciativa nepnieuws-checker.nl është nisur. kjo faqe duhet të hetojë në mënyrë të pavarur çështje të tilla si ajo e Anne Faber dhe të kontrollojë në mënyrë të pavarur mediat, policinë dhe drejtësinë për prodhimin e 'lajmit të rremë'. Qeveritë e tij në bashkëpunim me mediat janë në gjendje të luajnë njerëzit përmes PsyOp-it përmes rrugës së 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'të jetë në gjendje t'i përgjigjet legjislacionit të ri? Kjo është një nga pyetjet më të rëndësishme që do të shqyrtohen përmes kësaj iniciative. A është mesazhi themelor (subliminal) i 'një kërkimi efektiv të qytetarëve' të kontribuojë në promovimin e nisjes?kërkoni aplikacionin së bashku'(një aplikim potencial për spiunazh për qytetarët)? Një pyetje e tillë do të trajtohet gjithashtu. Por kërkimi do të fokusohet kryesisht në fakte.

Nëse jeni avokat i një kërkimi të tillë të pavarur, ju lutemi na tregoni në këtë sondazh kombëtar rreth lajmit të rremë. Apo preferoni që imazhi juaj i botës të mbetet ashtu siç është? A duam me të vërtetë të dimë të vërtetën apo nuk shkaktojmë trazira?

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (24)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Janar ka shkruajtur:

  .. dhe kush është avokati i Nathanit që mungon ... .. tadaaaaaaa Sebas Diekstra

  Spindokatori i A / MIVD

  Ky njeri vetëm bën lajmin e NEP me atë misionar të frikshëm

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   @ Jan, i mprehtë ai me të vërtetë vjen nga stacioni i Mbrojtjes. Kanë dedikuar disa poste në të kaluarën. Ju keni Spong (Drogat), Knoops, Korver (çështjet pedo) etj dhe në të kaluarën Moskowicz që kanë lidhje të ngushta me Shërbimin e Prokurorisë Publike dhe me këtë me VenJ.

   Ai është tani edhe në këtë rast, i cili natyrisht është shumë alarmues
   https://www.rtlnieuws.nl/nederland/moeder-dronken-bij-fatale-val-sharleyne-van-balkon-flat

   https://www.ftm.nl/artikelen/militair-advocaat-sebas-diekstra-keert-defensie-de-rug-toe-interview
   http://noventas.mobi/index.php/strafrechtadvocaat-sebas-diekstra-stopt-als-reserveofficier/

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Ajo që ministri Wiebes thotë (në 2: 20 min.) Mund të vlejë përsëritje: Ne nuk gjejmë vetëm se të gjitha në rolet tona këtu, unë në rolin tim por edhe si një person ". Po, zonjat dhe zotërinjtë e politikës dhe medias luajnë rolin e tyre si aktorë. Ju mund të gjeni diçka nga roli juaj ose nga njerëzimi juaj. Kjo është shumë normale dhe ne gjithashtu jemi mësuar me këtë.

     Eva trondit lajmet "fakte" rreth Anne Faber sikur të ishte e padiskutueshme. Kjo nuk duhet të kompromentohet. Është thjesht "e vërtetë". Dhe avokati i Gladanit i Nathan Fidder duhet sigurisht të sqarojë se është e rëndë dhe e vështirë. Natyrisht Nathani nuk mund të vijë për tubin.

     Më kujtohet një deklaratë nga Eva Jinek se ajo, si një vajzë e ditëlindjes së 18, ishte mjaft ekspozuese dhe i pëlqente të veshë publikisht rrobat e saj kur ajo ishte e dehur. Zonja e do vëmendjen dhe nëse jeni të vëmendshëm, nuk ju intereson .... për të qenë e pushtetit.

     https://consent.show.nl/?url=https://www.show.nl/social-media/2017/eva-jinek-trok-vroeger-vaak-haar-kleren-uit-als-ze-dronken-was/

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      quote:

      Dhe pastaj është koha për të nxjerrë një tregim të mirë nga kutia e vjetër: "Isha një ekspozistë kur pata pije. Të dashurat e mia ishin të çmendura për këtë. Kur fillova të lëshohem përsëri, ata menduan: ju lutem. Ndalo. Kemi parë tashmë gjithë trupin tuaj. Unë jam duke kërkuar për kufi. Por tani kjo natyrisht nuk është më e mundur, për fat të keq. "

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      Është gjithashtu një shantazh ideal, sigurisht, asgjë nuk është e çuditshme për ne në Romën e re.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Jo, ju mund ta bëni këtë si një grua. Nëse zhvishet si një njeri dhe qëndroni të zhveshur në shufrën që lëkundet me lavjerrën tuaj, kjo është më pak e pranueshme. Në rastin e fundit ju do të shantazhonit (si një njeri). Nëse e bëni këtë si një grua (publikisht e zhveshur), ju do të rriteni vetëm në popullaritet. Kjo është arsyeja pse ne kemi revista si playboy dhe sende.

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      haha ???? Nëse jenek paraqitet si një vajzë ideale, ajo mund të dëmtojë imazhin tuaj në mënyrë të tillë që ju të mos keni të drejtë të paraqisni një program NLP (programim). Pra, kush e di se çfarë fotografish kanë për të dhe natyrisht që marrëdhëniet e saj me elitën e rripit të kanalit e forcojnë gjithashtu edhe pozicionin e saj.

      Ata e shtrydhin veten në qoshet e çmendura për të qenë pjesë e saj .. dhe për të përhapur dhe përhapur këmbët është natyrisht gjithashtu nuk është e çuditshme?

   • Janar ka shkruajtur:

    @zandinogen .. thx dhe mos harroni Ivana Smit

    Në të gjitha këto raste nuk ka një foto të vetme, gjithçka është e kombinuar

    ... dhe sa i përket Sebas është i shqetësuar, ai është shumë i hip, promovohet shumë pak dhe duket se i ka hedhur të gjitha gjërat e çuditshme në prehër. Rastësi ....

    • Janar ka shkruajtur:

     ... dhe mos harroni Dascha Graafsma ...

     Të njëjtët lojtarë (Diekstra dhe vd Goot) - dhe ky rast ka filluar suksesin e hulumtimeve private ...

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Anne Faber gjë me mua nga dita 1 dyshuar për të qenë një rast PSYOP për të futur legjislacionin e ri dhe për të futur spiunimin re (mbi njerëzit) mjete të tilla si "app gjeni së bashku (shih Post Previous afat kohor). Për fat të mirë, ajo është kapur nga faqet e shumta; vetëm ata nuk e përshkruajnë problemin kryesor të aplikacioneve të tilla (të cilat gjithashtu mungojnë në këtë analizë). Problemi më i madh është të drejtat që pranoni kur instaloni një aplikacion të tillë. Ju pastaj i jepni policisë kohë të plotë qasje të drejtpërdrejtë në sensorë të telefonit tuaj. Me pak fjalë: e bën telefonin tuaj një pajisje dëgjimi të drejtpërdrejtë për policinë. Handy! Unë them do it! Natyrisht, autori i këtij neni kërkuar falje për "teoritë e konspiracionit", sepse ooh wee, në qoftë se ju janë të rëndësishme, ju jeni një "mendimtar konspiracion .. pak frikacak. Jo, ju jeni vetëm kritik; që është e lejuar! Kjo duhet! Largohuni nga stigma e 'mendimtarit të konspiracionit'. Kjo pullë është shpikur nga mediat për t'i shërbyer ndonjë kritikë prej tyre. Megjithatë, kam vënë artikullin, por vetëm në mënyrë që ju të shihni më shumë njerëz shohin se si ne të heqë dorë shumë pushtet:

      https://wangedragpolitie.blogspot.nl/2018/01/nieuwe-samen-zoeken-app-van-politie.html

     • Janar ka shkruajtur:

      me këtë unë do të thotë natyrisht "sukses", sepse ajo është vetëm diçka për të shkëlqyeshëm të gjithë. Ne e shohim kalimin nga "zbulimi i kërkuar" nga transmetuesi publik në Youtube

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      Termi teoricien i konspiracionit është përdorur nga CIA për vrasjen e JFK-së në mënyrë që të stigmatizojë çdo mendimtar kritik. Dhe ajo ka arritur ... deri tani

      Dërgimi i CIA-s # 1035-960 (1967)

      Qëllimi i këtij dispeçeri është të sigurojë kundërvajtje materiale dhe diskreditimin e pretendimeve të teoricienëve të konspiracionit,

      Të përdoren mjete propaganduese dhe të hedhin poshtë sulmet e kritikëve. Rishikimet e librave dhe artikujt me karakteristika janë veçanërisht të përshtatshme për këtë qëllim.

      Në biseda private me mediat që nuk drejtohen nga ndonjë shkrimtar i veçantë, ose në sulmin e botimeve që mund të jenë të afta,

      Kritikët shpesh janë përfshirë nga një formë e krenarisë intelektuale: ata ndriçojnë në disa teori dhe bien në dashuri me të; ata gjithashtu tallen në Komision sepse nuk i përgjigjen gjithmonë çdo gjëje.

      http://www.washingtonsblog.com/wp-content/uploads/2015/02/CIA-conspiracy.jpg
      http://www.washingtonsblog.com/wp-content/uploads/2015/02/CIA-conspiracy2.jpg

      https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Pse një app kërkim nga policia?

  Policia vlerëson përfshirjen e qytetarëve, por ekziston edhe frika se vullnetarët aksidentalisht i fshijnë ose prishin gjurmët. Prandaj, policia e konsideron të rëndësishme të përfshihet kur grupet e mëdha fillojnë të shikojnë. Për momentin është gjetur diçka, kjo vendndodhje duhet të delinohet si vend i krimit për kërkimin e gjurmëve. Për këtë është e rëndësishme që policia të dijë se kush ka ecur atje, dhe kjo është e mundur me aplikacionin. Për më tepër, policia do të paralajmërojë njerëzit paraprakisht, kështu që ata janë të vetëdijshëm për atë që po fillojnë me një kërkim: nuk është një turne i këndshëm në këmbë. Mund të ketë një ndikim të madh psikologjik tek njerëzit.
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politie-app-moet-helpen-bij-zoekacties-naar-vermisten-ineens-900-man-voor-mijn-neus

  Pyetja më e rëndësishme është se ku jepni leje nëse instaloni një aplikacion të tillë?

 3. IBERI ka shkruajtur:

  Qytetarët kanë një armë të fuqishme për t'u përdorur gjerësisht për t'i dhënë fund sistemit të korruptuar shumë shpejt. Pse vazhdoni të pajtoheni dhe pajtoheni të ndërtoni burgun tuaj dhe në afat të gjatë deri në vdekjen tuaj? Dëshironi të paguani për këtë? Edhe më keq, qeveria po bën përpjekje të mëdha për të matur sa qytetarë vullnetarë me ta. Çdo kontakt me botën e gënjeshtrave duhet të ndalet. Nuk ka rëndësi nëse ata marrin vëmendje negative. Dhe shumica e qytetarëve e dinë se po gënjejnë. Ata po mashtrohen, por gradualisht fillojnë të gjejnë atë normale dhe ndoshta e duan. Gjë e keqe. Ajo ka ardhur tashmë në pikëpamjen time. Ata po abuzohen dhe fillojnë ta duan, gjë e keqe. Shoqëria e sëmurë.

  Nuk ka futbollist profesionist që dëshiron të luajë futboll në një stadium të zbrazët, një klub i tillë profesional do të pushojë së ekzistuari. Industria farmaceutike nuk dëshiron një popullsi të shëndetshme, përndryshe perandoria e tyre farmaceutike bie. Mos blej gazetat propagandistike dhe le të ulen vlerësimet, ata nuk mund të shkruajnë gënjeshtra dhe të bëjnë më shumë programe mashtruese. Kur politikanët nuk merren më seriozisht, ata që janë në pushtet kanë një problem të madh. Dhe nëse më pak e më pak do të votohet, tensioni do të jetë i rraskapitur, sepse ata nuk do të jenë në gjendje të mashtrojnë qytetarët dhe t'i mashtrojnë ata. Ata nuk mund t'i luajnë më, sepse nuk u kushtojnë vëmendje atyre. Nëse tërheqin gjithnjë e më shumë dhoma të lira, ka pak më shumë për të qenë policë. Ndërsa gjithnjë e më shumë qytetarë e dinë se qeveritë po mashtrojnë në brezin transportues, ata nuk do ta njohin më autoritetin e qeverive. Kjo është një makth për ta kur sistemi i tyre kriminal bie dhe kjo është e mundur vetëm nëse qytetarët ndalojnë të ushqejnë një sistem kriminal dhe të sëmurë.

 4. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Vetëm për keqbërësin, të cilit i referohem lirisht mendimit tim si një autor i rremë.
  Njëfarë Michel Pan, Pan? Çfarë Pan, papritmas më kujton një Panhuis të caktuar. Po, saktësisht!
  Cor Panhuis. Cor PANhuis e "flamurit të rremë" MH17 / MH370.
  A do të jetë rastësi apo a ka pasur personi (agjenti i Aivd) i cili krijoi emrin Pan ende në mendje punën e tij në MH17? ????

  Nga rruga, MH17 alis MH370 nuk është qëlluar poshtë, por është depozituar atje në (Nabrovo) Ukrainë!
  Xhirimi do të thotë se rrënimi do të përhapet në një zonë shumë të madhe me të gjitha pasojat, kështu që më pak të verifikueshëm, dëshmitarë të cilët marrin mbeturina në shtëpi, etj etj.

 5. Kornizat ka shkruajtur:

  pse Sebas shkruan për F (ollow) T (ai) M (një)?

 6. Kamera ka shkruajtur:

  pjesë shumë e rrezikshme Unë gjithashtu do të doja të ndajnë një habi ...
  se Wittenburg në Amsterdam tërheq "shumë vëmendje".
  Është, natyrisht, një lajm shumë i trishtuar
  ne duhet të qëndrojmë të mprehtë ... me këtë vetëm një surprizë

  Kur shihni foto, është e dukshme që lule të vendosura nuk përmbajnë një emër "1" të personit që ka vendosur një lule. Nëse shoku juaj është i vdekur, ju bëni absolutisht një kartë me emrin tuaj.

  Ajo habitur njerëzve policinë dhe dëgjoi ambulancat dhe të shtëna dëgjuar të njëjtën kohë (në të njëjtën kohë !!!) iku me dritare të hapur butthe shkelësit atje, por vetëm 1 1 po vetëm shpëtuar rrugë ishte në dispozicion .. (Zona e studimit vetëm një herë)
  Pra, nuk u qëllua dhe policia ishte atje dhe ende ata janë të paktën 10 km të larguar dhe pastaj makina në zjarr?
  ka shumë më shumë habi, këtu e lëmë tani për tani

  Shihni këtu shpjegimin (në link është filmi i atvijf) menjëherë pas ngjarjes, të shtëna u dëgjuan se kishte dritat ndezëse dhe tashmë kishte ambulanca

  http://www.at5.nl/artikelen/177838/twee-mannen-met-bivakmutsen-op-renden-binnen-en-schoten-om-zich-heen

 7. Peter ka shkruajtur:

  Nga një copë në të cilën babai i Anne flet gjerësisht nga Volkskrant, duket se ajo është varrosur kur e lexova në atë mënyrë. Tani nuk u cremated again. Çfarë është ajo? Gazetari e keqe? Për më tepër, është e habitshme që babai mund ta njohë / identifikojë atë vetëm me lartësinë dhe gishtin e saj.
  Fotot që unë mund të gjej nga Anne me gishtin e tyre nuk duken sikur ajo ka një gisht të veçantë. Për më tepër, mua më duket se si prind ju mund të njihni çdo shigjetë, etj. Të fëmijës suaj, por me sa duket ky baba nuk e ka. Ai vetëm e di lartësinë dhe gishtin e saj.
  https://www.volkskrant.nl/mensen/wim-faber-deed-eigen-onderzoek-naar-de-moord-op-zijn-dochter-ik-zoek-de-pijn-op-die-anne-heeft-ervaren-~b705eec0/

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër